כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי GEFORCE 6600 של GIGABYTE ורציתי לשדרג אותו למשהו יותר עצבני עכשיו יש לי 2000-2500 ש"ח מזומן ו זיכוי על הכרטיס בחנות הוא 500 ש"ח.... מה אתם מציעים? עוד שאלה: מישהו מכיר את המשחק OBLIVION? ואם כן איזה כרטיס מסך ימשוך אותו בלי שיתקע טיפה אצלי נתקע די הרבה כשיש הרבה דברים...
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6800GS ויש לו יציאה של TV OUT ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה איך אני עושה את זה...? קיבלתי עם הכרטיס את הכבלים שמתחברים ל-TV OUT תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל גדול בין הכרטיס: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E לבין: 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E במה הם נבדלים? אצל מי רמת הביצועים טובה יותר והאם היא טובה בהרבה ממשנהו? ובכלל רציתי לדעת האם ההבדל ברמת הביצועים בין שני הכרטיסים גדול?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איזה כרטיסים טובים יש בטווח מחירים הזה? חשוב לי שבכרטיס יהיה: 1) שלט-חובה 2) איכות הקלטה של שידורים טובה 3) איכות הקלטה מוידאו טובה 4) איכות צפיה טובה 5) אני חושב שאני צריך גם מה שנקרא Tuner פנימי, מפני שאני מתכוון לחבר את הכרטיס בעזרת כבל לחיבור ה-TV שבקיר... אם צריך להגדיל את התקציב לסביבות 500-600 ש"ח, כדי לקבל את כל מה שביקשתי כאן, אז אני מוכן, אבל זה התקציב הראשוני, רק אם ממש צריך אני אוסיף... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
זוהי הביקורת היחידה שבאנגלית ברשת http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=grfx&id=325&pagenumber=3
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש x800 se x800 pro ו x800xt מה יש גם x800xt tpe משהו כזה? ומה יותר טוב 6800 הרגיל או x800 pro ומה יותר טוב x800 pro או 6800gt
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום חברים... אני רוצה לקנות אץ ה 7600gt אבל פורסמו שלושה דגמים עם הבדל במחיר..: ASUS Silent 7600 GT 256MB GDDR3 - PCX - Retail Gigabyte 7600 GT SilentPipe II 256MB DDR - PCX - BULK LEADTEK - PX7600 GT Extreme 256MB DDR3 - PCX - Retail כולם לפי מחיר מהנמוך לגבוה...(ומה זה ה retail הזה...!!!!) לא אכפת לי לשלם רק רוצה לדעת אם יש משמעות לביצועים...(המפרט שלי בחתימה).. תודה רבה.. אבי
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מממ כרגע יש לי ספק CODEGEN 300W אפשר לקרוא לזה ג'נרי מממ, ראיתי ספק של HEC בהספק 300W ב117 שקל, בידיוק במחיר שאני צריך רציתי לשאול, במידה ואני יקנה RADEON 9800 PRO או GEFORCE 5900XT, האם 300W יספיקו? אין לי הרבה דברים יחסית כונן קשיח 80GB, סי די רום, צורב, כונן דיסקטים, וזהו בעיקרון תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום עליכם. לוח האם שלי תומך רק בתקן AGP 2.0 ובמהירות AGP X4 - האם כרטיסים שתומכים בתקן AGP 3.0 יעבדו אצלי? או שמא יעבוד אצלי רק רדאון 9200 ומטה? מקווה שתוכלו לעזור לי....
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ותתנו גם קירור עד 200 שקל אם לא בא מובנה עם הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי את הכרטיס מסך GAINWARD 6600GT כבר במשך שנה ו4 חודשים ,הוים שניסיתי להפעיל את המחשב לא הייתה שום תצוגה והמחשב היה דלוק ועבד, כיביתי אותו,ניקיתי אותו והוא עבד,יש לי ספק גנרי 500W , ישלי מה לדאוג? כי גם יום קודם שמעתי צפצופים כלשהם מהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, בעקבות תקלה החלפתי את הכרטיס הקודם שלי ועברתי מ Geforce 6600 gt -128mb DDR3\128bit pci express של gigabyte ל Geforce 7300 GT -256 MB GDDR2\128bits pci express של יצרן בשם AXLE , אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס ורוצה להחליף אותו. אני לא מבין בכלל בדברים האלו ורק אחרי שהחלפתי קראתי וראיתי שהכרטיס החדש שלי פחות טוב מהקודם, אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולמשחקים, בעיקר אם לא אך ורק Battlefield2 אני יודע שהתקציב שלי הוא לא גדול אבל ממה שקראתי נראה לי שזה פחות או יותר מה שאני צריך, אני לא GAMER מושבע ומשחק פה ושם, ברור שהייתי רוצה כרטיס שיתמוך במשחקים עתידיים אבל אין לי כוונה להוציא מעבר לסכום הנ"ל. נראה לי שכרגע אני ממוקד בשני הכרטיסים הבאים , אשמח לחוות דעתכם עליהם א…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
טוב שלום לכם מומחים אני הופנתי אפשר לומר מהלינק הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234235.msg2057020#msg2057020 אני אסכם, אני רוצה מחשב HTPC בעיקרון יש לי הכל חוץ מכמה דברים שלא קשורים לפורום הזה. אבל אני רוצה כרטיס טלוויזיה שיהיה קשור להקלטות - אני מניח הרבה הקלטות. בעיקרון מה שאני רוצה זה איכות טובה ללא כל מיני הפרעות או פיקסלים מיותרים... המליצו לי [בלינק] ללכת על Hauppauge PVR-150 MCE מה אתם אומרים עליו? איזה כרטיסים יש יותר איכויים בטווח מחירים שלו?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם מותר לי להתקין דרייבר חדש על ישן? זתומרת בלי למחוק את הקודם, אלא פשוט להתקין ישר את החדש.. זה עושה בעיות כלשהן? תודה רבה :]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
-
האם X700\GF6600 יצאו רק בPCIE? והאם יש להם מחיר משוער? תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
השארתי תמחשב דלוק והמסך מכובה בבוקר פתחתי תמסך והתצוגה התקטנה כלמוד אני צריך לכווון עכשיו עם הכפתורים של המסך.. וגם יש לי מסך lg 700p ופתאום הוא ניהיה חשוך יותר כיוונתי תאור בלחצנים על המסך עצמו מה יכול עוד? תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך giga-byte 7300 gt 256 mb האים הוא יכול להריץ מישחקים כגון ghost recon 1+2? ובאופן כללי האים הוא כרטיס טוב?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://www.cya.co.il/up02/05/08/03/f3c6gsa0.JPG מה לעשות .. הדרייברים מעודכנים וזה קורה בכל המשחקים...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום.. אין לי אפשרות להרכיב כ. מסך עומד לכן אני מחפש מן כבל שיחבר בין החריץ בלוח אם לכרטיס. האם קיים דבר כזה? זה אפשרי מאוד.. תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, הרי את רוב הזמן שלי ב4-5 שנים האחרונות שלי ביליתי מול המחשב. בתקציב של 2000+- הייתם אומרים לי קח Samsung 930B או שיש אופציה יותר טובה למחיר הנ"ל בקטגוריית ה-19? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-