כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
סוגר תדרייברים או משו?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הוא יקודד רק דרך הכרטיס.. רק דרך המעבד יקודד דרך שניהם יחד... מה הוא יעשה?? ואם זה כרטיס TV אחר...זה משנה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדריברים של ATI (לאחרונה הורדתי גם את 6.8 אבל זה לא קשור) אז מופיעים לי CLI שלוש פעמים !! כאילו בטאסק מנגר. האם זה הגיוני? שיהיו שלוש פעולות שלו או צריך רק אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 19LCD טוב גם למשחקים וגם לסרטים וגם ךעבודה רגילה שלא יכאבו העיניים ושיהיה לו DVI. התקציב שלי הוא לא ממש גבוה לא יותר מ2500 ש"ח מה אתם יכולים להמליץ לי אם זה קצת חורג אז תמליצו לי אלי אני יכול להשיג במחיר נמוך יותר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ואם לא אפשר להריץ אפליקציות על pixel shader 2.0 איתו? או שזה לא יתן?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בפורום XS מצאתי את הכתבה הזאתי: http://www.cooltechzone.com/Departments/Featured_Story/NVIDIA_G80_Delayed_200604092276/ כשקראתי את זה יש לי חששות שG80 יהיה FX הבא. ועוד הוא אמור לצאת אחרי ה R600 ולפי הכתבה יהיה גם במחיר נמוך ממנו. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מהי התוכנה המומלצת ביותר לצריבה דרך windows ואיך בדיוק משתמשים... ניסיתי דרך ati winflash והיא עושה בעיות.... (או שלא הבנתי איך להשתמש בה- אם מישהו יוכל לפרט...) תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מעבד 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם asus p4p800 se להלן רישמת המשחקים far cry Sims 2 Doom 3 HALO Quake 4 Call of Cthulhu Call of Juarez Call of Duty 1 Call of Duty 2 F.E.A.R. Ship Simulator 2006 Collectors Edition Dreamfall: The Longest Journey
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מחשב ואני מתלבט על הכרטיס מסך... 2 האופציות הינן: ASUS ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415508 או GIGABYTE ATI Radeon X1600XT 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=392178 מצד אחד הפרו יותר זול ב-200 שקל ומגיע עם יותר זיכרון... מצד שני ה-XT יותר חזק עם זיכרון מהיר יותר אבל חצי בכמות וגם יציאת HDTV (לא שאני יודע אם זה משנה משהו... אבל אם זה משהוא שבבוא היום יתן לי TV-OUT נורמאלי זה שווה זהב...) תאמת אני לא איזה גיימר מטורף, אני משחק במחשב מידי פעם ויהיה נחמד שהכרטיס יוכל להתמודד טוב עם המסך שלי (20 אינטצ ברזולוציה של 1600X1200...) אבל בעיקר חשובה לי עבודה שוטפת מהירה ואיכותית (מבחינת איכות התמונה...) ברזו…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בניתי מחשב HTPC עם מפרט מתקדם ביותר אך אני נתקל במספר בעיות. מדובר במחשב עם מעבד E8400 + לוח אם GIGABYTE X48 + 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך HD4870 של ATI. לאחר התקנת DRIVERS של ATI אני לא מצליח לראות תמונה במסך ה LCD שלי בחיבור HDMI (באמצעות מתאם DVI-HDMI שבא עם הכרטיס). על מסך המחשב בעת הרצת סרטים או סרטונים במשחקים התמונה כאילו מחולקת לשניים באמצע כל כמה רגעים. שיחקתי עם כל הרזולוציות ועדיין הבעיות חוזרות על עצמן. התקנתי וקינפגתי כמה פעמים את הכל כולל הקודקים שהתקנתי לפי מדריכים מקצועיים ואין שינוי. בניסיון נואש, חיברתי את הכרטיס למסך ה LCD של סוני דרך כבל VGA אך גם שם רואים תמונה שכל כמה שניות כאילו חתוכה באמצע. השקעתי הרבה כסף בחומרה טובה מתוך הנחה שלא יהיו בעיות שכאלה, …
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש לקנות מתאם זוויתי לכרטיס מסך. הכוונה למתאם DVI ל-DVI זכר לנקבה שאותו אחר לכרטיס ואליו את הכבל. אני צריך מתאם כזה בכדי שאוכל למקם את המארז צמוד לקיר (הכבל של המסך ממש קשיח וגורם להרחקה רצינית של המארז) מישהו מכיר מקום שבו ניתן לרכוש מתאם כזה? אמיר
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי קנה עכשיו מסך רחב למשרד, וכשבאתי לבקר, ראיתי שאי אפשר לשנות את הרזולוציה לרזולוציה של מסך רחב, והכל נראה מרוח. אמרתי לו שהוא צריך לקנות כרטיס מסך שיתמוך בזה, והוא אמר לי שהוא לא מבין בזה ואני אגיד לו מה להזמין. האמת שגם אני לא מבין הוא לא רואה סרטים או משחק משחקים, אז צריך כרטיס מסך פשוט וזול, שיתמוך ברזולוציות של מסכים רחבים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 1000 שקל למשחקים בעיקר? צריך תשובה מהירה - תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מה צריכה להיות הטמפ' של 7600GT בזמן מאמץ ובזמן מנוחה?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום , שמתי לב לתופעה שאחרי שאני משחק במשחק כשלהוא (...SPLIT SECOND, UNREAL TOURNAMENT 3) כרטיס המסך במנוחה יושב על כחמש מעלות יותר.ולא, אני לא מדבר רק על דקה אחרי שיצאתי מהמשחק אלא על כמה שעות טובות אחרי או יום אחרי גם וזה חוזר לטמפרטרטות הרגילות (חמש מעלות פחות במנוחה) רק אחרי ריסטרט, אני משתמש בSPEEDFAN לבדיקת הטמפרטורות. מישהו מכיר את התופעה?? (כמובן שדרייברים מעודכנים)
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256MB ומעבד AMD 64 3200+ ראיתי באתר שיש קישור לעידכון חדש... 5.4: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1113081505,95832, אבל יש שם (בלינק למטה) כמה גירסאות של העידכון ואני לא יודע איזה יתאים לי.... איזה הכי יתאים לכרטס מסך שלי? תודה יאללה 2יי 2יי
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד תודההה רבה לכל העוזרים עכשיו זאת הבעיה יש לי כרטיס מסך 7600 gs יש לו חיבור s-vidoe אז קיבלתי איתו כבל לחבר לטלוויזיה אבל הוא היה קצר מדיי אז הזמנתי את הכבל הזה מוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21161 והזמנתי גם מתאם ל21 פינים http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21164 כי לטלוויזיה שלי יש רק את החיבור הזה אז עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שצריך לשחק שם עם ה pal וואולי זה יעזור אבל זה לא עזר לייי למישהו יש אולי רעיון? מה לא בסדר
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס של gigabyte מבוסס מעבד ati redeon x800 במחשב מותקנת גרסת directx9C 1. במשחקי תלת מימד יש חיתוכים על הגרפיקה 2. כשהתקנתי וויסטה, הכרטיס לא זוהה ונאלצתי להסיר את ההתקנה. למרות שבבדיקות ההתאמה המערכת הוצגה כמתאימה ביותר יש למישהו רעיון שחר
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המפרט הבא : Presscot 3.2ghz 1gb dual ( 2*512) x800 GTO PALIT asus P5P800 ויש לי בעיה כי הכרטיס שלי לא נתמך על ידי ATI בהאצת וידיאו (Blu Ray , Hd DVD ) אז אני צריך כרטיס חדש באפיק AGP שיתן לי להפעיל את הסרטים עכשיו קראתי בקורת על ה x1950 agp והיה רשום שם שהמעבד עבד על הגבול כאשר בדקו וידיאו h.264 אז השאלה שלי היא אים אני קונה x1950 זה יתן לי להריץ blu ray ללא איבוד פריימים ? אני לא משחק בכלל אז הקטע של המשחקים לא רלוונטי ואין לי כסף למחשב חדש תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, כאשר אני שם את המשחק cod2 לדוגמא על רזולוציה הכי גבוהה,התזוזה היא איטית כזו כאילו זה עובר פריים כל שניה. האם הגיוני עם כרטיס כזה? או שאולי הבעיה בזיכרונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בעוד כמה שבועות אקבל את המחשב הנייד שקניתי מדגם XPS1530 ובו כרטיס מסך 8600GT ויציאת HDMI. ברצוני לברר האם חיבור הנייד למסך LCD התומך ב HD ready והרצת סרט באיכות HD על המחשב תאפשר צפייה באיכות HD באמת? החיבור יעשה כמובן בכבל HDMI. תודה מראש יגאל
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
באמצע המשחק פתאום מופיע כזה ריבוע על המסך ואז אחרי שניה נעלם או כזה פס ואז נעלם??!? למישהו גם קרה אותו הדבר או משהו כזה??!! זה לא בעיה של התחממות כי במשחקים בהרבה יותר כבדים זה לא קורה יש למישהו רעיון ? ?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-