עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ben389,

יש לי 9200PROVIVO של GIGACUBE הבעיה איתו היא שהVIVO מוכן לעבוד רק עם סט דריברים 3.6. אם אני מתקין סט יותר חדש הוא לא מוכן לטעון את התוכנה של הVIVO. הוא מודיע בפתיחה של התוכנה שיש איזו בעיה, עושה טסט למערכת, אומר שכל החומרה מתאימה ועדיין לא טוען אותה. למישהו יש מושג איך אפשר לגרום ל VIVO לעבוד עם דרייברים חדשים? בקשר להמלצה לכרטיס חדש. אני מעוניין לקנות כרטיס שיצליח להזיז משחקים חדשים. התקציב הוא בסביבות ¤1500 עם אפשרות חריגה למשהו שבאמת שווה את זה.חייב להיות AGP (לוח ASUS P4P800 DELUX). העדפה אישית היא ATI עם VIVO. אין לי בעיה להזמין מחו"ל ואני אפילו מעדיף כי זה יוצא הרבה יותר כרטיס בפחות כסף. שמתי עין על X800 PRO VIVO (כזה למשל). יש מקומות שאפשר לקנות אותו בתקציב …

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. איזה חיבור זה?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  3. מה ההבדל בין זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3343 לזה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3278 והאם ההבדלים משמעותיים?

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by 778778,

רכשתי כרטיס מסך ובערכה יש קבל קטן המצורף לכרטיס בכרטיס מסך אני מזהה את הכניסה , אך איני יודע לאן לחבר בלוח שאלה שניה , למה מיועד הכבל הכבל 2 חוטים , 1 שחור ואחד אדום תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך (geforce mx400) עם יציאת RCA לחיבור של טלוויזיה, ואתמול ניסיתי, ושהדלקתי את הטלוויזיה הצלחתי לראות את הדוס בהתחלה אבל זה היה רק בשחור לבן, ואחרי זה שהוא התחיל להעלות את הווינדוס בכלל לא ראיתי כלום בטלוויזיה... מישהוא יודע איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ושאני יוכל לראות גם ווינדוס ובצבע??? תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. יש לדוד שלי מסך LCD רגיל של טלויזיה שהוא קיבל אם אני לא טועה זה 21 אינג' קיצר הוא קנה ומחשב והוא מעוניין לחבר אותו למחשב (נגיד שיש לו כרטיס עם TVOUT כי אני לא יודע מה יש לו) עם איזה חיבור הוא צריך להשתמש בשביל לקבל תוצאה איכותית?? ובשביל שהמסך ישמש כמסך מחשב לכל שמאפשר לקרוא טקסטים וכו..צריך לשנות הגדרות אם כן איפה זה בדרייברים של הכרטיס מסך או בהגדרות תצוגה? ומה הגדרות שצריך להגדיר לכל אחד מהם? אם שאלו את זה מלפני אני מצטער אבל עשיתי חיפוש ועברתי על כל תשע הדפים ולא מצאתי כלום.. תודה למי שיענה לי על השאלות!!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by omri09,

אני רוצה לשנות את ה- MAX TEMP של ה- 4850 ל- 120: איך עושים את זה ושומרים ומפעילים את הכל?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 17:05:42 לא משנה בסוף הסתדרתי לבד עכשיו כבר המאוורר לא משתגע אחרי 100 מעלות..

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך 2900XT וכבל של חיבור מחשב לטלויזיה אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי בעבר היה לי 8500GT ואליו הכבל התאים ועכשיו אני צריך מתאם שיחבר את ה2900XT לטלויזיה ואמרו לי שזה אמור להיות S-VIDEO אבל אני לא מבין בזה כלום לכן אני רוצה לדעת אם מישו כאן יכול לכוון אותי ולעזור לי בזה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by kw,

לפי מה שראיתי ל- galaxy יש 7600 gs ddr3 ל- agp וגם 7300gt ל- agp http://www.galaxytech.com/Products.asp?class1=3 השאלה אם אפשר להשיג אותם בארץ ? מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by ofir38,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב כזה? השימוש שלי הוא בעיקר למשחקי FPS CS חשוב לי שיהיה די קריר ושקט.. והאם תהיה בעית תאימות ללוח אם שלי? כי שמתי לב שיש כרטיסים כמו 8800 GT שרשום PCI EX2.0 והלוח שלי לא 2.0 (ASUS PB5) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. Started by SugarFreeBoy,

אני מתכנן כבר לא מאתמול לקנות כ.מסך חדש. זה התחיל ב1950P, עבר ל1950XT ועכשיו כשהבנתי שה8600 הולך לצאת אין טעם לקנות ולהתבאס. אז ככה, זרקו כל פיסת מידע שתעזור לי להתאפק עד להגעה הכלכך מיוחלת שלהם לארץ. סופ"ש נעים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. שלום . אני מעוניין להקליט עם הכרטיס ואני לא יודע בדיוק לאן מחברים כל כבל ... כרטיס flyvideo , viewtech .

14. Started by hiho,

מפרט: C2D E6600 intel 512X2 ddr2 667 250 G hard disk does it matter ספק,איך אני יודע? בתכלס זה מחשב של HP עם chipset של אינטל Q965 הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא מובנה אז זה לא משהוא... אני מחפש כרטיס למשחקים לדוגמא Cs gta and such... מקווה שתעזרו לי אה ומחיר מקסימלי בסביבות ה 500-600

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  15. הבנתי שהוא אמור להיות האח המוצלח יותר של ה-763MB כי הוא בטכנולוגית Dynaflat X (או משהו כזה). בכל אופן, משום מה הוא יחסית זול כרגע (779ש"ח עד הלילה ב-23:00) ונמכר אך ורק בחנות אחת. יש למישהו הסבר ? יש איזו בעיה איתו שאני לא מכיר ? המפרט שלו נראה טוב מאוד לדעתי: גודל :"17 (43 ס"מ) גודל נקודה: של 0.20 מ"מ. (אופקי) שפורפרת : שטוח לחלוטין DynaFlat X רזולוציה : dpi 768 X 1024 ב- Hz86 Dpi 1024 X 1280 ב- Hz 65 רוחב פס : של MHz110. תדר רענון - אופקי :30-70KHz אנכי : 50-160Hz שטח תצוגה : נורמלי 312x234 מ"מ מקס' 325x244 מ"מ מתח עבודה : 90-264V מידות : 398x412x400מ"מ W x H x D משקל : 16 ק"ג תקני בטיחות : UL, CSA, NOM, TUV GS, NEMKO, EPA PSBGOST, PCBC,MEEI, SIQ, EZU,CCIB,DHHS FCC…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by eladsh,

אני מעוניין בכרטיס מסך לגיימר כבד בתקציב של עד 2000 זה המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 500W 32A @ 12V OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ואני רוצה לדעת אם שווה לחכות והאם יהיו דברים טובים בתקציב הזה. אם לא אז יש לי אפשרות אולי לקנות את 2900PRO ולעשות לו אוברקלוק בינוני ולקבל 2900XT

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by Erk0kyDa,

תיראו אני רוצה לקנות תכרטיס HD 4850 gainward DDR5 עכשיו אין אותו לסקי פי סי אין גם לספק שלהם לאייבורי אין אותו מאיפה אני קונה אני גר באור יהודה אני יכול לסוע ער ראשון תל אביב לא יותר רחוק למי שיש חנות שיביא תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by barak19876,

מה ההבדל בין שני המסכים של סמסונג 19'' 930b ו 913b כל חנות אומרת לי משהוא אחר מישהוא יכול להגיד לי איזה מסך יותר כדאי??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by lipa,

יצרנית כרטיסי עריכה לווידאו

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by dror_gh,

שלום לכולם. יש לי את הכרטיס HD2900 PRO ויש בו VIVO רציתי לדעת אם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול לכוון להקליט משהו במועד שבו לא אהיה בבית. למשל אני יוצא עכשיו מהבית ורוצה לכוון את התוכנה שתקליט דרך ה VIVO סדרה בעוד שעה בערך. ישנה אפשרות כזו ? תודה רבה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  21. בריוה טיונר אני רואה 300 ב3D מארק אני רואה 500 WTF? אהה וזה 6600GT והטמפרטורה 55 מעלות

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. מה ההדבל בין שתי הדריברים של NVIDIA שיש לי(תמונה בפנים) תודה יש לי את שניהם שניהם לXP 32 ביט את שניהם הורדתי מhwzone.co.il http://img179.imageshack.us/img179/6483/33362652iz7.jpg לעשות זום לתמונה ואז רואים ברור

23. Started by Shafan,

יש לי טלוויזיה של טושיבה 29 אינ'צ שהיא תומכת ב- HD Ready 1080i. אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע וראיתי שכרטיסי המסך החדשים יש בהם יציאה שנקראת HDTV. רציתי לדעת עם אני קונה כרטיס שמגיע עם כזו יציאה איך אני מחבר אותו לטלוויזיה ( שבה יש כניסת Component ) האם קיים קבל כזה שמצד אחד הוא component ומצדו השני הוא מותאם ליציאת HDTV שקיימת בכרטיס המסך ? או שמה אני אמור לעשות זאת בדרך אחרת שהייית שמח עם מישהו היה מסביר לי עליה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by ofergpr,

שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך igp340 והוא מנסה שיראו גם בטלויזיה גם את המחשב (איפה שיש את המסכים 1 ו2) ומתי שהוא מסמן "צרף" ועושה אישור זה לא מצרף מישהו יודע איך לסדר את זה?צריך אולי את התוכנה/דרייבר של הכרטיס מסך? אם כן אז הייתי רוצה קישור בבקשה תודה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיאפשר לי להעתיק סרטים ישנים מקלטות ווידאו למחשב (לטובת צריבה על מדית DVD)ץ מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים