עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FatalElement,

6800GS או הgto2? אני פשוט ממהר לקנות אז תענו בבקשה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by hal,

היי, יש לי לוח אם עם צ"פסט של via p4x266e ויש בו agpx4 -האם הוא יתמוך בכרטיסים בagpx8 ? המעבד 2.4 וזיכרון 768mb האם כדאי להשקיע בכרטיס טוב כמו ati 9800 pro או geforce 6600 או שהקונסטלציה תמצה את עצמה עם ati 9200 או fx 5200/5500? תודה.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. כן או לא? משמעותית=יותר מ-10%

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by ofersto,

האם תוכנה שדורשת כרטיס מסך nVidia GeForce 8800 תעבוד על מחשב עם כרטיס מסך intel® G41 Express Chipset?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by oppxp,

קיבלתי היום את כרטיס ה9800pro וידוע לי שה- pro תומך ב-video in השאלה איזה תוכנה אני צריך ללכידת וידאו בכרטיס זה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  7. בקיצור נכנסתי למאפיינים->מתקדם.. בכרטיס מסך שלי וגיליתי שאני יכול לשנות שם הרבה דברים לדוגמא:IMAGE SETTING,FORCE MIPMAPS פילטרים ועוד... האם כדאי להשאיר הכל כמו שזה נמצא כרגע או שכדאי לשנות? איך אני יודע מה זה כל דבר האם יש אתר שמפרט? האם אני יכול להגדיל את הביצועים של הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  8. אני צריך 8MS - אני צריך אותו שטוח,וכמה שיותר זול.... בבקשה עזרו לי...

9. Started by Nati_The_King,

מחפש כרטיס מסך חזק שיריץ לי משחקים על 1680x1050 מסך 22 אינץ שיהיה קריר ושקט

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by mikezaush,

http://xtreview.com/review140.htm לפי מבחנים שנעשו באתר זה לשני הכרטיסים עולה ה7600gt מגיע ליכולות של 7800gs ואף עולה עליו בכמה פרמטרים (ראו באתר). אני מדבר על הגירסאות של agp. כולם אומרים ש7800gs הוא הכרטיס הכי מהיר והכי חזק לagp , אז למה 7600gt רק בעל 12 pipelines עוקף אותו בביצועים (לצורך השוואה לכרטיס השני יש 16 pielines) האם מישהו בפורום יכול להסביר לי את התופעה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by trocker,

אם תוכלו להגיב מהר אני אשמח מאד מאד אני צריך כרטיס נחמד בסביבות 600-700 ושזה יהיה לAGP*8 אני לא חייב שזה לא יהיה על הרזולוציה הכי גבוהה ואופציות דולקות בהכל משהו חמוד לפרו אוולושיון ודברים כאלה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. x1650 או 7600GS? או אם יש יותר המלצות... והאם הם יריצו סביר משחקים מהשנים 2004-2005 כמו HL ו FAR CRY לדוגמא? או שכבר ההפרש כ"כ נמוך בין ה 7600GT ועדיף לקחת כבר אותו ולמכור אותו עוד חצי שנה? נ..ב אני רוכש מחשב חדש אז יש לי תקציב לכ.מסך.

13. שלום לכם... יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה הלפטופ DELL 1520, אחרי הרצה ב3DMARK06 על רזולציות של 1440/900 ו1280/800 קיבל את אותם תוצאות בערך שהם בטווח של 3300-3350 יש מישהו אחר עם הלפטופ הזה שבדק??? למה התוצאה כל כך גרועה??? ושאלה שנייה וקצת טיפשית... אין בעיה לבצע עדכון לדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של נוידיה נכון?, עד עכשיו המחשב היה מודיע אם יש עדכון לכרטיס מסך, או דרך הDELL SUPPORT או דרך העדכונים של הWINDOWS... השאלה אם יש בעיה בעדכון ידני, או שכמו במחשב נייח אין מה לדאוג?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. אני רוצה לקנות אותו האם כדאי תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by roes,

בקרוב אני יקנה 1900XT מנעה ואני צריך לדעת מה הדרייבר הכי חדש (כמה שיותר טוב) תכתבו את השם (גרסה) ובבקשה תשימו גם לינק לאתר של ATI שמשם אני פשות אצתרך ללחוץ Downloads דרך אגב מה זה ati catalyst ?? תודה מראש

16. Started by computer_freak,

אני צריך כרטיס מסך עם יציאת tv-out איכותית הייתי מעדיף להשתמש במתאם dvi ל componenet אבל אני לא בטוח שיש כזה (לפחות בארץ) אז איזה כרטיס מתאים לי?

17. Started by elik50,

מישהו יכול לתת הערכת מחיר ובכלל בקורת על הכרטיס ? תודה !

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by crabrocket,

מישהו יכול להגיד לי אם הכרטיס הזה הוא agp? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7088 לא כתוב שם ונכנסתי לאתר היצרן ושם יש שתיים כאלה אחד שהדגם שלו נגמר באותיות uds ועליו לא כתוב agp וזה מה שיש באתר שהבאתי וחד שנגמר בותיות udl ועליו כתוב מפורש pcie, מישהו יכול לעזור לי כי אם זה agp נראה לי ששוה לקנות אותו. אתר היצרן(xfx): http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022&productId=198676#

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by nissimtr,

שלום לכולם הגרסה הקצרה: אני צריך תכנה לצפיה בווידאו דרך VIVO, שהיא לא MV2 כי MV2 הפסיקה לעבוד אצלי. במחשב הישן שלי היה לי כרטיס טלוויזיה (די רציני) במחשב החדש יש כרטיס מסך עם VIVO שהוא RADEON X1800XT 512MB עקב כך השארתי את הכרטיס טלוויזיה במחשב ישן שהלך לאחותי, היא משתמשת בו ואני לא רוצה לקחת לה אותו (את הכרטיס). התכוונתי לראות טלוויזיה על ידי חיבור הממיר שלי ל-VIDEO-IN של כרטיס ההמסך. לא מצאתי תכנה לצפיה לא בדיסק של הדרייברים ולא אצל ATI.COM במקרה הבחנתי שיש לי אופציה בMV2 שלי של הפעלת לכידת ווידאו ואכן ניתן היה לראות טלוויזיה דרך שם אבל א - האיכות הייתה על הפנים,יחסית לכרטיס טלוויזיה שלי במחשב הקודם ב - כל העסק הפסיק לעבוד. אם אני מדליק את הממיר ואז את התכנה אני רואה תמ…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by surui,

מה עדיף לקחת X1900GT או 7900GT אני רוצה לקנות מקיספי ויש להם את ה Galaxy 7900GT או את Sapphire X1900GT מה יריץ לי יותר חזק משחקים? מה עושה פחות בעיות? מה עדיף לקנות? אל תציאו לי כרטיס מסך אחר כי אני קונה רק מKsp

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. כי אני לא ממש זוכר מה קניתי ? ועוד שאלה. האם יש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך מהסוג הנ"ל (אני מתכוון לבדיוק אותו הסוג) במקביל על לוח ומה שחשוב זה מה השיפור בביצועים ? זניח או גדול ביותר ?? תודה.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  22. שמעו חברה יש לי כרטיס מסך 7600GS 256MB אם קירור של זלמן אליו עכשיו אני מדליק היום תמחשב אני רואה מסך שחור ניסיתי 1000 שיתות הוצאתי הכנסתי החלפתי מקום ניקיתי לא עוזר חיברתי את ה6200 של אחותי שאני איתו עכשיו והוא עובד מה אני עושה? יש מצב הוא נשרף? הוא תמיד היה על 42 מעלות עומד ניסיתי גם לחבר אותו למחשב אחר הוא גם לא עובד אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש ב1000 שקל מה אני יכול להביא אתם יכולים להמליץ לי ? אני חשבתי על x1950pro 512mb

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by OmBiz,

מחפש כרטיס מסך בסביביות ה500 - 600 , קונה כרגע מחשב חדש לשימוש בעיקר של אינטרנט וסרטים ומעט משחקים מבקש המלצה מבין הכרטיסים הבאים: Sapphire - ‏HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ASUS - ‏8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E‎ GIGABYTE - ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ Point Of View - ‏8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E‎ PowerColor - ‏X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E‎

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by Armageddon1,

??

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  25. עדכנתי את הכרטיס מסך, ומאז המחשב לא נותן לי להעביר את הצג לטלוזיה הכרטיס מסך שלי זה nvidia geforce 8400 gs

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים