כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אז ככה..... : אני מיטלבט נורא מחרי רדאון 9500 פרו הוא 1500 בסביבות ומחיר רדאון 9700 הוא 1800 בסביבות (בקשר למחירים הם פלוס מנוס) אני מיטלבט איזה לקנות האם להשקיע עוד 300 שקל ואני באמת יהיה מרוצה יותר אם הרדאון 9700 או ש ה9500 פרו הוא מספק בהחלט ואפשר לשמור תכסף בהשקעות נוספות בעתיד... :s05: תנו עצות והצעות :hideing_behind_computer: בתודה מראש adam-pc
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אוצרים על הכרטיס הזה שנמצא בפנדה אני מעוניין לרכוש אותו
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 760 ש"ח Power Magic Ati Radeon 8500LE 64 MB DDR DVI+TV-OUT 575 ש"ח למה יש הבדל כה גדול במחירים בין הכרטיסים הזהים Radeon 8500LE של ג'יגהבייט ו-POWER MAGIC ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מפנדה את הכרטיס הנ"ל leadtek A250 geforce 4 4400 TD myvivo מכיוון שהיה עיקוב של המוצר שהזמנתי, יצרו איתי קשר והודיעו לי שנגמרה האספקה של הכרטיס שהזמנתי וכפיצוי ישלחו לי את הדגם המשופר. אני כמובן באותו רגע אומר, אוקי אין בעיה, תודה ומנתק עם חיוך על הפנים מכיון שהדגם המשופר כביכול הוא לא אחר מ Leadtek A250 Ultra 4 4600 TD להפתעתי שהגיע הכרטיס מצאתי קופסה אחרת לגמרי, של הדגם הנ"ל LEADTEK A280 GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MYVIVO אחרי כמה בדיקות באינטרנט ובאתר החברה גיליתי שאין דגם זה נמצא באתר החברה ואילו הדגמים של A280 שונים לגמרי מן הכרטיס שנשלח אליי. ממה שהבנתי אחרי חיפושים ארוכים, שצ'יפסט זה הוא בעצם GF 4 4400 8X אבל זה היה במספר מצומצם מאוד של כתבות קטנות. ואנ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שומע עכשיו רעשים מהכרטיס מסך ולפי מה שבדקתי הלאבים של המאוורר נתקעים כל הזמן בצלעות הקירור ועוצרים אותו רציתי לשאול מה לעשות ? 1. האם לכבות את המחשב ? 2. האם אפשר להמשיך להשתמש במחשב ? * זה לא פעם ראשונה שזה עושה את מדובר בכרטיס חדש בן חודשיים (Gforce 4 ti 4200 128 tdr ) * זו הזדמנות להחליף את הכרטיס מסך לא? הרי יש אחריות ! BTW הכרטיס הוא של innoVision אם יש לכם הערות לגבי החברה * האם כדי להחליף את החברה של הכרטיס ? על איזו חברה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך ויש לי 1800-1700 שקל אני מתלבט בין שניה אלה LG FLATRON 19 F900B או Samsung 19 955DF מה אתם אומרים איזה? יש משהו יותר טוב במחירים האלה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינץ' של NEC היום לאחר שנה וחצי של שימוש הוא החל להחשיך לחלוטין ניתן לראות תמונה אך כל המסך מראה גוונים שחורים. הכבל נראה בסדר גמור. הדבר היחידי בו אני חושד הוא המתח של החשמל יכול להיות שזה מה שגרם לו לבעיה זאת? האם אפשר לתקן אותו? אם כן מה היא העלות? תודה מראש עמית,שהמסך שאהב "פצוע"
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם היה הבדל גדול במחיר או הבדל כלכך גדול בביצועים שהוא יצליח להפיל את ה9700 לירידת מחירים קיצונית לפי מה ששמעתי לא זה ולא זה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי gf 2mx 200 (כרטיס דפוק!) אחרי אוברקלוק 1800 בלבד ואין לי מושג של איזו חברה,אני שוקל להוציא את המאוורר בשביל לגלות כי משום מה נראה לי שזה מיוצר על ידי nvidia דבר כזה אפשרי? אין לי עוד חברה אחרת שמוזכרת בפרטים! ועוד משהו-איפה אפשר למצוא עדכון לביוס?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
התקנתי את הדטנייטור הכי חדש של אנ ווידיה ועקב כך נגרמו לי בעיות ב Nview שאני מפעיל את האנ וויו אני רואה הכל סבבה על המסך טלוויזיה אבל כשאני מפעלי את המדיה פלייר לא רואים כלום זאת אומרת רואים את הכל הווינדוס את המדיה פלייר אבל את הסרט לא במרכז המדיה פלייר יש מסך שחור מה לעזאזל עושים והאם זה קשור בדטטנייטור ?!?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 775ft לאחרונה המסך משמיע כזה ביפ מוזר.. אין הפרעה בתמונה וזה לא קורה בזמן מסויים או שמפעילים תוכנה או משחק מסויים לא קורא כלום מבחינת התמונה שנותנים לסמך מכה זה מפסיק אבל זה לא פיתרון אם יש למישהו רעיונות הצעות או את הסיבה שזה קורה אנא עיזרו ליייייי !@! כי אני שובר פה ת'ראש ??? ??? בתוה מראש LIR@N
-
- 1 תגובה
- 6.6k צפיות
-
-
אז ככה .. המחשב שלי זה - P4 @1700 256MB RD-RAM Win2K Geforce 2 MX 400 הדרייברים הכי עדכניים .. DirectX 9 פירמטתי לא מזמן ככה שהמחשב עוד נקי יחסית .. הרצתי את 3DMARK וקיבלתי רק 1407!!!!! :Nsnail: לא רצה שום תוכנה ברקע שיכלה להאיט את הביצועים.. עשיתי השוואה באתר ואני רואה אנשים עם מחשב כמעט בדיוק כמו שלי שמוציאים אפילו 3000+ !! ורוב הציונים הם לפחות 2000+! איך זה יכול להיות שאני מקבל כזה ציון נמוך..? ??? ול עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי כבר שהראדון 9500 פרו מציג ביצועים יותר טובים משל כרטיסי ה- Ti4400 , Ti4200 לפעמים ואפילו Ti 4600 . אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה הפונקציות(?) AA ו-AF שגורמות לכרטיס הנ"ל לעבוד יותר טוב, איך הן גורמות לו להציג ביצועים יותר טובים וכאשר הכרטיס פועל עם הפונקציות הנ"ל איך הביצועים שלו לעומת משפחת הTi4x00 ?
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בשיטוטי בפנדה (www.pandas.co.il) מצאתי שהם מציעים למכירה את הכרטיס Ati Radeon 9500 pro . הכרטיס נבנה בידי Ati. וכמו כן מחירו זול ביותר - 1139 ש"ח . האם יכול להיות שהכרטיס כבר הגיע לארצנו או שהם סתם מציעים למכירה באתר ועדיין לא הגיע ? לינק ישיר לכרטיס : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=2840
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמעו, אני כבר שנה תקוע עם GeForce 2 MX400 מסכן, ואני רוצה לקנות את ה-Radeon 9500 Pro. השאלה שלי היא: האם שווה לקנות עכשיו בארה"ב את הכרטיס המופלא הזה, במחיר של רק 200$ מתוצרת ATI, או לחכות לכרטיס של Gigabyte? מה ההבדלים בינהם חוץ מחבילת התוכנות?
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ראיתי את הלינק.... http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1756 ויש שם שני כרטיסים RADEON 9500PRO ו RADEON 9500PRO FINAL יש למישהוא מוסג מה זה הפיינל הזה??? זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי במחשב כרטיס מסך GTS2 של אסוס,עד עכשיו,תודה לאל,הוא ביצע את העבודה בסדר גמור,אבל עם UT2K3 והמשחקים החדשים שבפתח,אני חושב שהגיע הזמן לעדכן את הכרטיס מסך למשהו אביסל'ה יותר חדש. ההתלבטות שלי היא בין הTi4200 128MB הTi4400 או שאולי בכלל שווה לי לחכות לR9500 PRO. אני לא ממש לחוץ להחליף אותו והאמת היא שהלב אומר לחכות לR9500 PRO,השאלה היא כמה זמן??? ובטח כשהוא כבר יצא הוא יעלה יותר מדי ואז אחרי שבועיים שאני אקנה אותו המחיר ירד (כמו שהיה עם הR9700 PRO). אז מה אתם ממליצים לעשות? אני רוצה כרטיס שיחזיק לי לפחות שנה.... בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 64 PRO (אני מאוד מאוכזב ממנו בכלליות במיוחד ב UT2003 ו GTA 3 ...אני לא משחק הרבה אבל שיוצא רק במשחקים הללו ) בכל מקרה השאלה שלי היא כזו : קניתי כבל של SOUND ו כבל S-VIDEO - .לחבר ל34 אינ'צ שלי. עכשיו , ב ATI רואים פשוט מצויין !!! כל ה DIVX פשוט נראים טוב! החלטתי אבל מכייון שאני מאוד מאוכזב מהביצועים של הכרטיס במשחקים להחזיר ליבואן ולקחת את ה TI4200 השאלה שלי היא האם תהיה ירידה באיכות של ה TV OUT בכרטיס של NVIDIA לעומת הנוכחי-RADEON 9000 PRO ? (כי לפי מה שהבנתי ATI מתמחים בקטע של VIVO DVI TVOUT וכו) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין שתי אלה ואל תגידו לי לקנות g4ti כי אין לי תקציב יש לי 650 שקל נטו... עכשיו אני מתכוון לקנות את אחד משתי אלה עד שאני יקנה מחשב חדש תעזרו לי לבחור במיוחד כאלה שיש להם את אחד משתי הכרטיסים האלה שיתנו לי את חוות דעתם עליו:איכות, רזולוציות,פריימים,הכל הכל... אני ממש ממש יודה לכם תודה רבה רבה הכרטיסים הם: 1)Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 2)Gainword Gforce 3 ti 200 card expert +tv out... ולשתיהם יש עוד כמה פיצ'רים בקיצר מכירים אותם .?? תנו חוות דעתכם... תודה אחים שלי..!!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, ביימים האחרונים אנוכי מתלבט בין רכישת כרטיס טלוויזיה ובין כרטיס מסך חדש. ברשותי כיום כרטיס Creative GeForce 2 GTS 32MB, כרטיס שרכשתי לפני שנתיים בערך. הדבר אשר עורר אצלי מחשבה האם לקנות כרטיס מסך חדש היא מסיבה אחת בלבד: לכרטיס הנוכחי אין יציאת טלוויזיה, לצערי. אם תשאלו אותי, חיסרון אדיר. ברצוני לצפות בסרטים במחשב באצמעות הטלוויזיה ואין באפשרותי לעשות זאת כיום. למזלי הרע, הכרטיס שלי, היה הכרטיס האחרון שיוצר בלי יציאת טלוויזיה ומיד בסידרת הייצור הבאה הוספה האפשרות של היציאה כבר בסידרת TI (תקנו אותי אם אני טועה). בבחירת כרטיס חדש יש להתחשב במפרט שלי, אשר נחשב למפרט ישן כיום ומונע כנראה את ניצול יעיל של הביצועים המוצעים ע"י הכרטיסים בשוק כיום. אנא עיינו במפרט שלי בב…
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
Gainward Geforce 3 TI200 Cardexpert TI/500 128MB DDR Video Card 615 Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard 690 ש"ח אני רוצה לדעת בתכלס איזה כרטיס מציג ביצועים יותר טובים ואם הראדון יותר טוב אז האם שווה להשקיע את 80 השקל הנוספים ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
סילחו לי על הבורות,אך האם כרטיס AGP X8 יעבוד על לוח אם עם AGP X4?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום !! קניתי כבל RCA עשרה מטרים (זוג) ממוצע בעל חיבורים מוזהבים לא עבה ולא דק מדי. דרך מחשב פ3 עם GF2MX של POWERCOLOR בעל צ'יפ יציאת TV של CONEXANT BT868 הווידאו עובד חלק. דרך מחשב AMD אטלון 1200 עם GF3-TI200 של MSI בעל צ'יפ יציאת (וכניסת) TV של PHILIPS SAA7108 יש עם הווידאו שני רצועות עבות עם הפרעות מציקות שמדיי פעם קצת עולות ויורדות. אותו כרטיס עובד כמעט חלק עם כבל פשוט של מטר. 1) מישהו יודע מה יכול לגרום להפרעות דווקא על הכרטיס החדש יותר ?? (סה"כ מדובר באותו הכבל) 2) האם יש למישהו המלצה לכבל איכותי יותר (מסוכך) 10 מטר ? 3) האם אוכל לקחת קבל COAX מסוכך של רשת ולבעביר בעזרתו ווידאו דרך מתאמים מBNC ל RCA או הלחמת ראש RCA (האם זה בכלל אפשרי טכנית - מבחינת סוג כבל ואיך שהא…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב ואיכותי גם למשחקים אבל בעיקר לראות סרטים שאני מוריר אבל אני רוצה לראות אותם דרך הטלוויזיה שלי(21'') האם זה אפשרי? איך האיכות?התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר אז זה אפשרי. .תוכלו לתת לי בבקשה המלצות על כרטיסים ומה בדיוק אפשר לעשות איתם? אני רוצה גם שיהיה בכרטיס אפשרות של עריכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-