עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס גרפי חדש: asus 7600GS לוח אם: asus pb5 E plus במחשב הישן היה לי מסך עם חיבור אנלוגי ובכל פעם שרציתי לחבר את המקרן למחשב הוצאתי את החיבור של המסך ושמתי את המקרן. עכשיו יש לי כרטיס גרפי עם שני החיבורים כשהמסך (מחשב דק) מחובר לדיגיטלי, והמקרן יכול להתלבש על החיבור האנלוגי. אני לא רוצה לחבר את שניהם יחד כי אני לא יודע אם זה לא הורס (מותר?) האם זה מוריד מאיכות הצפיה אם שניהם מחוברים במקביל? האם הכרטיס שלי תומך בזה? האם יש לחבר את המקרן לחיבור של לוח האם? תודה לכל העונים אשמח לתשובה מהירה (רוצה לחבר כבר את שניהם) 8)

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by Rrafi,

יש לי מסך דק של samsung ואני לא יודע עם מה לנגב אותו..!!!.! פעם אחת ניקתי אותו עם מנקה החלונות הזה והתחיל ליקפוץ לי המסך..!! עם מה לנקות אותו..!!!!!!!!.?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. כרטיס הטלוויזיה שלי של חברת Pinnacle מחובר לשקע אנטנה (כבלים) ובכדי לצפות בטלוויזיה אני עושה שימוש בתוכנה PCTV Vision התמונה נראית נהדר אך לצערי אין לי סאונד כרטיס הקול שלי הוא AC97 אליו מחוברים רמקולים של לוג'יטק 2.1 (בשקע הירוק בכרטיס הקול) להלן תמונות של ההגדרות בתוכנה http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings2.jpg יש לציין שהסאונד בכל התוכנות / משחקים מה לבחור בכדי לשמוע

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by g-a-l,

איזה עדיף מבין ה-3 ? 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6895 2. ‏7300GT 256MB של החברה ג'גהבייט 3.או 7300GT של החברה Point Of View או שכולם אותו חרא ? למשחקים בהגדרות נמוכות יכול להיות שזמני עד שאני ישדרג לDX10 אבל אם לא יהיה לי זמן לשחק אז אני יישאר כבר עם הכרטיס הזה ולא יישדרג תודה נראש

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. ההצעה שקיבלתי 239 דולר עם תוכלו לתת לי ביקורת מנסיון אודה לכם

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by gilon,

יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro mobility והחיבור שלי מהמחשב לטלוויזיה הוא vhs(שאני לא בטוח אבל אני חושב שהכוונה לs-video).המחשב שלי כבר מחובר לטלוויזיה בכבל vhs לבננות.מישהו יכול לומר לי איך לחבר נכוןאת המחשב לטלוויזיה ואיך אני מפעיל את הכל?אשמח להסבר מפורט... ;D

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by nahonh,

יש לי בעיה מוזרה מאוד שנתקלתי בה אתמול לראשונה. לי יש מחשה עם לוח של msi-865pe neo2 עם כ.מסך msi fx-5200(t128), הבעיה היא שאצלי בתוכנת איידה 32 מופיע בערוץ זיכרון 64 ביט וכמעט והשלמתי עם כך שיש לי כרטיס חלש מאוד אבל אתמול התקנתי את אותו כרטיס על מחשב עם לוח msi pt880 ושם הכרטיס מזוהה בתור 128 ביט. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. אני צריך דריבר לכרטיס מסך 8600GT של ג'יגה בייט נוידה עשו מצווה אני לא יודע איפה לחפשש

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by dorb2006,

אם יש לי לוח אם של MSI אז אני חייב לקנות כרטיס מסך של MSI? תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. יש לי כרגע radon 9800 pro עם בעיות התחממות ( צריך להחליף מאוורר), וחשבתי להחליף לכרטיס אחר... התקציב שלי לא מנופח, רק 400 שח, ותהיתי אם כרטיס כמו 7600gs ( כל מה שמצאתי בזאפ) יתן לי ביצועים טובים יותר לעומת ה9800 הישן שלי. או שלא, וכדאי להשקיע במאוור טוב? או כרטיס אחר? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by liav12,

מה אתם אומרים על הכרטים הזה? או 5700U שווה קניה? ומה יותר טוב באותו טווח מחירים?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by dan_dekel,

כמו שכתוב בכותרת... אני ממש ממש רוצה לשדרג, אבל יש לי 2 דילמות.. 1. המערכת שלי לא תומכת ב64 ביט (המעבד)... שאוטוטו יוצא vista וכו' וכו'... 2. AGP...... ממ למחשב החדש שאני יקנה מתישהו בעתיד, זה לא יתאים בהכרח ולא יהיה מספיק חזק כביכול (רואים לפי ה3dmark06)... אז השאלה שלי היא כזאת... האם כדאי לי לשדרג לכרטיס הזה? (xfx 6800GS) שכמובן מה שגרם לי עוד יותר להתלהב מזה זה שניתן בחלק מהכרטיסים לפתוח צינורות ל16... ד"א, יש לי מזל עם זה.. יש לי כרגע 6200 פתוח ל8 צינורות + אוברקלוק.... (1322 3dmark06). או לחילופין, לחסוך ולסבול, ואני מדגיש אני סובל, זה לא מריץ לי על גבוה כמעט כלום חוץ מדום3 וקוויק... ולקנות עוד חצי שנה ככה מערכת שלמה חדשה... אשמח לתגובתכם הכנה, ד…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי חבר שקנה בידיוק 9550 אבל את ה 64 ביט אני חושב להחליף לזה זה כדאי? אגב זה מקיי אס פי

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by tm1988,

החיפוש בפורום ראיתי שיש בכרטיס הזה vivo זה בכל הכרטיסים שלהם או בדגמים מסוימים איך אני יודע אם יש לי את האפשרות הזאת?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולמצלמת ווידיאו אבל אני לא יודע איך. יש לי כרטיס מסך עם AVIVO של SAPPHIRE דגם X1900GT אבל לא כל כך הבנתי איך משתמשים בתוכנה שהגיע איתו. בקיצור למצלמה יש חיבור S-VIDEO וRCA ולטלויזיה (ממיר של YES) רק RCA. אז איך עושים את זה?? קיבלתי עם הכרטיס כבלים שמתאימים אבל אחרי שחיברתי הכל לא הבנתי איפה אני אמור לראות את הוידיאו. ואיך האיכות שאני צריך לקבל?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. האם יש הבדל גדול בין שני הכרטיסים ,שווה להשקיע קצת יותר על 1024MB?(מה משפר ה1024MB?)

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. Started by ben_sh090,

שלום אני צריך המלצה איזה מסך Lcd הכי כדאי לקנות... בגודל 17 אינטש תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. Started by ciauai,

מדהים מה יכול לעשות Geforce 2 MX400 מעבד 1.7 זיכרון 348 כרטיס מסך רשום למעלה מריץ את כל המשחקים על איכות בינונית Half life 2 +lost coast +episod one +counter strike source על בינוני Lineage 2 c5+c4 כמובן שהוא לא מריץ DOOM 3 FEAR BF2 אבל את הרוב הוא מריץ... אך יכול להיות שכרטיס כזה ישן מריץ ככה FPS 40 ואפילו יותר במשחקים ואני לא צוחק רוזולציה 1024*768 (רגילה במסכי CRT שטוח)

21. שלום יש לי בעיה, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י הכבל svideo-rca שקיבלתי עם הכרטיס מסך (רדאון 7000) לטלויזיה אני רואה שחור לבן ניסיתי הכל ולא הצלחתי לפתור את זה! למישהו יש פיתרון? הכבל נראה כך: תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת מה אני עושה כדי לברר איזה חריץ לכרטיס מסך יש לי,בדקתי עם CPU-Z ובחוצץ של הלוח אם איפה שאמור להיות כתוב איזה סוג הכל היה ריק איך אני יכול לברר את זה?רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולא יודע איזה מתאים למחשב. כרגע יש לי כרטיס on-board . תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by BOMBADIR,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שאני יוכל גם להקליט ממנו באיכות גבוהה.... תודה רבה והמשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

ממה שראיתי יש לי את הקירור סטוק הכי טוב, וכנראה הוא יהיה הכרטיס הבא שלי. בכל אופן, מגיע איתו איזה משחק?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  25. שלום חברים, ברשותי כרטיס מסך ATi Radeon 9700NP אשר מחובר למסך המחשב ולטלוויזיה במקביל. יציאת ה DVI מחוברת אל מסך המחשב ויציאת ה VGA מחוברת אל הטלוויזיה. אני משתמש בדרייבר של ATi הלא הוא ה Catalyst על מנת למתג ולנהל את שני אמצעי התצוגה שמחוברים לכ. המסך. כאשר אני ממתג בין מסך אחד למשנהו הדרייבר בוחר לו רזולוציה שהיא אינה הרזולוציה הטבעית של אותו המסך, מה שמצריך ממני להגדיר באופן ידני את הרזולוציה המתאימה. הדבר הופך להיות מעיק מאוד כאשר המיתוג הנ"ל נעשה על בסיס קבוע ובתכיפות גבוהה יחסית. ברצוני לדעת האם לדרייבר יש אפשרות ברגע המיתוג לשמור על הרזולוציה הטבעית מבלי כל התערבות מצד המשתמש? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים