עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בתחילה חשבתי ללכת על ה -LG F700P אבל אמרו לי שהיחס רזולוציה\רענון שלו לא טוב ובנוסף קצב העברת הוידאו לא משהו אם מישהו יכול לשלול שורות אלו או לתת הצעה למסך טוב יותר אודה לו מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  2. Started by guynemni,

אני רוצה לקנות מסך חדש איזה אתם מציעים לי? התווך מחירים הוא 1200 ש"ח ואם הוא יהיה ממש שווה את זה אז 1400 אני רוצה מסך למשחקים לא רחב תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  3. כשחיפשתי כאן בפורום כרטיס טלוויזיה עד 400-500 ש"ח.. שיהיה עם איכות טובה לצפייה... המליצו לי על הכרטיס הנ"ל-Pinnacle PCTV Pro אבל לא מצאתי אותו באף חנות Panda/Noa/KSP.... למישהו יש המלצה אחרת או שאני פשוט התקשר לחנויות ואשאל אם הוא עוד קיים? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by p4p800se,

ברצוני לשאול מדוע הורידו את הגרפיקה שהיתה בכרטיסי (256graphics core G-Force 2/4) ובכרטיסי המסך החדשים G-FORCE 5/6 וכולל ב ATI יש 128BIT GRAPHICS ויש ירידה קלה בצבעי התמונה כשאני צופה בסרטים דרך המחשב או DVD דרך כרטיסים אלו (יש לי 3 כרטיסי מסך G-FORCE4 MX 440 G-FORCE FX 5700 ו ATI RADEON 9600) ובגלל שכך אני משתמש ב G-FORCE4 האם יש כרטיס מסך חדש עם 256BIT GRAPHICS CORE ? אודה לכם אם תענו לי

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  5. אני מתחיל בבניית HTPC ואני מחפש כרטיס מסך AGP זול עם יציאת TV-OUT טובה יחסית. יכול להיות שהמערכת תבוסס פנטיום 3 עם AGPX2 או פנטיום 4 עם AGP X4/8 אני מקווה שאצליח לסדר שהמערכת תהיה הפנטיום 4, אבל בשביל השימוש של הפעלת סרטים בTV-OUT זה לא כזה משנה נכון? אשמח לקבל הצעות לכרטיס המתאים לדרישתי. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 19:20:25 עבר עמוד וחצי אחורה בלי תגובה חבר'ה - בבקשה מכם...[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 16:29:05ניסיון הקפצה אחרוןעמוד שלישי ללא תגובה.. בבקשה מכם :-\

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. במחשב שלי מותקן לוח אם של MSI מדגם PM8PM-V עם סלוט AGP1. כרגע מותקן בו כרטיס SIS 315 אני רוצה לשדרג לכרטיס עם יציאת DVI, לצורך חיבור מסך מתקדם יותר ממה שיש לי כרגע השימושים הם בעיקר עיבוד תמלילים בצורה מסיבית מאוד (הרבה שעות ביום) וגלישה באינטרנט, לא משחקים במפרט של הלוח כתוב שהוא תומך AGP בתצורות של X4 ו-X8, אבל רק ב-1.5V ולא ב-3.3 איזה כרטיס הכי יתאים לי? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by AsD[eyal],

מזה זה בידיוק שני כרטיסים ,ליבה כפולה מזה ???? http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={59D3E8A3-663B-4E5B-9E7C-367764971662} זה מישם אם זה יעזור תודה D:

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by shoeyal,

שלום איזה גרסת דרייבר היא המומלצת ביותר ל ATI ראדון.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אני רוצה להרכיב מערך SLI ורציתי לדעת אם מישהו נתקל בביקורת או מנסיון אישי לאיזה מערכת הפעלה יש עדיפות בSLI לא הייתי בטוח אם לשים את השאלה פה או בפורום ווינדוס אז תרגישו חופשי להעביר אם נראה לכם לנכון

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. Started by Rage17,

בעבר פירסמתי פה כמה שאלות בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש לAGP... מצאתי 6200 ב250 ש"ח כי שמעתי שזה מחיר מצויין... עכשיו רציתי לדעת אם זה השתלם לי או שהייתי צריך ללכת על 6600 או משהו כזה במחיר טיפ טיפה יותר גבוה ... +רציתי לדעת איך אני בודק כמה זיכרון יש לכרטיס מסך הזה?

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  11. האם אפשר לחבר שתי כרטיסי 1600XT במערך Cross fire?? כמובן ללוח אם cross fire

12. Started by nk,

שלום למומחים, קניתי לאחרונה מסך שטוח שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1400 על 1050. במחשב שלי (Dell dimension 2400) יש כרטיס מסך שתומך ברזולוציות שונות ומשונות אבל לא 1400 על 1050. בנוסף, יש לי רק חיבורי PCI על לוח האם. האם מישהו מכיר כרטיס מסך, PCI שתומך ב 1400 על 1050? תודה מראש, nk

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by nVeRsIoN,

יש לי כרטיס מסך PCIE ABIT RADEON X600XT 128 MB והוא עושה לי הרבה בעיות אז החלטתי לקנות כרטיס חדש (לא ATI), אני צריך כרטיס למשחקים והתקציב עד 600 שקל. מפרט המחשב שלי CPU Intel Pentium 4 Prescott 530, 3066 MHz Motherboard Abit AA8-DuraMAX/AA8-3rd Eye Memory 512 MB DDR2-533 DDR2 תודה!

14. Started by mormil,

שלום לכולם לא מזמן התחדשתי בכרטיס X1950 GT 256MB של Sapphire. הכרטיס מתפקד יופי, אבל המאוורר שלו מאוד רועש. רגע לפני שקניתי קירור פאסיבי, ראיתי איזה פוסט שמדבר על הבעיה, ועל זה שעדכון ביוס אמור לפתור אותה. הורדתי את הביוס מאתר Sapphire, אבל תוכנת צריבת הביוס (ATIWinFlash) מסרבת לצרוב ונותנת הודעה של "P/N mismatch". מישהו נתקל בבעיית רעש בכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם לעדכן לו את הביוס? אשמח לעצות תודה, מור

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by idani1983,

איזה מהכרטיסים הבאים עדיף ? http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=9600GT&x=0&y=0 אני לא מתכנן OC לכרטיס מסך אבל אשמח לכרטיס ממוהר מצד שני חשוב לי השקט, האם הכרטיס השקט באמת שקט יותר ? תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by Dutchy,

מממ כרגע יש לי ספק CODEGEN 300W אפשר לקרוא לזה ג'נרי מממ, ראיתי ספק של HEC בהספק 300W ב117 שקל, בידיוק במחיר שאני צריך רציתי לשאול, במידה ואני יקנה RADEON 9800 PRO או GEFORCE 5900XT, האם 300W יספיקו? אין לי הרבה דברים יחסית כונן קשיח 80GB, סי די רום, צורב, כונן דיסקטים, וזהו בעיקרון תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. שלום עליכם. לוח האם שלי תומך רק בתקן AGP 2.0 ובמהירות AGP X4 - האם כרטיסים שתומכים בתקן AGP 3.0 יעבדו אצלי? או שמא יעבוד אצלי רק רדאון 9200 ומטה? מקווה שתוכלו לעזור לי....

18. Started by cateye,

יש לי ויסטה וכרטיס מסך של ATI Mobility Radeon X1400 תאריך העידכון שיש לו הוא Driver Date 08/11/2006 והגירסה Driver Version 8.31.100.2 יש דרייבר שאני יכול לעדכן, או שאני נמצא עם הכי עדכני (לא נראה לי כי זה מ2006 ) ומה לגבי ATi Catalst , הוא לא תקף לגביי ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. Started by PCguy,

יש כרטיס לPCIE בפחות מ600שח? ראיתי את ה6600 ב600 שח בזאפ יש גרסאת SE ל 6600? והאם היא שווה תכסף? או שיש משהוא אחר להציע? נ.ב לא X300 ולא 5300

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. איזה עדכון לכרטיס מסך להשים? של OMEGA? או של NVIDIA? אני משחק בעיקר במשחקיי במחשב , תודה רבה. הכרטיס מסך שלי זה Gigabyte 6600gt 128mb pci-e

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג : 3800+ AMD X2 64Bit 2 GB's RAM 160 GB Hard Drive 2600XT ATI Radeon 450W PSU HEC לאחר מכן קנ…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. Started by moshe_ha,

?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by see4,

יש לי בידיים שני כרטיסי 7900GT אני הולך להרכיב אותם כקונפיגורצית SLI ...אחד בסטוק והשני באובר , באיזה מהירות יעבדו שני הכרטיסים , יש לי ספק של Enermax Liberty 400W האם יספיק למערכת כזו ... המערכת שלי ... מעבד Core 2 Due E6400 זיכרון S.T DDRII 800 2X1GB CL4 2 דיסקים קשיחים 120GB + 200GB 1 כונן אופטי לוח DQ6 (אני עובד עם דרייברים מיוחדים שמאפשרים SLI ) המעבד באובר על 3.4GH זיכרון על 1065MHZ נ.ב : אם זה שייך למקום אחר אז סליחה ...

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by ozgilad,

שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  25. שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני חשובים לי הדברים הבאים 1.איכות כמובן 2.שידע לקודד בעצמו 3.שיקודד לxvid ולא ל divx 3.אפשרות לתזמן הקלטות קיים כזה דבר במחיר סביר ? הסכום שיש לי להשקיע הוא עד 600 שקל יש לכם משהו בסיגנון הזה? ראיתי את המוצר הזה למשל http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XTV_2_0&affiliate=zap אבל אני לא בטוח שהוא תומך ב xvid אלא רק ב divx ולא ממש יודע לגבי איכות ההקלטה שלו יש למישהו הצעות\המלצות?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים