עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avraham711,

שלום, רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק מורגש בין INTEL CORE I5 2500 ללא OC וgtx 560 ti sli ? אם כן הוא יהיה מורגש או רציני? וזה יכול להזיק באיזשהי דרך? והאם השילוב הזה הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by קלוקיי,

שלום, קניתי עכשיו את הכרטיס HD7850 ב - 760 שקלים , הכרטיס הקודם שלי היה HD4870 . השאלה שלי האם יש לי עכשיו צוואר בקבוק רציני . המערכת שלי : מעבד E8400 על תדר 4.05 לוח P5Q זיכרונות 4GB תודה .

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  3. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי AC וכל המשחקים החדשים שיצאו על מינימום מדיום. יש לי כמה בחירות: HD 3850 HD 3870 HD 4670 איזה מהם הכי טוב להרצת המשחק הזה ולמשחקים אחרים? חשבתי יותר בכיוון ה3870 הוא לא עולה הרבה אני יקנה של PALIT 512MB והוא גם 256BIT אני צריך אותו זמנית עד שאני יקנה מחשב חדש אז בבקשה אל תציעו אחרים ובמיוחד לא של (אל תשאלו למה)NVIDIA. תודה לעוזרים!

4. Started by MINIME,

אם אני קונה כרטיס מסך שלא RETAIL אז אני לא יקבל את הכרטיס בקופסה עם חוברת ודיסק ושאר הדברים. אני אקבל אותו בשקית לא בקופסה המקורית. זה נכון תודה מראש לעונים. MINIME

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by dani2k,

היי יש לי שאלה קטנה, איזה כרטיס יותר טוב ?! x1950xtx או 9500gt ? אה ועוד דבר, איך ה x1950xtx יריץ את GTA IV על 1024x768 ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  6. Started by 2130TOMER,

האים יצא כבר הכרטיס Radeon HD 2950 XTX ??? והאים הוא היה יותר חזק מה3870 ??? תודה לעוזרים ;D

7. Started by nivrob123,

מה יותר טוב או מה יותר כדאי Palit Radeon HD 4870 Sonic 512Mb DDR3 PCI-e או PowerColor HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. Started by Tsunami,

קניתי מחשב לפני יומיים קיבלתי אותו. כרטיס המסך שבו הוא ABIT TI4200 64MB. הרצתי בנצ'מרק וקיבלתי 11600. האמת שכבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הטכנולוגיה בכרטיסי מסך. זה נחשב לציון טוב ? אין פה שום OC לתוהים מביניכם.

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by deking,

הביצועים של ה-9600gt לאחר אובר קלוק נראה יותר טוב מהרבה 8800gt אם לא מכולם.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 האמנם?!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by Optimus_Prime99,

רכשתי את מחשבי בינואר 2008 ולפני שבוע נדפק לי הכרטיס מסך שעדיין באחריות. הבאתי את המחשב לתיקון ואכן זה בעיה בכרטיס מסך - השאלה שלי היא כזאת - האם החברה צריכה לספק לי כרטיס מסך זהה חדש או שהם יכולים פשוט לשים לי כרטיס מסך משומש? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by none,

http://www.sapphiretech.com/product/8500-149-0A.htm האם זהו כרטיס מחברת ATI או מחברה מוזרה בשם sapphire ??? אני רוצה לקנות ולא להידפק אז בבקשה תענו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש.???

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by bbnbbn,

אי אפשר במקרה להשתמש ביציאת S-VIDEO גם כדי לקלוט שידורים מהממיר הדיגיטלי? נניח ויש לי את התוכנה שמאפשרת לצפות בשידורים דרך כרטיס טלויזיה רגיל, אני לא יכול להשתמש בה כדי לצפות דרך שידור שמתקבל ב-S-VIDEO? תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. Started by .AloN,

למה כרטיסי המסך של הרקולס נקראים Prophet ולא Radeon ? ועוד דבר, נניח ויש לי כרטיס של הרקולס אני צריך להוריד את הדרייברים מהאתר של הרקולס או מהאתר של ATi ? כי באתר של ATi הדרייברים האחרונים הם 3.2 לעומת האתר של הרקולס, שם הדרייברים האחרונים הם 3.1. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by toska,

היתה לי בעיה בשפורפרת עם המסך הF700P הקודם והיום החליפו לי אותו לF700P חדש(אני מקווה). הקטע שבחדש יש USB HUB שלפי מה שהבנתי אלו ההוצאות הישנות יותר של מסכי F700P. בחדשים אין האב USB . לכן רציתי לשאול האם יש הבדלים טכניים בין שני המסכים פרט לUSB HUB? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mhnuemhnue,

יש לי את כרטיס המסך 8800GT, האם הוא יוכל להחזיק מסך 22' בלי בעיה למשחקים בעיקר ללא הורדת FPS? ואם אפשר לענות גם על שאלה קטנה - הSamsung 226BW או LG L226WTQ? אני יודע שהשאלה על המסך לא קשורה אבל אני אהיה שמח אם תענו... תודה.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  17. אז ככה היום ראיתי סרט והמסך היה שחור, וראיתי שבכל הצדדים של המסך, למעלה למטה ובצדדים, יש מין קווים לבנים כאלה, רק בצדדים. זה מין כתמים כאלה בצבע בהיר יחסית שנמצאים לאורך כל הצדדים של המסך, האם זה דבר טבעי למסכי LCD? או שזה בעייה במסך? תודה

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  18. במדריך שיש באתר פה ראיתי שבסוף צריך להעלות עוד 20% את רמת המתח .. רציתי לדעת האם זה נקרא OC ל כרטיס מסך ? מה זה אומר ? תודה

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by FARKOOSH,

שלום. הציעו לי לרכוש X1800XL מתוצרת ASUS במחיר מפתה יחסית. ראשית, רציתי לשאול איך הכרטיס עצמו והאם הוא יריץ כמו שצריך משחקים גם על מסך 19 אינץ' שאני מתכנן לקנות יחד עם המחשב החדש. שנית, מאחר ואני קונה מאדם פרטי - האם יש דרך כלשהי לוודא שהכרטיס אכן ללא שימוש? הוא הסביר שהוא החליף אותו בחברה בחו"ל ובינתיים קנה חדש או משהו כזה. שלישית - הוא טוען שהכרטיס מגיע בקופסא ועם הערכה המלאה, למישהו יש מושג מה הבאנדל של X1800XL מבית ASUS? בתודה מראש, FARKOOSH :-)

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by pak82,

בכרטיס מסך הזה יש 2 כניסות של VGA, השאלה היא אם אני מחבר 2 מסכים האם אני יכול לראות בכל אחד מהם ברזולוציה שונה? והאם זה ככה באופן כללי בכל כרטיס שיש לו 2 יציאות למסכים?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by adizarko,

מה הרזולוציה שנחשבת הכי טובה למשחקים? (השאלה באה על מנת לבדוק כרטיס מסך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תישמעו מה עדיף ?? R-X1950XTX or G-8800GTX יש הוכחות שgifa יותר חזק? למה בתקופה שהיה תראדונים r9800 אני זוכר שהגיפות פירסמו כמה שהם טובים וכולם קפצו ליקנות ביגלל השם והכסף ובסוף כולם אכלו אותה אחרי שגילו תשקרים שלהם ואת היתרונות של radeon יש לכם הוכחות למה בתקופה של פעם לקח זמן עד שהבנצמארקרים היתדעכנו לשקרים שלהם ולזיופים

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by Blabber,

אתמול התחדשתי לי בכרטיס שכזה, הכנתי פרופילים של idle ו gaming והוא עושה לפעמים underclock ל 500 gpu ו 750 memory (במקום 625 ו 993 בהתאמה). עכשיו,לפעמים הוא נמצא על המהירויות הראשונות, ולפעמים על שניות, השאלה היא האם הוא פשוט עושה underclock כשאין שימוש ב gpu או שמשהו דפוק?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. Started by danielzy,

לא אמורה להיות בעייה לשלב כרטיס HD5850 רגיל לגמרי של חברת Sapphire עם Sapphire Radeon HD 5850 XTREME נכון ?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. היום, הרצתי באנצ'מרק ב 3DMARK 2001 SE הבעיה הראשונה בה נתקלתי היא שהתוכנה זיהתה את מעבדי(כמו גם הביוס) כמעבד CPU Unknown 2000 MHz. דבר שני ממנו לא הייתי מרוצה היא תוצאת הבאנצ'מרק 8600 הדגשים הם שהכרטיס מסך שלי 8500LE (שווה ל 9100) זוהה כ8500 רגיל. אשמח לעיצות. המפרט: 3dmark benchmark Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTXE+ AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Unknown 2000 MHz FSB 133 MHz Memory 512 MB Graphics Chipset ATI RADEON 8500 Series Driver Name RADEON 8500 Series Driver Version 6.14.10.6497 Video Memory 64 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.