עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עד 1700 ש"ח ,משחקים כמו half life ועוד כאלה חזקים .

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by nafrez,

סליחה על הבורות.. יש לי ספק רגיל מאייבורי לפני 4 שנים, אני חושב על להחליף כרטיס מסך יד שניה בסביבות ה-250-200 - זה התקציב שיש. ההצעות שיש בפורומים הן לכרטיסי 6600GT. השאלה היא אם יהיה עליי להחליף ספק או מאוררים או משהו אחר על מנת שהכל יפעל כשורה [ואני לא מעוניין להתעסק עם זה כל כך]. אגב - ה6600GT אמור להיות שקט, או שהוא נוטה להרעיש? תודה וסליחה על החובבניות..

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  3. שלום.. יש לי כרטיס Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. האם PowerColor X800GTO 256MB 256BIT יכול להיפתח ל16 צינורות עיבוד? נ.ב: אל תמליצו לי על Sapphire כי חבר שלי קנה X800GTO2 אצלהם והוא היה פגום ולא היה ניתן לפתוח צינורות,ואני מכיר עוד מקרים כאלה עם Sapphire,ועם אני קונה ATI זה רק PowerColor

5. Started by abaofir,

ראיתי אתמול בשקם אלקטריק מסך של סוני ממש יפה דגם SDM-HS95 משהו כזה שהוא 8ms למרות שאחי קנה את הסמסונג 930B בסוני ראו הרבה יותר יפה ממש אבל ממש כמו CRT ראו את הכתב במסך ממש חלק ויפה ולא מרוח כמו ברוב המסכים שיש השאלה שלי האם יש למישהו ניסיון איתו ? האם הוא נימרח במישחקים או שיש לו בעיות מסוימות ? תודה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by ronen_ca,

שלום אני מנסה למצוא את המאמר על חיבור מאורר לעכבר ואני לא מוצההה עם תוכלו לעזור לי תוזה רבה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה? מהמעבד/לוח אם או מהכרטיס מסך? נראה לי שהיא מגיעה מהמעבד כי אני חושב שזה אפשרי בגלל שב 3dmark06 יש טסט שבוחן את חישבוי המעבד ובטסט הזה המעבד מציג את הגרפיקה ולא הכרטיס(נראה לי) במהירות של 0FPS לשנייה אני רוצה לדעת אם כך באמת המצב כי זה מאוד חשוב לי. אם אני מבטל את הכרטיס מסך דרך מנהל ההתקנים אז עדיין יש תמונה אבל בלי אפקט ההנפשה של הווינדוס או איך שקוראים לזה. זה נכון שבמקרה הזה הכרטיס מסך לא מעורב בהצגת התמונה? כי פשוט במקרה כזה אני מבטל אותו לגמרי.. וגם חשבתי שבכל מקרה התמונה חייבת לעבור דרך החיבור של הכרטיס מסך אבל אז נזכרתי שמדובר בלפטופ ושיש הבדל כי בלפטופ הכרטיס מסך הוא שבב GPU שמחובר ללוח אם ואין ל…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. Started by TheShadow,

בררתי בזיג זג ובפנדה וKSP רציתי לקנות את זה היום...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. Started by Psycho17,

שלום אנשים!!! חבר שלי קונה מחשב חדש עם חיבורים PCI-E? הוא רוצה לדעת איזה כרטיס מסך PCI-E לקנות??? מה דעתכם על nVidia PCX5750??? בתודה מראש אלדד...

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  10. ואני צריך כרטיס מסך ממש טוב לGA-8I865GME-775-RH והוא agp8x אם זה חשוב 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון ביינתים אבל יוסיף עוד גיגה לפני הקנייה. יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? אבל שיפעיל אותו על רמה. תודה מראש!

11. Started by Tommy,

אני קונה מחשב חדש שיהיה מבוסס ככל הנראה על מעבד E6420 בקשר לכרטיס מסך אני חשבתי ללכת על ATI RADEON X1950PRO או NVIDIA 7900GS/GT השאלה אם זה יספיק לי לרזולוציות של 1024x768 עם פילטרים וכו' או שאני בכל זאת יצטרך להשקיע בשביל 8800GTS ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by Dudde,

שלום, ברשותי מסך חדש ואני מעוניין בכרטיס מסך AGP פשוט וטוב שיתן לי את איכות התמונה הטובה ביותר בחיבור AGP. האם יש הבדל בין החלופות הבאות, בנוגע לאיכות התמונה בשימושים של משרדיים ? : ?6200A 256MB TV, DVI, AGP? ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? ?Radeon 9600 XT 256MB? אשמח לקבל תשובה למרות שהנושא לא "סקסי" תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי תקלה מעצבנת, עיוותים.. הכל מחובר הכל טוב ויפה אבל יש עיוותים הדגם של הכרטיס טלווזיה הוא WINFAST TV2000 XP GOLBAL התוכנת הפעלה זה WINFAST PVR2 חשוב לצין שאין תקלה בממיר של הוט, כל עוד יש תמונ הלדעתי הוא בסדר גמור..

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. אני רוצה להעביר קלטות וידאו לDVD, עכשיו הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כרטיס טלוויזיה ברמה טובה, יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  15. קניתי את הכרטיס לפני שבוע והפרו 8 נתקע לפעמיים יכול להיות שהכרטיס חלש למשחק המפרט של המחשב הוא amd athlon64 3000 1024gb הכרטיס עם 512 מגה בייט ו256 ביט של חברת ספיר תנו לי הצעות בבקשה

16. אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם.. הקלטתי מהטלויזיה שידור וידאו...אז אני רוצה לשמור את זה שזה יקח קצת מקום על מנת שאוכל להעלות לאינטרנט..כמה שפחות ככה טוב יותר(אני מודע שאני מאבד איכות) אני מחפש קודאק שיתן לי תמורה הכי טובה..(איכות ומקום) מישהו יכול להמליץ לי? עם איזה תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם אם אפשר לינקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. האם כדאי לחבק אותו לספק מאשר שיקבל תמתח מהלוח אם?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by Bingo,

מישהו יכול לתת לי הסבר על צינורות בכרטיסי מסך? כאילו מה התקפיד שלהם? הכמות שלהם..כל מה שיש לכם תגידו תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by gimdy,

כרטיס שבו אני אוכל לראות טלווזיה וסרטים באיכות טובה .

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by goldiga,

מדברים פה הרבה עליו, אבל לא הצלחתי להבין - אפשר לישון כשהוא בחדר ? (הכוונה בלי OC ועם הקרור המקורי)

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by aviad91,

יש לי את הכרטיס 7950gt 512mb ובמצב מנוחה הטמפ' שלו על 51 האם זה בסדר?

22. Started by Quickly,

שלום. יש לי ASUS x800xl ואני מוציא איתו 5200 ב 3DM05 בלי אובר קלוק בלי כלום קירור סטוק רציתי לדעת האם זה גבוה נורמלי או נמוך יחסית לשאר הכרטיסים פה בפורום תודה ד"א כמה אפשר להוציא באוברקלוק עם או בלי vmod

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by MeMaster,

אהלן, אני מחפש כרטיס מסך מסדרה 8800 Geforce שהכי משתלם מבחינת עלות/ביצועים. הטווח מחירים שאני מחפש: 1000-2000 שח * אם זה כרטיס שעולה 2100 זה בסדר תודה ויום נעים

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by zoozoo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש משמעות לכרטיס המסך לצורך צפיה בסרטים. כלומר, האם יהיה הבדל באיכות הצפיה בסרט אם יהיה לי כרטיס מסך איכותי יותר. היום יש לי Radeon X300SE ומסך CRT 17. אני רוכש מסך Dell 2007WFP בעיקר לצורך צפיה בסרטים (חוץ מזה המסך ישמש רק לישומים משרדיים - וורד ואינטרנט). אני מפחד שכרטיס המסך לא יאפשר לנצל את איכות המסך. האם יש בזה משהו, או שאין טעם להחליף? נ.ב. כיום יש לי תופעה שבה המסך לפעמים לא מקבל סיגנל מהמחשב, ונכנס לסטנד ביי, למרות שהמחשב דלוק. רק אתחול של המחשב פותר את זה. נראה לי שזו תקלה בכרטיס עצמו, כך שממילא אולי כדאי שאחליף אותו. במקרה כזה - למה כדאי להחליף (בהנחה שאני לא משחק משחקים בכלל)?

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by SkyForce,

שלום לכולם!! ה-7900GT אם אפיק AGP אמור להגיע לארץ? ??? ואם כן יש למשהו מושג מתי?? וכמה הוא יעלה..? כי אני רוצה לקנות 7800GS אבל נראה לי שה 7900GT יהיה חזק ממנו בהרבה זה נכון? האם הוא יהיה שווה בביצועים כמו ה 7900 pci-e? תודה לעוזרים אני חושב שזה יעזור להרבה אנשים אז בבקשה כל מי שמבין שיגיבבב.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.