כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת SLI עם לוח GA-K8NKP-SLI ו 2 כרטיסי XFX GEFORCE 6600 GT ורציתי לדעת איך אני משנה את החלוקת עבודה בין הכרטיסים שכל אחד יעבד חצי מסך או כל אחד יתן פריים לסירוגין וכל המציבים האלו התקהתי את הדרייור 77.77
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם.. המחשב שלי: מעבד - AMD Athlon64 3000+ 939 venice לוח אם - MSI K8T NEO2 זיכרון - 4* Kingston DDR 256M CL3 400MHz(סה"כ 1 ג'יגה) התקציב שלי הוא באזור ה1000 ש"ח בהתייעצות קודמת שהייתה לי באחד הפורומים באתר המליצו לי על 7600GT, אבל את הכרטיס הזה בAGP מצאתי רק בחנויות אינטרנטיות ולא קרובות לאזור שלי ואני מאוד מעדיף לקנות מחנות ולא מהאינטרנט. בכל מקרה, מסיבוב בין כמה חנויות הציעו לי את ה-7600GS, X1600PRO שניהם בפחות מ1000 ש"ח האם אשר להתפשר עליהם כשהמטרה שלי היא לשחק משחקים באיכות טובה על רזולוציה גבוהה ב19''?? או שכדאי לי להמשיך לחפש את ה7600GT?? בקייאספי הציעו לי ?X850 Pro 256MB, DDRIII, DVI, VIVO, AGP? ב-970 ש"ח האם זה כרטיס ברמה של 7600GT? או כרטיס טוב בכל מקרה? …
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4462 לכל בעלי הAGP הגוסס, יש משהו שחושב עליכם
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כותרת.........הזמנתי היום ואין לי אפשרות לשנות כי זה התקציב שלי עם חריגה....
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נייד. חיברתי אותו לLCD שלי (37 אינץ') וחשבתי שאני אראה את התצוגה על כל המסך. אך מה שקרה בפועל הוא שראיתי את מה שמציג המחשב על החלק האמצעי של הLCD. נכנסתי להגדרות תצוגה -> רזולוציית מסך, ולא משנה כמה שניתי שם, בLCD זה נראה כאילו יש גבולות בתוכה. ז"א נגיד ושיניתי ל רזולוציה 768X1024 החלק התחתון של התצוגה לא נראה בLCD. מה גם שברגע שלחצתי זהה, על הLCD הופיע 1, אך המסך של הנייד היה כאילו כבוי (שחור). בתצוגה יש לי לבחור ב"ריבוי צגים" 2 אופציות (שרשומות אותו הדבר), הראשונה משפיעה על ה"תצוגה הראשית" והשנייה על התוצגה המשנית (שמסומנת באפור - קרי לא פעילה). בעצם איך אני יכול לראות בLCD שלי כמו בתוצגה הטבעית שלה (16X9)??? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
X800GTO2 האם יש את הכרטיס בארץ? ואיפה קונים? תודה וכמה עולה תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/835/1/page_1_introduction/index.html
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
Hi all. I need your help regarding this specific model of palit, i know it has superb scores, if anyone have this card and can tell me his impression of it it'll be much appreciate. Here some review: http://www.tweaktown.com/articles/942/9/page_9_palit_7300gt_sonic/index.html
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה. החלפתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (ל- PX7300GS עם 256MB). זה כרטיס פשוט כי אני לא משחק בכלל אלא רק צופה בסרטים, וכתבו לי באתר שאין טעם להשקיע בכרטיס שהוא מעבר לבסיסי. מאז שהתקנתי את הכרטיס (עם דרייבר עדכני), סרטים נראים כהים מאד (כמעט לא רואים כלום), למרות שה- Desktop עצמו בהיר מאד. כשאני מפעיל סרט לא במסך מלא - רק החלון של הסרט כהה ושאר התצוגה בהירה. כיוונתי את המסך (בהירות, קונטרסט, גאמא וכו') וכאמור הוא בסדר בהכל חוץ מבצפיה בסרטים (שזו המטרה העיקרית...). אפילו החלפתי למסך אחר בשביל לבדוק, והתופעה זהה. האם הכרטיס לא תקין? זה נראה לא הגיוני שהוא בעייתי רק בסרטים. מה אפשר לעשות? אני מיואש. ממתין בקוצר רוח לתשובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני חצי שנה מחשב בנועה מחשבים והיום יסתכלתי בdevice manger ומפרט של נועה מחשבים שקניתי ובנועה מחשבים כתוב שקניתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 אבל ב-device manger ובגם ב-everst כתוב שיש לי x800 gto עכשיו הקטע המוזר שלפי ה-hwzone ה-gto2 יצא רק מלפני איזה שבוע אז WTF? נועה מחשבים עבדו אליי?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... אני ממש ממש רוצה לשדרג, אבל יש לי 2 דילמות.. 1. המערכת שלי לא תומכת ב64 ביט (המעבד)... שאוטוטו יוצא vista וכו' וכו'... 2. AGP...... ממ למחשב החדש שאני יקנה מתישהו בעתיד, זה לא יתאים בהכרח ולא יהיה מספיק חזק כביכול (רואים לפי ה3dmark06)... אז השאלה שלי היא כזאת... האם כדאי לי לשדרג לכרטיס הזה? (xfx 6800GS) שכמובן מה שגרם לי עוד יותר להתלהב מזה זה שניתן בחלק מהכרטיסים לפתוח צינורות ל16... ד"א, יש לי מזל עם זה.. יש לי כרגע 6200 פתוח ל8 צינורות + אוברקלוק.... (1322 3dmark06). או לחילופין, לחסוך ולסבול, ואני מדגיש אני סובל, זה לא מריץ לי על גבוה כמעט כלום חוץ מדום3 וקוויק... ולקנות עוד חצי שנה ככה מערכת שלמה חדשה... אשמח לתגובתכם הכנה, ד…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם מישהו ראה כרטיס מסך HDMI שמגיע בתקן 1.3 ? כרטיס שקיים בשוק או שעומד לצאת ? והיכן רשום שהוא תומך בתקן 1.3 ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
אני בדילמה אם לקחת עם אוורור אקטיבי או פאסיבי. מצד אחד 9600 עם אוורור אקטיבי מונע התחממות... אבל עד כמה הכרטיס הזה מתחמם ? וכמה הוא יותר רועש לעומת הפאסיבי ? מה עדיף לקחת ? קישור ל- 2 הכרטיסים: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44402
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28082&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE המפרט של המחשב שלי: 2800+ 1.5gb זיכרון פנימי אני רוצה כרטיס למשחקים, לא צריך שיעבדו באיכות הכי מקסימלית...סתם משהו להשתעשע איתו קצת... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הכרטיס הראשון Geforce PX7900GS-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, Dual DVI, w/256 DDR3 (1.4ns 256 bit) . עובד עם מעבד AMD Athlon AMD2 3800+ x 2 2GHz , 2x512KB Cache, Socket AM2 הכרטיס השני SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שעובד עם מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB איזה שילוב לדעתכם ייתן את התוצאות הטובות יותר? והאם ההבדלים יהיו קריטיים?(בלי להתחשב במחיר כרגע, ונצא מהנחה שיש זיכרון 677 מגה-הרץ, 2 סטיקים של 512, עם DUAL CHANNEL, תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה אח שלי קנה היום Gigabyte Radeon 9800 pro ויש לו כמה בעיות אז ככה חיברנו את הכרטיס ללוח אם למקום שלו הפעלו תמחשב ועכשיו זה עושה נמצאה חומרה חדש בקר ווידאו Vga Controler ואנחנו עושים התקנה אומטית וזה לא מצליח להתקין זה אומר שאין דריברים עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם הוא באמת משפיע? כמה OC אני אצטרך לעשות בשביל שצאוור הבקבוק יעלם? אם אני עושה OC למעבד האם האחריות מתבטלת? האם TT TR2 יספיק לOC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? ----------- עשיתי חיפוש ושום דבר רלווינטי לא מצאתי, תודה רבה לכולם ---- אני חשוב שכבר פתחלתי אשכול כזה אתמול אבל אני לא רואה אותו פה וגם לא בהודעות אחרונות שלי --- עריכה: כמו שחשבתי, מצטער ראול לא ראיתי שהעברת אז פתחתי חדש (וגם בדקתי בהודעות אחרונות שלי ולא ראיתי את זה ) ,פשוט זה קשור גם לגרפיקה..
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
וכמובן שיחס עלות תועלת שלו הגבוה ביותר ברשותי מחשב AMD 64 3000 עם שני ג'יגה זיכרון לשימוש בתוכנות פרמייר אפטר אפקטס ומקס על מסך DELL 2407
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס מסך geforce fx 5200 אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעותיציאת ה Svideo..... הכוונה היא לראות בטלוזיה קטעי וידאו ( לא בהכרח את כל הלוח עבודה)..... אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אני עושה את זה, איזה תוכנה אני צריך ואיזה הגדרות להגדיר, דרייברים וכד'... - תודה רבה... TOM
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מצטער שאני פונה לפה גם בקשר לעזרה בזיכרונות וספקי כוח,אך הפורומים שציינתי אינם עובדים לי לחבר שלי יש מחשב שהוא רוצה לשדרג,לא משהו משוגע מדי,אבל הוא רוצה שיחזיק לו איזה שנה וחצי. אז ככה,אתם בטח מעוניינים במפרט: AMD Athalon XP 2500+ 1833MHZ Barton ASUS A7V8X-MX VIA KM400 WITH/VGA+SOUND+NETWORK CL2.5 KINGSTON 256MB Ram DDR2700 333MHZ מארז פשוט צורב LG 52X32X52 1.44 ספק כוח גנרי 300 וואט מתפרק מאוורר כזה של זלמן ששמים ליד הכרטיס מסך כדי שייכנס אוויר. אז ככה,הוא רוצה לקנות: משחה טרמית AS5 מKSP (המעבד מתחמם ומגיע ל62 מעלות והמחשב נתקע) כרטיס מסך סביר שיחזיק לו לפחות שנה וחצי בסביבות ה650 ש"ח זיכרון נוסף (כמה שמומלץ-יש לו חריץ זיכרון תפוס ויש לו עוד חריץ אחד…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהנושא נפתח במקום הנכון. נכנסתי לנושא "כל בעלי סדרת 1950... " או משהו כזה ולפי מה שהבנתי אין לי את הבעיה ששם. ועכשיו לנושא: יש לי כרטיס X1950PRO מעבד 4400 של AMD ו2G ראם (אם כל זה משנה) וכשאני משחק בבאטלפילד2 על האיכות הכי נמוכה על רזו. 1024X768 יש לי 90 +- FPS. וכשאני משחק על HIGH ואותה רזולוציה המשחק פועל על 50 FPS -+ ועכשיו השאלה: האם זה בסדר לכרטיס הזה? כי לפי דעתי משחק מ05' אמור לפעול טוב גם על HIGH עם כרטיס כזה אני לא מבין בכל הקטע של המחשבים יותר מדי (ממש מעט יחסית לאנשים פה) ובגלל זה אני שואל אם זה בסדר. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-