עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה כדי לעשות? להחליף לכרטיס מסך לאחר או שיש משהו לעשות(אני מעדיף לא להחליף כרטיס מסך) תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn

2. Started by Big_Guy7,

חבר שלי קנה מחשב חדש: E6400 P5B DLX 7600GT 1GB Ram המחשב הגיע היום ויש איזה הודעה בקשר לכרטיס מסך, ולא ממש הבנו מה זה. צירפתי קובץ, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  3. המחשב שלי מחובר למסך מחשב ולטלוויזית LCD. הגדרתי את התצוגה כDUAL VIEW כך שהמחשב מציג את שולחן העבודה, והטלוויזיה מציגה בעצם מסך ריק. כאשר אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה אני פשוט גורר את הסרט למסך השני והכל עובד כשורה. במשחקים, לעומת זאת, לא כל כך הצלחתי לגרום למשחק לפעול על הטלוויזיה. אני יכול לשחק על הטלוויזיה רק אני מגדיר אותה כמסך המחשב הראשי או כמסך יחיד. יש אפשרות שמשחקים יפעלו בטלוויזיה ללא הפיכתה להתקן התצוגה הראשי?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. בעיה. היה לי הדרייבר 53.03 של NVIDIA עד עכשיו, ועדכנתי אותו היום ל 61.77. (על XP-SP1 אם זה משנה, P3-550, 384SDRAM) מאז התצוגה של המחשב בטלוויזיה - היא בשחור לבן, אם זה במצב CLONE או בכל מצב אחר. ניסיתי את כל מצבי ה PAL או NTSC שיש באפשרויות של הדרייבר (לחצתי APPLY אחרי כל שינוי כזה) - ועדיין היא בשחור לבן. בד"כ בדרייבר הישן הייתי עובד במצב של מסך פעיל אחד (לא CLONE) והיה לי HOTKEY שמחליף בין תצוגה במחשב לתצוגה ב TV. מישהו יודע איזו הגדרה אני צריך לשנות כדי שאוכל לחזור לראות ב TV בצבע כמו בעבר ? לא שיניתי דבר בחיבורים, רק את הדרייבר. בתודה מראש, אריק.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by shabo,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה שלי למחשב ולהפוך אותו לטלויזיה, יש לי כרטיס Gforce 7600GT עם יציאה לטלויזיה, האם זה מספיק או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה בנפרד? אני חדש בתחום הזה אז אם מישהויכל להפנות אותי למאגרי מידע בנושא של חיבור הטלויזיה במחשב, שליטה בערוצים דרך המחשב, חיבור לממיר, VIVO אני אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by nitsanroz,

כרטיס מסך 400-500 שח אפשר לחרוג אם זה מצדיק שתהיה יציאה לטלויזיה לשימוש עריכה גרפית למחשב שרשום אצלי

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. Started by benib,

^^^ תודה

8. Started by assor_y,

רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים...לפי מה שהבנתי הוא מקביל ל X1600-זה נכון? ובכלל באיזה רמה הוא יחסית למה שנמכר במחשבים ניידים... לשימוש של פוטושופ ומשחקים תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by rank,

xVertigo תגיד הספק שקניתי (450W ) יכול להחזיק 8800GTX +המחשב שיש לי היום ? וכמה עולה ה8800GTX הכי זול

10. Started by the kon,

שלום יש לי את ה6600GT של ליטק בן שנה+ הבעיה היא שהיום שמתי לב שבמשחק אחד גם הסרטונים עובדים לאט וגם במשחק חוץ מהדמויות הכל שחור אני מדבר על FEAR אין לי מושג למה זה ככה אבל יש לי חשד קל שאולי בגלל שהרבתי לאחרונה לעבוד הרבה בתוכנות תלת מימד מה אני צריך לעשות והאם זה הסימן להשתמש באחריות?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. Started by Albetron,

אז ככה זה הולך, פתחתי כבר 2 תרד'ים על מחשב בתקציב של עד 6-7K. רבים המליצו לי על 8800GT של ASUS, לפי מה שהבנתי הכרטיס מצויין אבל גם שמעתי שהוא ממש ממש מתחמם ובגלל זה אני נמנע מרכישה של הכרטיס הזה. כעת יש לי 2 אופציות, 1.לקנות 8800GTS G92, אבל אני צריך לדעת בבירור, יש לו גרסאות OC גבוהות? ואם כן הוא מתפקד טוב בOC? 2.לקנות מערך CF של 2 HD3870, הבנתי שהQ6600 עושה צוואר בקבוק. וזכור לי שמישהו אמר שעם OC למעבד אפשר למחוק אותו..אם כן אז אני מבקש המלצה לקירור מתאים לOC שימחק את הצוואר בקבוק. ופשוט עושים OC למעבד דרך הביוס? אני באמת נואש כבר, יש לי הרבה כסף שאני לא רוצה להצטער שזרקתי אחר כך(אולי זה לא לעניין אבל אני חייב לומר עבדתי מאוד קשה בשבילו.) לכן אני אשמח למי שיעזור לי. ליל…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. כמו שנאמר לעיל, הכרטיס מסך מתחבר ישירות לטלוויזיה ומציג לי רק צבעים בשחור לבן. יש סיבה לכך? יש מישהו שנתקל באותה בעיה והצליח לסדר את זה לפי הגדרות?

13. Started by alergic,

יש לי GEFORCE 6600 של GIGABYTE ורציתי לשדרג אותו למשהו יותר עצבני עכשיו יש לי 2000-2500 ש"ח מזומן ו זיכוי על הכרטיס בחנות הוא 500 ש"ח.... מה אתם מציעים? עוד שאלה: מישהו מכיר את המשחק OBLIVION? ואם כן איזה כרטיס מסך ימשוך אותו בלי שיתקע טיפה אצלי נתקע די הרבה כשיש הרבה דברים...

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by xsx,

שלום לכולם קניתי את המפרט הזה לפני כ3 חודשיים בערך אני מעוניין להוסיף לזה כ.מסך המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה מחפש כרטיס למשחקים עד 1300 שקל אם צריך יותר אז סבבה מעוניין לשמוע הטלוויזיה תומכת בHDMI כמובן שאני ירצה משהו שיתמוך אשמח לשמוע דעות והמלצות... Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD NEC ND-3550A ASUS P5LD2-VM SE + VGA Intel 945G DDR2 + 1000 LAN PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply NMEDIA HTPC 200 MATX SILVER ZALMAN CNPS8000 TOSHIBA 37WL58E ----> http://halalit.co.il/products/62843?ref=zap

15. שלום, אני קונה כרטיס מסך חדש: LEADTEK GEFORCE 7800GT (הגירסה הרגילה ל-PCIE?) ואני לא יודע משהו: האים אני צריך לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך הזה? אם כן אז בבקשה תנו לי לינק לאתר טוב שיש בו מאוורר חזק שיספיק לכרטיס מסך הזה במחיר סביר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by sagg,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. Started by ZenMaster,

חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -

18. Started by athi,

יש לי טלויזיה ליד המחשב איך אני יכול לחבר אותה למחשב ושאני יראה בה סרטים... תודה למי שיעזור. זה אחלה פורום(לא קשור)

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by demo,

יש ברשותי מחשב פנטיום 4 2.4G וכרגע מותקן עליו כרטיס מסך של GFORCE4 440MMX . לפי מיטב ידיעתי לוח האם שלי הוא ASUS-P4XP-X , והכרטיס מחובר בAGP X4 . שאלתי כזאת האם ניתן לשדרג את הכרטיס ? האם AGP X8 יכול לעבוד ? ובהתאם לנתונים שרשמתי איזה כרטיס טוב יש באפשרותי לשים כרגע עליו כמובן שתומך DVI ,רזולוציה מרשימה בהתאם . תודה מראש לכל העונים . עומר.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by manganga7,

שלום. אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי לכן אשמח אם מישהוא ישלח לי לינק להורדה של: 3DNARK06 3DMARK05 Coolbits בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. שלום, בעקבות תקלה החלפתי את הכרטיס הקודם שלי ועברתי מ Geforce 6600 gt -128mb DDR3\128bit pci express של gigabyte ל Geforce 7300 GT -256 MB GDDR2\128bits pci express של יצרן בשם AXLE , אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס ורוצה להחליף אותו. אני לא מבין בכלל בדברים האלו ורק אחרי שהחלפתי קראתי וראיתי שהכרטיס החדש שלי פחות טוב מהקודם, אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולמשחקים, בעיקר אם לא אך ורק Battlefield2 אני יודע שהתקציב שלי הוא לא גדול אבל ממה שקראתי נראה לי שזה פחות או יותר מה שאני צריך, אני לא GAMER מושבע ומשחק פה ושם, ברור שהייתי רוצה כרטיס שיתמוך במשחקים עתידיים אבל אין לי כוונה להוציא מעבר לסכום הנ"ל. נראה לי שכרגע אני ממוקד בשני הכרטיסים הבאים , אשמח לחוות דעתכם עליהם א…

22. Started by shareall123,

לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש CORE DOU E6750 לוח אם GIGABYTE P35 כרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS 320MB לפני כמה ימים, המחשב שלי הפסיק לזהות את חיבור ה S VIDEO כשאני מחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך. בדקתי את זה ביציאה אחרת בטלוויזיה, לא עזר, בדקתי בטלוויזיה אחרת, לא עזר, החלפתי כבלים, לא עזר, עידכנתי דרייברים, גם לא עזר, שיחזרתי את המחשב למועדים שונים...גם לא עזר... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שכרטיס מסך כ"כ יקר נדפק אחרי חצי שנה (תדירות השימוש בחיבור הזה לא גדולה אצלי...)??? הבעיה שכדי לבדוק את זה אני צריך לשלוח את הכרטיס לחנות שממנה רכשתי את המחשב והם יעבירו את הכרטיס ליבואן..... בחישוב פשוט, אני מקרקע את המחשב ל 21 יום לפחות....(משום מה הם אומרים שהיבואן לא יקבל לקוח…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  23. Started by orensh2,

שלום, אני מעוניין בעזרה לבחירת כרטיס מסך באפיק PCI ,שיתן לי מענה סביר למשחקים של היום.התקציב הוא 700 -800 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by Silol,

שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8800GT 512MB מחו"ל. מישהו יכול להביא לי קישור לחנות בארה"ב שיש לה אותו במלאי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by shloosh,

אני משתמש בדרייברים של ati 4.7 שמעתי שאומגה גם נחשבים לטובים ומעלים את הביצועים! כדאי לי להתקין אותם? למישהו יש בעיות עם זה? וגם תמיד אני מתקין את הדרייבר של ati ישירות עלהדברייבר הקודם, אני יכול לנהוג גם ככה עכשיו? או שחייבים להסיר את הדרייברים של ati קודם?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים