כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני חשבתי שיש שתי חברות עיקריות: Ati ו nvidia, עכשיו התחלתי לתכנן מפרט למחשב חדש, וראיתי שיש כל מיני חברות עם השמות של הכרטיסים של ati וnvidia, כמו gecube, connect 3d, SAPPHIRE מה ההבדלים ביניהם, מה עדיף? מה פיספסתי פה? תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני שניה לפני אישור של מפרט בIQPC 8600GT של PALIT היה הכי זול מבין הכרטיסים בדגם הזה. הוא בסדר? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק או משהו כזה. שווה את החסכון באיזה 50 -100 שקל מדגמים אחרים? זה די דחוף אז תענו לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי, אני רוצה להקליט עם מצלמה לתוך הארדיסק, (רצוי במשך זמן מקסימלי) אני רוצה איכות תמונה הכי טובה שיש. עכשיו מה אני צריך בשביל זה? איזו מצלמה? איזה כרטיס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של הווינדוס והתקנת הדרייבר של כרטיס המסך ניסיתי לאפשר צפייה של סרטים בטלויזיה כמו בעבר אך ללא הצלחה. במסך ההגדרות של כרטיס המסך ניתן לראות כאילו הכבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה מנותק (מצורפת תמונה) אך זה לא המצב. ניסיתי להתקין מספר דרייברים שונים אך ללא תועלת. ניסיתי להפעיל את המחשב כשרק הטלויזיה מחוברת אליו אך גם לא הייתה תמונה בטלויזיה. אודה אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כמה כסף שווה Albatron FX6800GT משומש בן שנתיים עם שנה אחריות? http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=106
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז כמו שהכורת אומרת אני צריך כרטיס ווידאו שיקליט מהטלוזיה או מכל התקן אחר חשוב שיהיה יציב. 500 שקל בערך תקציב יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך: gf 8800 gts 320 mb האם כדי לבצע עריכת וידאו יש צורך בנוסף בכרטיס ייעודי?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תראו, תיהיה לי המערכת Q9300\E8400\Q6700 [ מה עדיף? לעוד 4 שנים לפחות..? ] ואני לא יודע איזה כרטיס מסך להביא איתו. זה או שאני מביא 88GTS + 4G RAM או שאני מביא 98GTX ו2G RAM מה עדיף? אני שמחק על רזולוציה של 1280*1024 ובקרוב אני אשחק על 1600*1200 [ כרגע יש לי 17, אני מנסה להביא 22 ] אבל בלי קשר ל22\19 [ אולי אני אביא 19 .. ] מה הכי עדיף? וכן, יש בעיה של תקציב, המשחב שני מביא אותו אני אחרוג רק ב100 ש"ח בשני המקרים[ אלא עם ה88GTS אני אביא רק 2G RAM ]
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לברר לחבר שלי על כרטיסים מסך למחשב שלו. יש לו העדפה ל-Ati בסביבות ה-1800 (אפשר לחרוג טיפה - 2000). אשמח לקבל המלצות, אדם
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי! המליצו לי על כרטיס TV במחיר עד 300 ש"ח שניתן להתחבר אליו עם ממיר של הוט אם אני לא טועה סוג הממיר"תומסון". תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי בעיה לפני שבועיים ככה קניתי את הכרטיס מסך GT 7300... אז אני מפעיל משחק (צבא אמריקה) משחק פשוט לא כבד כל כך וכל המשחק נתפס ונמתחים קוים כאילו הכרטיס דפוק?! רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בזה. מה זה יכול להיות ואם באמת הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב על מנת שאוכל לשחק ב- Company of Heroes שיוצא עוד מעט. המחשב שלי במקור לא היה מיועד למשחקים כבדים, אבל עכשיו אני נאלץ לשדרג. יש לי את המפרט הבא: ASRock 775Dual-880Pro Intel P4 3GHz 2x SuperTalent 512 DDR 400MHz CL3 NVIDIA GeForce FX 5700LE ספק כוח של איזה חברה שאין לה אפילו אתר ברשת אני מתכוון לקנות מנועה מחשבים: - ספק כוח Enermax Liberty 400W - x1950pro 256mb או את הגרסה של 512mb ב-1650 ש"ח שאלה 1: באתר היצרן של הלוח אם לא מופיע ה-x1950 תחת רשימת הכרטיסים הנתמכים, אבל מופיע שם למשל ה -x1900xt http://www.asrock.com/support/VGA/show.asp?Model=775Dual-880Pro האם הלוח אם שיש לי מספיק טוב בשביל הכרטיס הגרפי? מה שגם באתר אחר ראיתי שה- PCIe …
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי טלבזית מסך רחב רגילה של טושיבה שמקבל קומפוננט ו S-VIDEO יש לי גם כרטיס מסך של הרקולס רדאון 9600PRO ניסיתי לחבר אתה המחשב לטלבזיה אבל לא הצלחתי שהמחשב יוציא רזולציה רחבה רק רגילה למרות ששינתי את הרזולציה של המסך עדיין ביציאה של ה TV OUT זה הוציא 1024X768. למישהו יש רעיון איך המחשב יוציא רזולצוליה של מסך רחב. בתודה מראש, יונתן
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת מסך 19 CRT בתקציב של 1300-1500 ש"ח שיהיה מסך איכותי :xyxthumbs: ומה אתם אומרים על המסך הזה samsung 955DF CRT ??
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חלש ואני מנגן בו סרטי HD לפלזמה לא ממש בהצלחה רבה. יש לי כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB שמחובר לפלזמה דרך ה HDMI. מצאתי באתר אחר את המדריך הנ"ל להגדרת מחשב חלש לצפייה ב HD ללא בעיות בכלל וחברים שביצעו זו אכן מספרים על ההצלחה בניגון HD אחרי שייסמו את המדריך. להלן המדריך: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 הבעיה שלי היא שיש לי כרטיס מסך של ATI ולא של Nvidia ולכן במדריך מצויין שיש להתקין את ה- Nvidia PureVideo לצורך האצת חומרת הכרטיס לניגון קבצי MPEG2 . האם מישהו מכיר מאיץ חומרה ל MPEG2 עבור כרטיסי ATI?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המעבד שלי רץ כרגע על 3.22 יציב... ככה שבמהירות הנוכחית אני מקווה שלא יהיה צוואר בקבוק... צריך את החוות דעת שלכם. זהו מעבד פרסקוט 800fsb . Intel P4E 2.8@3.22 ד"א.. ראיתי כבר הרבה מקרים שבהם ה6800GS נפתח ל16 צינורות.. אז זה בכלל לא שאלה של כדאיות אם לקנות או לא..... כי זה פשוט כן... אני מדבר על ה AGP כמובן... שאולי לא באותם קלוקים כמו לpci-e , אבל יש את האפשרות הכמעט בטוחה של פתיחת צינורות.. במיוחד לחברות כמו EVGA and XFX
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
7800GTX כדאי לקנות בתקציב 850 שקל 256 זיכרון
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי הרב הלך לי המסך 17" ORTECH עכשיו אני מעוניין לקנות מסך חדש 19" עד 2000 ש"ח השאלה איזה מסך הכי טוב שכדאי לקנות (אם מישהו מכיר איזה השוואה של מסכים אם אפשר את ה-LINK ) בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך שיש באתר אך הוא לא מספק אותי. אני מעוניין במדריך יותר מפורט וגם שיהיה בעברית. מישהו מכיר מדריך כזה ברשת? כל שאני מעוניין הוא להעביר את סרטי הוידאו ממצלמת הוידיאו למחשב ושם לערוך אותו בהתאם ובסוף לצרוב אותו וכל זאת רק עם כרטיס מסך (ראדון 9600 פרו) ומצלמת הוידיאו. חשוב לי מדריך מפורט מפני שאין צל של מושג איך עושים זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קיבלתי במבחן ציון 2699 SM2.0 Score 1076 HDR/SM3.0 942 CPU score 1788 זה היה נראה לי ממש מוזר. הפריימים לא עברו את 17 לשנייה. ולעיתים הוא פשוט היה על 0 פריימים לשנייה. המחשב חדש רק רוצה לוודא שהכל תקין. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה ההגדרות שצריך לשים בכרטיס מסך כדי שיהיה פלט של וידאו בטלויזיה? nvidia geforce 9600 GT והאם יש טלויזיות שלא יכולות לקבל פלט ממקור אחר?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש בכ700 שקל, יש המלצות או המלצות ממה להמנע? תודה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/1928 איזה סוג חיבור יש לכרטיס מסך זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-