כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
איזה עדכון לכרטיס מסך להשים? של OMEGA? או של NVIDIA? אני משחק בעיקר במשחקיי במחשב , תודה רבה. הכרטיס מסך שלי זה Gigabyte 6600gt 128mb pci-e
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג : 3800+ AMD X2 64Bit 2 GB's RAM 160 GB Hard Drive 2600XT ATI Radeon 450W PSU HEC לאחר מכן קנ…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
יש לי בידיים שני כרטיסי 7900GT אני הולך להרכיב אותם כקונפיגורצית SLI ...אחד בסטוק והשני באובר , באיזה מהירות יעבדו שני הכרטיסים , יש לי ספק של Enermax Liberty 400W האם יספיק למערכת כזו ... המערכת שלי ... מעבד Core 2 Due E6400 זיכרון S.T DDRII 800 2X1GB CL4 2 דיסקים קשיחים 120GB + 200GB 1 כונן אופטי לוח DQ6 (אני עובד עם דרייברים מיוחדים שמאפשרים SLI ) המעבד באובר על 3.4GH זיכרון על 1065MHZ נ.ב : אם זה שייך למקום אחר אז סליחה ...
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני חשובים לי הדברים הבאים 1.איכות כמובן 2.שידע לקודד בעצמו 3.שיקודד לxvid ולא ל divx 3.אפשרות לתזמן הקלטות קיים כזה דבר במחיר סביר ? הסכום שיש לי להשקיע הוא עד 600 שקל יש לכם משהו בסיגנון הזה? ראיתי את המוצר הזה למשל http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XTV_2_0&affiliate=zap אבל אני לא בטוח שהוא תומך ב xvid אלא רק ב divx ולא ממש יודע לגבי איכות ההקלטה שלו יש למישהו הצעות\המלצות?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה עם הכרטיס מסך .... קודם כל אני רוצה להגיד שפירמטי ביום חמישי ואחרי הפירמוט זה קרה....... ניסיתי לשים 4 סוגי דריברים של אומגה ....... 3.5.51 3.9.79 (עם אני לא טועה) ו- 3.9.76 ואחרונים ניסיתי לשים תדריברים הרגילים של ATI (מהאתר שלהם) (לא עשיתי אוברקלוק). לפני כל דריבר הסרתי תקודם והרצתי driver cleaner ואז התקנתי תדריביר החדש ..... יש לי 9800 pro ...... וכל פעם שאני מריץ סרידימרק 5 התוכנה נתקעת לי באמצע ויש הודעת שגיעה עם ההודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס .... שבעצם יש לו 128 זכרון ............ ניסיתי גם לשחק CSS מאז אבל לא הצלחתי כי שום דבר לא זז לי .......... אבל בקוויק 3 הכל זז טוב (אולי בגלל שזה לא צורך הרבה משאבים). יכול להיות שהכרטיס נדפק לי אחרי…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
חיברתי חוט מהכרטיס מסך לטלויזיה עכשיו לא רואים ממש ברור יש קצת כאלה זיגזגים במסך וגם המסך לא ניכנס בכל הטלויזיה אז שזזים עם העכבר זה מזיז את המסך....... יש לי כרטיס מסך של ניבידאה גיפורס 5200 של ינון
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המערכת הבאה: מעבד :AMD Athlon 64 X2 6400 זכרונות: 4GB CL4 4 4 12 1GB*4 לוח אם:GA-M59SLI-S4 איזה כרטיס יותר חזק שורה תחתונה ה9800 GTX+ או HD4850 OC EDITION שבא אוברקלוק מהחברה??
