כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
התקנתי כרטיס EASY TV CAPTURE במחשב (כרטיס TV עם שלט רחוק - אינו כולל FM ). חיברתי לכרטיס אנטנת טלויזיה (לא כבלים) וה TUNER שלו נעל על תמונת הודאו של ערוצים 1 ו 2 באיכות סבירה אך לא נשמע הקול. את חיבור הקול ביצעתי בעזרת כבל אודיו קצר המסופק עם הכרטיס, ע:י חיבורו בין יציאת ה AUDIO OUT בכרטיס ה TV לכניסת ה LINE IN במחברי הקול של לוח האם (לוח האם הינו GA-P35-DS4 ועליו כרטיס מסך PLUS X1550 של PALIT ). מבקש עזרתכם כיצד לבצע החיבור כדי לשמוע את הקול של ערוצי הטלויזיה - כאמור אני רואה תמונה בלבד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את fear על ההגדרות הכי גבוהות על רזוולוציה 1024 על 1280 חלק חלק?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה אתם אומרים רציתי את ה 1950PRO אבל בחנות שקניתי ממנה אי אפשר להשיג ואני מתלבט בעיקרון אני לא מתכוון לשחק בעיקר לראות סרטים סדרות ואם יוצא אז גם סרטי HD אחרי שלא היה את ה 1950 המוכר אמר לי לקחת X1650+512Mb מה אתם אומרים לקחת אותו או להחליף לי 8500 או גירסא זולה של 8600?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! יש לי x1900 ויש לי avivo שהבנתי שהוא קשור לחיבור לטלווזיה/ממיר.. עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לראות סרטים מהמחשב לטלוויזיה(זה אפשרי??) בכל אופן קיבלתי עם הכרטיס מסך 7000 כבלים ואני ממש לא מבין מי מהם אמור להתחבר לממיר..... מישהו יכול להרחיב על הנושא, תודה!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב במחירו נע בין 1500-2000 ש"ח, שיתמוך טוב בתוכנות כמו 3DMAX וכו', ושיאפשר עריכה טובה של סרטים עם מודלים תלת מימדיים ורינדור מודלים כאלה וכו'. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי משחקים כמו XFX 8600GTS 320MB XXX EDITION לבין כרטיסי עריכה מקצועיים כמו Leadtek Quadro FX 1500... מה עדיף לדעתכם? אשמח לתשובה! דוד.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
?Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm הבנתי שזה מהדור היותר חדש אך האם זה מגיע מחברה אמינה וזה יחזיק משחקים חזק? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי 4870 עם הדרייברים האחרונים. פשוט כל כמה זמן המסך מחשב שלי פתאום ניהיה כהה אבל המחשב לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בפול עצמה וכלום לא קורה למרות שחיכיתי. מה זה בדיוק ?
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לכרטיס מסך שהוא בהרבה יותר חזק מ7900GT 256MB עד 1600 שח לא משנה ATI או NVIDIA שיתמוך בכל השטויות החדשות כמו DX-10
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: (מיועד למשחקים) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם הקייס מאוורר דיו בשביל כרטיס כזה? אני יודע שהוא לא מדהים, אבל המוכר אמר שבין הקייס הזה למחיר של CM690 אין שום דבר ששווה את הכסף. כלומר כל מה שעולה בין 180-430 לא יהיה משתלם ביחס למחיר של הRAIDMAX O2 הזה. יש הצעות לקייסים אחרים מTMS שיתאימו לחום שיוצר הכרטיס מסך? האם בכלל כדאי לקנות כרטיס מסך כזה ביודעין שהקייס כל כך עלוב?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס עריכה ב- 300 ש"ח. אני לא מבין בנושא ולא יודע אם יש חיה כזו ולכן אני מבקש פה עזרה. יש לו P-4 עם DDR 512mb הוא רוצה כרטיס עם 3 יציאות RCA ולא S-VIDEO (לא יודע למה). הציעו לו את הכרטיס הבא: DVD EZ Marker PCI Aver Media Deluxe (אני מקווה שרשמתי את זה נכון) האם יש דברים בגו? יש למישהו המלצה, עצה? אציין שהבחור לא מקצועי.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, חברתי את ה -TV לכרטיס GF7300 עם יציאת s-video ל-composite מערכת הפעלה- vista נראה כי המסך לא זוהה בכלל ובכל פעם שאני משנה ב- display settings לעבור למסך TV ולוחץ OK המצב חוזר לקדמותו (אילו לא הגדרתי כולם) האם נתקלתם בתופעה כזאת?מה אתם יכוךים להמליץ לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. האם אפשר לדעת מה ההבדל בין 1950XT ל1950XTX הגירסה החזקה ומה מבין שני הכרטיסים יותר חזק . נתנאל קורן
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי! אני עורך בתוכנת סטודיו 9 של פינקל. בחרתי שקובץ הפלט יהיה DVD . לאחר קידוד נוצר לי רק קובץ 1 של מדייה פלייר ולא שתי תיקיות שצריכות ליווצר אחת של וידאו ואחת של אודיו. האם אני אצרוב את הקובץ הנוצר של המדייה פלייר זה יהיה בסדר ואוכל לצפות בו ב-DVD רגיל או שיש פיתרון אחר,מה עושים? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך של החברה XFX והיקרור שישוב עליו הסטוק הוא מאורר די טוב אבל הבעיה בו שהוא מאוד מאוד רועש וחיפשתי באינטרנט(באתרים בארץ לא מתכוון להזמין מחול) קירור עד 100 שח לכרטיס ולא הצלחתי למצוא משהו שמתאים ככול דבר טוב שראיתי עד 100 שח לא התאים לי לכרטיס אז בבקשה תעזרו לי למצוא קיורו טוב עד 100 שח ועדיף שהוא יתלבש על הכרטיס מסך..
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא בעצם SLI של 9600GT ? אם כן מה יותר משלתם לעשות SLI של 96GT או פפשוט לקנות GTX ? איך הוא ב OC ? איזה חברות הוציאו אותו כבר ומי מהם הכי משתלמת(אני מדבר על גרסאות בלי OC )?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
הנה תמונה למה הוא כותב לי את זה ? יש לי את הדרייבר הכי חדש 7.3 ... http://img440.imageshack.us/img440/328/ddfj6.jpg תראו מה הוא כותב ... תודה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה בריבוי צגים, המחשב מאפשר את זה רק כאשר אני משתק ליבה אחת של הכרטיס(מה שאני לא רוצה לעשות) הדרייבר שאני משתמש הוא 169.21 של אנוידיה, בדרייברים קודמים זה נתן, מישהו יודע איך לסדר את זה חוץ מלחזור אחורה בדרייברים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי מסך 960BF של סמסונג (LCD) וכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GT TDH PCIe ברזולציה של 1024 על 1280 זה עומד לך 60 HRZ בלבד ... והמסך יכול ליותר איך מסדרים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לקשר אותי לדרייבר הכי מעודכן ל6600gt שלmsi כי אני לא כל כך מבין בזה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של טרמלטק TR2 500W רציתי לדעת אם הוא יחזיק שני כרטיסי 3870 בקרוספייר...? לפי הביקרות שבאתר על הכרטיס הבנתי שבמאמץ הוא לוקח 106W שזה כלום בתאחלס..... כי המעבד שלי לוקח משהו כמו 80W אז זה יוצא סך הכל שגם 450 W יחזיק את זה אבל אני לא בטוח לכן אני שואל....
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהן מהיריות הסטוק של הליבה והזיכרון של כרטיס המסך 7300gs תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי לכולם, לפי מה שקראתי כאן אמורים לצאת בזמן הקרוב כרטיסי 7600gt ל-agp. רציתי לדעת מה ההבדל בתכל'ס בינם לבין כרטיסי ה-7800gs שקיימים בשוק כבר כמה חודשים. הכוונה היא לא במחיר אלא במפרט/ביצועים כי לפי מה שקראתי כאן בפורומים גרסאות ה-gs הן "מוחלשות". תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, אמנם ראיתי שהיו לא מעט שאלות בנושא דומה (או אולי אפילו כמעט זהה), אבל החלטתי לשאול זאת בכל זאת מחדש שמא אזכה לנקודת מבט אחרת על כך. ברשותי מעבד P4 2.4 HT (לוח אם עם AGPX8 בלבד) וזכרון 512MB DDR400 (שבעתיד הקרוב כנראה ישודרג ל1GB). כרטיס המסך שברשותי כרגע הוא Geforce FX5200. יש לציין שאני יחסית די מרוצה מהכרטיס (הזול והלא ממש איכותי): עד עתה הוא שירת די היטב בהרצת כל המשחקים בהם שיחקתי, אמנם לא באיכות גבוהה, אבל באיכות סבירה ונעימה לעין. יוצאי דופן היו אולי Doom3 ו-F.E.A.R. שעבדו בצורה איומה גם באיכות נמוכה ולא איפשרו לשחק בהם בצורה נורמלית. למרות זאת, חשבתי אולי להשקיע בכל זאת בכרטיס מסך חדש שיהיה ברמה גבוהה הרבה יותר ויאפשר לי "לטעום" מעט מן המשחקים באיכות גבוהה בה…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מאיזה חברה הכי משתלם לקנות? והאם צריך קירור לכרטיס מסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-