עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המטרה: עיצוב... מוצר, פוסטרים, כיתוביות וכו' כולל שילוב תלת-מימד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by NuXeR,

יש לי את האפשרות , האם להפעיל ?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by Or ei,

יש לי 9700 PRO ואני לא יודע איך מסדרים את הTVOUT שיפעל שמתי את הטלוויזיה על AV כייונתי בהגדרות שהיציאה של הטלוויזיה תפעל סידרתי על שיטת שידור PAL -X חיברתי לווידאו (video in) וכלום :-\ יש לי בטלוייזיה רק שני חיבורים אחד כזה ישן ארוך של 21 פינים ואחד רגיל של האנטנה אם אני אקנה מתאם של 21פינים\חיבור רגיל(?) לSVIDEO זה יפעל טוב ? יש דבר כזה ? וכמה זה עולה אם יש ?

4. כן כן מה שציפו שיהיה המתחרה הרשמי לGFX (לפחות ככה אני הבנתי) כנראה יהיה גרסא דלה בלבד של R300. ציטוט מהכתבה: And by the time Nvidia gets the GeForce FX to the market, ATI will be almost ready to launch a low-cost version of last fall's chip, a project that is code-named the R350. לינק לכתבה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש, עם RADEON 9700PRO (לפחות אמור להיות). עכשיו, אני בכלל לא בטוח שבאמת זה ה-PRO, נראה לי ששמו לי את ה- RADEON 9700 הרגיל. איך אני יכול לבדוק את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קודם כל, קניתי את הכרטיס הנ''ל מPCHARDWARE, אך משום מה הם שלחו לי את הכרטיס של ATI ולא של Sapphire למרות שאין הבדל בביצועים זה שימח אותי כי היו הרבה ויכוחים על זה ש Sapphire היא חברת קבר או לא... בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ו.. 1) יש מדבקה על הכרטיס עצמו שכתוב שהוא פרו, איך אני מברר שהכרטיס באמת Pro, יש לא פרו עם 128זיכרון? 2) שיחקתי קצת Dungeon Siege והוא רץ ב 30 fps ! זה נורמלי? אני זוכר שהGeforce 2mx רץ ב20 !? 3) שיחקתי בNeverwinter Nights ו... לפעמים התמונה נמרחת, או שמופיעות נקודות... זה נורמלי? ולפעמים קצת נתקע.. 4) קיבלתי ב3d mark 2001se את התוצאה 9219, זה נורמלי? (יחסית למחשב). יכול להיות שהבעיות הנ''ל קיימות כי יש לי Windows xp? תודה לעוזרים. ???

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by safari,

שלום לכם... רציתי לדעת איך הכרטיס הזה ... לאיזה כרטיס הוא שווה מסידרת הגיפורס ומסדרת הרידאון? והם הוא בכלל טוב? תודה לכם

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by benor,

יש לי Geforce2 MX200 איזה דרייברים הכי טובים בשבילו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lg,

יש לי gigabyte radeon 9700 pro ובמשחקים ברובם המסך לא על כל המסך יעני כזה דוחפים אותי משני הצדיים ואז נוצר בכל צד שחור וזה הופך תמסך מ19 ל17 ....... למישהו זה לא קרה?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by SoftMaker,

קניתי את הכרטיס geforce4 128 ti4200 של leatek שהוא באמת ממש מעולה מערכת הקירור שלו הכי גדולה שראיתי אי פעם! אבל ישנם לי כמה שאלות: 1) אומרים לי שמדי פעם אולי פתאום המחשב התכבה וזה בגלל הספק איזה הספק צריך? 2) כאשר אני מחבר ל-tvout הכל טוב ויפה אבל כאשר אני רואה סרט על מתוח הסרט מטשטש ונהיה בו זרמים ובמסך אני רואה מצויין איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הנה שני לינקים, את אחד מהכרטיסים האלה אני יקנה, הם עולים לי אותו מחיר בדיוק אבל רציתי לדעת מי יותר טוב. הרוב אמרול י שה-9100 של Sapphire יותר טוב אבל רציתי דיעה אחרונה לפני שאני קונה. הנה שני לינקים של פירוט על הכרטיסים ושמות הכרטיסים: Gigabyte ATI Radeon 9000 Pro II 128 MB: http://tw.giga-byte.com/products/ati_9000pro.htm SAPPHIRE ATI Radeon 9100 128 MB: http://www.sapphiretech.com/vga/9100.asp תודה רבה, אני ממש צריך את התגובות שלכם דחוף, ואני סומך עליכם כי בנושא הקודם שלי עזרתם מאוד.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by E-tay,

עכשיו יש לי geforce3 ti200 128mb ואני קונה redeon 9700 אני רוצה לדעת אם אני ירגיש הבדלים משמעותיים במשחקים ובכלל בוינדווס?

13. Started by nicirnTAL,

האם ה Radeon 9100, הוא R250 בגירסתו המוחלשת: 8500LE, או שמא הוא בגירסה הרגילה? הודה למי שיענה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by MonoMan,

אני מתלבט עם לקנות 9500פרו של הרקולס ריטייל שעולה איזה 1460 שקל או לקנות של ATI OEM ב 1230 שקל? מה בא בבאנדל של הרקולס? מה בא בבאנדל של ATI (הבנתי שהוא פחות טוב) והאם אני מקבל כבלים לחיבור TV וכאלה , בגרסת OEM? אני רוצה להזמין את הכרטיס מסך הזה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי SAVAGE 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  16. הדברים החשובים שאני צריך בתוכנה.. שתדע להמיר סרט מתקליטור די.וי.די ישירות להארדיסק, שאוכל לחתוך חלקים מסרטים ולהעביר למקומות שונים, כולל מחיקה מוחלטת או חלוקה של הסרט למספר חלקים מסויימים, ובנוסף.. שאוכל להוריד את איכות התמונה בסרט כך שגודל הקובץ יקטן. מה עוד? זה הכל, לבינתיים. אם אין תוכנה כזו, אז ישנה תוכנה שתדע לעשות את רוב הפעולות שהזכרתי פה לפחות? ואם גם לא, אז תנו לי שמות של תוכנות בשביל כל אחת מן הפעולות. בבקשה ובתודה מראש. נייקי!

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by jambo7,

עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by OR007,

קודם נתחיל בבעיה: בכרטיס מסך שלי (ראה מפרט) יש יציאת S-VIDEO, לקחתי כבל שהוא מצד אחד SVIDEO זכר (לכרטיס) ומצד שני RCA (נקבה). ל-RCA נקבה חיברתי RCA זכר וצד שני אחד זכר לטלויזיה, אך הפלא ופלא ! זה לא עובד ! יש אפשרות להכין כבל שמצד אחד יהיה -SVIDEO ומצד שני יהיה RCA זכר ? יש לי את החומרים הדרשוים בבית במידה שזה אפשרי (יש לי פה את כל סוגי הכבלים,הראשים,מלחם ועוד.....) אם כן אפשר להכין כבל אפשר קצת מיד על התהליך ואיך נראה כל העסק מתחת לפלסטיק השחור שעוטף את הכבל תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by huber,

יצרתי קשר עם חברה בחו"ל שעושה את המוד המדובר ומשנה את ה 9500 ל 9700 פרו. מכיוון שהם כן שולחים לישראל אני שוקל להזמין מהם את המוצרץ אחרי הכל לקבל 9700 פרו ב 200 דולר (בערך 1150 ש"ח) זו ממש מציא. אם נתעלם רגע מנושא האחריות (כן, אני מודע לחלוטין לכך שהיא לא קיימת), האם ישנן הסתייגויות נוספות? האם המפרט לאחר המוד זהה לחלוטין ל 9700 פרו? אין שום שינוי? ובכל מקרה, יש למשיהו הסגות/הארות נוספות בנידון? לפרטים בכל מקרה - הנה כמה תגובות שמצאתי ברשת לגבי המוצר: בבקשה כפי שאתם רואים - יש שם לינק להשוואה שמראה שהביצועים כמעט זהים. מצד שני ניתן לראות שהזכרונות בכרטיס שעבר שינוי איטיים יותר (3.3NS לעומת 2.86), 4 צינורות עיבוד לעומת 8.... השאלה המתבקשת היא איך אחרי כל השינויים הללו …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by SuB,

