עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שמעו חברה יש לי כרטיס מסך 7600GS 256MB אם קירור של זלמן אליו עכשיו אני מדליק היום תמחשב אני רואה מסך שחור ניסיתי 1000 שיתות הוצאתי הכנסתי החלפתי מקום ניקיתי לא עוזר חיברתי את ה6200 של אחותי שאני איתו עכשיו והוא עובד מה אני עושה? יש מצב הוא נשרף? הוא תמיד היה על 42 מעלות עומד ניסיתי גם לחבר אותו למחשב אחר הוא גם לא עובד אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש ב1000 שקל מה אני יכול להביא אתם יכולים להמליץ לי ? אני חשבתי על x1950pro 512mb

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  2. מהו ה LCD 15 הכי טוב שניתן למצוא ב 2000 שקל? יש את ה BENQ האלה עם ה 16MS, ו LG ... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. שלום קניתי מחשב חדש I7 3700k 16GB ram geforce GTX 560 ti 448 ועדיין המחשב מקרטע בעבודה עם תלת מימד ניסיתי לברר מה יכול לגרום לזה ואז שמתי לב שהתוכנה שלי (Autocad) לא תומכת בדרייברים של הכרטיס מסך וכשניסיתי לברר באתר של AUTODESK היה רשום שם רק כרטיסי QUADRO השאלה היא למה המצב הזה קורה והאם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל Quadro מכיוון שזה רוב העיסוק שלי במחשב? תודה דור

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. איך עושים זאת? חוץ מזה, יש לי כרטיס OSPREY 210 (כרטיס ללכידת וידאו) חדש. אין לי בו שימוש בכלל. האם אני יכול לעשות איתו משהו? כלומר א.לחבר אותו לטלויזיה בתור יציאה מהמחשב וכניסה לטלויזה. ב.רק בתור לכידת וידאו. ג. למכור (כי אין לי מה לעשות איתו).

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by bonbon001,

שלום לכולם! תודה שאתם קיימים שאלה קטנה, ברצוני לרכוש מחשב חדש אשר יותאם לוויסטה. נאמר לי ע"י המוכר כי כרטיס מסך ש"סוחב" את ה-AERO חייב להיות מינימום 7300GS. אינני מבין גדול בעניין ולכן אני פונה אליכם: 1. האם נכון הדבר? באתר של מייקרוסופט בדרישות המינימום כוב רק שהכרטיס צריך להיות בעל זכרון של 128 מגה לפחות. מלבד זה לא מצויין שום פרט. 2. בהנחה שכך, יש 2 חברות ששמתי עליהן עין ומשום מה, יש הבדל ניכר בין שתיהן: PALIT ו-LEADTECK. מה עדיף? המחיר של לידטק 256MB נמוך מהמחיר של PALIT 128MB. מדוע? האם זה בסדר לקנות את הכרטיס של לידטק כי התקציב שלי לא גבוה במיוחד ואני מנסה לחסוך בהוצאה? 3. אני רואה כי יש כמה סוגים של 7300 (GS, LE ועוד). מה המשמעות ומה כדאי? תודה תודה תוד…

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by refael11,

הורדתי את המשחק Armed_Assault הורדתי לו קראק וכשאני בא להפעיל אותו הוא נותן לי את השורה הבאה שהוא זקוק ל- pixel shader 2.0 תמיכה מישהו יודע במה המדובר?? ואיך ניתן להתגבר על תקלה מסוג זה?? בתודה מראש לכול העוזרים תמישכו להיות שפיצים כמו שאתם!!

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  7. בבקשה נראה לי שאני לא עושה את זה נכון

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שלום נתקלתי בהצעת מחיר מפתה : עבור כרטיס מסך 8800GT ברשת: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3538922&Sku=E145-8832&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING האם כדאי לקנות כרטיס בפחות מ 160$ זה הגיוני?? אני רוצה לבנות מערך SLI למשחקים חזקים ושימוש עתידי תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by d-undertaker,

Hyundai Q17+ TFT Monitor איך המסך? המלצות וכל מה שיש עליו..

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by nash000,

שלום. יש לי כרטיס ATI Radeon 9600XT. במצבים מסויימים (בזמן משחק) המחשב נתקע למשך 10 שניות, ולאחר מכן אני מקבל הודעה שהכרטיס מסך איתחל את עצמו. דיברתי עם כמה אנשים שאמרו לי שהקירור המובנה על הכרטיס לא טוב. מה אני יכול לעשות?:[

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by amitaihasnes7,

1-רציתי לדעת מי הוא המתחרה הישיר של ה-Geforce 7950GX2, מבית ATI. (האם זה ה-REDAONX1900XTX?). 2-(אני רוצה לבדוק האם הבנתי את הנשוא הזה בצורה נכונה). האם ההבדל בין אפיק PCI-E עם 16X יותר טוב מ-PCI-E עם 8X, הוא שה-16X מעביר 16 ביטים לשניה, והשני מעביר רק 8 ביטים לשניה. (דרך אגב בהנחה שזה נכון, לאן הוא מעביר אותם למסך?) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. Started by shimon1,

שלום תגידו זה הגיוני שאי אפשר להפעיל את הפילטרים במשחק הנ"ל? פשוט אין את האופציה הזו בהגדרות תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיאפשר לי להעתיק סרטים ישנים מקלטות ווידאו למחשב (לטובת צריבה על מדית DVD)ץ מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Sapphire HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI Retail או BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail ואם אפשר הסבר. תודה D:

16. שלום חברים. בשבוע הבא אני מתכנן לקנות כרטיס מסך מסדרה GEFORCE 9600 וצריך את ההמלצות שלכם. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2753 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 כמו כן, אשמח לשמוע על המלצות לכרטיסים אחרים בתווך מחירים 850-950 ש"ח. בשלב זה אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני מעדיף לקנות כ. מסך עם מאוורר טוב. תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  17. אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...

18. יש לי SAPPHIRE RADEON 9500PRO... ואני רוצהה להפוך אותו ל9700PRO או NP... ראיתי מדריך איך לעשות את זה עם 9500 NP... זה למשל- http://www.driverheaven.net/reviews/sapphire9500/ אבל זה לא יעבוד על שלי נכון? אני לא רוצה להוסיף קירור או משהו... רק מודים שאפשריים ם הקירור המקורי.. תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  19. שלום לכולם , לפני כמה שנים קניתי מחשב , בכל מקרה יש לו כרטיס לעריכת\לכידת ווידאו , אני לא יודע איך קוראים לו , אבל מצאתי באוורסט את 2 השמות האלה: Pinnacle Systems Studio AV/DV E4 Pinnacle Systems Studio AV/DV Overlay האם זה השם של הכרטיס?... ואם כן , יש לכם מושג כמה הוא עולה היום ?... ואם לא , אז איך אני יכול לדעת איזה כרטיס יש לי? שבוע טוב לכולם..!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. אולי מישהו כאן יידע לעזור ? ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347031.0

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by ilanZx,

אני אוהב לראות סרטים אבל קצת מעצבן לראות אותם במחשב... ולצרוב אותם ולהפוך אותם שהDVD יקרא אותם לוקח הרבה זמן וזה מעצבן. האם כדאי לי לקנות כבל שיאפשר לי לראות תסרטים בטלוזיה? האיכות טובה? זה יוצא בערך אותו איכות כמו שאני צורב תסרט ואז שם בדיוידי? כמה עולה כבל כזה? גם המחשב הוא דיי רחוק מהטלוזיה בסביבות ה15-20 מטר... עדיין אפשר למצוא כבל טוב שהוא בארוך כזה? כמה הוא עולה בערך? הכרטיס שלי הוא GAINWARD 7900GT הוא תומך בזה נכון? אפשר לחבר לו תכבל? תודה

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס זהה (אפילו מספר כרטיסים) לזה שבכותרת. הדרישות ההכרחיות: Nvidia 1GB ddr3 pci-e 2.0 2 dvi ports והוא חייב להתאים בתוך 1U, אז הכרטיסים עם מאווררי הענק יורדים מהפרק. למישהו יש רעיונות לכרטיס מחליף והיכן אוכל לקנות אותו? תודה רבה, עמרי

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי כרגע GEFORCE 6600GT. שבקושי רב מריץ לי רד אלרט 3 בהגדרות הכי נמוכות של המשחק. קשה לו לעמוד על 100 FPS יציב בCOUNTER STRIKE בקיצור - נחוץ שידרוג. הבנתי שיש 2 "סוגים" AGP וPCIX. לי יש AGP, גם הבנתי שזה הפחות טוב\מומלץ - אז אם יש דרך להפוך את זה לPCI, כמו להחליף MOBO - גם בא בחשבון. אם יש עוד פרטים שאתם צריכים - אנט עזרו לי לעזור לכם לעזור לי ;D אז... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by aargov,

שלום רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב ללכידת וידיאו? עריכת וידיאו פחות חשובה מה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by dreamboot,

כאני עושה ריסטרארט אז המסך כותב בצד Analog digital ככה עד שאני מכבה ומדליק אותו המסך הוא Samsung 930B מסך דק חדש מה עושים

• 2 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים