כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי את הכרטיס מסך הזה בשנת 2002 ינואר עכשיו המאורר התקלקל משהוא 8-10 חודשיים אחרי הקניה והטכני מחשבים החליף לי אותו עכשיו עוד פעם התקלקל המאורר לפני חודש -חודשיים עכשיו יש לי אחריות למעבד למסך אבל לכרטיס מסך לא 1 אם קניתי ממשנו הוא חייב לתת לי אחריות נכון? 2 אם האחריות לשנה (נראה לי) והחליפו לי כי היתה תקלה האחריות מתערכת אז אני עדין בתוקף נכון??? 3 אם אין לי דרך להשיג את האחריות מה האם יש דרך להוכיך שהכרטיס שלי ושלא עברה לי האחריות ושיחליפו לי אותו? 4 הם מישהוא שמה אל בעיה של מאורר בסידרה או דגם הזה (asus 8200 {geforce 3} ti 200) תודה blabla
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי RIVA TNT2 שעובדת על SHARED MEMORY בביוס כיוונתי שהSAHED MEMORY יהיה 32 מגה אבל היום כשבדקתי בהגדרות כרטיס מסך ב-WIN הוא כותב שיש לי 24 מגה מה הבעייה?! אני משתמש בדרייוורים 41.09 ובדיירקטס 9 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אתם יכולים בבקשה לדרג את היצרניות שעובדות עם ATI ומייצרות את הרדאון 9500פרו?תדרגו מהגרוע אל הטוב.תודה רבה לכם ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי RADEON 9100 64MB של ATI. כשניסיתי לשחק DELTA FORCE BHD גיליתי שאני לא יכול פשוט בגלל שהמשחק רץ בפריימים (גם כשהורדתי רזולוציה ו-DETAILS). לא התעצלתי והתחלתי לעשות בדיקות ב-3DMARK PRO 03. ולהן התוצאות הגבוהות ביותר שקיבלתי (קובץ מצורף). למישהו יש רעיון למה? למישהו יש רעיון איך לפתור את הנושא? עד כמה שידוע לי צריכות להיות תוצאות הרבה יותר גבוהות. כל עזרה בהעלאת התוצאה, שיפור הביצועים וכל דבר שיכול לעזור תתקבל בברכה OGGI
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים אנחנו יודעים מי השולט פה, השאלה מבחינת O/C, אם מי אני אגיע יותר רחוק ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא: Intel Pentium IV 2.4B ghz 512mb ddr 333 ATI radeon 9500 pro 128mb ddr 5.1 sound card on board (realtek AC'97) Gigabyte GA-8SQ800 ואלו תוצאות הבדיקות: QUAKE3-93 FPS 1600x1200x32 the most high details UNREAL2-50 fps 1152X864x32 the most high details DOOM3 ALPHA-30 FPS 1152x864x32 very high details GUN METAL-30 FPS 1280x1024x32 the most high details SOF2-60 FPS 1024x768x32 very high details C&C GENERALS-30 FPS(in skirmish with x60 speed its 55 FPS) 1024X768X32 the most high details מה דעתכם? המחשב מתפקד כמו שצריך?
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לא מכיר את החברה אבל נראה מחיר לא נורמלי למסך 19 עם שפורפרת diamnatron אני חושב לקנות אבל לפני שאני קונה רוצה להתייעץ אתכם כי זה נראה לי חשוד משהו.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
אני צריך לדעת כיצד משחקים עובדים בהגדרות הבאות: 1024X768 בלי AA, בלי AF, על ההגדרות הכי גבוהות של הפרטים באותו משחק כדי לדעת את הfps עליכם להשתמש בתוכנה fraps שאותה ניתן להשיג באתר www.fraps.com... בבקשה תכתבו את הFPS הממוצע שיצא לכם במשחקים הבאים: unreal2, nolf2, ut2003, Red Faction 2, MOHAA spearhead תודה לכל העונים, מתן
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות את ה- RADEON 9800 PRO ואני מתלבט בין החברות הבאות ATI HERCULES GIGA BYTE עכשיו אני גם רוצה שלכרטיס יהיו יכולות OC טובות מישהו ראה עליהם ביקורות או משהו דומה ויכול להלמליץ לי על משהו?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
LOL מה זה אמור להיות? יש לי ati r9500 pro אי אפשר לתקן את הבאגים המוזרים האלה? (האיכות גרועה בגלל השתמונה היאJPG)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום: יש לי רדאון 9000 עם TV OUT , אבל יש לי בעייה ,,,, חיברתי לטלוייזיה כמו שצריך - בבקשה אל תגידו לי שלא חיברתי טוב כי אני יודע שחיברתי טוב כי עם הג'י-פורס זה עובד וגם עם הרדאון פעם ב....זה עובד , אני מחבר הכל ואפילו שאני עושה ריסט אני רואה את המפרט המחשב שלי (לפני שהווינדוס עולה) אני רואה את זה בטלוויזיה ..... אבל בווינדוס עצמו נאי לא יכול ללחוץ על הכפתור הירוק ליד האפשרות של הטלוייזיה.............ואני לא יכול להעביר לטלוויזה , מה עושים? בתודה טל!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לא הצלחתי לסדר את זה בפאנל שלו - כנראה התקלקל ב WIN98 הצלחתי להוריד את הכהות עם הדרייברים של הכרטיס מסך אבל ב WIN2000 אין בדרייברים את השליטה על הצבעים כרטיס מסך ישן מאוד - S3 TRIO3D אתם מכירים תוכנה שיכולה לשלוט בצבעים ? או יש לכם רעיון אחר בשבילי תודה !
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הראשון: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 674.48 ] השני: Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 746.35 ] ורציתי לדעת עם יש בניהם הבדל כולשהו והעם הראשון יותר טוב ולמה או השני ולמה... כי אני מתלבט. ???
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ASUS V8460 Ti4600 ULTRA TD 128Mb מול Radeon 9500 Pro מבלי להתייחס למחירי הכרטיסים: על הנייר - מי מהם יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות HERCULES RADEON 9700 PRO... אוקייי אחרי ששמעתי על ההסכמים שחותמת NVIDIA עם חברות משחקים אני חושב שאני ילך על GEFORCE FX או GEFORCE 4TI עכשיו מה מבין שני הכרטיסים האו הוא מומלץ יותר ? Leadtek WinFast A300 TD MyVIVO GeForce FX 5800 או GeForce FX 5800 Asus V9900 TD 128MB או ASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB ישנה גם האופצה של ה HERCULES RADEON 9700 PRO אבל אני שואל את עצמי אם באמת כדאי לי לקנות כרטיס שאולי לא ינוצל על ידי משחקי העתיד הקרוב... :'( אני ממש מצפה לתגובות שלכם !!! תודה ראש דרך אגב אם יש לכם המלצות אחרות תרשמו גם אותם...
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע עך המחשב את ה3D Prophet 4500 tv out המבוסס על קיירו 2 ועושה עבודה מצויינת אבל חסרים לו יותר מידי פרימיים במיוחד במשחקים חדשים חשבתי לשדרג אבל רק אם זה שווה את זה כרגע ושמתי את עיני על ה Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB השאלה היא כמה הבדל סביר להניח שאני אראה במשחקים? עוד שאלה היא האם שווה אולי לחכות עוד איזה חודש עד לירידת מחירים אם צפויה אחת? ועוד חודש וקצת תהיה לי אפשרות לקנות את הכרטיס באנגליה אם זה יותר זול.. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
לפני כ 3 שבועות קניתי מסך זה בPCH. לאחר עבודה איתו במשך שהוע שמתי לב לשבירה קטנה מאוד בצידו של המסך מעין חור קטנטן. - לא יחסתי לזה חשיבות כי זה היה בפינה. אך לאחר שבועיים (כלומר שלשום) שמתי לב להופעת חור נוסף במרקז - החור כמעט בלתי נראה ורק אם מתקרבים רואים אותו. חשוב לציין שלא קירבתי שום עצם חד למסך ולא נפל עליו כלום. רציתי לשאול אם הבעיה ידועה. האם זה מכוסה ע"י האחריות - כלומר האם יחליפו לי מסך בגלל זה או שלא :-[
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הוא ממש זול כ 570 ש"ח . 1.איך הוא מול GE FORCE 4 MX?מה ההבדלים בניהם? 2.איך האיכות שלו באופן כללי? 3.האם יש כרטיס מתחרה זול יותר וטוב יותר? 4.האם בסופו של דבר הוא שווה קנייה? תודה מראש שרון
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני יודע שהרקולס היא חברה טובה... אבל בכל זאת אני רוצה לוודא שהכרטיס טוב! אז איך הוא? נ.ב אני צריך לדעת כמה בערך מקבלים ב-3dmark איתו,אז למי שיש רדאון 9700 רגיל או פרו,שיכתוב את המערכת וכמה הוא מקבל.. תודה~!
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כי יש אותו לסבא שלי במחשב ואני רוצה למכור לו את הכרטיס שיש לי ,לכן אני רוצה לדעת האם הכרטיס שיש לי עכשיו יעבוד אצלו!?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום רב. אתמול חיברתי בפעם הראשונה את מחשבי בעזרת חיבור TV-OUT לTV. הכרטיס הוא RADEON9700PRO של GIGABYTE, שבא במקור עם יציאת S-VIDEO. השתמשתי במעביר S-VIDEO-RCA וחיברתי לצד של הRCA כבל באורך עשרה מטרים. לאחר מכן, הפעלתי את אפשרות הTV בCONTROL PANEL והופה, עובד. הדסקטופ נראה די טוב, גם אפשר לשחק משחקים בצורה מצויינת, אבל בעיה אחת, שבשבילה חיברתי את המחשב לTV- כשאני מגדיל סרטים לFULL SCREEN ולפעמים אפילו בצורה רגילה, הקטע של הסרט(!חשוב! הדסקטופ מאחור נראה כרגיל, בתוכנה דוגמת QUICKTIME) נהיה שחור\ירוק כהה ואין אפשרות לצפות בסרט. קטעי וידאו במשחקים עובדים מצויינים. ניסיתי להפעיל סרטי MOV, MPG וDIVX, עם נגנים כדוגמת DIVX PLAYER 2.1, QUICKTIME, WINDOWS MEDIA PLAYER וDIVX SUBTIT…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חזרתי היום מאמרקיה וראיתי שהגיע לארץ ה LG F900P ורציתי לשאול אם הוא עדיף על הIIYYAMA 413PRO COLOR שתכננתי לקנות..... הוא עולה 400-450 שקל יותר.... זה שווה??? ועוד שאלה, אם אני אחבר את המחשב לטלוויזיה האיכות תהיה טובה?? מבחינת סרטים ומשחקים.... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 43 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה לציין שחשבתי כמה דקות באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת והחלטתי לשים אותה פה אם הפורום הזה לא מתאים אז תעבירו את ההודעה. אז ככה אני רוצה שתסבירו לי משהו מאוד מוזר (לפחות בשבילי) שראיתי לאחרונה קניתי מחשב חדש לא מזמן (את המפרט אפשר לראות בצד) ובדקתי את ה- FPS שלי במשחק שנקרא UNREAL TOURNAMENT והוא עמד בממצוע על 80 -90. שבוע שעבר הייתי ב- LSP ב- LAN SHOP בהרצליה עם מחשבים שהכרטיס מסך שלהם זה GEFORCE 2 MX ומעבדים שהם AMD DURON 1200 ומשום מה ה- FPS שם היה בממצוע 130-150. וכן בדקתי אצלהם ואצלי ושמתי את זה על אותה רזולוציה ועל אותה טקסוטרה ודיטיילס... למישהו יש מושג למה ה- FPS שלהם הרבה יותר גבוה משלי? ומה אפשר לעשות כדי לתת עוד קצת שיפו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-