עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ELIDUDU,

יש לי בעיה לפני שבועיים ככה קניתי את הכרטיס מסך GT 7300... אז אני מפעיל משחק (צבא אמריקה) משחק פשוט לא כבד כל כך וכל המשחק נתפס ונמתחים קוים כאילו הכרטיס דפוק?! רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בזה. מה זה יכול להיות ואם באמת הכרטיס דפוק?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  2. כותרת.. והאם אני יראה שיפור משמעותי? המפרט בצד תודה רבה ויום מעולה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקחת את כרטיס המסך שלי הנוכחי geforce 6 series turbo chache ולחבר אותו לחדש כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe האם אפשר לעשות ביניהם crossfire\sli אני לא ממש מבין בזה אבל אם יש דרך אז יש לי מישו שיחבר. מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A21B 400W

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by October,

ב 900 שקל כדאי ? ראיתי בבנש מרקים שהוא עובר ת 9600 xt לדוגמא פה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-05.html

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  5. Started by berlioz,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב על מנת שאוכל לשחק ב- Company of Heroes שיוצא עוד מעט. המחשב שלי במקור לא היה מיועד למשחקים כבדים, אבל עכשיו אני נאלץ לשדרג. יש לי את המפרט הבא: ASRock 775Dual-880Pro Intel P4 3GHz 2x SuperTalent 512 DDR 400MHz CL3 NVIDIA GeForce FX 5700LE ספק כוח של איזה חברה שאין לה אפילו אתר ברשת אני מתכוון לקנות מנועה מחשבים: - ספק כוח Enermax Liberty 400W - x1950pro 256mb או את הגרסה של 512mb ב-1650 ש"ח שאלה 1: באתר היצרן של הלוח אם לא מופיע ה-x1950 תחת רשימת הכרטיסים הנתמכים, אבל מופיע שם למשל ה -x1900xt http://www.asrock.com/support/VGA/show.asp?Model=775Dual-880Pro האם הלוח אם שיש לי מספיק טוב בשביל הכרטיס הגרפי? מה שגם באתר אחר ראיתי שה- PCIe …

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. Started by SkeletonBoy,

מה צריכה להיות הטמפ' של 7600GT בזמן מאמץ ובזמן מנוחה?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  7. דבר ראשון אני רוצה להגיד תודההה רבה לכל העוזרים עכשיו זאת הבעיה יש לי כרטיס מסך 7600 gs יש לו חיבור s-vidoe אז קיבלתי איתו כבל לחבר לטלוויזיה אבל הוא היה קצר מדיי אז הזמנתי את הכבל הזה מוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21161 והזמנתי גם מתאם ל21 פינים http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21164 כי לטלוויזיה שלי יש רק את החיבור הזה אז עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שצריך לשחק שם עם ה pal וואולי זה יעזור אבל זה לא עזר לייי למישהו יש אולי רעיון? מה לא בסדר

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by sroolik,

יש לי GF 4 64 MB וכל פעם כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה של המסך מהבהבת כאילו המחשב לא קורא את המסך בסופו של דבר, אחרי לחיצות חזקות וקצת הזזה של הכבל של הכרטיס המחשב עולה הביאו לי כרטיס אחר (ממש ישן, 2 מגה) לבדוק אם הבעיה בכרטיס, הכרטיס לא עשה את הבעיה הזו, לפחות לא באותה תדירות שה GF עשה מכאן הייתי אמור להסיק שהבעיה היא בכרטיס שלי, אבל: הכרטיס הישן הוא בחיבור PCI וה- GF הוא AGP למישהו יש מושג איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בכרטיס או בלוח ? תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by cold fire,

יש לי נייד אם x1400 אבל הדרייבר שלו די ישן בן 3-4 חודשים אני לא מבין איזה גרסה אני צריך להוריד ואת מה(ctalist או דרייבר או גם וגם...) די הסתבחתי באתר של ati-amd... ולגבי ההתקנה שלו אני צריך להסיר את הישן ולהתקין את החדש, נכון? סליחה אם זה לא הפורום הנכון.... האם לא כדאי להתקין את הדרייבירים של omega?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by kfirkb,

יש לי מחשב יחסית חלש ואני מנגן בו סרטי HD לפלזמה לא ממש בהצלחה רבה. יש לי כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB שמחובר לפלזמה דרך ה HDMI. מצאתי באתר אחר את המדריך הנ"ל להגדרת מחשב חלש לצפייה ב HD ללא בעיות בכלל וחברים שביצעו זו אכן מספרים על ההצלחה בניגון HD אחרי שייסמו את המדריך. להלן המדריך: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 הבעיה שלי היא שיש לי כרטיס מסך של ATI ולא של Nvidia ולכן במדריך מצויין שיש להתקין את ה- Nvidia PureVideo לצורך האצת חומרת הכרטיס לניגון קבצי MPEG2 . האם מישהו מכיר מאיץ חומרה ל MPEG2 עבור כרטיסי ATI?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by Norm4nde,

שלום לכולם... יש לי בעיה כאשר אני מנסה לחבר את הטלוויזה למחשב... אני מחבר אותךה מאמצעות הכבל שקיבלתי על הכרטיס עצמו... מה שקורה זה שברגע שאני עם הדרייברים של הכרטיס מסך אז אין לי צבע בטלוויזה, אבל אם אני בלי הדרייברים אז יש לי צבע אבל אתם יודעים חצי מהמחשב מוגבל ואי אפשר לשחק משחקים או לראות סרטים כמו שצריך ... מה לעשות? תודה יעקב.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by gabig12,

17 אינץ ותגידו לי לפי מה מסתכלים כשקונים מסך? תהנו מהר כי זה דחוף (הלך מסך) :(

13. המעבד שלי רץ כרגע על 3.22 יציב... ככה שבמהירות הנוכחית אני מקווה שלא יהיה צוואר בקבוק... צריך את החוות דעת שלכם. זהו מעבד פרסקוט 800fsb . Intel P4E 2.8@3.22 ד"א.. ראיתי כבר הרבה מקרים שבהם ה6800GS נפתח ל16 צינורות.. אז זה בכלל לא שאלה של כדאיות אם לקנות או לא..... כי זה פשוט כן... אני מדבר על ה AGP כמובן... שאולי לא באותם קלוקים כמו לpci-e , אבל יש את האפשרות הכמעט בטוחה של פתיחת צינורות.. במיוחד לחברות כמו EVGA and XFX

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800

15. Started by יניב קופר,

7800GTX כדאי לקנות בתקציב 850 שקל 256 זיכרון

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by blade2,

שלום, אני מחפש את מסך ה 17" CRT שטוח, הטוב ביותר שאוכל להשיג בתקציב של כ700 שקל. איני מעוניין במסך של LG. (תקלות לי ולאחרים, מחיר תיקון בשמיים, נכוויתי פעם אחת, לא מתעסק איתם שוב) הפרמטרים שחשובים לי הם בהירות וניגודיות גבוהים ותמונה חדה (בלי מריחות או זליגות של צבע). תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  17. שלום אחרי התלהטות קשה החלטטי להשעיר את מחשבי הישן ופשוט לשדרג כרטיס מסך כדי לחבר לLCD שאלתי כזאת מה יהיו ההבדלים בין AGP לPCIEX ואיזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת עד 600ש"ח לא חובה למישחקים העיקר שתיהיה איכות בלסידי 32" תודה מיכאל

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. Started by siin,

ראיתי את המדריך שיש באתר אך הוא לא מספק אותי. אני מעוניין במדריך יותר מפורט וגם שיהיה בעברית. מישהו מכיר מדריך כזה ברשת? כל שאני מעוניין הוא להעביר את סרטי הוידאו ממצלמת הוידיאו למחשב ושם לערוך אותו בהתאם ובסוף לצרוב אותו וכל זאת רק עם כרטיס מסך (ראדון 9600 פרו) ומצלמת הוידיאו. חשוב לי מדריך מפורט מפני שאין צל של מושג איך עושים זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by valaryan,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך(שוב)...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה כרגיל (וגם לא תמיד, פעמים אני צריך להתקין כמה פעמים)...שמתי לב שאם אני מוחק את הדרייברים הווינאוס עולה כרגיל מבלי לכתוב NOPRESENT MODE ולעשות מסך שחור...וכאשר אני מתקין אותם הבעיה מתחילה שוב.(זה נכנס לווינאוס ואז יש מסך שחור בערך 10 שניות והמסך מביא הודעה NOPRESENT MODE (לפני המסךהשחור) ואז לפעמים הווינאוס נדלק ולפעמים לא). הכרטיס מסך ש…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by DeNon1,

שלום! אני מחפש תוכנה כדי לערוך את ביוס של הכרטיס מסך שלי X800GTO יש למישהו מושג איך קוראים לתוכנה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by oror1,

מה ההגדרות שצריך לשים בכרטיס מסך כדי שיהיה פלט של וידאו בטלויזיה? nvidia geforce 9600 GT והאם יש טלויזיות שלא יכולות לקבל פלט ממקור אחר?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by finish,

המפרט זה: amd 3200 venice 939 k8nsc gigabyte 512 mb 9550 128mb 64 bit טוב אז אני צריך כרטיס שיחזיק טוב מאוד לשנה לפחות... לפני מה שאני יודע ה7600GT של לידטק הכי טוב ואני צריך גם ספק כוח שיחזיק את כל המערתכ הזאת וגם עוד 512MB שאני יקנה ספק עד 250 שקל... תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by infernal goat,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש בכ700 שקל, יש המלצות או המלצות ממה להמנע? תודה

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by asdasdasd,

עובד לכם ה TV OUT ???...... זה מראה את הדסקטופ אבל שאני מנגן סרט לא רואים את הסרט.... WTF ? לכם זה עובד ?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  25. אורח The_Exorcist

מה לעשות? המאורר הפסיק כמעט לעבוד, אז הורדתי אותו, שימנתי אותו (אחרי ניקוי קטן), הורדתי את המשחה הטרמית הקודמת, שמתי חדשה, חיברתי את המאורר חזרה. מאז לא ממש רואים, מהרגע שהמסך נדלק רואים ארטיפקטים ותצוגה מבולגנת, בשני מחשבים שונים. המאורר מחובר היטב לגוף והוא פועל. מה זה עוד יכול להיות? יש סיכוי שהכרטיס הלך או משהו כזה? (כי זה חבל, יום שישי אני מוכר אותו...)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים