כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
האם זה תואם ל geforce 7300gt ?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את המחשב שלי לTV דרך יציאת הRCA שקיימת בכרטיס המסך בלוח ASUS M2A-VM HDMI והתמונה שאני מקבל לא מפוקסת , ניסיתי גם את יציאת הS-VIDOE והתוצאה זהה. רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הזו ויודע מה לעשות. האם זאת בעיה של הגדרת כרטיס מסך או אולי של CODEC (התקנתי את ה K-LITE CODEC PACK). במחשב הישן שיש לי ושגם הוא מחובר לTV דרך כרטיס מסך RADEAON 9200 רואים כמו שצריך. הגדרתי את יציאת הTV בBIOS לPAL ובהגדרות של הכרטיס ל B/PAL אשמח לעזרה :s05:
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
תודה רבה אני חייב לעדכן ת X1950 GECUBE
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך למחשב. המסך הוא בעיקר למשחקים,סרטים,ושעות עבודה ממושכות על המחשב (הדברים הרגילים...). חשבתי ללכת בכיוון של מסכי LG ,אבל אני פתוח להצעות. התקציב הוא עד 2000 ש''ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש, עם די וי די ורמקולים 5.1. אחת המטרות של המחשב היא צפיית סרטים. בגלל בעיות מקום חשבתי על לקנות מסך lcd אבל זה בעיה כי אני מעוניין לראות סרטים, ולכן אני צריך מסך גדול. כרגע יש לך משך 20" של iiama. די ישן מלפני 5-6 שנים. האם כדי לי לקנות מסך חדש תוך כדי הוצאה לא מוגזמת של כסף?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשאר עם המסך הישן....Hitachi CM610 כן אני יודע שהוא ישן...אבל לא הבנתי מה המסך עוזר בביצועים..דרך אגב המחשב למשחקים! טוז אז ככה אני ירצה מחשב מבוסס AMD עם לוח NF4-U ו-6600GT האם תהיה בעיה של חיבור המסך למחשב החדש?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שמעו את האמת תכננתי את כל המחשב הבעיה שלי זהה הכרטיס מסך אני רציתי לקנות את זה: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO אבל עכשיו ראיתי שיצא את זה: XFX GeForce 7800GT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO PCI-E PV-T70G-UDE שהוא יותר זול אבל רציתי להתייעץ איתכם איזה לקנות ולמה....ואם יש הבדל שמצדיק את ההבדל במחיר????
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת.[br]פורסם בתאריך: 26.12.2007 בשעה 15:44:42 נו?שאלתי שאלה פשוטה מאוד ><
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
הי. קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המפרט הבא Intel Duel Core 2.8 1024 RAM GeForce 7300 GS 256 upto 512 250 GB עכשיו, יש לי במחשב הישן שלי שאותו שמתי בצד - כרטיס מסך ישן GeForce MAX200 נראה לי. (64 MB). יש מצב שאני כאילו מחבר אותו מתחת לכרטיס מסך במחשב החדש ויהיה לי כאילו 256+64 Mb הכרטיס מסך? עריכה: אם זה קשור בלוח אם אז הדגם הוא P4M890M מתוצרת MSI
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9600XT 256MB ורואים מטושטש בטלויזיה, בדקתי את כל החיבורים והם בסדר אני על PAL-B וניסיתי את כל השאר ועדיין מטושטש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך מסך או LCD או פלזמה לא משנה כמה יעלה מצידי 10 אלף דולר זה רק לפרוייקט סיום .. אז מסך שמתאים לכרטיס מסך: Nvidia Quadro FX 4500 שלושה הדגשים הכי חשובים בעולם ובגלל זה אני פונה אליכם כי לא הצלחתי למצוא בשום אתר 1. שיתמוך ברזולוציה 2048X1536 2.שיתחבר בחיבור DVI 3.מפרט מלא על המסך שיצא איזה דף שניים הדפסה (לא פירוט קטן של שני מילים) אני מודה לכם מראש ממש ממש ממש בבקשה תעזרו ליייי
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום מעלים תוכנה של משחק בשם CALL OF DUTY 4 או כל משחק ברמה גבוהה , המחשב מציג Error during initialization : Video card or driver doesn't support separte alpha blend glow will be disabled המחשב בנוי מ -- motherboard P4P800 כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB האם הכרטיס מסך לא מתאים לסוג של משחקים כאלה , או בעיה אחרת אם הכרטיס לא מתאים אז איזה כרטיס לרכוש , אולי Nvidia GeForce 8500GT PCI-Express 8500 GT 512MB כרטיס זה יכול לעבוד עם motherboard P4P800 שהוא קצת ישן , יש לו pci slots 32-bit pci 2.2 תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך סמסונג 753DFX לפני שבוע, יש לי תופעה מוזרה- מופיעים לי לפעמים למעלה על המסך עיוותים כאילו המסך נמתח ונמשך לכיוון ימין. הפתרון לבעיה הוא לכבות ולהדליק את המסך ? האם הבעיה היא במסך ? או יכול להיות בכרטיס מסך יש לי כרטיס ישן של 8 מגה... אני משתמש ברזולוציה 1024-786 תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17 LCD שלא יעבור 3000 ש"ח עם חיבור DVI. שימוש בעיקר למשחקים וקצת עבודה משרדית. הבנתי שה-Hyundai Q17 טוב וגם לא יקר יחסית, אז אני צריך את עזרתכם פה. אני לא כלכך מבין בזוית ראיה, אז מה הזוית האופטימלית/סנדרטית ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אוקיי,קניתי לפני כשבועיים ,מהסניף של פנדה בבאר-שבע את הכרטיס pvr150 שוטטתי קצת באינטרנט וראיתי שכל התמונות אפילו לא דומות בשיט לערכה שקיבלתי השלט נראה שונה לגמרי,אבל הוא פועל הרסיבר נראה מעט דומה אבל הוא בצבע שחור כולו -במקום לבן והכי חשוב-הכרטיס עצמו לא ממש דומה והאיכות שלו לא טובה דוגמא-לחבר שלי יש כרטיס בן 7-8 שנים של MSI והוא נותן איכות יותר טובה-לא מצלצל לכם קצת מוזר??? יש לו גם שני pinnacle ישנים גם הם שנותנים איכות מעט יותר טובה אצלי יש המון מריחות בצבעים-GHOSTING והפיקסלים מעט גדולים מדי ז"א אפילו לא מתקרב לטלוויזיה בסלון (CRT) האם יכול להיות מצב שנפלתי על אחד מזוייף? כי זה נשמע קצת מוזר,הרי כולכם משבחים את פנדס לא??? בבקשה תעזרו...
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לוודא אם המידע שנימצא ברשותי הוא נכון או לא. הנושא שאליו אני כותב הוא ממשקים שונים לכרטיסי מסך. אז זה מה שאני הבנתי, מהפורום: ממשק AGP: מיועד לכרטיסי מסך,נמצא בלוחות היותר חדשים, (שמתחילים להיות ישנים אם כניסת חריץ ה-PCI EXPRESS לשוק) שתוכנן במיוחד עבור הדרישות הגבוהות (וההולכות וגוברות) להעברת גרפיקה תלת מימדית. נ.ב. יש לו ערוץ גישה, המוקדש לו במיוחד, לזכרון הפנימי של המחשב! אפיק PCI-X: קיצור של PCI-EXTENDED, הוא בעצם הרחבה (שדרוג) לאפיק ה-PCI הישן ומטרתו היא לספק הרבה יותר רוחב פס (אפיק ה-PCI הישן יכול להעביר 133MB/S בעוד PCI-X מספק 1GB/S ויותר) ובאותו זמן להיות תואם באופן מלא לכרטיסי ה-PCI הישנים..כרגע הוא נמצא אך ורק בלוחות לשרתים והומצא על מנת לספק עוד…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
למשל בהשוואה ל eVGA7300GS (לשניהם מפרט דומה, AX550 עולה כ- 50 ש"ח פחות) ? הכרטיס לצרכים בסיסיים - לא משחקים כבדים. חשוב שיהיה אמין ולא יקר עם ביצועים בסיסיים תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש יחד עם המחשב החדש שלי, אם יש קשר בין המפרט למסך אז אז המפרט שלי: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 949.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL Bulk Motherboard 576.00 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 269.00 ¤ 2 538 ¤ Gainward Geforce BLISS 7900GT 256MB DVI Video Card 2275.00 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 479.00 ¤ NEC ND-4551A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 290.00 ¤ Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 487.00 ¤ סה"כ 5594 ¤ אני מעדיף מסך LCD, שמעתי שזה הכי טוב, אני צריך מסך באיכות בינונית עד מעולה בערך ב 1.5K עד 1.6K ללא חריגות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
למה כשמגיע הAA4 או AA8 או AF16 או על הגרפיקה הכי גבוהה NVIDIA יורדת בביצועים וATI למעלה? לא הבנתי את זה עדיין.. אני אשמח אם משהו יסביר לי למה NVIDIA יורדת בביצועים ב AA ובAF או גרפיקה הכי גבוהה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן- פנטיום 4 1.4 וברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלו. השימושים שלי הם סרטים וכד' (יש לי מסך חדיש). איזה המלצות יש לכם כמובן בתקציב לא גדול של עד 400 ש"ח? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי כ.מסך חדש Sapphire X1650XT 256mb. בקיצור רשום באתר היצרן את התדרים של הזכרונות והמעבד הגרפי: X1650 XT core (600MHz) 256MB / 512MB GDDR3 Onboard Memory (1400MHz) אז פתחתי ATI CATALYST CENTER ושם רשום שהתדרים הם 600\700 לליבה ולזכרונות (בהתאמה). זה נראה לי מוזר... אז הורדתי ATI TOOL ושם בכלל התבלבלתי :s05: אהה והטמפ' בהמתנה היא 54 ובמאמץ מגיע ל80 ולפעמים עוברת קצת. זה בסדר? צירפתי תמונה. תגידו לי בבקשה איך אני אמור לפרש את מה שאני רואה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי תוינדוס החדש. הכרטיס מסך שלי זה ג'יפורס 4 MX הכל טוב ויפה רק ששמתי לב שאין דריברים של הכרטיס מסך לויסטה. בלי הדרייברים אני לא מצליח לעשות תמונה כפולה גם למסך וגם לטלוויזיה (זתאומרת שהם עובדים ביחד) ולא מצליח לעצב את התמונה שמוצגת לי על הטלוויזיה. יש אולי איזה שהוא תחליף כמו תוכנה או משו לויסטה??
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג עוד מעט את הכרטיס מסך שלי ל9800 gts/gtx האם המעבד intel core 2 e6600 יעשה צוואר בקבוק לכרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 9000 ואני צריך עידכון עליו(באזור הורדות רשום רק מ כרטיס מסך 9500 ואני לא יודע אם זה טוב גם אלי) אז אם משהו יכול להביא לי עדכון לכרטיס תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מצטער שאני לא מריץ חיפוש שאולי אפילו בדפים הראשונים של הפורום יכל לפתור לי את הבעיה, אני פשוט עכשיו חזרתי מהעבודה ואני ממש ממהר וצריך להזמין את הכרטיס כבר מחר... הכרטיס הוא למחשב שאני לא בטוח אם יש בו AGP או PCI-E אז תציעו בבקשה כרטיס לכל אחת מהאופציות בתקציב של 600-650 ש"ח ואם השיפור בביצועים מצדיק להוסיף, אז אפשר לחרוג ל700... הכרטיס מיועד למשחקים.. אני יודע שבתקציב הזה הוא לא יהיה הכי "סוס" שאפשר אבל אני צריך את המקסימום לתקציב... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-