כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שאלה עקרונית, בתקציב מוגדר (נניח 1200 שח) ובהינתן שהמערכת תומכת ב SLI\CF מבחינת מקור, טמפ, מתח וכו ורזולוצייה FHD האם 2 כרטיסים ברמה נמוכה יותר, יותר משתלמים\עדיפים מכרטיס 1 ברמה גבוהה? נניח: GTX460 SLI 768MB VS gtx470 או hd6850 CF vs 6950, מבחינת ביצועים אני בטוח שהמערך כרטיסים יתן ביצועים עדיפים, אבל האם ברמה משמעותית ששווה את העסק
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
החלפתי את הכבל של הDVI בכבל HDMI מחובר מהכרטיס 6950HD למסך LG IPS236V . לאחר חיבור הכבל התמונה קטנה ויש רווחים שחורים של 3 ס''מ בצדדים למרות שהרזולוציה מסומנת על 1920X1080.. יש לציין שמותקן הדרייבר 11.9 של AMD.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חשבתי שכדאי ליידע את מי שמעוניין בשילוב: http://physxinfo.com/news/6496/hybrid-physx-mod-1-05ff-is-available/ להורדה ומידע נוסף: http://www.ngohq.com/graphic-cards/17706-hybrid-physx-mod-v1-03-v1-04ff.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני נמצא בארה"ב וצריך לקנות כ. מסך למעצבת גרפית. אין לי המון ידע בנושא, מלבד זה שהיא רוצה כרטיס של nvidia ושלא מדובר בעריכת וידאו או 3d הבנתי שסידרת quadro של pny מתאימה לגרפיקאים. לא יהיה תקציב מעבר לPNY Quadro 600 (שעולה 166$) ההבדל במחיר מהארץ הוא בערך 220 ש"ח- 1) האם תהיה בארץ אחריות על כרטיס שנקנה בארהב ? 2)באם אין, האם כדאי לקנות את הכרטיס בארץ ? 3) האם יש למישהו הצעה אחרת. אני קצת קצר בזמן, אז ממש ממש אודה לכל תגודה, העיקר שתהיה בהקדם מלא מלא תודה, הפורום הזה נהדר.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ברשת תשובה לשאלה הנל ולא מצאתי. במידה ואני רוצה לשלב כרטיס FireMV 2450 וכרטיס RADEON 6950 באותה מערכת ע"מ לשחק על ה 6950 ולחבר ארבעה מסכים ל2450 עבור אפליקציות 2D. האם ניתן לעשות זאת? כרטיס FireMV צורך הרבה פחות חשמל מכרטיס Radeon 6950, אך לא מספק ביצועי 3D כלל. האם ניתן לשלב את שני הכרטיסים על אותו לוח? האם זה אפשרי מבחינת דריוורים?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הי השתמשתי במדריך שפורסם בסטיקי כדי לפתוח את הכרטיס החדש שקנית שהוא 6950 של GIGABYTE כמובן REFERENCE בצעתי עידוכן באיוס לשל 6970 של GIGABYTE ביצעתי את ה OVERDRIVE בדקתי ב GPUZ שנתן נתונים נכונים אבל כשאני מריץ משחקים המשחקים קופאים לאחר מספיר שניות ואני מקבל הודעת שגיאה שהדרברים של הכרטיס מסך הפסיקו לפעול והפעולה שלהם חודשה בהצלחה רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן! המערכת: מעבד core2quad Q8300 זכרון 4GB RAM לוח אם Gigabyte EP43-UD3L ספק huntkey 550w WIN 7 רוצה כרטיס למשחקי מחשב כי הX1950pro כבר לא סוחב (פשוט לא נדלקים בגלל החומרה שלו) עד 700 שח יש איזושהי עדיפות ATI מול NVIDIA ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL U3011 (30 אינץ) יש לי היום כרטיס מסך GTX 275 והתקנתי היום את המשחק BF3 וזה ממש לא זז לי אני תמיד אוהב לשחק ב טופ שאפשר אני משחק ברוזולציה של המסך שזה 2560X1600 יש לי מעבד INTEL I 7 920 ולוח EGVA SLI LE איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות? אני קראתי שהממלצה הכי טובה היא SLI של 580 לא תהייה לי בעיה לחבר SLI ללוח בזה אני יודע שאני יכול אבל זה לא יהיה 16X זה נראה לי יהייה פחות בקשר לספק יש ליCORSAIR 750 TX זה יספיק להכול יש לי SSD של INTEL ן 6GB זיכרון יהייה לי צוואר בקבוק ממשהוא במערכת אחרי השדרוג? והאני צריך להחליף עוד משהוא חוץ מהכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב (אני גר בארצות הברית וחשבתי להזמין EGVA 580 מה אתם חושבים? תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלומות חברים, ככל הנראה ההתבלטות שלי היא Nvidia 560 vs ATI 6870. קראתי ביקורות, השוואות וכמובן דיונים בפורום כדי להבין שה560 עדיף מעט בביצועים וצריכת חשמל. הכרטיס הולך להצטרף לQ6600 + 4GB Ram להפעלה ברזולוציה של 1920X1080. אז מה דעתכם, אני מתחדש לי עם 560gtx?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי יש לי 570tx 1. האם זה מוריד FPS כשאני מראה את המחשב גם על המסך של המחשב וגם על המסך טלוויזיה? (DUPICATE DESKTOP) (מסך מחשב מחובר בDVI והלוויזיה בHDMI) 2. האם אני יכול להראות משחק על שני המסכים ביחד כשהם משמשים כמסך אחד כלומר EXTEND DESKTOP? בהנחה נגיד שיש לי עוד מסך מחשב זהה כמו שיש לי? (יש לי דל 23 ודל 21 - זה אפשרי?)
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה צריך היום בשביל משחקי תלת מימד וסרטי תלת מימד ? כרטיס מסך, מסך יעודי , משקפיים? או שהכל יחד? איזה טכנולוגיות קיימות? מה ההבדל בין משקפיי אדום כחול לאלה של הקולנוע? מה לגבי מקרן תלת מימד? אני יודע שזה הרבה שאלות , אשמח למידע ולינקים למאמרים
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי העם מי שהוא יכול להמליץ לי על ספק כוח טוב לשני hd 6970 radeon ב cf בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים במחשב של אמא שלי התרחשה תופעה מוזרה מאד , יש לה מסך של viewsonic 19" בן 3 שנים שנחשב אז למאד טוב (פאנל מעולה) בכל מקרה , המסך התחיל להדלק ולהכבות בלי סוף בהפרשים של שניה אחד מהשני (זאת אומרת שהוא לא מספיק אפילו להראות תמונה) , חיברתי מקרן למחשב (היה לי הכי זמין) והמקרן הראה תמונה חיברתי את המחשב הנייד למסך ולא היתה תמונה ולכן הסקתי שהמסך נדפק. חיברתי בנתיים מסך זמני , פיליפס 15" LCD מאד ישן (בערך בן 8) ואומנם מאז בקושי עבדו על המחשב אבל ממה שכן עבדו הכל פעל פיקס מה שרק יותר חיזק את העובדה שהמסך הלך. היום הגיע המסך החדש והמסך שלי עבר למחשב של אמא שלי , viewsonic VX922 19" משום מה אותה תופעה בדיוק. המחשב מתחיל לעלות , רואים ביוס וכו' לאחר מכן רו…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס מסך Sapphire 6950 2GB Dirt3 edition. מסתבר שהכרטיס כבר מגיע עם ביוס של 6970. פשוט הייתי צריך להזיז את הכפתור והעלתי GPU-Z וראיתי את המספר של ה-Shaders תואם ל-6970 (1536). השאלה שלי היא כזאת: העברת הכפתור לביוס של 6970, לא מעלה את התדרים והמתח. השתמשתי ב- Trixx כדי להעלות ל-880 ו-1375 בתדרים ובמתח ל-1150. האם בכל זאת צריך להכנס ל- catalyst control center ולכוון ל-20+ ב-POWER? או שבכלל לא צריך להעלות תדרים ומתחים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן, אני בארה"ב כרגע והצלחתי לשים את ידי על: 2 x Open Box: ASUS ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5 GeForce GTX 560 (Fermi) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card $196.86[/l][/l] 2 x Open Box: ASUS EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2 Radeon HD 6850 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card with Eyefinity $177.60 2 x Open Box: ASUS ENGTX560 TI DCII TOP/2DI/1GD5 GeForce GTX 560 Ti (Fermi) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card $327.40 corsair 950W אני הרכבתי מערכת עם 3 מסכים (ברזולוצייה כוללת של 3150 על 1680) ואני צריך לבחור את אחד הסטים הנל. הייתי רוצה שתעזר…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע חיברתי את מסך הlcd למחשב כמסך ראשי בחיבור hdmi מדובר בכרטיס גי פורס 840 של אסוס משום מה המסך פעם בכמה שניות הופך להיות שחור לשנייה ואז חוזר בחזרה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פתרון. הרזולוציה היא על פי מה שמומלץ והכבל תקין האם יש איזה שהיא הגדרה שהייתי אמור להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron n5110. עכשיו נכנסתי ל SRL לבדוק תאימות של משחקים למחשב שלי ולהפתעתי בכל משחק בשורה של הכרטיס מסך במקום NVidia GeForce GT525M מופיע לי You Have: Intel® HD Graphics Family. עכשיו השאלה שלי : WTF. יכול להיות שהג'יפורס שלי מכובה או משו?נכנסתי ללוח ההתקנים ובקטגוריה של הכרטיסי מסך הג'יפורס מופיע מתחת לכרטיס מסך המובנה.יכול להיות מצב שהמחשב משתמש בטעות בכרטיס מסך המובנה ולא בג'יפורס?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המפרט הרצוי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪759 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪436 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪83 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪759 קשיח למח…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ברשותי HD4850 והבעיה שהתצוגה קופצת והמערכת קורסת לעיתים רק כשאני מפעיל "תצוגה מורחבת" על 2 מסכים ורק כשהדרייבר של ATI מותקן, עם הדרייבר הרגיל של חלונות הכל פיקס. כמובן שהתקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מאתר ATI, הבעיה קרתה גם בגרסה של חודש שעבר. מה יכולה להיות הבעיה?? לציין שזה קרה אחרי שתקנתי שלל תוכנות OC כמו MSI OC וPowerstrip, אך כרגע הסרתי את כולן.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את המחשב הבא: * לוח אם P5B *E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsairתאכלס, היו תכנונים ממזמן לשדרג, לא יצא, התגייסתי, 3 שנים אני במערה מבחינת טכנולוגיה - אני לא מבין פאקינג כלום.אני מתכוון בעתיד לקנות מחשב רציני, אבל לעכשיו - אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי, בשביל להריץ את כל המשחקים שפספסתי ב3 שנים האחרונות. (BF:BC2 לדוגמא, שרץ קקה) תמליצו לי על כ. מסך טוב, שפשוט יחזיק לי בצורה סבבה את המשחקים של היום, ובצורה טובה מאוד את המשחקים של ה3-4 שנים האחרונות. אני צריך גם להוסיף עוד 2 ג'יגה למחשב, נכון? אם כן, איזה? אני כבר לא מבין בזה, בכלל \= אני אפילו מוכן להחליף את ה2 שיש לי, ב4 GB חדש לחלוטין מסדרה חדשה, גם ככה ה…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה משחק ישן אבל משום מה המחשב שלי לא מצליח להריץ אותו בצורה סבירה. לפי מה שכתוב ב-system requirements המפרט שלי אמור להריץ אותו, אבל אפילו בהגדרות הכי נמוכות הכל מקרטע אז אני מניח שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס מסך המובנה שהגיע עם הלוח אם. האם כל כרטיס מסך בסיסי שאני אקנה היום יעשה את העבודה? (לא חייב את ההגדרות הכי גבוהות). מאחר ואני משחק במשחקי מחשב אחת למשהו כמו 4 שנים אני באמת לא מעוניין לשדרג את המחשב בשלב זה מעבר למינימום ההכרחי, איזה כרטיס מסך יתאים למפרט הנוכחי שלי?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך לטובת משחקים ברמה הבינונית( NFS) +צפייה בסרטי HD אני רוצה כרטיס שאוכל להביא לידי יכולת מקסימלית של לוח האם שלי -ASUS SABERTHOOTH X58 תקציב של 400-800 יש לי ספק כוח חזק (800) יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי מחשב i5 עם כרטיס מסך hd6850 של ג'יגהבייט.מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 64 ביט. למרבה הפתעתי, גיליתי שהמשחקים מופעלים עם קצב רענון בלתי נסבל של 60 הרץ. אני עדיין משתמש במסך CRT, כך שאי אפשר לשחק כשהכל מרצד. חפרתי בcatalyst center ולא מצאתי שום דרך "לדחוס" קצב רענון. בעבר היו כלים כאלה לati וnvidia אבל היום עושה רושם שהם לא מתייחסים לזה. התקנתי איזו תוכנה לא רשמית בשם ati tray tools , שיש בה פיצ'ר כזה, אבל זה בכלל לא עבד, וגם גרם לבעיה עם הדרייבר. מה אני יכול לעשות בנושא? השקעתי כסף רב על מחשב חדש עם כרטיס חזק, ועכשיו אני צריך לשחק משחקים עם מסך מרצד?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם שני מסכים אחד מחובר דרך DVI(וזה המסך הראשי) והשני דרך VGA הבעיה שלי זה כשהמחשב עולה כול מסכי הBIOS והBOOT מופעים על המסך השני ביציאת הVGA ככה עד שמערכת ההפעלה עולה ושם בהגדרות שיניתי את זה. יש אפשרות להגדיר שאני ראה דרך DVI את כול המסכים האלה ולא דרך יציאת VGA? תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך שלי זה 460GTX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-