כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי כ. מסך GEFORCE 7600GS שמגיע עם חיבור לטלויזיה, החיבור נראה אחד יציאה ממחשב ו-4 כניסות לטלויזיה. 4 כניסות נראים בעל 4 צבעים אדום, ירוק, כחול וצהוב. ואני רוצה רק כניסה בעלת חיבור כבל Composite. יש קיים כזה שיאפשר לחבר את מ-4 כניסות אל כבל Composite או חיבור רגיל מיציאה של כ. מסך וכניסה כבל Composite? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות מסך lcd ולחבר אותו לוידאו/דיוידי הכי זול שמצאתי זה 15 אינץ 2000 שקל נורא יקר אז חשבתי לקנות מסך מחשב ולחבר לו כרטיס טלויזה חיצוני מה אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי כרטיס של GEFORCE 7300GS 256 MB עכשיו אני הורדתי את הדמו של ניד פור ספיד קרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם שיחקתי איתו והוא לא זז הוא בקושי זז במשחקים אחרים זה גם יש בעיה מראה יפה מאוד אבל זז קצת לאט בכל זאת לא כמו הקרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם רק אים אני שם את הניד פור ספיד הזה על רצולוציה של 800 על 600 אז הוא זז טוב ולא רואים טוב כמובן יש לי בעיה בכרטיס או שפשוט הוא חלש לזה ? תודה לעונים ורק מי שבאמת מבין בזה כי דרך העצות שלכם אנמי אדע אים לקנות חדש או לא אהה הכרטיס תומך SLI ויש לו יציאות טלויזיה וכל זה קניתי לא מזמן
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי בסכום של עד 1000 שקל. אני אודה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס שיתאים בעיקר למטרות גיימינג. פרטי המחשב שלי מעבד: (QuadCore Intel Core i5-2400, 3200 MHz (32 x 100 לוח אם: (ASRock H61M-VS (1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, LAN ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk מסך מחשב: AOC i2353Fh 23 ואם תוכלו להסביר לי בקצרה מה עדיף Nvidia Geforce או AMD ATI Radeon? ולמה?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מחפש דרייוורים ותוכנות עבור כרטיס TV מסוג: FLYTV PRIME30 LR138 תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מחפש דריבר ל RIVA TNT2 באתר של NVIDIA כל מה שמצאתי לא מתאים כך לפחות ה WINDOWS טוען גם הדיסק המקורי לא מאפשר להתקין ממנו באותה טענה אני יודע שזה כרטיס ישן [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס agpx4 למחשב? ואם הבנתי נכון כרטיסים של agp*8 פועלים גם על agp*4? כי אם כן אז בבקשה תציעו לי גם כרטיסים לagp*8 תודה מראש לעוזרים ודרך אגב התקציב שלי הוא 450 ש"ח עם אפשרות לחרוג מהתקציב אבל בקצת הכרטיס הוא למחשב של אחי בן ה12 משמש בעיקר למטרות אינטרנט ולהפעלת משחקים רגילים לא כבדים כמו doom3 וכד'
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז כמו שהכורת אומרת אני צריך כרטיס ווידאו שיקליט מהטלוזיה או מכל התקן אחר חשוב שיהיה יציב. 500 שקל בערך תקציב יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מהי התוכנה המומלצת ביותר לצריבה דרך windows ואיך בדיוק משתמשים... ניסיתי דרך ati winflash והיא עושה בעיות.... (או שלא הבנתי איך להשתמש בה- אם מישהו יוכל לפרט...) תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך ל AGPx8. בעצם שני כרטיסים. 1) מהו הכרטיס הכי חזק שאפשר לקנות היום ל AGP, מה מחירו, והאם יהיה ריאלי להגיד שלא יצאו כרטיסים חזקים ממנו (או חזקים באופן זניח)? 2) יש לי מעבד P4 2.6 HT. מה יהיה הכרטיס ההגיוני ביותר לקנות במחיר של 1000-2000 ש"ח מבחינת יחס עלות-תועלת?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז בקיצור יש לי כמה שאלות לגבי כרטיסי המסך הבאים: 1)RADEON 9600XT VIVO Sapphire 2)nVIDIA GeForce PX7600GS 256MB Leadtek 3)Geforce FX5200 128MB TV-OUT בקשר לראשון, הוא באמת בצורה מספקת בקטע של קליטת שידורי טלויזיה? והאם הוא מתחבר בחיבור אנלוגי (VGA)? בקשר לשני, האם הוא שווה מבחינת ביצועים את המחיר שלו? (754-857 שקל) ןבקשר לשלישי, האם הוא יהיה מספק מבחינת ביצועים כללים למחשב שכאשר אני ארצה לקלוט שידורי טלויזיה במחשב כמובן דרך כרטיס אחר?(אני מתכוון אם הכרטיס המסך השלישי עלול לעורר בעיות בגלל שהוא קצת חלש?) תודה מראש... משה D:
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
זניח או רציני? כי זה יכול לחסוך לי המוון
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי! המליצו לי על כרטיס TV במחיר עד 300 ש"ח שניתן להתחבר אליו עם ממיר של הוט אם אני לא טועה סוג הממיר"תומסון". תודה!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס מסך יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.00GHZ 2.5GBRAM DDR2 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שיוכל להפעיל את GTA IV, בטח שלא על ההגדרות הכי גבוהות, אני רוצה רק משהו שיפעיל ושאני יוכל לשחק. התקציב שלי הוא 300 ש"ח ויש לי מסך 17" ברזולוציה של 1024X768 ולצערי אני לא יכול לחרוג, אני מקווה שהבקשה הזאת אפשרית. תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי בעיה לפני שבועיים ככה קניתי את הכרטיס מסך GT 7300... אז אני מפעיל משחק (צבא אמריקה) משחק פשוט לא כבד כל כך וכל המשחק נתפס ונמתחים קוים כאילו הכרטיס דפוק?! רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בזה. מה זה יכול להיות ואם באמת הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס טלוויזיה אז אני קולט ערוצים של ישראל לבד לדוגמא 10,11,22 וכ'ו? או שאני צריך לחבר ממיר או משהו
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
באתר של sapphire כתוב שלכרטיס הנ"ל יש 12 צינורות עיבוד http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_overview.php?gpid=134 בתוכנה ati tool מופיע לי 4 צינורות עיבוד פעילים (מצורף קובץ), מה זה אומר? אני צריך לפתוח צינורות או שהם יהיו פעילים באופן אוטומטי תחת מאמץ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה שקוראת רק כשאני מריץ flight sim 2004 , לאחר זמן מה התמונה קופאת, הופכת למסך שחור ולאחר מכן יש הודעה מ-VISTA שמנהל התצוגה ביצע איתחול עקב תקלה והנ"ל חוזר בלופ אין סופי. ראוי לציין שבשאר המשחקים אני לא נתקל בתופעה זו (mass effect, assasin creed, crysis ..) גם לאחר שעות של משחק אני ממש עובד עצות בנושא זה אנא, אשמח מאוד לעזרה. לא נצפתה בעיית חימום , הכרטיס מסך עומד על 60-62 מעלות במקסימום, המעבד על 65 בעומס מערכת שלי: ספק: ENERMAX 400W מעבד: Q6600 לאחר המהרה 3.5Ghz קירור מעבד: tower Tuniq 120 זיכרון: G-skill 4Ghz לוח: GA-965P-DS3 rev 3.3 כ.מסך: EVGA 8800GTS 320mb SC מע: VISTA 32 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר עוד מסך למחשב ולעשות dualview עכשיו, מסך אחד מחובר לכרטיס מסך (Geforce 7600) זה המסך הראשי שתמיד השתמשתי בו והמסך השני לכרטיס מסך המובנה שלי במארז (שניהם עם חיבור VGA) אפשר ככה להפעיל dualview ? איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
ב 900 שקל כדאי ? ראיתי בבנש מרקים שהוא עובר ת 9600 xt לדוגמא פה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-05.html
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
דוד שלי בא לארץ ומוכן להביא לי כרטיס מסך של בערך 150$. עכשיו בחרתי את הכרטיס הנ"ל בעזרת חבר: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16814130220 המחשב שלי: Pentium 4 2600MHz 512 DDR SDRAM Motherboard Name Asus P4S800D (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, LAN) hard disc Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 111 GB, IDE השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתאים לי למחשב ? ואם כבר לא מתאים... יש המלצות? thx anyay ^.^
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש הבדל באיכות התמונה בHDTV בין כרטיס מסך רגיל לבין כרטיס מסך מובנה? המסך Dell 2407WFP. מעבד כפול ליבה סטנדרטי.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לחבר את הX1650 512MB... ה512MB מנוצל עד הסוף עם מסך 19אינץ'..?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-