עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברשותי כרטיס GeForce FX5600XT כבר די הרבה זמן. בעבר חיברתי אותו אל הטלוויזיה בעזרת יציאה מיוחדת על הכרטיס, וזה עבד. כעת, כשאני מנסה לעשות את אותו הדבר, אין לי אפשרות בדרייברים לשני מסכים. עזרה?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  2. איזה כבל זה אמור להיות ? אין לי כבל מתאים ? למישהו יש מושג ? תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by musari,

ראיתי בזמן האחרון בלפחות 2 משחקים את המושג POSTPROCESSING בהגדרות גרפיקה עם האפשרויות DEFAULT VIVID MUTE INTENSE משהוא יכול לעזור לי בזה שיגיד לי מה כל אחד מהאפשרויות האילו עושה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. אני עם 7800GT של לידטק ואני בטוח שיש כאן עשרות משתמשים עם כרטיס דומה לשלי העיניין הוא ששני הכבלים של הסאונד שיוצאים מן הממיר כמובן נכנסים לתוך כרטיס הקול (אונבורד) לכן השידור מופרד מהקול , מה אני עושה חברים ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by gizzz,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך geforce8600gt בחודש האחרון שהתחלתי לשחק במשחק assissins creed המחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. אחרי שבדקתי את זה בחנות החליפו לי מאוורר אחד שלא עבד. במחשב לא נכבה יותר אבל הגרפיקה נהייתה ממש מוזרה. הדמויות לא חלקות בשוליים שלהם אלה משוננות. הפרחים והצמחיה היו ממש טבעיים וכעת הם לא נראים טוב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המשחק וזה לא ממש עוזר. יכול להיות שהכרטיס נדפק לי? איך אני יכול לבדוק את זה? המחשב בן פחות משנה.

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  6. לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. Started by 1nstall,

היי הדרייברים שלי מאוד ישנים!, אז רציתי לעדכן מפני שלא רואים טוב, אז מחקתי את הדרייברים הקודמים שלי, והתקנתי את הדרייברים החדשים, אבל בהמצאה ההתקנה הופיע לי החלון הזה: מה אני צריך לעשות עכשיו? ואיך אני יכול להעדכן בלי שיפתח לי החלון הזה? תודה מראש לעוזרים Install

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  8. מה יותר טוב 7600 GT מול ATI RADEON X1650XT ICEQ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2410&products_id=16397

9. Started by fatNjazzy,

OPEN GL בדרייוור של NVIDIA. יש לי 6600GT עם ה DIRECT X האחרון ומשם מה אני לא מצליח לראות בדרייוור שום דבר שקשור ל OPEN GL. מצורפת תמונה של הדריוור. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by talt18,

שלום לכולם, יש לי מחשב שמחובר לטלווזיה עם כבל HDMI הכרטיס מסך הוא: ATI RADEON HD4350, ויש לי איתו בעיה. כל בערך דקה שתיים, המסך נהיה שחור לשנייה וחוזר חזרה, בנוסף לפעמים המסך משנה את צבעו לירוק ואדום בהיר לכמה שניות וחוזר חזרה. ניסיתי להחליף כבל ואתמול הורדתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, אך הבעיה לא נעלמה, רציתי לדעת אילו עוד אפשרויות ישנן לפתרון הבעיה, בתודה, טל.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  11. מה זה בדיוק עושה למסך ? אני מבטל את זה תמיד ולא רואה שום הבדל בגאמה של התמונה ובכלל באיכות.. למישהו יש מושג ? מסך 721S

12. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש,בין שאר החלקים רכשתי גם מסך SAMSUNG SyncMaster 740B וגם כרטיס מסך GIGABYTEG GF 7800GT ,PCI-E,DDR3 256M שמתי לב שעל גבי כרטיס המסך יש 2 יציאות דיגיטאליות ואילו מסך יש 2 חיבורים ,האחד אנלוגי והשני דיגיטאלי. כרטיס המסך מגיע גם עם מתאמים מדיגיטאלי לאנלוגי. השאלה שלי היא איך כדאי לחבר את המסך למחשב? האם להשתמש במתאמים ולחבר את המסך מהיציאה האנלוגית או לחבר אותו דרך היציאה הדיגיטאלית. אגב האם יש איזה שהוא ייתרון לחיבור המסך דרך 2 היציאות במקביל ? אני מניח שאני שואל שאלת תם אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל בין היציאות הללו. אני גם לא יודע האם הגדרה שנתתי של אנלוגי ודיגיטאלי היא נכונה. אנלוגי זה החיבור הישן שדרכו חיברנו מסכים תמיד והדיגיטאלי זה הח…

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by Saikodan,

הנה ההדועה הקודמת ששמתי: והנה העידכון: מהדיסק התקנתי ישירות מהתיקיות, לא מהתפריט של המשחק, והכרטיס עבד. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את מה שהם המליצו לי להוריד הורדתי את הגרסא הכי חדשה ואחת לפניה ואחת לפניה איזה 4 גירסאות שונות כולן עושות לי את אותה הבעיה - המסך נכבה ולא נדלק לפעמים זה עובד ואז כשאני נכנס לcenter של נבידיה זה פשוט מכבה את המסך וזהו, אין כלום רק מה שבא עם הדיסק(דרייבר ממרץ!!) המחשב עובד טוב אני מאמין שהכרטיס מסך שלי פגום אבל הוא חדש לחלוטין ובחנות לא רוצים לתת לי חדש עד שהם לא יבדקו אותו, ואז הייצרן יבדוק אותו ואז אם הייצרן יגיד שהוא פגום אז הוא ישלח לי כרטיס מסך חדש ואני אקבל אותו השד יודע מתי. זה ממש ממש ממש מעצבן בייחוד בהתחשב בעובדה שזה מחשב חדש לחלו…

14. מעוניינים ליהנות ממיטב היכולות של דור ה-Ampere של NVIDIA בתצורה ניידת (יחסית) ובמחיר זול משמעותית מהמתחרים? לאמאזון ואייסר יש הצעות מעניינות עבורכםלכתבה

15. Started by RonenIL,

שלום לכולם, אני בונה מחשב חדש לאחרונה. בהתחלה רציתי לקנות את -6800GS אבל שהבנתי שצריך לצאת 7600GT אמרתי שאני יחכה שהוא יגיע לארץ לאחרונה קראתי שיוצא גם ה- 7600GS ראיתי באתר NEWEGG.COM הפרשים של כמעט 50-60 דולר בין הכרטיסים. רציתי לדעת מה הבבדלים בינהם, כי ראיתי ששינהם עובדים על 12 צינורות, ומה עדיף לקנות? ובאותה הזדמנות לדעת איזה חוזק של ספק כוח(מעל 450 ?)) תודה לעוזרים. מישהו יודע מתי ה-7600GT של ג'יגהבייט יגיע לארץ??

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by morientes,

רציתי לדעת האם מישהו מכיר את ה-LCD של LG דגם L1730S הנתונים הטכניים של המסך הם : response time :12MS contrast : 1:550 brightness: 250 cd/m^2 viewing angle: H:160,V:140 resolution: 1280X1024 רציתי לדעת האם המסך מתאים למשחקים ולסרטים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by laviko1,

שלום. קניתי את הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995&PHPSESSID=a9f2df141b6801c5cfbc225b565712d9 עכשיו, יש שתי חיבורים בין בכרטיס לספק 6 פינים האם אני צריך לחבר את שתיהין כי עכשיו חיברתי רק אחד וזה טוב, ויש עוד יציאה מהכרטיב מין חיבור לבן של שתי פינים ואני לא יודע מה צריך להתחבר אליו. אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. Started by sroolik,

לאחרונה כשאני משחק במשחקים, הם מוצגים בצורה מעוותת ובעייתית, ממש כמו משבצות מהבהבות על הפרטים במשחק: ניסיתי לשנות את רמות הגרפיקה, את הרזולוציה, כלום לא עוזר. ראוי לציין שהמעבד שלי נמצא באוברקלוק קל (15 %) ועשיתי לכרטיס מסך שלי קצת אוברקלוק אבל ביטלתי אותו יש לכם רעיון מה אפשר לעשות ? תודה ! ! ! !

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9200 DVI TV-OUT קיבלתי עם הכרטיס מסך הזה כבל שבו יש שלוש חיברוים: חיבור אחד לכרטיס מסך, ושני חיבורים נוספים, אחד לטלוויזיה, איפה שכתוב VIDEO בטלוויזיה, והשני אין לי מושג לאיפה, יש לו חיבור כזה דומה מאוד לחיבור העכבר. עכשיו, רציתי לדעת אם החיבור השני שציינתי נחוץ לי? כי אין לי מושג איפה מחברים אותו. ועוד משהו: הכבל הזה מאוד מאוד קצר (מטר), אז אני יכול לקנות כבל באורך 10 מטר? כמה הוא יעלה? והוא יתאים גם לכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by godzila_2000,

היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..

21. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה למסך טוב עד 800 שקל

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by gooz,

ברגעים אלו ממש שגלשתי בפורום קיבלתי על המסך שלל פסים דקים שבאים בכל מיני אזורים קטנים על המסך בכל מיני צבעים. שאני מחדש משהו על המסך הפסים נעלמים וכשאני עובר על איזה משהו יש כזה ריבוא על סמן העכבר שגם כולו עשוי מפסים דקים :\ עכשיו כשעשיתי ריסט למחשב הכל בסדר אבל...אני רוצה לדעת מה זה אומר כדי לדעת אם יש איזושהי בעיה או משהו שאני יכול לעשות. יש לי R9800PRO תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. אני מוצא לכרטיסים יותר חדשים אבל מה שיש לי זה דוקא את זה. למשל באתר של NVIDIA - לא מצאתי. גם דרך גוגל לא הצלחתי. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  24. הרגע שמתי לב משהו מוזר,יש לי LEADTEK GEFROCE 6600GT AGP ועם הכרטיס קיבלתי תוכנה בשם WINFOX, התקנתי אותה והיה רשום שבליבה של הכרטיס מסך ב2D,יש גם 3D אין לי מושג מה זה כל אחד מהם בכל מקרה ב2D בWINFOX רשום 10 בליבה (?!?!?!?!?!?!WTF) אבל בדרייבר של NVIDIA ב2D רשום 300 בליבה,האם זה אמור להיות על 300 בליבה ב2D ב6600GT ?? כי ב3D רשום שם 500MHZ בליבה *תמונה מצורפת* תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by lior365,

חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.