כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מעבד 1.7@1951... (אפשר יותר אבל אין לי כוח להתעסק) בכל מקרה אם אני יקנה ראדון 9500 פרו... האם המעבד יהיה צוור בקבוק או שאני אוכל להפיק ממנו את המקסימום?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1050670652,90969, R9600 PRO מומהר יכול לעבור לפי דעתכם את R9700 NON PRO מומהר?
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כי אני כל הזמן שומע על זה אבל עדיין לא הצלחתי להבין וגם לא מצאתי בחיפוש שום דבר שיסביר לי. למה חברות מסויימות מייצרות ראדון ואחרות GF 4?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התקציב שלי לכרטיס מסך נמוך מאוד - כ400 ששקל - ככה שנראה לי שזה מה שאני יכול לקנות בסכום הזה. השאלה אם אני צריך והאם הכרטיס הזה שווה משהו. יש לי כרגע פנטיום 3 733 עם 256 מ"ב SDRAM וכרטיס GEFORCE 2 MX 32 MB ASUS 7100. אף משחק חדש לא זז לי. הציעו לי להחליף לATHLON 1800 + לוח אם (לא יודע איזה, דרך אגב האם תוכלו לתת לי המלצה לדגם טוב וזול)+ החלפת זכרונות ל DDR.- כל זה ב550 ש"ח תמורת טרייד אין. האם הGEFORCE הישן יפעל הרבה יותר מהר במחשב החדש? או להחליף לGEFORCE 4? האם GEFORCE4 יהיה עליית מדרגה ושיפור רציני או שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו? תודה מראש לכל המייעצים שרון
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני קצר בכסף אבל הגיע הזמן להחליף כרטיס - מה דעתכם חברי הפורום הנכבדים על RADEON 9100 TV,DVI 128MB של ATI
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה הגיוני שdx9.0a לא יתמך בAGP?? לא נראה לי בכל אופן אז למה בsandra כתוב לי שהוא לא תומך? וגם בdirectx עצמו כתוב האם זה בסדר? ??? או שכדאי להתקין dx 8.1 כי יש לי רירדאון 9500 פרו והוא תומך ב dx9 אז אני רוצה לנצל את זה,תודה לעוזרים ;D
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם כדאי לי להשקיע בראדון 9500 פרו שיחזיק בערך שנתיים או שכדאי לי להשקיע בכרטיס כמו 9100 פרו ולהחליף אותם כל שנה בערך...
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אז ככה אני עומד מחר ליקנות מחשב סוף סוף המחשב הוא כזה: לוח:asus p4s8x מעבד:p4 2.4 intel---->חשבתי על amd אבל אבא שלי לוחץ למרות כל מה שאני אומר לו הוא עדיין בשלו לקחת אינטל ... דיסק:wd80gb 8m זכרון:512ddr(333mhz) ועכשיו מגיעה ההתלבטות- איזה כרטיס מסך ליקנות ???? אז ככה -עקרונית אבא שלי הסכים ליקנות את ה9700proאבל התנאי שלו זה ש3שנים אני ישב בשקט אם אני קונה כזה כרטיס ...הוא הציע לקחת משהו יותר זול כמו לדוגמא הmagic ואז אחרי שנה שנה וחצי להחליף אותו וזאת כי הוא טוען שעוד חצי שנה -שנה הסידרה של ה fx תיכנס חזק לשוק והיא זו שתישלוט . מה אתם הייתם בוחרים??? ואיזה כרטיסים טובים אחרים הייתם ממליצים לי ? ??? היעוד של המחשב זה מישחקים מישחקים מישחקים ---הכי הכי הכי הכי חדשים ש…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
p4 2.4B radeon 9500 pro 128mb ddr קיבלתי ב3d mark2001 se ברזולוציה של1024x768x32 בלי AA 11829 האם זה ציון טוב למערכת שלי?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הוא נמכר רק ב1577 ש"ח אצל הדובים ואותו כרטיס של CONNECT3D עולה 1957 ש"ח. איך החברות האלה? מספקות קירור טוב?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם שווה radon9100 64mb של POWERCOLOR במחיר של 374 ש"ח (זכיתי במכרז )
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את המסך הנ"ל ולאחר כמה שעות של עבודה המסך להתחיל להחליף צבעים... כרגע הוא מוחלף בחדש או יעבור תיקון השאלה אם כדאי לקחת את אותו אחד או להחליף?
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז ככה כדי למנוע שאלות אז: 1. זה קורה בכל סוגי הקבצים. 2.נסיתי גם בנגן ה dvix, לא רק במדייה פלייר. עכשיו אני חושב שאפשר לטפל בזה דרך כמה הגדרות שנמצאות בדרייברים של נוידיה, אבל אני לא יודע בדיוק. הנה תמונה של הבעיה, כעיקרון אני רואה את הסרט בכלל אבל כשאני מעביר לצייר אז הוא לא מופיע, ואם הסרט עדין נשאר דלוק, רני רואה אותו כאלו דרך הצייר, נגיד איפו שהמדייה פלייר אז רואים אותו בתוך הצייר, אבל אם אני מכבה את הסרט אז גם בצייר לא רואים אותו הנה תמונה: (אמורים לראות את הסרט בפנים כמובן)
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש לפני פחות מחודש והוא עבד במקסימום 43 מעלות ועכשיו פתאום הוא מגיע עד חמישים ושתים מה קורה פה???
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
איפה הוא מדורג במשפחת הכרטיסים RADEON, לאיזה ביצועים הוא מגיע, האם הוא מתעלה על חלק מכרטיסי הTI ועוד כל מיני הערות מועילות יעזרו לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה יותר טוב? כי אמרו לי שהרקולס זו החברה הכי טובה לכרטיסי מסך אבל אני מבין שה9800 סוףףףףף תרשמו לי מה עדיף
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה.... יש לי כרטיס מסך Geforce 2 GTS שתומך ב AGP 4X אך במחשב(בדריורים) הוא מראה לי שהכרטיס מכוון על מהירות AGP 2X נכנסתי ל bios וראיתי ששם הוא מככון על AGP 4X אז אני לא יודע באיזה מהירות הכרטיס שלי פועל ואם בהנחה שהכרטיס אכן מכוון על AGP 2X אז איך אני משנה אותו ל AGP 4X ? מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לוח אם : TUV 4X ASUS (תומך ב AGP4X) כרטיס מסך: ASUS V7700 DELUX G- F 2 GTS(תומך ב AGP4X) :AR15:
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין DIVX ל- XVID? מה עדיף וכל השטויות האלו?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G4 4200TI של לידטק ואני עם דרייברים 40.72 הבעיה היא, שה-clock frequencies תמיד יורדים להגדרות המינימליות, גם כשאני משנה את זה ל"ברירת מחדל". זה כאילו לא רוצה להקשיב לי! אני לא עושה שום אוברקלוק - סה"כ ברירת מחדל. אבל לא משנה מה אני יעשה - תמיד אחרי שאני אדליק שוב ת המחשב זה יירד להגדרות המינימליות. ניסיתי להתין את הדרייבר מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני עושה ? ???
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע באיזה מבין השנים לבחור צריך טיפים!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שמעו אנשים לי יש AMD Athlon XP 1900+ , שזה מעבד לא רע בכלל, אבל מה, נתקעתי עם כרטיס-המסך הכי חרא שיש --> Asus GeFroce 2 MX 400 64MB :\ אז ככה קיבלתי כסף בבר-מצווה, ואני רוצה כרטיס מסך חדש (לא שאני ילד קטן או משהו, הבר-מצווה שלי היתה לפני שנה.. ), ושמתי את עיני על ה-Radeon 9800 Pro החדש.. אז השאלה שלי היא ככה: שווה לי לקנות אותו, או לחכות לירידת מחירים/משהו יותר טוב (*שיעול* NV35 *שיעול*)?
-
- 38 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז.. יש לי דרייוורים שתואמים לWIN95 ותוכננו להם, הם עובדים גם בWIN98 אך הכרטיס לא עובד כמו שצריך והדרייברים לא חתומים. ניסיתי לחפש באתר החברה ולא מצאתי דרייברים תואמים ב100%. הינה דגם הכרטיס: MX86251MX + 3DFX Voodoo Rush ver 1.02.07 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-