כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס הזה הוא בעצם SLI של 9600GT ? אם כן מה יותר משלתם לעשות SLI של 96GT או פפשוט לקנות GTX ? איך הוא ב OC ? איזה חברות הוציאו אותו כבר ומי מהם הכי משתלמת(אני מדבר על גרסאות בלי OC )?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
הנה תמונה למה הוא כותב לי את זה ? יש לי את הדרייבר הכי חדש 7.3 ... http://img440.imageshack.us/img440/328/ddfj6.jpg תראו מה הוא כותב ... תודה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה בריבוי צגים, המחשב מאפשר את זה רק כאשר אני משתק ליבה אחת של הכרטיס(מה שאני לא רוצה לעשות) הדרייבר שאני משתמש הוא 169.21 של אנוידיה, בדרייברים קודמים זה נתן, מישהו יודע איך לסדר את זה חוץ מלחזור אחורה בדרייברים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי מסך 960BF של סמסונג (LCD) וכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GT TDH PCIe ברזולציה של 1024 על 1280 זה עומד לך 60 HRZ בלבד ... והמסך יכול ליותר איך מסדרים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לקשר אותי לדרייבר הכי מעודכן ל6600gt שלmsi כי אני לא כל כך מבין בזה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של טרמלטק TR2 500W רציתי לדעת אם הוא יחזיק שני כרטיסי 3870 בקרוספייר...? לפי הביקרות שבאתר על הכרטיס הבנתי שבמאמץ הוא לוקח 106W שזה כלום בתאחלס..... כי המעבד שלי לוקח משהו כמו 80W אז זה יוצא סך הכל שגם 450 W יחזיק את זה אבל אני לא בטוח לכן אני שואל....
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהן מהיריות הסטוק של הליבה והזיכרון של כרטיס המסך 7300gs תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי לכולם, לפי מה שקראתי כאן אמורים לצאת בזמן הקרוב כרטיסי 7600gt ל-agp. רציתי לדעת מה ההבדל בתכל'ס בינם לבין כרטיסי ה-7800gs שקיימים בשוק כבר כמה חודשים. הכוונה היא לא במחיר אלא במפרט/ביצועים כי לפי מה שקראתי כאן בפורומים גרסאות ה-gs הן "מוחלשות". תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, אמנם ראיתי שהיו לא מעט שאלות בנושא דומה (או אולי אפילו כמעט זהה), אבל החלטתי לשאול זאת בכל זאת מחדש שמא אזכה לנקודת מבט אחרת על כך. ברשותי מעבד P4 2.4 HT (לוח אם עם AGPX8 בלבד) וזכרון 512MB DDR400 (שבעתיד הקרוב כנראה ישודרג ל1GB). כרטיס המסך שברשותי כרגע הוא Geforce FX5200. יש לציין שאני יחסית די מרוצה מהכרטיס (הזול והלא ממש איכותי): עד עתה הוא שירת די היטב בהרצת כל המשחקים בהם שיחקתי, אמנם לא באיכות גבוהה, אבל באיכות סבירה ונעימה לעין. יוצאי דופן היו אולי Doom3 ו-F.E.A.R. שעבדו בצורה איומה גם באיכות נמוכה ולא איפשרו לשחק בהם בצורה נורמלית. למרות זאת, חשבתי אולי להשקיע בכל זאת בכרטיס מסך חדש שיהיה ברמה גבוהה הרבה יותר ויאפשר לי "לטעום" מעט מן המשחקים באיכות גבוהה בה…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מאיזה חברה הכי משתלם לקנות? והאם צריך קירור לכרטיס מסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
סוגר תדרייברים או משו?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הוא יקודד רק דרך הכרטיס.. רק דרך המעבד יקודד דרך שניהם יחד... מה הוא יעשה?? ואם זה כרטיס TV אחר...זה משנה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדריברים של ATI (לאחרונה הורדתי גם את 6.8 אבל זה לא קשור) אז מופיעים לי CLI שלוש פעמים !! כאילו בטאסק מנגר. האם זה הגיוני? שיהיו שלוש פעולות שלו או צריך רק אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 19LCD טוב גם למשחקים וגם לסרטים וגם ךעבודה רגילה שלא יכאבו העיניים ושיהיה לו DVI. התקציב שלי הוא לא ממש גבוה לא יותר מ2500 ש"ח מה אתם יכולים להמליץ לי אם זה קצת חורג אז תמליצו לי אלי אני יכול להשיג במחיר נמוך יותר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ואם לא אפשר להריץ אפליקציות על pixel shader 2.0 איתו? או שזה לא יתן?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בפורום XS מצאתי את הכתבה הזאתי: http://www.cooltechzone.com/Departments/Featured_Story/NVIDIA_G80_Delayed_200604092276/ כשקראתי את זה יש לי חששות שG80 יהיה FX הבא. ועוד הוא אמור לצאת אחרי ה R600 ולפי הכתבה יהיה גם במחיר נמוך ממנו. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מהי התוכנה המומלצת ביותר לצריבה דרך windows ואיך בדיוק משתמשים... ניסיתי דרך ati winflash והיא עושה בעיות.... (או שלא הבנתי איך להשתמש בה- אם מישהו יוכל לפרט...) תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מעבד 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם asus p4p800 se להלן רישמת המשחקים far cry Sims 2 Doom 3 HALO Quake 4 Call of Cthulhu Call of Juarez Call of Duty 1 Call of Duty 2 F.E.A.R. Ship Simulator 2006 Collectors Edition Dreamfall: The Longest Journey
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מחשב ואני מתלבט על הכרטיס מסך... 2 האופציות הינן: ASUS ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415508 או GIGABYTE ATI Radeon X1600XT 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=392178 מצד אחד הפרו יותר זול ב-200 שקל ומגיע עם יותר זיכרון... מצד שני ה-XT יותר חזק עם זיכרון מהיר יותר אבל חצי בכמות וגם יציאת HDTV (לא שאני יודע אם זה משנה משהו... אבל אם זה משהוא שבבוא היום יתן לי TV-OUT נורמאלי זה שווה זהב...) תאמת אני לא איזה גיימר מטורף, אני משחק במחשב מידי פעם ויהיה נחמד שהכרטיס יוכל להתמודד טוב עם המסך שלי (20 אינטצ ברזולוציה של 1600X1200...) אבל בעיקר חשובה לי עבודה שוטפת מהירה ואיכותית (מבחינת איכות התמונה...) ברזו…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בניתי מחשב HTPC עם מפרט מתקדם ביותר אך אני נתקל במספר בעיות. מדובר במחשב עם מעבד E8400 + לוח אם GIGABYTE X48 + 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך HD4870 של ATI. לאחר התקנת DRIVERS של ATI אני לא מצליח לראות תמונה במסך ה LCD שלי בחיבור HDMI (באמצעות מתאם DVI-HDMI שבא עם הכרטיס). על מסך המחשב בעת הרצת סרטים או סרטונים במשחקים התמונה כאילו מחולקת לשניים באמצע כל כמה רגעים. שיחקתי עם כל הרזולוציות ועדיין הבעיות חוזרות על עצמן. התקנתי וקינפגתי כמה פעמים את הכל כולל הקודקים שהתקנתי לפי מדריכים מקצועיים ואין שינוי. בניסיון נואש, חיברתי את הכרטיס למסך ה LCD של סוני דרך כבל VGA אך גם שם רואים תמונה שכל כמה שניות כאילו חתוכה באמצע. השקעתי הרבה כסף בחומרה טובה מתוך הנחה שלא יהיו בעיות שכאלה, …
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש לקנות מתאם זוויתי לכרטיס מסך. הכוונה למתאם DVI ל-DVI זכר לנקבה שאותו אחר לכרטיס ואליו את הכבל. אני צריך מתאם כזה בכדי שאוכל למקם את המארז צמוד לקיר (הכבל של המסך ממש קשיח וגורם להרחקה רצינית של המארז) מישהו מכיר מקום שבו ניתן לרכוש מתאם כזה? אמיר
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי קנה עכשיו מסך רחב למשרד, וכשבאתי לבקר, ראיתי שאי אפשר לשנות את הרזולוציה לרזולוציה של מסך רחב, והכל נראה מרוח. אמרתי לו שהוא צריך לקנות כרטיס מסך שיתמוך בזה, והוא אמר לי שהוא לא מבין בזה ואני אגיד לו מה להזמין. האמת שגם אני לא מבין הוא לא רואה סרטים או משחק משחקים, אז צריך כרטיס מסך פשוט וזול, שיתמוך ברזולוציות של מסכים רחבים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-