כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שווה לקנות את גרסאת הג'יגה של PALIT ? או שאת הSONIC 512 הרגיל ? 512 מספיק בישביל המסך ( לעתיד ) ? מסך 22
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להריץ תוכנות דמו (כמו הOGRE של NVIDIA או הMONKEY של ATI) של NVIDIA למשל על כרטיסי ATI? מאותו הדור, נגיד ה9700 וה5800~
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם לוח אם : Asus M2A-VM ואני מתלבט מה לקנות שני הכרטיסים באותו מחיר ואני צריך את זה שיותר טוב למשחקים, אף פעם לא שמעתי על החברה Albatron האם שווה לרכוש כרטיס מסוג זה..? ALBATRON nVIDIA Geforce 8600GT 512MB DDR3 PCIe או זה : Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe תודה לעוזרים,זה ממש חשוב.
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מתי יוצאים הכרטיסים החדשים של אנווידיה..9XXX..?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT עכשיו עם הכבלים שקיבלתי אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר את ההוט לכרטיס טלויזה וליראות על גבי המסך של המחשב ??? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז ככה.. ראיתי שלחבר שלי יש דסקטופ חיה ביותר הנה תמונה: http://img2.echo.cx/img2/5811/mydesktop0mn.jpg עכשיו רציתי לדעת איך הוא עשה את זה.. אז אם מישהו יודע ומוכן לעזור לי אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה המחיר ? חדש עולה 650 ש"ח. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=5480
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ולפי מה שקראתי באתר צריך אורור אוו ספק,ומכיוון שאיני מבין בזה דבר החלטתי לשאול את המקצוענים. לידיעתכם יש לי מחשב p-4 3.0ghz 64bit חדש,האם צריך משהו מהדברים שציינתי למעלה או שמספיק רק כרטיס מסך??
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
התוכנה שבאה עם המאיץ - TRIXX - הפסיקה אחרי שעשיתי OC, להראות טמפ' נכונה. הטמפ' בעצם תקועה כל הזמן על 36.8! יכול להיות שהסנסור נשרף/נדפק? חשבתי שהם אמורים לעמוד בטמפ' גבוהות ביותר. אני לא מצליח למצוא תוכנות אחרות שמראות טמפ' של GPU (אוורסט לא נותנת משום מה). מה אני עושה?! ??? אני חושש לבצע OC במצב כזה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מתי אמור לצאת תמיכה בdirect X10?? יש למישהו מושג? קראתי פעם שזה יצא ברבע הרביעי של שנת 2006...
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את כרטיס מסךGECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E רציתי לדעת האם החברה הזאת טובה והאם הם כרטיסים אמינים
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על GIGABYTE ו ALBATRON לגבי הכרטיס מבחינת הקירור?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הוא מריץ לי את המשחקים הכבדים בלי שום בעיה אבל כשאני מריץ CS 1.6 הוא מקרטע חחחח למה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך שבתוך הקישור אני רוצה לקנות אותו תגובות ועצות !! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1211&products_id=6976
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס שאני יוכל לראות דרכו יס באיכות טובה...... וזה כל מה שחשוב לי שיהיה בכרטיס אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים... תודה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כמו שאמרתי יש לי מסך lcd 19 LG לאין כדי לחבר אותו יש לו חיבור גם לה dvi משהו וחיבור רגיל של מסכים ריגילים למה עדיף לחבר ולמה ? תודה ... על ההסבר ניסיתי לחבר להdvi הצליח ואז הופיע אפשרות של מטול משהו ... לא יודע מה עדיף
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF5200 עם אפשרות וידאו אאוט דרך S-Video. צירפתי תמונה עם הסוג כבל שקיבלתי ביחד עם הכרטיס. מה אני עושה בשביל לחבר אותו לטלוויזיה? ניסיתי לעשות את זה דרך הדיוידי כי ראיתי שיש שם כניסה לS-video וחיברתי את הדיוידי לטלויזיה, אבל זה לא עובד. למישהו יש הצעות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כותרת.........הזמנתי היום ואין לי אפשרות לשנות כי זה התקציב שלי עם חריגה....
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב AMD אני סטודנט והתקציב שלי בסביביות 3500 אני רוצה כרטיס מסך מצויין שיחזיק איתי הרבה זמן איזה כרטיס אני צריך ומה אני צריך שיהיה בו?
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די טוב למשחקים, התקציב הוא בערך 1500 (רצוי פחות, מן הסתם). קיבלתי המלצה על ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL במחיר של כ 1600 שח. 1. ראיתי שאצל חברות אחרות, כמו ASUS, אותו כרטיס מסך עולה 2000 שח+, מה הסיבה להבדל? 2. אלבטרון חברה טובה? 3. יש המלצות לכרטיס מסך קצת יותר זול? 4. לכמה זמן בערך אמור הכרטיס מסך הזה להחזיק ולתמוך היטב במשחקים? 5. הכרטיס מסך הזה טוב? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 14:36:11 6. והאם 8600GTS (שיותר זול מ 8800GTS) כרטיס טוב?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך PCI-E למעבד קונרו שיפעיל משחקים כמו רד אלרט נייד פור ספיד החדש קאונטר סטריק וכאלה ..
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD רחב והוא ממליץ להשתמש ברזולוצית 1440*900... 2 שאלות : 1 האם באמת זה הרזולוציה המתאימה? 2 האם שווה לקנות XT או שברזולוציה כזאת עדיין לא שווה להשקיע? תודה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם מישהו ראה כרטיס מסך HDMI שמגיע בתקן 1.3 ? כרטיס שקיים בשוק או שעומד לצאת ? והיכן רשום שהוא תומך בתקן 1.3 ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש כרטיסי מסך של ASUS כדוגמת N7600GS Silent שאני מניח שיש לו קירור פסיבי האם גם הדגמים האחרים שלהם כמו N7600GT /2HDT ו ה- N79000GT TOP או ה - N7900GTX / 2HDT גם באים עם קירור פסיבי או עם מאוררים? ומה ההבדל בין הכרטיסים הנ"ל לבין ה - ATI מהדגמים EAX800 ואילך מי מהם נחשב יותר טוב ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-