עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by com555,

התקנתי מערכת הפעלה 2003 גירסת אנטרפרייז הכל עובד חלק חוץ מהג'י פורס 2 של אנ ווידיה הורדתי את הדרייבר של כ' המסך עכשיו אני מחפש את ההופצייה של צפייה הנעשה במחשב על צג הטלווזיה שלי ואני פשוט לא מוצא את זה יש לי יציאה ל-TV הורדתי את הגירסה ל-2003 הבעיה שהגירסה של 2003 היא למעבדי 64 ביט מה ששלי 32 ביט . תעזרו לי בפתירת הבעיה המתסכלת הזאתי תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. Started by JT,

יש לי טלבזית מסך רחב רגילה של טושיבה שמקבל קומפוננט ו S-VIDEO יש לי גם כרטיס מסך של הרקולס רדאון 9600PRO ניסיתי לחבר אתה המחשב לטלבזיה אבל לא הצלחתי שהמחשב יוציא רזולציה רחבה רק רגילה למרות ששינתי את הרזולציה של המסך עדיין ביציאה של ה TV OUT זה הוציא 1024X768. למישהו יש רעיון איך המחשב יוציא רזולצוליה של מסך רחב. בתודה מראש, יונתן

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. דוד שלי בא לארץ ומוכן להביא לי כרטיס מסך של בערך 150$. עכשיו בחרתי את הכרטיס הנ"ל בעזרת חבר: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16814130220 המחשב שלי: Pentium 4 2600MHz 512 DDR SDRAM Motherboard Name Asus P4S800D (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, LAN) hard disc Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 111 GB, IDE השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתאים לי למחשב ? ואם כבר לא מתאים... יש המלצות? thx anyay ^.^

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. אני צריך כרטיס PVR איכותי (2GB לשעה) עם שני מקודדי MPEG-2 בחומרה שתופס חריץ PCI אחד. אני מעוניין לחבר לכרטיס PVR ממיר של כבלים (Thomson), ומכשיר וידאו במקביל. הייעוד של הכרטיס הוא הקלטה של ערוץ הטלוויזיה בו אני צופה, כולל Pause ו-Resume מהנקודה בה עצרתי, כאשר ההקלטה נמשכת ברקע (Playback על מסך הטלוויזיה). רצוי שלכרטיס PVR יהיה גם TV-Out ומפענח MPEG-2 בחומרה, אבל אפשר אולי להשתמש ב-TV-Out של ה-GeForce 6600GT. במקביל להקלטה של הערוץ בו אני צופה, אני רוצה גם להמיר קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי (MPEG-2\DVD) באמצעות חיבור מכשיר וידאו לכרטיס PVR. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. יש הבדל באיכות התמונה בHDTV בין כרטיס מסך רגיל לבין כרטיס מסך מובנה? המסך Dell 2407WFP. מעבד כפול ליבה סטנדרטי.

6. Started by Yaniv_sosner,

יש לחבר את הX1650 512MB... ה512MB מנוצל עד הסוף עם מסך 19אינץ'..?

7. שלום אני נמצא בארה"ב וצריך לקנות כ. מסך למעצבת גרפית. אין לי המון ידע בנושא, מלבד זה שהיא רוצה כרטיס של nvidia ושלא מדובר בעריכת וידאו או 3d הבנתי שסידרת quadro של pny מתאימה לגרפיקאים. לא יהיה תקציב מעבר לPNY Quadro 600 (שעולה 166$) ההבדל במחיר מהארץ הוא בערך 220 ש"ח- 1) האם תהיה בארץ אחריות על כרטיס שנקנה בארהב ? 2)באם אין, האם כדאי לקנות את הכרטיס בארץ ? 3) האם יש למישהו הצעה אחרת. אני קצת קצר בזמן, אז ממש ממש אודה לכל תגודה, העיקר שתהיה בהקדם מלא מלא תודה, הפורום הזה נהדר.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. שלום , שמתי לב לתופעה שאחרי שאני משחק במשחק כשלהוא (...SPLIT SECOND, UNREAL TOURNAMENT 3) כרטיס המסך במנוחה יושב על כחמש מעלות יותר.ולא, אני לא מדבר רק על דקה אחרי שיצאתי מהמשחק אלא על כמה שעות טובות אחרי או יום אחרי גם וזה חוזר לטמפרטרטות הרגילות (חמש מעלות פחות במנוחה) רק אחרי ריסטרט, אני משתמש בSPEEDFAN לבדיקת הטמפרטורות. מישהו מכיר את התופעה?? (כמובן שדרייברים מעודכנים)

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. שלום יש לי את הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256MB ומעבד AMD 64 3200+ ראיתי באתר שיש קישור לעידכון חדש... 5.4: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1113081505,95832, אבל יש שם (בלינק למטה) כמה גירסאות של העידכון ואני לא יודע איזה יתאים לי.... איזה הכי יתאים לכרטס מסך שלי? תודה יאללה 2יי 2יי

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. הכותרת אומרת הכל, אבל בשביל לחדד האם כדאי לשלם בסביבות ה600-500 שקל יותר על מנת לקבל את הביצועים החזקים יותר של ה850XT והאם למישהו כאן יש איזשהו בנצ'מרק להשוות בין הביצועים של הכרטיסים הנ"ל ואם אני כבר חופר בנושא, האם ההבדלים בין החברות מהותיים? asus Sapphir MSI? מחכה לתשובותיכם המבוססות ;\

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by shahar28,

שלום, יש לי כרטיס של gigabyte מבוסס מעבד ati redeon x800 במחשב מותקנת גרסת directx9C 1. במשחקי תלת מימד יש חיתוכים על הגרפיקה 2. כשהתקנתי וויסטה, הכרטיס לא זוהה ונאלצתי להסיר את ההתקנה. למרות שבבדיקות ההתאמה המערכת הוצגה כמתאימה ביותר יש למישהו רעיון שחר

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4230 אני מתלבט אם לקחת אותו במקום 7800GT..

13. נתחיל בכך שאני פותח את התרד פה ולא בסטיקי כי שם פשוט לא עונים כנראה שכמעט לא ניכנסים שם ולכן אין כמעט תגובות. והסיבה השניה שזה ממש לחוץ לי אני צריך את דעתכם על הלילה! תראו אני הזמנתי את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371022 שעלה לי 1950 והוא אמור להגיד מחר (זו הסיבה שאני לחוץ) עכשיו חשבתי שיש לו PIVOT אבל אין וגם אין אפשרות לכוון לגובה, זה לא דברים יותר מידי חשובים לי אבל עדיין הם יכולים להיות די שימושיים לי במיוחד ה-PIVOT (סטודנט) אבל לעומת זאת הוא 4MS ויש עליו ביקורות טובות מאוד מבחינת ביצועים אבל המחיר שלו די יקר 300 שקל יותר מה- 730B שההבדל היחיד שמצאתי הוא במהירות התגובה והעיצוב. תראו אני לא גיימר כבד פה ושם משחק קצת אבל אני רואה הרבה סרטים ב…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by oshric,

אני בערך סגור על הכרטיס מסך הזה: Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 עכשיו יש לי שני אתרים בשניהם מציאים מחיר שונה אני לא יודע אם הם אותו דבר או שיש אחד יותר טוב מהשני בבקשה תעזור לי.. אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך.. אתר ראשון: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SX195P256&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=269&aff=Zap〈=he אתר שני: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/5101?osCsid=c48b6d2757d3679ffd8d3b843e418657 ושאלה.. הכרטיס מסך הזה לדעתכם טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב ממנו? אה ותגידו האתר מאובטח לקנייה הוא בטוח? כי אני רוצה להזמין עכשיו

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by CoPyCaT,

שלום לכולם, ברשותי ATI RADEON 8500 ורציתי לברר האם זה אפשר לבצע OC לכרטיס. ואם כן אז איך.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  16. צריך עזרה במציאת מסך 19 CRT בתקציב של 1300-1500 ש"ח שיהיה מסך איכותי :xyxthumbs: ומה אתם אומרים על המסך הזה samsung 955DF CRT ??

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by yossie17,

שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כ מסך חדש ומתלבט בין ה 8800GT/GTS/X לHD3070 מה עדיף?? ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר?? והאם עדיף לחכות עוד חודש חודשים לראות לאן נושבות הרוחות?! בתודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  18. אז ככה יש לי את המפרט הבא : Presscot 3.2ghz 1gb dual ( 2*512) x800 GTO PALIT asus P5P800 ויש לי בעיה כי הכרטיס שלי לא נתמך על ידי ATI בהאצת וידיאו (Blu Ray , Hd DVD ) אז אני צריך כרטיס חדש באפיק AGP שיתן לי להפעיל את הסרטים עכשיו קראתי בקורת על ה x1950 agp והיה רשום שם שהמעבד עבד על הגבול כאשר בדקו וידיאו h.264 אז השאלה שלי היא אים אני קונה x1950 זה יתן לי להריץ blu ray ללא איבוד פריימים ? אני לא משחק בכלל אז הקטע של המשחקים לא רלוונטי ואין לי כסף למחשב חדש תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. <p>שלום רב,</p><p>זקוק להמלצה לכרטיס מסך לעבודה בתוכנות שרטוט כגון PRO ENGINEER, SOLIDWORKS,UNIGRAPHICS וכו" ולא למשחקים. ידוע לי שלשם מטרה זו משתמשים בכרטיסים מסדרות QUADRO או FIREGL אך כרטיסים אלו יקרים מאוד.</p><p>המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות:</p><p>מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box</p><p>¤1058</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750" rel="external nofollow">http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750</a></p><p> לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L</p><p>¤578</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207" rel="external nofoll…

20. זהAsus V9999 GT/TD 256 MB וזה Asus V9999 GE/TD 256 MB יש הבדיל בניהם תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  21. רכשתי מסך מסוג 7120P של LG והבנתי שאותו דגם הגיע לארץ בשתי תצורות אחד 16MS והשניה 12MS אני הזמנתי את ה12 וכרגע קיבלתי אותו אך משחק שהעלתי מקרטע אבקש אם מישהו יודע איך לבדוק את הקצב רענון של המסך (ולא בהרץ!) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by guya2007,

שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  23. אלו הכרטיסים שהזדמנו לי לקנות דרך חבר אז אם אפשר לדעת מי מהם טוב יותר וממולץ לקנייה למטרת משחקים גבוהים. תודה רבה רבה :] ---------------------------------------------------------------- ההודעה נערכה !!: יש בעיה מסתבר שיש לי לוח AGP ...... ואני חייב כרטיס AGP חזק אז הג'יפורס יורד מהפרק כי אין AGP. בכל מיקרה עדיף לקחת את הראדאון ? אגב צריך ספק כח מיוחד או משהו שאני אדע ? או שעדיף כרטיס אחר בתחום ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by pergola,

אני קונה את הכרטיס 8800GTS 320MB במחיר מוזל.. עכשיו אני רוצה לברר שהכרטיס שאני קונה מהחברה המסויימת הוא טוב ויש בו את כל היציאות ומה שצריך ואין בעיו תשל דרייברים איתו עם הויסטה או הXP.. הכרטיס הוא ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL הוא תומך HDTV נכון? ויש לו מה שצריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה אם בעתיד אני ירצה..? מה לגבי הדרייברים.. נורא חשוב לי שלא יהיה בעיות איתו עם הויסטה או הXP.. ושכל משחק יעבוד עליו בלי בעיות של דרייברים.. מה קורה אם מותקן לי על המשחב גם XP וגם ויסטה.. איזה דרייבר אני מתקין?.. למישהו שיש את הכרטיס הזה מאותה החברה.. בדיוק אותו כרטיס.. האם הוא מרוצה? והיו לו בעיות דרייברים או משהו.. או שהכל היה בסדר? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש להחליף את 9800GT 512MB בעקבות קריסתו הציעו לי כרטיס GT520 של ג'יפורס במחיר 220שקל. לפי בדיקה שלי הכרטיס הזה הוא לא מספיק חזק כדי להתמודד עם משחקים, האם זה נכון? אני משתחמש במחשב בעיקר למשחקים והייתי רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים עדכנים אם כי לא חייב מקסימום. יש הצעות לכרטיסים אחרים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L עם מעבד DUEL CORE E7300 @ 2.66GHz זיכרון 4GB DDR2 וספק כוח 500W תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים