כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
תודה לכל העוזרים!!!!
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. אני חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 זה המחשב שלי: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7751152&utm_expid=4292972-3&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.p1000.co.il%2Fcategories%2Fcategory.aspx%3Fcategoryname%3Dhp השאלות שלי הם: 1) האם הכרטיס הזה טוב ובמחיר משתלם? או שיש המלצה לכרטיס אחר? 2) האם המחשב שלי יכול להריץ את הכרטיס הזה? 3) המשחק הכי כבד שאני רוצה להריץ זה crysis 2 (אולי בעתיד ארצה משחק קצת יותר טוב, אבל לא הרבה יותר), האם הכרטיס הזה יכול להריץ אותו? אם ההצעה היא לקנות כרטיס אחר, התקציב שלי הוא עד 270 ש"ח תודה מראש, נדב
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה יותר חזק? הבנתי שה 880m עם 4gb vram לעומת 2gb ב960 אבל הוא יותר חדש... המפרט של שני הלפטופים זהה ההתלבטות היא על הכרטיס..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב: HD4850 E8400 4GIG RAM MUSHKIN 460W רזולוציית מסך 1680X1050 אני מעוניין לשדרג כ.מסך מבלי להחליף ספק אני מעוניין במקס' גיימינג מינימום מחיר
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אתחיל בזה שיש כל כך הרבה כרטיסי מסך וחברות שפשוט אין לי מושג. יש לי מחשב AMD 2500+ (שכרגע נמצא על OC של 2200 MHZ) יש לי לוח אם של Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, GF4MX Video, Sound, LAN, USB 2.0) שאני משתמש בכרטיס המשך המובנה שלו וגם בכרטיס הקול. יש לי 2 סטיקים של זכרונות של סמסונג 128 ועוד 2 סטיקים של סמסונג של 256 (כולם 333) אני מחפש כרטיס מסך שתהיה לו יציאה לTV ושאני יוכל להפעיל איתו משחקים (כרגע אני גם מפעיל משחקים אבל לפעמים יש לי פריזים כאעלו מעצבנים) התקציב שלי הוא בערך 400 ש"ח ואין לי שום בעייה לקנות גם בOLSALE או בכל מיני מכרזים כאלו העניין שגם שם יש המון סוגים. אני צריך משהו שיתאים ללוח אם שלי (פעם קניתי 2 סטיקים של…
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
X1950 XT 512MB GDDR3 2xDVI, HDTV, VIVO, PCI-E PowerColor או Sapphire X 1950XT מחשב מיועד לעבודה משרדית וצפייה בסרטים וכן משחקים
-
- 10 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חיפוש העלה לי הרבה דברים לא קשורים ולכן פתחתי את הת'רד.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך Nvidia 7600GS ומתלבט בין חברות שונות... בין הזולים שמצאתי-580 שח של חברת point of view. שאלתי אם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס של החברה הנ"ל לבין זה של חברות כדוגמת Leadtek וGigaByte שמצדיק הוצאה כספית נוספת של לפחות 80 שח... או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על x800gto http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15200 תודה
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הטלוויזיה שלי תומכת ב 1080i (תאמינו או לא -->מקרן אחורי) אך יותר נפוץ וחדש הפורמט 720p השאלה הגדולה שלי היא האם כדאי להריץ סרטים ב1080P וזה יורד ל1080i דרך הדריוור של הכרטיס מסך או 720P? מה הבדל בעיקרון בין 1080i לבין 720p?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם תסתכלו באתר של ati (www.ati.com) תראו שיש שם קאונטר שסופר שש ימים,כנראה שזה מה שיקרה עוד שש ימים. והנה טבלת המחירים: והמקור: http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=479008
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
7600gt. את השינוי שיש לי עכשיו במשחקים אני יכול לבטא במילה אחת- וואו! תודה לyuraxp ולdennis14. והינה התוצאות מ3DMark 06- [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מעניין אותי מכיוון שעברתי לשחק בקונסולות לאחר כל השנים ששיחקתי במחשב עם כרטיסי המסך הכי חזקים בעולם בערך (כולל SLI ו CROSSFIRE) וגיליתי שאני מקבל למעשה את אותה גרפיקה במשחקים בין אם על מסך המחשב לבין על הפלזמה בסלון ב-XBOX 360.
-
- 38 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הX1950 שלי שאני מאוד מרוצה ממנו, עד היום מפעיל משחקים על איכות גבוהה-בינונית. אני מחפש משהו זול, אין לי כסף כרגע. בהתחלה חשבתי על 450 אבל השדרוג לא נראלי משמעותי מספיק ואני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן עם אופצייה עתידית לשדרוג המסך לFULL-HD. (כרגע 1680X1050) חשבתי לחכות לסדרה החדשה של אנוידיה אבל כל הפרטים עליה כבר נחשפו ואני לא רואה סיבה לחכות. ההתלבטות היא בין הכרטיסים בכותרת, כששניהם במחיר די דומה (סביבות ה700 שח) אבל אני לא מצליח לבחור בניהם. יבוצע OC לכרטיסים, ביצועים ללא OC לא רלוונטיים מבחינתי! אני יסדר יתרונות וחסרונות מבחינתי. רעש וחום: לפי מה שהבנתי הם די דומים, הכרטיס ירוץ במצב חצי פאסיבי (מאוורר מכובה לגמרי במנוחה) וחשוב שהכרטיס יעמוד בזה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר שקראתי מלא ת'רדים בנוגע למסכי LCD החלטתי שאני אלך על ה CRT הישנים שאין בהם סיבוכים של "שריפת" פיקסלים ועוד. בדקתי כמה מסכים כמובן 19 אינץ! מצאתי אחד מצויין: P97f+SB של VIEWSONIC!!! יש כמובן את MITSUBISHI אבל זה יקר מדי...... ואת LG F900P שהוא גם בסדר אבל לא מגיע לרמה.... מה אתם אומרים החלטה טובה :s05:? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בכמה משחקים, אפילו בעיה כללית. המפרט בצד. משום מה הכרטיס שלי מוציא בSIMS 2 ובRCT3 רק 5-25 FPS על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1024 על 1280! איך זה יכול להיות?! >< כזה כרטיס ומעבד וזכרונות ורק 15 FPS בממוצע? וגם נגיד בNFS CARBON יוצא לי רק 90FPS בערך [הגדרות הכי גבוהות עם אותה רזולוציה כמו סימס וRCT3] איך זה יכול להיות? יש לי את הדרייברים גירסא 158 של נווידיה. [זה קשור בכלל לכאן או מה?]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חוץ מי המסך SAMSUNG 757NF + VIEWSONIC P70F יש עוד מסך באותו רמה שלהם שעולה במחיר שלהם 1300-1600 שקל? מה זה אומר.. אמרו לי שאין את SAMSUNG 757NF במליי מה זה אומר? איזה מסך יותר טוב הSAMSUNG או הVIEWSONIC?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי כרטיס מסך 9800GTX BFG OVERCLOCK EDTION (הכרטיס הרגיל ולא הפלוס!) אני רוצה לחבר לו כרטיס מסך נוסף שיהיה לי ב SLI והכרטיס הוא GTX רגיל אבל של חברה שונה. השאלה האם זה יעבוד לי ???? יש לי לוח DQ6 - 680i SLI . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי RADON 9600XT 256 MB ATI והוא היה ממש מעולה... אני מחפש משהטו שיהיה מקביל אליו או טיפה יותר טוב ממנו אבל שיתאים לי ללוח אם של ASUS P5LD2 DELUXE, Dual Core, 945P, SATA2 כי אמרו לי שהכרטיס שלי לא יתאים ללוח.... תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשי פורום גרפיקה, בו לא דרכתי כבר שנה X: נתחיל בהצהרה: הדרייברים של nVidia הם הדבר הכי גרוע שהעולם הזה ראה, במיוחד בכל הנוגע לריבוי מסכים ולעניין: לפני יומיים עברתי מ X800GTO ל 7800GT. ומאז, אין לי יותר את הרזולוציה 1360X768 Power strip לא עזרה. אז, מה אני עושה, ואיך אני עושה את זה? O: תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי ATI HD4850 מבחינת הביצועים הוא מספק אותי, הבעיה איתו שהוא מתחמם מידי גם כשהוא לא במאמץ ואז המאורר עושה הרבה רעש ושקט זה פרמטר חשוב לי במחשב.. השאלה היא אם שווה להחליפו ואם יש כרטיס מסך שקט וטוב ממנו במסגרת התקציב ? אגב, ניקיתי את המחשב והכבלים מסודרים לזרימת אוויר למי שתוהה.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אהלן, הייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב, אפשרות לחריגה אם היא מוצדקת. עדיף שלכרטיס יהיה מפענח, HDTV יהיה בונוס נחמד (ראיתי אחד כזה של לידטק בבאג ב-420) האם אכן ה-PVR - 150 MCE הוא המומלץ ביותר במסגרת התקציב?(380 ב-KSP) בתודה מראש, אייל.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי יציאת S VIDEO ואני צריך לחבר את לטילוזיה אם יציאות בננות. עכשיו הטלויזיה שלי מרוחקת ורציתי לדעת עד איזה מרחק יכול להגיע הכבל בלי שיירד האיכות???
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קרוס פייר של HD4850 אז ככה: זה המפרט שלי E6400 MSI platinum 975X crossfire 250G 4G ddr2 1*4 HD4850 HEC 550 השאלה שלי בעקרון היא אם שווה לעשות קרוס פייר ? ואם הספק מספיק בכלל? ד"א אני מאוד מרוצה מה4850 הביא לי שיפור דיי גדול... היהלי 8800GTS 320 תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
טוב פתחתי פה נושא לא מזמן שמשום מה בכל המשחקים שלי יש טקסטורות מפוקסלות בצורה בלתי נסבלת. אני בטוח ב100 אחוז שבעבר המשחקים נראו יותר טוב. כל ההגדרות על הכי גבוה והרזולוציה הטבעית של המסך שלי. ואני לא יכול לשער מה הבעיה מפרט - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש עדכון - חשבתי על זה שלפני כמה ימים התקנתי את F.E.A.R קומבאט הראשון, ואיתו הותקנה כנראה גרסא ישנה מאוד של DIRECTX שגרמה לבעיה. התקנתי את הגרסא העדכנית של DIRECTX והבעיה לא נתפרה. עדכנתי ל9.8 ועדיין מפוקסל.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-