עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asaf_azar,

משיהו יכול לתת מידע עלים כמו תאריך יציאה ,מחיר,תכונות וכדאי לי לקנות 8XXX או לחכות לכרטיסים האלה?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by Little_AKA_Or,

היום אני מזמין את המחשב החדש ואני קונה את הכרטיס 6800GT PCI-e. אני צריך בנצ'מארק של 6800GT PCI-e ובו השוואה בין החברות המוכרות אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  3. Started by SE313,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך, לא יודע מה יותר טוב.. התקציב שלי ה וא מקסימום 750 ש"ח הנה שתי האופציות שהשארתי לעצמי: זה אחד http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=634 זה שתיים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7081&aff=bazman הנה מפרט יותר מפורט [= של הכרטיס השני: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1204 יש לי התלבטות כי מצד אחד יש לכרטיס הראשון SILENT PIPE ולכרטיס השני יש טורבו, אז זאת החלטה קשר בשבילי.. מצד שני , אני לא כלכך מבין בכרטיסי מסך. בגלל זה אני מבקש את ההמלצות ..שלכם תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. אז ככה במכרז של המדינה ישנם שלושה מסכים. תדרגו לי אותם מה הכי טוב, מה פחות ומה הכי פחות מבין הרשימה. אלו שלושת המסכים : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=37854&g=1 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305329&g=1 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305353&g=1 וכמה הייתם מציעים על כל אחד מהם ? אני מעוניין לקנות מסך בסביבות ה- 1500 ש"ח. אם יש לכם המלצה למסך אחר יותר טוב ממה שברשימה בסביבת המחיר 1500 ש"ח אשמח לשמוע. * וכן אני יודע שהמסך 19' הכי טוב שם, אתם חושבים שהמחיר התחלתי שלו 590 ש"ח יש סיכוי להוציא בסביבות 1500 ש"ח? אגב תרשמו כמה הייתם מציעים על כל מסך במכרז. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by Oranili,

GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by moshe55501,

יש לי לוח אם gigabyte ga 8n sli עם אפשרות לשני כרטיסי מסך ובסוף החודש אני סם עוד כרטיס 6800 gs עכשיו רציתי לדעת שתי דברים 1 איך עושים את הsli מבחינת חומרה ותוכנה ? 2 האם הכרטיס שיש לי טוב ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by Ravana,

שלום, אני מחפש המלצות לכרטיס מסך חדש, בתקציב של בין כ- 700-800 ש"ח (בכדי להחליף את ה-R9200SE העתיק שלי). פרטים על לוח האם והמעבד שלי נמצאים בלינק הבא: http://img382.imageshack.us/my.php?image=cpumb6vw.jpg (כמובן, החיבורים הנדרשים מן הכרטיס הם AGP). הכרטיס צריך להיות מיועד למשחקים (אמנם, אני לא מצפה משום כרטיס בטווח המחירים הנ"ל ועם המערכת שלי לביצועים גרפיים גבוהים במיוחד). אני לא מתכוון לבצע OC על הכרטיס. בתודה, Ravana.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  8. כותרת.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by tombcatz,

שלום אני מעוניין להתקין את גירסאת הבטא החדשה של NVIDIA FORCEWARE DRIVERS [גירסא 77.76] בכל מקרה,רציתי לדעת משהו קטן: לפני התקנת הדרייבר החדש,אני מוחק את הדרייבר הישן...מכיוון ומעולם לא מחקתי דרייבר קודם [רק התקנתי עליו] אין לי מושג מהי תגובת המחשב כאשר אין לו דרייבר לכרטיס מסך מותקן עליו?האם הוא נדלק מחדש במצב SAFE MODE או מה? אודה למי שיתן לי הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by vorlon_,

שלום. אני ממש לא בעניינים בכל מה שנוגע לכרטיסי מסך ולכן אני ממש זקוק לעזרתכם. קניתי מחשב לא מזמן, הזמנתי כרטיס 9600XT של Raedon כשקיבלתי את המחשב קיבלתי במקום הכרטיס הזה את הכרטיס X300 המוכר אומר שזה בערך באותה רמה, למרות שזה לא נראה לי, מישהו יכול להאיר את עיני ולהגיד לי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעונים.

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by srulbar,

שלום לכולם: קניתי אתמול מחשב חדש מאייבורי.. המפרט שלו: d.core e2160 לוח אם:msi v2 945gcm5-f 1333 זיכרון:ceon 2gb ddr-2 667 mhz צורב דיוידי של סמסונג דיסק קשיח:segate 250 gb והכי חשוב כרטיס מסך של gf8500gt 512mb pcie המחשב נקנה באייבורי במחיר של 1800 שקלים חשוב לי כרטיס מסך טוב לביצועים של המחשב ומשחקים..איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי להחליף תקציב עד 500-600??

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. יש לי כרטיס גרפי חדש: asus 7600GS לוח אם: asus pb5 E plus במחשב הישן היה לי מסך עם חיבור אנלוגי ובכל פעם שרציתי לחבר את המקרן למחשב הוצאתי את החיבור של המסך ושמתי את המקרן. עכשיו יש לי כרטיס גרפי עם שני החיבורים כשהמסך (מחשב דק) מחובר לדיגיטלי, והמקרן יכול להתלבש על החיבור האנלוגי. אני לא רוצה לחבר את שניהם יחד כי אני לא יודע אם זה לא הורס (מותר?) האם זה מוריד מאיכות הצפיה אם שניהם מחוברים במקביל? האם הכרטיס שלי תומך בזה? האם יש לחבר את המקרן לחיבור של לוח האם? תודה לכל העונים אשמח לתשובה מהירה (רוצה לחבר כבר את שניהם) 8)

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  14. נגיד עם הכרטיס לא נמצא ב3D אלה ב 2D אז מהירות שלו נמוכה יותר (MHZ) ?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by Dunul,

אני מקווה שפורום הזה הוא הפורום המתאים, אבל ישנם שני מסכים שנאי מטלבט בהם, הראשון FP71GוBenq שהוא 17 אינטש ו8MS בקששר לשני הוא מסך של LITE ON, רציתי לדעת איך הם במסכים...

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by Rrafi,

יש לי מסך דק של samsung ואני לא יודע עם מה לנגב אותו..!!!.! פעם אחת ניקתי אותו עם מנקה החלונות הזה והתחיל ליקפוץ לי המסך..!! עם מה לנקות אותו..!!!!!!!!.?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. Started by amit_amit,

השאלה למעלה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by Guy King,

כשהייתי באקסל לחצתי על כמה מקשים שגרמו לכל המסך להתהפך. גם שאני יוצא לשולחן עבודה המסך עדיין הפוך upside down. איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by Bar1234,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הכרטיס הבא : x800gto 128 mb של sapphire האם הוא בהרבה יותר טוב מה- 6600 GT ומה יותר כדאי לי לקנות...??

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by cb,

התקנתי HL2 על המערכת שלי(מפרט בצד) ויש בהגדרות גראפיקה המתקדמות אנטי אנלייסינג,אבל יש שם X6 וממה שהבנתי כרטיס מסך אחד יכול רק עד X4 וגם מזה MSAA? רשום שם X6MSAA עוד משהו אחד:יש שם בהגדרות Color Correction או משהו בסגנון-אפשר לבחור Enabled או Disabled ..נראה לי שיותר טוב אינאייבלד..מישהו יודע מזה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by acmmta,

יש לי מחשב ישן לוח אם abit sis-645 sa7 v1.0 ואני רוצה כרטיס מסך חדש מהחנות השאלה איזה מהכרטיסי מסך בחנות יתאימו לו?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by lpp.phpme,

אני פתחתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209559.0 והציעו לי להציג מפרט, לא רציתי להקפיץ אז הנה המפרט(הוא לא שלי הוא של חבר שלי אז סליחה על התגובה המאוחרת): מעבד: pentuim 4 2.8 GHZ זכרון: DDR 512 80GB 7200 RPM וכרטיס מסך צוין כבר. אשמח לתגובות.

23. Started by psxr,

טוב אחרי שאתמול יצא לי להשתמש רק במחשב הנייד של אח שלי פתאום לא כאבו לי העיניים אז אני חושב שהגיע הזמן להחליף מסך. הדרישות הם למסך 17" שיהיה טוב לאופיס סרטים ומשחקים, אין הגבלה ממש על התקציב כי מקסימום אני יוריד מהתקציב של המחשב. אני רואה כבר הרבה שמחפשים מסכים כאלה ואף אחד לא מוצא, מישהו יודע מתי צרכים להגיע המסכים של ה 12ms ? וההיידיס החדש שאמור להיות 10ms ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by sroolik,

יש לי כרטיס ישן: GF 4 440 MX 64 MB יכול להיות שתמליצו לי להחליף אותו אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני חוסך את הכסף בכל זאת: יש לי בעיות להפעיל איתו משחקים, הוא עושה בעיות תצוגה הוא מעלה מסך שחור עם כתמים, וקופץ במשחקים זה עשה את זה במשחק BLOODRAYNE 2 והבנתי, כי זה משחק חדש אבל זה עושה לי את זה גם ב CS בכרטיס לפני כן היה מומהר, ניסיתי להחזיר אותו לסטוק, לא עזר, בניתי מוד מיוחד של 2 מאווררי 80 ס"מ שזורקים עליו אוויר, לא עזר (חשוב לציין שלמרות שאין לו חיישן, נגעתי בהיטסינק ובזכרונות והם היו די קרירים) לפעמים יש גם ריצודים של הכרטיס, כלומר, הצבעים של האובייקטים (שחקנים בפיפא למשל) קופצים למישהו יש פיתרון בשבילי ? (חוץ מלקנות כרטיס חדש כמובן.....) תודה ! ! !

25. Started by Meidan2005,

X800GT X800GTO X800GTO פיירבלייד X800GTO אולטימייט איזו ליבה יש לכל כרטיס ? כמה צינורות עיבוד ? איזה כרטיס הכי חזק ? אולי כדיי ללכת לכיוון אחר בתווך המחיר שלהם ? אני מדבר על 256 מגה בלבד תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.