כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
איזה יותר טוב nvidia geforce 7900 gt 256 mb או שתי כרטיסי מסך ג'י פורס 6600 256 מגה? ואם אפשר פרוט על מה שהוא יותר טוב ולמה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
? האם זה יתן לו שיפורים כמו לHIGH ENDS?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מקור: http://www.vr-zone.com/?i=4188 אפשר לראות את המעבר המהיר מ80NM ל65NM..
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO של SAPPHIRE. קניתי אותו בערך לפני שנה והכל היה סבבה. בחודשים האחרונים התחלתי לשים לב שיש ירידה(כביכול?) בביצועים במשחקים, ירידה אפילו רצינית. הרצתי 3D MARK וראיתי שהציון נשאר אותו דבר...התבאסתי לגמרי מהמחשב וכמעט הפסקתי לשחק..... עד שהחלטתי לקחת את הג'יפורס 2 GTS הישן שלי ולדחוף אותו למחשב ולראות את הביצועים של אנ בי איי 2004..., ומה אני מגלה? המשחק רץ מהר יותר(!!!!) והמסכי טעינה עוברים פי שלוש יותר מהר!! כל זה למרות שהציון ב3D נשאר אותו דבר.... בקיצור האם מישהו פגש בעיה כזאת בכרטיס מסך, והאם נראה לכם שיחליפו לי אותו??
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ראיתי באיזה אשכול שמישהו אמר שהX1950PRO לא הדהים ביכולות הOC שלו כי אין תוכנה שמתאימה לו. זה נכון? יש כזה דבר או שזה שטויות? אם זה נכון מתי התוכנה/גרסא הזאת תשתחרר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה ובמקביל גם כרטיס DVR, השאלה היא: האם אפשר לצפות בטלויזיה דרך כרטיס הDVR ולחסוך את הכרטיס טלויזיה? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בבקשה :s05: :s05: יש לי כ 700 עד 800 ש"ח המיפרט של המחשב שלי : p4 2.8 הלוח אם שלי זה GA8S655FX מתוצרת GIGABYTE 512 DDR כרטיס מסך נוכחי: 5200 GEFORCE קשיש ביותר אין לו כוח למשחקים החדשים של היום ... אז כמו שהבנתם הוא מיועד למשחקים חבר המליץ לי על הכרטיס הזה Radeon X1600PRO 512MB AGP GeCube מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לדוגמא 1710S ו- 1710B יש את אותם האותיות לכל הדגמים (גם ל18 אינץ וכו..) ולדעתי כל אות מסמנת משהו ספציפי תודה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני יודע שיש x800 se x800 pro ו x800xt מה יש גם x800xt tpe משהו כזה? ומה יותר טוב 6800 הרגיל או x800 pro ומה יותר טוב x800 pro או 6800gt
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי את הכרטיס מסך GAINWARD 6600GT כבר במשך שנה ו4 חודשים ,הוים שניסיתי להפעיל את המחשב לא הייתה שום תצוגה והמחשב היה דלוק ועבד, כיביתי אותו,ניקיתי אותו והוא עבד,יש לי ספק גנרי 500W , ישלי מה לדאוג? כי גם יום קודם שמעתי צפצופים כלשהם מהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
טוב אני מחפש ולא מוצא כרטיס מסך למשחקים תומך CrossFire 512MB שההתאמה שלו עם כרטיס מסך אחר תהיה פנימית כלומר ככה:[עם הגשרון הזה]: http://www.pcper.com/images/reviews/312/cf_internalconnectors.jpg תומך:VGA -הכי חשוב תקציב של 550 ש"ח חשבתי על: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV283~8~0.htm עכשיו השאלה שלי:האם הוא בא עם מתאם ל VGA.?.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם מותר לי להתקין דרייבר חדש על ישן? זתומרת בלי למחוק את הקודם, אלא פשוט להתקין ישר את החדש.. זה עושה בעיות כלשהן? תודה רבה :]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעזרה לבחירת כרטיס מסך באפיק PCI ,שיתן לי מענה סביר למשחקים של היום.התקציב הוא 700 -800 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בדרייברים קודמים היתה אפשרות troubleshoot בדרייבר בחלונית של הdisplays אם לא היית רואה את האפשרות של מסך נוסף (לצורך צפייה בטלויזיה למשל) ואז הוא היה "בכח" מרענן ונותן אפשרות לבחור תצוגה למסך נוסף. בדרייבר החדש 4.7 אין אפשרות כזו ואני לא מצליח לאלץ את הדרייבר לגלות את החיבור לטלויזיה...אני לא יכול לראות בטלויזיה עכשיו.... מישהו נתקל בזה? יודעים מה לעשות? תודה (בינתיים חזרתי לדרייבר הקודם)
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב יש לי amd 4200 1 giga של זיכרון 667 mhz motherboard: asus m2n-mx geforce 6100 on board אני יכול להשקיע בין 300 ל500 שח על הכרטיס אבל מעדיף כמה שפחות כלומר אם כרטיס של 500 שח יותר טוב מכרטיס של 300 פי 10 אז סבבה אבל אם זה ביחס ישיר למחיר אז אני אתפשר על משהו זול תגידו לי בבקשה איזו כרטיס כדאי לקחת שבו עלות מול ביצועים משתלמים (שאני לא אצא פראייר) ד"א: שמעתי שיש איזו אי התאמה בין ATI ל ASUS לפחות בכל הדגמים לפני שהם התמזגו ולכן שעדיף לי ללכת על GEFORCE כלשהו. האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
3Dc - מאפשר למפתחי משחק לדחוס עד X4 טקסטורות לזיכרון הכרטיס הגראפי בלי לפגוע בביצועים Z-Buffer - חלק בזיכרון הכרטיס שבו נשמרים ערכי עומק זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המערכת שיש לי כרגע - Phenom 955 x4 (רגיל) כרטיס מסך HD5770 וזיכרון 4 GB RAM. כמו כן אני משחק על מסך דק 24" רזולוציה 1920x1080. לשום דבר אין OC ואני לא מתכנן לעשות OC אי פעם. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד שיריץ לי crysis2 (ואפילו יותר באופן אירוני crysis הראשון) בגרפיקה המקסימלית הכי גבוהה בלי לאגים. אשמח לגבי המלצות. תקציב: 900 ש"ח . תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
רכשתי 4550 אתמול, ובEVEREST הוא אומר לי GPU CLOCK = 110MHz (ORIGINAL 600MHz מה הסיבה לכך? כמו כן, בWINDOWS 7 הכל עובד חלק, אולם כשהרצתי את XP, קיבלתי blue screen of death.... [br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 01:15:39 אוקיי הסרתי את הGPU וחזרתי לחלונות 7, והסתכלתי על עוד כמה דברים :Pixel fillrate : GMA950 : 1600 HD4550 : 440 HD4550 : REAL CLOCK : 299MHz, original 750MHz Effective clock : 599MHz למישהו יש מושג מה לעזאזל קורה פה? אין ספק שהמערכת עובדת יותר טוב עם ה4550, אבל אני לא קרוב בכלל לקבל את מה שאני יכול לקבל, לא?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
בלעדי באולסייל - מלאי מוגבל !!! מסך HYUNDAI דגם L70S מסדרת ImageQuest - דגם 2004 מסך יפהפה ומרשים עם טכנולוגיית ה-LCD החדישה ביותר. קונטרסט גבוה של 1:500 , חדות ומהירות תגובה גבוהה במיוחד של 12MS מביאים למסך צבעים חיים ואמיתיים המאפשרים הצגת תמונה חדה ומושלמת ללא פשרות. זמן התגובה המהיר במיוחד של 12MS משפר את חווית הצפייה ומייצר תמונה איכותית ובהירה, מעולה לצפייה בדמויות נעות. במסך שני רמקולים מובנים לחסכון במקום על שולחן העבודה ובאיכות שמע מעולה. המסך מגיע בגימור מהודר ויוקרתי ובעיצוב חדשני, צבע שחור-אפור. 3 שנים אחריות! הלינק: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?product=1&auction_id=7047231&type=2&= מה אתם אומרים על זה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-