עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by King Of Action,

אם אתם יכולים לכתוב מה שווה לקנות מבין הכרטיסים הבאים : 1. מבחינת הביצועים 2. מבחינת ביצועים/מחיר HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) 570 ש"ח ATI Radeon 8500LE 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI OEM 530 ש"ח ATI Radeon 8500LE 128MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI OEM 795 ש"ח ATI Radeon 9100 64MB DDR + TVOUT + DVI 643 ועוד שאלה קטנה, בכרטיס האחרון( ATI Radeon 9100 )האם הכוונה היא ל-8500 delux ?

2. Started by Jack_g,

אני מחפש כרטיס מסך לא משנה איזו חברה הכי חשוב שהוא שיהיה PCI ושהאיכות TVOUT שלו תהיה טובה ושיהיה לו דרייבר ל WINXP למה אני מחפש כרטיס כזה, נשבר לי כבר מהאיכות של ה NVIEW של GFORCE לפני הכרטיס המסך שיש לי עכשיו שהוא: TI4800SE LEADETK היה לי כרטיס מסך TI4400 LEADTEK ןהשתמשתי ב TVTOOL והייתי מרוצה יחסית מהאיכות של הTVOUT אבל בכרטיס החדש אפילו הגירסא החדשה של הTVTOOL לא מזהה את הTV CHIP שלי שהוא PHILIPS 7108. אז אני לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלהשיג איזה כרטיס PCI זול שיעשה את העבודה. חברה תמליצו מה לעשות אולי אפילו יש לכם פיתרון כלשהו לגבי שיפור האיכות הנוכחית של הNVIEW. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by COca,

שלום. לחבר שלי יש את הכרטיס הזה. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו? ידוע לי שהוא של ATI. האם הוא שווה משהו? האם הוודוו 3 3000 עדיף עליו? אם מישהו יודע , אשמח לדעת קצת פרטים טכניים עליו (לא מצאתי כלום בגוגל חוץ מדרייברים) , כמו תמיכה בDX , מהירויות שעון , צינורות עיבוד וכו. תודה.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by asdasdasd,

מאז שהתקנתי את הCATALIST 3.0 והדרייברים החדשים אני לא יכול לראות יותר סרטים דרך הTV OUT תמיד יכולתי העברתי פשוט לטלויזיה זה זיהה "PAL" ושידר בלי שום בעיה עכשיו זה מזה NTSC...עם כל מני מספרים לא מובנים ולא משדר כלום מה אני יכול לעשות !??.....חוץ מלהחזיר ת'דרייברים הקודמים (כי חל שיפור מדהים במשחקים בדרייברים החדשים )

5. האלן חברה.. חבר שלי קנה מחשב פיצוץ כולל כרטיס מסך RADEON 9700PRO. אך הבעיה היא שב3DMARK התוצאה שלו נמוכה יחסית!! הוא גם גילה שבאתר התוצאות של 3DMARK בשורה AGP: כתוב לו: NOT AVAILBLE!.. ואנו חושדים שזו יכולה להיות הבעיה לירידה בביצועים?! חיפשנו בביוס אפשרו לשנות את הAGP (לוח EPOX שתומך נראה לי עד AGPX8) אך לא מצאנו אותה בשום מקום! גם בדרייברים האו חיפש ולא מצא אפשרות זו.. אנחנו חושדים שבכלל הכרטיס פועל ללא האצה מהצד של AGP או משהו כזה.. האם למישהו יש שיטה לבדוק מה מהירות הAGP וכיצד לשנות אותה??? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by King Of Action,

האם ברגע שחברות ייצור הצ'יפים של כרטיס מסך ( נבידיה , אטי ) מורידות את המחירים אז כך גם חנויות המחשבים מחויבות להוריד את המחירים של הכרטיס שבו הוזל הצ'יפ ? אני שואל כי בעקבות סקר מחירים שעשיתי מצאתי את הכרטיס של הרקולס 8500 le במחיר מסוים בחנות מסויימת ובשני חנויות אחרות המחיר היה גבוה ב-300 עד 400 ש"ח והחנויות השניות נחשבות לחנויות אמינות וזולות בדר"כ. כשהתקשרתי לחנות הראשונה שבה מחיר הכרטיס הכי זול המוכר אמר לי שזה עניין של עדכון ושהמחירים של הכרטיס הנ"ל ירדו בארץ ושהם טרחו והספיקו לעדכן.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by tordek,

ברצוני לקנות כרטיס מסך Radeon 9000 pro ויש לי התלבטות בין שתי יצרניות: Tyan Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB שתיהם ב 550 ש"ח החנות שמוכרת את כרטיס ה TYAN נמצאת ליד ביתי, איזה יצרנית תיתן לי תוצאות טובות יותר ?!?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by noy_boner,

שלום , ברשותי geforce 2 mx 200 מתוצרת gainward , לפני יומיים , החל המאוורר ליצור רעש בלתי נסבל . פירקתי והרכבתי מחדש את המאוורר ואת התושבת , פירקתי והחזרתי את הבורג , והרעש לא חלף . ברשותי voodoo banshee עם יחידת קירור פסיבי . האם יחידת הקירור הזאת תתאים למטרה ? האם יש דרך לנטר את החום בכרטיס ? במידה ואי אפשר לשים את היחידה, האם אתם מכירים מאווררים בפחות מחמישים ש"ח ? או פיתרון חלופי באותו מחיר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by noamb,

ברשותי כרטיס radeon 9700 שעד לפני כשבוע עבד ביעילות רבה (בין היתר עדכנתי ל-directx9 ו- catalyst 3.0). משום מה בשלב מסוים החלו להופיע לי 4 פסים אנכיים לא כל כך נחמדים כשאני רואה dvd(משתמש ב-powerdvd) , בערך באותו זמן כל המשחקים החלו גם להשתגע וכמעט בכל משחק שאני פותח המודלים התלת מימדיים מחליפים טקסטורות ללא הפסקה או נראים שבורים(קצת קשה להסביר את התופעה). ניסיתי כמובן לחזור לדרייברים הישנים וזה לא הועיל בכלום , ניסיתי להוריד refresh rate וגם זה לא עבד במיוחד , בקיצור אני אובד עצות. כל עזרה תתקבל בברכה!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  10. היי ... יש לי כרטיס מסך של לידטק - Leadtek GeForce 4 Ti4400 MyVivo עם יציאה לטלוויזיה (וגם כניסה) איך אני צריך להגדיר את הדרייברים (Detonator 41.09) כדי שבטלוויזיה מה שאני יראה יהיה אותה תמונה בדיוק שיש לי על מסך המחשב ? ניסיתי את אפשרות ה Clone ולא הצלחתי ( כבל RCA ) . כעת הטלוויזיה נמצאת כהמשך לצד הימני של המסך - אני רואה בטלוויזיה את הרקע של הDesktop ואם אני מזיז את העכבר ימינה אני רואה גם אותו ...

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by roeybaron,

-

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  12. אפשר לראות ברדאון 9700 או 9500 divx דרך ה-tv out ? כי הבנתי שבכמה כרטיסי geforce חדשים אי אפשר כי הם חסמו את זה מענין אותי לדעת אם מישהו ניסה ואיך האיכות כי ל-mx200 שלי יש ריצודים מעצבנים דרך היציאת טלויזיה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  13. אני מעוניין לדעת אם הרקולס היא חברה טובה ואמינה . אני מתכנן לקנות את הכרטיס HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) ב-570 ש"ח . האם זו השקעה כדאית ?

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by elmi,

שלום רבותי האם יש אופציה בכרטיס הנ"ל, להציג ב TV OUT רק חלק של המסך, כלומר אני מגדיר חלק מהתצוגה ואני מציג אותה "החוצה" כמו ZOOM IN בתודה מראש ELMI

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. Started by RawSteel,

hi how are those cards? the radeon 9700 atlantis pro i know there's not a bid diffrance between this and other r9700 pros but still , is it reliable? has good OC ability? thx the thing is that i can get a card like this for "hinam" 1600 nis Edit : http://www.sapphiretech.com/vga/9700proatl.asp

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לחבר שלי יש 600 ש"ח לקניית כרטיס מסך חדש. איזה כרטיס הכי כדאי ומומלץ עד 600 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  17. יש לי TI 200, ואני רוצה את עצתם של מנוסים ממני לגבי דרייבר אידיאלי. האם היצרן משמש פאקטור בבחירת דרייבר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם קומבינת החומרה הידועה הם הRADEON 9500 הופך אותו לR9700 או R97000PRO? כי לפי מה שראיתי בכל המדריכים רשום פרו אך הגרסה החדשה של ריווה טיונר הופכת דרך חומרה "רק" לR9700. כמו כן, השינוי, הוא הורדת הלחמה בין שני נגדים מסויימים ולהלחים בין אחד מהם לנגד אחר נכון? (אני יודע על איזה שלישיה מדובר) לא שכחתי משהו(?)

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 האם מישהו יכול להגיד לי איך אני מגיע לתפריט של ה AA וה FF ואיך מפעילים אותו ?

20. יש לי היום 9000 PRO עכשיו...אני מעוניין לשדרג אותו ל 9500 עקב כל המודעות שאני רואה בזמן האחרון ואני מצתת " RivaTuner + SofR9700 - להורדה תגובות מאת: דור הורביץ - 13.01.03, 19:37:18 - (מקור: Guru3D) מהיום ניתן להוריד מ - Guru3D.net את הגירסה החדשה של תוכנת RivaTuner. מלבד עדכונים מינוריים בהשוואה לגירסה הקודמת, מכילה התוכנה את ה - SofR9700, אותה תוכנה קטנה ומופלאה אשר בעזרתה ניתן להפוך כל כרטיס 128Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9500 Pro וכל כרטיס 256Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9700, ללא צורך בהלחמה מחדש של נגדים. " אז כמובן שאני לא צריך את ה9500 PRO נכון ?...התוכנה הזו תשדרג לי אותו מ9500 ל פרו ? זה עובד!? כי הכרטיס עצמו (לא הפרו) מאוד ייקר ! אבל …

21. Started by Sifo Jen,

שלום, ברצוני להכנס לעולם התלת מימד, לבנות דגמים, סרטונים ואולי גם מנועים גרפיים בסופו של דבר. משהוא יכול להסביר לי מי מספק כאלו שיעורים ובכלל מה אני צריך לדעת בשבל זה? תודה. יאיר.

22. יש ברשותי מסך של Iiyama Vision Master Pro 454. המסך מדהים, אך דבר אחד מטריד אותי בו, אחת לכמה שבועות אני שם לב כי ההגדרות משתנות בו, כלומר, הוא זז טיפה הצידה, או הצלעות מתעקמות וכו... שתי שאלות/בקשות : 1. איך אני מכוון בצורה אופטימלית את המסך ( האם ישנה תוכנה העוזרת בכך ? ) 2. איך אני שומר על כך שזה לא ישתנה אחת לפרק זמן מסוים ? 3. איך אני גורם לכך שההגדרות לא ישתנו במעבר בין רזולוציה אחת לשניה ? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by ely_baki,

האם כדי לחכות לו או לקנות את הti4x000 אם כן כמה זמן? אם לא על איזה ti כדי ללכת? הנה לינק עליו ! http://tw.giga-byte.com/awards/img/pcpro_r9500.jpg אני לא כל כך מבין בכל ההשואות האלה ! אז מה דעתכם???

24. Started by marking,

צריך דריוורים בשביל הסוג הזה... ובכלל מה יעזור לי הדריוורים? ישפרו את המראה והFPS שלי?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. יש לי דילמה קשה הם לקחת R9500 128MB ולהפוך אות ל9700 או לא לקחת סיכון ולקחת את R9500PRO 128MB תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים