כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך בנצ'ים שמשווים בין הכטיסים בכותרת. תודה לעוזר
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה למכור למישהו מהמשפחה שלי ואני רוצה לדעת מה המחיר שוק שלו?... הכרטיס במצב טוב...ושל לדטק..
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב נייד שלי PRESARIO 700 לטלוויזיה עם חיבור S-VIDEO ואני רואה את התצןגה בשחור לבן ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה במחשב שיטות שידור PAL ולא מצאתי. איך אני עושה שיראו ציבעוני?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם כאשר יצא ה 4870X2 צפוי ש NV תגיב בכרטיס משלה..השאלה האם יש מצב ל 2X280GTX ???? אם לא 2X280GTX ידוע מה הכרטיס שNV תוציא??
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב פתאום כשאני משחק במשחקים כל צבע בגראפיקת המשחק שהוא בהיר יש עליו מן כתמים סגולים כמו פגם בגראיפקה......ואז שמתי לב שזה גם בסרטי וידאו וגם בתמונות זאת אומרת בכל מערכת המחשב שלי....ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר איזה בעיה זו יכולה להיות??אולי זה בגלל הויסטה ??
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך IBM E74 CRT הוא טוב יחסית? מציעים לי אותו ב400 ש"ח..
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
BFG Tech BFGR76256GTOCE Geforce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail אני לא יודע האם לקנות או לא ?! יחובר ל AMD 3600 D.C אני לא יודע אם הכרטיס הזה שווה משהו...(לא מבין יותר מידי )...תודה.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ז"א שאני יוכל להציג משהו על מסך אחד ומשהו על אחר + 2 המסכים יוכלו לפעול במקביל... תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא דרייבר חדש ועדכני ל Mobility Radeon® 9700 כי באתר של ATI אני לא מוצא חוץ מקובץ ששוקל 0.9 מ"ב והוא לא מתאים להתקנה וככמו כן הערכות הרגילות לא מתאימים כאילו הם לא ממשיכים בהתקנה רושמים שאין רכיב חומרה מתאים אז למישהו יש מקור לדרייר מעודכן או משהו בסגנון הנייד הוא Aopen 1557-g תודה מראש ...
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לכל אלה שמתלבטים אם להוריד את הDRIVER החדש של ATI ,אני ממליץ בחום להוריד אותו,הוא ממש נותן שיפורים טובים בביצועים. יש לי מחשב 2.4GHZ ,זכרון 512DDR כרטיס 9800PRO והוא מריץ לי כרגע את DOOM 3 חלק על HIGH על 1024X768 ואת FAR CRY חלק על VERY HIGH על אותה רזולוציה כמו בדום. אני בכלל חושב שהDRIVER הזה נועד ספיישל בשביל DOOM 3.כי הוא ממש משפר את הביצועים של המשחק! מומלץ בחום!!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טווב אז ככה קניתי מחשבחדש והכל ואת הכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו128 וזאת הבעיה: בכל משחק חוייבת להיות איזושהי הפרעה מעצבנת כזאת שפיתאום באמצע או בהתחלה של המשחק נגיד הגוף של השחקן הופך להיות עם שפיץ בפרצוף אוט באמצע הגוף פתאום ןושנכנסים למשחקים הכל טוב ויפה ועובד אבל יש סימנים לבנים מהבהבים על המסך, וזה לא קשור למסך זה אוליי קשור לדרייבר של הכרטיס מסך או מה? מישהו יודע? זה קרה גם לכם אוליי? בבקשה אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם דרך אגב הכרטיס הוא של גי'גהבייט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך הדריברים של OMEGA? במה הם שונים מדריברים רגילים ל ATI?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC 512MB או Evga nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB או XFX nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB Alpha Dog זה חייב להיות אחד מהשלושה שכתבתי למעלה, רק אותם יש במלאי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: p-4 3.0 1mb לוח אם: p5gd1-vm asus זכרון 756mb ddr 400mhz 80 gb 7200 sata האם כ.מסך במחיר עד 1500 ש"ח יריץ לי את המשחקים הכי חדשים? ואם כן אז באיזו איכות (באיזו רזולוציה, באיזו רמה של פירוט וכו')? אם אפשר לתת לי דוגמא נגיד מ -doom3 או משהו כזה אני אשמח. בנוסף, אני זקוק גם להמלצה בנוגע לכרטיס שכדאי לי לקנות (יש msi nx6800gs ב-1200 ש"ח, האם הוא מתאים למערכת שלי?, והאם הוא יספיק?) תודה...........
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא יודע איזה יצרנית הכי טובות בכרטיסי מסך בבקשה מי שיכול לסדר לי אותם מההיצרנית הכי טובה ליצרנית הכי פחות טובה ואיזה יצרניות הכי כדאי ללכת על במחירי השוק הבינוני
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600GS המשחק NFS MOST WANTED יכול לעבוד עליו ברוזולוציה הכי גבוהה? תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב, יש לי מסך 20.1 אינטצ' של סמסונג אני מצפב לכרטיס שיתמוך ברזולוציה גבוהה מסך רחב ואיכות תמונה טוב מממיר של הוט אני לא מתעסק בעריכה גראפית וכאלה אבל עדיין אני רוצה שתהייה לי אופציה להקליט סדרות או תוכניות שאני רוצה.. לגבי המחיר התקציב הוא 400-600 ש"ח לא חשוב לי פנימי או חיצני רק שיהיה איכותי... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי מסך רחב של סמסונג 206BW ועכשיו בגלל הרזולוציה הגבוהה והרוחב, קשה להגיע מצד לצד עם העכבר, איך אני מסדר את זה? אני רוצה שיהיה קל לעבור מהמחשב שלי לוינאמפ..... צריך שני סיבובים.... תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, רציתי לנצל את ה-TVOUT שיש בכרטיס המסך שלי, ,Geforce 6800GT אבל נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב לטלויזיה בהצלחה אבל אני מצליח לראות רק בשחור לבן כשאני על NTSC וכשאני מעביר ל-PAL אני רואה טיפה צבעוני אבל הכל מטושטש ולא ברור והטלויזיה כולה מרצדת. הטלויזיה היא של PHILIPS , דגם : 25PT4001/58. האם אפשר לתקן את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ולפי ההתרשמות שלי מהפורום נראה לי שאני אלך על הכרטיס הנ"ל. האם הכרטיס הנ"ל מתאים לניגון תכני HD? השימושים יהיו משחקים וסרטים ביחס של 50% כך שאין דבר אחד שהוא חזק יותר. הבנתי הכרטיס הזה טוב למשחקים אבל אני לא יודע איך הוא ב- HD. אשמח לשמוע את תגובותיכם וראוי לציין שבמידה ויש לכם כרטיס אחר להמליץ לי אני מעדיף GeForce ולא ATI. תודה
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג ולכן החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שהצפייה במסך תהיה מקסימלית בהתאם למחשב, הידע שלי הינו בסיסי במחשבים וחומרה ככל ולכן אשמח לעזרה מחברי הפורום, אני רוצה לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס שכולל יציאת DVI וגם שתומך במחשב הדיי ישן שלי, פנטיום 4 1.4 לוח אם 400 מגה הרץ, 384 זכרון פנימי של RDRAM (64+64+128+128) מופיע לי בתוכנת האברסט שה-SUPPORTED AGP SPEEDS הוא 4 2 ו-1 והנוכחי הוא 4, לא הבנתי אם הלוח אם תומך עד 4 או שספציפי הכרטיס מסך כרגע הינו 4, דרך אגב הכרטיס מסך הנוכחי GEFORCE 100/200 64 RAM. אשמח לכל הצעה שהיא, ואם חסר נתונים בכדי להחליט איזה כרטיס מתאים, אוסיף. אני מעדיף משהו בסדרת הג'יפורס אך אשמח לעוד הצעות. ראיתי שאולי הג'יפורס 5500 מתאים, ואם …
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בקשה בכורתרת או אם אין השוואה אז ביקורת רק על X1650XT תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
כרגע יש לי 6600 gt האם שווה לי לשדרג עכשיו את הכרטיס והתקציב שלי זה בסביבות ה 1000 שקל כאילו הכרטיס שלי לא כל כך ישן ובנתיים אני דיי מסופק ממנו אבל בכל זאת רציתי לשאול אם שווה לי בתקופה כזאת לשדרג אותו או לחכות עוד חצי שנה בערך ?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-