עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס tv של חברת lifeview ונמחקה לי התוכנה שמפעילה אותו ואין לי דיסק התקנה אבקש מידע מיקצועי מה עלי לעשות אני יודע לקרוא אותיות אנגליות אבל לא מיבין אנגלית לכן אבקש פרטים מדויקים מה עלי לעשות {איני יודע בדיוק את דגס הכרטיס אבל יש לו שלט שעל השלט כתוב rn-050 והיה כתוב במחשב ששם הקובץ המקורי של תוכנת ההפעלה שלו זה hdtvpci.exe וכן היה כתוב שזה כרטיס משנת 2002} אבקש מאוד לקבל מידע אמין וטוב תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by Nobo,

שלום לכולם שמח להשתתף בפורום הנושא שהייתי רוצה להתחיל עליו דיון הוא כדלקמן היכן אני יכול להחליף(למכור) את מסך המחשב שיש לי היום (17 אינצ MAG שטוח) ולרכוש מסך LCD 19 אינצ (להשלים את הסכום שנותר לאחר הזיכוי על המסך הישן שלי)? האם יש למישהו מידע!!!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  3. Started by roco,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by yotamavi,

אז ככה, אני קונה את המסך הרחב של ASUS ויש בו 2 כניסות DVI וVGA , עכשיו אני מעוניין לחבר לו גם מחשב וגם ממיר אז מה עדיף לחבר לDVI ומה לVGA? ואתם יודעים איפה אפשר לקנות מתאם מS.VIDEO/scart לDVI או VGA?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by ofir38,

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b/ איך הוא? והאם שווה ב1390 ש''ח?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  6. שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס VOODOO 3 3500 TV עם הכבל הזה שמקבלים איתו חבר שלי עשה פורמט למחשב שלו וביקש ממני להתקין לו בחזרה את הכרטיס , הצלחתי למצוא את הדריוורים אבל לא מצאתי את התוכנה ללכידת ווידאו (שהוא קיבל כאשר הוא קנה את הכרטיס ) זה כבר עבד לו פעם אבל עכשיו אני לא מצליח לעשות כלום =\ בבקשה אם למישהו יש לינק או את השם של התוכנה או משהו שיכול לעזור ... בתודה מראש כרמל ...

7. Started by computer man,

היי! אני צריך המלצות לCRT 19" ב800 ש"ח . יש המלצות? קחו בחשבון שמדובר במסך שישמש לי לשרטוט ומשחקים ברזולוציות גבוהות מאוד (אני עומד לקנות 7800GTX או X1800XT) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. שמעתי המלצה על הדריוורים האלה וריציתי לשאול אם מישהו שמע עליהם\מכיר אותם או התנסה איתם ? האם הם באמת טובים יותר ? או לפחות שווים ניסיון ? http://www.driverheavendownloads.net/zeropoint.htm

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם.. הקלטתי מהטלויזיה שידור וידאו...אז אני רוצה לשמור את זה שזה יקח קצת מקום על מנת שאוכל להעלות לאינטרנט..כמה שפחות ככה טוב יותר(אני מודע שאני מאבד איכות) אני מחפש קודאק שיתן לי תמורה הכי טובה..(איכות ומקום) מישהו יכול להמליץ לי? עם איזה תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם אם אפשר לינקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by Bingo,

מישהו יכול לתת לי הסבר על צינורות בכרטיסי מסך? כאילו מה התקפיד שלהם? הכמות שלהם..כל מה שיש לכם תגידו תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by goldiga,

מדברים פה הרבה עליו, אבל לא הצלחתי להבין - אפשר לישון כשהוא בחדר ? (הכוונה בלי OC ועם הקרור המקורי)

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by Gal619,

אני בוויכוח עם כמה אנשים.. האם זה הגיוני ש-8600GTS יכול להגיע לרמה של 8800GT בעזרת כל דרך אפשרית..

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by Nightwind,

אני מתכנן לקנות מפרט והמליצו לי על הכרטיס LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail שעולה 1200 שקל עכשיו רציתי לדעת איך הוא בהשאווה לכרטיסים 7600 X800XL 1800\GT \ XL ועוד כרטיסים מאותו התווך של ה MID-RANGE מבחינת הכסף והתמורה

14. לא מזמן ראיתי את הגרסה של 512 מגה ב 1300 ומשהו, מישהו יודע איפה ? והוא כמעט ולא מופיע בזאפ...

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. הכרטיס מחובר העינית מחוברת(היא דוקא עובדת) התקנתי דריברים מהדיסק אבל זה מביא לי את ההודעה הזאת. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by athi,

אני קיבלתי עים המפרט שבצד 8949 איך התוצאה האים היא טובה?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by BandiT,

שלום.. הכרטיס שלי הוא Pine XFX 6600 128m חיברתי אותו לטלויזיה אבל ישנה בעיה קטנה... דבר ראשון בטלויזיה אני לא רואה בפוקוס את התמונה שעל המחשב...איך לסדר את הפוקוס? ועוד שאלה...כל מה שאני עושה על המסך אני רואה גם על הטלויזיה..אבל כאשר אני מדליק סרט אז אני רואה אותו על המסך של המחשב ובטלויזיה אני רואה מסך שחור במקום הסרט... איך לסדר את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by roes,

במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  19. הזמנתי ביום שני שעבר מחשב מפנדה. עכשיו מרוב שאני טמבל קניתי זיכרון OCZ 2gb 800mhz cl4 ב 1650 ש"ח~!! עכשיו אמרו לי שהייתי יכול לקנות זיכרון g.skill שתי ג'יגה ב 800 שקל וב800 שקל שאני חוסך להשים על כ.מסך 8800 שהוא הרבה יותר טוב מהx1950pro האם זה נכון? והאם ה x1950pro באמת יפסיק לתמוך במשחקים תוך כשנה שנה וחצי?! תעזרו לי דחוף כבר הזמנתי את המחשב אני חייב לדעת אם לעשות את השינוי עם הזיכרון לטובת הכ.מסך!!

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  20. קודם כול אני יודע שיש כרטיסים שיש להם ת hdr + sm3 אבל השאלה אם אני באמת אצטרך את זה כי בכול מקרה עוד שנתיים 3 אני אצטרך להחליף ל מערכת pci e אז גם אני לא יודע כמה להשקיע באמת אני צריך כרטיס שיריץ לי משחקים כמו half-life 2 san andreas bf2 source עם פילטרים או שלפחות יריץ אותם ממש טוב על רזולוציה גבוהה עם high details קניתי לאחרונה Sapphire x1600 pro 512m ב 930 וראיתי שפשוט הוא לא מספיק חזק ופשוט יש לי אפשרות להחזיר ולהחליף בתוספת תשלום וראיתי שיש מלא אופציות בשוק x800gt\gto אני יכול להביא גם x850 pro ואם אני לא טועה גם יש סיכוי טוב לפתוח לו צינורות וגם יש תצד של nvidia 6800 nu\le\gs השאלה אם להם יש כרטיס שגם יהיה חזק ואולי אפילו יתן יכולת לפתוח צינורות כי אז כבר יהיה לי …

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  21. 256 או 512 זכרון... שימושים: סרטים + מעט משחקים. שאלה נוספת - האם 512 זכרון בכ. חיצוני משתווה ל512 בכרטיס מובנה על לוח אם? תודההההההה

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  22. שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM בעל כרטיס מסך שלכאורה היה אמור לאפשר לי צפיה בשני מסכים נפרדים ובוידאו, בפועל מתאפשרת לי צפיה כל פעם רק במסך אחד (או במחשב או בטלויזיה) ואיכות הצפיה בטלויזיה למשל של סרט DVD היא גרועה ובלתי אפשרית מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב PCI-E לא יקר במיוחד ורצוי שקט שיאפשר צפיה בסרטים באיכות טובה בטלויזיה + עבודה (במקביל- ברזולוציה שונה) על גבי צג המחשב. אשמח לקבל המלצות, העדפה שלי ATI בגלל הממשק. ל=אציין שאיני משחק בכלל תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  23. Started by BoJlk,

יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by Bargish,

מה אתם אומרים רציתי את ה 1950PRO אבל בחנות שקניתי ממנה אי אפשר להשיג ואני מתלבט בעיקרון אני לא מתכוון לשחק בעיקר לראות סרטים סדרות ואם יוצא אז גם סרטי HD אחרי שלא היה את ה 1950 המוכר אמר לי לקחת X1650+512Mb מה אתם אומרים לקחת אותו או להחליף לי 8500 או גירסא זולה של 8600?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by carbon1,

מה הדרייבר הכי חדש ל- 8800GTS 640MB ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים