כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
המצב הוא כזה יש לי מעבד Intel Pentium-D 820 Dualcore 2800MHZ ולוח אם MSI 945GZM3 האם אחד מהחלקים הנ''ל יכולים לגרום לצוואר בקבוק לכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני יכול לראות איתו טלווזיה במחשב כי קיבלתי עם המחשב חיבור שמתחבר לכרטיס מסך וגם הוא כמו בננה כמו בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
תודה רבה ואיך יפעלו משחקים עם המסך הזה ? 206BW?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לו חיבור למסך הישן וDVI ויציאה של HDMI ויש לי טלוויזיה רגילה בחדר ולא קיבלתי כבלים בקופסא שלו מה לעשות איזה כבל צריך ?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הוא מריץ לי את המשחקים הכבדים בלי שום בעיה אבל כשאני מריץ CS 1.6 הוא מקרטע חחחח למה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי 8800gts 640mb ואני מקבל ב everest שהמאוורר שלו מגיע רק ל 60 אחוז.. זה צריך להיות ככה ? אולי מכאאן באה הטמפ' הגבוהה ? מצ"ב תמונה.
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קיבלתי במבחן ציון 2699 SM2.0 Score 1076 HDR/SM3.0 942 CPU score 1788 זה היה נראה לי ממש מוזר. הפריימים לא עברו את 17 לשנייה. ולעיתים הוא פשוט היה על 0 פריימים לשנייה. המחשב חדש רק רוצה לוודא שהכל תקין. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך להתקין דרייבר ל- GeForce 4 440MX בויסטה . באתר הרשמי לא מצאתי דרייבר של הכרטיס הזה שמתאים לויסטה. אשמח אם תכוונו אותי
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שאלה עקרונית - האם בכל מקרה עדיף לקנות את ה - 8800 GTS 640 MB הזולים? למשל של חברה שפחות נחשבת בכרטיסי מסך או ללכת על ה 320MB של חברה יותר מוכרת. אולי כבר עם OC מהמפעל... הפערים במחיר הם לא רציניים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב שיהיה בערך כזה: מעבד + לוח אם quad core 2GB RAM 200GB דיסק קשיח עריכה:ספק אני יקנה לאחר בחירת ככרטיס המסך, לפי הצורך, אני גמיש. והמסך יהיה איזה מסך סמסונג LCD כנראה 17" או 19" המליצו לי לשים במחשב זה Nvidia Geforce 8800GTS 320MB רציתי לדעת האם זה טוב או האם למישהו יש הצעה יותר טובה. עריכה: התקציב הוא בין 1000-2000 אך אם יש משהו שחורג מעט אבל ממש ישפר אז זה גם בסדר. תודה רבה מראש ori givati
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קניתי אותו והוא נראה על הפנים, ממש זוועה, אולי שגיתי בהגדרות או משהו? כוונו אותי אם אפשר.. הבעיה בעיקר בסרטים, כרגע הוא מכוון על רזולוציה מקסימלית רענון 60, 16 סיביות,
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז ככה... היה לי XP עד לא מזמן ובו התקנתי את הדרייברים והתוכנה של כרטיס המסך שלי (X1650PRO) הכל עבד נפלא! דרך התוכנה קינפגתי את הכרטיס גם לטלוויזיה שלי ועבד יופי עם הMEDIA CENTER.. לאחרונה קניתי VISTA ULTIMATE ואז התחילו הצרות... כל דבר לחפש דרייברים.. (אחרי שבוע מצאתי והתקנתי הכל.. חוץ מדבר אחד..) והוא - הכרטיס מסך!!! הורדתי מהאתר של ATI (שעכשיו משולב בAMD...) את הגירסה הכי חדשה שאמורה להתאים ל (VISTA 7.3) אז זהו.. שכנראה בATI לא עשו הכל כמו שצריך... (אם בכלל משהו..) ולעזאזל זה לא עובד!! באמצע ההתקנה הוא זורק לי הודעה שקובץ הINF (שאמור לתת את הפרטים של הכרטיס) חסר ולכן אי אפשר להמשיך (וזה כמובן היה אמור להיות עבודה שלהם...) קיצר אחרי ניסיונות רבים... (והתקנות עצמיות …
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום אני צריך השוואות של כרטיסי מסך מהדור החדש שיצא של nvidia סדרת 7600 סדרת 7900 וכן הלאה אם תוכלו להביא לי שתיים שלוש טבלאות שיש שם משחקים ורשומים לפי סדר החזק למעלה ומצויים שם גם כרטיסי ati יהיה יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הציעו לי 7300gs של expertvision לא שמעתי\לא מכיר החברה אמרו לי חברת בת של palit יש חוות דעת\נסיון למישהוא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני צריך את העזרה שלכם הרכבתי מחשב חדש.. עכשיו יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 של לידטק ומסך LG L1970HR התקנתי את כל הדרייברים והכל אבל ב settings יש לי רק 3 רזולוציות 800x600, 1024x768 , 1280x1024 גם בתוכנה של nvidia.. עכשיו אני משתמש ב 1024x768 האחרון הפונטים שלו קטנים מידי ולא רואים טוב.. הבעיה היא שאין לי עוד רזולוציות ביניים שאפילו בכרטיס מסך יותר פשוט שיש לי במחשב אחר אני מקבל יותר מגוון של רזולוציות.. ורואים לא משהו.. אולי השילוב של הכרטיס מסך הזה עם המסך לא הולך טוב?..(חשבתי להחליף את הכרטיס מסך הזה..)
-
- 6 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מפרט שלם מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: ENERMAX 450W : EG-465AX-VE ההתלבטות היא בין: X1950PRO 256MB לבין x1900gt 256mb וה x1800gt02 512 אשמח לעזרה. כרגע ני חושב שהראשון שה pro הכי טוב. תקנו אותי אם אני טועה או בכלל תמליצו על כרטיס אחר באותם מחירים.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, יש לי geforce4ti מיושן והגיע הזמן להחליף אותו. איזה כרטיס מסך AGP באיזור ה1000 שקל אתם ממליצים לי לקנות כדי שאני אוכל לשחק קצת במשחקים? שווה בכלל להשקיע היום 1000 שקל בכרטיס מסך AGP חדש למחשב או שעוד כמה חודשים, חצי שנה, אני אגלה ששום פעם אני לא יכול להריץ שום דבר? לצערי הלוח אם שלי תומך רק בAGP אז כל כרטיסי הPCIE לא אקטואלים בשבילי עיינתי בפורום כדי לנסות להחליט איזה כרטיס מסך כדאי אבל רק יצאתי יותר מבולבל...
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המפרט שבצד והכרטיס מסך מציג לעמים ביצועים ראויים ולפעמים לא. הכוונה, שהכרטיס לא מציג את הביצועים שהוא אמור להציג (גרפיקה טובה מאד, 9.2K בערך ב 05 וכו'). הכרטיס כן הראה את הדברים האלו פעם אחת וזה כשהתקנתי את ה קטליסט 6.9 ועליו את הגרסא שמתאימה ל X1950PRO ואז הוא הוציא 9.2K ב05 והראה טוב במשחקים. הבעיה שזה קרה פעם אחת וזה נעלם. כמו ששמתם לב יש ככל הנראה בעיות עם הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות. חשבתי להתקין את הדרייברים של אומגה. הם תומכים בכרטיס? (הכוונה להכי חדש- ה6.9) הם יפתרו את הבעיה המוזרה ויראו תמיד את הביצועים שהכרטיס אמור להראות? הם יבטלו לי את האחריו? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה צריכה להיות הטמפ' של 7600GT בזמן מאמץ ובזמן מנוחה?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש,בין שאר החלקים רכשתי גם מסך SAMSUNG SyncMaster 740B וגם כרטיס מסך GIGABYTEG GF 7800GT ,PCI-E,DDR3 256M שמתי לב שעל גבי כרטיס המסך יש 2 יציאות דיגיטאליות ואילו מסך יש 2 חיבורים ,האחד אנלוגי והשני דיגיטאלי. כרטיס המסך מגיע גם עם מתאמים מדיגיטאלי לאנלוגי. השאלה שלי היא איך כדאי לחבר את המסך למחשב? האם להשתמש במתאמים ולחבר את המסך מהיציאה האנלוגית או לחבר אותו דרך היציאה הדיגיטאלית. אגב האם יש איזה שהוא ייתרון לחיבור המסך דרך 2 היציאות במקביל ? אני מניח שאני שואל שאלת תם אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל בין היציאות הללו. אני גם לא יודע האם הגדרה שנתתי של אנלוגי ודיגיטאלי היא נכונה. אנלוגי זה החיבור הישן שדרכו חיברנו מסכים תמיד והדיגיטאלי זה הח…
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך GAINWARD 7800GTX עכשיו אני נכנס לאתר של העדכונים ואיזה אפשרות אני בוחר שם? כי יש GEFORCE AND TNT2 או GEFORCE GO 7800GTX לפני הכרטיס מסך הזה הורדתי מהאפשרות הראשונה אבל עכשיו אני לא יודע כי רשום באפשרות השניה GO מה זה אומר דגם מסוים או לכל הדגמים של ה7800? תודה לעונים?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הם יריצו לי משחקים כמו black and white 2 F.E.A.R GTA3 ומשחקים כאלו שדורשים גרפיקה גבוהה בלי בעיות?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
איך עושים זאת? חוץ מזה, יש לי כרטיס OSPREY 210 (כרטיס ללכידת וידאו) חדש. אין לי בו שימוש בכלל. האם אני יכול לעשות איתו משהו? כלומר א.לחבר אותו לטלויזיה בתור יציאה מהמחשב וכניסה לטלויזה. ב.רק בתור לכידת וידאו. ג. למכור (כי אין לי מה לעשות איתו).
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-