עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ilan_k,

שלום , מהם ההבדלים בין שתי הסדרות המדוברות!? האם מישהו יכול לחוות דיעה על ה SDM-HS95PB ? המסך דרוש לצרכי גרפיקה (פוטושופ בעיקר), כך שאני מניח שהניגודיות והבהירות הם הפרמטרים החשובים יותר ועל הנייר המסך עומד בדרישות ובגדול. השאלה לא הייתה עולה כן מלכתחילה אבל לצערי לא מצאתי שום מקום (כולל ישפאר) שאפשר לראות בעיניים את המסך שלא נדבר על לראות אותו דולק. אם מישהו יודע על מקום כזה שיזרוק מילה... תודה מראש, אילן

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  3. אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  4. אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר הזה או קצת טיפל'ה יותר גבוה גג 370 תמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שישת אותי להמשך הדרך

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  5. Started by Silver Dragon,

ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card או Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card יש לי: 256DDRAM & 256DDRAM

6. Started by ben389,

יש לי 9200PROVIVO של GIGACUBE הבעיה איתו היא שהVIVO מוכן לעבוד רק עם סט דריברים 3.6. אם אני מתקין סט יותר חדש הוא לא מוכן לטעון את התוכנה של הVIVO. הוא מודיע בפתיחה של התוכנה שיש איזו בעיה, עושה טסט למערכת, אומר שכל החומרה מתאימה ועדיין לא טוען אותה. למישהו יש מושג איך אפשר לגרום ל VIVO לעבוד עם דרייברים חדשים? בקשר להמלצה לכרטיס חדש. אני מעוניין לקנות כרטיס שיצליח להזיז משחקים חדשים. התקציב הוא בסביבות ¤1500 עם אפשרות חריגה למשהו שבאמת שווה את זה.חייב להיות AGP (לוח ASUS P4P800 DELUX). העדפה אישית היא ATI עם VIVO. אין לי בעיה להזמין מחו"ל ואני אפילו מעדיף כי זה יוצא הרבה יותר כרטיס בפחות כסף. שמתי עין על X800 PRO VIVO (כזה למשל). יש מקומות שאפשר לקנות אותו בתקציב …

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  7. כרגע יש לי 71.25 ואני לא יודע אם זה הדרייבר אבל הכרטיס די איטי כרגע. ועוד שאלה: האם אותו דרייבר מתאים גם לכרטיסים ישנים יותר כמו gf mx440 ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by Stanly,

טוב אז כמו שכתוב אני מחפש כרטיס טלויזיה ואני רוצה אותה באייכות גבוהה. לרוב אני קונה מכשירים לאחר המלצות (ATP3, AMD) ועוד אז תעזרו לי לבחור כרטיס, עד 600 ש"ח גג!! גג!!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. Started by lion03,

אני מחפש מתאם 15 פין זכר זכר בירושלים מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by amirfefer,

קניתי את ה5900XT וישר ניסיתי אותו על דום (אלא מה? ) הבעיה היא שהמשחק מקרטע בHIGH קצת. רזולוציה: 1000 על 700, זה הגיוני? הכרטיס ללא OC. דרייבר: הכי חדש 61.77

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  11. Started by asafgolan,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GTS ורציתי לדעת אם זו קניה כדאית. הרי זה בסה"כ דור ראשון של כרטיסי DX10, ולכן קשה לדעת כיצד הכרטיס יתפקד במשחקים שיצאו עוד כמה חודשים. מה גם שראיתי שMICROSOFT הוציאו את DX10.1, ושאולי יהיה צורך בחומרה חדשה שתתמוך בDX10.1 על מנת להנות מהתקן החדש. בקיצור, כדאי לקנות עכשיו או לדחות את הקניה בכמה חודשים?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  12. אני מתכוון אם אפשר להתקין דרייבר חדש על הדרייבר הקודם (בלי להסיר אותו) ומה מחדש הדריבר החדש שיצא לסדרה 8? 163.71

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. Started by SloOmPer,

איזה כרטיס עדיף לסרטים, עריכת PHOTOSHOP ותוכנות בלבד?(לא למשחקים בכלל): 1. 7300GT 256MB 2. HD2400PRO 256MB שנייהם של חברת PLAIT

14. הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=925 צורך חיבור ישיר מהספק?

15. Started by ac1240,

האם הכרטיס הנל של החברה INNOVATION הוא כרטיס לא טוב כמו GIGABYTE?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. Started by adirnasri,

עוד לא הבנתי מה הוא משפיע על הכרטיסי מסך... ראיתי פה בפורום באיזה אשכול שאמרו עם תוסיף עוד 1GB זיכרון זה יעזור העם זיכרון משפיע על הכרטיס מסך? תודה מראש אדיר

• 6 תגובות
    • 490 צפיות
  17. כרגע יש לי 6800 128M הרגיל, הבעיה איתו שהוא AGP.. ואני משדרג מעבד ולוח חדש, אז זה מגביל אותי, ואני לא מעוניין בלוחות המשולבים, מפני שתמיד הוא הAGP איטי או ה PCIE בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיהיה יותר טוב ממה שיש לי, אבל גם יהיה PCIE, ושיהיה הכי זול שאפשר, ראיתי שהמחירים הם בסביבות ה 300.. ואני לא יכול להרשות לעצמי יותר מדי כרגע, לכן אני קונה כרטיס זול והוא יהיה זמני... ואחליף אותו אחרי שארוויח קצת כסף בחופש חח + המחירים ירדו קצת.. תודה!!!!

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  18. אז עד 300 שקל פלוס חריגה קטנה איזה כרטיס עדיף למשחק ספיידרמן 3 http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14116&Count=0704195419 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 שהדרישה היא 7300GT

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  19. Started by zoozoo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש משמעות לכרטיס המסך לצורך צפיה בסרטים. כלומר, האם יהיה הבדל באיכות הצפיה בסרט אם יהיה לי כרטיס מסך איכותי יותר. היום יש לי Radeon X300SE ומסך CRT 17. אני רוכש מסך Dell 2007WFP בעיקר לצורך צפיה בסרטים (חוץ מזה המסך ישמש רק לישומים משרדיים - וורד ואינטרנט). אני מפחד שכרטיס המסך לא יאפשר לנצל את איכות המסך. האם יש בזה משהו, או שאין טעם להחליף? נ.ב. כיום יש לי תופעה שבה המסך לפעמים לא מקבל סיגנל מהמחשב, ונכנס לסטנד ביי, למרות שהמחשב דלוק. רק אתחול של המחשב פותר את זה. נראה לי שזו תקלה בכרטיס עצמו, כך שממילא אולי כדאי שאחליף אותו. במקרה כזה - למה כדאי להחליף (בהנחה שאני לא משחק משחקים בכלל)?

• 6 תגובות
    • 490 צפיות
  20. מחפש כרטיס מסך (אפשר AGP) שניתן לחבר את המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים. מחפש משו זול. לוח אם אינטל atc - 6130 intel 440lx כנראה שזה הלינק ללוח אם http://www.intel.com/design/chipsets/440lx/ או יש לי כבר כרטיס מסך AGP ללא יציאה. האם ניתן לרכוש מתאם ל-TV או חייבים כרטיס מסך חדש?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הענתיקה שלי למשהו יותר מתקדם (עד כמה שניתן בAGP...) אז על איזה כרטיס תמליצו? או אולי עדיף להישאר עם מה שיש? המחשב בעיקר לאינטרנט, מוסיקה, סרטים צריבות והדפסות... בקיצור - פנאי/עבודה... בעיקרון חשבתי על 6600GT, 6800GS ו7600GT... מה אתם אומרים? <<< המפרט בצד...

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  22. יש לי בעיה מאד מוזרה. החלפתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (ל- PX7300GS עם 256MB). זה כרטיס פשוט כי אני לא משחק בכלל אלא רק צופה בסרטים, וכתבו לי באתר שאין טעם להשקיע בכרטיס שהוא מעבר לבסיסי. מאז שהתקנתי את הכרטיס (עם דרייבר עדכני), סרטים נראים כהים מאד (כמעט לא רואים כלום), למרות שה- Desktop עצמו בהיר מאד. כשאני מפעיל סרט לא במסך מלא - רק החלון של הסרט כהה ושאר התצוגה בהירה. כיוונתי את המסך (בהירות, קונטרסט, גאמא וכו') וכאמור הוא בסדר בהכל חוץ מבצפיה בסרטים (שזו המטרה העיקרית...). אפילו החלפתי למסך אחר בשביל לבדוק, והתופעה זהה. האם הכרטיס לא תקין? זה נראה לא הגיוני שהוא בעייתי רק בסרטים. מה אפשר לעשות? אני מיואש. ממתין בקוצר רוח לתשובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  23. Started by avi_lilah,

שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם מענין להרכיב htpc ואני מחפש כרטיס של TV out השמח לקבל המלצות התקציב הוא עד 250 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  24. הכרטיס מסך - 6800gs דריברים הכי אחרונים 93.71 משהו שפשוט מחרפן אותי אני לא מבין איך זה יתכן , בהגדרות של הכרטיס מסך (שהולכים - מאפינים - מתקדם - 6800gs ) אז נפתח לי בצד שמאל כל האפשרויות... אתמול היתה לי אפשרות שלא זוכר איך קוראים לה אבל, היא פתחה חלון עם כל הקטע של החיבור לטלויזיה - clone והכל , והצלחתי והכל עבד יפה ראו גם במחשב וגם בטלויזיה כמו שאני רוצה. אבל עכשיו פתאום זה נעלם !!!! זה פשוט לא קיים , אני לא מבין את זה!! איך זה יתכן ? אז איך לעזאזל אני מחבר תמחשב גם לטלויזיה ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  25. שווה 1000 שקל או לחכות לחדשים? דרך אגב מתי יש ירידת מחירים של כרטיסי מסך.מעבדים? אין לי מפרט כי לא קניתי עדין תודה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים