עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Alonzo17,

יש לי את ה 6600 256mb של gigabyte... הרצתי לו בדיקה לאחרונה ע"י3dmark 2001... התוצאה הייתה 7700, (עם ה9600 פרו שהיה לי הוצאתי 9000) מיד לאחר מכן הרצתי לו שוב בדיקה והתוצאה הייתה להפתעתי 4000... האם הכרטיס תקול?

2. Started by Adirz0,

אחרי המון ניסיונות ושאלות פה לסדר את הבעיה עם ה TV-OUT כדי לראות במסך של המחשב + TV חשבתי שאולי ב- X1800XT שלי אין אפשרות של Clone Mode אולי? ניסיתי דרייברים של 7-8 וגם 7-9 Catalyst, אבל שום דבר לא מוסיף לי אפשרות כזאת.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by dudik,

שלום לכולם למפרט שמימין - כרטיס מסך: 8600GT או X1950 Pro SCS3 256MB GDDR3 Silently Cooder או Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe או כל כרטיס אחר בתקציב דומה.... מיועד לGAMER "בינוני", הרבה חלונות פתוחים עם יישומי אופיס ווידאו במקביל וכן רצון לקנות מחשב למספר שנים. אשמח לתגובותיכם. סופ"ש נעים

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  4. יציאת S-Video בכרטיס מסך נועד גם לכניסה מצלמה וגם יציאה לטלויזיה? כמו בכרטיס PowerColor X800 GT http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=75 האם S-Video עדיף על Firewire ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. 169.21 forceware מישהו נתקל בבעיות עם העדכון הזה ?!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. שלום לכולם ותודה מראש המעבר מFLIGHT SIMULATOR 2002 ל - 2004 למרות כל היתרונות והיכולות המדהימות הביאו יחד עם זאת בעיית חומרה רצינית שלא די במחשב נורמלי בינוני ומעלה אפילו וכרטיס מסך סביר אלא צורך במחשב חזק ממש ובמיוחד לאחר נסיונות רבים המסקנה שכרטיס המסך הוא הפונקציה כמעט החשובה ביותר במקרה הנוכחי. אשמח אם מישהוא יודע, מבין ויכול לעזור לי להבין ולבחור את כרטיס המסך הנכון עבורי (עבור FS 2004)

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  7. עדכנתי את הדרייבר של הצי'פסט שלי ונדמה לי שעכשיו משחקים פועלים לאט יותר איך אפשר לבדוק בוודאות אם הagp מותקן כמו שצריך? אני לא רוצה להסתמך רק על מה שכתוב בdirectx כי גם כשעשיתי uninstall לדרייברים הישנים הagp accleration היה על enabled....

8. Started by Monstalicious,

בקיצור פעם הייתי מקבל תוצאות ממש גבוהות בתוצאת ה 3dmark ועכשיו, בלי סיבה ניראת לעין, פתאום אני מקבל 500-600 נקודות פחות! המבחן הראושן עובד באותו FPS, ושני האחרים ב FPS נמוך יותר מקודם :\ יש לציין שבשני המבחנים יש תקיעה באמצע שגורמת ל FPS לצנוח ואז אחרי התקיעה ה FPS נמוך משמעותית מבחן שעשיתי עכשיו: Game 1: 24.9Fps Game 2: 14.6 Fps Game 3: 20.4Fps לשם השוואה: התוצאה הרגילה שלי: כשקיבלתי 5500 הייתה 24.9 16 28 ניסיתי להחליף דריבררים, ניסיתי הכל, גם להתקין מחדש את התוכנה! יש לציין שבבאנצ'ים אחרםי הכל נשאר זהה. תודה על העזרה :<

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by saar2,

מה אתם אומרים על המסך של מאג 19 (MAG LCD 19 LP917-8) למשחקים ולצפייה בסרטים ? יש הצעות יותר טובות ? התקציב מוגבל ל 2000 ש"ח וגודל 19 .

10. Started by clueless,

שלום לכולם. קניתי את הvp191s בגרסת ה8ms שלו. כאשר אני רואה DVD הכל בסדר אבל כשאני רואה סרטונים(כמו למשל אלו שבאתרי החדשות), הסרטון יוצא בהיר מעבר לכל פרופורציה (למרות שבWINDOWS עצמו הכל נראה בסדר). ניסיתי להשתמש בכניסה הדיגיטלית ובאנלוגית וגם לשנות רזולוציה והבעייה נשארת כל הזמן. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  11. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחדש חדש בתקופה האחרונה ועומדת בפני דילמה.. התקציב שלי הוא בסביבות ה 4000 ש"ח והמליצו לי על 2אפשרויות - 1) לרכוש את ה LEADTEK 7900 GS בעלות של 1160 ש"ח ואז להסתפק במעבד יותר צנוע 6300 CONCORE וזיכרון 1 גיגה 2) לרכוש כרטיס מסך יותר "פשוט" ב500-600 ש"ח GF 7600 GS ולחכות שנה + עד לירידת המחירים על כרטיסים יקרים תומכי DIRECTX 10 ובינתיים להשקיע בזיכרון . מה אתם אומרים? עד כמה ההבדלים בין שני הכרטיסים האלו משמעותיים? אני קונה את המחשב בשביל משחקים(אני לא גיימר כבד) ובשביל תוכנות גרפיות ממוצעות (פוטושופ ופרמייר CS2 ) אודה לכם על תשובה מהירה כי אני צריך כבר לתכנן את הרכישה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. אז ככה, יש שאלה שהיא קצת לא הגיונית אבל אני אשאל בכל זאת כי ראיתי פה כמה דברים לא הגיוניים שהיה להם תשובה... אחיינים שלי שבאים אלי משגעים אותי כי הם רוצים לראות סרטים מצויירים מהמחשב - אני שם להם והם רואים בטלוויזיה... השאלה שלי האם ניתן להקרין להם את הסרט ב TV OUT ושאני יוכל להמשיך לגלוש במסך של המחשב... יש דרך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  13. ובכן, אני לא יודע אם זה הכי רלוונטי, אבל מצאתי לנכון לבשר לכם שמנסיון אישי אני מאוד מאוכזב מהדרייברים של אומגה. ברשותי כרטיס radeon 9500Pro התקנתי עליו דרייברים של אומגה.. שלדרייברים האלו יש בעצם מן גרסאונת מיוחדת ל9500 התוצאה היא.. פחות ביצועים. 3dmark05 - 690 עם הדרייברים של אומגה 1950!!!!!! - עם הדרייברים החדשים של קטיליסט. איך יש שזה הבדל אני לא מבין.. מדהים.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. Started by kamal_,

האם Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory יצליח להריץ משחקים בינוניים ומטה עם מעבד חזק וזכרון פנימי 2GB ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. יש לי כרטיס טלביזיה מסוג:pctv-pinacle עד עכשיו עם WINDOWS 98 הכל עבד כשורה. ברגע שעברתי לWIN XP עם עדכונים לSP2 אני לא יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל. הכרטיס הזה כבר לא מיוצר , מזה שנה. ואין דריברים של חברת PINACLE. יותר מזה... לאחר ה BOOT המערכת מכבה את עצמה. בררתי אצל היצרן ואין DRIVER לWINDOWS XP SP2 מה עושים????

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by אביחי,

אני צריך דרייברים לכרטיס מסך intel 82852/82855gm/gme graphics (אני חושב שזה שם כרטיס המסך)

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. מה אתם חושבים על הכרטיס? הוא דיי יקר.. כתוב שאפשר לכווץ קובץ וידאו עד 2.5MB לשנייה. זה יוצא......3GB ל-20 דקות...נכון?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. יש לי כרטיס CLUB3D 9200VIVO. חיברתי את הטלויזיה לכרטיס בחיבור SVIDEO, ועליתי על שתי בעיות משונות שאני לא מוצא איפה אפשר בדיוק לסדר אותן, אם בכלל - 1. כשאני מדליק את המחשב או עושה RESTART בזמן שגם הטלויזיה מחוברת, הוא אוטומטית מציג את התמונה גם על המסך הרגיל וגם על הטלויזיה, אבל על מסך המחשב הוא כנראה עובד עם REFRESH RATE לא נכון ומעוות את התמונה - היא מאד קטנה, ועם נטיה רצינית ימינה, כשחלק מהתמונה מחוץ למסך. ברגע שוינדוס עולה, העסק מסתדר לפי ההגדרות בדרייבר והכל בסדר. יש דרך להגדיר לו לא להתייחס בכלל ליציאה של הטלויזיה בזמן RESTART? או לחילופין להגדיר לו DEFAULT REFRESH RATE או משהו דומה? 2. כדי לראות וידאו על הטלויזיה, אני מגדיר בדרייברים מצב CLONE, ומגדיר לו ב"חפיפה" מצ…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי הדרייברים שלי מאוד ישנים!, אז רציתי לעדכן מפני שלא רואים טוב, אז מחקתי את הדרייברים הקודמים שלי, והתקנתי את הדרייברים החדשים, אבל בהמצאה ההתקנה הופיע לי החלון הזה: מה אני צריך לעשות עכשיו? ואיך אני יכול להעדכן בלי שיפתח לי החלון הזה? תודה מראש לעוזרים Install

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by ranran,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית LCD ויש שתי אפשרויות DVI-DVI עולה כ50 שח DVI-HDMI עולה 150 שח אני יודע שהHDMI יותר טוב אבל האם הוא מצדיק את התוספת של כ100 שקל? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by DMK,

איזה כרטיס יהיה טוב למערכת הבאה(מחשב ישן) ntel pentium 4 2.4 ghz 512 ram ‎asus mother board 8x האם radeon2600 יהיה טוב?? ואם כן איזה דגם לקחת??

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. כשאני נכנס לATITOOL הוא רושם לי שיש לי TEMPORAL AA במקום NORMAL AA והוא אומר לי שאני צריך לבטל אותו כי הוא מפריע לבדיקות בנצ'מארקים שאני מריץ... עכשיו השאלה איך עושים ת'זה ויש לי RADEON 9800 PRO עם דרייבר של אומגה 2.5.90 נ.ב. אכן הרצתי בדיקות וירד לי הניקוד משמעותית למשל באקוה מארק 3 מ48600 ל-47400 וב-3DMARK01 SE מ19625 ל-18445 אשמח אם תעזרו לי !

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by itay127,

אני רוצה לדעת איפה אני אוכל לקנות מתאם בין AGP ל- PCI ? והאם יש סוגים? וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. הכרטיסים מסדרת ה8600 יכולים לתת ביצועים בינונים פלוס ברזלוציה הזאת?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  25. אני מוצא לכרטיסים יותר חדשים אבל מה שיש לי זה דוקא את זה. למשל באתר של NVIDIA - לא מצאתי. גם דרך גוגל לא הצלחתי. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים