כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, התקנתי וינדווס ויסטה, אחרי יומיים אני מדליק את המחשב ומופיע לי על המסך frequency out of range. והמסך מודיע לי שהוא מקבל תדר רענון של 120 הרץ, למרות שמוגדר לו 60. ואם אני מגדיר לו תדר רענון של 70 הוא כותב שהוא מקבל 140 וכו'(אני בודק את זה ע"י חיבור מסך רגיל לחיבור vga) פירמטתי תמחשב עם ווינדווס אקס פי, כדי לשלול בעיות תוכנה. אחרי איזה יום יומיים שוב אותה בעייה, התקנתי כל דרייבר שמצאתי וזה לא משפיע. במסך רגיל אין את הבעיה הזאת. לקחתי את הlcd וחיברתי למחשב אחר בבית והפלא ופלא הוא עובד(בחיבור vga) החזרתי אותו למחשב שלי(בחיבור vga לא dvi) ושוב הפלא ופלא הוא עובד. אני מכבה בלילה תמחשב, בבוקר מדליק ושוב אותה בעיה, ושוב.....מחבר תמסך למחשב אחר, מחזיר אותו לשלי והכל עובד. בק…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
עם רמקולים מובנים 1300 ראיתי ב-ZAP שהוא עולה מינימום 1900 שקל! אבל מה שמרתיע אותי זה שהוא 13 מילי שניה ואני רואה די הרבה סרטים במחשב וגם פה ושם משחק במשחקים רציניים, בהתחשב בזה האם כדאי לי לקנות אותו? בהתחשב במחיר כמובן. תודה!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
זה המפרט שאני רוצה: יש שם כרטיס מסך של NVIDIA נחמד, השאלה שלי היא - יותר ויותר אנשים אומרים שכרטיס מסך של NVIDIA נחלשו בזמן אחרון וממליצים על כרטיסי מסך האחרים כמו ATI למשל אני רוצה כרטיס מסך חזק אבל בסכום סביר(1700 שח), מה אתם אומרים על כרטיס מסך שמפורט במפרט הזה? http://hwzone.co.il/specslist/view/110 גם כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/2/
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך חזק שיריץ לי משחקים על 1680x1050 מסך 22 אינץ שיהיה קריר ושקט
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.neowin.net/comments.php?id=22160&category=main 62.01 עדיין בטא אבל מי שרוצה לבדוק בבקשה תגידו איך הוא... דרך אגב הינה coolbits2 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815
-
-
1. האם הם באמת שווים משהו ? 2. אני כנראה קונה BFG GEFORCE 8800GTS OC2 320MB , אם אני יקנה כרטיס פיזיקאלי זה ישנה משהו ? 3. על איזה כרטיס פיזיקאלי אתם ממליצים ? תודה ויום נעים!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים לא מזמן סיימתי פרוייקט קטן וקיבלתי עכשיו הרבה כסף ועכשיו.... הגיע הזמן לבזבז אותו לא? קיצקץ שקעתי באינטרנט במטרה למצוא כרטיס מסך נורמלי ולבסוף הגעתי ל2 אחרונים radeon 9600xt 256mb שעולה בערך 1000 שקל ו radeon 9800xt 128mmb שעולה 1400 שקל.. עכשיו אחרי כל החיפושים והשטויות והבלאגנים עדיין לא הבנתי מה עדיף מישהו יכול לעזור לי? המחיר לא ממש משנה אני מנסה להגיע למקסימום ביצועים בעריכת וידאו ומשחקים.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני קונה מחשב.... וייעצו לי לקנות כרטיס מסך עם ה pci-e אמרו לי שזה הכי כדאי כי זאת טכנולוגיה חדשה ועוד מעט לא יהיו יותר agp הקטע הוא שבנוסף לזה שהכרטיס הופך להיות יקר יותר אני גם יצתרך לקנות מעבד ולוח אם יקרים יותר וזה כי אני יצתרך את התושבת 939 בכדי שזה יתמוך בpci-e עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי באמת לעשות כך... או שעדיף לקנות כרטיס מסך agp וכך גם המעבד והלוח אם יהיו זולים יותר... והאם מבחינה גראפית יש הבדל משמעותי... תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול אם המחירים של ATI 9800 pro הולכים לרדת אם כן לכמה בערך ובכמה זמן... כי ראיתי כתבה שבגלל ג'י פורס ATI מורידים מכירים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בבקשה נראה לי שאני לא עושה את זה נכון
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איזה דריבר הכי בשל ומומלץ ל7900GT? איזה גירסה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת: 1-בכמה אחוזים ה-PALIT 7600GS SONIC ,יותר חזק מה-7600GS הרגיל? 2-האם חברת PALIT אמינה?<אשמח לקבל לינק לאתר בקורת> 3-בהנחה שאני קונה כרטיס מסך 7600GS איזה חברה כדאי לקנות,לידטק,או גיגהבייט ?<יש יתרון לקירור באחד מן החברות?> בתודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני אוהב לראות סרטים אבל קצת מעצבן לראות אותם במחשב... ולצרוב אותם ולהפוך אותם שהDVD יקרא אותם לוקח הרבה זמן וזה מעצבן. האם כדאי לי לקנות כבל שיאפשר לי לראות תסרטים בטלוזיה? האיכות טובה? זה יוצא בערך אותו איכות כמו שאני צורב תסרט ואז שם בדיוידי? כמה עולה כבל כזה? גם המחשב הוא דיי רחוק מהטלוזיה בסביבות ה15-20 מטר... עדיין אפשר למצוא כבל טוב שהוא בארוך כזה? כמה הוא עולה בערך? הכרטיס שלי הוא GAINWARD 7900GT הוא תומך בזה נכון? אפשר לחבר לו תכבל? תודה
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס זהה (אפילו מספר כרטיסים) לזה שבכותרת. הדרישות ההכרחיות: Nvidia 1GB ddr3 pci-e 2.0 2 dvi ports והוא חייב להתאים בתוך 1U, אז הכרטיסים עם מאווררי הענק יורדים מהפרק. למישהו יש רעיונות לכרטיס מחליף והיכן אוכל לקנות אותו? תודה רבה, עמרי
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כי התקנתי דריורים מהדיק ואז הווינדוס התקין capture video זה אחרי שהתקנתי WDM driveres
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי תקציב לכרטיס מסך 500 שקל , איזה כרטיס הכי מומלץ למשחקים בתקציב הזה
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-