עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב. הייתי מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך חדש למחשב שלי (מפרט מלא בצד). אני משחק בעיקר ARMA-2 אבל שיהיה טוב גם למשחקים כבדים אחרים. חשבתי על הHD4870 או ה5770. שניהם בערך באותו מחיר. אני לא בטוח אם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד או לא, והאם הספק כוח מספיק. בנוסף יש לי מסך 22 אינץ בעל רזולוציה טבעית של 1680X1050 כאשר אולי אחליפו בעתיד למסך 24 אינץ. אז צריך לקחת כל זאת בחשבון. נב: אם יש עוד פרטים שלא צרפתי אז אנא ציינו זאת לפני. ננב: אני מעדיף לקנות בזיגזג (קרוב לי לבית יחסית ורכשתי אצלהם בעבר). או חנות אמינה אחרת באזור המרכז.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז ככה הנה הכרטיסי מסך תעזרו לי בבקשה לדרג אותם ברמת ביצועיהם: R9550 128MB DDR - 64 BIT R9550 256MB DDR- 128 BIT R9600SE 128MB DDR- 64 BIT R9600 256MB DDR- 128 BIT R9800SE 128MB DDR - 128 BIT R9800SE 256MB DDR- 128 BIT FX 5500 128MB DDR- 64 BIT FX 5700LE 128MB DDR- 128 BIT FX 5700LE 256MB DDR- 128 BIT FX 5700 256MB DDR- 128 BIT בתודה מראש orlupo

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. Started by bhaim6,

הכרטיס הנ"ל במחשב נייד חדש (T7100 ו 1GB זכרון ),יצליח להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה או שחבל על הכסף? ??? תודה , חיים

4. Started by XCG120,

איזה גודל מסך מקסימלי תומך GTX 590 ? איזה מסך+טלויזה אתם ממליצים למשחקים כללי +צפייה בסרטים שמתאים לGTX 590? ואיזה חיבור אמור להיות למסך כזה כדי להתחבר למחשב?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by Jook,

אני בדרכי לקנות מחר (יותר נכון לקבל) את כרטיס המסך הבא: GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP כמובן אני מתכנן לו-OC ורציתי לדעת האם המאוורר שיש עליו מספיק טוב, ואיזה יחידות קירור לקנות ועל מה אתם ממליצים לעשות כדי לקרר את המותק הזה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. בעיקר 1950 pro 7600gt 7900gs

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  7. Started by huber,

מסתבר שה 8500 נותן פייט לט רע ל TI4600! הם די ראש בראש לכל אורך המבדקים ובהתחשב בהבדלי מחירים - יש לנו מנצח ללא עוררין! בבקשה!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by shlomi8,

תגידו זה נכון שעם אתה גיימר אז מה שחשוב כעיקרון זה רק כרטיס מסך טוב ומשחקים יעבדו אחלה? (יש לי מחשב 3.2ghz 32bit ו1GB RAM)

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by asafs,

שמעתי שהכרטיס הנ"ל מרעיש מאוד.. האם זה נכון ועד כמה זה משמעותי? מדובר בגירסה של GIGABYTE או SAPPHIRE

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by DrDeath,

יש לי במחשב השני שלי כרטיס Radeon 8500 LE 128mb וזה כרטיס OEM. עכשיו, לחבר שלי יש גם כן את אותו כרטיס רק 64mb ולא OEM. המחשבים של שנינו די דומים, חוץ מהמעבד - לי יש מעבד Athlon XP 1700 ולו Athlon XP 1600. שנינו בדקנו את ביצועי הכרטיס ב-3d Mark 2001 SE ולתדהמתי הוא קיבל כ-500 נקודות יותר ממני. הקונפיגורציות של הכרטיס היו אותו דבר אצל שנינו ויש לנו את אותם דרייברים. מה יכול לגרום לכך? הרי לי יש 128mb ולו 64mb והמעבד שלי קצת יותר טוב, אז איך זה יכול להיות נמוך ב-500 נק'? יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס שלי הוא OEM? יש עוד סוג שלי דרייבירים, לא ה-Catalyst אלא אחרים. כדאי להשתמש בהם או שה-catalyst תמיד טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  11. Started by giloman,

אני אולי קונה 6800 NU מהחברה הזאת ואני רוצה לדעת איך היא ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by doker,

כשאני נכנס לקטגוריה AA בCCC אני רואה שבגרסה האחרונה יש אפשרות של FILTER ויש שם כל מיני אפשרויות אני שואל מה ההבדלים כי אני לא באמת רואה הבדלים בהדגמה שלהם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... ברצוני לקנות את הכרטיס הנ"ל וקראתי בFAQ שיש את הגרסה המומהרת שלו עם ה-- SONIC בסוף . עכשיו רציתי לדעת האם הכרטיס שבקישור הבא זה אותו הכרטיס המומהר או הגרסה הרגילה . איני יודע לזהות מכיוון שזהו 7600GS היחידי שהם מוכרים .. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3245 תודה רבה לעונים.. .

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by yoav9,

בעיקרון נראה לי שכדאי לי להשתמש בriva tuner אבל היו לי איתה כמה בעיות (העלתי איזה פעם את המהירוץ זיכרון שלי מ500 ל610... ואז כל המשחק נתקע כל פעם שהפעלתי את הווינדוס והתוכנה התחילה לפעול ואי אפשר היה לא למחוק ולא לכבות אותה גם בsafe mode) אז למישהו יש תוכנה יותר טובה\אמינה, ממש לא אכפת לי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב רק אז להיכנס לתוכנה ולהפעיל את הoc... יש לי hercules 3d prophet III titanum 500 או במילים אחרות ti-500 של hercules... או במילים אחרות הכרטיס הכי OWNZ שקיים!

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  15. אני מדבר כמובן על משחקים, שירוצו באופן סביר לחלוטין (בלי להשתגע על פילטרים וכו'). האפשרות השניה, היא לחכות לסדרה החדשה / או למתוח את התקציב עבור 290X או 780TI.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by סולל הדרך,

הנ"ל לא עובד בXP ודורש רכישה של דרייברים לאחר רכישת הדרייברים, כאשר לוכדים וידאו (VHS) נוצר הפרש בין הקול לתמונה הכרטיס יושב על IRQ לבד הבנתי שהתופעה הנ"ל נוצרת בגלל פריימים "בעייתים" שלא נלכדים ובמקביל פריימים של קול שממשיכים להילכד. השמועה אומרת שיש תוכנות לכידה שיודעות לטפל בתופעה למישהו יש רעיון?

17. Started by Raped,

שמעו בהתחלה הזמנתי 8800 GTS 320 MB ביטלתי אותו מהזמנה והזמנתי מחנות אחרת את הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=865 מה אתם אומרים אליו? הוא מומלץ? מה "ההבדל" שכולם מדברים אליו פה תודה.

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by river,

שלום , יש לי את הכרטיס מסך 4850HD של ג'יגבייט עם 1 GB זכרון הכרטיס מגיע ללא מאוורר אלא בטכנולוגיית קירור Multi cooling אני לא יודע עד כמה יעיל הקירור הזה , אבל שמתי לב שבמשחקים חום הכרטיס מגיע ל-73 מעלות האם זה חום תקין ? מישהו יודע אם בכלל הMULTI COOLING הזה אכן יעיל ??? תודה הכרטיס

19. ברשותי המערכת E8400 Asus P5QL-E OCZ Reaper HFP 1066 5-5-5-18 Freezer 7 LP Western Digital 1T 32 MB LG X22 DVD/RW Enermax Modu525W Case-HTPC AZtech 288 עד היום ישב הכרטיס 4670 שכרגע מוצע למכירה באתר,לכל המעוניין. הגיע הזמן להחליף אותו בחיה חדשה. מסקרן אותי לגבי ה5770 ואם יש מועמדים אחרים לעניין מוכן לשמוע.כמו כן אם יש אפשרות לחסוך קצת אני ישמח. תודה והמשך יום טוב.אביב המחשב מחובר למסך FHD 42

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by lmlm,

http://www.ati.com/products/radeonx1k/imagequality.html :

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by aviel131,

איך יצא?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  22. Started by G-BOY10,

אני רוצה לדעת מה זה בדיוק ועל מה הוא אמור להיות מוגדר אצלי זה מוגדר עכשיו 60 Hz ומה יקרה אם אני אגדיר את זה לדוגמא 75 Hz

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by ROEY--1,

שלום. אני עומד לקנות כרטיס מסך מארה"ב.התכנון הוא GEFORCE 8600 GTS. לא מעונין ב אוברקלוק...OC. איזה חברה לפי דעתכם עדיפה XFX או EVGA. דבר שני יש לי ראיתי שהדרישה עבורו זה ספק של 350W .. יש לי ספק 400W משהו יחסית זול אני מאמין שקיבלתי עם המחשב....עד כמה זה קריטי .....או אפשרי לעבוד איתו... ..חוץ מלפתוח את המחשב ולהתסכל על הספק יש דרך אחרת לבדוק כמה WATTS הוא? ראיתי שני גירסאות של EVGA של הכרטיס מסך הזה של EVGA אחד של 256 מגה 33.6GB/sec 720 MHz השני 512 מגה 675 MHz ו 32GB/sec. אותו מחיר בדיוק! מישהו יכול לתת לי עדיפות על אחד מהם? תודה.

24. יש לי R9800PRO (כבוד לוותק ) לאחרונה גיליתי ש LIVE FOR SPEED רץ ממש, אבל ממש איטי בטירוף, עם ירידה של הפריימים ל 12 לשנייה. זה קורה עם דרייברים בגרסה 5.12 והלאה (כרגע עם 6.1) אבל ראו איזה פלא ופלא, כאשר התקנתי את הגרסא 5.1 פתאום המשחק רץ ככ חלק שהייתי צריך להגביל את הפריימים. מישהו מכיר את הבעייה? ואיך לעזאזל אני פונה ל ATI לידע אותם על הבעייה הזו? ואולי זאת בעייה של המפתחים של LIVE FOR SPEED?? בבקשה המשחק הזה חשוב לי כי הוא אחד היחידים שאני באמת משחק. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  25. Started by HiTiT,

אני מעוניין לקנות כ. מסך 7600GT אבל יש לי שאלה האם אני אוכל לחבר את שניהם [sLI] בעתיד אם אקנה 8800GT? תודה.

• 6 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.