עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Refaelo,

רציתי לדעת אם יש READON 9800NP עם 256bit ו/או 256MB ואם כן איפה ניתן לרכוש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. Started by devil2052,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. רציתי לדעת אם אפשר לחבר מתאם שהופך מ DVI ל HDMI בכטיסי מסך של NVIDIA ..... שמעביר גם קול!!!...ראיתי שיש כזה ל RADEON

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. Started by zgd,

לא ידעתי באיזה פורום לפרסם "תצוגה וגרפיקה" או כאן... אז החלטתי בסוף על זה... יש לחבר שלי מסך LG (לא זוכר את הדגם המדוייק) והיום העליתי אצלו בפעם הראשונה את CRYSIS. ובסרט הפתיחה כשהתמונה נעה מהר יש מין חיתוכים כאלה של התמונה בחלק העליון והתחתון לפעמים... יש לציין שזה רק כשהתמונה נעה מהר... מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by foxil,

יש לי כ. מסך GEFORCE 7600GS שמגיע עם חיבור לטלויזיה, החיבור נראה אחד יציאה ממחשב ו-4 כניסות לטלויזיה. 4 כניסות נראים בעל 4 צבעים אדום, ירוק, כחול וצהוב. ואני רוצה רק כניסה בעלת חיבור כבל Composite. יש קיים כזה שיאפשר לחבר את מ-4 כניסות אל כבל Composite או חיבור רגיל מיציאה של כ. מסך וכניסה כבל Composite? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. Started by dd7,

אמא שלי רוצה לקנות מסך lcd ולחבר אותו לוידאו/דיוידי הכי זול שמצאתי זה 15 אינץ 2000 שקל נורא יקר אז חשבתי לקנות מסך מחשב ולחבר לו כרטיס טלויזה חיצוני מה אומרים ?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי בסכום של עד 1000 שקל. אני אודה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס שיתאים בעיקר למטרות גיימינג. פרטי המחשב שלי מעבד: (QuadCore Intel Core i5-2400, 3200 MHz (32 x 100 לוח אם: (ASRock H61M-VS (1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, LAN ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk מסך מחשב: AOC i2353Fh 23 ואם תוכלו להסביר לי בקצרה מה עדיף Nvidia Geforce או AMD ATI Radeon? ולמה?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by yotamavi,

מה עדיף.. הדרייברים מהאתר של NVIDIA או דרייברים של אומגה? (ל7950GT)

9. Started by nahonh,

שלום שי לי כרטיס מסך חדש XFX6600GT ונראה לי שיש לי בעיה איתו במצב מנוחה הוא מראה לי על 60-61 מעלות ובמאמץ אחרי משחק 68-69 מעלות האם זה הגיוני???

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4912 ואם הוא שווה אז למה נראה לי שהם אותו דבר, אבל לאלברטון יש שם

11. Started by yehielio,

שלום חיברתי כבל מה-tv-out בכרטיס המסך לטלויזיה והמחשב לא מזהה את ;D הטלויזיה ממה זה יכול לנבוע? תודה

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  12. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 + http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=874 +ביצוע אוברקלוק או.............. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בקשה קצת מיוחדת הפעם.. אני מתכוון לקנות מסך מחול, אבל אני לא יודע מה לבחור, יש המון דגמים חדשים שאני כבר לא מכיר ואני לא בקיא כל כך בשוק המסכים החדשים כיום. אשמח אם תוכלו להציע לי דגם טוב (אני FAN של MAG אבל אם תמצאו משהו יותר טוב באותו מחיר או פחות לא אחשוב פעמיים) במחיר של 120$ - 130$ שזה כ-600 ש"ח בארצנו (רק לשם השוואה..) אני לא מעוניין במסך LCD אלא במסך בתצורת CRT. מצאתי את המסך הבא: 17" AH788, FLAT, 86kHz, TCO03 של MAG שעולה 115$ מה אתם אומרים? תודה מראש חברה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by idani1983,

האם ניתן לשים רמקולים ליד מסכי LCD או שזה פוגע בהם כמו במסכים הישנים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקחת את כרטיס המסך שלי הנוכחי geforce 6 series turbo chache ולחבר אותו לחדש כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe האם אפשר לעשות ביניהם crossfire\sli אני לא ממש מבין בזה אבל אם יש דרך אז יש לי מישו שיחבר. מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A21B 400W

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by Atreidies,

שלום אני חדש ואני צריך את הדעות שלכם בקשר לקניית כרטיס מסך. עכשיו על הכוונת שלי זה ה-8800GTS, והוא מיועד בשביל להריץ משחקים כבדים שהולכים לצאת בקרוב כמו Gears of War, UT3 וכל אלה. השאלה האמיתית היא האם כדאי לי לקנות עכשיו את הכרטיס (GoW יוצא בחודש הבא ואני ממש רוצה לשחק בו) או לחכות לקנות כרטיס אחר? מישהו גם יכול להגיד לי אם יש לכרטיס הזה איזהשהי תחרות (כמובן באותו מחיר בערך)? נ.ב.- בקשה לי אליכם נסו לדבר בשפה יותר פשוטה כי אני לא ממש מבין בזה. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by !_Evil_!,

agp x8?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by sLoGy,

אני רוצה לחבר עוד מסך למחשב ולעשות dualview עכשיו, מסך אחד מחובר לכרטיס מסך (Geforce 7600) זה המסך הראשי שתמיד השתמשתי בו והמסך השני לכרטיס מסך המובנה שלי במארז (שניהם עם חיבור VGA) אפשר ככה להפעיל dualview ? איך אני עושה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. יש לי R9800PRO (כבוד לוותק ) לאחרונה גיליתי ש LIVE FOR SPEED רץ ממש, אבל ממש איטי בטירוף, עם ירידה של הפריימים ל 12 לשנייה. זה קורה עם דרייברים בגרסה 5.12 והלאה (כרגע עם 6.1) אבל ראו איזה פלא ופלא, כאשר התקנתי את הגרסא 5.1 פתאום המשחק רץ ככ חלק שהייתי צריך להגביל את הפריימים. מישהו מכיר את הבעייה? ואיך לעזאזל אני פונה ל ATI לידע אותם על הבעייה הזו? ואולי זאת בעייה של המפתחים של LIVE FOR SPEED?? בבקשה המשחק הזה חשוב לי כי הוא אחד היחידים שאני באמת משחק. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by com555,

התקנתי מערכת הפעלה 2003 גירסת אנטרפרייז הכל עובד חלק חוץ מהג'י פורס 2 של אנ ווידיה הורדתי את הדרייבר של כ' המסך עכשיו אני מחפש את ההופצייה של צפייה הנעשה במחשב על צג הטלווזיה שלי ואני פשוט לא מוצא את זה יש לי יציאה ל-TV הורדתי את הגירסה ל-2003 הבעיה שהגירסה של 2003 היא למעבדי 64 ביט מה ששלי 32 ביט . תעזרו לי בפתירת הבעיה המתסכלת הזאתי תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  21. דוד שלי בא לארץ ומוכן להביא לי כרטיס מסך של בערך 150$. עכשיו בחרתי את הכרטיס הנ"ל בעזרת חבר: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16814130220 המחשב שלי: Pentium 4 2600MHz 512 DDR SDRAM Motherboard Name Asus P4S800D (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, LAN) hard disc Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 111 GB, IDE השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתאים לי למחשב ? ואם כבר לא מתאים... יש המלצות? thx anyay ^.^

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. אני צריך כרטיס PVR איכותי (2GB לשעה) עם שני מקודדי MPEG-2 בחומרה שתופס חריץ PCI אחד. אני מעוניין לחבר לכרטיס PVR ממיר של כבלים (Thomson), ומכשיר וידאו במקביל. הייעוד של הכרטיס הוא הקלטה של ערוץ הטלוויזיה בו אני צופה, כולל Pause ו-Resume מהנקודה בה עצרתי, כאשר ההקלטה נמשכת ברקע (Playback על מסך הטלוויזיה). רצוי שלכרטיס PVR יהיה גם TV-Out ומפענח MPEG-2 בחומרה, אבל אפשר אולי להשתמש ב-TV-Out של ה-GeForce 6600GT. במקביל להקלטה של הערוץ בו אני צופה, אני רוצה גם להמיר קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי (MPEG-2\DVD) באמצעות חיבור מכשיר וידאו לכרטיס PVR. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by Rrafi,

איזה מאוורר הכי טוב ולא יקר יתאים לי לכרטיס מסך....?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל, אבל בשביל לחדד האם כדאי לשלם בסביבות ה600-500 שקל יותר על מנת לקבל את הביצועים החזקים יותר של ה850XT והאם למישהו כאן יש איזשהו בנצ'מרק להשוות בין הביצועים של הכרטיסים הנ"ל ואם אני כבר חופר בנושא, האם ההבדלים בין החברות מהותיים? asus Sapphir MSI? מחכה לתשובותיכם המבוססות ;\

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. Started by sroolik,

יש לי GF 4 64 MB וכל פעם כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה של המסך מהבהבת כאילו המחשב לא קורא את המסך בסופו של דבר, אחרי לחיצות חזקות וקצת הזזה של הכבל של הכרטיס המחשב עולה הביאו לי כרטיס אחר (ממש ישן, 2 מגה) לבדוק אם הבעיה בכרטיס, הכרטיס לא עשה את הבעיה הזו, לפחות לא באותה תדירות שה GF עשה מכאן הייתי אמור להסיק שהבעיה היא בכרטיס שלי, אבל: הכרטיס הישן הוא בחיבור PCI וה- GF הוא AGP למישהו יש מושג איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בכרטיס או בלוח ? תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים