כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אם אני מתכוון לעשות SLI/CROSSFIRE נגיד אני חייב אותם כרטיסים עם: -אותו זיכרון? -אותה חברה? -אותם תדרים? -אותו קירור?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך agp x8 למחשב הישן שלו. פנטיום 4 ליבה כפולה.מפרט מלא יהיה בקרוב כשהטמבל יסיים להוריד everest . תקציב בסביבות 450 -500 ש"ח. מצאתי לו את זה: http://skypc.co.il/pl_product~GV083~8~0.htm איך הוא? יש יותר טובים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
המותג החדש שיהווה את חודש החנית של היצרנית הטאיוואנית יספק תדרי פעולה מרשימים במיוחד - שעומדים בקו אחד עם הדגמים המשוכללים ביותר בדור ה-RTX 3000 עד כהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! הוצע לי כרטיס מסך Sapphire HD4890 1G DDR5 OC VERSION. האם כדאי להתאקש על גרסה ללא OC ? נא עזרתכם דחוף!!!!
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מזה בעצם הגרסה הזאתי מה יש לה שאין בכרטיסי hd4850 אחרים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הכרטיס X800 למחשב שהוא לא מצליח לזהות אותו המחשב הוא מחשב DELL מסדרה של OPTIPLEX GX620 אשמח לקבל תשובה בהדם האפשרי!! תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
המפרט שלי: E6750 6 GB RAm evga 680i motherboard 8800 GT gigabyte 650w antec purpower vista 64bit 22 intch wide screen בעקרון אני רוצה לשחק על רמות גרפיקה הכי גבוהה ושירוץ חלק...ורזולוציה... השאלה היא עם כדאי להוסיף עוד כרטיס מסך זהה או לשדרג אותו לכרטיס אחר, פשוט כמה חודשים לא שמתי לב ויצאו עוד מיליון כרטיסים אז אני לא בטוח כל כך...תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול איזה כרטיס מסך הכי מומלץ ב2 סוגים: Gigabyte Radeon X1600XT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card או Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card או יש לכם מה להציע לי על כרטיס מסך? מה ההבדל זכרונות בכרטיס מסכים 512MB ו-256MB? תודה, עופר
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ALL IN WONDER לרדאון רגיל? יש הבדל משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
BFG Tech BFGR76256GTOCE Geforce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail אני לא יודע האם לקנות או לא ?! יחובר ל AMD 3600 D.C אני לא יודע אם הכרטיס הזה שווה משהו...(לא מבין יותר מידי )...תודה.
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מה עדיף.. הדרייברים מהאתר של NVIDIA או דרייברים של אומגה? (ל7950GT)
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי מה יקרה כשארצה לשדרג את המחשב מבחינת ביצועים גרפיים. האם אצטרך לוותר על הכרטיס שלי? או שאפשר פשוט לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך 7600GS של gainward בלוח אם עם AGP. כשאני מפעיל DVD באמצאות תוכנה power dvd 5 אני מקבל את הסרט בפורמט הנכון בצג ומתוח לגובה בטלויזיה. ניסיתי לשנות את יחס הצפייה באמצאות קונפיגוציה של התוכנה אך ללא הועיל. כשאני מריץ קובץ AVI ב media player 10 אני מקבל את אותו האפקט: 16X9 בצג ותמונה מתוחה לגובה בטלויזיה. כך שהבעייה איננה תהתוכנה הגראפית. בלוח הבקרה של NVIDIA אין שום התייחסות ליחס צפיה. מה עושים? במחשב שני שיש לי בבית עם כרטיס 6600GT של GAINWARD ולוח PCIX - אין שום בעייה ואני לא צריך לכוון כלום. פשוט מריץ את DVD וזהו.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מצאתי את זה http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=53&view=yes של HIS ב685שח יש עוד כרטיסי מסך עם 2 יציאות dvi בסביבות 600-700שח ומטה AGP 8X? תודה
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול...... תודה רבה לכם!!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מחשב חדש לא חשוב הנתונים כרגע לעניין, יש לי מסך CRT ישן של MAG יוני 99, VGA כמובן. כ מסך שלי EVGA 7900 GT CO OC, שתי חיבורי DVI-I. שאלתי , למה קיבלתי מתאם DVI-VGA, ועדין לא מצליח לראות תמונה במסך CRT שלי. אין לי LCD. אולי יש סוגי DVI שלא ממירים למסך שהוא אנאלוגי למרות הממיר שמתאים? מישהו? תמונות בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=78134477
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסכי 19 אינטש לצרכי תלת, אנימציה ועריכת וידאו חשוב מאוד שלא יהיו מריחות ושהצבעים יהיו טובים ומדויקים עד כמה שאפשר בגלל העיסוק בתיקוני צבע גרפיקה ומידול תודה !
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הי תוכלו להמליץ לי על מסך LCD זול וטוב לגיימינג? איך המסך הזה: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2415 הוא טוב? שימו לב לכך שהמחיר שלו יחסית זול. ואיך זה: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=718 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם, את האמת לא ידעתי איפה לשאול אבל פה נראה לי הכי מתאים. אז ככה: יש לי כרטיס מסך של Nvidia מדגם Geforce FX 5200 ומעבד אינטל 2.8 ו-80 ג'יגה זיכרון מהירים. פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי את הכל כנדרש. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל משחקים בצורה חלקה והם עובדים לי איטי. נגיד כמו המשחק unreal tournament 2004 עובד אצלי איטי ואני יודע שאצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך וזה עובד לו מצוין. או גם פיפא 06 כנ"ל. מה אוכל לעשות בנידון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והתלבטתי איזה כ. מסך לקנות. אני נחשב גיימר, המטרה של המחשב היא משחקים ושיריץ לי אותם טוב. אני חשבתי על 6800GS, אבל מישהו יכול להגיד לי מה כדאי? התקציב הוא כ1100 ש"ח בערך
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי הצעות כאלה ותגידו לי כמה זה עולה כי פשוט אין לי מושג.. ואיך קוראים לזה
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
או לפחות ספק שמוכר אותו במחיר דילר?? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
cpu 1-Intel Pentium 4, 1995MHz, 512KB mem 480MB זה המחשב שיש לי לוח אם של ASUS X series P4S800-MX SE - EAYZ אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת AGP בסביבות ה500-1000 ש"ח משו באיזור הזה שיתמוך כמה שיותר במשחקים אני קונה AGP כי אין כסף למחשב חדש כדאי את זה ATI Radeon X1600PRO 512MB DDR2 AGP VGA DVI TV או משו אחר ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-
-
המעבד הוא 2.6 וג'יגה ראם.. והאם המחשב יוכל להריץ משחקים ממש כבדים כמו : COD 2 , FEAR, TITAN QUEST,OBVILION
-
- 7 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-