עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. e6750 asus blitz extrame 2gb ddr3 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. מחפש לקנות כרטיס טלויזיה עם הקלטה בחומרה. הכרטיס מסך שלי 7600GT שאלה נוספת. איך אני מחבר את הטלויזה והממיר של הכבלים לכרטיס טלויזיה שאקנה. האם צריך מפצלים וכד' האם צריך לקנות ממיר נוסף מחברת הכבלים? תקציב כ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by Timewalker,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש (ומחכה לקונרו כמו כולם...) במסגרת הרכישה אני מתכנן לקנות Radeon 1900xt (אולי xtx) רציתי לדעת האם שווה לחכות ליציאה של RD600 בשביל ירידת המחירים.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. Started by amit297,

שלום!!אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים (1800)בבקשה תמליצו לי

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  5. צריך כרטיס מסך בסביבות ה500-600 ש"ח, העבודה שאני עושה עם המחשב היא בעיקר גרפיקת 2D וצפיה בסרטים דרך הTVOUT הכרטיס צריך לתמוך אחורה בAGP X4. אני מתלבט בין הnvidia 5200 , 5600, radeon 9200. אם אפשר לדחוף יכולות VIVO אז אני אשמח. חיפשתי קצת בPCH ומצאתי מס' כרטיסים שעונים לצורך שלי - FIC 9200 128mb VIVO GigaByte 9200 128mb VIVO Sparcle GFFX 5600XT 128mb Club3D 9200 128mb VIVO Leadtec Winfast 5200 128mb השאלה היא כמובן ATI או NVIDIA ? למי יש איכויות TVOUT יותר טובות? הGFFX מוציא TVOUT במסך מלא או שיש לו את אותן הבעיות של הGF הישנים (שוליים שחורים)? מי לוקח פחות חשמל? (יש לי ספק גנרי, המחשב גם ככה כבר עמוס ולא בא לי להעמיס עליו יותר מידי) יש חשיבות לכוח של הכרטיס בעבודה בפוטו…

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by 108tomer,

שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממכשיר וידאו ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon x1950pro חיברתי ל S-VIDEO את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס ומהצד השני למכשיר וידאו. מכשיר הוידאו דולק, יש בתוכו קלטת והוא מנגן כלומר במצב play. כשאני מנסה ללכוד את הוידאו באמצעות windows movie maker אני מקבל הודעת שגיאה שלא מותקן התקן ללכידת וידאו עברתי על הרבה מאוד מדריכים ללכידת וידאו ועדיין לא הצלחתי צריך להגדיר משהו כדי שזה יעבוד? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי משהו שמזכיר את זה כל הדרייברים מותקנים נתקלתי במישהו שאומר שיש לו את אותו כרטיס מסך אבל הוא מוגדר כ TV-OUT בלבד: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-217989_15_0.html יכול להיות שהכרטיס שלי הוא אכן כזה? בקיצור מה צריך לעשות כדי להשתמש בVIVO וללכו…

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by Da-Funk,

איזה ? יש מליון..

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. הכרטיס מסך 7600GT יפעיל חלק משחקים כמו ניד פור ספיד וGTA ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by nab,

התקציב שלי הוא 1200 שקלים המפרט שלי כרגע הוא AMD 64 3200+ S-939 2x Kingston 512 MB DDR DUAL CHANNEL 2x MAXTOR 160GB S-ATA GiGABYTE GeForce FX 5900XT GiGABYTE GA-K8NS-939 או שיותר כדאי לי פשוט לקנות לוח חדש ולקנות כרטיס PCI-E אם כן תמליצו לי בבקשה על לוח חדש וזול לקנות :\ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by TaVoR,

שלום רב, יש לי במחשב שלי Leadtek PX7800GT ואני רוצה לקנות עוד אחד כדי שיעבדו ב-SLI הבעיה היא שכבר לא מביאים אותם לארץ ולא מצאתי בשום מקום לקנות חדש ולא משומש. השאלה היא אם אני אקנה 7800GTX זה ישפיע? אני יודע שזה בכלל לא מומלץ אבל אין לי פיתרון לבעיה. אם מישהו יציע פיתרון אני אשמח מאוד. תודה, יותם.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. Started by XpideR,

שלום כולם אני מקבל תוצאה של 9 אלף ב 3dmark וזה נמוך יחסית למפרט שיש לי למישהו יש מושג מה הבעיה ? מפרט: amd 5200x2 asus 8800gt 2 giga ram enermax liberty 400 אם צריך עוד משהו תגידו זה דחוף כי אני רוצה ללכת השבוע להחליף את הכרטיס מסך אם יש בו בעיה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by GasPipe,

אני רוצה להקליט תוכניוות מהממיר באמצעות המחשב הנייד שלי, אז כרטיס רגיל לא יכול להתחבר... אני ממש לא מבין בכרטיסי טלוויזיה אז אם אתם יכולים לצרף קצת מידע לגבי הכרטיסים שכדאי שאני אדע. תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by lmlm,

כנראה בקרוב נראה ב3DMARK הבאים אולי 07? מבחני פיסיקה קשיים http://futuremark.com/companyinfo/pressroom/pressreleases/49662/

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. Started by 360,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס טוב יותר ומה משתלם לקנות XFX nVidia GeForce 7900GT 256MB GIGABYTE nVidia GeForce 8600GTS 256MB תודה רבה מאוד למי שיעזור לי כי אני ממש חייב לדעת

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  15. Started by eyal00,

אני לא יכול להעלות רזולוציה מעל 800X600 מפרט: AMD 3200 1G זכרון X800GTO2@X850XT זה פתאום קרה,עד לא מזמן הפעלתי אותו על 1024X768 תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by yaniv1306,

במפרט שלו רשום שהוא דורש 350W ו ב 12V-20AMP יש לי ספק של 500W ( של A-TOP) שנותן 18AMP 12V האם אני הולך לאמץ ועלול לסכן בכך את המערכת או שכדאי לי לקנות ספק אחר.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by motir,

שלום, יש לי את ה-Radeon 9550 (https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398) ולוח אם ASUS P4P800SE. הכרטיס והלוח תומכים ב-AGP X8 אבל אני רואה שהוא מחובר רק ב-AGP X4 (דרך התוכנה של Gigabyte). היכן ניתן לקנפג את ה-X8 ? תודה מוטי

18. Started by Dan4,

תשמעו,אתמול השארתי את האימיול דולק,התעוררתי וראיתי שכל הכחול במסך הפך לסגול,אדום לירוק וכו'.. המסך הוא מאג 786FD זה גורם להפרעות רציניות,איך פותרים את זה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. Started by ParanoidLoneWolf,

ברשותי מסך CRT מתוצרת ViewSonic, דגם G75f. לאחרונה הוא החל לזמזם בקביעות ואף לרצד ולהציג תמונה מעוותת בתחומים העליונים והתחתונים של המסך בעת הצגת תמונה בהירה מאוד, אני מודע לכך שזה אומר שעליי לממש אחריות. אבל רציתי לדעת מהי הסבירות שהבעיה הזאת ניתנת לטיפול מבלי החלפת המסך. הסיבה שאני שואל היא בגלל שמדובר בדגם שייצורו הופסק, דגם ה17" הנוכחי של ViewSonic (הG70) חלש יותר, ותומך ברזולוציות ובקצבי רענון נמוכים יותר. אני לא רוצה לשמוע מילה אחת על "LCD", אני מעוניין לדעת אם הבעיה ניתנת לפיתור מבלי החלפת המסך על-ידי מימוש אחריות. מכיוון שאני מתגייס בקרוב ואין לי זמן מיותר להתרוצץ אל החנות ובחזרה ולחכות למסך. המסך מעולם לא הופעל ברזולוציות או בקצבי רענון שהוא אינו תומך בהם רשמית, …

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. Started by kobibo,

שלום לכולם אז זהו זה סוף סוף קבלתי את ה 9800PRO 128MB 256BIT של ספיר והתקנתי אותו במחשב עם הדרייברים החדשים של אומגה וכבר יש לי כמה שאלות ? א. בעזרת איזה תוכנה אני אוכל לראות שהכרטיס באמת 256bit יש לי את ה- sisoftware sandra החדשה אך אני לא מוצא שם דבר וחצי דבר על כמה ביט הכרטיס ( למרות שלפי כמה הסברים שנתנו בפורום כגון : צורת הזיכרונות וסידור שלהם על הכרטיס אז הכל נראה כשורה ) ? ב. לפי בדרייברים של אומגה הליבה עומדת על 378 והזיכרון על 337.5 באם זה תקין לסוג זה של כרטיס ואו האם כדאי להחליף את הדרייבר ? ג. כאשר ניסיתי להעלות משחק על-מנת להתרשם מהכרטיס חלק מהגרפיקה נראת בצורה מאוד זוהרת ( כגון : סלעים וקירות ) לא הצבע שצריך להיות האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הכרטיס ? ( אנ…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. Started by PzD,

חיפשתי נושאים לא מצאתי משו שנוגע בישבילי .. אז ככה יש לי עכשיו X800XL 512MB אני רוצה לשאול האם כדי לקנות את ה-HD3850.. האם יהיו הבדלים בביצועים ששווים את הכסף ? תודה .. ובנוסף יש לי AMD3800 DUEL CORE עם אובר קלוק ל-4200.. הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר .. והכל יעבוד טוב ? והאם כדי לי לקנות תודה =] ---- עוד שאלה.. רשום בפרטים של ה-HD3850 שהוא PCI-E 2.0 ולי ב-EVEREST רשום משו PCI-E 1.0 PCI-E 1.0 x16 port #0 In Use @ x16 (Gigabyte Radeon X800 XL Video Adapter) אז מה זה לא יעבוד לי במחשב ה-HD3850???? הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 v2 תודה על העזרה.. חשוב לי ממש.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  22. אני יודע שיש נושא כזה בFAQ אבל אני עדיין לא מצליח ולכן אני פונה אליכם חיבור מחשב לטלוויזיה באמצעות SVIDEO -------------------------------------------------------------------------------- אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזית CRT יש לי כ.מסך של NVIDIA 8500GT בעל יציאת 7 פינים ואני משתמש בכבל S-VIDEO בעל 4 פינים מצד אחד וכניסת RCA מהצד השני! משום מה אני לא מקבל תצוגה למרות שאני מוגדר בהגדרות הכרטיס על תצוגה דומה בשני המסכים גם ב TV וגם במסך המחשב, אני לא מצליח לראות תמונה ב TV. ועוד תופעה מוזרה כאשר אני נמצא בהגדרות של הכרטיס מסך ואני מבקש ממנו להרחיב תצוגה ועושה APPLY אז לשניה אחת כן רואים בטלביזיה ואז זה שוב נעלם...!! מתסכל! מה אני עושה לא נכון?!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  23. לפי מה שידוע לי הוא כרטיס די ישן במחיר די גבוה יכול להיות שיצא כבר כרטיס במחיר דומה עם ביצועים טובים יותר? או שאולי עדיף לדחות את הקנייה ל2007? ד"א: איך אפשר לדעת שכרטיס מסך מסויים באמת יפעיל את כל המשחקים שאני רוצה על הגראפיקה הכי טובה ושזה יעבוד חלק? אני לא יודע מה אתכם אבל 2000 שקל ומעלה, זה הרבה כסף ובשביל להוציא על כרטיס מסך ואם יתברר שהכרטיס לא עובד לפי הציפיות שלי, לא אוכל להחזירו אצטרך לדעת גם אם הכרטיס מסך מתאים למחשב כשדיברתי על "המשחקים שאני רוצה" הכוונה למשחקים כמו F.E.A.R , Company of heroes , Warhammer40K:Dawn of War, Neverwinter Nights 2 וכו' מפרט: GA-K8NF9 AMD Athlon 64 Processor 3000+ Kingston 512MBx2 DDR 400mhz למרות שאני מוסיף עוד גי'גה יחד עם ה…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  24. האם זה שהיא מיצרת את אותו הכרטיס כמו בחברות אומר משהו ? טוב יותר או רע?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  25. כתוב בדסקריפשן של הפורום, שהוא עוסק גם במנועים גראפיים של משחקים, אז היתה לי התלבטות אם התארד שייך לפורום הזה או לפורום תוכנה. בכל מקרה העניין הוא כזה, יש לי תמונה, והרקע שלה הוא בצבע אחיד, 07D4EF ממש מזעזע.. לקחתי את הכלי Magic Wand, והעלמתי את כל הרקע, הפכתי אותו לשקוף על ידי מחיקה, הבעיה היא, שהרקע "נתפס" בין חלקים סגורים, למשל ידיים, רגליים, שערות בין הידיים רגליים לא היה בעיה, עושה את אותה פעולה בחלקים הגדולים, הבעיה היא בשערות, יש עשרות חלקים סגורים עם הצבע הזה, וזה לא יהיה הגיוני ללכת אחד אחד ולמחוק האם יש אפשרות פשוט להעלים את כל הצבע הזה, בפעולה כלשהי פשוט להפוך את כל ה"07D4EF" (תכלת) מכל האיזורים, לעשות אותו שקוף! (אם ממש ממש ממש אי אפשר שקוף אני מוכן להתפשר על …

• 2 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים