כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות את כרטיס מסך: Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL ויש לי מעבד AMD Athlon +1800 ולוח אם של ASUS A7V333 אמרו לי שלמחשב שלי לא שווה לקנות את הכרטיס המסך הזה מכיוון שהמעבד שלי חלש בשבילו. תוכלו לייעץ לי בבקשה איזה כרטיס מסך כן יתאים למחשב שלי תודה!
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום,קניתי כרטיס מסך NX6600-TD128E MSI ורציתי לדעת האם הוא טוב? והאם הוא יספק אותי בתור גיימר כבד?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי את ה-FAQ הפותח את הפורום ונראה לי שאינו רלוונטי כל כך,באשר להערכת מסכי 19",מאחר ונוספו עוד דגמים בשוק. אבקש המלצכתם למסך 19" עד 2000 ש"ח, פלוס מינוס 10%. תודה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
9600gt של twintech. riva tuner ו ati tool לא מזהות לי את הכרטיס בכלל.. לעומת זאת כל המשחקים שניסיתי עובדים מעולה. אולי זה קשור שהכרטיס חדש מדי? או צריך דרייבר אחר? ??? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בס"ד קניתי אתמול מחשב והיום קיבלתי אותו הכרטיס מסך Nvidia GTX470 שהזמנתי , קיבלתי אותו overclocked. והמעבד שלי intel core i5 760 לא overclocked. ואני בכלל לא ביקשתי את הכרטיס מסך overclocked , ביקשתי אותו רגיל. אתם חושבים שזה טוב בשבילי או שהם דפקו אותי ואני ילך ויבקש חדש ?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג כרטיס מסך על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ערב טוב. קודם כל רציתי לשאול אם הכרטיס הזה יכול לפעול על המחשב שלי בלי לקנות ספק כוח מיוחד,יש לי אחד פשוט. דבר שני רציתי לדעת אם הוא לא יעשה צוואר בקבוק במחשב הזה מעבד E4500 2.2 לוח אם GIGABAYTE GA-VM900M זיכרון 2 ג'יגה והמסך הוא 22 של דל הכרטיס עולה 340 ש"ח ואם הוא לא מצריך אותי לקנות ספק כוח הוא בתקציב שלי.. רציתי לדעת מידע קצת על הכרטיס ,אם הוא נחשב לטוב יחסית למחיר שלו? ואם הוא מריץ משחקים חדשים ברמה סבירה?(למקרה שיהיה לי זמן לשחק) תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה מחירים באינטרנט של ה- Radeon 9800 Pro 128 MB ואני מתפלא מהמחיר הזול יחסית. אתמול גלשתי באתר של PCH וראיתי שיש חד במחיר של 1584 ש"ח r9800p bulk ואחד אותו דבר רק בלי ה- BULK במחיר של 2230 ש"ח. התקשרתי לחנות שממנה אני קונה ואף פעם לא עובדת עלי ותמיד נתנה לי דברים טובים במחירים זולים יחסית. אז התקשרתי אליהם ושאלתי כמה עולה ה- 9800 pro 128 MB Sapphire Atlantis ואז לא ידעתי על ה- BULK אז הם אמרו לי שזה עולה 2200 אז השאלה היא למה אצלם זה יקר ומה ההבדלים בין 9800 pro BULK ל- 9800 pro
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
טוב יש לי כרגע ati 4850 חם מידי עושה רעש מעצבן שאני משחק ..כבר לא בא לי עליו 4 שנים בערך אצלי.. חשבתי לקנות את gts450 שטיפה יותר טוב מימנו.. ב600 שח מחיר סביר.. זה הדגם Gigabyte Geforse GTS450 1024MB GDDR5 Dual Dvi ספק שלי enermax liberty 400w יחזיק תgts450? והאם כדי לרכוש אותו לשנים הקרובות..נ.ב יוצאים משחקים ברמה כמו ghost recon 2011 זה יריץ אותו טוב? או שכדי עם כבר א כבר ללכת על Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual DVI ב800 שקל? והאם הספק שלי יחזיק אותו? והעם זה באמת רלוונתי בינו לבין gts450 רק שני הכרטיסי מסך האלה אני מוכן להשקיע כסף כל השאר יקרים לא נחוצים לי!! או שיש משהו עד 800 שקל שווה משניהם? ורק nvidia אני רוצה!! תודה לעוזרים מצפה לתשובה ברורה ומקצועית וחד משמעית [=
-
- 52 תגובות
- 8k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (יחסית): AMD 4200+ 1G זיכרון x1900GT. התקנתי את FEAR ורציתי לראות מה באמת שווה המחשב בכלל והכרטיס מסך בפרט... שמתי את ההגדרות על maximum (גם בהגדרות גרפיקה וגם עיבוד) ולצערי אני שם לב שיש קירטועים... זה טבעי??? נ.ב מה זה AA? תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, חבר שלי הולך לקנות מחשב שעיקר תפקידו יהיה סרטים ועבודה שותפת, וגם משחקים בינונים, וכל זה במסך 19 אינץ' וטלוויזיה 32 אינץ'. בעיקרון בטלוויזיה הוא משתמש הרבה פעמים למטרות סרטים ומשחקים במסך ענק כשחברים באים לבקר, אז חשבתי להציע לו את ה4770 אבל אני לא יודע אם הוא יכול לסחוב מסך ענק ברצף. המטרה של הנושא היא שרציתי לשאול האם אפשר לחבר את הטלוויזיה והמסך לכרטיס המסך ביחד וכשמתחשק לו הוא במחשב מגדיר שהטלוויזיה תעבוד והמחשב יעבור אליה לבדו? אין לו הרבה סבלנות כל פעם לכבות את המחשב וישר להעביר את החוטים לטלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
בתור מישהי שלא כל כך מבינה במחשבים, רציתי לדעת מה ההבדל... אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש כי הכרטיס הנוכחי חלש מידיי בשביל משחקים כבדים, והדבר היחידי שאני יודעת הוא שאני צריכה כרטיס PCI. הבעיה היא שיש שני סוגים...רגיל ואקספרס...איך אני יודעת איזה מהם אני צריכה? תודה מראש=)
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן... רק עכשיו שמתי לב למהירויות שיש ב- 6600GT (לא שלי...) וראיתי שהם לא מתקרבות אפילו למה שאצלי יש... תראו בעצמכם... (רק שתבינו שאני יכול להגיע ל - 570 בליבה ו - 1.19 ג'יגה בזיכרון :o !!!!! גם 1.20 אבל אז הוא כבר לא יציב) זהו 6600GT באפיק AGP, של GIGABYTE. אז רציתי לדעת אם המהירויות הגיוניות??? תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חדש פה!!!! הכרטיס עומד על 67 מעלות במנוחה כיביתי את המחשב כדי להרגיע אותו קצת וכשהדלקתי אותו כמה שניות אחרי שעלה הוינדוס המסך נהיה כחול... יש לי מסך LCD 20 וחשבתי שהגודל של המסך מעמיס על הכרטיס יותר מידי...מה דעתכם???
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מארצות הברית ולהביא אותו לארץ (GTX 1070) רציתי לשאול אם יש מכס\מיסים כלשהם שצריך לשלם על הכרטיס כשאני מביא אותו לארץ כדי שאני ידע אם משתלם לי בכלל להביא את הכרטיס מחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1950PRO 512MB או 1900XT 256MB? עכשיו שיש ביקורות לשניהם, ורואים קצת ביצועים...עדיין אני לא משוכנע שה512 לוקח, ל 256 יש יותר צינורות הצללה ויותר רוחב פס וגם מהירות, כל זאת בהנחה שאני לא מתכנן לעבור את ה 1280X1024..
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך טוב עבור מחשב חדש בבית. השימוש במחשב היינו שימוש ביתי רגיל פלוס מעוניין להמיר בעזרתו קלטות וידאו ישנות של המשפחה לקובצי מחשב או לDVD . עריכת תמונות ברמה בסיסית+ המחשב לא ישמש למשחקים. אני לא שולט בתחום הכרטיסים, מעוניין שתכוונו אותי למוצרים מבית Leadtec או Asus ( הסיבות עימי ) התקציב הוא עד 800-900 ש"ח לא יותר הנטייה שלי היא לחפש מוצרים ללא מאווררים ורק עם גופי קירור פסיביים גם לטובת שקט וגם למניעת בלאי של המאווררים, לא יודע למה אני תמיד נרתע מכרטיסים עם מאוורים חזקים או גדולים מחשש לתקלות. אשמח לקבל פידבק גם בנושא. טיפה רקע על המחשב רמת המחשב Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם Asus P5K זיכרון 2K ( טרם החלטתי 667 או 800…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD4870 של גיגבייט חדש עם מחשב חדש לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון 2*2 קינגסטון E8400 קירור גיגהבייט במנוחה 23 מעלות ספק CHIEFTECH 550 איכותי העניין הוא שאני משחק משחקים כרגע GRID הכל על HIGH והמשחק טס העניין הוא שלפעמים יש לי לגים קטנים כלומר האטה של המשחק לשניה ואז הוא פשוט כאילו משלים את הפער וטס שניה קדימה דרייברים והתקנתם מחדש ולא עוזר(הסרה דרך YOUR UNINSTALLER) לכרטיס שונה ה XML של שליטה על הFAN למהירות גבוהה יותר ועדיין יש את הלגים מה לדעתכם הבעיה???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר אנשים השאלה הקשה... איזה לוקח 4400 כרגע בתוך המחשב 5200 אצלי ביד איזה לחבר בתוך המחשב איזה יעבוד יותר טוב? איזה יותר יעיל? שניהם 128... אבל אחד הוא AGPx8 ואחד הוא x4.... עד כמה זה משמעותי? המחשב הוא 2ג'יגה עם 256 מגה זיכרון http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=60 http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467 אלו הליניקים לכרטיסים
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה הייתם קונים עם היו אומרים לכם את.?! 6600GT 128 GDDR3 או Radeon X800GT 256 gddr3 ...(agp slot)
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה יעלה כרטיס מסך שייתן לי את אותם הביצועים כמו של הleadtek 8800gts 320mb אבל שיהיה עם vivo, בשביל שאני יוכל להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. נא לכתוב את שם הכרטיס, לינק אם אפשר ומחירו[br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 17:20:36 אם אפשר בבקשה תשובה כי אני עומד לקנות מחשב
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
טוב זה מתחיל ככה. ברשותי RADEON 9700 PRO של גיגהבייט(לשעבר-הוא מת) אתמול פתחתי את המתחיל במקום צפצוף קצר הוא משמיע צפצוף ארוך והמסך נדלק ומיד נכבה. ככה היה פעמיים,ניתקתי מהחשמל את המסך והמחשב הפעלתי מחדש--- והופ הכל עבד פיקס. היום בבוקר כמובן שוב אותה בעיה רק שהפעם בשום אופן המחשב לא מסכים לעלות. ניתקתי 9999 פעמים מהחשמל והחזרתי. עד שלפתע כשאר סתם הזזתי קצת את הכרטיס מסך,המחשב הסכים לעלות,אך לאחר זמן טעינת הווינדוס(הדבר הכחול שזז) המסך שוב נדלק והווינדוס לא עלה. בקיצר לאחר מאמצים רבים הצלחתי להגיע למצב בטוח,להעיף את הדרייברים החדשים,ואז המחשב הסכים לעלות אבל עבד לאט בטירוףףףףףף. אז ניסיתי שוב להתקין את הדרייברים החדשים ואז שוב המחשב לא עלה. (אגב במצב בטוח הוא עשה לי שיש ב…
-
- 14 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי! המליצו לי על כרטיס TV במחיר עד 300 ש"ח שניתן להתחבר אליו עם ממיר של הוט אם אני לא טועה סוג הממיר"תומסון". תודה!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-