כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים אני צריך את העזרה שלכם הלוח אם שלי הוא תואם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant העם אני יכול לשים מסך חדש במחשב (הבנתי שהכרטיסים החדשים הם AGP X8) והעם יש כרטיסים חדשים כגון geforce 5700/5900 או radeon 9800 וכו' (אני מחפש כרטיס עם 128mb ויותר ולא בדיוק בא לי להחליף את הלוח אם)
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הכרטיס הזה http://www.newegg.com/app/ViewProduct Desc.asp?description=14-102-335&depa=1 מחול http://www.logicpc.co.il/heb/itdetai l.aspx?icom=2791 בארץ עכשיו השאלה שלי היא אם יהיה לי בעיה כמו כמה יעשה לי מישלוח(דרך מישפחה) ומס אם יהיה לי בעיה של אחריות בארץ אולי במיקרה יש אתר אחר בחול יותר זול או שעושה מישלוחים לארץ ואם כדיי להזמין אותו מחול כי הוא בסופו של דבר יצא אותו מחיר אחרי מישלוח ומס
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מה עדיף? GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe או Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe או משהו אחר באותו המחיר? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך של viewsonic המה אתם אומרים כדאי לקנות כבר מסך דק ? יש מסך דק שיכול לעבור תמסך הזה באיכות ? ובמחיר נורמלי כאילו ? או שכדאי להשאר לבנתיים עם המסך ולקנות בעתיד יותר
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי כרגע יחסית ישן, אני מדבר על 2GHZ, 768MBRAM, (AGP)RADEON9600 עכשיו אני בעיקרון אוהב להתעסק בגרפיקה ופיתוח משחקים, ומשתמש הרבה באפקטים של DX וכל זה. אני הבנתי שDX10 יתמוך רק בWIN VISTA. אז השאלה שלי היא אם לחכות לכרטיס של DX10 או לקנות עכשיו מחשב חדש עם כרטיס GF7900 למשל, לחכות שנה ככה שגם הכרטיס יהיה יותר זול, ואז לקנות את הכרטיס של DX10, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
זה משנה אם יש לי ציפ סט 790i של nvidia וכרטיס מסך hd4870 ? כילו של ראדון יהיה לי יותר טוב גם nvidia?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין כרטיס 9600XT של ASUS במקום ה 9600SE של ASUS שיש לי עכשיו. מה שעשיתי זה הורדה של הדרייברים דרך התוכנה היעודית ב control panel כיבוי המחשב, החלפת הכרטיס והעלאה מחדש של המחשב. בשלב זה קפצה לי הודעה צפויה של זיהוי חומרה חדשה. לחצתי cancel והתקנתי את ה WHQL דרייבר מדיסק ההתקנה. קרה דבר מוזר מאוד, כשהמחשב עלה מחדש התקבלה שוב ההודעה של זיהוי חומרה חדשה. יתרה מכך כשמסתכלים ברשימת החומרה רואים את הסימן שאלה של חומרה לא מזוהה ומתחתיו שני סימני שאלה, בדיוק כמו שזה נראה לפני שמתקינים את הדרייבר של כרטיס המסך. כרטיס המסך, דרך אגב, הותקן וניתן לראות את שתי הכניסות שלו ברשימת החומרה. שיחקתי קצת במשחקים והכל עבד בכל זאת. כשרציתי לראות סרט במדיה פלייר קיבלתי מסך כחול!!!…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
חברים יקרים, יש לי בעייה - הרזולוציה במסך משתנה לאחר ביקור באתר מסוים למשל קאזה. פתאום האתר תופס רק שני שליש מהמסך והכיתוב קטן. מדובר במחשב דל לטיטיוד 600. יש לציין שאין שום שינוי בהגדרות המסך!! הדבר היה מסתדר מאליו אחרי כיבוי והעלאת האקספלורר מחדש, אך עכשיו העיניין נשאר קבוע. מה לעשות? תודה על עזרתכם המהירה. עופר
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב אני מתכנן קניית טלויזיה חדשה, כנראה פלאזמה, בתקציב של 10-12K. למה פלאזמה? כי אולי LCD יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על שידורי טלויזיה (כבלים HOT), ועד שיכנסו שידורי HD בטח נחליף כמה טלויזיות.. לפי מה שהבנתי פלאזמה במחיר כזה בכבלים עדיפה על כל LCD מתחרה. אשמח אם תתיחסו לכמה נושאים, למשל האם חשוב שהיא תתמוך ב-HD לעתיד, רזולוציה, בהירות, זוית צפייה וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9100 ולאחרונה כשאני משחק במשחקים (לא יותר מידי) כבדים המשחק נתקע, יוצא לשולחן העבודה ומופיעה הודעה: "VPU Recover איתחל המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" (לא היה כתוב מספר בעיה והכרטיס מסך מעודכן) אז מה יכולה להיות הבעיה?? חוץ מזה שיכולה להיות בעיה בכרטיס מסך חשבתי שאולי יש מצב שאחד מכרטיסי הזיכרון שלי אולי נדפק (256MX2).. ממה סביר להניח שהבעיה נובעת ואיך אפשר לטפל בה... תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הנה הדגמה מדהימה של טכנולוגיה שמאפשרת לשלב תוכן וירטואלי עם הסביבה בצורה מושלמת. הדבר הזה מפותח על ידי חברת TotalImmersion מצרפת.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הזמנתי ביום שני שעבר מחשב מפנדה. עכשיו מרוב שאני טמבל קניתי זיכרון OCZ 2gb 800mhz cl4 ב 1650 ש"ח~!! עכשיו אמרו לי שהייתי יכול לקנות זיכרון g.skill שתי ג'יגה ב 800 שקל וב800 שקל שאני חוסך להשים על כ.מסך 8800 שהוא הרבה יותר טוב מהx1950pro האם זה נכון? והאם ה x1950pro באמת יפסיק לתמוך במשחקים תוך כשנה שנה וחצי?! תעזרו לי דחוף כבר הזמנתי את המחשב אני חייב לדעת אם לעשות את השינוי עם הזיכרון לטובת הכ.מסך!!
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
או קיי אז ככה : אני בוויכוח עם חברים שלי בנוגע לכרטיס 8600GTS 256MB יש לי שני שאלות : האם עדיף לקחת 3850 256MB ? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב במחיר של ה-8600GTS ? תודה מראש גל .
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קודם כול אני יודע שיש כרטיסים שיש להם ת hdr + sm3 אבל השאלה אם אני באמת אצטרך את זה כי בכול מקרה עוד שנתיים 3 אני אצטרך להחליף ל מערכת pci e אז גם אני לא יודע כמה להשקיע באמת אני צריך כרטיס שיריץ לי משחקים כמו half-life 2 san andreas bf2 source עם פילטרים או שלפחות יריץ אותם ממש טוב על רזולוציה גבוהה עם high details קניתי לאחרונה Sapphire x1600 pro 512m ב 930 וראיתי שפשוט הוא לא מספיק חזק ופשוט יש לי אפשרות להחזיר ולהחליף בתוספת תשלום וראיתי שיש מלא אופציות בשוק x800gt\gto אני יכול להביא גם x850 pro ואם אני לא טועה גם יש סיכוי טוב לפתוח לו צינורות וגם יש תצד של nvidia 6800 nu\le\gs השאלה אם להם יש כרטיס שגם יהיה חזק ואולי אפילו יתן יכולת לפתוח צינורות כי אז כבר יהיה לי …
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הכרטיס מסך hd 2600xt ורציתי לדעת מה ההבדל בין המהירויות 256 לבין 512 והאם הזיכרון של המחשב עוזר למהירות של הכרטיס מסך??? ועוד משהו... מה ההבדל בכרטיס של GDDR3 ל- GDDR4???
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,את המחשב כבר הזמנתי...אבל מסך אני צריך לבחור מסך שמיועד למשחקים כבדים. זה המסך: זה ונמצא בסניפים. מסכים? MAG כמות 17'' 796 FD 1 הבעיה היא שכרגע נגמר לKSP המלאי... ואני יכול לקבל מוקדם יותר את המסך הזה: SAMSUNG 17'' 753 DFX FLAT 800 אבל לפי מה שהבנתי הוא אלא כול כך טוב למשחקים...מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
Palit Radeon X1550 SUPER 256MB PCI-E Retail PX155256 בטי אם אס 269 ש"ח Sapphire X1550 256MB PCI-E Retail SX1550256 בטי אם אס 269 ש"ח האם יש הבדל בין הכרטיסים ואם כן אז איזה אחד עדיף? והאם כדאי כבר לקחת את Sapphire X1650 256MB DDR2 PCIX Retail SX1650256 ב305 ש"ח הוא יהווה 'קפיצה' בביצועים? ה7300 GT יותר טוב מכרטיסים אלו? Palit Nvidia Geforce 7300GT 256MB Retail ¤292 Sparkle Geforce 7300GT 256MB Retail SP73GT256P ¤300
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בביצועים שלכם עם הכרטיס ועל איזה הגדרות אתם משחקים במשחקים: nfs pro street f.e.a.r boishock cod 4 jericho moh airborne תודה רבה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לתושבת agp עד 800 שקל שיריץ משחקים סבבה יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.50 ואני לא הולך לשדרג אותו כעת אז תתחשבו גם בזה תודה מראש tomerco
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס ASUS RADEON 9600XT VIVO שלא לוכד וידאו (ב DEVICE MANAGER יש סימן קריאה צהוב לי ATI WDM RAGE THEATER VIDEO) והודעת שגיאה: This device cannot start. (Code 10). הכרטיס עבד כשנתיים ללא בעיות עם הדרייברים המקוריים שלו. דברים שניסית לעשות: 1) הסרת הדרייברים והתקנתם מחדש 2) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר מ ATI 3) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר של OMEGA בכל שלב התקנתי גם את ה WDM המתאים לגירסת הדרייבר. כמו כן, להסרת דרייבר ישן השתמשתי ב REG CLEANER מ SAFE MODE וב HP SYSTEM DIAGNOSTICS להסרת "שאריות". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP2. לוח אם: GIGABYTE 81K1100 REV. 2 זכרון: 1.5GB מעבד: INTEL PENTIUM 2.8GHZ הכרטיס נבדק במח…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
256 או 512 זכרון... שימושים: סרטים + מעט משחקים. שאלה נוספת - האם 512 זכרון בכ. חיצוני משתווה ל512 בכרטיס מובנה על לוח אם? תודההההההה
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן ממש אני מחבר אותו למחשב שלי עם מתאם מ20 pin ל24 pin ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של ספיר hd3650 אין לי מושג עם הספק יספיק זה ספק 350 וואט וכתוב עליוtzag elita
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-