כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה זול ורציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא כרטיס סביר לצפייה בטלויזיה דרך המחשב, כלומר חיבור של ממיר דיגיטלי למחשב והקלטה מדי פעם. השימוש הוא רצוף ויומיומי כלומר זה יהיה הטלויזיה שלי בחדר.... אז בבקשה מי שמבין בזה תגידו לי אם שווה...
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
פירמטי תמחשב והתקנתי דריברים 81.98 (לפני היא לי 78.01) ושאני מפעיל תמשחק America's Army זה עושה לי כל שניה אורטפקטים או איך שלא קוראים לזה ולפני זה לא היא עושה בכלל אפילו לא אחד זה קשור לדריברים החדשים או משהו נ.ב: יש לי גיפורס 6600LE של גיגה ביט
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי! אבקש סיוע אחר חיפוש דרייבר כרטיס מסך למערכת 98SE מסוג nVIDIA GeForce2 MX 100/200 יש פה אולי משהו מתאים,אני בכל אופן לא ראיתי: http://www.video-drivers.com/companies/744.htm תודה!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ה GTO2 או 6800GS? בעיקרון המחיר שלהם זהה, ויש מצב שאני OC אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
עיזרו לי להחליט איזה כרטיס לקנות . חשוב לי ביצועים למשחקים כבדים כמו למשל FEAR!!!!!!!! 1-Gigabyte GRFORCE PCX 6600GT 256MB MODEL-NX66T256D 2- Gigabyte GRFORCE PCX 6800 256MB MODEL-NX68256D 3- חדש חדש לא יודע עם הוא כבר הגיע לארץ Gigabyte GRFORCE GS 6800 256MB NX68G256D-B תודה מראש למשיב
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מרכיב מחשב חדש, ועדיין בהתלבטות לגבי כרטיס המסך. לא הצלחתי לקבל הרבה תגובות בפורום מפרטי מחשב ולכן אני שואל פה שוב. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים (כולם מ- www.skypc.co.il): * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 256MB - מחיר: 1,385.00 * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 512MB - מחיר: 1,598.00 * כרטיס מסך CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI-E - מחיר: 1,750.00 * כרטיס מסך XFX GF 7950GT 512MB PCI-E - מחיר: 1,880.00 כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין כרטיס גרפי לכרטיס מסך? 2) האם יש חשיבות באמת ל- 256MB או 512MB על הכרטיס מסך? במה זה מתבטא בפועל? 3) מה זה PCI-E ? 4) האם הייתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בכלל? תקציב של 1,700 עד 2,000 ככה, אפשר לחרוג טיפה אולי. ד"א,…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיות בגרפיקה תלת מימד במשחקים ועוד בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך אך כבר החלפתי פעמיים וזו לא הבעייה הוספתי כאן שתי תמונות שימו לב. יש חורים בדמויות חלקים שקופים ומריחות של הצבע. כבר יצאתי מדעתי אשמח לעזרה. תודה רבה. אסף מסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני פשוט עם תקציב של כ 850 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור ראיתי את הסמסונג 793MB וממש לא אהבתי, ראיתי את המאגים וחוץ מה DF2 כל השאר על הפנים. את ה LG החדשים לא יצא לי לראות אבל אני זוכר שה LG הישנים היו ממש טובים. עוד משהו, ראיתי בזאפ הרבה ביקורות קוטלות על LG והשירות שלהם. מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש ברשותי את לוח אם הבא: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI אני זקוק לכרטיס מסך עם יציאת בHD בתקציב של עד 300 שקל השימוש העיקרי הוא הקרנת סרטים לטלוויזיה ושימושים רגילים במחשב כגון גלישה, משחקים קלים אבל לא הרבה יותר מזה... לפעמיים גם עבודה גראפית אבל לא דברים כבדים שאלה נוספת לידע כללי, הגרסאות של סלוט הPCI-E הן חומרתיות או תוכנתיות?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני חושב שהכל כתוב.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אז כמו שאמרתי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 2000 שקל + - מה שחשוב לי שיהיה על סלוט של פיסיי אקספרס שיהיה חזק כמה שאפשר (שיריץ משחקים חדשים על פול רזולוציה ללא תקיעות) ושהוא כבר יבוא מהמפעל עם קירור מסיבי עליו שאני לא אצתרך להרכיב לו לבד אני לא רוצה להתעסק בזה. אני לא מתכוון לעשות לו OC אבל בחום של הארץ גם במצב עבודה רגיל הכרטיסים האלה מתחממים יתר על המידה ולכן חשוב לי לקנות כרטיס שכבר היצרן עשה לו מודינג מסיבי כמה שאפשר מה שעוד חשוב לי שתיהיה לו יציאת hdmi כי אני מתכוון לקנות מסך תואם לזה ה??????24 אינץ של דל בכל אופן אם יש לכם דגם מסויים להמליץ לי אני מאוד אשמח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
כל מה שאני צריך זה שיהיה אפשר לראות מהממיר של YES.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני חשבתי שיש שתי חברות עיקריות: Ati ו nvidia, עכשיו התחלתי לתכנן מפרט למחשב חדש, וראיתי שיש כל מיני חברות עם השמות של הכרטיסים של ati וnvidia, כמו gecube, connect 3d, SAPPHIRE מה ההבדלים ביניהם, מה עדיף? מה פיספסתי פה? תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני שניה לפני אישור של מפרט בIQPC 8600GT של PALIT היה הכי זול מבין הכרטיסים בדגם הזה. הוא בסדר? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק או משהו כזה. שווה את החסכון באיזה 50 -100 שקל מדגמים אחרים? זה די דחוף אז תענו לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי, אני רוצה להקליט עם מצלמה לתוך הארדיסק, (רצוי במשך זמן מקסימלי) אני רוצה איכות תמונה הכי טובה שיש. עכשיו מה אני צריך בשביל זה? איזו מצלמה? איזה כרטיס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של הווינדוס והתקנת הדרייבר של כרטיס המסך ניסיתי לאפשר צפייה של סרטים בטלויזיה כמו בעבר אך ללא הצלחה. במסך ההגדרות של כרטיס המסך ניתן לראות כאילו הכבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה מנותק (מצורפת תמונה) אך זה לא המצב. ניסיתי להתקין מספר דרייברים שונים אך ללא תועלת. ניסיתי להפעיל את המחשב כשרק הטלויזיה מחוברת אליו אך גם לא הייתה תמונה בטלויזיה. אודה אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כמה כסף שווה Albatron FX6800GT משומש בן שנתיים עם שנה אחריות? http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=106
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז כמו שהכורת אומרת אני צריך כרטיס ווידאו שיקליט מהטלוזיה או מכל התקן אחר חשוב שיהיה יציב. 500 שקל בערך תקציב יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך: gf 8800 gts 320 mb האם כדי לבצע עריכת וידאו יש צורך בנוסף בכרטיס ייעודי?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תראו, תיהיה לי המערכת Q9300\E8400\Q6700 [ מה עדיף? לעוד 4 שנים לפחות..? ] ואני לא יודע איזה כרטיס מסך להביא איתו. זה או שאני מביא 88GTS + 4G RAM או שאני מביא 98GTX ו2G RAM מה עדיף? אני שמחק על רזולוציה של 1280*1024 ובקרוב אני אשחק על 1600*1200 [ כרגע יש לי 17, אני מנסה להביא 22 ] אבל בלי קשר ל22\19 [ אולי אני אביא 19 .. ] מה הכי עדיף? וכן, יש בעיה של תקציב, המשחב שני מביא אותו אני אחרוג רק ב100 ש"ח בשני המקרים[ אלא עם ה88GTS אני אביא רק 2G RAM ]
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לברר לחבר שלי על כרטיסים מסך למחשב שלו. יש לו העדפה ל-Ati בסביבות ה-1800 (אפשר לחרוג טיפה - 2000). אשמח לקבל המלצות, אדם
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי! המליצו לי על כרטיס TV במחיר עד 300 ש"ח שניתן להתחבר אליו עם ממיר של הוט אם אני לא טועה סוג הממיר"תומסון". תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי בעיה לפני שבועיים ככה קניתי את הכרטיס מסך GT 7300... אז אני מפעיל משחק (צבא אמריקה) משחק פשוט לא כבד כל כך וכל המשחק נתפס ונמתחים קוים כאילו הכרטיס דפוק?! רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בזה. מה זה יכול להיות ואם באמת הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב על מנת שאוכל לשחק ב- Company of Heroes שיוצא עוד מעט. המחשב שלי במקור לא היה מיועד למשחקים כבדים, אבל עכשיו אני נאלץ לשדרג. יש לי את המפרט הבא: ASRock 775Dual-880Pro Intel P4 3GHz 2x SuperTalent 512 DDR 400MHz CL3 NVIDIA GeForce FX 5700LE ספק כוח של איזה חברה שאין לה אפילו אתר ברשת אני מתכוון לקנות מנועה מחשבים: - ספק כוח Enermax Liberty 400W - x1950pro 256mb או את הגרסה של 512mb ב-1650 ש"ח שאלה 1: באתר היצרן של הלוח אם לא מופיע ה-x1950 תחת רשימת הכרטיסים הנתמכים, אבל מופיע שם למשל ה -x1900xt http://www.asrock.com/support/VGA/show.asp?Model=775Dual-880Pro האם הלוח אם שיש לי מספיק טוב בשביל הכרטיס הגרפי? מה שגם באתר אחר ראיתי שה- PCIe …
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-