עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום , שמתי לב לתופעה שאחרי שאני משחק במשחק כשלהוא (...SPLIT SECOND, UNREAL TOURNAMENT 3) כרטיס המסך במנוחה יושב על כחמש מעלות יותר.ולא, אני לא מדבר רק על דקה אחרי שיצאתי מהמשחק אלא על כמה שעות טובות אחרי או יום אחרי גם וזה חוזר לטמפרטרטות הרגילות (חמש מעלות פחות במנוחה) רק אחרי ריסטרט, אני משתמש בSPEEDFAN לבדיקת הטמפרטורות. מישהו מכיר את התופעה?? (כמובן שדרייברים מעודכנים)

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. יש לי כרטיס RADEON X1950 PRO שתומך בלכידת וידאו (VIVO) מותקן במחשב עם ויסטה עליו התקנתי את גירסת 7.4 של קטליסט משום מה אין בגרסה הזאת דרייבר WDM שמאפשר ללכוד וידאו (בגירסה 7.4 ל XP זה עובד בסדר) חיפשתי בכל רחבי הרשת דרייבר שייתן לי את האופציה הזאת ולא מצאתי מישהו יכל להציע פתרון?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  3. נתחיל בכך שאני פותח את התרד פה ולא בסטיקי כי שם פשוט לא עונים כנראה שכמעט לא ניכנסים שם ולכן אין כמעט תגובות. והסיבה השניה שזה ממש לחוץ לי אני צריך את דעתכם על הלילה! תראו אני הזמנתי את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371022 שעלה לי 1950 והוא אמור להגיד מחר (זו הסיבה שאני לחוץ) עכשיו חשבתי שיש לו PIVOT אבל אין וגם אין אפשרות לכוון לגובה, זה לא דברים יותר מידי חשובים לי אבל עדיין הם יכולים להיות די שימושיים לי במיוחד ה-PIVOT (סטודנט) אבל לעומת זאת הוא 4MS ויש עליו ביקורות טובות מאוד מבחינת ביצועים אבל המחיר שלו די יקר 300 שקל יותר מה- 730B שההבדל היחיד שמצאתי הוא במהירות התגובה והעיצוב. תראו אני לא גיימר כבד פה ושם משחק קצת אבל אני רואה הרבה סרטים ב…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by oshric,

אני בערך סגור על הכרטיס מסך הזה: Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 עכשיו יש לי שני אתרים בשניהם מציאים מחיר שונה אני לא יודע אם הם אותו דבר או שיש אחד יותר טוב מהשני בבקשה תעזור לי.. אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך.. אתר ראשון: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SX195P256&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=269&aff=Zap〈=he אתר שני: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/5101?osCsid=c48b6d2757d3679ffd8d3b843e418657 ושאלה.. הכרטיס מסך הזה לדעתכם טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב ממנו? אה ותגידו האתר מאובטח לקנייה הוא בטוח? כי אני רוצה להזמין עכשיו

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by eli20,

מתי אמורים להגיע לארץ הכרטיסים החדשים ג'יפורס 6600gt ו-6700? האם צריך בשבילהם ספק חזק\מערכת קירור נוספת? בתודה מראש, אלי

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by kfirkb,

יש לי מחשב יחסית חלש ואני מנגן בו סרטי HD לפלזמה לא ממש בהצלחה רבה. יש לי כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB שמחובר לפלזמה דרך ה HDMI. מצאתי באתר אחר את המדריך הנ"ל להגדרת מחשב חלש לצפייה ב HD ללא בעיות בכלל וחברים שביצעו זו אכן מספרים על ההצלחה בניגון HD אחרי שייסמו את המדריך. להלן המדריך: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 הבעיה שלי היא שיש לי כרטיס מסך של ATI ולא של Nvidia ולכן במדריך מצויין שיש להתקין את ה- Nvidia PureVideo לצורך האצת חומרת הכרטיס לניגון קבצי MPEG2 . האם מישהו מכיר מאיץ חומרה ל MPEG2 עבור כרטיסי ATI?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by Norm4nde,

שלום לכולם... יש לי בעיה כאשר אני מנסה לחבר את הטלוויזה למחשב... אני מחבר אותךה מאמצעות הכבל שקיבלתי על הכרטיס עצמו... מה שקורה זה שברגע שאני עם הדרייברים של הכרטיס מסך אז אין לי צבע בטלוויזה, אבל אם אני בלי הדרייברים אז יש לי צבע אבל אתם יודעים חצי מהמחשב מוגבל ואי אפשר לשחק משחקים או לראות סרטים כמו שצריך ... מה לעשות? תודה יעקב.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by yossie17,

שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כ מסך חדש ומתלבט בין ה 8800GT/GTS/X לHD3070 מה עדיף?? ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר?? והאם עדיף לחכות עוד חודש חודשים לראות לאן נושבות הרוחות?! בתודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  9. אני קונה מחשב טוב ואני רוצה מסך LCD טוב למישחקים ב 1600 שקל....לא יותר..!! תודה!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800

11. איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? בטעות פתחתי את הטרייד פה במקום במסכי LCD.. אם אפשר להעביר את הדיון לשם..

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by lala22,

שלום. אני סטודנטית לעיצוב גרפי ואני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי לתקופת הלימןדים (בשאיפה ל4 שנים...) אני לא מבינה במיוחד במחשבים ורציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים בסביבות 3000 ש"ח (אם זה אפשרי בכלל...) תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by pergola,

אני קונה את הכרטיס 8800GTS 320MB במחיר מוזל.. עכשיו אני רוצה לברר שהכרטיס שאני קונה מהחברה המסויימת הוא טוב ויש בו את כל היציאות ומה שצריך ואין בעיו תשל דרייברים איתו עם הויסטה או הXP.. הכרטיס הוא ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL הוא תומך HDTV נכון? ויש לו מה שצריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה אם בעתיד אני ירצה..? מה לגבי הדרייברים.. נורא חשוב לי שלא יהיה בעיות איתו עם הויסטה או הXP.. ושכל משחק יעבוד עליו בלי בעיות של דרייברים.. מה קורה אם מותקן לי על המשחב גם XP וגם ויסטה.. איזה דרייבר אני מתקין?.. למישהו שיש את הכרטיס הזה מאותה החברה.. בדיוק אותו כרטיס.. האם הוא מרוצה? והיו לו בעיות דרייברים או משהו.. או שהכל היה בסדר? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by oppxp,

שלום לכולם לצערי הרב הלך לי המסך 17" ORTECH עכשיו אני מעוניין לקנות מסך חדש 19" עד 2000 ש"ח השאלה איזה מסך הכי טוב שכדאי לקנות (אם מישהו מכיר איזה השוואה של מסכים אם אפשר את ה-LINK ) בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by siin,

ראיתי את המדריך שיש באתר אך הוא לא מספק אותי. אני מעוניין במדריך יותר מפורט וגם שיהיה בעברית. מישהו מכיר מדריך כזה ברשת? כל שאני מעוניין הוא להעביר את סרטי הוידאו ממצלמת הוידיאו למחשב ושם לערוך אותו בהתאם ובסוף לצרוב אותו וכל זאת רק עם כרטיס מסך (ראדון 9600 פרו) ומצלמת הוידיאו. חשוב לי מדריך מפורט מפני שאין צל של מושג איך עושים זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by valaryan,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך(שוב)...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה כרגיל (וגם לא תמיד, פעמים אני צריך להתקין כמה פעמים)...שמתי לב שאם אני מוחק את הדרייברים הווינאוס עולה כרגיל מבלי לכתוב NOPRESENT MODE ולעשות מסך שחור...וכאשר אני מתקין אותם הבעיה מתחילה שוב.(זה נכנס לווינאוס ואז יש מסך שחור בערך 10 שניות והמסך מביא הודעה NOPRESENT MODE (לפני המסךהשחור) ואז לפעמים הווינאוס נדלק ולפעמים לא). הכרטיס מסך ש…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1024X1280 עם פילטרים...חשוב לי שיזוז חלק... מה הכרטיס המומלץ?(בלי התחשבות במחיר)

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by MGABAY,

אני מחבר את המחשב נייד שלי PRESARIO 700 לטלוויזיה עם חיבור S-VIDEO ואני רואה את התצןגה בשחור לבן ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה במחשב שיטות שידור PAL ולא מצאתי. איך אני עושה שיראו ציבעוני?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by Udragon,

השאלה היא כללית ולכן לא ידעתי מה לכתוב בכותרת... עד כמה משנה זכרון הכרטיס? אני מתעניין עכשיו בקניית מחשב וכרטיס המסך הוא חלק חשוב... חשבתי על ATI RADEON HD4850 ויש עם 512MB או 1024MB זכרון. עכשיו ההבדל ביניהם הוא רק משהו כמו 100 שקל נדמה לי... עד כמה זה משנה בביצועים שלהם? מה כדאי? תודה רבה (: עריכה: קודם כל תודה רבה על התגובה (: דבר שני רזולוציית המסך שלי היא 1440X900 - ולכן אני חושב לקנות את ATI RADEON HD4850 512MB. אם יש לכם הצעות נוספות בטווח דומה יתקבלו בברכה... אבל אני חושב שהכרטיס הזה טוב וגם הוא היה ברשימת המומלצים בנעוץ.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. המערכת שלי: מעבד-core2 duo e6550 לוח אם-G31MX-S2 (כרטיס מסך – on-board) זכרון-2GB ddr2 gskill ספק- גנרי 400W מערכת הפעלה- חלונות XP לאחרונה לרגל שיפוץ החלה אשתי לשחק עם תוכנות עיצוב דוגמת sketchup, floor-plan ו-home-architect. המחשב דוקא באופן מפתיע מתמודד עם זה בכבוד, אבל זה מאט אותו משהו. תהיתי אם הוספת כרטיס מסך בתקציב של עד 400 ש"ח יכולה לשנות משהו? (למשל זה - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-5670-1gb-gddr5-low-profile-p-14083?language=he) תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by WUID,

אהלן לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל והיום הגיעה גם הטלוויזיה ... אני רוצה לחבר את הטלוויזה אל הכרטיס דרך יציאת ה HDMI , יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להפעיל ב CCC כדי לצפות במסך (32" HDREADY) כמו הכרטיס קול המובנה שבכרטיס... ? בנוסף : רכשתי את הכבל : http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3545_10_SA_CONSUMER/HDMI-cable+SWV3545-10 ורציתי לדעת עם הוא מספיק טוב ? הכבל עדיין סגור בקופסא... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. שלום, קיבלתי את הכרטיס יחד עם המחשב לפני כשבוע, בהתחלה המשחקים עבדו בסדר גמור אבל עכשיו לפעמים יש לאגים מעצבנים ביותר. המשחקים רצים על FPS מעל 30-25 אבל עדיין יש לאגים (כמו ב CS:S כשיש פינג גבוה והכל מקרטע) בדקתי את המבחנים של 3DMARK06 וגם שם זה היה במיוחד בקטע עם הנחש שיוצא מהמים הזה. למה זה יכול להיות קשור? אין שום דבר שעובד ברקע, הדרייברים הם 158.19, ושום דבר לא על אוברקלוק (חץ מהמעבד על 300 מגה הרץ בקושי וגם ניסיתי בלי שהמעבד יהיה על אוברקלוק). בנוסף הטמ"פ של המעבד על 30 במנוחה ולא יותר מ 40-45 במאמץ, והכרטיס מסך עצמו על 48 במנוחה ובמאמץ על אולי 60.. יש פתרון לעניין??

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. מחפש כרטיס מסך (אפשר AGP) שניתן לחבר את המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים. מחפש משו זול. לוח אם אינטל atc - 6130 intel 440lx כנראה שזה הלינק ללוח אם http://www.intel.com/design/chipsets/440lx/ או יש לי כבר כרטיס מסך AGP ללא יציאה. האם ניתן לרכוש מתאם ל-TV או חייבים כרטיס מסך חדש?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. לילה טוב לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך Gainward Geforce 6800GT 256MB GDDR3 , שצרבתי לו ביוס לגרסאת ה6800GT Golden Sample , - רציתי לדעת אם אני יוכל לצרוב לכרטיס הנ"ל ביוס של 6800U Golden Sample ? - האם מה שמבדיל את הכרטיסים זה רק מהירויות שעון? ראיתי באתר של Gainward שלכרטיס 6800U מהירות הזכרונות הם 1.6ns ול6800GT הם 2.0ns, האם זה עדיין אפשרי למרות זאת? כל כרטיסי ה6800U מכל שאר החברות גם הם בעל זכרונות 1.6ns? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by IRIVERMAN,

הבעייה היא כזו: כאשר אני מדליק את המחשב לא קורה כלום למסך, כלומר אין כל תצוגה, והנורה אמורה להיות כעת בצבע ירוק נשארת כתומה.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים