עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות SAPPHIRE HD 4850 הוא של zotac GTX 260 מי יותר חזק ? http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. Started by shu sha,

יש לי כרטיס מסך מובנה 6100 בלוח האם ואני מרגיש שהוא לא עובד כמו שצריך ממש אני מוציא בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 משו כמו 33 פריימים על ההגדרות הכי נמוכות ואם אני מעלה להגדרות נורמליות זה יורד עד ל20 בערך... שיחקתי את המשחק על מחשב נייד עם כרטיס מובנה וגם אני משחק אותו כרגע על מחשב נייח עם כרטיס מובנה inter® 82865G והמשחק פועל במחשבים הללו בצורה הרבה יותר חלקה ובהגדרות יותר גבוהות אני יודע שזה מובנה והכל ולא אמור לספק ביצועים מעולים אבל בביקורות על הכרטיס קראתי שאפילו בדום בהגדרות הכי נמוכות הוא אמור להוציא 24 פריימים... הורדתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא שינה כלום יש למישו מושג ממה זה נובע? זה ממש מתחיל להמאס ואודה לכם אם יש לכם עצות בשבילי תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by kisin,

שלום, יש לי geforce4ti מיושן והגיע הזמן להחליף אותו. איזה כרטיס מסך AGP באיזור ה1000 שקל אתם ממליצים לי לקנות כדי שאני אוכל לשחק קצת במשחקים? שווה בכלל להשקיע היום 1000 שקל בכרטיס מסך AGP חדש למחשב או שעוד כמה חודשים, חצי שנה, אני אגלה ששום פעם אני לא יכול להריץ שום דבר? לצערי הלוח אם שלי תומך רק בAGP אז כל כרטיסי הPCIE לא אקטואלים בשבילי עיינתי בפורום כדי לנסות להחליט איזה כרטיס מסך כדאי אבל רק יצאתי יותר מבולבל...

4. Started by ozgilad,

שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  5. Started by Hitman_47,

אני צריך בבקשה עזרה במסך LCD למחשב אני עובד המון שעות מול המחשב צריך מסך טוב יעבוד הרבה !!! אני רוצה 19 חשבתי ללכת על 2 מה אומרים ?? MAG ?B916 19'' LCD 8ms? http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=74π=1459 SAMSUNG ?940B 19'' LCD 8ms DVI? http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/940b.asp תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by Mr.B,

טוב מה זה אומר ? חחח נאי יודע לדגומא שב 7800 יש 24 ו ב 6800U16 מה ההבדל ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. היי חשבתי לנצל את הבלק פריידי ולשדרג מעט את המערכת כדי שיהיה ניתן לשחק קצת אין לי דרישות גבוהות מדי , אין צורך שהכל יעבוד חלק על ההגדרות המקסימליות. אין לי העדפה ברורה בין היצרניות. מפרט קיים: Intel Core 2 Quad Q9400 MSI MS-383 (socket 775 Mushkin 4gb ddr 2 800Mhz NVidia geforce 9400gt ספק כוח ג'נרי ומעפן - יש להחליף. מסך samsung syncmaster t220 (1680X1050) דבר אחרון , המארז הוא mid-tower אז נא לקחת בחשבון אם יש צורך , בנוסף כמובן שאם ניתן לחסוך ולא להוציא את כל התקציב אני אשמח מאוד מקווה שלא חסר מידע תודה מראש על העזרה הערה: pci-e 1.0 על הלוח.

8. Started by Itaylasman,

אהלן, אני רוצה להחליף את המסך שלי באחד מהמסכים הבאים: CTX - LCD F772 17'' 12mS Samsung - LCD 730B 17'' 8mS הייתי הולך על Viewsonic אבל אין מספיק תקציב... מה אתם יכולים להמליץ לי?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. מה זאת אומרת לפתוח תכרטיס וזה יש לי אותו ואני רוצה ל]פתוח לו תצינורות עיבוד מ12 ל16 איך עושים ואיך משחקים עם המיהרות של הכרטיס הזה מיהו יכול להסביר לי תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by Chaos,

בלעדי באולסייל - מלאי מוגבל !!! מסך HYUNDAI דגם L70S מסדרת ImageQuest - דגם 2004 מסך יפהפה ומרשים עם טכנולוגיית ה-LCD החדישה ביותר. קונטרסט גבוה של 1:500 , חדות ומהירות תגובה גבוהה במיוחד של 12MS מביאים למסך צבעים חיים ואמיתיים המאפשרים הצגת תמונה חדה ומושלמת ללא פשרות. זמן התגובה המהיר במיוחד של 12MS משפר את חווית הצפייה ומייצר תמונה איכותית ובהירה, מעולה לצפייה בדמויות נעות. במסך שני רמקולים מובנים לחסכון במקום על שולחן העבודה ובאיכות שמע מעולה. המסך מגיע בגימור מהודר ויוקרתי ובעיצוב חדשני, צבע שחור-אפור. 3 שנים אחריות! הלינק: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?product=1&auction_id=7047231&type=2&= מה אתם אומרים על זה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  11. אתם יכולים להגיד לי איך לכוון את התמונה הטובה ביותר במסך אני פשוט לא מצליח לכוון להכי טוב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 שקל העדפה לקירור פאסיבי ואם פוטנציאל לאוברקלוק תודה מראש יונתן

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by GREED,

הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT כדאי לעשות עידכון ביוס? זה יתן משהו? http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=11 נ.ב צירפתי לינק מהאתר של POWERUP לגבי העידכון ביוס

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. Started by axnsp1,

אני מתלבט בלקנות PowerColor HD 2400 PRO 256MB AGP לבין ‏ASUS‎ - ‏7600GS ?Silent 256MB, HDTV, DVI, AGP

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  15. קניתי FX5200 של GAINWARD ואני לא יכול להפעיל את תכונת הצגים המרובים אפשר להפעיל או את הטלויזיה או את המחשב אבל אין אפשרות להפעיל את שניהם ביחד ניסיתי כמעט הכל הדריבר הכי חדש מותקן אם לעוד מישהו ידוע על בעיות עם הכרטיס הזה תצינו זאת בבקשה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by liran14,

שלום לכולם יש לי בעיה במסך כל כמה זמן הבהירות שלו משנה צבע לצהוב כזה זה התחיל אתמול.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by gshoshan,

אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. Started by Storm Bringer,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. כידוע כל כמה שנים צריך לשדרג, השידרוג הזה הוא בעיה רצינית בגלל שהוא יעלה לי כסף, ולא ההרוים שלי ישלמו עליו. אז רציתי לדעת לכמה זמן בערך יחזיק הכרטיס מסך הזה- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card מה אם המסך הזה, הוא טוב? 17" LG T710BH EZ Flat Monitor

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ftp://download.nvidia.com/Windows/61.76/ פה תמצאו דרייבר מספר 61.76 דרך אגב הדריבר מאושר ע'י מיקרוסופט ועבר את כל הבדיקות... אז הוא לא בטא!! ftp://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/nvidia/ ופה יש את כל הדמואים לכרטיסי נודיה כולל החדשים ביותר לכרטיסי גיפורס 6

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

אין לי מסך כרגע כך שאני משתמש ב TVOUT של כרטיס ה NVIDIA שלי וכך שאני רוצה לפרמט את המחשב בקרוב אני צריך לשאול שהאם אני אוכל לראות משהוא בדוס אחרי שאני מפרמט? אני רואה את תהליך האתחול של המחשב אז ...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. Started by rednit,

בעיה מוזרה בכרטיס מסך FX5200 משום מה כאשר אני מפעיל משחקים הם נראים בסדר גמור אבל כשני מקרין סרטים על גברי המחשב הצבעים חזקים מידי או לחילופין בהירים מידי עדכנתי את הדרייבר ושיחקתי קצת עם ההגדרות להפתעתי גיליתי שכאשר אני נמצע על אפשרות של האצת חומרה מלאה המשחקים עובדים נהדר אך הסרטים לא וכשאני מזיז את המד לחצי או מבטל את האצת החומרה המשחקים לא עובדים יש למישהו פיתרון (מלבד החלפת הכרטיס שאת זה אין לי אפשרות לממן כרגע )

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by maazg,

היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by e_d,

שלום . יש לי בעיה עם הכרטיס מסך .... קודם כל אני רוצה להגיד שפירמטי ביום חמישי ואחרי הפירמוט זה קרה....... ניסיתי לשים 4 סוגי דריברים של אומגה ....... 3.5.51 3.9.79 (עם אני לא טועה) ו- 3.9.76 ואחרונים ניסיתי לשים תדריברים הרגילים של ATI (מהאתר שלהם) (לא עשיתי אוברקלוק). לפני כל דריבר הסרתי תקודם והרצתי driver cleaner ואז התקנתי תדריביר החדש ..... יש לי 9800 pro ...... וכל פעם שאני מריץ סרידימרק 5 התוכנה נתקעת לי באמצע ויש הודעת שגיעה עם ההודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס .... שבעצם יש לו 128 זכרון ............ ניסיתי גם לשחק CSS מאז אבל לא הצלחתי כי שום דבר לא זז לי .......... אבל בקוויק 3 הכל זז טוב (אולי בגלל שזה לא צורך הרבה משאבים). יכול להיות שהכרטיס נדפק לי אחרי…

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  24. שלום לכולם. מחר אני רוכש מחשב מבוסס AMD 4800x2. בין השאר, ארצה להשתמש במחשב על מנת להקליט תוכניות מן הטלוויזיה אל הדיסק הקשיח. המחשב ימוקם קרוב מאוד לטלוויזיה לשם כך. רציתי לדעת, אילו רכיבי חומרה ואיזו תוכנה דרושה על מנת לעשות זאת? אודה לכם מאוד על כל אינפורמציה, כי אני לא מבין בנושא מי יודע מה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. שלום חברה, רכשתי לפני כמה ימים את ה PVR-150 MCE ונתקלתי בכתמה בעיות. 1. בזמן הקלטה\צפיה במסך קטן אני רואה את המסך הבא: איך אני מעיף אותו? הוא חוזר כל 8 שניות... 2. איזה תכנה, חוץ מה WINTV ניתנת להקלטה דרך הכרטיס? אני רוצה תכנה שאפשר יהיה להגדיר שם זמן הקלטה לדוגמא, מעכשיו עוד עוד שעה. תודה לעוזרים, שנה טובה ומאושרת

• 3 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.