עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לדוגמא 1710S ו- 1710B יש את אותם האותיות לכל הדגמים (גם ל18 אינץ וכו..) ולדעתי כל אות מסמנת משהו ספציפי תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by FIRE-KID,

שלום לפני כ4-5 חודשים קניתי מחשב חדש שכולל X800XL ב2300 שקל כיום (4-5 חודשים מאז) אני כבר רואה שיצא X1800XL (אני יודע שיצאו גם יותר טובים אבל אני רוצה להתייחס רק ל2 הכרטיסים האלו כרגע) וגם אפשר למצוא את הX1800XL ב2100-2200 ואני ממש אוכל את עצמי עכשיו ומבואס.. :-\ האם ההבדלים בניהם כאלה גדולים? מהם ההבדלים בניהם בכלל? תודה רבה לכולם..

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by kobi_af,

אני יודע שיש x800 se x800 pro ו x800xt מה יש גם x800xt tpe משהו כזה? ומה יותר טוב 6800 הרגיל או x800 pro ומה יותר טוב x800 pro או 6800gt

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. ?? תודה

5. Started by Dutchy,

מממ כרגע יש לי ספק CODEGEN 300W אפשר לקרוא לזה ג'נרי מממ, ראיתי ספק של HEC בהספק 300W ב117 שקל, בידיוק במחיר שאני צריך רציתי לשאול, במידה ואני יקנה RADEON 9800 PRO או GEFORCE 5900XT, האם 300W יספיקו? אין לי הרבה דברים יחסית כונן קשיח 80GB, סי די רום, צורב, כונן דיסקטים, וזהו בעיקרון תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by MoMo-P,

רכשתי מחשב חדש (מפרט מימין) וכמובן התקנות מהתחלה... התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI : 1. בהגדרות שם הכרטיס הוא: Radeon X1900 Series האם זה תקין? או שצריך להיות רשום ?XTX 2. הרזולוציה המקסימלית שיש לי היא 1280X1024.. מאוד נמוך ! מה לעשות ???

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by idani1983,

קניתי את ה 7800GT בארה"ב ורציתי לדעת האם יהיו לי בעיות לחבר אותו לטלויזה שלי בארץ בגגל שיטות בשידור תודה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  8. נגיד במשחקים כמו FAR CRY או DOOM 3 יש את אופציית ה-ANISTROPIC ואפשר ךשים שם 1 או 2 או 4 וכו'.. או שאת ANTI ALIASING שאני לא יודע בכלל מה זה ואיך להגדיר הכל נכון.וגם את VERTICAL SYNC שאני לא יודע מה אלו בכלל.פשוט לפעמים אני מגדיר והמשחקים עובדים יפה ולפעמים יש כמה באגים מעצבנים וזה וגם קראשים. יש לי כרטיס X800 PRO של POWERCOLOR

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by amirfefer,

קניתי את ה5900XT וישר ניסיתי אותו על דום (אלא מה? ) הבעיה היא שהמשחק מקרטע בHIGH קצת. רזולוציה: 1000 על 700, זה הגיוני? הכרטיס ללא OC. דרייבר: הכי חדש 61.77

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  10. שלום עליכם. לוח האם שלי תומך רק בתקן AGP 2.0 ובמהירות AGP X4 - האם כרטיסים שתומכים בתקן AGP 3.0 יעבדו אצלי? או שמא יעבוד אצלי רק רדאון 9200 ומטה? מקווה שתוכלו לעזור לי....

11. Started by michael4il,

המפרט שלי: Nvida GFORCE 9800GT 512MB INTEL Q 8200 2.33 Ghz ASRock P45TS-R 4Gb Ram אני רוצה לעדכן תמחשב למשחקים החדשים,במיוחד BF3. אני לשפר את המחשב בכללי(בעיקר כרטיס מסך),אני לא יודע כל כך מה כדאי לשנות בו תקציב 1400-1500

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. sapphire- Radeon 9800NP 128MB 256bit AGPx8 *לא עבר אוברקלוק. אני רוצה למכור את הכרטיס הנ"ל. כמה יתנו לי עליו לדעתכם ?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by yuvalony,

התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by kob27,

אני חושב לקנות מסך 19" LCD של חברת LG דגם L1970HR עם זמן תגובה 2MS ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה: איך אני מבצע בדיקה שאין פיקסלים שרופים? האם חשוב לבצע את הבדיקה בחנות לפני הקניה? מה קצב הרענון של המסך ברזולוציה 1280X1024 (לא מצאתי תשובה לכך)? והאם מסך עם זמן תגובה 2MS כבר דומה למסך CRT טוב? יש לי כרגע מסך CRT שטוח 19" של LG דגם F900B, האם שווה לי לעבור למסך LCD שציינתי או שעדיף לי להישאר עם ה CRT הכבד ומפיץ החום? אני בעיקר משתמש במחשב לסימולטורים (כמו FS9 של מיקרוסופט) וצפיית סרטים כך שחשוב לי שלא יהיו מריחות וקצב רענון גבוה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by gmmaf,

מצטער על הבורות בנושא אבל מה זה כל כך משנה אם זה Radeon9600 או 9800 או FX 5600 או FX 5200 חוץ מההבדלים בכיס יש גם הבדלים במסך? אפשר להפנות אותי למקום שאפשר לקרוא על זה כי תמיד בדרישות למשחק כתוב את הזיכרון של הכרטיס ולא דווקא את המעבד שלו מישהו מוכן לעשות לי ואני מאמין גם לאחרים פה קצת סדר?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  16. הכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיה להם מעבד נפרד חוצ מהמעבד הרגיל במחשב שיטען את הפיסיקה של המשחקים או משהו כזה.. האם יצטרכו בשבילו לוח אם מיוחד או שבלוחות אם של היום אני גם יוכל לשים בעתיד כזה כרטיס מסך..?

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by ori24,

יש לי כרטיס מסך 9800PRO מעבד 2.4 וזכרון 512DDR. אני משחק בדום 3 וFAR CRY ב1024X768 ,בדום 3 על HIGH ופילטרX4 ובFAR CRY על VERY HIGH גם בפילטר X4.בשתי המשחקים אני משחק יחסית חלק עם קירטועים פה ושם. החלטתי לשחק סתם ברזולוציה קצת יותר גבוהה ב1152X864 ואז הפלא ופלא שתי המשחקים רצים לי ממש חלק !! רציתי לשאול איך ייתכן הדבר הזה שברזולוציה גבוהה יותר הביצועים במשחקים יותר טובים? אני עובד עם הDRIVER 4.9 בטא!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. טוב שלום לכם מומחים אני הופנתי אפשר לומר מהלינק הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234235.msg2057020#msg2057020 אני אסכם, אני רוצה מחשב HTPC בעיקרון יש לי הכל חוץ מכמה דברים שלא קשורים לפורום הזה. אבל אני רוצה כרטיס טלוויזיה שיהיה קשור להקלטות - אני מניח הרבה הקלטות. בעיקרון מה שאני רוצה זה איכות טובה ללא כל מיני הפרעות או פיקסלים מיותרים... המליצו לי [בלינק] ללכת על Hauppauge PVR-150 MCE מה אתם אומרים עליו? איזה כרטיסים יש יותר איכויים בטווח מחירים שלו?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by MaoR_KilleR,

איך המסך הזה לגרפיקאים ולציירים בפוטושופ? אל תתיחסו למחיר המטורף אני משיג אותו בדיל פצצה...!! אבל אולי יש מסכי 19-20 אינצ' עם זמן תגובה \ איכות \ בהירות \קונטרסט יותר טובים ?. תודה לכם !!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. מדובר בכרטיס שמתחבר ל-pcie x16 slot ומוסיף ל-board יציאת DVI (ללוחות אם שתומכים בכך): http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm מצאתי כאלה למכירה בחו"ל, לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Molex-DVI-ADD2-PCI-Ex16-Video-Card-ATX-795305005-NEW_W0QQitemZ160090416322QQihZ006QQcategoryZ3762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אך לא בארץ. מישהו יודע אם ואיפה ניתן לקנות כרטיס כזה בארץ ? בתודה, רן

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by shareall123,

לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש CORE DOU E6750 לוח אם GIGABYTE P35 כרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS 320MB לפני כמה ימים, המחשב שלי הפסיק לזהות את חיבור ה S VIDEO כשאני מחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך. בדקתי את זה ביציאה אחרת בטלוויזיה, לא עזר, בדקתי בטלוויזיה אחרת, לא עזר, החלפתי כבלים, לא עזר, עידכנתי דרייברים, גם לא עזר, שיחזרתי את המחשב למועדים שונים...גם לא עזר... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שכרטיס מסך כ"כ יקר נדפק אחרי חצי שנה (תדירות השימוש בחיבור הזה לא גדולה אצלי...)??? הבעיה שכדי לבדוק את זה אני צריך לשלוח את הכרטיס לחנות שממנה רכשתי את המחשב והם יעבירו את הכרטיס ליבואן..... בחישוב פשוט, אני מקרקע את המחשב ל 21 יום לפחות....(משום מה הם אומרים שהיבואן לא יקבל לקוח…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  22. Started by Blue Eyes,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך להתקין דרייבר ל- GeForce 4 440MX בויסטה . באתר הרשמי לא מצאתי דרייבר של הכרטיס הזה שמתאים לויסטה. אשמח אם תכוונו אותי

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. טוב אני מחפש ולא מוצא כרטיס מסך למשחקים תומך CrossFire 512MB שההתאמה שלו עם כרטיס מסך אחר תהיה פנימית כלומר ככה:[עם הגשרון הזה]: http://www.pcper.com/images/reviews/312/cf_internalconnectors.jpg תומך:VGA -הכי חשוב תקציב של 550 ש"ח חשבתי על: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV283~8~0.htm עכשיו השאלה שלי:האם הוא בא עם מתאם ל VGA.?.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=523 1950PRO מול 7900GS שורה תחתונה - ATI קצת יותר מהיר וקצת יותר יקר (בחו"ל) אבל שניהם נותנים תמורה מעולה לכסף.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  25. ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.