כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
*אל תציעו לי אחרים* מי עדיף מאלה? Sapphire X1550 DDR2 128Bit PowerCooler X1550 DDR2 128Bit ומה עדיף מאלו? eVEGA 7300GS DDR2 64Bit GigaByte 7300GS DDR2 64Bit Point of View 7300GS DDR2 64Bit תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בקשה בכורתרת או אם אין השוואה אז ביקורת רק על X1650XT תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי טוב, אז הבעיה היא כמו בכותרת, כ. מסך עם צ'יפ ATI RADEON X550, וכרטיס טלוויזיה LIFE VIEW מתנגשים הכ. טלוויזיה לא עובד, התוכנה כותבת שהיא לא מזהה כרטיס, ובמנהל ההתקנים הוא מופיע בתקלה שאין מספיק משאבי מערכת (???) מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה כזה ממיר עם חיבורי RCA מצד אחד ומצד שני USB. אז חשבתי שזה מין כרטיס ללכידת ווידאו חיצוני, מצאתי את הדרייביר של זה באינטרנט, אבל הבעיה היא שהוא אומנם רואה את ההדקן ומזהה אותו אבל מתייחס אליו כמצלמת אינטרנט. האם אתם מכירים איזה תוכנה יכולה ללכוד לי ויידיאו עם המכשיר הזה?? ואיך אני בדיוק עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על זה קצת לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה)זה להשים שתי כרטיסי מסך(שתומכים בזה) על הלוח אם(שגם חייב לתמוך מין הסתם....עכשיו מה הקטע?? זה כילו ביצועים כפולים...ואני קונה שתי כרטיסי מסך שתומכים בזה אם אם אני רוצה...מישהו בבקשה יכול לתת קצת הסבר???
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בעבר הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב בלי בעיות על וינדוס XP עם כרטיס מסך ATI עכשיו התקדמתי לויסטה ו8800GTS... מאז אני לא מצליח לחבר את הטלויזיה למחשב. החלפתי את הכבלים בתקווה שזה יעזור.. מישהו יודע משהו?[br]פורסם בתאריך: 23.07.2007 בשעה 04:58:48 עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך AGP . אני אוהב גרפיקה ואני מעוניין לשחק במשחקים החדשים ואני מוכן לשלם מעל 500 ש"ח לכרטיס. מה הכי כדאי לקנות. והאם יש כרטיסים משומשים ? ומאיפה כדאי לקנות במחיר טוב? תודה לעונים .
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
דוד שלי אמרלי שאלה מסכים טובים רצתי לדעת עלייהם עוד
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לפני כ4-5 חודשים קניתי מחשב חדש שכולל X800XL ב2300 שקל כיום (4-5 חודשים מאז) אני כבר רואה שיצא X1800XL (אני יודע שיצאו גם יותר טובים אבל אני רוצה להתייחס רק ל2 הכרטיסים האלו כרגע) וגם אפשר למצוא את הX1800XL ב2100-2200 ואני ממש אוכל את עצמי עכשיו ומבואס.. :-\ האם ההבדלים בניהם כאלה גדולים? מהם ההבדלים בניהם בכלל? תודה רבה לכולם..
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי לכן אשמח אם מישהוא ישלח לי לינק להורדה של: 3DNARK06 3DMARK05 Coolbits בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש CORE DOU E6750 לוח אם GIGABYTE P35 כרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS 320MB לפני כמה ימים, המחשב שלי הפסיק לזהות את חיבור ה S VIDEO כשאני מחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך. בדקתי את זה ביציאה אחרת בטלוויזיה, לא עזר, בדקתי בטלוויזיה אחרת, לא עזר, החלפתי כבלים, לא עזר, עידכנתי דרייברים, גם לא עזר, שיחזרתי את המחשב למועדים שונים...גם לא עזר... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שכרטיס מסך כ"כ יקר נדפק אחרי חצי שנה (תדירות השימוש בחיבור הזה לא גדולה אצלי...)??? הבעיה שכדי לבדוק את זה אני צריך לשלוח את הכרטיס לחנות שממנה רכשתי את המחשב והם יעבירו את הכרטיס ליבואן..... בחישוב פשוט, אני מקרקע את המחשב ל 21 יום לפחות....(משום מה הם אומרים שהיבואן לא יקבל לקוח…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
זה מחשב שלי: Mainboard : Gigabyte M61VME-S2 Chipset : Athlon 64 / Opteron HyperTransport Technology Configuration Processor : AMD Athlon 64 X2 4200+ @ 2200 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Hard Disk : WDC (320 GB) מארז: GYGABYTE POSEIDON אוקיי? אכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה "Nvidia Corp Nvidia Geforce 8800 GTX" ויש לי כמה שאלות...: 1.האם מחשב שלי יחזיק VISTA ואת הכרטיס מסך הזה? (אני צריך אותו למשחקים כמו CRYSIS). 2.אם הוא לא מחזיק מה כדי לשפר כדי שהוא כן יחזיק. 3.וכמה יעלה לי הכרטיס מסך שאתם ממליצים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
השארתי תמחשב דלוק והמסך מכובה בבוקר פתחתי תמסך והתצוגה התקטנה כלמוד אני צריך לכווון עכשיו עם הכפתורים של המסך.. וגם יש לי מסך lg 700p ופתאום הוא ניהיה חשוך יותר כיוונתי תאור בלחצנים על המסך עצמו מה יכול עוד? תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות SAPPHIRE HD 4850 הוא של zotac GTX 260 מי יותר חזק ? http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
דוד שלי בא לארץ באוקטובר וביקשתי ממנו והוא יסכים להביא איתו את הכרטיס מסך. המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (13 x 200) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 (111 GB, IDE) והרדאון 9200 128 שלי :\
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT, הורדתי את הדרייבר העדכני והבעיה היא שאני לא מצליח לשדר לטלויזיה בצבע, רואים רק שחור לבן. אני משתמש ביציאה S-VID OUT ומערכת ההפעלה היא WIN7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה. הבעיה היא, שאני לא רואה מאחורי הטלווזיה חיבור DVI. יש DTV (שנראה כמו קאבל רגיל של מסך) ו RCA - אבל אני לא רוצה לחבר עם RCA כי אני רוצה לראות כל מיני סרטים ב HD. למישהו יש פתרון בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך לגיימר כבד בתקציב של עד 2000 זה המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 500W 32A @ 12V OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ואני רוצה לדעת אם שווה לחכות והאם יהיו דברים טובים בתקציב הזה. אם לא אז יש לי אפשרות אולי לקנות את 2900PRO ולעשות לו אוברקלוק בינוני ולקבל 2900XT
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את הביוס הקודם ואני לא יודע איך. יש שם שני עדכונים: 2C8501SA.007 - bios for card with Infineon memory 2C8501SA.009 - bios for card with Hynix memory איך אני יודע מה אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תיראו אני רוצה לקנות תכרטיס HD 4850 gainward DDR5 עכשיו אין אותו לסקי פי סי אין גם לספק שלהם לאייבורי אין אותו מאיפה אני קונה אני גר באור יהודה אני יכול לסוע ער ראשון תל אביב לא יותר רחוק למי שיש חנות שיביא תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
האם תוכנה שדורשת כרטיס מסך nVidia GeForce 8800 תעבוד על מחשב עם כרטיס מסך intel® G41 Express Chipset?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS בעל שתי יציאות DVI שאליו חיברתי 2 מסכים אז אני צריך עוד מסך או אפילו שתיים...(אני עורך בפרימייר וAVID) אז חשבתי שבמקום לקנות לוח עם SLI ולהביא בידיוק את אותו כרטיס מסך האם אני יכול פשוט להביא כרטיס מסך לPCI כגון - http://skypc.co.il/pl_product~GV005~8~0.htm ולחבר אליו עוד מסכים??....ויש לי עוד שאלה בנוגע לת'רד שקראתי פה בידיוק בלוח אם בעל שתי חיבורי PCIE אני יכול לחבר 2 כרטיסים שונים ופשוט לא להפעיל את הSLI?..כי מה שהבנתי שבישביל ריבוי מסכים צריך שתי כרטיסים אבל לוותר על פונקציית הSLI
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-