עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PzD,

שלום.. יש לי בעיה בכרטיס מסך.. קניתי את הכרטיס HD3850 512MB ככרטיס פצצה אני חייב להגיד.. הכל טוב ויפה... והכרטיס הקודם שלי (X800XL 512mB* העברתי לאח שלי .. עכשיו לאח שלי יש כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. אבל מתי שאני שם תכרטיס מסך החדש.. זה לא עולה המחשב.. כיאילו לא עושה כלום אפילו לא תרעש של הארד דיסק.. אבל שאני מוציא תכרטיס מסך ומחבר לכרטיס מסך המובנה.. הכל עובד טוב.. אולי צריך לשנות משו בביוס או משו .. או איזה סוויטץ' בלוח אם.. מי שיכול לעזור לי .. תודה =]

2. האם למשהו יש מושג לכרטיס HD 2900 תוכנה שמודדת כמה MB זיכרון משתמש כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by devil2052,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by liiight,

יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. איך אפשר לבטל אותו ? http://img186.imageshack.us/img186/1089/frapszg7.jpg

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...

7. Started by JT,

יש לי טלבזית מסך רחב רגילה של טושיבה שמקבל קומפוננט ו S-VIDEO יש לי גם כרטיס מסך של הרקולס רדאון 9600PRO ניסיתי לחבר אתה המחשב לטלבזיה אבל לא הצלחתי שהמחשב יוציא רזולציה רחבה רק רגילה למרות ששינתי את הרזולציה של המסך עדיין ביציאה של ה TV OUT זה הוציא 1024X768. למישהו יש רעיון איך המחשב יוציא רזולצוליה של מסך רחב. בתודה מראש, יונתן

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  8. דבר ראשון אני רוצה להגיד תודההה רבה לכל העוזרים עכשיו זאת הבעיה יש לי כרטיס מסך 7600 gs יש לו חיבור s-vidoe אז קיבלתי איתו כבל לחבר לטלוויזיה אבל הוא היה קצר מדיי אז הזמנתי את הכבל הזה מוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21161 והזמנתי גם מתאם ל21 פינים http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21164 כי לטלוויזיה שלי יש רק את החיבור הזה אז עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שצריך לשחק שם עם ה pal וואולי זה יעזור אבל זה לא עזר לייי למישהו יש אולי רעיון? מה לא בסדר

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. שלום לכולם .. יש לי EVGA 8800 GTS 640MB ומאז החלפת הלוח שלי הכרטיס מזוהה כ-EVGA 8800 GTX. מה יכולה להיות הסיבה? הביוס של הלוח מעודכן לגירסא 1604.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. בוקר טוב! ברשותי המחשב הבא: Intel Core I3 2.9Ghz Gigabyte H55M-S2H Kingston 1333Mhz DDR3 2GB x 2 SeaSonic S12-II Bronze 430W Samsung HD502HJ 500GB 16MB SATA2 7200RPM אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך עד 600-700ש"ח (וכנראה גם אצטרך להחליף ספק ולכן אשמח אם תוכלו להתייחס לכמה W אני אצטרך) שיריץ לי את The Witcher 2 (זה כרגע המשחק שאני רוצה לשחק). כמובן אשמח אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים שיצאו לאחרונה, ובתקווה משחקים חדשים שהולכים לצאת בקרוב. אני לא גיימר כבד, אבל בתור חובב ג'אנר RPG ואחד ששיחק ב Withcer 1 יותר מפעמיים, אני לא יכול לדלג על ההמשך. כמו כן אשמח לקבל המלצות לחנויות במרכז שניתן לאסוף אצלהם את הכרטיס (וגם את הספק אם אצטרך להחליף). תודה רבה ושיהיה לכם סוף שבוע מעולה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. צריך עזרה במציאת מסך 19 CRT בתקציב של 1300-1500 ש"ח שיהיה מסך איכותי :xyxthumbs: ומה אתם אומרים על המסך הזה samsung 955DF CRT ??

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. המחשב הישן שלי שבק, כנראה כי ה- Radeon 9500 Pro שלו החזיר את נשמתו ל- ATI. מאחר שאני לא מתכנן להריץ משחקים על הגרוטאה, אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך. מצד שני, יכולות תלת מימד יהיו נחמדות אם אחליט לשחק עם Compiz. הכרטיס הסביר ביותר שראיתי עד עכשיו בטווח המחירים הזה הוא radeon 9550. יש משהו יותר טוב שאני יכול לקחת?

13. Started by lala22,

שלום. אני סטודנטית לעיצוב גרפי ואני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי לתקופת הלימןדים (בשאיפה ל4 שנים...) אני לא מבינה במיוחד במחשבים ורציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים בסביבות 3000 ש"ח (אם זה אפשרי בכלל...) תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by Assaf L,

איזזה מהכרטיסים עדיפים למערכת שלי PCI-E 1024RAM Ddr2 pentium d 2800 dual core

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  15. מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by siin,

ראיתי את המדריך שיש באתר אך הוא לא מספק אותי. אני מעוניין במדריך יותר מפורט וגם שיהיה בעברית. מישהו מכיר מדריך כזה ברשת? כל שאני מעוניין הוא להעביר את סרטי הוידאו ממצלמת הוידיאו למחשב ושם לערוך אותו בהתאם ובסוף לצרוב אותו וכל זאת רק עם כרטיס מסך (ראדון 9600 פרו) ומצלמת הוידיאו. חשוב לי מדריך מפורט מפני שאין צל של מושג איך עושים זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by roy07,

שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by B0necrack3R,

שלום, ידידה שלי קנתה מצלמה samsung vp103i mini dv.. כאשר אנחנו מחברים אותה דרך הUSB למחשב,נכנס לתוכנה של המצלמה (ניסיתי גם תוכונת אחרות כמו ulead video studio 7 ) האיכות של הcapture גרוע מאוד ואין שום אפשרות לעלות אותה באופן משמעותי.. האם מישהו יודע מה הבעיה? אולי בכלל אי אפשר להעביר וידאו באיכות נורמלית דרך הUSB אלא רק דרך firewire לכרטיס וידאו?? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. לילה טוב לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך Gainward Geforce 6800GT 256MB GDDR3 , שצרבתי לו ביוס לגרסאת ה6800GT Golden Sample , - רציתי לדעת אם אני יוכל לצרוב לכרטיס הנ"ל ביוס של 6800U Golden Sample ? - האם מה שמבדיל את הכרטיסים זה רק מהירויות שעון? ראיתי באתר של Gainward שלכרטיס 6800U מהירות הזכרונות הם 1.6ns ול6800GT הם 2.0ns, האם זה עדיין אפשרי למרות זאת? כל כרטיסי ה6800U מכל שאר החברות גם הם בעל זכרונות 1.6ns? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by boris65,

שלום למומחים קניתנ מסך סמסונג 670bf החדש לבן חיברתי דרך כבל דיגיטלי.במסך אין כפתורים לכיוון הגדרות אלא רק דרך תוכנה מצורפת בדיסק. הדכנתי תוכנה על מחשב אבל לאחר מס.דקות שימוש או ממש מתחילה המחשב נתקע ורק הפעלה מחדש עוזרת.בפורומים של סמסונג גם פגשתי אנשים רבים עם אותה בעיה כנראה התוכנה לא טובה. השאלה,-האם התוכנה היא חשובה ב עבודה או אפשר לעבוד עם הגדרות של כרטיס מסך התוכנה היא magic tune

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. Started by Yaron-Cohen,

האם כרטיס קורספייר...לא משנה איזה X1900 או X1950 יכול לפעול לבד??..או שהוא חייב כרטיס שהוא לא קורפייר... ועוד שאלה... אפשר לקחת כרטיס X1900XT או X1950XT ולשים לו דגומא X1600 CF..??

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by NiTRo37,

היי ממצב אנשים, יש לי שאלה קטנה: מהו דרייבר הCATALYST הכי טוב לATI RADEON 9600XT 256 MB ? אני מכוון לדרייבר שישפר ביצועים וכו'.... או שפשוט עדיף להסתפק הגרסה הכי חדשה(הלוא היא 5.12 ) ? תודה , ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת אם ה-CCC אני לא מצליח להפעיל אותו. ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מנסה להפעיל אותו כלום לא קורה לוחץ דאבל קליק ו.. כלום. את אותה הבעייה יש לי גם אם הגרסא שבאה בדרייבר 4.10 וגם 4.11. לבינתיים אני משתמש ב- ATI CONTROL PANEL. 1. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעייה אם ה-CCC? 2. האם יש השפעה על הביצועים של הכרטיס בגלל שאני משתמש ב-ACP ולא ב- CCC? אני משתמש ב- WIN XP SP2 .NET Version 1.1 Framework SP1- מותקן הכרטיס שלי: POWERCOLOR R9600XT 256DDR

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום לכולם. לפעמים אני רואה באתר TomasHardware תחת הקטגוריה Charts - Graphics Cards, שכרטיס מסך SLI מקבל פריימים יותר נמוכים במשחקים מאשר אותו הכרטיס בגריסה הרגילה(לא SLI). איך הדבר אפשרי? תודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by manz11,

BFG Tech BFGR76256GTOCE Geforce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail אני לא יודע האם לקנות או לא ?! יחובר ל AMD 3600 D.C אני לא יודע אם הכרטיס הזה שווה משהו...(לא מבין יותר מידי )...תודה.

דיונים חדשים בפורומים