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו האם כדאי תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8800GTS 320MB ואני מתכוון להחליף ספק.. ושמתי לב שלכרטיס (8800GTS 320MB) יש 2 חיבורים של ספק כח אז אני צריך לחבר את שניהם?? או שמספיק 1? זה ממש דחוף אם מישהו יכול לענות או בכלל הבין את השאלה (אני לא יודע אם זה שייך לפה או לפורום ספקים)
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
צריך השוואה בין ה 7600GT לבין ה X1950PROם שתיהם ל AGP
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2801 1630 שקל!!! זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הבעיה היא שחיברתי משהו לvideo in אבל שאני בודק בתוכנות של לכידת ווידאו למשל windvr אז התמונה שמתקבלת עושה flickering, התחתית שלה בצבע ירוק מה אני אמור לעשות כדי לסדר את זה ולקבל ווידאו אין כמו שצריך? יש לי את catalyst control center 6.8
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להביא לי עידכון לכרטיס מסך הזה GeForce FX 5900XT
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
האם אפשר ללכוד וידאו אנלוגי באמצעות כרטיס מסך בעל VIVO ואם כן איך עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ובתוכו את הכרטיס מסך הבא: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: 719 ש"ח רציתי לדעת למה יש אחריות רק למשך שנה אחת בלבד. משהו בדר"כ נדפק בכרטיס מסך אחרי המועד הזה? אם כן אז כבר עדיף לי להחליף כרטיס מסך מאשר שאני אקנה את זה עכשיו ועוד שנה עוד אחד... --- עכשיו פה באשכול אמרו לי שיש בקצת יותר את ה-X1800GTO ובאמת זה נכון אז הנה הפרטים של שתי הכרטיסי מסך: הראשון (7600GT): PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 719 ¤ אחריות: שנה. מידע על המוצר באתר היצרן: http://www.palit.com.tw/en/products/nv_pcie_7600GT-Sonic.html והשני (X1800GTO): SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800G…
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש ליHTPC חיברתי אותו לTV ואיכות בתמונה לא טובה.... האם יש דרך לשנות את האיכות ??
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6550 Gigabyte GA-P35-DS3L SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Sapphire ATI RADEON HD 2400PRO 256MB PCI-E בנוסף יש דיסק קשיח של 250 ג'יגה, ו-2 מאווררי 120 מ"מ במארז (אחז מקדימה ואחד מאחורה). כפי ששמתם לב יש ברשותי כרטיס מסך די חלש שנאלצתי לקנות בגלל חוסר תקציב. כעת אני רוצה לשדרגו, אני זקוק לכרטיס להרצת תוכנות של עריכת וידאו, משחקים ברשת, ועריכת תמונה. חשוב שהכרטיס יהיה שקט... ואני צריך את עזרתכם. אני אישית מתלבט בין 2 דגמים ספציפיים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=20401 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cP…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך AGP תקציב עד 300 שקל.. ישמש לסרטים והמשחק היחיד זה פרו אוולושין.. אין משחקים כבדים
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם המפרט הנוכחי: Intel P.4 3.0GHz Mother Board ECS/BiosTAR PM800-M2 Expension Slots 3 PCI, 1 AGP, 1 CNR Two 512 MB DDR2 memory cards 400MHZ ATI Radeon 9600XT 128 MB השאלה שלי מתמקדת בכרטיס המסך, הוא תפקד מספר שנים בצורה משביעת רצון (אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1024X768 וטוב לי עם זה...), רק שלאחרונה הכרטיס החל לעשות בעיות ובזמן שאני משחק הוא פשוט נתקע, אני רואה חלון שחור בזמן המשחק שמשתחרר לאחר כמה שניות, ואז אני רואה הודעת שגיאה שיש בעיה עם כרטיס המסך. שקלתי לקנות מחשב חדש, אבל במחשבה שנייה נראה לי שלבינתיים אני רק אחליף את כרטיס המסך. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יהיה לי מומלץ עם המפרט שפירטתי (אם חסר מידע תגידו לי ואני אשלים), באופן שאני א…
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בגלל מלאי די גדול של ה GTX260-192 החברות לא ממהרות להוציא דגמים חדשים: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081008163900_Nvidia_s_Partners_Reluctant_to_Adopt_New_Flavour_of_a_High_End_Chip.html
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX 5200 של GIGABYTE וב-FAQ של הפורום רשום ככה על הכטיס מסך שלי: Geforce FX5200: מהירות ליבה: 275MHZ מהירות זיכרון: 500MHZ(בערוץ בודד 250MHZ) אפיק זיכרון: 128BIT(שני בקרי זיכרון של 64BIT) כמות זיכרון :128MB צינורות עיבוד: 4 בנוי בארכיטקטורה של 1X4שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון AGPX8 אך אצלי הכרטיס מסך מופיע במהירות ליבה ב-250 מגהרץ ובמהירות של הזיכרון ב-332 מגהרץ... אז מי צודק מי טועה?! או שזה בעיה אצלי?! בתודה מראש orlupo
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-