עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by chinchi,

שלום, למחשב של אח שלי הלך הכרטיס המעפן הישן וקניתי לו gigabyte 6600GT AGP 128 הכרטיס הוא בערך לציפיות... אין תלונות, רק שעפ"י אוורסט הוא לוהט במנוחה הוא לא יורד מ52-54 ובעבודה הוא עובד ב 60-62, הטמפ בחדר היא בערך 19 מעלות, ואני חושב מה יהיה בקיץ, המארז הוא ג'נרי עם מאוורר אחד מקדימה מכניס אוויר, מאחורה אין לו, ופתחתי בנוסף חריץ pci לאוורור טוב, מה ניתן לעשות עם הנתון הלוהט הזה? ואם זה קשור- המעבד (P3.0) לא מגיע ל34 אפילו גם בעבודה, כך שלא ממש חם בפנים.. תודה על התשובות

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by itamsh,

שלום אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שנמצא במחשבי, כשהייתי בחנות אמרו לי שאין הרבה כרטיסים שאני יכול לשדרג אליהם היות ושאר חלקי המחשב מחייבים כרטיסים מאוד מסוימים,אני לא זוכר באיזה חלק זה תלוי ואשמח לשמוע איזה חלק משפיע ולאיזה כרטיסים אני יכול לעבור,מה שידוע לי על הכרטיס שכרגע יש לי הוא: Geforce 6200 128+DVI AGP בתודה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Ewingum,

איך אתם אומרים יהיה תאג המחיר של הR300 לכשיצא? כATI הוציאו את הRADEON8500 הוא היה עם תאג מחיר תחרותי בהחלט (ביחוד בחו"ל). איך הולך להיות תג המחיר ההתחלתי של הR300? (ואל תענו בפשוט: נחיה ונראה, או משהו בסגנון)

• 35 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by X1000P,

מאיפה אני מוריד את הדריבר 4.9 החדש... הורדה ישירה אבל בלי קונטרול סנטר הזה.. ושאני מוריד בלי הקונטרול סנטר הזה אז אני צריך למחוק את הדריבר הקודם?ואז להתקין את החדש?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by oshric,

שלום אתמול הזמנתי מחשב e6300 Intel Core 2 Due עכשיו אני צריך כרטיס מסך הכי טוב למחיר 800 שקל אז בבקשה תעזורו לי.. אני צריך גם שתהיה חברה מוכרת אם זה geforce או ati שיהיו חברות מוכרות מהכרטיסי מסך האלה.. כמובן pci-e.. אבל אני צריך כרטיס מסך טוב יחסית להיום ולמחיר שנתתי... עוד שאלה סתם לידע איזה דגם טוב יותר GS או GT של geforce ? סתם לידע... תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  6. אין צורך

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  7. יש לי כרגע Radeon X600 128MB.. התקציב שלי הוא עד 750 ש"ח גג.. חשבתי אולי להחליף לזה: http://www.general.co.il/product_info.php?cPath=1_4_59_66&products_id=1182&osCsid=64be201c7636695f8eaa9e4ebe54742b אני חושב שלכם יהיו הצעות טובות יותר.. תודה מראש, אלכס.

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by Moo,

תראו תמונות ותבינו איך לפתור את הבעיה? כי זה לא סביר נכון?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הזה אבל לא יודע איזה חברה כי כולם נראים אותו דבר חוץ מקירור, אבל יש לי נסיון עם 2 מהחברות מהם ורק רציתי לקבל תמיכה בקשר אם כדאי לבחור אותו בסופו של דבר. Albatron GeForce 6800Ultra 256-bit DDR3 256MB ELSA GLADIAC 940Ultra NVIDIA GeForce 6800Ultra Leadtek WinFast A400 Ultra TDH GeForce 6800Ultra 256-bit DDR3 256MB ViVo עכשיו בעיקרון אני רציתי את הלידטק, אבל הוא די יותר יקר והדבר היחיד זה הקירור והביבו, אז אמרתי אני לא ממש זקוק לזה עד כדי לבזבז 300 שקל נוספים אז בעצם כדאי לקחת את האלסה ששמעתי שהם ממש טובים ויש לי את הראדון 9800 שלהם, או את האלבטרון, אותו מחיר כמעט. תודה

• 51 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by y10,

אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס טלוויזיה אז אני קולט ערוצים של ישראל לבד לדוגמא 10,11,22 וכ'ו? או שאני צריך לחבר ממיר או משהו

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by idani1983,

האם ניתן לשים רמקולים ליד מסכי LCD או שזה פוגע בהם כמו במסכים הישנים

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  12. שלום אשמח לקבל ממכם המלצה לכ.מסך לעבודה עם פוטושופ בWIN7 מדובר במערכת הפעלה 64 ביט עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימד וצפייה בסרטים ושיהיה כמה שיותר זול (: תודה, אביעד

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Dano,

יש לי שאלה חשובה.. ה6600GT גירסת הPCI שלו תהיה יותר חזקה מגרסת הAGP שלו? או שזה ממש לא קשור והם יהיו אותו הדבר?! ועוד משהו תצא גירסה לAGP שהיא 256 מגה?! תודה רבה!!

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by Tass,

זהו זה אני נפטר מהGF2MX ששירת אותי בצורה נאמנה ועובר הלאה! אבא שלי נוסע עוד שבוע להונג קונג וראיתי זאת כהיזדמנות לקנות כרטיס חדש עכשיו לאחר מחקר קטן שביצעתי הבנתי שהכרטיס שהיכ כדאי היום הוא GF4 TI 4200 קודם כל האם ההנחה שלי מוצדקת? (יש לי פנטיום 4 RDRAM 256 1.5G עם בורד INTEL 850) ויש המון יצרנים לכרטיסים ואני די מבולבל לגבי איזה יצרן יותר ממולץ אם מישהו יוכל לפרט לי קצת על היצרנים המובילים מה ההבדלים בינהם אני מעד אשמח תודה!

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. כותרת.. והאם אני יראה שיפור משמעותי? המפרט בצד תודה רבה ויום מעולה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by dor_e2,

ישלי בעיה בכרטיס מסך: sapphire HD 2600 PRO AGP כאשר אני מפעיל ת'משחק NFS PRO STREET ואני רוצה לשנות רזולוציה המחשב מציג מסך כחול ובו שגיאה עם קובץ מסוג ati... התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר שהוציאו sapphire אשמח לעזרה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ndv,

להלן המפרט (או מה שיש...) KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 האתר של החברה: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 לא מצאתי אזכור לחברה הזאת בשום מקום, היא פשטה רגל ? שווה לקנות את זה? אני גר בירושלים ואני קונה מKSP וזה היחיד שנשאר להם בתקציב שלי (עד 500 ש"ח).... למי שלא הבין אותי, אני סגור כבר על ה7300GT אבל החברה הזאת אני לא סגור.....

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by factor,

זה אותו כרטיס?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. נשרף לי חיבור הPCI-E בלוח אם, כרגע אני לא עובד (לאחר ניתוח) ואין לי כסף לשדרג את המחשב לחלוטין (אני מתכנן לקנות חדש בעוד כחודשיים), בינתיים אני צריך לשים על המחשב איזה כ"מ שיעבוד על חיבור PCI רגיל, לפחות DX9 שאני אוכל להריץ משחקים ישנים או משהו... התקציב? בסביבות ה200 שקל, לא נראה לי שכרטיסים כאלה ישנים צריכים לעלות יותר... תודה!

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by toxigun,

הבטחתי כאן פרורום זה במספר דיונים שברגע שיתפרסמו הספציפיקציות להרחבות OpenGL של ה-NV30, אני אקרא אותן ואדווח על התרשמותי מהן. אז הנה זה בא: 1) בעניין ה-Pixel Shaders, שמתי לב שהם עברו למנגנון דומה לזה של ATI, וגם לשיטת מונחים דומה. אים כל כך הרבה שיפורים מבחינת פקודות חדשות יחסית לדורות הקודמים של שבבי NVIDIA, אבל התוכניות שאפשר לכתוב שם יכולות להיות הרבה יותר גדולות ויש לרשותן הרבה יותר משאבים. השיפור הבולט מבחינת הפקודות הוא האפשרות "לפסול" פיקסל, ולא לתת לו להצטייר - אפשרות שלא הייתה קיימת בשבבים מדור קודם. 2) חל שיפור עצום בהרחבה של ה-Vertex Shaders. המון פקודות חדשות שמקצרות תהליכים, יכולת ליצור לולאות ותנאים ודברים רבים אחרים. תוספות אלה אכן נותנות אפשרות ליצור אפק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז לאחר לבטים רבים, אני מזמין ביום ראשון LCD של Viesonic VP171B מצאתי אותו ב - קצת פחות מ - 2800 שזה ירידה קטנה מהמחיר הקבוע של 3000 לפני שאני מזמין, רציתי לדעת אם יש מסך אחר איכותי כמו ה - VP171 בתקציב של עד 2900 חשבתי גם על ה - SAMSUNG 712T אבל ראיתי אותו ולא התרשמתי

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by גיל52,

ברשותי ספק seasonic 620w s12II אני עומד בפני קנייה של כרטיס gtx770 asus directcu II לדעתכם הספק יעשה את העבודה? לפי מה שכתוב באתר דרוש ספקwatt 550 שאר המפרט הוא כזה: i5 lga 1155 2500 kingston 8 gb ram gigabyte ga-pa65 UD3 כיום ברשותי כרטיס gtx 570 gigabyte superoverclocked למתן השוואה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by iyehuda,

מאז שהתקנתי את ה DRIVER של NVIDIA ל MX 200 64M במסך מחשב אני רואה תמונה חדה אבל בטלוזיה התמונה לא מספיק חדה ואין מספיק צבע בולט כאילו שמו שקופית צהובה על התמונה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by ko619,

יש לי כרטיס HD4850 512 MB של Gigabyte. יש לי מסך 19 אינץ' ככה שהביצועים סבבה לגמרי אבל השאלה כמה תוספת ייתן לי לעשות OC לכרטיס? ואיך הוא בעקרון מסתדר עם אוברקלוק, לא תהיה התחממות מטורפת? תודה עריכה: בדקתי גם את הטמפרטורות והם 46 בזמן מנוחה ו78 במאמץ במשחקים כבדים יחסית.. האם זה גבוה?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by ShahafH,

שלום. חשבתי לקנות את הכרטיס החדש של אנוידיה שהוא הג'יפורס 7800 GS. הוא מתאים לAGP כי כרגע אין לי לוח אם שתומך בPCI-E. המחשב הבא שלי הולך ליהיות עוד הרבה זמן אז חשבתי בשביל שדרוג אחרון שזה יחזיק מעמד. בכתבה הבאה מהאתר שלכם אפשר למצוא מידע על הכרטיס: http://hwzone.co.il/archive/1138921614/91617/ אני זקוק לכרטיס בשביל משחקים חזקים כמו באטלפילד 2,דום 3,קוויק 4 ופיר. האם זה משתלם לי הכרטיס מסך הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.