הזמנתי שידרוג למחשב שלי (פנטיום 3, 733 מגה הרץ עם ג'י פורס 2 64 מגה) ברשת המחשבים "מורס" בראשל"צ. ביום ההזמנה אמרו לי שהכרטיס Gigabyte Radeon 9000 pro II 128 mb לא נמצא במלאי והוא צריך להגיע מחו"ל. לאחר שבוע וחצי של המתנה (הרבה לפי דעתי) הם הודיעו לי ביום חמישי שהכרטיס יגיע ביום שישי (אתמול). אבא שלי התקשר אליהם והם אומרים שיש בעיות עם המלאי והם יכולים לתת לי כרטיס יותר טוב במחיר זהה למה ששילמתי והוא Sapphire radeon 9100 128 mb, שלאחר בדיקה הבנתי שאין כזה כרטיס של החברה הזאת (שאני לא מוכן להתפשר על חיקויים! רק gigabyte) או שבכלל לא מחזיקים אותו בארץ. כשאבא שלי סיפר לי את זה בצהריים נורא התעצבנתי על הניסיון שלהם לעבוד עליי, ומחר אני הולך להתקשר אליהם ואם הם יגידו שיקח עוד …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Selinko,

שלום לכולם אני יודע שהנושא נטחן פה אבל איזה מבין הכרטיסים יותר טוב? האם הגיפורס אחרי אוברקלוק גדול יחסית יהיה יותר טוב מהרדאון? והתמיכה בDX9 היא ממש קריטית או שהיא מהווה שיקול מרכזי? בכלל היכולות אוברקלוק שלו כאלה טובות ?? (של הגיפורס) ועוד שאלה קטנה... יש לי RIVA TNT 32MB MODEL64 מרחתי עליו משחה טרמית והוספתי מאוורר 40MM על המאוור שבא איתו הרצתי RIVA TUNER והשעון ליבה היה על 120MHZ הצלחתי לשנות את זה למקסימום משמע 165 MHZ (CORECLOCK) יש סכנה שהוא יישרף או שבשעת מאמץ הוא פשוט יקפוץ לי מהתוכנית ??? אני יודע שזה יותר קשור לפורום אוברקלוק אבל אני לא רוצה לפתוח סתם נושאים. תודה לכל העונים ;D

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. האם זה מסוכן? יכול לפגוע בכרטיס? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gal,

היי רציתי לשאול האם מישהו מכיר את החברה פשוט לא יצא לי לשמוע עליה הרבה והאם הכרטיס כדאי בכלל!! אני שואל את זה בשם חבר שלי תודה!!!!

24. Started by Athlon-WINGS,

שאלה שממש מעניינת אותי לפני שאני הולך לקנות מסך. ואם אפשר, מה TCO אומר? לפי מה שקראתי הTCO הוא נותן בטיחות למשתמש, זה נכון? ה-iiyama pro 143 color שאני עומד לקנות, הוא על תקן TCO'95, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין TCO'99, והאם זה פוגע באיכות של המסך?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם לאחרונה צרבתי סרטים רבים בפורמט divx . למחשב שלי יש לוח asus cusi-m שבו הכרטיסים הם onboard ואין יציאה לt.v (מעבד סלרון 1 ג'יגה ) , לכן אני שוקל לרכוש כרטיס מסך עם יציאה ל t.v . 1.איזה לקנות ? אני לא משחק משחקי מחשב לכן השימוש יהיה רק ל צפייה בסרטים 2. המליצו לי על gforce 2 של nvidia הוא עולה בערך 250 ש"ח ( ואני מחפש משהוא במחיר זול ) 3.ושאלת השאלות : האם הלוח שלי יתמוך בכרטיס הרחבה ואיזה? תודה לכל העונים :

• 0 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים