כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LCD (של מאג,די טוב, ואני מאוד מרוצה ממנו), ורציתי לדעת כמה דברים: מדוע אסור לגעת בשטח המסך? מה זה עושה למסך? ואיך אפשר לנקות את שטח המסך?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אח שלי קונה בקרוב מחשב חדש לעבודה בבית ולאינטרנט במסגרת הלימודים בטכניון יש לנו מסך ישן "17 של BELINEA (או שאיך שכותבים את זה)...היינו בטוחים שזה יספיק אבל הוא ניסה אותו עם הGEFORCE 4 TI שלי, והוא אמר שיש טשטוש ושכואבות לו העיניים מלהסתכל...אני אישית גם הסתכלתי אבל לא הרגשתי כאב כמוהו התרגלנו שנינו לעבוד על 100HZ על SAMSUNG 959NF, יש מצב שהמסך הישן התקלקל או שהוא תמיד היה ככה והתרגלנו פשוט לאיכות? : כתבתי את הכרטיס מסך, כי חשבתי אולי זה קשור להתאמה עם הכרטיס..כלומר הגדרות לא טובות ??? ניסינו לעלות גם ל85HZ אבל זה עדיין כאב לאחי..לא יודע מוזר... איזה מסך אתם ממליצים לעבודה ממושכת? לא צריך משהו פגז אלא מספיק משהו פשוט, אבל שיעשה את העבודה מצד אחד המחשב כבר יוצא בלי…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1.pivot זה אפשרות כוונן המסך? 2.לפי מה יודעם איזה מסך יותר טוב מהמסך השני?גודל נקודה?בהירות?נגדיות יותר גבוהות? 3.במסכי lcd יש נגיד 300 cdm מזה ומה הבדל בינו לבין 250 ? מה יותר טוב סמסונג 710 t או גירסת 730 b
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו יש את המסך VIEWSONIC P95F+ רשום שיש לו בעיות גאומטריה והוא לא משהו בטקסט אז הדגם הזה VIEWSONIC P97F+ זה השיפור שלו יעני תיקנו שם את הבעיות שהיו לו ??? ומה לגבי הסמסונג SAMSUNG 959NF יצא לו דגם משופר כי אין לאותו בארץ ובכלל הסיכום שב FAQ עוד רלוונטי ??
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם זה נכון, או שמדובר רק בתפיסה פופולרית ללא בסיס - שמסך דק 15 אינצ' שווה בשטחו למסך סטנדרטי 17 אינצ'? זכיתי במכרז של אולסייל (בטעות) במסך מחשב 15" LCD/TFT מתוצרת SAMSUNG דגם 151S בעלות של 2069 ש"ח. האם מדובר במסך טוב? האם המחיר הוא טוב? נראה לי שאני אוותר על הקניה הזו מכיוון שאני צריך מסך בגודל 17 אינצ' לפחות. במקרה כזה מישהו רוצה לקנות את המסך במקומי? תודה, שלומי
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי עד כמה שאני יודע אז מסכי ה LCD של מחשבים ניידים הם פחות איכותיים ממסכי LCD רגילים (שולחניים). ז"א בין השאר זמן תגובה גבוה יחסית. השאלה שלי היא: אם אני קונה מחשב נייד אז יש כמה שמגיעים עם כרטיס מסך סביר למשחקים (RADEON 9600 או 9200) והם עולים בגלל זה קצת יותר. למרות שזה לא ייעודו של המחשב הנייד, לא הייתי מתנגד לשחק פה ושם. האם שווה להשקיע במחשב כזה או שהמסך במילא לא יוכל להציג משחקים בצורה נורמאלית ועדיף ללכת על כרטיס מסך חלש ?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
האם AA משפיע שם? אפילו AAX2? או שלא צריך בגלל שיש מלא פיקסלים AF8 תמיד משפיע אני יודע כי זה נותן לי לראות יותר טוב למרחוק אבל האם יש הבדל בין AF 8 לAF 16?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איך הוא לעומת סדרת הTI של GF? האם יש בו VIVO ? TV-OUT ? ממה כדאי להזהר שקונים אותו ? יש לו גרסאות שונות או שכולם אותו דבר? והאם הוא יריץ לי משחקים ברמה סבירה אני מדבר על אנדרגאונד 2 בעיקר... תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלמלום לכולם ! אגש לעניין. ברשותי המפרט המחשב הבא : e8400 ddr2 800 mhz 4gig seasonic 500W Nvidia 9800 gt 1gig אני משחק משחקים יחסית חדשים ברזולוציה 1080P ואני מעוניין לשדרג ל 2g ATI 6950 ולפתוח אותו ל6970. לשאלות... 1.האם ה-6950 חזק משמעותית מה9800 ומצדיק שידרוג? 2.האם ספק הכוח "יסחוב" את ה-6950? 3.האם יווצר לי צוואר בקבוק? 4.האם צפויים לצאת כרטיסי מסך חדשים וכדאי שאחכה עוד? *חשוב לציין שאני מתכנן שידרוג כולל לכל המחשב. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1)קודם כול רציתי לדעת מי יותר טוב. יש נעוץ על זה באתר שברוב המקרים ה 7600 GT לוקח. אבל הרבה אמרו לי שזה לא נכון. קיצר אז 2)רציתי לשאול מה יותר טוב 7600GT EXTREME או X 1800GTO? 3)אז מה אתם אומרים עדיף את ה 200 שקל יותר האלה מה 7600 ו מה EXTREME GT? 4)עוד משהו שאומרים תציאו לי כרטיס באיכות סבירה שיריץ משחקים על MED אז מביאים את ה 7600 וכשאומרים תביאו לי כרטיס טוב שיריץ על HIGH זה ה X1800GTO. אז זה קצת מעצבן כי אומרים שהם בערך שווים . 5)עכשיו רציתי לשאול שאני עושה אובר +פתיחת צינורות(עם יש) ב X1800GTO2 לאיזה רמות הוא יכול להגיע? בקיצור עם נגיד אני רוצה עכשיו כרטיס מסך שיריץ לי משחקים חדשים על HIGH + כל התוספות של ה AA וכו.. על 1024*768. 6)האם הX1800GTO יריץ טוב ? אני יכול ל…
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אבא שלי קנה כרטיס מסך ליפני כמה חודשים ואני לא מוצא אותו באתר של החברה אני מוצא אבל זה קצת שונה בנתונים מאשר באתר http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=222&view=yes זההאתר הכרטיס הוא X1300 של HIS עם קירור חזק בימיוחד 20 DB COLING POWER -11 C' CROSS FIRE TURBO EDTION ICEQ PCI EXPRESS 256 MB 128 BIT SM 3.0 TV OUT DVI IN AVIVO HDTV OUT DUEL VGA DUEL LINK DVI PLATINUM PACK SOFTWARE BUNDLES רשמתי פה את רב הפפרטים שלרשום על האריזה קישור יש הכרטיס הזה שווה את המחיר שלו בארץ? בערך 600 אני חושב ? למישהו יש אותו .? אתם יכולים לאמר לי מה מהירות זיכרון וליבה שלו ? על האריזה רשום משהוא אחד ובאתר רשום משהוא אחר אבל בתוספת (BIOS) כלומר יכל להיות שאפשר להמהי…
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי כולם! נראה לי שאני הולך לקנות XFX 9800GTX הרגיל. עכשיו השאלה האם הוא יכנס במארז הזה? Centurion 532 (middle tower) - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=24 והאם הספק הזה יחזיק אותו? Enermax 535W 12V http://www.enermaxusa.com/catalog/advanced_search_result.php?keywords=EG565P-VE&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Search תודה, thifi
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום מה אומר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316448.0 1. STREAM PROCESSORS ??? 2. TEXTURE UNITS ??? ואיך הוא 32 טובים מ-16 3. RENDER BECK - ENDS ??? 4. TRANSISTORS ??? במה מה זה מועיל שיש יותר ? או זה סתם איפיון טכני ?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1. אם יש דגם מסוים איך אני יודע מאיזה חברה (יצרן, msi asus.....) לקחת? מה ההבדל ביניהם? 2.מתי וכמה זה משנה אם יש כרטיס מסך שזיכרון שלו הוא 1G ואחד שהוא 3/4G (מאותו דגם)? 3.איזה טכנולוגיה (sli / cf) עדיפה מבחינת ניצול שני הכרטיסים? הלוח אם משפיעה(אם כן אז איך אפשר לדעת מה יותר טוב לחיבור כרטיסי מסך)? 4. זה נכון שלשתי החברות עומדים לצאת כרטיסים חדשים? אם כן מתי ואיזה דגמים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
חלק מהשאלות למטרות ידע כללי וחלק להחלטה איזה כרטיס אני מעוניין לקנות דבר ראשון הייתי רוצה לדעת מה המחיר של TI4200 איפה אפשר להשיג אותו היום, ועד כמה הוא טוב (מה התמיכה שלו באפקטים יחסית לכרטיסים של היום) דבר שני איך כרטיסי ATI RADEON בגירסאות ה SE איך כרטיסי ה FX5600 , המחיר שלהם לפי מה שראיתי לא גבוה בכלל בסביבות ה 650-700.. בכל מקרה גם ראיתי כמה רדאונים (9600) במחירים כמו 650 שקל, אבל חברות כבדות יותר כמו ספיר מוכרות ב850, למה ההבדל הזה מה ההבדלי ביצועים בין כרטיס R9200 שבא עם 128ביט, ועולה בסביבות ה 450 שקל לבין כרטיס FX5600 שנמכר היום בסביבות ה 650 שקל
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך hd5850 ויש לי כמה שאלות: 1) זה משנה מאיזה חברה אני קונה ? מה ההבדלים ביניהם ? אם אין הבדלים אז כדאי לקנות את הכי זולה לא ? 2)יש הבדל משמעותי או יותר נכון הבדל שניתן להבחין בין gddr3 ו gddr5 ? או שאין אפשרות לנצל את זה בכלל. 3) זה לא כל כך רלוונטי לפורום הזה אבל איזה חלקים אני צריך לקנות שינצלו את הכוח של הכרטיס למלואו (זיכרונות,לוח אם)? תכננתי לקנות מעבד phenom II x4 945.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום רב לכם. אני קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני מעוניין לעשות לו OC. 2 שאלות: 1)באיזה תוכנה מומלץ לעשות את האובר קלוקינג? 2)באיזה שיטה להעלות את המהירויות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות 2 כרטיסי 4770, אבל אי אפשר למצא אותם בשום מקום במלאי, והיבואן לא יודע מתי יהיה... מה כדאי לקנות עד סכום של 1500 ש"ח? (כולל OC).
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הקירור אצל לידטק? הפסיקו לייצר או שזה שמועה מקרית? איזה ספק כוח צריך (אני יודע שצריך להיות לו PCI-E אבל כמה WATT)? אני מדבר על כרטיס PCI-E של לידטק.... כמה צינורות עיבוד ואיך הוא בהשוואה ל6800GS?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד - Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם - Epox 8KDA3J זכרון - פעמיים DDR 400: 512MB Kingston (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W כרטיס מסך - Geforce Ti4200 אני גיימר ממוצע וכבר הרבה זמן לא נהניתי ממשחק טוב במשב (בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש לי) ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש כדי שאני אוכל להנות ממשחקים לפחות בשנה הקרובה. חשבתי ללכת על הכרטיס ?7800GS 256MB שכתוב פה בפורום שהוא החזק ביותר שיש בשביל AGP. 1. המפרט שלי יחזיק את הכרטיס מסך הזה בלי בעיות? 2. האם ניתן לעשות לכרטיס הזה OC? או שבמפרט שלי עדיף שאני לא אתעסק עם זה? 3. (רק הערכה) אתם חושבים שאני אוכל להנות ממשחקים בשנה הקרובה עם הכרטיס מסך הזה או שאני קונה פה סוס מת שלא יחזיק לי יותר מתקופה קצרה מאוד?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי עכשיו R9800PRO והורדתי את התוכנה אבל אני לא כל כך מבין את הדברים הבאים: 1.האם התוכנה משנה את המהירויות של הכרטיס או רק מראה למה הוא מסוגל להגיע? 2.איך אני פותח עוד צינורות בכרטיס? נ.ב יש לי את הכרטיס של ספיר R9800PRO 128mb 256 bit +tv נ.ב 2 ...... הייתי מאוד שמח לדבר עם מישהו באייסיקיו כי אני לא רוצה לעשות את התר'ד הזה על 10000 דפים
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מסך LCD 19 של Nec שתומך ב DVI. השימושים שלי הם בעיקר עבודות פיתוח תוכנה + אולי סרטים. 1. מה היתרון של חיבור DVI לעומת חיבור אנלוגי רגיל? האם איכות התמונה משתפרת? משמעותית? 2. איך ניראת כניסה של חיבור DVI? 3. אני מעוניין לעבוד עם שני מסכים (הישן והחדש) במקביל. מה אני צריך לשם כך? איך העבודה מתבצעת? צריך מפצל מקלדת + עכבר? 4. על איזה כרטיס מסך שתומך בדרישות שלי (למתכנת [לא גיימר], DVI, ריבוי מסכים) אתם יכולים להמליץ? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-