כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
תשמעו,אתמול השארתי את האימיול דולק,התעוררתי וראיתי שכל הכחול במסך הפך לסגול,אדום לירוק וכו'.. המסך הוא מאג 786FD זה גורם להפרעות רציניות,איך פותרים את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
בהרבה פעמים שאני מנסה לראות קבצי ווידיו במחשב דרך תוכנה או באינטרנט יש לי בעיה בצבעים הם הופכים לצבעים לא קשורים לרוב סגול אדום כחול וכתום. אי אפשר להבין קלום וכל פיקסל בגודל של פיל.....צריך לציין שזה לא קורה תמיד רק בקבצים מסויימים.... אני לא יכול לעשות print screen בגלל שאני מדביק את זה,זה הופך לשחור כאילו לא היה בכלל סרט. משהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות את ה X800GTO ל AGP אבל ראיתי שבאותו מחיר יש את ה X1550 אז למישו יש אולי באנצ'ים שיכולים להשוות בניהים ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש אפשרות כזו ? אני קונה עכשיו את ה X1950 pro של ATI ... הבאסה היא שהוא תומך ב DX9 בדיוק כחודש לפני שמגיעים אלו שתומכים ב DX10 . האם ע"י עידוכני קושחה ניתן יהיה להתאים אותו ל DX10 ? או שזה כבר משהו שקשור לארכיטקטורה שלו ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לדעת איזה סרט יותר איכותי אם אני מוריד באימיול ושניהם על דיוידי ריפ???
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI All in Wonder 2006 בתצורת AGP. לכרטיס הזה יש חיבור לכבל מוזר (שלצערי, הכבל נדפק לי) ואני לא מוצא את הכבל הזה באף מקום אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותו, או לחילופין להכין אחד אני אודה לו מאוד. בכל אופן, הנה תמונה של הכרטיס עם החיבור. החיבור הוא החיבור שבמרכז הכרטיס, אליו מתחבר כבל שמפצל יציאות DVI, RCA, D-SUB COAX ועוד כמה יציאות. את הכבל הזה אני מחפש. לעזרתכם אודה. הוספתי תמונה של הכבל בנוסף
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קודם כל, אני רוצה להגיד תודה לכמה אנשים מדהימים פה שעזרו לי עם הקניה שלי לפני כשבועיים, קיבלתי המלצה על כ.מסך וקיבלתי עזרה מהר מאוד... קניתי בסוף SAPPHIRE HD4850 1GB אצל טכנאי חבר ילדות של אבא שלי, המחיר הוא 900 שקל קבלו אותה בתודה http://i36.tinypic.com/r26a1d.jpg הכרטיס מסך הורכב במחשב שהוכן בפורום הזה (לא ביקשתי מפרט, פשוט עיינתי במפרטים שבדרך כלל מביאים כאן ובחרתי אחד) חייב להגיד שאני פשוט נהנה מכל רגע ! איזה איכות !! ועכשיו לנושא, השארתי אצלי את המחשב הישן יותר E6300 1.8MHZ 1GB 667MHZ ספק כוח ג'נרי 500W קיבלתי מחבר כרטיס מסך (ללא תשלום כמובן) מסוג X1900GT, שהיה אצלו שנה וחצי אבל בקושי שיחק במשחקים, רציתי לשים אותו במקום הGF7600 GS שנמצא במחשב הישן, …
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4400 של Leatek בעל יציאת VIVO. חיברתי את הכרטיס למצלמת הוידאו דרך כבל S-Video והתקנתי את הדרייברים האלו: http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce2-fx_2.26 הורדתי את WinDVR 3 ומיד בכניסה לתוכנה היא צועקת עלי: Cannot detect device. Please check hardware or re-install driver. ניסיתי לשווא להתקין מחדש את הדרייבר ואף תוכנות צפייה אחרות. הדרייברים של כרטיס המסך עצמו הם החדשים ביותר. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש, (כרטיס מסך - XFX 6600GT), וברגע שאני נכנס בהגדרות ולוחץ על הלשונית של הכרטיס מסך, היכן שרואים טמפ' כרטיס וכו', המסך ניכבה לי לכמה שניות ונדלק. הדבר חוזר על עצמו כל פעם ברגע שאני לוחץ על הלשונית. בדרייברים הקודמים לא היתה שום בעיה. רציתי לדעת אם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזאת ואם ניתן בכלל לפתור אותה. תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, קניתי ג'יפורס 5 5500 וקבל לחבור בין מחשב לטלויזיה הבעיה שלי שאני רואה את המסך בטלויזיה של הדסקטופ בשחור לבן... ונקודות כאלו... ומותקן אצלי הדריבר.. איך אני יכול לסדר שאני יראה את המחשב דרך הטלויזיה בצורה מקסימלית?? וכמובן שיהיה צבעוני.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card או Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card יש לי: 256DDRAM & 256DDRAM
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי וקבילתי את ה 6800 או בשמו המלא Leadtek WinFast A400 TDH (6800NU AGP) 256Mb DDR1 , 325Mhz core, 700Mhz Mem (stock) RivaTuner טוען שהליבה היא NV48 ולא NV40 זה מסביר את הגירסאת 256מ"ב אז התקנתי rivatuner ופתחתי צינורות, הרצתי 3dmark קצת נראה סבבה, הוסיף לי איזה 800 נקודות פלוס מינוס פתחתי ATI TOOL לחצתי על SCAN FOR ARTIFACTS, ופתאום אני רואה שלג של נקודות צהובות, בעסה.. ביררתי קצת והגעתי למסקנה שהבעיה היא 4 צינורות הפיקסל שיידר, הצינור הנוסף של הוורטקס שיידר נראה עובד כרגיל. רציתי לשאול אם החברה האנשים פה שפתחו צינורות בדקו עם ATI TOOL את ה SCAN FOR ARTIFACTS אמרו לי עוד שיש משחקים שאתה רואה בהם ARTIFACTS ויש כאלה שאתה יכול לשחק אותם מהתחלה עד הסוף ב…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
6300 ב 3DMARK03 עם 6600 גיגה בייט זה טוב ?! 256 מגה ראמ כי ראיתי כאן תוצאות רק של 05
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאלות את השאלה הזאת, אבל האם אפשרי לקבל וידיאו אם אני יחבר נגיד מצלמת וידיאו למחשב דרך הS-Video? או שחובה כרטיס טלוויזיה או משהו דומה? אם אפשרי, איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכ.מסך חדש ב AGP, לילד בן 9. הכרטיס לא ישמש למשחקים רציניים, אבל הכ.מסך שיש לו היום הוא מובנה, ויש משחקים שאפילו אותם הוא לא סוחב. אין תקציב ידוע, כי אני לא יודע מה הקנה מידה לכרטיסי מסך לשימושים האלה. אני משער שרצוי שהכרטיס לא יעבור את ה 300-400 ש"ח, עדיף פחות כמובן. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע, וככה יוצא שאני עורך לא מעט סרטונים קצרים. בעיקרון כרטיס מסך שמיועד למשחקים בהחלט מספיק לי, אבל זה נהיה איטי רק כאשר אני מרכיב אפקטים כבדים. הסתכלתי על סדרת קוואדרו המקצועית, וגיליתי שם שלא רק הכרטיסים יקרים יותר, אלא יש לחלק גדול מהם הרבה יותר זיכרון. איך זה משפיע? יש למשל מה לעשות היום עם זיכרון כרטיס מסך של 1 ג'יגה? (השאלה עצמה היא איפה אני הולך לראות הבדל?) כי בגדול אני מעדיף כבר לקנות כרטיס מסך למשחקים עם 1 ג'יגה שעדיין עולה פחות מקוואדרו, ואני עדיין אוכל לשחק מדי פעם. השאלה אם 512MB לא יספיקו גם כן, כי זה עדיין יהיה מהיר ממה שיש לי היום. (היום יש לי 512MB DDR2, והיום הכרטיסים הם DDR3) נ.ב. לא להתחיל להרצות לי על קוואדרו שיותר מתאים לעריכה. אני כבר…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
קיבלתי ב 3dmark05 תוצאה שניראית לי עלובה 3290 או משו בסגנון wtf ? הכרטיס חדש, בן שבוע בקושי
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת !! שאני מחבר את המחשב לטלוזיה הכול טוב ויפה אבל בעיה שלי היא שהרזולוציה של הטלויזיה שלי(הרזולוציה שהמחשב נותן לטלוזיה ) היא הרבה יותר גדולה מהמסך הטלוויזיה שלי אבל הבעיה הזאת לא מופיע לי במסך של המחשב !! אני לא רואה את הסמליים הצדדים ואת ההמשך של של הסרגל ההתחל ושאני מגדיל את הרזולוציה הוא רק מרחיק אותי עוד יותר כזה (כאילו אני בכלל לא רואה את הסמליים הצדדים ואת הסרגל ההתחל שלי ) ושאני מקטין זה רק מקרב אותי כזה !!!! ועדיין לא רואים את הסמליים הצדדים ואת הסרגל כלים שלי אולי יש למישהו פיתרון זה מאוד יעזור לי אני משתמש בוינודס xp ובכרטיס מסך גיפורס 5700fx תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איזה חברה עדיפה לכרטיס מסך leadtek - gf6600 או gigabyte
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס (שדרך אגב אני ממליץ עליו) אבל נתקלתי רק בבעיה אחת כשאני מפעיל קלטת בוידאו אני רואה על המסך למטה כזה קו מעצבן מישהו יודע איך אפשר לטפל בעייה. חוץ מזה המכשיר מצויין. בתודה רבה. 123haim10
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום רציתי שתעזרו לי בבקשה ותסבירו לי מה זה DVI כי ממה שהבנתי זה עם יש לי מסך דק שתומך בDVI ויש לי כרטיס מסך שיש לו DVI אז אני יקבל תמונה באיכות דיגטלית ולא אנולגית . בתור אחד שצריך את זה לגרפיקה רציתי לדעת עד כמה יש לזה השפעה לביצועים למי שעובד עם גרפיקה האם אני יראה יותר חד או שלא רואים ממש הבדל. אם שווה להוסיף תכסף ולרכוש כרטיס מסך עם DVI . שאלה שנייה תמילצו לי בבקשה יש לי התלבטות בין מסך VIEWSONIC VP171 למסך SAMSUNG172T כמו כן איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1500 שקל שתומך בDVI ויהיה לו שילוב טוב עם המסך הדק
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לקנות 2 כרטיסי HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire ולעבוד איתם בקרוס פייר, או לקנות כרטיס HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-