כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
סתם רציתי לדעת כי אני יודע שהרדאון 9800 יצא כבר ויגיעה לארץ באמצע חודש מאי. אבל רציתי לדעת מתי יוצא 9900 כי זה אותה ליבה לא?, או שזה ליבה שונה?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי קונה ל-GF2 PRO שהיה לי (והייתי מבסוט ממנו לאללה) ועכשיו אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1000-1500 ש"ח. החלטתי לנסות כרטיס של ATI. ה-9500 PRO שווה את הכסף? איזה חברה הייתם ממליצים לקנות? המון תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש משהו שמעניין אותי מאוד , והוא איך אני יכול לעשות לקטע מסויים של סרט SLOW MOTION . כלומר שהסרט "ילך" לאט כמעט פראם פראם. ספרו לי איזה תוכנה הכי מתאימה לכך והכי פחות מסובכת. ותסבירו לי בדיוק איך אני אמור להפעיל את הפונקציה הזאת בתוכנה. אודה לכל מי שמבין , ויכול לעזור. תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של עד 2,500 ש"ח? אני נמצא די הרבה זמן במחשב ביום אז אני רוצה מסך טוב, אם אתם שואלים מה אני עושה אז בעיקר גולש באינטרנט ומשחק במשחקים. המליצו לי על המסך הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_727&products_id=1472 מה אתם אומרים? הוא טוב? מקווה שתעזרו, תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי אומר .............. שראידון 9700 פרו לא שווה כלום כי יצא ראידון 9800 האים זה נכון וקראתי שיצא דריבר שיהפוך את ראידון 9700 פרו לכמו 9800 אבל באמת בינינו הוא אומר לי שה 9700 pro מה שיש לי מבית Ati שווה לתחת כי יצא 9800 העים זה נכון ?! מה אתם אומרים
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך טוב לעריכת וידאו אבל גם תוכנות 2D ו-3D. האם כרטיסי ה-ALL IN WONDER של ATI וה-VIVO שך LEADTEK נותנים לי גם חיבור אנלוגי וגם דיגיטלי דרך FIREWIRE? האם זה אומר שאני בעצם לא צריך FIREWIRE און בורד? ועוד "האם" אחד - זה חייב להיות כרטיס שעולה 1000 ש"ח ומעלה כדי לעשות את העבודה טוב?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוקי אז ככה לפני כמה זמן תיקנתי את קצבי הריעון של המסך על ידי riva כי מקודם הוא עשה בעיות (לא משנה) אז פתרתי את זה, עכשיו אני בא לשחק בblig blop וכשהמשחק עולה אז הוא מראה את זה מסך מלאה לא כמו פעם, כי לפני שהגדרתי את קצבי הריענון היה מן כזה מסך לא מלא. אוקי אז הבעיה שלי: כשאני זז "במקום" במשחק אז הכול בסדר רואים טוב אבל כשאני כיאלו מזיז את המסך,נו כשהו זז כאילו בכלל כשהמסך זז, אז משקורה זה שהכול נהיה כזה מטושטש לא איזה בעיה ענקית אבל בכל זאת נהיה כזה מטושטש, וכשאני אוצר במקום אז הכול נהיה חד כמו שצריך. וכשאני שיחקתי מקודם לפני די הרבה זמן הכול היה בסדר. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
חברה אני חייב את העזרה שלכם דחוף... אני קונה היום מחשב חדש והחנות מחזיקה את הכרטיס הנ"ל רק של ספיר ותמורת 1280 אני התכוונתי לקנות מקורי של ATI אבל כל חנות אחרת מספקת אותו רק עוד שבועיים... מה אתם אומרים להתפשר עליו או שאין בכלל הבדל?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום. עשיתי מבחן לכרטיס מסך שלי ב - 3DMARK03 הכרטיס הוא RADEON 9500 PRO 128 MB והתוצאה שקיבלתי היא 2479. האם זה טוב או לא?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי היום מחשב חדש שמותקן בו RADEON 9500 PRO, אני צריך עזרה בחיבור כרטיס המסך לטלווזיה, כי אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה ואיזה רכיבים אני צריך לקנות (או שאולי כבר יש לי). תודה מראש למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
חיברתי את הרדאון 9700 פרו שלי לטלויזיה ואני לא יכול לראות קבצי וידאו . אני מפעיל את הסרט אך רואים רק מסך שחור בטלויזיה במקם שאמור ליהיות סרט / קטע וידאו . העניין הוא שחיברתי גם radeon 7500 mobile לטלויזיה וגם שם לא רואים סרטי וידאו . זוהי טלויזיה שעם ה-MX400 שלי הכל היה בסדר כשחיברתי אותו לטלויזיה . ניסיתי על עוד טלויזיה וגם שם אותה בעיה . מה עושים ? תודה JOOK
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפעיל את ה בדיקות או את הדמו 3 משחקים ראשונים עובד מסיים לטעון את game 4 nature ועושה לי את מה שיש בתמונה המצורפת מפרט: asus p4 b533 p4 2.4 512 ddr radeon 9500 pro sappire sb audigy2 platinum
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB השקעה לטווח ארוך או בזבוז מיותר ?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם פשוט של אינטל שתומך בRDRAM יש לי 128RDR . P4 1500. .40GB 7200 MOXTOR GEFORCE 2MX 200. עכשיו קניתי רדאון 9500 פרו של ATI . והמחשב עובד יותר באיטיות אפילו שחבר שלי התקין לי את הדרייברים הכי חדשים. יתכן שאני צריך עוד זיכרון אבל הוא יקר. מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם גם לכם ה POST של המחשב וה BOOT SCREEN של XP מופיע רק ע"ג הטלוויזיה ולא נשלח למוניטור ? (זה קורה לי ספציפית על ה Radeon 9000 VIVO שלי)
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש כאן ומקווה שאוכל לתרום לכם במידת הצורך. :-[ בינתיים- אני הוא זה שזקוק לעזרתכם... ??? אני מעוניין לקנות מסך 17" בתקציב בסדר גודל של 1,300-1,400 ש"ח. אני יושב על המחשב די הרבה שעות ביום ובעיקר לצרכי אינטרנט (פחות למשחקים- למרות שלא צריך לזנוח את זה לחלוטין)... איזה מסכים יש במחיר הזה שיהיו טובים מספיק לשמש אותי לזמן רב לצרכים שלי? ??? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש, ושמתי לב שהמשחקיפ פועלים לי באיטיות בלתי רגילה, וחיפשתי את הבעייה עד שמצאתי אותה, המחשב מזהה את אפיק ה-agp שלי כאפיק pci וזה גורם כל הנראה לאיטיות במשחקים שלי. אז מה שאני מבקש בבקשה זה שמישהו יסביר לי איך אני מגדיר את היציאה כיציאת agp. תודה לכולם מרא ותזכו לחיים ארוכים אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי. בתודה, דודי.
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בדקתי תכרטיס שלי בתוכנה D3D VILLIAGE MARK V1.19 יצא לי תוצא פשוט אפסית FPS =19 הרזולוציה לא היתה ממש גבוהה טיפה מעל 800 600 זה אולי כי הדרייבר של מכוון לביצועים הכי גבוהיים סמתי תהחלקת עקומה על X4
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder אני רוצה לקנות אותו אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס של LEADTEK לא זוכר תשם יש רק אחד אני רוצה כרטיס שאפשר יהיה להקליט מוידאו אליו (למחשב) מהטלוויזיה למחשב ו.. זהו יש את נראה לי בשני הכרטיסים איזה יותר איכותי ואיזה לפי דעתכם אני צריך רשמתי לכם מה אני צריך
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי , ראיתי שלאנשים אחרים מצליחים להוציא תוצאות פשוט יותר טובות ... יש לי : amd 1700 @ 2050mhz (185X11) 512mb 400\3200 בתיזמונים של : 3-3-2 cl 2.0 Radeon 9700 pro 8rda פשוט , עד לפני שבוע , עם אותם הגדרות , היתי מוציא בסביבות ה 14500 עד 15000... יש למישהו מושג מה קרה שפתאום איבדתי קרובל 3000 נקודות? ראיתי גם באתר שלהם , שאנשים עם מפרט בדיוק כמו שלי.. ואפילו פחות טוב , עוברים אותי ב 2000 ומעלה נקודות. נ.ב : windowx XP DirectX 9.0 Catalyst 3.2 SP1 nForce2.13
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-