עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נראה לי שיש סוג כזה מה הוא ? וכמה הוא עולה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. Started by sicodan,

שלום ברגע שאני מנסה להתקין את הדריוויר (Catalyst 3.6) אני מקבל הודעת שגיעה ATI software Error extracting support files: the directory or file cannot be created ??? ניסתי להוריד מהאינטרנט את הדריוורים גם את הגירסה הקודמת אבל זה לא עזר אני ממשיך לקבלת את אותה שגיעה עם התוכנה הזאת מה אני יכול לעשות בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by רוני1,

יש לי כבלים שמתחברים מהמחשב לטלויזיה ואני יודע שצריך להגדיר איכשהו למחשב שאני אוכל לראות במקום במסך של המחשב בטלויזיה...... וגם בעבר עשיתי את זה.... אבל אני לא זוכר איך..... למישהו יש מושג?????? אני חושב שזהו איפשהו במאפינים אבל אני לא זוכר... עזרה בבקשה תתודה....

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by TimoTy,

הוא מבקש ממני סיסמה....... איפה אני משיג אותה או מהי ?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  5. Started by Psy,

בעת התקנת דרייבר של NVIDIA אני מקבל את ההודעה הבאה -> (תמונה) עד כמה זה קריטי, ואם בכלל זה בסדר להתקין את הדרייבר מבלי להסיר את הקודם...? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by RGod,

תגידו איפה אני מוצא את הדרייברים הישנים לכרטיסי RADEON ?כלומר בלי ה catalyst control center ???הם מאיטים את המחשב .

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  7. אני מחפש לקנות לעצמי מסך 17-20'' LCD אשר יצטרף למסך טלוויזיה LCD 27'' בחדר שלי. בגלל שהמסך ישמש לעבודה ולפעמים למשחקים, אך לא לתצוגת סרטים(בשביל זה יש לי את המסך טלוויזיה), אני חושב לקנות מסך 19'' בגלל שיש סתם קפיצה עצומה במחיר של 19'' לעומת 20''. ולכן אני חושב שעדיף לקנות מסך 19'' טוב. חשוב לי גם שהמסך היה יפה חיצונית, אז אם מדובר בתוספת של קצת כסף בשביל יופי נטו בלי ביצועים, אז סבבה. המון תודה מראש, ניב..

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by טל,

אני צריך אותו בעיקר למשחקים וסרטים.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by 3gh,

האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש

10. Started by TimoTy,

למי שיש את ההרקולס בבקשה שיגיד לי אם הפתיחה עם האומגה עבדה וכמה סיכויים יש לי!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  11. Started by Euthanasia,

ראיתי בדובים את הקירור האדיר שלו (לפחות כל הוא נראה..) ורציתי לדעת אם עדיף אותו על פני ההאחרים כמו הXFX.. תודה! ועוד שאלה שקשורה לOC. האם כדי לעשות OC לכרטיס מסך צריך גם שינויים במעבד/זיכרונות? והאם זה יביא להבדלים משמעותיים? וOC לכרטיסי מסך עושים רק ע"י תוכנות כמו RIVA TUNER וכו'..? תודה!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. Started by IdoK21,

אז ככה יש ברשותי כרטיס מסוג זה ורציתי לדעת איך הוא יעבוד אם טלוויזית LCD רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בHD ואיזה תמיכות כן יש לו, תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  13. יש לי בעיה בתצוגת המסך, ברגע שאני מפעיל סרט או משחק כלשהו אני רואה על המסך נקודות אדומות בצורות קווים מופרסים על המסך בבקשה עזרו לי לפתרון את הבעייה!!!! תודה רבה לכול העוזר!!!!

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by ori24,

מהם בדיוק הפילטרים במשחקים שיש ה-X4 X8..... ועד כמה כל שינוי שלהם משפיע על הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. Started by prelly,

רציתי לדעת מתי יצא 6600gt pci-e?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. *החוקים לגבי הכותרת ממש לא חכמים, למה אני צריך לכתוב את התקציב אם הוא לחלוטין לא רלוונטי לשאלה? בכל מקרה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך AGP. חשבתי על הHD2600XT , אבל הוא לא זמין בחנות שבה אני רוצה לקנות... ראיתי שיש באותו מחיר את ה- HD3650 אז, מי מביניהם יותר טוב? כמה משמעותי השוני? האם צריכת החשמל בשניהם זהה? (אם הספק שלי מספיק ל2600, הוא יספיק גם לשני?) האם אתם ממליצים לי ללכת עליו?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה לקנות מסך שטוח 19 אינצ' הכי טוב שיש מי שמבין שבבקשה יעזור לי לבחור ויביא ושיראה לי איזה מסך אמרו לי שהכי חשוב זה גודל נקודה קטן אבל אני בטוח שיש עוד דברים שמשפיעים תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by liiight,

שלום, המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD Q9300 4GB DDR2 9800GTX VISTA 64 SAMSUNG 2243BW (1680*1050) בזמן האחרון שאני מנסה להפעיל את הVSYNC במשחקים (מה שעבד לי ללא בעייה עד לא מזמן), הFPS יורד בצורה מטורפת, לפריים אחד כל 4 שניות או משהו כזה (כולל MOUSE LAG בתפריטים והכל). עדכנתי לדרייברים האחרונים של NVIDIA (לא זוכר את הגרסה, אבל הורדתי אתמול) ולא עזר. התקנתי את הD3DOVERIDE כפי שראיתי בסטיקי, ושוב, אין שום שינוי. אני חייב לציין שכל שאר ההגדרות בכמה משחקים שניסיתי (SERIOUS SAM 2, CALL OF DUTY 4 ו-CRYSIS) עובדות מצויין, ורק הVSYNC גורם לי לבעיה הזו. למישהו יש עוד רעיון למשהו שאני יכול לנסות, או שאני אאלץ לוותר על VSYNC?

20. או מסך בטווח מחיר הזה שיהיה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. Started by Boiling,

יש לי בעיה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי הוא משדר בשיטה שלא מתאימה לטלוויזיה או ההפך הטלוויזה מופיעה ב שחור לבן איני יודע בדיוק עשיתי חיפוש בפורם אך רק לי יש בעיה שאיני יכול לשנות את שיטת השידור הנה תמונה שממחישה .. בבקשה עזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות . הייתי בפורמים של NIVIDIA ולא מצאתי תשובה אם אפשרי המלצה לTV TOOL שתומך בכרטים מסך FX 5200 של GYGABITE זה יהיה מעולה תודה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by generalA,

אני מחפש זיכרון RDRAM 128MB (שתי יחידות), מה המחיר הכי זול שניתן למצוא (של סמסונג)? ועוד שאלה.. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד במחיר של 300 -400 שייתן ביצועים טובים יותר למשחק Gta San Andreas ממה שיש לי כרגע (Geforce 4 mx 64). כמו כן הכרטיס שאתם מציעים חייב להיות טוב ל- OC. תודה !!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by ShayMagen,

איזה כרטיס כדאי לקנות geforce 6800u או radeon x800 xt.המחיר לא משנה וגם לא צריכת החשמל. אני פשוט רוצה לדעת איזה כרטיס כדאי לקנות.אני יודע שהטכנולוגיה של הgeforce מתקדמת יותר אבל הx800 יותר חזק....???

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  24. Started by liran.be,

אהלן, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון (?) אני מחפש כרטיס וידאו להמרת קלטות וידאו ישנות לפורמט דיגיטאלי. אני סטודנט ככה שיש צורך בכרטיס זול יחסית, שיעבוד על מחשב די ישן (בן 5). מעבד אינטל 3 ג'יגה, 2.5 ג'יגה זיכרון. תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by danielG,

שלום קוראים לי דניאל ואני חדש בפורום. יש לי מחשב ישן יחסית (AMD AXP 1500+) וכרטיס מסך G4 MX440 אין לי כוונה לשדרג כרגע את המחשב בצורה משמעותית מפני שבעוד פחות משנה אני מתגייס ואני רוצה לעשות שדרוג אחרי שאשתחרר. אני כן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שאני לפחות אוכל לשחק במשחקים החדשים במשך השנה הזאת. קראתי בכל מיני פורומים ושאלתי חברים והגעתי למסקנה ש GEFORCE4 TI הוא כרטיס מסך טוב ואפילו יותר טוב מ FX5200 לכן אני מחפש איפה ניתן לקנות אותו (חדש או יד שנייה אולי מישהו מוכר) .

• 1 תגובה
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.