כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, אני רוצה להגיד תודה לכמה אנשים מדהימים פה שעזרו לי עם הקניה שלי לפני כשבועיים, קיבלתי המלצה על כ.מסך וקיבלתי עזרה מהר מאוד... קניתי בסוף SAPPHIRE HD4850 1GB אצל טכנאי חבר ילדות של אבא שלי, המחיר הוא 900 שקל קבלו אותה בתודה http://i36.tinypic.com/r26a1d.jpg הכרטיס מסך הורכב במחשב שהוכן בפורום הזה (לא ביקשתי מפרט, פשוט עיינתי במפרטים שבדרך כלל מביאים כאן ובחרתי אחד) חייב להגיד שאני פשוט נהנה מכל רגע ! איזה איכות !! ועכשיו לנושא, השארתי אצלי את המחשב הישן יותר E6300 1.8MHZ 1GB 667MHZ ספק כוח ג'נרי 500W קיבלתי מחבר כרטיס מסך (ללא תשלום כמובן) מסוג X1900GT, שהיה אצלו שנה וחצי אבל בקושי שיחק במשחקים, רציתי לשים אותו במקום הGF7600 GS שנמצא במחשב הישן, …
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אומרים שX800XL ו 6800GS שווים בביצועים (למרות שאני יודע שX800XL הוא המתחרה של הGT)... איך יכולים לומר שהם שווים אם לGS יש 12 צינורות ולXL יש 16 ??!!
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל? (הוא בדיוק בתקציב שלי) הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6200TC 256MB 64BIT מה אתם אומרים...? שווה להחליף?
-
- 15 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הכרטיס מסך התכנאי אמר שהוא צריךלירשום להם בדף מה הבעיות של הכרטיס מסך החברה אזות שנותנת אחריות לכרטיס מסך הם יעשו בדיקות על הכרטיס מסך? ועם הכרטיס לא תקין אז הם נותנים כרטיס חדש? וגם אני שולח להם יום רשאון את הכרטיס הם הם יחזירו לי את הכרטיס מסך מהיר? שאלה אחרת- עם אני סם את המסך על איזה רוזלציה אז אני צריך לעשות שהמסך יהיה על 75MHZ או על 85MHZ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום,עד לא מזמן היה לי את הדרייבר של נוידיה 81.95,בכל מקרה ראיתי המון המלצות על 77.62 שהוא מתאים מאוד ל66GT אז התקנתי ובדקתי,הנקודות ב3DMARK עלו ביותר מ80 נקודות אבל מה שמטריד אותי זה האיכות תמונה,האם כדאי להשאיר את הדרייבר 77.62 או לחזור חזרה ל81.95 ואני אחד שאוהב איכות וגם מאוד חשוב לו משחק שעובד חלק,אז תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1 באיזה כרטיס מסך התמונה הכי טובה (בלי קשר למחיר הכרטיס ) ? 2 האם יש שיפור בתמונה בין הכרטיסים למשל ראדון 9000 ל-9700 ? או GF 4200 ל-4600 ל-GF FX ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר לאפיק PCI-E x8, כרטיס מסך שהוא מתאים ל-PCI-E X16?. שאלה נוספת, האם אלו הם הדגמים הקיימים ל-PCI-E?: 1X 4X 8X 16X (מצטער שההודעה לא כתובה בצורה כל כך נוכה) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מה זה pixel clock וPhase? האפשרוית האלו מופיעיות לי בהגדרות מסך...
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
יש לי את המסך הזה: Sony SDMHS94P אני מאוד מרוצה ממנו הוא 12MS ומאוד בהיר זמן תגובה: 12MS יחס ניגודיות: 1:500 בהירות: 400cd/m^2 כניסות: דיגיטאלי-DVI + אנלוגי-D-SUB פיווט: אין כיוון גובה: אין רמקולים: אין הוא ממש אחלה בסרטים וגם במשחקים אבל במשחקים חשוכים כמו DOOM או FEAR כשמגיעים למקום ממש חשוך אפילו אם אני שם אותו על בהירות HIGH שהוא אצלי תמיד על MIDDLE אז בכל זאת זה לא בהיר כמו שזה צריך להיות ומה שהכי מוזר זה שהתמונה עצמה כאילו חשוכה אבל מסביב לתמונה בקצוות של הפאנל יש מין יש הילה כזאת של אור. בכל מסכי ה LCD זה ככה אם לא אפשר לעשות משהו?
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת מה ה- Vertex Shader Ver וה- Pixel Shader Ver של הכרטיס מסך הזה תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. המערכת שלי מבוססת כרגע על תושבת 775 ,ואני הולך לשדרג ל SB . כנראה 2600K יש ברשותי שני כרטיסים אחד GTX460 756MB והשני 8800GT 512MB השאלה היא מה ייתן לי יותר ביצועים : 1. 460 ככרטיס ראשי ו8800 ככרטיס פיזיקה . 2.למכור את שניהם ולהביא משהוא כמו GTX560. במידה ואפשרות הראשונה יותר טובה האם SS520W יחזיק את המערכת . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל עם מעבד AMD 630 ,4GB RAM והשאר לא ממש חשוב לשאלה (אם כן אני ארשום). לפני הכל עשיתי לכרטיס OC למקסימום שיכולתי בלי להעלות מתחים - ליבה:934MHZ וזכרון 853MHZ מעבר לזה יש ארטיפקטים או קריסה(לא היה שינוי לרעה אחרי הOC). ועכשיו לעניין הביצועים - בBFBC2 כדי שיהיה אפשר לשחק נורמאלי וחלק עובד על LOW ובGTA IV גם הכל על LOW ועדיין לא ממש חלק, לעומת זאת בכל סדרת COD הכל היה על מקסימום ועבד טוב. המסך הוא מסך טלויזיה של LG HDR 1360X768 ומחובר בכבל HDMI ל HDMI. האם הביצועים האלה סבירים לרזולוציה כזו נמוכה? לי ניראה שלא, מה דעתכם? תודה רבה, דניאל.
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם... בוקר טוב... הבוקר החלטתי להוציא את ה-Hercules Radeon 9800 Pro 128 שלי להסתכלות כללית כיוון שאני מתכנן להחליף שם את הקירור ושמתי לב לשני ג'מפרים/מתגים קטנים בתוך מין מלבן קטן ואדום ליד המאוורר... מישהו יודע למה הם משמשים?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי Leadtek PX7800 GT Extreme (מגיע לי מזל טוב ) כמובן שהוא בא עם מתקן הקירור של ה-reference, רק עם כיתוב שונה (כמו כל הכרטיסים האלה). עכשיו, יש לי כבר את הקירור של Zalman: VF700-AlCu שהוא דיי טוב לדעתי. רציתי לדעת אם כדאי לי לשים אותו במקום גוף הקירור הרגיל (שנראה מבטיח גם הוא) מבחינת ביצועים\קירור, ולא מבחינת רעש (ברור שהזלמן שקט יותר). כרגע הכרטיס על 48 מעלות ב-Idle. (לילה קריר)
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הדגם VGA Silencer, Rev.3 של Arctic Cooling מתאים בדיוק ל-Radeon 9800 Pro? רשום שתומך אבל השאלה שלי אם אפשר להרכיב אותו במקום הגוף הקיים ושזה יתאים בדיוק לחורים שיש כבר על הכרטיס... ד"א זה הדגם: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=41 ומישהו ממליץ עליו?? פשוט הלך לי המאוורר אז אני כבר כנראה יחליף אותו..
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה ישנה הגרסה הזו של הכרטיס http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131346 זו היא גרסא "ירוקה" של הכרטיס שמגיע ללא חיבור 6 פינים . אז ככה ,יש לי מחשב ששימש אותי נאמנה שנים כבר ,בשנתיים האחרונות (אולי יותר ) הוא שימש אותי בתור מחשב זולה (יענו מחשב ישן כזה שישוב בזולה ומשמש כ htpc ומשחקים קלים ) . המחשב נורא ישן ומבוסס על סוקט 939 של amd ,יש לי בו מעבד amd כפול ליבה לסוקט הזה (4200 +) ,ולוח גיגהבייט k8t890 מעפן וגיגה זיכרון ראם . בקיצר בלוח הזה היה לי x800xt ,שהחליט למות אחרי שנים של עבודה ,ועכשיו יש לי כסף להשקיע ,אבל לא הרבה ,אז חשבתי אולי לקנות את הכרטיס הזה שלא דורש ספק כוח טוב במיוחד (יש במערכת ספק כוח 500 וואט גנרי ) . בעיקרון השאלה שלי האם נדרש …
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הדגם הבא - Point of View 7600GS.. מישהו התנסה איתו? יכול להעיד שהוא טוב ולא עושה בעיות למיניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך הדרייבר? ישפר בהרבה FPS במשחקים כבדים כמו קריסיס? הבנתי שהוא משנה מהירות מאווררים ל-50% (?) שווה לעדכן מגרסה 8.10 או שאין שיפור מהותי?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 ti 4600 asus ואני רוצה לדעת איך כדי לעשות את ההגדרות, עשיתי על המקסימום, ורציתי לשאול אם זה מוגזם? יש לי p4 2.26 intel 512 ddr אם תרצו עוד פרטים אז תודיעו.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כדאי להתקין beta drivers של amd - האם זה מומלץ או שאולי לא בגלל שזה beta ואולי זה לא יציב וכו.... עוד שאלה - האם צריך או כדאי להסיר את הדרייברים הישנים לפני התקנת החדשים או שלא צריך וזה לא משפיע בשום צורה שהיא? והאם ישנו תאריך יציאה לדרייבר המלא הבא? (לא beta) אשמח לעזרה (דרך אגב כרטיס המסך שלי הוא gigabyte radeon hd 7970).
-
- 65 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
למה הוא נמכר כ"כ יקר ביד שניה? אני רואה באתר שמוכרים את הכרטיס הזה ב 1200 שקל. הוא לא מדור ישן? הבנתי שהוא כרטיס מסורס ואפשר לפתוח לו צינורות אז זה בגלל זה? הנה דוגמא : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/6113/cat/34 אשמח לקבל הסבר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הוא הליבה הישנה או ה216 ? הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 מקווה שכותרת בסדר
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GT ומעבד E6750 @ 2.66GHZ נכנסתי ל NVIDIA PHYSX בלוח הבקרה ויש שם אפשרות כזו: PHYSX GPU ACCELERATION אז רציתי לדעת האם כדאי לי להפעיל את האפשרות הזו, ואם זה עושה לי איזשהו סוג של OC???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-