כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שח למשחקים ולא יותר תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הנה תמונה ובתמונה כתוב שהסמסונג 730B שלי בסוגריים אנלוג מה זה אומר חשבתי שהוא פועל ב- DVI תסבירו לי .... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש איזה אתם מציעים לי? התווך מחירים הוא 1200 ש"ח ואם הוא יהיה ממש שווה את זה אז 1400 אני רוצה מסך למשחקים לא רחב תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
טוב לפי מה שהבנתם מהכותרת יש לי טיפה בעיה להבין מה אומרים כמה מושגים שנוגעים לכרטיסי מסך... : vertex shaders Rendering (Pixel) Pipelines ומה ההבדל בביצועים בין כרטיס 128 מ'ב ל256 מ'ב? תודה מראש וסליחה על הבורות אבל צריך להתחיל מאיפה שהוא..
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה. ווהחיבור שיש לי על הכרטיס מסך הוא רק למסך. למישהוא יש רעיון איך עושים את זה? אולי כבל מפצל או משהוא?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: p-4 3.0 1mb לוח אם: p5gd1-vm asus זכרון 756mb ddr 400mhz 80 gb 7200 sata האם כ.מסך במחיר עד 1500 ש"ח יריץ לי את המשחקים הכי חדשים? ואם כן אז באיזו איכות (באיזו רזולוציה, באיזו רמה של פירוט וכו')? אם אפשר לתת לי דוגמא נגיד מ -doom3 או משהו כזה אני אשמח. בנוסף, אני זקוק גם להמלצה בנוגע לכרטיס שכדאי לי לקנות (יש msi nx6800gs ב-1200 ש"ח, האם הוא מתאים למערכת שלי?, והאם הוא יספיק?) תודה...........
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
כי אני יודע שאפשר לבטל אותו דרך ביוס נכון? אז גם אפשר להוסיף כ.מסך אחר בלי שום בעיה נכון?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום... כשאני נכנס לאתר של NVIDIA מתוך כוונה להוריד את הדרייברים האחרונים הרשמיים [לא בטא] של NVIDIA FORCEWARE אני לא יכול להוריד אותם [כל פעם שאני מגיע לUSER AGREEMENT אני לוחץ על ACCEPT אבל מקבל ERROR ולא יכול להתחיל את ההורדה] לכן אני זקוק לעזרה: האם למישהו יש לינק לדרייברים בגירסא הרשמית האחרונה [78.1?] מאתר שהוא לא האתר של אנבידיאה. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כשחיפשתי כאן בפורום כרטיס טלוויזיה עד 400-500 ש"ח.. שיהיה עם איכות טובה לצפייה... המליצו לי על הכרטיס הנ"ל-Pinnacle PCTV Pro אבל לא מצאתי אותו באף חנות Panda/Noa/KSP.... למישהו יש המלצה אחרת או שאני פשוט התקשר לחנויות ואשאל אם הוא עוד קיים? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במחיר טוב כרטיס מסך או radeon 9200 לא se או radeon 9600 לא se או geforce fx 5200 או geforce fx 5600 או geforce fx 5700 ואני רוצה למכור geforce 2/mx400 עם 64 מגה בייט תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
של EVGA.. הנה תמונות ובמאמץ הכרטיס הוא 89 זה טוב ? והGPU AMBIENT 67 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
צריך הצעות לכרטיס מסך בסביבות 1100 שקל. עם אפשרות לOC יהיה מחובר למסך 19 ו32 (HD READY)
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה כדי לעשות? להחליף לכרטיס מסך לאחר או שיש משהו לעשות(אני מעדיף לא להחליף כרטיס מסך) תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כלומר כאשר אני דוגם וידאו מבחוץ למשל ממכשיר וידאו vcr ישן אל המחשב אני רוצה שהקבצים שיומרו למחשב יהיו בפורמט divx איזה כרטיסי טלויזיה\וידאו עושים את העבודה? אני לא מצליח למצוא קידוד כזה מהכרטיסים תמליצו לי על משהו גג 400 שקל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
קניתי את גרסת ה-512 MB של שפיייר חיברתי התקנתי דריברים מחדש הוא עובד הכל טוב אבל אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד ב-3DMARK 2006 10900 ואני לא יודע למה.למישהו יש מושג :\? מפרט E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
ככה: מתלבט בין 2400PRO של שפיר ל7600GS של PPOINT OF VIEW *אני יודע שבתקציב הזה יש את האקסטרים,פשוט לצערי אני יכול לקנות ר-ק מKSP *הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים חדשים [COD4 UNREAL 3 ] וגם ישנים [postEL 2 CIV4 DOOM 3] ולא אכפת לי שיריץ על LOW ,פשוט שיריץ. *הכרטיס יחובר גם לטושיבה 37C3500 שתומכת בNR דרך VGA . *בהתחלה חשבתי ישר על ה7600GS כי זה מיועד למשחקים,אבל נאמר לי שני אראה תמונה יותר טוב ב2400PRO בסרטים. מה הייתם בוחרים במקומי? לחסוך זה לא אופציה,לחרוג מהתקציב [גג 300] גם. חנות אחרת גם לא אפשרי לצערי [אם אתם מתעקשים,חנויות בגרנד כמו אופיס דיפו ובאג ] אני הולך לקנות ביום חמישי בצהריים אז אשמח לעזרה מהירה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בס"ד בעת שאח שלי משחק במשחק Medieval II Total War יש לו ארכיפקטים (לא יודע אם אני מאיית נכון)... אם אפשר עצות איך לפתור את הבעיה אשמח. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, נא לספק כמה שיותר מידע, מאמרים בנושא יהיה נחמד. כמו כן, באתר של SiS (שזה הצ'יפסט של הבורד שלי) מסופק דרייבר SiS AGP(GART) Driver. מה זה? והאם זה הכרחי? כלומר האם ניתן להתקין את הדרייבר של Catalyst 6.5 ללא הדרייבר הזה? אני אחדד, בהתקנה מחדש של מערכת הפעלה, האם ניתן לדלג על השלב של התקנת הדרייבר ל AGP ולהתקין רק את הדרייבר של הכרטיס מסך catalyst 6.5 (אולי GART DRIVER מותקן אוטומטית? אין לי מושג). האם אני אמור לחוות ירידה בביצועים? עוד שאלה, ב control panel של catalyst מופיע הזיהוי ל AGPX8 האם זה אומר שהדרייברים ל AGP מותקנים כבר? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD למשחקים מהירים כמו שוטרים וכדומה ושיעלה בסביבות ה2000 (טופ 2200) ויהיה נוח אם יהיה תואם גם כמה שאפשר לעריכה גראפית. תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-