כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
מדובר כאן על הגרסא הראשונה של אנריל . עכשיו מה שקורה הוא כשאני משחק (לאחר הפעלת ה vsync) האנריל פועל לי בין 40 ל 300 FPS וזה גורם לשניה אחת תזוזה מהירה ובשניה האחרת תזוזה איטית ולקפיצות במסך האם מישהו כאן מוכן לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיכיתי לכרטיס הזה הרבה זמן, שהוא מיד הזמנתי אותו. אבל עכשיו, לאחר שיש לי אותו כ 4 ימים, אני בהחלט יכול להגיד שאני לא אוהב אותו, למה? כי הוא מריץ לי משחקים מאוד לאט, ולפעמים אני בכלל שוכח שהחלפתי את הGeForce 2mx שלי. ניסיתי את שלושת המשחקים התלת המימדיים האהובים עליי על הכרטיס, ומה ראיתי? 1) Dungeon Siege עובד לאט, עובד ב20 FPS שזה בדיוק כמו שהGF2 הריץ אותו. 2) Neverwinter Nights גם עובד לא משהו, וגם במסכי טעינה ובסרטים, התמונה נראית כמו פאזל מקוביות שכל החלקים החליפו את מקומם, ובכלל, שיוצאים מהאקדמיה, (מי ששיחק יודע על מה אני מקשקש) ומטיילים בעיר, הכל זז מאוד לא חלק. 3) GTA 3, עובד חלק, אבל לפעמים נתקע. עדיין מאכזב. ניסיתי את כל הדרייוורים האפשריים, אני משחק …
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות את הכרטיס ורציתי לדעת ממקור ראשון איך הדרייברים, איך האיכות תמונה, אם משהוא משתמש בשני מסכים במקביל ואם זה עובד כמו שצריך. אני פשוט זוכר שהיו אנשים שצעקו שהדרייברים מזוויעים ויש באגים רציניים במשחקים, אז לפני שאני זורק 2000 ש"ח .... מישהוא ? דרך אגב, איך הכרטיס של GIGABYTE ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם יתכן שהרזולוציה תשתנה (ירדה ל 800) לאחר חיבור למסך טלויזיה? הרזולוציה בחיבור למסך מחשב היתה 1024. תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום... לאחרונה חזרתי לעולם התלת (עיצוב ואנימציה, לא משחקים..) ואני מעוניין לדעת אילו כרטיסי מסך טובים ישנם בזוק כרגע ואם מישהו יוכל אולי להמליץ לי על אחד אני מדבר על טווח מחירים של 1000-1500 ש"ח...משהו לא יקר מידי ולא זול מידי אני עובד בעיקר על MAYA ו-MAX. תודתי האינסופית נתונה למי שיכול לעזור...
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב את ה r9500PRO ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני שאני קונה אתם לא חייבים לענות על הכל: 1) איזה חברות מיצרות את הכרטיס מי החברה הכי טובה והאם יש הבדל כזה גדול ביו הביצועים של הכרטיסים? 2) יש לי לוח אם :'( שלא תומך 8AGP האם אני חייב לוח שכן? 3) מה בערך המחיר והאם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה פחות או יותר? תודה לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ההבדלים ביכולות של כרטיס מסך הרקולס 9700 לכרטיס בגרסת הפרו משמעותיים? האם ההבדלים שווים את 300 ש"ח ההפרש?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס זה השאלה שלי היא האם המארכת שלי תנצל אותו טוב?(ראו מפרט) האם מישהוא נתקל בבעיות בכרטיס של ATI תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ati radeon 9500pro bba directx 9 win xp שהוסרו ממנה כל השרידים שמצאתי שייכים לnvidia aperature size:128mb agp synchronization (או משהו כזה) :disabled תבינו, פריימים יש מספיק - הבעיה היא לא מחסור בפריימים אלא פשוט קפיצות , ומה שהכי מעניין שבגרפיקה של directx7 אין קפיצות בdirectx 8,9 - כן... שהתקנתי את הווינדוס הזו והיה לי אז את הGF - היתה לי אותה בעיה ואין לי שמץ של זיכרון איך נפטרתי מהבעיה ... רעיונות מישהו? :-\ (לפני שארים ידיים ואתקין win חדש)
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
היי יש לי כרטיס מסך של nvidia gf 3 ti200 חיברתי את היציאת טלויזיה לטלויזיה ולא רואים כלום אם מישהו יכול לעזור בבקשה תודה מראש אורי
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מחפש כרטיס כזה כי יש ל מחשב נוסף P3-667 והוא סובל כשאני רואה סרטים עובד על 100% למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום אני צריך דגמים של מסכים בגודל של 17 אינטש שהעומק שלהם כמה שיותר קטן. הכוונה שלי שהמסך יהיה על שולחן וה"חלק האחורי" שמאחורי המסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
כיצד ניתן לעשות UNREGISTER למספר שהכנסתי ל 3DMARK2003? להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להציג על הטלויזיה לאחר שחיברתי אותה המקסימום שהצלחתי זה להציג פסים בשחור לבן למישהו יש מושג? מערכת הפעלה WINXP PRO
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לשחק במשחקים המחשב נתקע באמצע ושום דבר לא מגיב האפשרות היחידה היא לעשות איתחול ידני וכאשר אני מדליק את המחשב מחדש הוא רושם לי אם אני רוצה לשלוח למיקרוסופט את הבעיה שנגרמה עקב כרטיס המסך 9700 יחד עם כמערכת התקנתי את הדריברים המתאימים והכי חדישים ואם יש דרך לטפל בזה המשחקים שזה נתקע בהם עד עכשיו הם UNREAL 2003 I UNREAL 2 עוד מעט אני ינסה לשחק בשאר המשחקים ואני בטוח שזה יקרה גם נ.ב המשחקים עובדים מצויין אצל חברים שלי ולא נתקעים.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ בדיקה של 3D מרק הוא נתקע לי כעבור כמה שניות המפרט של המחשב שלי מופיע בבלינק של מפרק מחשב ומדובר במחשב עם הAMD ניסיתי להתקין את הדריייבר החדש של ATI אך לשוווא
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הראדון היום קניתי כבל של 21 P לSV אני מנסה לשחק עם הגדרות ולא רואים כלום זה על PAL-B הערוץ מכוון על AV ראיתי בדריבר שיש מצב של שכפול מסך (שזה מה שאני רוצה) מופעל ויחיד אז על המסך זה בשכפול ובטלוויוזה זה על יחיד זה צריך להיות גם בטלוויזיה על השכפול ? אם כן ,איך ? כי לא הצלחתי ללחוץ עליו שיעבור האם יש איזה תוכנה מתאימה לTV-OUT של ATI ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד שמופעל על ריפרש רייט של 60 רציתי לדעת אם זה ריפרש רייט מסוכן לעיניים כי אני יודע שבמסכי CRT צריך מינימום של 85
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מסך חדש 17 אינץ' . התקציב שעומד לרשותי הוא 1900 שקל . מישהו יכול להמליץ לי על המסך הכי טוב שאני יכול להשיג בסכום הזה? תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי XP2000+ 7VAXP +GF4 MX440 DDR 64 MB עם דרייברים מעודכנים וכשאני מעלה את התוכנה היא מתחילה לטעון את הבדיקה הראשונה וכנראה גם היחידה שיכולה לרוץ ואז התוכנה ניסגרת סגרתי ישומים ועוד כל מיני דברים בסיסים אבל ללא שינוי עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 13 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הורדתי את הדריברים מהאתר וכאילו שום משחק לא מאתר לי את הכרטיס ! במאפינים זה מראה כי אכן הכרטיס מסך קיים אבל המשחקים לא רואים את הכרטיס למשל ב 3DMARK זה כותב לי שלא נמצא המינימום בשביל להפעיל את התוכנה ... ב GTA3 זה כותב שבשביל להפעיל את המשחק יש צורך בלפחות 12 מגהבייט זיכרון על הכרטיס מסך (כשלי יש 64...) וכשאני עושה SCROLL בתיקיה או ב EXPLORER הכל זז לאט ובגלים כאלה ! אני לא יודע מה לעשות ומה הבעיה יש לי DX8.1 WIN XP PRO +SP1 למישהו יש רעיון ? :-\
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות אחד למערכת שלי (ראו מפרט) האם מישהו היו לו בעיות עם הכרטיס או שהוא עובד מצויין. נוסף על כך מה הם אפשרויות ה OC שלו - לא בחומרה. תודה מראש לכל חברי הפורום
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים יש לי בעיה ב tv out של הכרטיס יש לכרטיס יציאת s video וקניתי מתאם ליציאת rca חיברתי הכל כמו צריך לטלויזיה (hitachi) אבל רואים רק מסך שחור help!!!!!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המחשב שלי או שמע נומר הכרטיס מסך שלי כבר לא לכבודו של 3DMark 2003 :AR15: לא נתן לי להריץ שום מבחן. ויחסית הכרטיס שלי ישן אך טוב יש לי את ATI Rage Fury Pro 32MB VIVO
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-