עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mcx_Lite,

אז ככה קניתי 4850 ואני מאוד מרוצה מהכרטיס רק מה שאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מופיע לי על חצי מסך בערך ואני רוצה למתוח שזה יכסה את כל המסך איך אני עושה את זה ?! אני חייב לציין שהדרייברים של ATI בממשק ממש על הפנים בנוידיה הבנתי הכל פה זה ממש מסובך

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. האם הם עדיפים על הדרייברים המקוריים של ATI לראדון?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המחשב שלי כרגע בתיקון וכנראה הכרטיס מסך דפוק.. (ABIT X600XT 128MB PCIE) הוא יוחלף במסגרת האחריות.... כרגע אין להם את הכרטיס הנ"ל אלא את זה ABIT X600PRO 256MB PCIE... אני יודע שהXT יותר טוב, אבל עד כמה ההבדל משמעותי? אגב, אפשר לסמוך על באנצ'ים בTomsHardware? כי יש כאן כל מיני באנצ'ים של כרטיסים וביניהם שני הכרטיסים האלו... http://www23.tomshardware.com/graphics.html אגב2, כדאי לי להוסיף נניח 100 שקל ולקבל X700PRO או אפילו X700XT? אגב3, לאיזה כרטיס מסך הX600XT משתווה מNvidia וכמה אמורים להוסיף בשבילו? תודה מראש נ.ב: אל תציע כרטיסים אחרים...!

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ZeppeliN,

אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO2 של ספייר ב1550 שקל X1800GTO שבא עם הX2 של AC ב1250 שקל 7600GT של לידטק ב997 שקל 7600GT אקסטרים של לידטק ב1074 שקל 7900GT של לידטק ב1531 שקל זה הולך ככה לא? X1800GTO2>7900GT>X1800GTO>7600GT EXTREME>7600GT ההבדלי מחיר שווים? האם יש הבדל גדול בין 128 ביט לבין 256 ביט? מה הבאנדל שמגיע עם הכרטיסים? איזה כרטיס הכי משתלם? תודה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BlackTalon,

יש לי GigaCube Radeon 9600 Pro 128 mb חיבור מהיר וכל השאר תוכלו לראות במפרט. האם זה הגיוני שיש לי עכשיו 15-50 FPS במשחק America's Army 2.0?? כי לי זה נראה נורא מעט....הסרתי דריברים קודמים...היה לי קודם Asus Geforce 2 GTS 64mb השתמשתי ב-nvcleaner והוא לא באמת נתן לי למחוק את כל מה שקשור בדריברים הוא הציג המון קבצים שאין באפשרותו למחוק בהודעת Error. הדריברים שיש לי עכשיו זה Catalist 3.9 והורדתי מהאתר של ATI

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  6. חג סוכות שמח לכולם ! אני עומד לפני רכישת מחשב חדש : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-EP43-DS3L ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU (כבר קיים) 4GB קשיח 320GB נותר לי רק להחליט על הכרטיס מסך כשהשקט והטמפרטורה בחשיבות עליונה (ללא OC) לאחר קריאה בפורום צמצמתי את האפשרויות לכרטיסים הבאים : POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB DDR3 : GV-R485OC-1GH - MULTICOOLING - RETAIL Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB Twin Turbo PCIe Twintech NVIDIA® GeForce 9800GTX + 512MB DDR3 PCI-Express מי לדעתכם יהיה השקט השקט מכולם? (ללא התחשבות בביצועים)

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by pc student,

חברה בפנדה כעת נמצאה(כנראה) ה geforce 6800 gt sli !!!!!!!! אנא חפשו דרך האיקון של החברה leadtek

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lancer,

המסך פשוט מדהים! יש לי כרטיס מסך Msi radeot 9800 pro שתומך בחיבור DVI ומן הסתם חיברתי את הכבל (שבא כמובן עם המסך). כיוונתי אותו לרזולוצייה 1280*1024 והאיכות פשוט לא מהעולם הזה! שלא לדבר על האפשרויות ב MENU של המסך. קיצור לפי מה שהספקתי לראות עד עכשיו המסך מומלץ בהחלט! אגב,את המסך קניתי בKSP סניף חיפה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omri123,

אנשים יקרים מה עדיף כי לי ממש אין מושג משחקים בינוניים וקצת עריכת וידאו

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by NightElf,

שלום לכולם אני צריך עזרה במיידית... עוד היום לייתר דיוק יש לי אופציה בלבחור בין שני כרטים (רק שניהם) האחד הוא nVidia GeForce 6600 של חברת Gainward והשני RADEON 9600PRO 256MB Encore Edition של חברת GECUBE מישהו מכיר את החברות, ואיזה מבין השתיים עדיף? תודה ???

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 298$ יוצא בערך 1400 ש"ח אבל מוסיפים לזה מע"מ והכל.. ועוד לא ייבאו לשם 7900GT..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tigerex,

איזה כרטיס מסך הכי מתאים לגרפיקאי שמשתמש ב- photoshop ו- 3ds max ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eliXir,

לחבר שלי יש לוח מבוסס AGP והוא רוצה לקנות כרטיס חזק, ולפי הכרטיסים המומלצים ה-X1950PRO הוא הכרטיס החזק ביותר ל-AGP כיום אז רציתי לדעת אם זה מעודכן ונכון והוא יכול להזמין עם ראש שקט שאין משהו יותר טוב ל-AGP ^^ http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=492309

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by maayan,

שלום לכולם יש לי לוח עם כרטיס מסך SIS 630\730 ONBOARD שכן שלי הציע לי VOODOO3 3OOO חינם ורציתי לדעת מה כדאי לי לבחור יש לציין שה SIS מקבל 64 SHARED MEMORY מ PC133

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by AnandaShake,

אהלן אנשים אני באתי היום לחנות מחשבים במטרה לקנות מחשב חדש וברגע שהתייעצתי עם המוכר הוא העלה רעיון שלא חשבתי עליו לפני כן - לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם עכשיו אני נמצא בדילמה: או שאני אקח לוח אם ASUS A8N SLI Deluxe וישים 2 כרטיסים של 6600GT 128mb (של אסוס או פיין נראה כבר) או שאני לוקח לוח אם פחות טוב Gigabyte K8NF-9 ושם כרטיס אחד של 6800GT 256mb (אסוס או פיין) הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב בעיקר בשביל משחקים חדשים וכבדים, וגם יהיה טוב בעבודה בפלאש וכו'... ההבדל במחיר ממש לא רציני אז ככה שעזבו משתלם או לא משתלם - מה יעבוד הכי טוב? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. וגם- האם ניתן לחבר שני כרטיסי כאלו בלוח שיש בו רק שני חריצי PCI-E? אם לא, איזה לוח מומלץ עבור אינטל לחיבור של שניים כאלו? אה, ולא פחות חשוב, האם ספק של 650 וואט יספיק כדי להחיק מערכת כזו עם שני הארדיסקים ומעבד מרובע ליבות, או שצריך יותר? תודה שחר

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Armageddon1,

אנשים! מה יש לכם לומר על צג זה האם הוא שווה את הכסף?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by amit22,

FX5900CP 1490 שקל בפנדה איך המחיר כול כך זול בדקתי באתר של החברה שמיצרת אותו והוא כמו כול fx 5900 סתנדרתי והוא גם במהיריות שעון לוקח את ה radeon 9800 pro

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפני בערך חודש עשיתי טבלת של מוצרים והמחירים שלהם, וה-R9 280X היה במחיר של 1594 ש"ח. עכשיו הוא עולה 1953 ש"ח, שזה הפרש של 359. עושים עלינו כסף מעבר למה שאנחנו רגילים או שאני מפספס משהו? קישור לעמוד של הכרטיס ב-TMS: http://www.tms.co.il/product/12964 יש אפילו כתבה אצלכם שמאשרת את המחיר שכתבתי: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/Gigabyte_Radeon_R9_280X_Windforce/7 בכתבה כתוב שהמחיר הוא 1500 ש"ח. עדיף לנסות לקנות מ-newegg.

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by משה פייגלין,

חוות דעת על הכרטיס והאם הוא שווה 150 ש"ח ? חדש .

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gabriel6,

הי, אני רוצה קצת להשתדרג - אבל בגבולות השפוי אני רוצה כרטיס מסך חדש שקצת יתן בוסט במשחקים אבל לא יקרע לי את הכיס - חשוב לי מאוד שיהיה שקט ואולי אפילו עם קירור פאסיבי יש לי מארז סונטה 3 עם ספק 500 - מעבד I5-2500K ו-16 ג"ב זכרון עם SSD ככה שהמחשב שלי די סבבה וסוחב די טוב כל מה שאני זורק לעברו חוץ מתלת מימד תקציב - כמה מאוד שקלים מקסימום בסביבות 700 חשוב מאוד שיכנס פיזית במארז ולא יצריך שדרוג של הספק חשוב לי שיהיה של AMD אני מעולם לא הסתדרתי עם NVIDIA (הדרייברים שלהם די מרגיזים אותי) רכישה בארץ ממקום אמין (הכוונה היא לא אכפת לי לשלם קצת יותר אבל לקבל מקום עם שירות טוב) אז קדימה - נא ייעצו, גבריאל

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

שמעתי שאפשר לזיף בתוצאה של 3DMARK בעזרת דרייברים יש לי 9800 PRO של גיגה ביט תנו לי דרייבר שיעלה לי את התוצאה בצורה רצינית ועוד משהו באיזה גירסה של 3DMARK הדרייברים משפיעים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by benpot,

קצת על הכרטיס HD 4870 X2 החדש שלי קניתי לאחרונה של חברת Sapphire והוא באמת כרטיס מדהים, אבל יש כמה דברים שצריך לקחת מראש ספק כח נורמלי של מינימום 650W (אישית יש לי 750W) הוא לא ממש מועיל ללא Windows Vista למרות שזה ברור כי CF לא עובד משהו על XP וכמובן הקטע של DX10 אני יודע שיש הרבה מבחני ביצועים אבל הוא מריץ את CRYSIS בצורה מדהימה ששום דבר לא מתקרב אליו אני משתמש במסך "22 על רזולוצייה מקסימלית של 1680x1050 על AAx2 והכל על VERY HIGH וזה חלק (ממוצע FPS של 35) אם אתם רוצים לבדוק כמה FPS בכל זמן נתון קיימת פקודת Console שמראה את הכל "r_displayinfo=1" ובשלבים הכי כבדים מבחינה גראפית זה עובד אפילו יותר טוב (לדוגמא בתוך החללית 45 FPS ממוצע) שיחקתי את המשחק בעבר על 8800GT על מסך …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by David Ell,

שלום פתחתי נושא לפני כמה ימים, המלצתם על 1060 וקניתי, עכשיו אני מנסה להתקין אוריג'ין מראה לי שהחומרה לא תואמת, והרזולוציה (1920X1080) לא טובה, מטושטת יחסית והשוליים חורגים מהמסך. מה לעשות? בעיה במחשב עצמו או בכרטיס? אשמח לעזרה בנושא

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by kipi25,

שלום! אני עומד לקנות מסך (עוד לא הלכתי לחנויות לראות), אז רציתי לשאול מספר שאלות: 1. המסך צריך להתאים לעבודה על: פוטושופ, גלישה, סרטים ומשחקים (לאו דווקא בסדר חשיבות זה)? 2. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא FX5200, כלומר ללא DVI. אני לא מתכנן להחליף מחשב (וכרטיס מסך) בשנה וחצי הקרובות. האם עדיין יש טעם "להשקיע" ב DVI? 3. לצערי אני ממקם את המסך מול החלון. האם ואיך זה אמור להשפיע על בחירת המסך מבחינת יחס ניגודיות ובהירות? עברתי על האשכולות הקודמים בנושא מסכים, ושמתי לב שהמסך המומלץ והמוערך ביותר הוא 710T. האם הוא עונה על כל הקריטריונים של סעיף 1? האם זה נכון שהאחריות למסכי סמסונג השתפרה? אם יש מסך אחר מומלץ, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש 8)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.