עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בדקתי וממה שראיתי המועמדים על גבול ה400 הם ATI X1650PRO ו-GeForce 7600GS? ממה שראיתי הX1650PRO יותר חזק, אבל מה אתם אומרים? האם הוא תומך בsm3? (הX1650PRO) האם יש כרטיס יותר מומלץ עד 400? לינקים 7600GS (זה עם קירור פאסיבי, אני מאמין שאפשר למצוא גם אקטיבי בחנויות כמו IVORY): http://zap.co.il/model.asp?model_id=465267 X1650PRO http://zap.co.il/model.asp?model_id=578542 תודה רבה! עריכה: שמתי לב שיש גם את הHD 2600PRO בסביבות אותו מחיר, אולי 30 שקל יותר.. איך הוא ביחס לאחרים?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. ואל תגידו לי שכל הנתונים חשובים. ואם אפשר לדרג את החשיבות בסדר יורד מה התפקיד של הזיכרון בכרטיס? ובאיזה מצב אני ארגיש בהבדל בין 256mb ל- 512mb

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  3. שלום, אני מחפש כרטיס למפרט הבא: E8400 4GB DDR השימושים יהיו בעיקרם כלליים אך לעיתים יכללו גם: צפיה בסרטים (רגילים ו-HD) צפיה ועריכה בתמונות (צלם מתקדם) עריכת סרטי וידאו מעט משחקים (בשאיפה, כמה שיותר חדשים). בד"כ אני מהאנשים שנוהגים להתעמק ולרכוש את הידע בעצמם, דרך קריאת reviews וכו', אבל הפעם פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן ולכן אני מבקש דעה מלומדת.. אשמח להמלצה מנומקת והרבה תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by XpideR,

שלום כולם אני מקבל תוצאה של 9 אלף ב 3dmark וזה נמוך יחסית למפרט שיש לי למישהו יש מושג מה הבעיה ? מפרט: amd 5200x2 asus 8800gt 2 giga ram enermax liberty 400 אם צריך עוד משהו תגידו זה דחוף כי אני רוצה ללכת השבוע להחליף את הכרטיס מסך אם יש בו בעיה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by tiger18,

איך הביצועים שלו? האם הוא שווה תכסף? מה שונה בינו לבין שאר כרטיסי 512 MB שהמחיר שלו כולכך יקר? האם הוא מתחמם הרבה? וכמה ספק כוח צריך לקנות לו? הלוח של ASUS P5N-D יעבוד איתו? ומזה ה OCX?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by hadar84,

אהלן לא בטוח אם זה מתאים לפה או למדור אחר אבל רציתי לדעת אם יש פה מישהו שעשה OVER CLOCK לכרטיס 9600GT על ידי הגדלת התדר של PCI-E? אם כן אז: 1- עד איזו תדירות? 2- האם ההבדל היה מורגש?(יותר FPS?). 3- האם זה יציב. 4- ושאלה אחרונה חביבה בכמה הטמפרטורה שלו השתנתה? וכמובן ברצוני לדעת אם יש הבדל בין החברות השונות ובין הכרטיסים שמגיעים בתדירויות רגילות ואלה שבאים עם OC מהמפעל. אגב למי שאין מושג על מה אני מדבר אז זה על סמך הכתבה הבאה: http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/Shady_9600_GT/1.html תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. התקציב בלתי מוגבל.. הכרטיס יקנה בארה"ב.. טיפה למשחקים יותר לוידאו.. אני מדגיש הכי טוב.. ועוד שאלה, איזה ספק כוח אני יצטרך בשביל EGVA 9800 GX2 והאם הוא נכנס בכל מארז?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. יש לי התלבטות כרגע אני מעוניין לקנות שני כרטיסים של 9800GTX SLI ואני לא יודע אם ישתלם לי לחכות עד יציאת הכרטיסים החדשים ה-GT280 וכו והשאלה שלי זה אם ב3000 שקל אני יוכל לרכוש כרטיס מסך יותר טוב מה- 9800GTX SLI כלומר איזשהו כרטיס מהכרטיסים החדשים שיצאוו בחודש הבא????

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  10. שלום. מדובר במסך דק רחב בגודל 20 אני מתלבט בין זה אל ג'י : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=577971 לבים זה של סמסונג : http://zap.co.il/model.asp?model_id=520858 אהבתי את הראשון יותר כי הוא מגיע עם מסך קריסטלי. האם השני מגיע עם מסך קריטסלי? (מבריק כזה) ובכלל מה דעתכם ? מה יותר טוב

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך X1900GT ועכשיו לא עובד לי גם המחשב ואני גם לא יכול לראות טלויזיה בחדר.. אחרי התעניינות קצרה אני רואה שבכרטיסי המסך של היום אין VIVO (אלו של ה MID END לפחות) ותקנו אותי אם אני טועה! לכן החלטתי ללכת על ה9600GT + כרטיס יעודי. הצרה היא שכל הכרטיסים היעודיים שאני מכיר הם על הפנים.. תודה לכל המתייחסים..

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  12. רכשתי את הכרטיס הנ"ל אבל עדיין לא קיבלתי אותו יש לי מיספר שאלות לגביו 1)האים הוא מיתחבר לספק כח ובמידה וכן האים ה- TT RT2-430W מספיק 2)האים הדגם הזה הוא הכרטיס עים OC 3)האים רכשתי כראיס טוב הלכתי לפי המלצת המוכר ב- PANDAS בבאר-שבע תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. שלום לכולם, אני משדרג את המחשב של אח שלי, והוא לא שחקן ממש אבל זה רק למשחקים, הוא משחק לרוב במשחקי רשת, לי יש מחשב חזק למשחקים חדשים, אבל הוא צריך למשחקים לא חזקים אבל סבירים, יש גם הגבלה מצד ההורים. לכן אנ זקוק לרעיון של כרטיס מסך בסביבות ב300-500 שמומלץ וטוב גם לכמה זמן קרוב, כרטיס חזק במחיר זה שיתאים, בלי חריגה גדולה. שיחזיק לו תמשחקים שיריץ אותם. כמו Guild Wars, Hellgate, ומשחקים דומים, העיקר שיעבוד ללא בעיות. חריץ כניסה PCI EXPRESS מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור אקטיבי ולא פאסיבי אלא אם כן יש לכם מחלוקות. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by uvs,

יש לי כרטיס של ATI רדאון 9250 , הבעיה היא כאשר אני מחבר טלויזיה למחשב הוא קודם כול נתקע ואז לאחר RESET ידני הוא עולה ואז בזמן העליה אני רואה גם בצג וגם במסך הטלויזיה את שלב ה-POST והלוגו של ווינדוס ומשם ועלה המסך של המחשב מתעוות מחליף גוונים ונראה כאילו הנורה נשרפת בצג ובזמן הזה הטלויזיה מציגה את הווינדוס טוב, ברגע שאני מנתק את הטלויזיה ועושה שוב הפעלה מחדש המצב מסתדר, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלי ATI ולא עזר. אנא עזרתכם

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by yossial,

סליחה בטעות דאבל פוסט כיצד מוחקים הודעה ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by morel ezra,

מתי יוצאת? וגם שמעתי משהו 9800GT, יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

שיחקתי במשחק ואז החלטתי לראות איך נראה כל על הכי גבוהה קיצר העליתי הכי גבוה במחשחק ובדריברים והמשחק בקושי עלה ובקושי זז אז יצאתי אחר החזרתי כרגיל להכי נמוך אבל זה כבר לא עבד טוב מאיזשהי סיבה זה נראה כאילו הBLUR עובד אז בדקתי בתוכנה מה ההגדרות של הכרטיס מסך וגיליתי שהליבה ירדה ל300 ניסיתי לעלות אותה היא לא עלתה אלא אם העליתי את השיידרים מחקתי דריבים הוצאתי את הכרטיס מסך מחקתי את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו שאני מצליח לעלות בחזרה את הליבה ל 600 זה עדין לא פועל כמו מקודם ניסיתי לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך והוא רושם לי NO NVIDIA DISPLAY ADAPTERS FOUND אפילו שני מנסה לראות את הביוס בתוכנה NiBiTor.v4.1 זה רושם אותו דבר אני לא יודע מה לעשות יש עצות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. טוב אני מחפש ולא מוצא כרטיס מסך למשחקים תומך CrossFire 512MB שההתאמה שלו עם כרטיס מסך אחר תהיה פנימית כלומר ככה:[עם הגשרון הזה]: http://www.pcper.com/images/reviews/312/cf_internalconnectors.jpg תומך:VGA -הכי חשוב תקציב של 550 ש"ח חשבתי על: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV283~8~0.htm עכשיו השאלה שלי:האם הוא בא עם מתאם ל VGA.?.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by Bashash,

מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by KoDkOd,

שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה שיתאים לVISTA ולעבוד עם Windows Media Center.. תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by IdoK21,

עשיתי בדיקת Aquamark ורציתי לדעת אם התוצאה היא אכן תקינה והמפרט משקף את התוצאה המפרט המלא בצד תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  22. מצטער אם אני טועה בפורום אבל לא חשבתי על מקום מתאים יותר(אם טעיתי מנהלים נא להעביר לפורום הרלוונטי) אני זקוק בבקשה לכרטיס שגם ישמש ככרטיס טלוויזיה כך שאוכל להקליט תוכניות והישמוש העיקרי הוא להעביר מקלטות וידאו למחשב באיכות טובה ובכך לצרוב את הסרטים למדיות תודה מראש על העזרה. :bigglasses:

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by fggtr29,

מה זה ROPS ו- TMUS. מה זה נותן לי בסרטים ובמשחקים ? לשם מה זה משמש ?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  24. האם הכמות הקטנה של Stream Processors ב-9600GT מגבילה אותו בצורה משמעותית? האם זה משנה ב-SLI? נוגע למסך 20"- Acer - F-20 פאנל P-MVA... האם באותו מחיר כבר כדאי 8800GT 256MB ב-SLI? או שבכלל עדיף GSO 9600 באותו מחיר גם כן?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. Started by bg1987,

בביקורת החרונה (של 9800GTX GX2 ודומיהם) השוותם את הכרטיס של זוטאק AMP! אבל הוא לא הופיע בטבלאות הסיכום הסופיות של כדאיות בהשווה למחיר, וגם לא נתתם הסבר בכתבה מדוע הזוטאק לא הופיע, אז למה זה?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.