עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fish123,

יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) ובעקבות זה אני התקנתי מחדש עדכונים של הדרייברים, ולמעשה זה דפק לי את הדרייברים לגמרי... עכשיו כל פעם שאני מנסה לקלוט שידור מהטלוויזיה מופיע לי פס מוזר על הקטע העליון של המסך 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר בעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by DDgeva,

אני קונה בשבוע הקרוב את הRadeon X800 GTO.. בלי קשר אליו אני גם מוסיף: WESTERN DIGITAL 250GB 16MB Cache buffer מאוורר חדש Logitech G5 Laser mouse 1. *חשוב* אם אני צריך להחליף ספק כח בשביל הכרטיס, כל איז חברה \ ספק מסוים אתם ממליצים? (עדיף במחיר נמוך, מן הסתם). 2. אני צריך לקנות מאוורר.. לא יודע אם מאוורר לכרטיס מסך, למעבד או למארז.. אני רק יודע שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפי הרעש)וזה לא טוב.. כדאי לי לקנות בכלל מאוורר חדש? כי אם הבעיה היא בכרטיס מסך (אתם תגידו לי..) אז אני גם ככה מחליף אותו ויהיה קירור חדש.. אם כן, איזה מאוורר לקנות? אמרו לי רק לקנות מאוורר שמפזר קור לא רק ישירות אלא גם לצדדים.. 3. הG5 כבד? אני יודע שהוא בא עם משקולות אבל המשקל המקורי שלו כבד יחסית? כי אני…

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by sky1sky10,

מדובר בכרטיס מסך geforce GT425M למחשב נייד עם מעבד I3 וזיכרון 4GB 1. האם כרטיס המסך יכול להריץ משחקים למשל GTA 4 ברזולוציה בינונית? 2. האם יהיה אפשרי להריץ ללא בעיות תוכנות רינדור כגון פינקל סטודיו? תודה

4. Started by Adielion,

תגידו החנות הזאת אמינה... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 מישהו מכיר את החנות הזאת, קנה ממנה? ואם זה המחיר אז כדאי?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  5. Started by Sheirf,

אהלן חברה .. רציתי לדעת קצת פרטים על הכרטיס 7300GT הוא יצא בגירסאת AGP גם? מתי הוא מגיע לארץ? מה יהיה בערך המחיר שלו בארץ? ואם יהיה אפשר להגיע איתו בערך לרמה של 7600GS?(באוברקלוק/פתיחת צינורות) תודה רבה מראש לעונים יום טוב :]

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  6. 1.יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג geforce fx5200 אני רוצה לשחק בדום 3,swat 4 ובמשחקים עם גרפיקה ברמה הזו איזה כרטיס מהרשימה החדשה שיש בפורום אני צריך לקנות כדי שהמשחקים האלה יעבדו חלק וטוב?, התקציב שלי הוא 400-800 ש"ח 2.האם יש אפשרות לשחק בפלייסטיישן 2 על המסך מחשב? תודה לעונים ולעוזרים !

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by daniel89,

שלום, אשמח אם תתנו לי פרטים על כרטיס טלוויזיה למחשב.. ראיתי שיש מאוד זולים.. בסביבות ה-200 שקל.. אבל לא חיצוניים... אז איך מחברים אותם בידיוק? איך עושים שמסך מחשב יקרין טלוויזיה?צריך ממיר? אפשר לחבר לזה אקסבוקס? החיצוניים מתחברים דרך USB? או איך? הפנימיים לאן מחברים אותם? ללוח אם? אשמח אם תסביר לי בקיצור הכל עליהם... תודה, דניאל.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by bykeking,

שלום, אני מעוניין לחבר ממיר של יס למחשב. אני צריך בשביל זה כרטיס טלויזיה? אם כן, הבחנתי בכך שיש כרטיסים במחיר של 400 ש"ח וכרטיים ב- 1200 ש"ח אבל לא הצלחתי לראות הבדל ביניהם. תודה מראש. ד"א, הכרטיס מסך שלי הוא NX6600GT-TD128E וכתוב שהוא תומך ב-HD, אני עדיין צריך כרטיס טלויזיה נכון?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  9. Started by shnord,

יש לי מסך LCD (של מאג,די טוב, ואני מאוד מרוצה ממנו), ורציתי לדעת כמה דברים: מדוע אסור לגעת בשטח המסך? מה זה עושה למסך? ואיך אפשר לנקות את שטח המסך?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. אח שלי קונה בקרוב מחשב חדש לעבודה בבית ולאינטרנט במסגרת הלימודים בטכניון יש לנו מסך ישן "17 של BELINEA (או שאיך שכותבים את זה)...היינו בטוחים שזה יספיק אבל הוא ניסה אותו עם הGEFORCE 4 TI שלי, והוא אמר שיש טשטוש ושכואבות לו העיניים מלהסתכל...אני אישית גם הסתכלתי אבל לא הרגשתי כאב כמוהו התרגלנו שנינו לעבוד על 100HZ על SAMSUNG 959NF, יש מצב שהמסך הישן התקלקל או שהוא תמיד היה ככה והתרגלנו פשוט לאיכות? : כתבתי את הכרטיס מסך, כי חשבתי אולי זה קשור להתאמה עם הכרטיס..כלומר הגדרות לא טובות ??? ניסינו לעלות גם ל85HZ אבל זה עדיין כאב לאחי..לא יודע מוזר... איזה מסך אתם ממליצים לעבודה ממושכת? לא צריך משהו פגז אלא מספיק משהו פשוט, אבל שיעשה את העבודה מצד אחד המחשב כבר יוצא בלי…

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by kobi_af,

1.pivot זה אפשרות כוונן המסך? 2.לפי מה יודעם איזה מסך יותר טוב מהמסך השני?גודל נקודה?בהירות?נגדיות יותר גבוהות? 3.במסכי lcd יש נגיד 300 cdm מזה ומה הבדל בינו לבין 250 ? מה יותר טוב סמסונג 710 t או גירסת 730 b

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by arnoNz,

תגידו יש את המסך VIEWSONIC P95F+ רשום שיש לו בעיות גאומטריה והוא לא משהו בטקסט אז הדגם הזה VIEWSONIC P97F+ זה השיפור שלו יעני תיקנו שם את הבעיות שהיו לו ??? ומה לגבי הסמסונג SAMSUNG 959NF יצא לו דגם משופר כי אין לאותו בארץ ובכלל הסיכום שב FAQ עוד רלוונטי ??

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. שלום לכולם, האם זה נכון, או שמדובר רק בתפיסה פופולרית ללא בסיס - שמסך דק 15 אינצ' שווה בשטחו למסך סטנדרטי 17 אינצ'? זכיתי במכרז של אולסייל (בטעות) במסך מחשב 15" LCD/TFT מתוצרת SAMSUNG דגם 151S בעלות של 2069 ש"ח. האם מדובר במסך טוב? האם המחיר הוא טוב? נראה לי שאני אוותר על הקניה הזו מכיוון שאני צריך מסך בגודל 17 אינצ' לפחות. במקרה כזה מישהו רוצה לקנות את המסך במקומי? תודה, שלומי

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  14. היי עד כמה שאני יודע אז מסכי ה LCD של מחשבים ניידים הם פחות איכותיים ממסכי LCD רגילים (שולחניים). ז"א בין השאר זמן תגובה גבוה יחסית. השאלה שלי היא: אם אני קונה מחשב נייד אז יש כמה שמגיעים עם כרטיס מסך סביר למשחקים (RADEON 9600 או 9200) והם עולים בגלל זה קצת יותר. למרות שזה לא ייעודו של המחשב הנייד, לא הייתי מתנגד לשחק פה ושם. האם שווה להשקיע במחשב כזה או שהמסך במילא לא יוכל להציג משחקים בצורה נורמאלית ועדיף ללכת על כרטיס מסך חלש ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  15. האם AA משפיע שם? אפילו AAX2? או שלא צריך בגלל שיש מלא פיקסלים AF8 תמיד משפיע אני יודע כי זה נותן לי לראות יותר טוב למרחוק אבל האם יש הבדל בין AF 8 לAF 16?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by rabbit,

איך הוא לעומת סדרת הTI של GF? האם יש בו VIVO ? TV-OUT ? ממה כדאי להזהר שקונים אותו ? יש לו גרסאות שונות או שכולם אותו דבר? והאם הוא יריץ לי משחקים ברמה סבירה אני מדבר על אנדרגאונד 2 בעיקר... תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by Tzah22,

שלמלום לכולם ! אגש לעניין. ברשותי המפרט המחשב הבא : e8400 ddr2 800 mhz 4gig seasonic 500W Nvidia 9800 gt 1gig אני משחק משחקים יחסית חדשים ברזולוציה 1080P ואני מעוניין לשדרג ל 2g ATI 6950 ולפתוח אותו ל6970. לשאלות... 1.האם ה-6950 חזק משמעותית מה9800 ומצדיק שידרוג? 2.האם ספק הכוח "יסחוב" את ה-6950? 3.האם יווצר לי צוואר בקבוק? 4.האם צפויים לצאת כרטיסי מסך חדשים וכדאי שאחכה עוד? *חשוב לציין שאני מתכנן שידרוג כולל לכל המחשב. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by mp91,

1)קודם כול רציתי לדעת מי יותר טוב. יש נעוץ על זה באתר שברוב המקרים ה 7600 GT לוקח. אבל הרבה אמרו לי שזה לא נכון. קיצר אז 2)רציתי לשאול מה יותר טוב 7600GT EXTREME או X 1800GTO? 3)אז מה אתם אומרים עדיף את ה 200 שקל יותר האלה מה 7600 ו מה EXTREME GT? 4)עוד משהו שאומרים תציאו לי כרטיס באיכות סבירה שיריץ משחקים על MED אז מביאים את ה 7600 וכשאומרים תביאו לי כרטיס טוב שיריץ על HIGH זה ה X1800GTO. אז זה קצת מעצבן כי אומרים שהם בערך שווים . 5)עכשיו רציתי לשאול שאני עושה אובר +פתיחת צינורות(עם יש) ב X1800GTO2 לאיזה רמות הוא יכול להגיע? בקיצור עם נגיד אני רוצה עכשיו כרטיס מסך שיריץ לי משחקים חדשים על HIGH + כל התוספות של ה AA וכו.. על 1024*768. 6)האם הX1800GTO יריץ טוב ? אני יכול ל…

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by AC/DC,

אבא שלי קנה כרטיס מסך ליפני כמה חודשים ואני לא מוצא אותו באתר של החברה אני מוצא אבל זה קצת שונה בנתונים מאשר באתר http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=222&view=yes זההאתר הכרטיס הוא X1300 של HIS עם קירור חזק בימיוחד 20 DB COLING POWER -11 C' CROSS FIRE TURBO EDTION ICEQ PCI EXPRESS 256 MB 128 BIT SM 3.0 TV OUT DVI IN AVIVO HDTV OUT DUEL VGA DUEL LINK DVI PLATINUM PACK SOFTWARE BUNDLES רשמתי פה את רב הפפרטים שלרשום על האריזה קישור יש הכרטיס הזה שווה את המחיר שלו בארץ? בערך 600 אני חושב ? למישהו יש אותו .? אתם יכולים לאמר לי מה מהירות זיכרון וליבה שלו ? על האריזה רשום משהוא אחד ובאתר רשום משהוא אחר אבל בתוספת (BIOS) כלומר יכל להיות שאפשר להמהי…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by thifi,

היי כולם! נראה לי שאני הולך לקנות XFX 9800GTX הרגיל. עכשיו השאלה האם הוא יכנס במארז הזה? Centurion 532 (middle tower) - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=24 והאם הספק הזה יחזיק אותו? Enermax 535W 12V http://www.enermaxusa.com/catalog/advanced_search_result.php?keywords=EG565P-VE&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Search תודה, thifi

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  21. שלום מה אומר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316448.0 1. STREAM PROCESSORS ??? 2. TEXTURE UNITS ??? ואיך הוא 32 טובים מ-16 3. RENDER BECK - ENDS ??? 4. TRANSISTORS ??? במה מה זה מועיל שיש יותר ? או זה סתם איפיון טכני ?

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by 13245ron,

1. אם יש דגם מסוים איך אני יודע מאיזה חברה (יצרן, msi asus.....) לקחת? מה ההבדל ביניהם? 2.מתי וכמה זה משנה אם יש כרטיס מסך שזיכרון שלו הוא 1G ואחד שהוא 3/4G (מאותו דגם)? 3.איזה טכנולוגיה (sli / cf) עדיפה מבחינת ניצול שני הכרטיסים? הלוח אם משפיעה(אם כן אז איך אפשר לדעת מה יותר טוב לחיבור כרטיסי מסך)? 4. זה נכון שלשתי החברות עומדים לצאת כרטיסים חדשים? אם כן מתי ואיזה דגמים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by BoJlk,

יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by BoJlk,

יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...

• 0 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.