כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060707020733.html
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן לראות כמה המעבד CPU מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? כלומר, היכן ניתן לראות את אותה המע' עם מעבד שונה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים המחשב שלי התחיל להשתגע, מפה לשם אחרי פירמוט והחלפת הארד דיסק (שבוודאות היה תקול) התקנתי ווינדוס 10, יש לי את הבעיה (משוטטות בפורומים הבנתי שהיא דיי מוכרת) שהמסך מדי פעם מהבהב ולאחר כמה דקות פשוט נכבה לגמרי, והמחשב עדיין עובד. (אם תחפשו בגוגל Black screen and PC still on - מתאר בדיוק את הבעיה) הבנתי מכמה פורומים שכדאי לנסות להיכנס ל-SAFE MODE ולהסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך לחלוטין ולהתקין מחדש אח"כ, ניסיתי ולא עזר. למישהו יש פתרון אחר אולי? במידה ולא, אני מניח שאין מנוס מהחלפת כרטיס מסך. המחשב שלי כרגע: לוח אם - Gigabyte GA-Z68AP-D3 מעבד - Intel I5 2500k 3.3GHz זיכרון - 8Gb והכרטיס מסך (שלא ברור כרגע אם הבעיה היא בו או לא) - Sapphire Radeon HD 7850 …
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בעיה בשוק הכרטי מסך? בזמן האחרון שומעים הרבה על המשחקים החדשים והדמואיים ורואים שהכרטיסים הכי חזקים [כמובן חוץ מה8800 768מגה והאולטרה] 640 מגה ו320 מגה לא מצליחים להריץ משחקים כראוי... איך זה יכול להיות? איך זה קורה שאנו הצרכנים קונים כרטיס מסך ב2000 שקל מצפים למשהו טוב ומקבלים כרטיס שבקושי יחזיק חצי שנה כאשר יצאו המשחקים החדשים של DX 10?! איך זה ייתכן?! קראתי יותר מידי ביקורות\ סיקורים \ דברים ואני מבולבל לגמרי. אני לא מבין כבר מה קורה... בקרוב [עוד פחות משבועיים] אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מחשב טוב ועכשיו אני תקוע בשאלה של כרטיס מסך מאחר והתקציב מוגבל. יש לי תקציב של 1700 שקל לכרטיס... [+-] איזה כרטיס הכי כדאי לקנות? האם זה בכלל משתלם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
התמונות מTHG. http://www.tomshardware.com/2006/07/21/the_graphics_state_of_the_union/page4.html
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש בהוצאה מינימלית בלי שארגיש ירידה בביצועים לעומת ה-7600GT שלי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי כרטיס מסך מסוג geforce 8800 gts 512 שעד כה עשה את עבודתו נאמנה. בימים האחרונים בעת משחק (tf2) החלו להופיע ארטיפקטים על המסך והמחשב פשוט נתקע. התופעה לא היתה אחידה והופיעה לפעמים לאחר 5 דקות משחק ולפעמים לאחר שעה. בעבר קרה לי משהו דומה אך לאחר ניקוי גוף הקירור (חשדתי בחימום יתר) הבעיה נפתרה. כעת הגעתי למצב שאפילו גלישה באינטרנט גורמת לארטיפקטים מוזרים ותקיעה של המחשב. מבדיקות טמפרטורה שערכתי נראה שהמצב תקין לחלוטין עם 60- 90 מעלות ( מנוחה- מאמץ) אך בנגיעה פיזית בכרטיס עצמו גיליתי שהזכרונות רותחים עד לרמה של כוויה! לפני שאני רץ לקנות כרטיס חדש, האם ניתן לעשות משהו? על הזכרונות והמעבד יש מדבקות תרמיות בעוד שלי בבית יש רק משחה..חבל לי סתם לפרק את גוף הקירור ו…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 995FT 19 הרבה זמן עבדתי עם קווים לבנים שמופיעים בדרך כלל כשיש הרבה טקסט (שולחן עבודה או וורד למשל), והם מופיעים רק לפעמים. והם נמרחים על כל המסך (נקודות לבנות שיוצרות קווים..) פתאום סתם בלי שום קשר לכלום ראיתי את הריפרש רייט אז החלטתי לראות מה ההבדל בלי קשר לקווים הלבנים. הריפרש רייט היה 85 הרץ ואני עובד על 1152 על 864 ככל שהורדתי אותו שמתי לב שהקווים פחתו - אך רק ב60 הרץ הקווים נעלמים לגמרי אני עובד עם 60 הרץ כבר בערך שבוע ועכשיו שמתי לב שעבודה עם 60 הרץ הורסת את העיניים האם זה נכון ? בינתיים בכלל לא שמתי לב להבדל. ולשאלה החשובה : למה הקווים הלבנים האלה מופיעים ואיך מתקנים אותם ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מכיל 4GB RAM וחלונות 8.1 מעבד Core2Duo E6550 כרטיס מסך: Intel G33/G31 Express יש ברשותי גם כרטיס מפירוק תקין G-Force 7100GS של Gigabye. האם מומלץ להעדיף אותו על פני הOB? קישור לפרטי הכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2394#ov
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת. המערכת : E5200 P5KPL - CM 2GB 405W, תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מורכבת... יש לי קלטת VHS שאני מעוניין להעביר למחשב. אין לי כרטיס טלוויזיה/VIVO על המחשב. יש לי חיבורי USB 2.0 ו1394 על המחשב. אני צריך דרך שבעזרת וידאו רגיל אני אצליח להעביר קלטת VHS למחשב... אני צריך מינימום הוצאות! אם זה עוזר, יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית, כך שאם תמצאו דרך להעביר את המידע מהVHS למצלמה, אני אוכל להעביר מהמצלמה למחשב! תודה רבה לכל העוזרים, זה חשוב מאוד!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש, והגעתי למסקנה שאני הולך לקנות את ה- 7600 GS כי הבנתי שיש עליו ביקורות טובות ולסכום כסף הזה הוא מאוד טוב. בהתחלה חשבתי ללכת על 6800GS אבל אז התברר לי שאני אצטרך לפחות ספק כוח של 400 W. אז הלכתי על COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT ואני רוצה 7600GS. אני קונה מהאתר skypc. עכשיו ראיתי שיש שם שלוש כרטיסים שנושאים את השם 7600GS. אחד מהם במחיר של 800 שזה המחיר של ה- 6800GS ואחד במחיר של 600 ועוד אחד באמצע. הבנתי שההבדל בין ה- POINT OF VIEW לבין ה LEADTEK הוא 512 MB ל 256 MB. אז תמליצו לי לדעתם מה כדאי לי לקחת? אולי כרטיס מסך אחר? המחשב לא מיועד לגיימר רציני, אני רוצה שהמשחקים ירוצו נורמאלי בלי בעיות מיותרות, אבל אני לא צריך מושלמות ואני לא רוצה כרטיס…
-
- 17 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלי GeForce8600 GT לטלויזיה.לכרטיס יש שתי יציאות לדיגיטליות ויציאת S-VIDEO ,ניסיתי לעשות את זה לפי המדריך שמגיע עם הכרטיס אבל לא הצלחתי. אודה לכם על העזרה. נ.ב לטליוזיה שלי יש רק כניסת AV.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הרצתי את ה CIV5 איך שיצא. שמתי הכל עד הסוף והכל עבד יפה אבל אחרי יום-יומיים המשחק לא כל כך זז ומופיעים לי חלקים אפורים כאלה מגעילים, לוקח זמן לטקסטורות לעלות וגם מופיעים כאלה ריבועים. אני יודע שכנראה הכרטיס מתחמם יותר מידי אבל הוא במצב מצוין גם במנוחה (48~) וגם במאמץ (~57) וראיתי שהכרטיסים של אנשים פה הם ב 30 מעלות יותר ממני, ממש מוזר לי... יש משהו אחר שצריך לבדוק ?!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפני שבוע התפרסם מידע חדש אודות הכרטיס 7900GS, שם היה מוזכר ה 7950GT שהמידע עליו היה רק זה שהוא יתחרה ב X1950Pro של ATi. היום האתר IT.com.cn פרסם עמודים ממצגת של NVIDIA על ה 7950GT. שימו לב שהנתונים שלו כמעט זהים ל 7900GTX, ההבדל היחיד הוא במהירות הזיכרון - אבל אפשר לפתור את זה בעזרת OC. זאת אומרת שאנחנו מקבלים כאן "כמעט" 7900GTX ב 299$, המחיר של 7900GT היום! אנחנו נמצאים בתקופה מאוד מעניינת, ATi ו NVIDIA עושות כמעט הכל בשביל להתחרות אחת בשניה עם כרטיסי DX9 כשכרטיסי DX10 קרובים מאוד.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דבר ראשון רציתי לדעת מה זה אומר שיש לי בכרטיס tv out? אני יכול לשים סרט במחשב ולחבר את זה ולראות בטלוויזיה? אם כן רציתי לדעת איזה כבל אני צריך לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לילה טוב, אני מחפש מסך סביר שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. והנ"ל LG 17" T710BH FLATRON נשמע לי די מתאים. בפורום ראיתי כמה תגובות לשני הצדדים, ו"מנגד" בעיקר תגובה של אחד שאמר: "העובדה שה-T710BH ישן משפיעה בכך שיש כיום מסכים איכותיים הרבה יותר וכמו כן ישנה האפשרות כי המשתמש יקבל מסך אמנם חדש מהקופסא, אך אחד שיוצר לפני 3 שנים ולא הייתי רוצה להוציא