כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות איזה ראדון 9000 או 9500 והשאלה שלי היא אם כדאי לקנות של ATI או שעדיף לקנות משהו קצת יותר זול כמו GIGABYTE או משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קיבלתי לידיי מסך LCD 15' , לא יודע מה קרה לו המסך נשרף או משהו .. במחסן היה לי CRT 17 דיי ישן ולא שטוח .. ההתלבטות היא שאני רגיל לרזולוציות גבוהות 1280X960 וב LCD הכי גבוה זה 1152X864 אבל ברזולוציה הזאת כל הצבעים נמרחים . עוד משהו שהמסך ה CRT לא ממש נוח כי הוא לא שטוח אלה מעוגל וה LCD נוח כי הוא דק שטוח .. אולי תעזרו לי בהתלבטות, מה אתם הייתם עושים במקומי ?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני עם לוח GIGABYTE 7RXP REV 2.0... עם גרסת ביוס F10 . תודה!!
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מתלבט בין שני הכרטיסים.רציתי כבר לקנות את ה9500P אבל אז ראיתי שיצא ה9600P וראיתי שאין הבדל במחירים כמעט.רק הבעיה שהוא פה רק בסוף מאי. שווה לחכות? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה :-*
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה ויש לא שתי שאלות 1 זה האם אני צריך את הדריורים של asus? ושנית איזה תוכנה טוב כדי לי להשתמש ואם למישהוא יש אותו כרטיס ולוכד וידאיו שגדי לי את הצעדים ללכידת וידיאו תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי רידון 9500 פרו ושאני נכנס למאפיינים הגדרות ומנסה להוריד את איכות הצבע יש לי רק שתי אפשרויות 16 סיביות ו-32 סיביות, למה אין לי 8 סיביות? (למי שאומר למה אתה צריך את זה אז אני צריך כי שאני רואה מהטלוויזיה כמה ששמים את איכות הצבע פחותה האיכות עולה). המפרט שלי הוא: מעבד: 2400+ AMD לוח אם:nforce2 של לידטק זיכרון:333\256 של ווינבונד כרטיס מסך:רידון 9500 פרו דיסק קשיח:80 ג'יגה עם 8 מגה של wd וקיבלתי 3342 ב3dmark 2003 וב-11425 ב-3dmark 2001 se זה טוב? ואם לא איך אני משפר את זה? ואם כן איך אני משפר את זה?
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים בדקתי את הציון 3dmark והוא עמד על 3383. היום, לפני שבאתי לעשות לכרטיס מסך OC בדקתי את הציון, כדי שיהיה לי השוואה לאחר ה OC. גיליתי שהציון הוא 2408 נקודות, הפרש של כמעט אלף נקודות (שלושים אחוז). המערכת הפעלה היא אותה מערכת (רק פימרטי מאז) וההבדל היחידי הוא שעידכנתי את הדריוורים לגרסה החדשה של nvidia. למישהו יש רעיון לסיבה של הירידה בניקוד? צודה.
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי R9500 PRO P4 2000 512 RAM DDR לוח אם - SIS 645 הרצתי בדיקה ב 3D MARK והתוצאה שלי הייתה מאוד נמוכה-2577 הרצתי את הבדיקה לפני כמה שבועות והתוצאה הייתה 3000 ומשהו, בבקשה אנשים אני חייב לתקן את זה, אני חייב את העזרה שלכם. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש לקראת החופש הגדול ואני מתלבט בין שתי כרטיסים, ה-Radeon 9700Pro וה-GeforceFX 5800 לא בגירסת ה-Ultra הכוונה הפשוט יותר מבין ה-5800. מבחינת ביצועים אני יודע שהרדאון 9700פרו עולה על ה-GFX שאני רוצה אבל בגלל ההתפתחויות ש-Nvidia חותמת הסכמים עם חברות משחקים שהמשחקים שלהם יתמכו בכרטיסי Nvidia יותר טוב אני קצת מפחד לקנות ATI {למרות שיש לי כרגע Radeon 9500Pro ואין בעיות עם אף משחק} אבל מה יהיה בעוד שנה שלדוגמא Electronics Arts תשחרר את כל סדרת משחקי הספורט של שנת 2004, האם כרטיסי Ati יציגו בעיות מסוימות עם המשחקים האלו? {מי שלא יודע Nvidia חתמה על הסכם עם EA שהמשחקים שלה יותאמו לכרטיסים של Nvidia יותר מאשר ATI, דעתי האישית שזה גועל שזה נעשה ככה במק…
-
- 66 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני חסיד של ATI, אז בואו נוציא לרגע את NVIDIA מהחשבון. שמתי לב ש ATI מציידת ביכולת VIVO רק את כרטיסי ה LOW END שלה, כלומר RADEON 9000-9200 ואילו ה 9500 ו 9700 למיניהם מיוצרים ללא יכולת VIVO. האם יש סיבה מיוחדת לזה ? למה אי אפשר לקנות כרטיס שגם יאפשר עריכת וידאו מסויימת וגם יעבוד טוב עם משחקים ? (כל זה בהנחה שלא בא לי להוצים המון כסף על ALL IN WONDER למיניהם).
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
זה מה ששמעתי בשמועות שרצות ברשת.... האם זה נכון? מישהו שמע על זה? אם מ 3.1 ל 3.2 קיבלתי הפרש ביצועים דיי גדול...אז ל 3.3 עוד? יששש!!! :jump: (מקווה ;D )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני יודע שיש תוכנה שרושמת בצד...
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים לradeon 9500 pro ואחרי ההתקנה לפני הרסטרט הוינדוס מסיים תהליך שנקרא should not see me מה זה אמור להיות? (התנקתי את הדרייברים כבר כמה פעמים ואחרי שראיתי שזה כל פעם קורה החלטתי לשאול)
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי לשאול: אני קונה מחשב חדש עם הכרטיס הזה והבנתי שיש לו מאוורר דפוק ורציתי לשאול אם אני צריך לקנות לו קרור? ואם כן איזה? אני לא הולך לעשות לו oc (מי צריך עם כרטיס כזה). תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנ י רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ואני רוצה את זה עם הביצועיים הכי טובים(בלי הוא לא מישתלם יחסית למחירו) תודה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ברשותי המצלה C2ZOOM של אולימפוס וכרטיס מסך RADEON 8500 LE של הרקולס יש מצב כלשהו שאני אצליח לגרום למצלמה לתפקד כמצלמת רשת?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
יש לי radeon 9000 של gigabyte והורדתי את הדרייבר cat 3.2 והוא טוב אך יש בו בעייה: אני לא מצליח למצוא בהגדרות את האפשרויות של ה-TV -OUT<<< מה עושים בבקשה???
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה ההבדלים בכלל??? אני מניח שלהרקולס יש קירור יותר טוב!,אבל עד כמה ?? ולא עדיך לקנות ב-200 שקל שההרקולס עולה יותר עוד 256 זיכרון??? או כרטיס קול נורמלי??
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס TV נתקלתי במוצר הזה בזול מישהו מכיר http://www.grand.com.tw/PRODUCT/TVBOX/DVR.html ואם לא אז זה נראה לכם משהו טוב? כי לפי מה שכתוב הוא נראה ברמה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
GF TI 4200 VIVO או GIGABYET RAEDON 9200 VIVO ידוע כי ה-TI 4200 מציג ביצועים יותר טובים. אני לא מדבר על ביצועי הכרטיס אלא על איכות חיבורי ה-VIVO
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באחוזים מה תהיה ירידת הביצועים??
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אצל pchardware!~ יש radeon 9200 והגיע גם 2כרטיסים שונים GEFORCE FX 5800 של leadtek!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-