כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
1.מי אחראי על ההעברה של הטכנולוגיה למסך? הכרטיס מסך? או משהו אחר במסך? 2.במקרה שזה לא הכרטיס מסך אחראי האם מסכי מחשב תומכים בHD? (בעיקרון CRT) 3.אם אני מחבר טלוויזיה לא תומכת HD למחשב (אני יוצא מנ'ק הנחה שהכ.מסך שמחשב כן תומך) הטלוויזה תוכל לשדר עכשיו HD? לבנתיים, תודה
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות בעוד כשבועיים מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש. בתקציב שלי מדובר בכ- 2500 ש"ח לכרטיס. השאלה היא מה כדאי: GIGABYTE GEFORCE 7950GX2 GIGABYTE GEFORCE 8800 GTS תודה מראש על העזרה ואם יש רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע (רק יש לי אנטי ל ATI )
-
- 14 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מחשב חדש, לא שלי. הכרטיס הוא ATI RX1300. התקנתי דרייבר עדכני של ATI וזה עובד סבבה, אבל כשמתקינים את ה-Asus Enhanced Display Driver זה תוקע את המחשב מדי פעם ועושה בעיות בתצוגה. מה זה בכלל הדבר הזה Asus Enhanced Display Driver? האם הוא חיוני? חיפשתי בגוגל (וגם בפורום) ולא מצאתי תשובה. כרגע השארתי אותו לא מותקן (אבל יש סימן קריאה ! צהוב ב-DEVICE MANAGER...)
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים כרטיס מסך BFG FEFORCE 8800GTS 320MB OC2 עכשיו הקטע של ה OC2 זה שה CORE CLOCK זה 580MHZ ושה MEMORY CLOCK 1700MHZ עכשיו על הקופסא רשום על הכל OC (אגב יש 2 גרסאות אחת OC ואחת OC2) חוץ ממדבקה קטנה שעליה רשום OC2... אז רציתי לדעת איך אני אדע שלא עבדו עליי ונתנו לי את הOC במקום OC2... (ל OC ה CORE CLOCK הוא 550MHZ וה MEMORY CLOCK 1650 או 1600MHZ..) הנה תמונה שצילמתי מהתוכנה EVEREST ואין לי מושג מה זה אומר... http://img90.imageshack.us/my.php?image=everstresultspe6.jpg
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
במסגרת רכישת מחשב אני קונה כרטיס מסך GTX275. איך נחשב הכרטיס של TWIN TECH לעומת החברות האחרות? תודה
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי Shappire Radeon 9600xt ואני רוצה לדעת איזה דרייבר יתן לי את מירב הביצועים מהכרטיס שלי גם למשחקים וגם לסרטים... האם זה האומגה ? ואם כן מאיפה אני מוריד ? או את CATALYST ? נ.ב האומגה יש לו ממשק קל וטוב כמו ה CATALYST ? שאני יוכל פשוט לבחור גם טלווזיה וגם מסך של המחשב ולעשות שאחד יהיה ראשי וזה יהיה פשוט ולא מסובך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי הוא 9800 gt מעבד e6300 1.86ghz זיכרון 2 גיגה ddr2 667 עם הנתונים הללו איזה תוצאה אני צריך לקבל ב3dmark 06 פשוט אני עומד לבצע בדיקה עם התוכנה ואני רוצה לדעת עם התוצאה שאני מקבל תהיה נורמלית...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך ATI radeon 9200 אבל הדרייבר שלו לא מותקן ואין לי אותו אני צריך לינק להורדת הדרייבר והסבר איך אני מתקין אותו שיעבוד הכרטיס מסך כמו שצריך וכדרך אגב הייתכן שבגלל שהדרייבר לא מותקן הכל נגלל איטי וסימולטור לא עולה יפה ? תודה לכולכים אופיר :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, למחשב של אח שלי הלך הכרטיס המעפן הישן וקניתי לו gigabyte 6600GT AGP 128 הכרטיס הוא בערך לציפיות... אין תלונות, רק שעפ"י אוורסט הוא לוהט במנוחה הוא לא יורד מ52-54 ובעבודה הוא עובד ב 60-62, הטמפ בחדר היא בערך 19 מעלות, ואני חושב מה יהיה בקיץ, המארז הוא ג'נרי עם מאוורר אחד מקדימה מכניס אוויר, מאחורה אין לו, ופתחתי בנוסף חריץ pci לאוורור טוב, מה ניתן לעשות עם הנתון הלוהט הזה? ואם זה קשור- המעבד (P3.0) לא מגיע ל34 אפילו גם בעבודה, כך שלא ממש חם בפנים.. תודה על התשובות
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שנמצא במחשבי, כשהייתי בחנות אמרו לי שאין הרבה כרטיסים שאני יכול לשדרג אליהם היות ושאר חלקי המחשב מחייבים כרטיסים מאוד מסוימים,אני לא זוכר באיזה חלק זה תלוי ואשמח לשמוע איזה חלק משפיע ולאיזה כרטיסים אני יכול לעבור,מה שידוע לי על הכרטיס שכרגע יש לי הוא: Geforce 6200 128+DVI AGP בתודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מאיפה אני מוריד את הדריבר 4.9 החדש... הורדה ישירה אבל בלי קונטרול סנטר הזה.. ושאני מוריד בלי הקונטרול סנטר הזה אז אני צריך למחוק את הדריבר הקודם?ואז להתקין את החדש?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אתמול הזמנתי מחשב e6300 Intel Core 2 Due עכשיו אני צריך כרטיס מסך הכי טוב למחיר 800 שקל אז בבקשה תעזורו לי.. אני צריך גם שתהיה חברה מוכרת אם זה geforce או ati שיהיו חברות מוכרות מהכרטיסי מסך האלה.. כמובן pci-e.. אבל אני צריך כרטיס מסך טוב יחסית להיום ולמחיר שנתתי... עוד שאלה סתם לידע איזה דגם טוב יותר GS או GT של geforce ? סתם לידע... תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע Radeon X600 128MB.. התקציב שלי הוא עד 750 ש"ח גג.. חשבתי אולי להחליף לזה: http://www.general.co.il/product_info.php?cPath=1_4_59_66&products_id=1182&osCsid=64be201c7636695f8eaa9e4ebe54742b אני חושב שלכם יהיו הצעות טובות יותר.. תודה מראש, אלכס.
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תראו תמונות ותבינו איך לפתור את הבעיה? כי זה לא סביר נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הזה אבל לא יודע איזה חברה כי כולם נראים אותו דבר חוץ מקירור, אבל יש לי נסיון עם 2 מהחברות מהם ורק רציתי לקבל תמיכה בקשר אם כדאי לבחור אותו בסופו של דבר. Albatron GeForce 6800Ultra 256-bit DDR3 256MB ELSA GLADIAC 940Ultra NVIDIA GeForce 6800Ultra Leadtek WinFast A400 Ultra TDH GeForce 6800Ultra 256-bit DDR3 256MB ViVo עכשיו בעיקרון אני רציתי את הלידטק, אבל הוא די יותר יקר והדבר היחיד זה הקירור והביבו, אז אמרתי אני לא ממש זקוק לזה עד כדי לבזבז 300 שקל נוספים אז בעצם כדאי לקחת את האלסה ששמעתי שהם ממש טובים ויש לי את הראדון 9800 שלהם, או את האלבטרון, אותו מחיר כמעט. תודה
-
- 51 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס טלוויזיה אז אני קולט ערוצים של ישראל לבד לדוגמא 10,11,22 וכ'ו? או שאני צריך לחבר ממיר או משהו
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם ניתן לשים רמקולים ליד מסכי LCD או שזה פוגע בהם כמו במסכים הישנים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל ממכם המלצה לכ.מסך לעבודה עם פוטושופ בWIN7 מדובר במערכת הפעלה 64 ביט עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימד וצפייה בסרטים ושיהיה כמה שיותר זול (: תודה, אביעד
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה.. ה6600GT גירסת הPCI שלו תהיה יותר חזקה מגרסת הAGP שלו? או שזה ממש לא קשור והם יהיו אותו הדבר?! ועוד משהו תצא גירסה לAGP שהיא 256 מגה?! תודה רבה!!
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
זהו זה אני נפטר מהGF2MX ששירת אותי בצורה נאמנה ועובר הלאה! אבא שלי נוסע עוד שבוע להונג קונג וראיתי זאת כהיזדמנות לקנות כרטיס חדש עכשיו לאחר מחקר קטן שביצעתי הבנתי שהכרטיס שהיכ כדאי היום הוא GF4 TI 4200 קודם כל האם ההנחה שלי מוצדקת? (יש לי פנטיום 4 RDRAM 256 1.5G עם בורד INTEL 850) ויש המון יצרנים לכרטיסים ואני די מבולבל לגבי איזה יצרן יותר ממולץ אם מישהו יוכל לפרט לי קצת על היצרנים המובילים מה ההבדלים בינהם אני מעד אשמח תודה!
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כותרת.. והאם אני יראה שיפור משמעותי? המפרט בצד תודה רבה ויום מעולה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ישלי בעיה בכרטיס מסך: sapphire HD 2600 PRO AGP כאשר אני מפעיל ת'משחק NFS PRO STREET ואני רוצה לשנות רזולוציה המחשב מציג מסך כחול ובו שגיאה עם קובץ מסוג ati... התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר שהוציאו sapphire אשמח לעזרה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן המפרט (או מה שיש...) KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 האתר של החברה: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 לא מצאתי אזכור לחברה הזאת בשום מקום, היא פשטה רגל ? שווה לקנות את זה? אני גר בירושלים ואני קונה מKSP וזה היחיד שנשאר להם בתקציב שלי (עד 500 ש"ח).... למי שלא הבין אותי, אני סגור כבר על ה7300GT אבל החברה הזאת אני לא סגור.....
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-