כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי זיגזגים כמו מדרגות סביב אובייקטים גם במשחקים גם בווינדוס וגם בביוס סביב הסמל של"ENERGY"עשיתי עדכון לביוס אחרי איפוס כמובן ועדיין הבעייה ממשיכה והיא לא קשורה לווינדוס כי שיחקתי גם בהגדרות של המסך וגם בהחלקת השינון[ANTIALISING] וזה גם לא עזר,יכול ליהיות שהכרטיס מסך שלי נדפק או הביוס אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, רציתי לנצל את ה-TVOUT שיש בכרטיס המסך שלי, ,Geforce 6800GT אבל נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב לטלויזיה בהצלחה אבל אני מצליח לראות רק בשחור לבן כשאני על NTSC וכשאני מעביר ל-PAL אני רואה טיפה צבעוני אבל הכל מטושטש ולא ברור והטלויזיה כולה מרצדת. הטלויזיה היא של PHILIPS , דגם : 25PT4001/58. האם אפשר לתקן את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך. כרגע אני מוכן להשקיע כ 500-600 ש"ח. מה הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר כזה? כרגע אני בהתלבטות של X700(ראיתי של שפיר עם 512 מגה) מול GF7300 מול רדאון 1300 של גיגהבייט עם 256 מגה ...יש עוד מתחרים בטווח מחירים הזה? אשמח להמלצותיכם , תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אמרו לי שהמחיר אמור להיות באיזור ה-200 ש"ח ועד עכשיו מצאתי בלא פחות מ-450 ש"ח. אז אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה אפשר לקנות את זה? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני התקנתי stalker התקנתי הכל טוב ויפה ומשחק על הגדרות הכי נמוכות בקיצור יש לי מריחות ממש אבל ממש מריחות הכל כל מה שלמעלה נימרך . השאלה שלי היא : האם זה בגלל הכרטיס ? האם זה בגלל המסך ? samsung 931b או שיש לי בעיה במשחק ?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300GT של Asus, אם זה משנה משהו... אתמול בלילה כיביתי את המחשב, וכשהתעוררתי היום וניסיתי להדליק אותו, גיליתי שפתאום הרזולוציה ירדה מ-1280X1024 ל-800X600 וה-Color Quality ירד מ-32bit ל-4bit מה הבעיה? בבקשה מהר, זה משגע אותי העניין הזה... חוצמזה, אם הכרטיס מסך הלך, זו תיהיה אחלה הזדמנות בשבילי לבקש את ה-8800GT D;
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המפרט הזה לפני כ3 חודשיים בערך אני מעוניין להוסיף לזה כ.מסך המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה מחפש כרטיס למשחקים עד 1300 שקל אם צריך יותר אז סבבה מעוניין לשמוע הטלוויזיה תומכת בHDMI כמובן שאני ירצה משהו שיתמוך אשמח לשמוע דעות והמלצות... Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD NEC ND-3550A ASUS P5LD2-VM SE + VGA Intel 945G DDR2 + 1000 LAN PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply NMEDIA HTPC 200 MATX SILVER ZALMAN CNPS8000 TOSHIBA 37WL58E ----> http://halalit.co.il/products/62843?ref=zap
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך שלי {asus 8800gt} ואינני יודע איך עושים את זה ואינני יודע אם זה בכלל אפשרי ? אם זה אפשרי אז הייתי רוצה דרך פשוטה ויעילה באיך לעשות את זה תודה למתעניינים ולעוזרים בברכה ארז
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 2900XT וכבל של חיבור מחשב לטלויזיה אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי בעבר היה לי 8500GT ואליו הכבל התאים ועכשיו אני צריך מתאם שיחבר את ה2900XT לטלויזיה ואמרו לי שזה אמור להיות S-VIDEO אבל אני לא מבין בזה כלום לכן אני רוצה לדעת אם מישו כאן יכול לכוון אותי ולעזור לי בזה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
זוהי הביקורת היחידה שבאנגלית ברשת http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=grfx&id=325&pagenumber=3
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כ. מסך ומסך זה כל מה שאני צריך. זאת הדילמה שלי. עיקר השימוש במחשב הוא משחקים. סביר להניח ואני לא אשדרג כ. מסך בשנתיים - שלוש הבאות. מה אתם מציעים ?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי LEADTEK 6800NU ואני משתמש בדרייברים המקוריים הכי מעודכנים ...השאלה אם יש דרייברים יותר טובים מאלה כמו DNA / OMEGA וכל אלה...היה לי ATI לפני זה והשתמשתי בOMEGA DRIVERS ואין לי שום מושג איזה דרייברים מומלצים לאנוידיה אז אם מישהו יכול להביא לי המלצות וגם בנצ'מרקים עם MODDED DRIVERS יהיה טוב ...
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9800 פרו בשבוע הקרוב ואני לא יודע אם כדאי?! הכרטיס נחשב ישן עכשיו? או שכדאי לקנות אותו? וכמה זמן הוא יחזיק לי הוא יחזיק לי שנה וחצי ככה?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לדוגמא 1710S ו- 1710B יש את אותם האותיות לכל הדגמים (גם ל18 אינץ וכו..) ולדעתי כל אות מסמנת משהו ספציפי תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין בעזרה לבחירת כרטיס מסך באפיק PCI ,שיתן לי מענה סביר למשחקים של היום.התקציב הוא 700 -800 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים, במה הם שונים? ?7300GS 256MB DVI, PCI-E? Grapics Engine: Geforce 7300GS Memory Size: 256MB DDR II Memory Bus: 64bit Engine Clock: 550Mhz RAMDAC: 400Mhz Max. Resolution: 2048x1536@85Hz Bus Standard: PCI Express VGA Output: Yes TV Tuner: No TV-out: Yes VIVO(Video-in.Video Out): No DVI: Yes ?Radeon 9600XT TV, DVI 256MB (BULK)? דגם RADEON 9600 XT בקר גרפיקה RADEON 9600 XT זיכרון 128MB of DDR SDRAM חריץ AGP 8X/4X/2X יציאות VGA connector for analog CRT S-video or composite connector for TV/VCR DVI-I connector for digital CRT or flat panel
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
המערכת שיש לי כרגע - Phenom 955 x4 (רגיל) כרטיס מסך HD5770 וזיכרון 4 GB RAM. כמו כן אני משחק על מסך דק 24" רזולוציה 1920x1080. לשום דבר אין OC ואני לא מתכנן לעשות OC אי פעם. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד שיריץ לי crysis2 (ואפילו יותר באופן אירוני crysis הראשון) בגרפיקה המקסימלית הכי גבוהה בלי לאגים. אשמח לגבי המלצות. תקציב: 900 ש"ח . תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מה זאת אומרת לפתוח תכרטיס וזה יש לי אותו ואני רוצה ל]פתוח לו תצינורות עיבוד מ12 ל16 איך עושים ואיך משחקים עם המיהרות של הכרטיס הזה מיהו יכול להסביר לי תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מתלבט בלקנות PowerColor HD 2400 PRO 256MB AGP לבין ASUS - 7600GS ?Silent 256MB, HDTV, DVI, AGP
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות. אני מתכנן קניית כרטיס מסך זול. התלבטתי בין 9550 ל9600 pro ויש לי כמה שאלות: 1) אם אני בכל מקרה הולך לעשות OC ל9550 (שהבנתי שעובר OC יחסית טוב) אז עדיין כדאי ללכת על ה9600 או שה9550 יתן בערך אותו אפקט? כי ממה שהבנתי ההבדל היחיד בינהם זו המהירות ליבה... 2) אם כבר אני הולך על 9600pro, אז עדיף ללכת על 128 או 256 מגה בייט (שני הדגמים עובדים על 128 ביט)? האם ההבדל בינהם רציני או שאפשר ללכת על הזול יותר עם ה128 מגה?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחר אני רוכש מחשב מבוסס AMD 4800x2. בין השאר, ארצה להשתמש במחשב על מנת להקליט תוכניות מן הטלוויזיה אל הדיסק הקשיח. המחשב ימוקם קרוב מאוד לטלוויזיה לשם כך. רציתי לדעת, אילו רכיבי חומרה ואיזו תוכנה דרושה על מנת לעשות זאת? אודה לכם מאוד על כל אינפורמציה, כי אני לא מבין בנושא מי יודע מה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-