עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oren12,

עד 200 ש"ח ואם אפשר גם פחות יהיה טוב אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב וזול.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. Started by mimzak,

היי חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל POWER COLOR HD4850 512MB פתחתי את האריזה שהייתה חדשה לגמריי כולל המדבקות והניילונים עכשיו בחוברת התקנה וגם על הכרטיס עצמו יש מין חיבור לחשמל אני חושב באריזה לא היה שום דבר מלבד דרייבר והכרטיס עצמו באריזה המקורית האם חייב את החיבור הזה שהכרטיס יעבוד או זו אופצייה לחיבור עתידי תודה למי שעוזר אני רוצה לדעת אם להפעיל את המחשב או לא

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by kub,

שלום לכולם, הכרטיס הנל מגיע עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת שהיא HDTV, אבל אני לא צריך את זה O_O אני בסך הכל רוצה לחבר את הטלוויזיה זה בעצם TV OUT רגיל לכל דבר עד שיגיע הHD ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by mtnm,

היום הסרתי את את האומגה דריבר שלי ורציתי להתקין את הקטליסט 6.9. ההסרה עברה חלק ואפילו הרצתי אחרי זה את driver cleaner pro במצב בטוח כדי לנקות את הזבל שנשאר. באמצע ההתקנה של הקטליסט פתאום קופצת הודעה שאומרת Zero Display Service Error ואז אני צריך לאתחל את המחשב מחדש. אחרי האתחול כאילו הדריבר הותקן כלומר אני יכול לשנות רזולוציה וכו' אבל לא מופיעה לי שום אפשרויות של ATI בתפריט מתקדם של הגדרות תצוגה. אחרי חיפוש די מעמיק בגוגל ו3 שעות שניסתי לתקן את זה אני די ניואש. דרך אגב ניסתי להתקין את הדריברים של אומגה עוד פעם אבל אותה שגיאה. מה שלא ניסתי זה לנסות להתקין דריברים ישנים חשבתי שעדיך להתיעץ איתכם קודם. מישהו ניתקל בבעיה והצליח לתקן אותה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. בעיקרון זה התקציב, אך אם שווה להוסיף למשהו יותר טוב בעוד 100-200 ש"ח, אני יכול להוסיף. אני מחפש כרטיס עם: 1) יכולת שידור טובה 2) TUNER פנימי (אני מחבר לשקע TV בקיר, זה צריך לעבוד נכון?) 3) יכולת הקלטה טובה (אני ארצה להקליט מידי פעם תוכניות) 4) שלט יכול להיות בונוס נחמד ואפילו רצוי. 5) רדיו. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. באתר של Leadtek יש דרייברים של הכרטיס מסך שלי Leadtek Geforce PX 8800 GTS TDH 640MB.. ושאלתי האם להוריד מהאתר של nVidia או להוריד מהאתר של Leadtek..? גם הדרייברים של nVidia רצים לי על המחשב, אבל אני רוצה שדרייברים יותאמו במיוחד לכרטיס מסך שלי.. האם ללכת על הדרייברים של Leadtek.. או על הדרייברים היותר מעודכנים של Nvdiai, אחרי הכול Geforce זה מהסדרה של nVidia..

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by rafip77,

שלום רב, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 7300GT שקיבלתי בזמנו. ניסיתי לחבר אותו ל-TV וגיליתי בכרטיס מסך שהשקע של ה-SVIDEO בעצם לא רגיל אלא חיבור SVIDEO עם 9 פינים מיוחד. לחבר שלי שקיבלתי ממנו את הכרטיס מסך אין את חלק החיבור הזה(הוא מעולם לא חיבר ל-TV). מי שמכיר מה עושים? איפה משיגים תקע/חיבור כזה ??? תודה !!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  8. שלום לכולם , יש לי כרטיס 9800P וביום שישי חיברתי אותו למסך הטלביזיה בסלון ואת הכרטיס קול לקולנוע ביתי. אתמול ראיתי סרט אחרי שהתקנתי כמובן את התוספת של ATI לדרייוורים ( HIDRAVISION ) הכל עבר חלק ובלי תקלות מיוחדות ורואים באמת מצויין. רק רציתי לדעת כמה דברים שעוד לא עליתי עליהם.. 1 ) למה כל פעם שאני רוצה לראות בטלביזיה בסלון הוא מכבה את המוניטור של המחשב ? אין אפשרות לשלוט על שניהם באותו הזמן ( לא רק ב DESKTOP ) אלה גם שמנגנים סרט ? אם אפשר תדריכו אותי בבקשה איך אני עושה את זה בהגדרות.. 2 ) יש תוכנות או תוספות מיוחדות של ATI שאני צריך להתקין ? 3) שמתי לב שמאז שהתקנתי את התוספת HIDRAVISION הביצועים במשחקים ירדו אין לי מושג למה זה אבל עד יום שישי לפני ההתקנה הייתי משחק FAR C…

9. Started by idani1983,

בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by talt18,

שלום לכולם, יש לי מחשב שמחובר לטלווזיה עם כבל HDMI הכרטיס מסך הוא: ATI RADEON HD4350, ויש לי איתו בעיה. כל בערך דקה שתיים, המסך נהיה שחור לשנייה וחוזר חזרה, בנוסף לפעמים המסך משנה את צבעו לירוק ואדום בהיר לכמה שניות וחוזר חזרה. ניסיתי להחליף כבל ואתמול הורדתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, אך הבעיה לא נעלמה, רציתי לדעת אילו עוד אפשרויות ישנן לפתרון הבעיה, בתודה, טל.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by ita123,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את כרטיס ה9600 שלי ואני מתלבט בין 3 כרטיסים: הראשון - http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=578281 המחיר שהציעו לי בחנות הוא 1000 ש"ח . השני- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1834&products_id=16178 השלישי - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 אני מחפש כרטיס בעיקר למשחקים, איזה כרטיס מבין 3 הכי מומלץ מבחינת עלות וביצועים והאם המחשב שלי לא יגביל אותו . המפרט של המחשב מצוין בצד תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by brum,

אהלן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך טוב שאוכל להשתמש בו גם ללכידה ממכשיר וידאו. הבנתי שאת הפונקציה הזו עושה ה VIVO . אני לא ממש גיימר אבל צריך שהכרטיס יהיה גם חזק. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  13. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש,בין שאר החלקים רכשתי גם מסך SAMSUNG SyncMaster 740B וגם כרטיס מסך GIGABYTEG GF 7800GT ,PCI-E,DDR3 256M שמתי לב שעל גבי כרטיס המסך יש 2 יציאות דיגיטאליות ואילו מסך יש 2 חיבורים ,האחד אנלוגי והשני דיגיטאלי. כרטיס המסך מגיע גם עם מתאמים מדיגיטאלי לאנלוגי. השאלה שלי היא איך כדאי לחבר את המסך למחשב? האם להשתמש במתאמים ולחבר את המסך מהיציאה האנלוגית או לחבר אותו דרך היציאה הדיגיטאלית. אגב האם יש איזה שהוא ייתרון לחיבור המסך דרך 2 היציאות במקביל ? אני מניח שאני שואל שאלת תם אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל בין היציאות הללו. אני גם לא יודע האם הגדרה שנתתי של אנלוגי ודיגיטאלי היא נכונה. אנלוגי זה החיבור הישן שדרכו חיברנו מסכים תמיד והדיגיטאלי זה הח…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by Lmagus,

שלום, יש לי מסך Mag AH-778 בגודל 17 אינץ'.(CRT) הוא טוב לגיימינג? כי אם כן אין לי סיבה לקנות מסך חדש.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by matgam,

שלום חבר שלי נוסע לארה"ב מחר לשבועיים, ועלה לי לראש הרעיון לרכוש שם מוצרי חשמל. אז רציתי לדעת האם יותר משתלם לרכוש בארה"ב בחנויות אמיתיות, כרטיס מסך כלשהו לדוגמא, או שההבדל במחיר זניח יחסית לארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. התוצאה: 5522. לוח אם: GA-945P-S3 מעבד: P4 2.66 775 חד ליבה זיכרון: DDR2533 512*2 Twinmos כרטיס מסך: 7600GT Leadtek

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  17. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by HiTiT,

איזה חברה אתם ממליצים ל 7300GT שיעשה את הביצועים הכי טובים? תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש, עכשיו יש לי 7800GT שנהניתי ממנו בשנתיים וחצי האחרונות. מפרט שלי: D820 3 גיגה זיכרון לוח אם של INTEL D945GCZ האם אני אצטרך להחליף את הלוח אם בשביל הכרטיסים החדשים? התקציב כאמור הוא 250$ ואני אקנה אותו מאתר כלשהו בארה"ב דוגמת NEWEGG אוTIGERDIRECT האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס שאקנה? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by G.H.O.S.T,

יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300GT של Asus, אם זה משנה משהו... אתמול בלילה כיביתי את המחשב, וכשהתעוררתי היום וניסיתי להדליק אותו, גיליתי שפתאום הרזולוציה ירדה מ-1280X1024 ל-800X600 וה-Color Quality ירד מ-32bit ל-4bit מה הבעיה? בבקשה מהר, זה משגע אותי העניין הזה... חוצמזה, אם הכרטיס מסך הלך, זו תיהיה אחלה הזדמנות בשבילי לבקש את ה-8800GT D;

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  21. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב שיאפשר לי להקליט שידורים מהממיר הדיגיטלי של הוט, שמתסנכרן טוב עם המערכת של הוט ושאני יכול לתכנן בו הקלטה מראש. אם יש לי טלויזית LCD וכרטיס מסך geforce 8600GTS האם אני צריך כרטיס טלויזיה נפרד כדי להקליט, או שאני יכול לחבר את הממיר או האלויזיה ישירות לכרטיס המסך וזה יספיק?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by finish,

יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה הרץ זיכרון 256 לא יודע איזה(מישהו יכול להגיד לי איך בודקים) לוח אם של פנטיום ומסך רגיל של proview זה מתאים למחשב שלי?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by uriya,

כשאני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב שלי אני מפעיל את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שלי (intex) אך השידור שאני מקבל הינו "דפוק" כי אני רואה רק שידור רק סגול וירוק..... אך כשאני מפעיל את התוכנה של כרטיס המסך שלי ,של nvidia ומכוון את ברירת המחדל של פלט שידור הטלוויזיה אז הצפיה נעשית שוב בצבעים הנורמליים אך אני מקבל היבהוב מעצבן בצד המסך, וכשאני מכבה את התוכנה של כרטיס המסך ומדליק שוב את שידור כרטיס הטלוויזיה הבעיה חוזרת על עצמה, שוב יש לי קליטה של ירוק וסגול.... מה עושים? אוריה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by liav12,

דוד שלי קנה מחשב חדש והוא קיבל את הרדאון הנ"ל, אני רוצה לדעת אם הוא טוב, והאם הוא יותר טוב מספייר, ובכלל מה הציון שלו בבנצ'מארק..אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאודד!! ואל תגידו למה הוא לא לקח את ה5900xt, (הוא קנה אותו מאייבורי), תודה!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by levy18,

קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם את ההודעה במקום הנכון...אם לא אז תעבירו אל תנעלו בבקשה... בקשר למקרה..המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים