עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by domiel,

אם תסתכלו באתר של ati (www.ati.com) תראו שיש שם קאונטר שסופר שש ימים,כנראה שזה מה שיקרה עוד שש ימים. והנה טבלת המחירים: והמקור: http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=479008

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  2. 7600gt. את השינוי שיש לי עכשיו במשחקים אני יכול לבטא במילה אחת- וואו! תודה לyuraxp ולdennis14. והינה התוצאות מ3DMark 06- [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  3. מעניין אותי מכיוון שעברתי לשחק בקונסולות לאחר כל השנים ששיחקתי במחשב עם כרטיסי המסך הכי חזקים בעולם בערך (כולל SLI ו CROSSFIRE) וגיליתי שאני מקבל למעשה את אותה גרפיקה במשחקים בין אם על מסך המחשב לבין על הפלזמה בסלון ב-XBOX 360.

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by yossi_s1,

הגיע הזמן להחליף את הX1950 שלי שאני מאוד מרוצה ממנו, עד היום מפעיל משחקים על איכות גבוהה-בינונית. אני מחפש משהו זול, אין לי כסף כרגע. בהתחלה חשבתי על 450 אבל השדרוג לא נראלי משמעותי מספיק ואני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן עם אופצייה עתידית לשדרוג המסך לFULL-HD. (כרגע 1680X1050) חשבתי לחכות לסדרה החדשה של אנוידיה אבל כל הפרטים עליה כבר נחשפו ואני לא רואה סיבה לחכות. ההתלבטות היא בין הכרטיסים בכותרת, כששניהם במחיר די דומה (סביבות ה700 שח) אבל אני לא מצליח לבחור בניהם. יבוצע OC לכרטיסים, ביצועים ללא OC לא רלוונטיים מבחינתי! אני יסדר יתרונות וחסרונות מבחינתי. רעש וחום: לפי מה שהבנתי הם די דומים, הכרטיס ירוץ במצב חצי פאסיבי (מאוורר מכובה לגמרי במנוחה) וחשוב שהכרטיס יעמוד בזה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by galexia1000,

שלום לכולם ! לאחר שקראתי מלא ת'רדים בנוגע למסכי LCD החלטתי שאני אלך על ה CRT הישנים שאין בהם סיבוכים של "שריפת" פיקסלים ועוד. בדקתי כמה מסכים כמובן 19 אינץ! מצאתי אחד מצויין: P97f+SB של VIEWSONIC!!! יש כמובן את MITSUBISHI אבל זה יקר מדי...... ואת LG F900P שהוא גם בסדר אבל לא מגיע לרמה.... מה אתם אומרים החלטה טובה :s05:? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm

6. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה בכמה משחקים, אפילו בעיה כללית. המפרט בצד. משום מה הכרטיס שלי מוציא בSIMS 2 ובRCT3 רק 5-25 FPS על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1024 על 1280! איך זה יכול להיות?! >< כזה כרטיס ומעבד וזכרונות ורק 15 FPS בממוצע? וגם נגיד בNFS CARBON יוצא לי רק 90FPS בערך [הגדרות הכי גבוהות עם אותה רזולוציה כמו סימס וRCT3] איך זה יכול להיות? יש לי את הדרייברים גירסא 158 של נווידיה. [זה קשור בכלל לכאן או מה?]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by FFOP,

חוץ מי המסך SAMSUNG 757NF + VIEWSONIC P70F יש עוד מסך באותו רמה שלהם שעולה במחיר שלהם 1300-1600 שקל? מה זה אומר.. אמרו לי שאין את SAMSUNG 757NF במליי מה זה אומר? איזה מסך יותר טוב הSAMSUNG או הVIEWSONIC?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברים. יש לי כרטיס מסך 9800GTX BFG OVERCLOCK EDTION (הכרטיס הרגיל ולא הפלוס!) אני רוצה לחבר לו כרטיס מסך נוסף שיהיה לי ב SLI והכרטיס הוא GTX רגיל אבל של חברה שונה. השאלה האם זה יעבוד לי ???? יש לי לוח DQ6 - 680i SLI . תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by smulikon,

עד עכשיו היה לי RADON 9600XT 256 MB ATI והוא היה ממש מעולה... אני מחפש משהטו שיהיה מקביל אליו או טיפה יותר טוב ממנו אבל שיתאים לי ללוח אם של ASUS P5LD2 DELUXE, Dual Core, 945P, SATA2 כי אמרו לי שהכרטיס שלי לא יתאים ללוח.... תודה

• 15 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by Pika007,

שלום אנשי פורום גרפיקה, בו לא דרכתי כבר שנה X: נתחיל בהצהרה: הדרייברים של nVidia הם הדבר הכי גרוע שהעולם הזה ראה, במיוחד בכל הנוגע לריבוי מסכים ולעניין: לפני יומיים עברתי מ X800GTO ל 7800GT. ומאז, אין לי יותר את הרזולוציה 1360X768 Power strip לא עזרה. אז, מה אני עושה, ואיך אני עושה את זה? O: תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by eli_t,

היי, כרגע יש לי ATI HD4850 מבחינת הביצועים הוא מספק אותי, הבעיה איתו שהוא מתחמם מידי גם כשהוא לא במאמץ ואז המאורר עושה הרבה רעש ושקט זה פרמטר חשוב לי במחשב.. השאלה היא אם שווה להחליפו ואם יש כרטיס מסך שקט וטוב ממנו במסגרת התקציב ? אגב, ניקיתי את המחשב והכבלים מסודרים לזרימת אוויר למי שתוהה.. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Electric Boom,

אהלן אהלן, הייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב, אפשרות לחריגה אם היא מוצדקת. עדיף שלכרטיס יהיה מפענח, HDTV יהיה בונוס נחמד (ראיתי אחד כזה של לידטק בבאג ב-420) האם אכן ה-PVR - 150 MCE הוא המומלץ ביותר במסגרת התקציב?(380 ב-KSP) בתודה מראש, אייל.

13. Started by iluxa1,

^^^^^^^^^^^^

14. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by shai265,

יש לי יציאת S VIDEO ואני צריך לחבר את לטילוזיה אם יציאות בננות. עכשיו הטלויזיה שלי מרוחקת ורציתי לדעת עד איזה מרחק יכול להגיע הכבל בלי שיירד האיכות???

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  16. אני רוצה לעשות קרוס פייר של HD4850 אז ככה: זה המפרט שלי E6400 MSI platinum 975X crossfire 250G 4G ddr2 1*4 HD4850 HEC 550 השאלה שלי בעקרון היא אם שווה לעשות קרוס פייר ? ואם הספק מספיק בכלל? ד"א אני מאוד מרוצה מה4850 הביא לי שיפור דיי גדול... היהלי 8800GTS 320 תודה רבה

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by 1337Din,

טוב פתחתי פה נושא לא מזמן שמשום מה בכל המשחקים שלי יש טקסטורות מפוקסלות בצורה בלתי נסבלת. אני בטוח ב100 אחוז שבעבר המשחקים נראו יותר טוב. כל ההגדרות על הכי גבוה והרזולוציה הטבעית של המסך שלי. ואני לא יכול לשער מה הבעיה מפרט - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש עדכון - חשבתי על זה שלפני כמה ימים התקנתי את F.E.A.R קומבאט הראשון, ואיתו הותקנה כנראה גרסא ישנה מאוד של DIRECTX שגרמה לבעיה. התקנתי את הגרסא העדכנית של DIRECTX והבעיה לא נתפרה. עדכנתי ל9.8 ועדיין מפוקסל.

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by omricho,

משחקים כבדים,מסך32" :s05: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME : תודה מראש : : :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה יציאה יש לי במחשב לכרטיסי מסך (pci או agp) ואם יש דרך ללא פתיחת המארז ואז לבדוק את היציאה אלא דרך תוכנה או משהו דרך המחשב. תודה לעוזרים

20. Started by Discreet,

על כמה להשים את המתח של הAgp כרגע הוא עומד על 1.5...האם כדאי לעלות אותו ל1.6 Volt??

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  21. משחקים שבהם זה כן פועל : NFSU כל עוד שאני לא מפעיל את ה אפשרות מריחה או את האורות שעוברים מהר כשה זה מופעל אז ה קווים (AA) האלה חוזרים raven shield 3 תמיד פועל UT 2004 DEMO תמיד פועל 3dmark 2001 ו03 תמיד פועל לא פועל ב : היטמן 3 tomb raider aod אקוומרק 3 המיקרה ב NFS U ספלינטר סל פנדורה דמו (מדובר רק על AA ) נבדק עם דריברים 4.5 4.6 4.7 אותו דבר כמובן שזה מופעל בדריבר :wink: נוסה גם דרך OPEN GL וגם דרך DX במיקרים שזה לא פעל זה נוסה ב 4 מצבים כדי ליבדוק אם יש איזה שהוא שינוי בתמונה X6 X4 X2 ולא פעיל , איו שום שינוי בתמונה בדריבר 4.7 יש אפשרות של TTA (אם אני א טועה ) נוסה בשני המצבים , אותו דבר נוסה גם ב מס רזולוציות , אין שינוי 1024 X76…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

שלום! כרגע בדקתי את A9600XT של ASUS ב 3DMark01 וב 3DMark03 וקיבלתי את התוצאות הבאות: 3DMark03:3617 3DMark01:10442 המערכת שלי היא: P4 2.0GHZ ASUS P4S533-E 512MB DDR333 האם הציונים האלה מתאימים לכרטיס הנ"ל כי שמתי לב שהוא קצת מקרטע במשחקים מסוימים מישהו עם כרטיס דומה קיבל תוצאות דומות וקירטועים במשחקים?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by yanivd28,

שלום! כרטיס מסך 220gt gigabyte nvidia מערכת הפעלה ווינדוס xp-sp3 רכשתי אתמול מסך סמסונג full hd למחשב חיברתי אותו ב dvi ושיניתי את הרזולוציה ל 1920-1080 היציאה של ה hdmi מחוברת לטלויזיה בסלון lg שתומכת ב full hd . ברזולוציה הזאת התמונה בטלויזיה נחתכת בפינות בצורה חדה ומאוד מעצבנת, אין אפילו אפשרות ללכת עם העכבר לפינה ולגרור את התמונה. מה שנחתך לא זמין... לעומת זאת התמונה במסך מחשב החדש מדהימה ביופיה ומדוייקת. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא הצלחתי להגדיר רזולוציה נפרדת למסך בנפרד או לטלויזיה (רזולוציה של 1280x1024 רואים בטלויזיה מעולה) עבדתי על זה כמה שעות וניסיתי את כל האפשרויות של הכרטיס מסך רק תסכול...לא מצאתי פתרון. יש למישהו רעיון איך אני מכוון רזולוציה נפרדת ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום. לאחרונה נאלצתי ל"downgrade" מה HD 5770 ל GTS 250. כאשר העלתי את Need for Speed [כדי למדוד עד כמה חווית המשחק ירדה], ביחד עם FRAPS, מצאתי שהביצועים השתפרו! הפריימים עלו במעט, וגם יש הרגשה של חלקות-יתר. הרגשה שלא הייתה עם ה HD 5770. יש איזשהו הסבר לתופעה זאת? עוד לא בדקתי את הכרטיס עם משחקים אחרים. תודה!

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  25. השאלה שלי נוגעת ספציפית לכרטיס מחברת גיגהבייט שמגיע עם קירור של זלמן. האם המאוורר עובד תמיד על מהירות מקסימלית ומרעיש? או שהעניין הזה תוקן?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.