כסף על רכיב ששכב בקופסא 3 שנים. בעיה נוספת ב-T710BH היא שהמסך הזה אף פעם לא היה מסך איכותי ותמיד נחשב למסך תקציבי ואם לפני 4 שנים איכותו לא הייתה מדהימה, מה ניתן לאמר עליו היום? למזלי הציעו להחליף לי בלי לשאול שאלות אז לקחתי את מה שהיה - LG T710BH. טעות ענקית!!! המסך הזה לא רק מתעוות, הוא גם מציג מגוון מרשים של בעיות שבחיים לא נתקל…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בפורומים בחו"ל ונתקלתי בכמה הודעות\בעיות של אנשים ש: אנשים קנו את ה X1900XT או כרטיס טוב יותר (לגבי ה X1800 לא ראיתי הודעות עם בעיה כזו) בעלי מעבד 3000 או 3200 ונתקלו במה שנקרא : "צוואר בקבוק" ונצתרכו לעשות אובר קלוק או להחליף מעבד למי שלא הצליח לעשות אובר קלוק של יותר מאיזור ה 3500 ....(2.4GHZ) עכשיו השאלה שלי מזה אומר בפועל שהם נתקלו בצוואר בקבוק ? מה קורה ? המחשב נופל לאחר כמה זמן משחק ? הפריימים יורדים לריצפה ? כי אני שוקל לקנות את הכרטיס הזה בחו"ל (יש לי מעבד 3000) ואני דיי מפחד ...כי אובר קלוק לא הצלחתי להגיע למי יודע מההה...(2.2 GHZ) מה אני עושה ? (אגב הספק שלי בסדר זו לו הבעיה ...LIBERATY 400) נ.ב לא ידעתי איפה זה יותר מתאים , פה או בפורום מעבדים . …
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אם אני מבין נכון אני רואה מהכתבה שנכתבה בכרטיסיית חדשות ש ati הולכים להסגר מפני ש amd נפרדת מהם. השאלה האם זה יגרום בעתיד ש ati לא יוציאו יותר כרטיסים נוספים ? ומי שיש בידו את כרטיסי ati עדיין יוכל להנות מהאחריות ? לא הבנתי בדיוק מה העסק בין amd ו ati ואיך זה התפתח לכך ש amd קנתה חברה כזאת גדולה .בכל מקרה יכול להיות שלא הבנתי נכון וחסר לי הרבה מושגים בעניין אבל אני חושש לקנות את כרטיסי ati ולכן אני שואל אם יש על מה לחשוש הנה הכתבה >>>> http://hwzone.co.il/news/133779
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][td][/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]שלום מחפש כרטיס מסך למחשב לצפיה בסרטים ו משחקים חדשים המחשב מחובר למסך "46 פיליפס 7007 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824389 כרגע יש לי כרטיס קצת ישן GTX260 שכבר נחלש ואין לו יציאה HDMI1.4 הכרטיסים שבאים בחשבון בתקציב הם : 660 GTX רגיל , אולי TI 7870 7950 7950 השאלה מה עדיף ATI או GFORCE לצרכים שלי אין לי סטרימר כרגע ואני רואה הכל דרך המחשב מה שסמתי לב שאם אני מחבר ד.קשיח חיצוני לUSB של המסך התמונה הרבה יותר טובה וחלקה מהמחשב ניסיתי מחשב אחר עם 6970 ועדיין התמונה דרך USB יותר טובה[/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה לקחת HD4890 או GTX 275, ועכשיו אני פונה פה כדי שתעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מערך SLI של 8800 או QUADRO FX4600 http://www.leadtek.com.tw/eng/workstation_graphics/specification.asp?pronameid=335&lineid=2&act=2 שניהם נכנסים בתקציב מבחינת עלות אז זה לא שיקול
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ה5770 (1GB) יותר טוב מה4870.? מחר הכרטיס מסך הזה יגיע אליי ונוכל להתחיל לשחק נורמלי..
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ובכן אני מתכוון להתחדש בעוד כמה ימים ;D ואשמח לקבל את עזרתכם בהחלטה על כ. המסך. התקציב שלי הוא בהתאם לכרטיסים הנ"ל והמפרט שלי נמצא בצד רק שהספק יוחלף לסיסוניק500W או לPRO 82+ 425W, ויתווסף עוד סטיק של 2GB לזכרון. Gainward Bliss GTX260 Golden Sample 896MB 216SP OC http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=4670 Palit Dual Sonic HD4870 1GB http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1482 אבקש את תשומת לבכם לעובדה שהרבה יותר נוח לי להגיע לTMSFOX מאשר לIQPC אפילו שאני אשדודי.. :-\ איזה מבין הכרטיסים חזק יותר? אם הGTX260 חזק יותר האם שווה להשקיע את ה50ש"ח על היתרונות הבודדים? תודה מראש!
-
- 64 תגובות
- 4.8k צפיות
-