עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zxc1301,

מה טוב יותר ? לרזולוציות עד 1280 ...... ה XFX 7900GT EXTREME 256MB ..... או ה X1800XT 256MB ? ועוד שאלה ..... ידוע שכל הכרטיסים של גרסאות ה XXXX של ATI עובדים מצויין בפילטרים .....AA AF ...ככה שבקושי זה פוגע בביצועים כאשר משחק מופעל עם פילטרים הכי גבוהים השאלה שלי אם זה גם ב NVIDIA ב 7900 למניהם (בתור אחד שמשחק תמיד אבל תמיד עם פילטרים על הכי גבוהה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by gorfff,

שלום לכם שלום לכם! אני קניתי וקיבלתי את הכרטיס מסך r9800 של החברה elsa קיצר הביצועים שלה יותר טובים מישאר ה9800 של שאר החברות או שזה סתם חרטה? ועוד משהו יש לי r9000 עכשיו על המחשב יחד עם הרדריוורים והכל של ati זה ה 3.7(נהותנים הכי הרבה ביצועים לכרטיס מסך שלי)אז אני הצתרך להתקין מיחדש דריוורים? האם להשאיר תדריוור הזה? 3.7 לא רואים שם ואי אפשר לשנות שם את הצינורות איבוד 8X ועל הדיפולט זה 4X אז כדי להתקין דריוורים אחרים? טוב סבבה! תודה לכם תודה לכם אתם טובים אתם ;D

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by Armageddon1,

??

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by lion03,

אני מחפש מתאם 15 פין זכר זכר בירושלים מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by ElemenTal,

משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. היי חרשתי את הפורום + FAQ. אני מנסה להבין מה כדאי לי לקנות: LCD + כ. טלויזיה או מסך משולב הרבה המליצו על כרטיס טלויזיה מבלי לדבר על הפרעות בצפייה (בתכניות חיות), ויש חלק שכן העידו על בעיות. אני רוצה למשל לראות סרט פעולה המשודר בערוץ 22 בלי אף הפרעה ובאיכות טובה. -האם אני יכול לקבל זאת מכרטיס טלויזיה ? טוב לפני שזה ייקבר בארכיון: אין לי ממיר, יהיו לי כבלים אנלוגיים, לכן מסך משולב (עם כניסות s.video וכו') לא יתאים. האופציות: lcd+ ממיר או כרטיס טלויזיה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by qpalzm,

שמתי לב למשהו מוזר במסך שיש לי מזה 4 שנים (MAG 770V) - ביישומים דו מימדים הוא מציג כמו שצריך ובתלת-מימד התמונה מרצדת. אני לא מתכוון לקצב פריימים נמוך אלא לתמונה מרצדת ומטושטשת בזמן תנועה, בערך כמו לצפות בטלוויזיה ישנה. אגב, קצב הרענון הוא 85 הרץ וטמפ' הכרטיס במאמץ אינה עולה על 65 מעלות. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. היי, התקנתי ויסטה ultimate וכן את הדרייבר העדכני לכרטיס מבית ATI-AMD אך תכונת האירו (Flip 3D) לא עובדת משום מה. לחיצה עך alt+tab מעבירה את החלונות כמו ש XP היתה עושה ולא בתלת מימד. עברתי על ה help בויסטה וביצעתי כל מה שנאמר שם (מעבר ל theme שתומך ב AERO וכו' וגורנישט, כלום. בציון של ויסטה לכרטיס מסך אני מקבל 4.6 נקודות שזה נראה לי מספיק לא? מה קורה? מה עשיתי לא נכון? אופיר נ"ב, לא שזה משנה אך הכרטיס שהוא של sapphire.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by Torn,

יש לי 9800 XT של אסוס, ואין לי את הכבל VIVO שלו, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הכבל הזה אני אשמח לשמוע פרטים, או אם למישהו יש את הכבל הזה והוא לא משתמש בו, אני אשמח לקנות אותו. הכבל נראה ככה: אגב, אף כבל SVIDEO רגיל לא מתאים כי אסוס התחכמו, והיציאה שיוצאת מהכרטיס שונה מSVIDEO סטנדרטי.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by ezx,

שלום לכולם יש לי מסך mag 786pfs וכרטיס מסך x850pro לכול מי שיש את המסך הזה יודע שאם לא שמים ריפרש רייט לפחות 70 המסך ניהיה בצורת שבלונה כזאתי מיתקפל כלפי פנים ולא ניפרש על כול השטח עכשיו אני שם בדריברים שלי רייט 75 כמו שהמסך תומך הוא לא מסדר את התמונה ובדריבר ביכלל רשום שתומך ב 60 היה לי לפני זה נוידה והכול היה בסדר מישהו מכיר תבעייה יש לו תשובה עלייה ומוכן לפרט מה לעשות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. היי! סייעו לי במציאת דרייבר זה amic a276308-70 עבור מערכת 98 תודה!

13. Started by מר שאלה 2007,

אני מתאמן\עושה OC לכרטיס FX5200....... אפילו אחרי OC קטן למשל כשאני עושה SAVE זה נתקה ואומר לשלוח דיוח אם אני עושה שלח הוא נתקה אם אני עושה אל תשלח זה יוצר ולא שומר אז מה לעשות ? למה התוכנה נתקת??

14. Started by mair,

מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. הAGP בלוח האם פגום. הלוח תומך בpci.... אני צריך כרטיס שיהיה pci ויתמוך בdvi השימושים הם רק קריאת טקסטים.. אם זה משנה המסך הוא lcd 22" wide התקציב לא כלכך משנה עדיף כמה שיותר זול כי השימושים הם משרדיים בלבד. תודה

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by ZZR,

האם מחשב כמו שלי יצליח להניע את ה XFX6600GT (גרסת ה AGP) בצורה טובה??

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לפי האתר DARKCROW יכול להיות שגיגהבייט חזרו ליצר כרטיס מסך של NVIDIA יכול להיות דבר

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by Michael,

היי, אני קונה ביום שני מחשב חדש, עכשיו הכל סגור פרט לכרטיס מסך. אני מתלבט בין ה Sapphire "ATLANTIS" R 9800 Pro / 128MB / 256-bit ל Sparkle GF SP8835V-DT FX 5900 128MB DDR Retail . הRadeon עולה לי 1380 והGF עולה לי 1150. לפי מה שהבנתי לGF יש chipclock במהירות של 400MHZ ו memoryClock במהירות של 850MHz. ולATI יש chipClock במהירות של 380MHZ וMemoryClock של כ 680MHZ. ידוע שלשניהם יש Buswidth 256bit ו8 צינורות עיבוד. שתי שאלות לי אליכם: 1. לפי הנתונים הללו? למה הATI יקר יותר? 2. מה מבין השנים טוב יותר עבורי? (זה שרק רוצה לשחק בכיף...) נ.ב. 3. האם כרטיס של Sparkle יהיה בסדר? השם נשמע מפוקפק. ???

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. שלום במפרט הלוח אם כתוב: [list type=decimal] [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. Started by mat77,

שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לכרטיס מסך הכי טוב עד ה700-750 שח מקסימום עכשיו מה שאני רוצה לקנות זה 512mb gigaByte 8600gt ואני לא מבין כל כך בכרטיסים(אם אפשר גם פירוט על הכרטיס שלי gigaByte 8600gt ( אני רוצה את הכרטיס מסך שיתן לי את התמורה המקסימלית לסכום הזה המשחקים שאני רוצה שיפעלו טוב gta iv test drive fifa08 nba08 וסדרת הnfs מפרט המחשב שלי הוא מעבד intel core 2 due e6550 זיכרון rendition 1g ddr-2 667 x2 דיסק קשיח wd 250 gb

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  21. ???????

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. יש אפשרות לחבר את האנטנה למחשב בלי כרטיס טלוויזיה? יש לי מודם של HOT לצורך הענין אבל אין לי ממיר

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. Started by dorish,

שלום יש ברשותי מקרן חדש שהוא מחובר למחשב ואני משחק במשחקים ככה וצופה בסרטים רציתי לדעת איך הכי כדי לי לחבר את המחשב למקרן ומה אני צריך לקנות ואיזה דגם הכי מומלץ כרגע אני מחובר דרך הכרטיס מסך שלי שהוא GF TI 4200 תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by FIRE-KID,

אומרים שX800XL ו 6800GS שווים בביצועים (למרות שאני יודע שX800XL הוא המתחרה של הGT)... איך יכולים לומר שהם שווים אם לGS יש 12 צינורות ולXL יש 16 ??!!

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  25. קניתי מחשב שיש בו לוח עם כרטיס מסך מובנה וקניתי עוד כרטיס.אני צריכה לשנות משהו בגדרות בביוס כדי שהכרטיס שקניתי יעבוד ולא הכרטיס מסך המובנה?<

• 2 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים