עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ככה יש לי שתי שאלותלגבי שני נתונים טכנים: 1.ממשק זיכרון (memory interface) אני יודע שזהו רוחב פס הנתונים של כרטיס המסך.... רציתי לדעת עד כמה נתון זה הוא מששמעותי בביצועיו של כרטיס המסך ואיפה נתון זה יבוא לידי ביטוי בצורה משמעותית. אם נשווה בין שתי הכרטיסים 8800gts 640mb בעל ממשק זיכרון של 320bit לעמות ה8800gts 512mb בעל ממשק זיכרון של 256bit מי מהם יפגין ביצועים טובים יותר ובאיזה תחום? 2. מה זהshader clock? אני לא יודע בכלל מה נתון זה אומר, מה שכן אני רואה שדגם ה8800gtx ultra מציג 1674mhz לעומת דגם ה8800gts 512mb שעולה בדיוק חצי ממנו מציג כ 1728mhz.... איפה נתון זה יבוא לידי ביטוי בביצועים ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by ofer_shm,

איך המסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=7817 הנתונים שלו טובים למשחקים וסרטים...? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  3. רכשתי את הכרטיס יחד עם מערכת מחשב שלמה (עוד לא קיבלתי אותו). שאלתי אם יש בו יציאת HDMI טבעית ונאמר לי שכן אך זה לא נכון. במסגרת הפרטים על הכרטיס באתר כתוב שאפשר להעביר דרכו גם סאונד (המטרה לחבר לLCD גדול בעל חיבור HDMI ולהרוויח גם את הסאונד). האם אפשר לעשות זאת עם הכרטיס הזה או שהטעו אותי? אם כן, איך. אם לא, אימרו לי בהקדם כדי שאוכל לבטל את ההזמנה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by Rage17,

היי. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע radeon 5670 . רוצה לשדרג לradeon r9 280 / 290 או משהו באיזור הזה... אני לא בטוח שזה ירוץ לי אני מעט מודאג מהספק כוח שכתוב עליו שהמקסימום OUTPUT POWER הוא 550W הלוח אם שלי הוא gigabyte p55 ud3l יש סיבה שהכרטיסים לא ירוצו לי?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by ori24,

[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, align: center] [TR] [TD=class: alt1]ידוע כבר מתי תצא הסדרה החדשה? היה לי GTX770 של גי'גהבייט שלא הייתי מרוצה כ"כ ממנו,היה לפעמים מתקשה במשחקים כאשר הייתי משחק על הגדרות מקס ולא מדבר על AA במקס' אלא ההגדרות בכללי על 1900X1200. מכרתי אותו ועכשיו אני שואל האם לחכות לסדרה החדשה או ללכת על ה780 בגרסת הGHZ של ג'יגהבייט שהוא כרטיס מאוד חזק ושבכל מבחני הביצועים הוא מאוד קרוב ל780TI אבל המחיר שלו פשוט יקר... [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: alt1, align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by eranmor,

כרגע יש לי ספק 300W ג'נרי ובמחשב כבר מותקן לי 9500פרו. יש מצב שהספק לא מעביר מספק כוח ככה שהכרטיס לא יכול לנצל את מלוא הכוח שלו אלא רק חלק?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by orentz,

שלום יש לי את הספק הזה http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=5&no=7 האם זה מספיק ל hd 5850

8. Started by OvOnoob,

שלום לכולם אני יודע שהנושא כבר נידון בעבר אך לא הצלחתי להסיק תשובה חד משמעית ואשמח לקבל עכשיו. ברשותי מחשב עם מעבד פנום 2 945 C3. שני כוננים קשיחים, צורב והכל במארז סטנדרטי. ספק הכח שברשותי הוא hec win+ 550w (שהוא לא מהמובחרים שיש אבל עושה את העבודה) ורציתי לשאול האם הספק הזה יוכל "לסחוב" תצורה של 2 HD6950 בCF?? ראיתי דעות חלוקות בנושא ובנוסף בדקתי במחשבון וואטים אינטרנטי ועל פיו 550W אמור להספיק אז למי להאמין???. בנוסף כשאומרים לא יסחוב מה הכוונה?? המחשב לא ידלק? או שנקבל ביצועים פחותים?? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by igal_nazar,

אני עורך קליפ בתוכנה movie maker. בקליפ יש תמונות ושירים יחד, עכשיו השאלה שלי היא אם אני שומר את הקובץ וצורב אז זה יפעל ב dvd ? ועוד שאלה: לאחר ששמרתי את הקובץ (כשיש בו לערך 20 תמונות שכל אחת שוקלת מגה) אז הוא שקל סה"כ 160 קילו בייט, איך זה יכול להיות??

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  10. שלום לכולם.. רציתי לשאול האם ניתן לחבר שתי צגים למחשב אחד שיעבדו בצורה הבאה : נקווה שזה יהיה ברור : למשל שאני יוכל לשחק על מסך אחד בקרייסיס לדוגמא ובשני זה יהיה באיסי או שאני יפתח באחד חלון אחד שיהיה על כל המסך ועל השני חלון שני ואני יוכל לעבור עם העכבר מאחד לשני ולעבוד במקביל ובכלל האם ניתן לשנות את הצורה של התצוגה יענו אם אני ארצמה פעם עם שתיים ופעם עם מסך אחד וכ"ו והאם המצב שתיארתי בהתחלה בכלל אפשרי

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  11. שלום השאלה שלי היא כזאת.. יש לי כרגע כרטיס מסך HD5870 של sapphire ויש לי כרגע אפשרות לקנות כרטיס נוסף במחיר (1300ש"ח) שהוא HD5870 אבל של חברת gigabyte השאלה שלי היא האם זה שהכרטיסים זהים במעבד ובזיכרון ולא זהים בחברה שיצרה אותם הם יעבדו טוב בקרוספייר? זה לא יפפגע לי במשהו בגלל שהם יוצרו על ידי חברות שונות?.. או שביכלל עדיף לי למכור את שלי ולקנות ולקנות כרטיס חדש מהסידרה החדשה כמו למשל HD6870 של sapphire תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב ושלום לכולם... יש לי בעיה עם העדכון של הכרטיס מסך(מאתר GURO) ברגע שאני מתקין אותו קופצת הודעה של הXP ולאחר מכן המחשב לא נכבה כמו שצריך... כמו כן העדכונים באתר של NVIDIA ישנים(11/2004) ולכן לא מועילים בכלל.... מאיפה אני יכול להוריד עדכון חוקי לדריוור שלי(אני חייב לעדכן אותו כי כשהוא לא מעודכן יש לי בעיות במשחקים כמו פיפא וכו)?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  13. Started by EAD,

RBE היא תוכנה לעריכת BIOS של כרטיסי ATI מבית techpowerup. רציתי לדעת צריך לעלות גם מתחים? חשבתי על לעשות 800 ו1100 ובכל השאר לא לגעת ולאפשר בתוכנת CCC שיהיה אפשר להגיע ל900 ו1200 (או משהו כזה) מה דעתכם? מישהו ניסה ? אני מדבר על שימוש בתוכנה RBE לערוך את הBIOS. (וראיתי שיש שם עוד דברים, אם מישהו מוכן להסביר, לדוגמא נושא של מאוררים וכו') בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

אחרי שאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך הווינדוס 7 מעדכן אותו אוטומטית.השאלה היא איך לבטל את האפשרות הזאת בווינדוס. נתקלתם בעיניין הזה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם רצוי לעדכן פעם בכמה זמן את העידכונים ש שnVIDIA מוצאה? זה לא יכול לגרום לבעיות

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. Started by omershak,

שלום לכולם רציתי לשאול האם בשביל פוטושופ כדאי להשקיע בכרטיס מסך רציני או שאפשר להסתפק בכרטיס מסך פשוט יותר והאם יש הבדלים בין הכרטיסים?. בכלל איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחשב החדש. אני מתעסק לרוב בפוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש וסולידוורקס. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. Started by yanushka,

הדגם הספציפי: F700P תחת תפריט ה-Color יש פונקציה שנקראת Temp. על מה היא אחראית? ברירת-המחדל היא 9300K (Present), העליתי אותה ל-10000K ולדעתי, רואים טוב יותר. מקווה לעזרה בנושא, יניב

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  18. שמתי לב שכשאני מכוון את הדרייבר לעבוד כ-multi gpu זה מקפיץ את הביצועים של הכרטיס (7950gx2) באיזה 40% (אני ממש לא מגזים זה פשוט עשה נפלאות לקרייסיס על הגדרות גבוהות) אבל זה ממש מוריד את הביצועים בCOD4. למה זה קורה? והאם ככלל מומלץ שהכרטיס יעבוד כמולטי GPU? האם הכרטיס מתחמם יותר כשהפונקציה הזו מופעלת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by kabra_69,

רציתי לדעת מה אלה הפילטרים FSAA ו-AIF ואיך אני מפעיל אותם בכרטיס מסך של ATI תודה מראש

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by mistaarvim,

איזה פילטרים עלי להפעיל ועל כמה (יש לי TRAY TOOL), בכלל מה עלי לשנות בתוכנה?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by 8-Ball,

אני מתכוון לקנות עכשיו את ה730B בבאג, המדיניות שלהם היא כזאת: בשבועיים הראשונים אם יש אפילו פיקסל אחד שרוף הם מחליפים את המסך ומביאים חדש ולאחר מכן ההחלפה תתבצע רק אם יש 7 פיקסלים שרופים ויותר. ניסיתי לבקש תנאים יותר טובים, המוכר דיבר עם הסוכן ואמר שאין מצב כזה, אני שואל אתכם אם יש מצב למשהו יותר טוב ואם זה נחוץ בכלל? יש מצב שאחרי שבועיים ראשונים יווצרו פתאום פיקסלים שרופים?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  22. יש לי מסך כבר די מיושן של LG...דגם 1730S..בכל מקרה,לפני שהתקנתי את הדרייברים לא היתה אפשרות לכוון את המסך לרזולוציה הנוכחית שלי 1152X864 אחרי שהתקנתי את הדרייברים התווספה האפשרות לרזולוציה הזו ולעוד המון רזולוציות אחרות... השאלה שלי היא כזו.. האם כאשר המסך נמצא ברזולוציה הזו (שאני מבין שהיא לא "טבעית" ..אני צודק?) הכ.מסך נמצא בעצם ב"פעולה" ולא במצב מנוחה.. (אני שואל בגלל טמפ' גבוהות כ-66) שהם יותר הגיוניות אם הכרטיס בפעולה תמידית...

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  23. שלום לכם פתחתי עכשיו צינורות לכרטיס שלי דרך הRUVA TUNER וקרו לי דברים מוזרים.. 1. הטמפ' ירדה במעלה אחת 2. אני לא מרגיש שום אבל שום שינוי בביצועים.. הFPS אותו FPS וזה כמו בלי פתיחת צינורות.. יש למשהו מושג למה זה? אולי לא עשיתי טוב?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by Gil80,

אהלן. רכשתי כרטיס מסך של sapphire HD6950 2GB אני לא מוצא עליו את הכפתור של dual bios. האם זה אומר באופן חד משמעי שאין לו? או שצריך לפרק את הכיסוי של הקירור? מה הסיכון של לצרוב עליו BIOS של 6970 בכל זאת? אם הצריבה נכשלת, אין דרך לחזור אחורה?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by ranran,

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=321734 האם ניתן לפתוח צינורות בכרטיס הזה כלומר הX800GTO (חבר של אבא שלי טס אז אני יבקש ממנו כרטיס מסך עולה שם הרבה הרבה יותר זול) דבר שני האם הוא משתלם כי חשבתי על ה6600GT ותמיד אומרים שהX800 יותר טוב אבל כמה אמרו שאין לו תמיכה בSM3 אז הוא ישתלם (אני מתכוון להשאר עם המחשב עוד שנה בערך אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס שווה יותר אם יש..(סביבות ה100-150דולר גג) ויהיה צאוור בקבוק למערכת הזאת? P4 3GHZ 1GB זיכרון P4P800 ASUS

• 5 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים