עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רציתי לדעת מהן מהיריות הסטוק של הליבה והזיכרון של כרטיס המסך 7300gs תודה מראש

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  2. האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  3. מה קורה אנשים! הגיע הזמן להפטר ממסך ה 17 crt הישן והמאפן שלי לטובת מסך אל סי די חדש ודנדש אני משחק לא קצת הבעיה שלי שאני מפחד מ image ghosting שיש במשחקים מהירים shooters.. ככה שאני לא הכי להוט על מסכי אל סידי אבל הבנתי שבמסכים עם 2ms אין ממש image ghosting דרך אגב אני גם גרפיקאי אז טיב הצבעים גם חשוב לי אני ממש לא מבין בזה מצאתי מסך שמוצא חן בעיני ממש SAMSUNG 206BW 20'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN 1320 שקל מה אתם חושבים? בחירה מוצלחת?

4. מאיזה חברה הכי משתלם לקנות? והאם צריך קירור לכרטיס מסך הזה?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by shirNoshe,

אני עם VIEWSONIC כמו במפרט ועובד תמיד על 1024*768 בקצב 85. היום ניסיתי במשחק ובאינטרנט להעלות את הרזולוציה מעל זה ואני מקבל תמונה אובלית(כמו ביצה).למה זה קורה? ושאלה שניה לגבי LCD של חבר-אם הוא לא עובד ברזולוציה טבעית אז יש חוסר בהירות של התמונה(כלומר תמונה לא ברורה,ולפעמים מטושטשת),במשחק זה לא קורה,יש מצב שבמשחקים יש שינוי של המסך שלא קורה בטקסט ובמצב אינטרנט?

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  6. הוא יקודד רק דרך הכרטיס.. רק דרך המעבד יקודד דרך שניהם יחד... מה הוא יעשה?? ואם זה כרטיס TV אחר...זה משנה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by lmlm,

כשהתקנתי את הדריברים של ATI (לאחרונה הורדתי גם את 6.8 אבל זה לא קשור) אז מופיעים לי CLI שלוש פעמים !! כאילו בטאסק מנגר. האם זה הגיוני? שיהיו שלוש פעולות שלו או צריך רק אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין שני אלו 8800GTS 320mb או... HD2900pro התקציב הוא 1500 +/- מה מהם יותר חזק יותר טוב בשחקים ויותר משתלם? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by NeptuneMB,

יש לי 800XL, עם יציאה כזו של פינים.. עם כ.המסך קיבלתי ארבעה סוגי כבלים... אחד עם חיבור פינים בצבעים כחול/ירוק/אדום, שיכול להיכנס לכרטיס המסך שלי...אך לא יודע מה מתחבר למסך הטלויזיה שלי... כבל שני שיש לי גם יכול להתחבר לכ.מסך שלי..ויש לו ארבע יציאות. אחד=V.IN, שני=V.OUT, (צהוב/ שחור). היציאות הנותרות הם מאין חיבורי פינים, שבעצם יש רק כבל אחד (השלישי) שיכול להתחבר אליהם,אך אני לא יודע למה הם משמשים.... :s05: הכבל הרביעי הוא רגיל (צהוב),שכביכול מתחבר לי לTV.. מה עושים?!?!?! הנה קישור לחיבורים שיש לי: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/video/pc-x850xt-x800xl/tul_x800xl_bundle2_800.jpg&1=1

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. יש לי מחשב ביתי, אני רוצה להקליט עם מצלמה לתוך הארדיסק, (רצוי במשך זמן מקסימלי) אני רוצה איכות תמונה הכי טובה שיש. עכשיו מה אני צריך בשביל זה? איזו מצלמה? איזה כרטיס? תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי בסכום של עד 1000 שקל. אני אודה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס שיתאים בעיקר למטרות גיימינג. פרטי המחשב שלי מעבד: (QuadCore Intel Core i5-2400, 3200 MHz (32 x 100 לוח אם: (ASRock H61M-VS (1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, LAN ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk מסך מחשב: AOC i2353Fh 23 ואם תוכלו להסביר לי בקצרה מה עדיף Nvidia Geforce או AMD ATI Radeon? ולמה?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by confession,

אחים שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע איזה ראיתי raedon 9800xt - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6081&PHPSESSID=fefa878508b88c58894004991bdecd66 ויש לי מחשב 1.8Ghz 512RAM אני לא יודע אם זה טוב בשבילי... אם זה טוב תגיבו ואם לא תמליצו לי על משהו אחר שיהיה טוב בשביל הכרטיס מסך שלי

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by ולרי88,

מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by yogev_k,

חברה אני מתכנן לקנות כרטיס מסך מ- ksp ואני רציתי לשאול אתכם לגבי הכרטיס הזה שנמכר שם ב - 1450 עכשיו רציתי לשאול אתכם למה הוא יקר יחסית לשאר יש לו משהוא מיוחד הוא בנוי יותר טוב או שהוא סתם יקר שמה? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by TTS,

תראו השגתי את הכרטיס מסך הנ"ל אחרי שהיה לי GeForce4 mx440 128 Mb הוא עובד הרבה יותר טוב במשחקים והכל... אבל הייתי רוצה לדעת אם הוא באמת שווה וכמה זמן הוא יוכל להחזיק מעמד....

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by yotamavi,

מה עדיף.. הדרייברים מהאתר של NVIDIA או דרייברים של אומגה? (ל7950GT)

17. Started by elad-k1,

: IntelGMA945 128MB רציתי לברר איך הכרטיס מסך הזה? באיזה רמה הוא?! (הוא בא עם המחשב הנייד של hp g3000 ) תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by nahonh,

שלום שי לי כרטיס מסך חדש XFX6600GT ונראה לי שיש לי בעיה איתו במצב מנוחה הוא מראה לי על 60-61 מעלות ובמאמץ אחרי משחק 68-69 מעלות האם זה הגיוני???

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. Started by ameer_a7,

שלום, הנה המסך.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=10081. ואם יש עוד המלצות יותר טובות במחיר הנ"ל.. יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by most,

רציתי לדעת איך ה-Geforce 4 Ti 4800 ??? האם הוא טוב? לאיזה כרטיס מסך של ATI הוא משתווה? לאיזה כרטיס מסך של Nvidia הרגילים(FX וכאלה) הוא משתווה? תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. Started by psyco,

באתר של sapphire כתוב שלכרטיס הנ"ל יש 12 צינורות עיבוד http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_overview.php?gpid=134 בתוכנה ati tool מופיע לי 4 צינורות עיבוד פעילים (מצורף קובץ), מה זה אומר? אני צריך לפתוח צינורות או שהם יהיו פעילים באופן אוטומטי תחת מאמץ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by Fighter,

האם הוא יותר טוב מ1800gto? אני שואל את זה כי המחיר שלו נמוך משל הGTO באיזה 300 שקלים בנועה מחשבים

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  23. ל6200 אין חיבור SLI אז אפשר?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  25. Started by shlomi8,

תגידו זה נכון שעם אתה גיימר אז מה שחשוב כעיקרון זה רק כרטיס מסך טוב ומשחקים יעבדו אחלה? (יש לי מחשב 3.2ghz 32bit ו1GB RAM)

• 4 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים