עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by talcohn1,

הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך הוא כותב no signal והלד הופך לכתום (אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים) היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד מישהו יכול לעזור לי? יש לי מסך viewsonic VA912

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  2. זה לא משחה טרמיט (היא אמורה להיות לבנה לא?) ופה זה צהוב וחזק מאוד , על המעבד אין את הצהוב הזה רק על הקירור , אתם תבינו דרך התמונות ... תמונות : http://www.siz.co.il/up.php?file=3tjurymjome2.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=zxqgtyg25not.jpg תודה , עד אז אין לי כרטיס מסך ...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך... בקיצור אני צריך את הכרטיס המסך הטוב ביותר למשחקים במחיר הזה... אם צריך עוד פרטים תגידו.. תודה. :-)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by azsxazsx,

צריך המלצה לכרטיס עד 1600 שקל blitz extreme q9460 2gb ddr3 אני חשבתי על ה gtx260 או 4870 אבל לא הצלחתי להבין מה יותר טוב ביניהם ואיזה יהיה לי יותר טוב אם אני ירצה בעתיד עם הלוח שלי לשים 2 כרטיסי מסך תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tamar,

יש לי דילמה קטנה. ישנו כרטיס 4850 שמגיע עם קירור רגיל סטדנרטי: http://tms.co.il/product/5674 ויש 4850 של אותו חברה בגירסת TOXIC שמגיע עם קירור טוב יותר ושקט יותר: http://tms.co.il/product/5748 אם נקח בחשבון שההפרש בין שני המוצרים (945 שח לרגיל לעומת 1100 לגירסה המיוחדת) הוא 155 ש"ח וניקח בחשבון שקירור חלופי טוב עולה בין 100 ל 200 ש"ח, מה ההצדקה לקנות כרטיס ולהחליף לו קירור לבד? ידיד שלי מתעקש שהרבה יותר משתלם לקנות כרטיס רגיל ולהחליף לקירור חלופי ואני חושבת לעומת זאת שזה לא שווה את ההתעסקות והכאבי ראש (פירוק, הרכבה, סיכון בנזק לכרטיס, פירוק והרכבה מחדש במקרה של צורך במימוש אחריות, שמירה בצד של הקירור המקורי ל 3 שנים). ברגע שההפרש מחירים זהה בין כרטיס שמגיע כבר עם קירור אי…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by djelectric,

דבר ראשון אם אתם רואים שגיאות כתיב זה אולי בגלל שלכותב של חבלות ביידים מההתקנה , מקווה שיעניין אתכם לא מזמן החלטתי שאני רוצה קירור חדש לכרטיס הפשוט שלי אז התיעצתי קצת בפורום וקראתי קצת כתבות והחלטתי שאני הולך על AC accelero S1 מתאים לכרטיסים: 9600GT 8800GT\S HD3800 HD3600 X1800 X1900 לא חשבתי הרבה לקחתי את הויזה הזמנתי מהאינטרנט הקיבלתי אותו היום במעטפה.... באריזה קיבלתי את גוף הקירור, את שני המאווררים שמתחברים אליו (turbo module) , ברגים, גופי קירור קטנים בשביל ה voltage regulators אני ממש לא יכול להתעלם שגוף הקירור הזה הוא פשוט ע-נ-ק-י הוא בקושי נכנס למארז, הייתי צריך לנתק כמה כבלים ולחבר אותם בחזרה אחרי שהתקנתי את הכרטיס עם הקירור אלו הן התוצאות הק…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by PuG3o6,

לוח intel 946gzis מעבד E6300 1.5GB זכרון 450W ATX ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by bears,

בעקרון הגרפיקה אותו הדבר רק המשחק מהיר יותר ובהגדרות הכי גבוהות שאפשר.. אבל לא יכול להגיד שיש הבדל גדול בין הכרטיסים,למה זה ככה? (אני עם מסך 19 CRT שטוח,1600 X 1200)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הכונברטר לVGA והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI המחשב עובד והמסך לא עולה! {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. נשרף לי ה7900GT והוא עדיין במסגרת אחריות (יש ארטיפקטים). כנראה איזה שנתיים לא מייצרים כאלה ואין לייבואן את הדגם הזה במלאי. אם הוא מציע לי כרטיס אחר, מה הכרטיס המינימלי שמשתווה בביצועים לכרטיס הזה?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Epic,

צריך כרטיס מסך עם חיבור AGP, שיריץ משחקים חדשים. יש חיה כזו? אני ישחק ברזולוצייה של 1680x1050 אם הכרטיס יוכל.... המפרט שלי: פנטיום 4 3GHz 2 ג'יגה זיכרון (ddr 400) ספק - לא ידוע (יש דרך לבדוק בלי לפרק את המחשב ולחפש איזה טבית עליו?) לוח אם Biostar P4VMA-M מסך 20 עם רזולוצייה טיבעית של 1680X1050 התקציב הוא עד 1000 ש"ח אבל אני מקווה להוציא פחות אם ניתן :

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי מחשב e6400 4G ocz 250G M.board MSI 975X crossfire 550W hec מסך 19 וLCD 32 אני רוצה לעשות קרוס פייר הלוח שלי תומך . אבל רשום בכניסה של הכרטיס מסך השני secundary 8x ולא 16x וזה שווה בכלל זה יביא שיפור רציני? כרגע אני עם 2 מסכים ואין לי שום בעיה אבל אני רוצה עוד כוח.. אז שווה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שמעתי ש175.16 בעניין אבל אני לא ידוע, אני מחפש דרייברים שיעבדו לי טוב עם קרייסיס וורהד, אני עם סוג של בטא דרייברים (הראשונים לפיזיקה). תודה!!!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=330157 We got to know the related news but we are not so sure about this: NVIDIA GTX 350 GT300 core 55nm technology 576mm 512bit DDR5 2GB memory, doubled GTX280 480SP doubled GTX280 Grating operation units are 64 the same with GTX280 216G bandwidth Default 830/2075/3360MHZ Pixel filling 36.3G pixels/s Texture filling 84.4Gpixels/s Cannot support D10.1 .10.0/SM4.0 זה הולך להיות כרטיס דגל חבל''ז.....

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. וגם- האם ניתן לחבר שני כרטיסי כאלו בלוח שיש בו רק שני חריצי PCI-E? אם לא, איזה לוח מומלץ עבור אינטל לחיבור של שניים כאלו? אה, ולא פחות חשוב, האם ספק של 650 וואט יספיק כדי להחיק מערכת כזו עם שני הארדיסקים ומעבד מרובע ליבות, או שצריך יותר? תודה שחר

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by benpot,

קצת על הכרטיס HD 4870 X2 החדש שלי קניתי לאחרונה של חברת Sapphire והוא באמת כרטיס מדהים, אבל יש כמה דברים שצריך לקחת מראש ספק כח נורמלי של מינימום 650W (אישית יש לי 750W) הוא לא ממש מועיל ללא Windows Vista למרות שזה ברור כי CF לא עובד משהו על XP וכמובן הקטע של DX10 אני יודע שיש הרבה מבחני ביצועים אבל הוא מריץ את CRYSIS בצורה מדהימה ששום דבר לא מתקרב אליו אני משתמש במסך "22 על רזולוצייה מקסימלית של 1680x1050 על AAx2 והכל על VERY HIGH וזה חלק (ממוצע FPS של 35) אם אתם רוצים לבדוק כמה FPS בכל זמן נתון קיימת פקודת Console שמראה את הכל "r_displayinfo=1" ובשלבים הכי כבדים מבחינה גראפית זה עובד אפילו יותר טוב (לדוגמא בתוך החללית 45 FPS ממוצע) שיחקתי את המשחק בעבר על 8800GT על מסך …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום. רציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שברשותי 8600 GT ל4850?היה שיפור ניכר בביצועים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. E8400 3.7 GHZ 4GB DDR 2 833 MHZ GTX 275 שואל בפורום הזה כי הכרטיס מסך הוא הרכישה יריצו על הכי גבוהה כל משחק שקיים היום ?(ברזולוציה 1680/1050)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מעניין אותי (לב דווקא בשבילי!), מה עדיף כיום מבחינת קניית כרטיסי מסך שני כרטיסי 4890 איכותיים וחזקים כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_3258&products_id=25563 שגם מגיע עם OC די רציני, וגם מאפשר בקלות לעבור את ה 1000MHZ ל CORE ובזכרון להגיע ל 4400 וכו' ולקנות שניים כאלו ולשים במערך CF עם PCI E כפול 16. (יצא כ 2700 -2800 שקל) או משהו אחר? והכונה מבחינת ביצועים, כלומר FPS הכי גבוה במשחקים חדשים ושיצאו בקרוב. תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by orior666,

בתור מישהי שלא כל כך מבינה במחשבים, רציתי לדעת מה ההבדל... אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש כי הכרטיס הנוכחי חלש מידיי בשביל משחקים כבדים, והדבר היחידי שאני יודעת הוא שאני צריכה כרטיס PCI. הבעיה היא שיש שני סוגים...רגיל ואקספרס...איך אני יודעת איזה מהם אני צריכה? תודה מראש=)

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1799 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1768 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2394 ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בעקרון אין לי כל כך הגבלה של כסף, אך יש לי הגבלה של ההגיון הישר שמונע ממני לבזבז סכום כסף עצום על תענוג לטווח הקצר. בכל קנייה בתחום האלקטרוניקה שאני מבצע אני מתיחס כהשקעה לטווח רחוק. אודה לכם אם תוכלו לעזור במלצה לגבי כרטיס מסך שנכון להיום ייתן לי יחס עלות-תועלת מעולים וזאת בהתיחס לקנייה של כרטיס מסך כמשהו שישרת אותי זמנית בהגדרות תצוגה אופטימליות ועם הזמן הוא יהפוך ליותר מיושן ולא ייתן לי את התמורה שפעם הייתי יכול להוציא ממנו. כרגע ברשותי מסך 20' ואני משתמש ברזולוציה 1680X1050 ואינני מתכנן להחליפו במשך תוחלת החיים של 2 כרטיסי מסך לפחות. מאחר ואני בונה את כל שאר חלקי המחשב בהתיחס לכרטיס מסך אז אין לי כרגע שום נתונים נוספים בנושא, חוץ מכך שאני קונה ספק כוח איכותי (לא ג'נאר…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. משתמשים רבים מגיעים אל הנקודה בה הם שואלים את עצמם: "יש לי לוח בעל ממשק PCI-E1.1, אולי אני מפסיד ביצועים? ואולי כדאי לי לעבור לצ'יפסט תומך PCI-E2.0" אז האם השינוי באמת מהפכני וגדול כמו שחברות כרטיסי המסך ויצרניות רבות טוענות? זזנו לבדוק.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by ablabl,

קיבלתי השבוע מחשב 3 גיגה הרץ נטול כ. מסך וברצוני לרכוש אחד לוח אם P5GD1-VM - ASUS ספק 500W ישנו חיבור PCIE אך אינני יודע אם הוא יחזיק את הכרטיסים החדישים שיש כיום התקציב שלי הוא באזור 400-450 ש"ח ישנה עדיפות ליציאת HDMI השאלה אם יש הבדל בינה לבין הDVI ועד כמה זה משנה? תודה רבה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי. מעבד E7500 INTEL לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2L ספק כוח 350W FSP זכרון 4096MB 6400 800MHz XMS2 DUAL CHANNEL KIT CORSAIR עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא יכול לקנות כרטיס מסך מטורף כל כך בגלל שספק הכוח לא חזק כל כך וגם בגלל שלוח האם יחסית חלש. אני עדיין רוצה כרטיס מסך סביר. מעוניין בצ'יפ של NVIDIA ולא של ATI והעדפה לכרטיסים של GIGABYTE. מה כרטיס המסך הכי טוב שאני יכול לקנות שלא יפגע במחשב שלי?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.