כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף: Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D ב1000 שח או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ב1180 או Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ב1130 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז ככה.. ראיתי שלחבר שלי יש דסקטופ חיה ביותר הנה תמונה: http://img2.echo.cx/img2/5811/mydesktop0mn.jpg עכשיו רציתי לדעת איך הוא עשה את זה.. אז אם מישהו יודע ומוכן לעזור לי אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה המחיר ? חדש עולה 650 ש"ח. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=5480
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro mobility והחיבור שלי מהמחשב לטלוויזיה הוא vhs(שאני לא בטוח אבל אני חושב שהכוונה לs-video).המחשב שלי כבר מחובר לטלוויזיה בכבל vhs לבננות.מישהו יכול לומר לי איך לחבר נכוןאת המחשב לטלוויזיה ואיך אני מפעיל את הכל?אשמח להסבר מפורט... ;D
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכם אני שוקל לרכוש מסך דק והמליצו לי על המסך של BENQ FP951 נתוני הקונטראסט שלו מצויינים 1:700 אך מעבר לזה אני לא מבין גדול במסכים דקים וקשה לי להחליט. הנה הקישור למסך http://www.benq.com/display/lcd_fp951.html מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך שלי להיום : Nvidia GEFORCE 570 GTX gainword good
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ולפי מה שקראתי באתר צריך אורור אוו ספק,ומכיוון שאיני מבין בזה דבר החלטתי לשאול את המקצוענים. לידיעתכם יש לי מחשב p-4 3.0ghz 64bit חדש,האם צריך משהו מהדברים שציינתי למעלה או שמספיק רק כרטיס מסך??
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
התוכנה שבאה עם המאיץ - TRIXX - הפסיקה אחרי שעשיתי OC, להראות טמפ' נכונה. הטמפ' בעצם תקועה כל הזמן על 36.8! יכול להיות שהסנסור נשרף/נדפק? חשבתי שהם אמורים לעמוד בטמפ' גבוהות ביותר. אני לא מצליח למצוא תוכנות אחרות שמראות טמפ' של GPU (אוורסט לא נותנת משום מה). מה אני עושה?! ??? אני חושש לבצע OC במצב כזה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לחבר את המסך מחשב הישן לממיר של הוט או של יס. http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=452 עכשיו יש לי את המפצל של ה RGB (ירוק כחול אדום ל קומפ) האם זה יעבוד ? למישהו יש מושג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום שוב, למי שזוכר לפני כמה זמן שאלתי אותכם על כרטיסי מסך ביפן. היה שם קצת קשה למצוא דברים אז חיכיתי ועכשיו אבא שלי טס לארה"ב, שמחה וששון. השאלה היא איזה כרטיס לבחור מתוך המבחר העצום שיש שם... אז קודם כל יש את ההתלבטות הקלאסית בין NVidia ל-ATi, אבל הכרטיסים של ATi זהים בין חברה לחברה אז את ההשוואה הזאת אני כבר אעשה בעצמי. השאלה הדחופה יותר היא, אם אני אבחר בNVidia, איזה חברה לבחור. אני רוצה את ה6800 Ultra, ורשמתי למעלה את החברות שנראות לי אחרי שיטוט ארוך ומייגע בפורומים. עכשיו שאלתי אליכם היא: מי הכי טוב? את מי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני כבררוצה הרבה זמן לקנות מסך 17 איכותי כבר רציתי לקנות את FD 2 אבל אז MORTAR אמר שזה מסך גרוע שרואים מטושטש וכל זה,ויש כאלה שאומרים שזה מסך הכי טוב... אז מישהו יכול להביא לי אולי כתבות על המסך הזה פלוס ביקורות אבל הכי חשוב!! אני חייב השוואה של MAG FD2 נגד F700P אם למישהו יש אז שיביא לי בבקשהההה זה דחוף.. תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רשום על הקופסה של כרטיס המסך שלי שהוא מסוגל להגיע ל512 אפילו שהוא 256 יש לי מחשב דיי חזק 2gb זיכרון מעבד core2duo 2.6gh אם אפשרות זו קיימת הייתי שמח שמישהו יסביר לי איך להפעיל אותה... בתודה למי שיכול לעזור. נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ובגוגל ולא מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה לקנות??? 6600GT 1120 ש"ח X800GT ב-1050 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה טוב לא מאוד יקר אבל שיהיה באיכות טובה מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה והאם יש לכם הצעות לכרטיס טוב? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
Inno3D GeForce FX5500 או nvidia Gforce2 Ti ?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל. משוייך ל PCI-E יש לי מעבד 3.4 ג'גה הרץ 667 מגה הרץ 4MB זיכרון מטמון 1024 מגה (1GB) של RAM ואן לי מושג מה הספק...(ו / אאו מה זה אומר)
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל שמתי לב שעם כבל ארוך האיכות ממש צונחת מה המרחק המקסימלי של הכבל הזה??
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם צריך תוכנות או קודקים מיוחדים כדי לצפות בסרטים מגירסאות VCD, SVCD, DVD-R ו- DVDRip?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני בהתלבטות, יש מסך של SAMSUNG 930B .. 19 עם 8MS וניגודיות של 700:1 מסך עם נתונים טובים מאוד.... ויש LG דגם L193SA שהוא משמש גם כטלויזיה מחברים אליו גם את הממיר של יס ,,,, המחשב וגם את הממיר של YES , 12MS וניגודיות 500:1 .... המחיר לא משנה לי , , מה עדיף ?????? האחד נתונים טובים יותר SAMSUNG , , , והשני משמש גם כטלויזיה .. למרות שטין לי שימוש יותר מדי במכשיר כטלויזיה HELP ....
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6200 TURBOCACH האם כרטיס מסך זה אמור לעשות בעייה במשחק כמו פני צלקת? פשוט המשחק ממש איטי ב1024 768 שאני מוריד את ההגדרות ל800 600 הוא עדין איטי אבל לא כמו ב1024 768 המחשב חדש יחסית עם זכרון פנימי 512 מגה. היו לי בעיות בעוד כמה משחקים. אם הבעייה בכרטיס אז בבקשה המלצה לכרטיס טוב עד 1000 שקל,יש יציאה של PCI E. אם לא מבקש עזרה אולי בהגדרות המחשב. תודה נועם..
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אוקי יש לי מסך MAG 995PFS ואני רוצה שהמסך היה מותאם (אתם יודעים לא יותר מידי הצידה וכו...) אז אני ישמח עם תיתנו לי תוכנה שעושה את זה וגם מאיזה שהיא סיבה המחשב מזהה את המסך כ PROVIEW (וסליחה על כל השאלות הרבות שאני שואל )
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על GIGABYTE ו ALBATRON לגבי הכרטיס מבחינת הקירור?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
על איזה מסך אתם ממליצים לי? מבחינת איכות/אחריות/אריכות ימים?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: E6400 כרטיס מסך: GeForce 8800 GTS 320Mb זיכרון: 1 GB DDR2 667Mhz CL4 לוח אם: ASUS P5B-V G965 דיסק קשיח: 250GB 16MB ספק כוח: 420W האם עושה צוואר בקבוק? האם 50-70 FPS במשחק RAINBOW SIX VEGAS על גרפיקה הכי גבוהה האם זה סביר שיהיה FPS כזה, חבר שלי טוען שזה נמוך למפרט המחשב.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בנט אקשן. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 ואני לא יודע אם הכרטיס מסך טוב. זה הפרטים שלו: ATI Radeon PCI-Express x16 upto 128MB משולב + חריץ הרחבה פנוי PCI-Express x16 זה כל מה שרשום עליו. אם אפשר לדעת אם הוא טוב או לא. וגם אם הוא יותר טוב מ- RADEON 9600XT תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-