כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
מעניין אותי לדעת איך המסך הזה והאם למשהו פו בפורום יש אחד כזה שיוכל להגיד לי,האם איכות התמונה של המסך הזה טובה והאם הוא שווה קנייה? אני לא מוצא עליו שום מידע ברשת לא ביקורות ולא חוות דעת מיקצועיות ולא מצליח להחליט למרות ששמעתי לא פעם שויוסוניק חברה שנחשבת לאיכותית. אבל לא מצאתי על המסך הזה ספציפית שום דבר אז תעזרו לי למצוא מידע.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ליבות העיבוד בדור הבא של מפתחת השבבים הירוקה עשויות להיות הגדולות ביותר בשטחן מאז ומעולם, ללא חלוקה פנימית למספר שבבים נפרדים - ועם כמות טרנזיסטורים גדולה כמעט פי 3 מליבת ה-Ampere המתקדמת ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
בדריור החדש מתקן מספר חסרונות מהקודם. ומוסיף תמיכה רכשמית ב WHQL www.nvidia.com
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום השבוע אני קונה מחשב HTPC שיתחבר ישירות לLCD שלי בחדר התקציב לכרטיס מסך הוא 400 שקלים המפרט: K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700Price list updated 15-12-2011אינטל מעבדי Price Units TotalCore i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 945 1 945Gigabyte Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטלZ68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI 550 1 550זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 1 290מסך כרטיסי ASUS - NVIDIA Price Units TotalGT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 380 1 380PCI Price Units Total ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיםTP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Ad…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים האחרונים של אומגה והם עשו לי בעיות בכמה משחקים אז רציתי לשאול אם יש לכם המלצה על איזה דרייבר ספציפי?(DNA,Omega,ATi) יש לי R9700NP. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד דיי ישן - gateway solo 9550 המסך שלו שבור אבל אני משתמש בו שהוא מחובר לטלויזיה יש לו יציאת S-Video והכל עובד טוב אבל כל פעם כדי לעבור למצב שייראו בטלויזיה אני צריך לעשות לחיצה על Function + F3 כדי שהמחשב יעבור לשידור ביציאה הזאת.. או שיש עוד דרך - דרך ההגדרות של הכרטיס מסך. הבעיה היא שאני משתמש רק בטלויזיה וכל הפעלה צריך לפתוח את המחשב ולעשות את הפעולה... יש דרך כלשהי לעשות שהוינדווס יעבור אוטומטית אחרי ההפעלה למצב טלויזיה? לא ציינתי שאחרי ריסט היציאה חוזרת להיות כבויה.. יש למישהו רעיון לתוכנה שתעשה את הפעולה אוטומטית? או מקש שיישמש כמו FUNCTION (אני משתמש במקלדת ועכבר חיצוניים - לא של הנייד..) תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי הכרטיס הוא האופציה הראשונה Type A מהאתר הנ"ל: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2720 האם הוא בחירה טובה? כי אני לפני הזמנה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הכרטיס הוא-GTX 470 כשאני משחק מישחקים רזולוציה 1920X1200 על גרפיקה גבוהה עם פילטרים יש תקיעות במישחקים וליפעמים גם הם קורסים השאלה שלי זה עם הכרטיס שלי תקול או ש"הצוואר בקבוק" של המערכת שלי תוקע את המישחק או לנסות OC למעבד 3.0ghz ולהוסיף עוד 1GB RAM (אוברקלוק אני מעדיף שלא כי אז המערכת לא תיהיה יציבה ) תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך mag 786pfs וכרטיס מסך x850pro לכול מי שיש את המסך הזה יודע שאם לא שמים ריפרש רייט לפחות 70 המסך ניהיה בצורת שבלונה כזאתי מיתקפל כלפי פנים ולא ניפרש על כול השטח עכשיו אני שם בדריברים שלי רייט 75 כמו שהמסך תומך הוא לא מסדר את התמונה ובדריבר ביכלל רשום שתומך ב 60 היה לי לפני זה נוידה והכול היה בסדר מישהו מכיר תבעייה יש לו תשובה עלייה ומוכן לפרט מה לעשות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס גיימינג שיוכל לספק את צרכי. אחרי שה4870X2 הראה לי שלכרטיס מסך של מחשב שפועל 24/7 יש השפעה על חשבון החשמל (כמעט 300 צריכה במנוחה) אני מעדיף כרטיס חסכוני. כרגע אני עם 6850 שנקנה במקור לאשתי שיש לו צריכה מאד יפה (כ30 במנוחה). העניין הוא שכל הכרטיסים שתפסו את עיני צורכים במנוחה לפחות 100, ובאיזור ה300 ומעלה במאמץ. יש כרטיס בסדר גודל של 660/7850 שיש לו צריכת חשמל נמוכה יחסית? נגיד פחות מ50 במנוחה? כמו כן, האם כרטיסים של nVidia ידעו לתת את התלת מימד שלהם לטלויזיה שמקבלת רק SBS כפורמט 3D? והאם לכרטיסים של AMD יש טכנולוגיית 3D מקבילה?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ומעבד של i7 מסדרת 720qm וזיכרון ראם של 4gb ומחשב שלי הוא מגרסת Acer Aspire 8942G Core i7 ועכשיו אני רואה סדרה (לגדל את הופ ) ושנגיד המצלמה זז אז רואים כמו לאגים כזה למה זה כך ואיך אפשר לתקן(לסדר) את זה ולראות חלק ויש לי רזולוציה של 1080p שזה full hd ואני רואה את סדרה באיכות של 720p והרזולוציה שעל המחשב היא 1920X1080
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך כרטיס מסך למטרת פריסה של לפחות 4 קטעי וידאו במקביל. הוידאו מקודד בMPEG2 או H264, ומוזרם בtransport stream למחשב. האם כרטיס המסך הנ"ל (QUADRO FX 1800 ) מתאים לביצוע העבודה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לי לאיבוד המתאם מSvideo ל-RCA שבא עם הכרטיס :'( ועכשיו אני לא יכול לחבר אותו לטלביזיה ולראות סרטים. קניתי מתאם חדש (SVIDEO עם 4 פינים) ל-RCA והוא לא עובד לי. כנראה שיש לכרטיסים של ATI חיבור S-Video לא סטנדרטי. מישהו ניתקל בבעיה הזאת? יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מתאם שעובד? הכרטיס הוא אחד הכרטיסים הכי טובים שיש HERCULES RADEON 9800PRO 128MB הצילו!!!!!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי SAPPHIRE RADEON 9500PRO... ואני רוצהה להפוך אותו ל9700PRO או NP... ראיתי מדריך איך לעשות את זה עם 9500 NP... זה למשל- http://www.driverheaven.net/reviews/sapphire9500/ אבל זה לא יעבוד על שלי נכון? אני לא רוצה להוסיף קירור או משהו... רק מודים שאפשריים ם הקירור המקורי.. תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס VIVO הכל מפורט במפרט. אני מחבר מצלמת וידאו אנלוגית לכניסת S-Video ואת האודיו מהמצלמה לכניסת אודיו. ישנו דריוור של nVidia WDM שאמור לטפל ב VIVO והוא מותקן מהיום גרסא אחרונה. עכשיו, אני מנסה לבצע Capture לסרט וזה מה שקורה. בתוכנת Power director של CyberLink אותה קיבלתי עם הכרטיס ניתן משום מה לבצע לכידה לאודיו או לוידאו אבל לא לשניהם ביחד. יש שם בפנל מן כפתורים שניתן לברור כניסה אחת בכל פעם או וידאו או אודיו. כל אחת לחוד עובדת - מה שמביא אותי למסקנה שהחיבורים שלי בסדר (האם אני טועה ??) בתוכנה Adobe Premiere אני משום מה לא רואה את הכניסה מ WDM אלה רק DV/FIREWIRE שכמובן לא מחוברת ולכן אין לכידה. מה קורה פה עדכון: ========= מסתבר שחיברתי את האודיו ל…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 שאלות, כאחד שלא מבין הרבה בכרטיסי מסך, ברוב במחשבים הניידים יש כרטיסים של INTEL. בהנחה שאני אצטרך לשרטט במחשב (MATLAB או AUTOCAD), לראות סרטים, ואולי לפעמים לשחק (משחק בסגנון GTA למשל) - לא חובה. הכרטיסי מסך האלו מספיק טובים? ואיזה סוגים עדיף אם כן? במחשב נייח - איזה כרטיס מסך צריך כדי לראות סרט HD? יש לי כרטיס GEFORCE 512 MB ועדיין הסרט לא רץ חלק. ואפילו בסרטים רגילים הסרטים לפעמים "נתקעים" לשנייה. בעיה בכרטיס או בחומרה אחרת? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איך אני עושה לעצמי חתימה אני רוצה שתהיה לי אחת מה אני צריך לעשות תודה :Q
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תיכננתי ליקנות מסך LCD בקרוב ניתקלתי בדגם הזה^ מה אתם אומרים עליו?? http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=131&ShowType=program&FileURL=product.asp&dataid=13233&GenMenu=&RootId=undefined
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של דאוס אקס 2 עכשיו, כשמפעילים את המשחק, אחרי הסרטון של EIDOS ןאחרי זה של ION STORM יש סרטון של NVIDIA (כמו אלו שהיו בזמנה של 3DFX לפני כל משחק שתמך בכרטיס שלהם), רק מה, לי יש R9600XT. מה זה אומר, נווידיאה עזרו בפיתוח המשחק, שילמו כסף, מה? (רק לציין שלדמו הזה היה בהתחלה בעיה שהוא לא רץ טוב גם על מחשבים חדישים יחסית שהיו בהם כרטיסי READON - אצלי הכל רץ חלק, טפו טפו טפו )
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי... החלפתי כרטיס מסך לפני יומיים... הכרטיס הישן Geforce 4 ti4400 הכרטיס החדש geforce fx 5900 v9950TD לשני הכרטיסים כניסות זהות ואני השתמשתי ומשתמש באותו גרסת דרייבר 53.03... הכל מצוין בכרטיס החדש,אפילו איכות התמונה על גבי הטלויזיה השתפרה בהרבה...והיא היתה גם בישן מצויינת. הבעיה שפתאום ב nview אין לי את האופציה של "שכפול מדויק" וזה מקשה עלי מאד בכל מה שקשור לצפיה בסרטים...יש לי אופציה רק לקבל תמונה או על גבי המחשב או על גבי הטלויזיה,אבל לא על שניהם ביחד...וזה אותו גרסת דרייבר...מוזר מאד. עשיתי התקנה מחדש לדרייבר ניסיתי להחליף סוגי כבלים (s-video ל s-video)( RCA ל s-video) וכלום לא עזר...מה בדיוק הבעיה? מישהו יכול לתת פתרון מעשי?? תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי את הכרטיס מסך הבא: ATI RADEON HD 4670 1GB MSI המאוורר שעל הכרטיס נסדק ועושה רעשים. ראיתי שאפשר להחליפו ע"י פירוק 3 ברגי פיליפס קטנים. חרשתי את כל האיביי ודיל אקסטרים ולא מצאתי מאוורר שמתאים מבחינת המידות. קוטר המאוורר 55 מ"מ והמרחק בין הברגים הוא כמשולש שווה צלעות שאורכם 43 מ"מ. האם מישהו מכיר מקום בארץ/בחול (ששולח לישראל) שאפשר לקנות ממנו מאוורר כזה? או שאולי כדאי להחליף את כל הגוף ולגמור סיפור? אשמח לתשובות ממביני עניין, בתודה ושבת שלום , אלעד.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אולי מישהו כאן יידע לעזור ? ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347031.0
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT וכשאני מתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA - 195.19 הוא עושה לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה מאיפה אני יכול להוריד דרייברים קצת יותר ישנים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-