כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך קישור לדרייבר הכי חדש של כרטיסי ATI. לי יש את X800GTO2 תודה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך X800GTO וכשאני בהגדרות התצוגה מגדיר את המסך לHZ ששונה מ60 המסך לא משנה את קצת הרענון מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? אני על קאטאליסט 5.11 בלי CCC
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
התוכנה שבאה עם המאיץ - TRIXX - הפסיקה אחרי שעשיתי OC, להראות טמפ' נכונה. הטמפ' בעצם תקועה כל הזמן על 36.8! יכול להיות שהסנסור נשרף/נדפק? חשבתי שהם אמורים לעמוד בטמפ' גבוהות ביותר. אני לא מצליח למצוא תוכנות אחרות שמראות טמפ' של GPU (אוורסט לא נותנת משום מה). מה אני עושה?! ??? אני חושש לבצע OC במצב כזה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום. אני מתכווןן ליקנות מחשב חדש חשבתי לקחת 6800 רגיל ולעשות לו אובר\טוויק א) איזה 6800 שווה לי לקחת ב) האם יש הבדל בפתיחת צינורות ואוברקלוקינג בין pcie לבין ?agp
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
האם כדאי להתקין רק את הדרייבר ( דרייבר לבד ) או עם כל החבילה CCC+WDM באופן עקרוני אני רק משחק במשחקים.יש לי את ה GTO2 ולא בא לי לנפח סתם התקנות אלא אם יש שיפור גם במשחקים בהתקנת כל החבילה? במה כל החבילה מועילה?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
קניתי מסך רחב של Benq 22 אינץ'. -האם צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש?, כי זה נראה כאילו הביצועים שאמורים להישאר אותו דבר טיפל'ה ירדו (נכון שעליתי רזולוציה אבל עם כל הכבוד assassin's creed) צריך להמשיך לזוז חלק - בהתחשב שהפריימים הם 70-80. אם כן, איזה דרייברים להתקין? 177.83 או לחזור ל 175.19 ? -------- האם ישנם דרייברים מוסיימים למסך עצמו?, הגיע לי עם זה דיסק כלשהוא אבל כמו שזה נראה הוא חוברת הדרכה בלבד. ------- למה אני לא יכול להעלות מעלה מ60 הרץ????
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן GEFORCE 2 MX (כן כן...ענתיקה, אני יכול כבר לתרום את הכרטיס למוזיאון) אז המאוורר שם מסתובב אבל הוא לא מקרר כלום, ויש לי עוד כרטיס ישן של GEFORCE 4 MX ששם המאוורר עובד בצורה נורמלית לפחות, למרות שהכרטיס עצמו לא ממש, אני עדיין מנסה לעשות איתו משהו...אבל בקיצור, השאלה שלי אם אני אחליף את המאווררים זה יהרוס לי את ה GEFORCE 2? המאווררים בכרטיסים הישנים מתואמים במיוחד לכרטיס או משו? או שהם בנויים ככה שאם אתה מוציא את המאוורר אז הרסת את הכרטיס אולי חח...? תודה. חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
ראיתי תגובה בזאפ http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=692834 "צריך לוודא שהספק כוח מתאים לפני כן, כי אם לא יתכן שתחוו בעיות עם המשחקים שקשורות בגרפיקה או בהעלאה של המשחק." הספק שיש לי הוא מגיע עם מארז: מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B האם הספק הזה יספיק לי לכרטיס מסך 9500GT או ל9600GT ? אני לא מתכנן לבצע OC
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
המפרט שלי מעבד e2180 2.0 ghz עכול לעשות לו אוברקלוק קטן ל2.2 ככה. זכרונות 2 גיגה 667 מהצ .. קשיח -160 גיגה מארז - של space קריר ושקט[= אני צריך משו שיריץ פיפא 2009 pes 2009 על מקס' אני צריך את המינימום שיריץ את שני המשחקים האלה לא יותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
אנשים התקנתי תמשחק יש לי 8800GT המשחק הולך לי על SLOW motion ואני משתגע למה זה ככה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שכאשר אני שם את המאוורר של הכ.מסך על 30% אז הטמפ' במנוחה היא 54 מעלות... שאני שם על 50% אז הטמפ' היא 47 במנוחה.. רציתי לדעת מה אתם אומרים שכדי לי לעשות... לשים בריווה טיונר על אוט'?50%?30%? מה אתם חושבים שכדי לי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה שקוראת רק כשאני מריץ flight sim 2004 , לאחר זמן מה התמונה קופאת, הופכת למסך שחור ולאחר מכן יש הודעה מ-VISTA שמנהל התצוגה ביצע איתחול עקב תקלה והנ"ל חוזר בלופ אין סופי. ראוי לציין שבשאר המשחקים אני לא נתקל בתופעה זו (mass effect, assasin creed, crysis ..) גם לאחר שעות של משחק אני ממש עובד עצות בנושא זה אנא, אשמח מאוד לעזרה. לא נצפתה בעיית חימום , הכרטיס מסך עומד על 60-62 מעלות במקסימום, המעבד על 65 בעומס מערכת שלי: ספק: ENERMAX 400W מעבד: Q6600 לאחר המהרה 3.5Ghz קירור מעבד: tower Tuniq 120 זיכרון: G-skill 4Ghz לוח: GA-965P-DS3 rev 3.3 כ.מסך: EVGA 8800GTS 320mb SC מע: VISTA 32 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס שלי radeon 1950 pro קצת קרס, מכיוון שהוא עדיין תחת אחריות ומכיוון שלא מייצרים אותם יותר, אני מתאר לעצמי שיהיו מוכנים להחליף לי אותו, השאלה היא מי מהכרטיסים שיש כרגע בשוק הוא ברמה של ה 1950, עדיף של חברת ATI. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום, קיניתי אתמול כרטיס מסך RADEON 2400 XT התקנתי דרייברים חדשים שהורדתי מ ATI תצורת מחשב: XP PRO המחשב מחובר למסך מחשב ולטלויזיה רגילה בחיבור SVideo-Composite השימוש של המחשב הוא בעיקר לראות סרטים ולכן יש חשיבות גדולה לחיבור לטלויזיה. הטלויזיה מזוהה אבל כאשר אני מנסה לעשות enable למסך השני בכרטיס אני לא מצליח. זה עושה לשניה enable ומייד מחזיר ל disable. זה ממש מייאש כי כבר עשיתי את זה הרבה פעמים עם כרטיסים אחרים ואף פעם לא הייתה בעיה שלא נפתרה ע"י הורדת drivers חדשים או קינפוג נכון. במקרה זה ממש אין לי כיוון. לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום. קודם כל התמונה: אז ככה, לפני כחצי שנה שידרגתי את הכרטיס מסך מ- 5200 ל- X1550 של ATI. באינוידיה היה לי את ה- OUT ועכשיו ב- ATI יש לי IN ונורא התבאסתי שמתי לב שזה יותר פינים עד שעכשיו באמצע וויכוח עם מישהו בדקתי וקלטתי את הקטע של האין והאאוט. השאלה אם אפשר להפוך את האין לאווט או אם פשוט מחברים וזה עובד למרות שחסרים 2 פינים. אני כרגע לא בבית עד שבוע הבא ולכן אני לא יכול לנסות אז אני שואל. תודה מראש. ואגב מי היבואן שם GECUBE בארץ ואיפה הוא יושב?
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ואני רוצה לקנות מחשב חדש רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את הכרטיס מסך הזה ולאוסיף עוד כרטיס כזה ביחד SLI או לקנות כרטיס אחר כמו HD4890 או HD4870 יש לי מסך 23 אינצ' של סמסונג 2333SW תודה
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
עד לאיזה גודל מסך יכול ASUS EN8600GT לסחוב כמו שצריך? ובאיזה רזולוציה ?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש על 7 ואין לי אופצייה של להפעיל את הטלויזייה שלי(שאני יראה בטלויזייה את ההעתק של המחשב למה זה ? http://s103.photobucket.com/albums/m127/retiredat44/ATI%20Cats/?action-view¤t=06-06-09_Cat_93_WinXP.jpg ההבדל בין המצב שלי למצב שבתמונה הוא שבמצב שלי אין לי בכלל את ה DISPLAYS MANAGER פירסמתי כבר בנושא הראשי אבל כנראה אף אחד לא נכנס לשם תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף? PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB אוו Gigabyte דגם GeForce 9600GT 512MB
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR2 PCI-E במקום ג'יפורס 8800GTS 640MB? תנו לי הצעות למחירי כרטיס מסך ב-580 שקל.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הוא בעיקר מחשב מולטימדיה, שמקרין רק סרטי 720P. רציתי לשאול, במה הכרטיסי מסך החדשים תורמים להקרנת הסרט ? אם אני יקנה כרטיס מסך ייעודי וזול (hd3800 למשל), האם אני ירגיש הבדלים בינו לבין הכרטיס הנוכחי שלי (6800GS) ואיזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך (התכוונתי לרכוש Onboard). אבל יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5500 256MB ישן, מהמחשב הקודם שלי, האם אני אוכל להרכיב אותו במחשב החדש, או שיכולה להיות בעיה כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
מה יספק את הביצועים המקסימאלים בקשר לזיכרון לכרטיס מסך ורוחב פס? אני עומד לקנות 320Bit 320MB זה יחס טוב בשביל משחקים?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם הכ"מ RADEON 4850 תומך בDX10 ? :s05: תודה לעונים ...
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-