כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
אני כבר לא יודע מה לעשות מתלבט בין 9800GT לבין GTS 250 הבעיה שלי זה שייש לי ספק של HEC TRT 400 ולא בא לי להחליף ספק .אני רוצה כרטיס חזק מבקש המלצה לכרטיס מסך מהחנות זיגזג רוצה כבר לקנות מחר
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עם יציאה לשתי מסכים[אך שלא יראו אותה תמונה] .. הכוונה כאילו לשני מסכים נפרדים איפה אני יוכל להשיג ובכמה כסף ? תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת. במחשב של הילד התקנתי כרטיס מסך GTX 1080 שהחליף כרטיס R9 290. האם המעבד יגביל את הביצועים של הכרטיס מסך החדש? שאר המפרט: לוח אם של אסוס מבוסס צ'יפסט H87, עם 16 ג'יגהבייט זיכרון DDR3 1333, כונן קשיח ראשי - מכאני 1TB 7200 סלד וכמובן מעבד I5 4570. מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT ומסך LG שתומך ברזולציה של 1024*1280 ומסך טושיבה LCD 32 שמחובר עי HDMI אני רוצה לסדר את גבולות המסך שברגע שאני ברזולציה של LG אני לא הראה את הגבולות של המסך מצד אחד ואת התמונה חתוכה מצד שני איפה ואיך אני עושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צ'שמעו עכשיו יש לי ג'יפורס 6200TC אני לא מרוצהה מיממנו בכלל הוא לוקח לי RAM!סתם =\ ןגם הוא לא מביא ביצועים בשמיים! אז שמעו משתלם לי לקנות 6600GT ואם הוא שווה? ואם הוא לוקח זיכרון גם? וומה הבעיות איתו? ואם לא שווה לי להשקיע עליו ולקנות אולטרה? תגיבו בבקשה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את הג'יפורס 4 הישן שלי. אני מתלבט בין הג'יפורס fx5700u לradeon 9600xt, ואת שניהם אני יכול לקנות במחיר דומה (800-900 שקל..) איזה כרטיס טוב יותר ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי, שיש לו 256 mb זיכרון, וכמובן יתמוך במשחקים בצורה סבירה תודה מראש, אלי
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב עם דברים מטוב טעם כולל הכרטיס המסך RADEON 9700 PRO היום כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם ארבעה פסים צהובים לאורך המסך, שאלתי פה ושם מה קורה אמרו לי שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס וכנראה שהוא הלך עכשיו.. אשמח לדעת כמה דברים: 1. האם הכרטיס באמת הלך, או שאפשר להצילו 2. אם וכאשר הכרטיס באמת הלך, באיזה מחיר ניתן להשיג את אותו RADEON 9700 PRO או כרטיס מסך יותר טוב או כמוהו במחיר סביר תודה רבה לעוזרים! טל
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב,הגיע הזמן לשדרג קצת ומצאתי את ה9800GT במחיר מתאים. השאלה עם הוא יתאים לי: AMD ATHLONG 64 BIT +3000 ולוח אם Motherboard Name Foxconn NF4K8AB/NF4K8AC Series אני יכול לדעת עם זה יתאים או לא?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם בעיית הצריבה לביוס של Sahppire HD4870 1G קיימת גם בדגם ה- CF ??
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני חדש פה וגם המחשב שלי... מפרט: AMD 3700+ SAN DIEGO DFI NF4 ULTRA-D OCZ 2*512 DUAL DDR PREMIUM CL2.5 WD SATA 2 250 GB 16 MB BUFFER SAPPHIRE X1600XT THERMALTAKE PUREPOWER 680 WATT התוצאה ב 3DMARK05 יצא 5133 אשמח לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מאוד מקווה שאני לא דן בנושא שנחפר כבר. בהסתכלות בסטיקי'ס וחיפוש מהיר לא מצאתי תשובה. מה גם שאני צריך דעות אישיות, אז אני מקווה שהדיון החדש במקום. בכל מקרה, לפני הגיוס השקעתי דיי הרבה במחשב, ומדי פעם שדרגתי אותו (פה צורב, שם dual-monitor). מה לעשות, כמו כל מחשב, גם שלי מתיישן (יותר משנתיים הקשישי). חשוב לי לציין שהוא טס והכל, מתוחזק לא רע, רק מה, משחקים זה כבר לא מה שהיה פעם. השאלה שלי היא כזו: יש לי משהו כמו 1200-1500 ש"ח להשקיע. השאיפה שלי היא להריץ ויסטא בצורה חלקה (אחרי SP1 ), ולשחק מדי פעם באחד המשחקים החדשים שיוצאים לשוק. א-מה-מה, אין לי PCI-E כמו שניתן לצפות ממחשב בגיל הזה. מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות כרטיס מסך AGPx8 (ואיזה?) או לחכות עוד (…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. הכרטיסים הרשומים בכותרת מסוגלים לתת יציאה ל 4 מסכים בו זמנית (שניים ב dvi, אחד ב hdmi, והרביעי ב DP). אני מעוניין להשתמש בכרטיס כזה עם שלושה או ארבעה מסכים אבל לא בצורת אייפיניטי. כלומר כל מסך יהיה נפרד, כל אחד עם רזולוציה שונה, אם אני מגדיל חלון מסויים אז הוא צריך להיפתח רק על המסך שבו הוא נמצא ולא על "מסך אחד ענק", שזה בעצם eyefinity. חיפשתי קצת בגוגל, והתוצאות לא ממש ברורות לי....אנשים כותבים שצריך בסה"כ לשנות את ההגדרות בקטליסט ל extended desktop, אבל אני לא ממש בטוח. יש כאן אנשים שעובדים עם שניים או שלושה מסכים עם כרטיסים תומכי eyefinity ומשתמשים בהם בצורה "רגילה", כאמור, ולא כמסך גדול אחד?....
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מטרוקס פרהליה לא בא בחשבון בגלל המחיר, וודוו לא יעבוד אצלי :'( (P4) אז אפשר המלצה ממישהו שיש לו או ראה כרטיס עם TVOUT איכותי כי בכל החברות שמייצרות כרטיסים עם שבבים של נבידיה הTVOUT באיכות ירודה מאד וגם לא על כל המסך
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף? MSI GF4 TI4200 128 MB או הכרטיס של ATI RADEON 8500LE 128MB ההפרש בינהם הוא כ 300 ש"ח לטובת הג'י פורס האם זה שווה את ההשקעה? וכמה זמן יחזיק לי כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4754 מה אתם אומרים על הכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102665 מה אתם אומרים ? מדובר על: SAPPHIRE 100148 Radeon X1600PRO 256MB 128-bit GDDR2 AGP 4X/8X Video Card - 130$ תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי אם אין אני לא מתכוון ללכת על ה939 ככה שהכרטיס מסך הוא הבעיה כרגע אני מעדיף 754+6800GT ולא 939+660GT
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ATI GIGABYTE 8500LE 128MB ואני פשוט לא מצליח למצוא את זה בשום חנות שאני מכיר .... בבקשה עיזרו לי :-\ (ועל תמחקו את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת בבקשה) תודה לכם מראש מקווה שתעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קבלתי את הכרטיס XFX EXTREME 8800GTX שעומד כרגע על OC של 630\2000 שאני משחק הרבה זמן בקרייסיס הטמפ מאמץ היא 78 ומנוחה 57 האם זה תקין? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי את הדרייבר האחרון 4.9 ותמיד שאני שם נגיד את הגמא בתלת מימד 1.75 המשחק בהיר וכאילו זה לפעמים זה לא נשמר ואני צריך לשנות את זה שוב מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ה-Geforce 4 Ti 4800 ??? האם הוא טוב? לאיזה כרטיס מסך של ATI הוא משתווה? לאיזה כרטיס מסך של Nvidia הרגילים(FX וכאלה) הוא משתווה? תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות כ.מסך חדש (את המפרט של המחשב שלי אפשר לראות בפרופיל). המטרה: משחקים משחקים משחקים. בעיקרון הכ.מסך שלי נקנה לפני כשנתיים (אולי קצת יותר) ואני כל כך מרוצה ממנו כי עד עכשיו הוא באמת מריץ לי את המשחקים החדשים ביותר (חוץ מRainbow six:vegas לצערי) ומריץ אותם באמת יפה מאוד. המטרה לקנות כרטיס חדש שגם ממנו אוכל להנות למשך השנתיים הקרובות ככה. חשבתי על ה Nvidia 8800GTX, הוא אמנם מאוד יקר (סביבות ה-3K), אבל אם הוא שווה את זה אני לא אקנה אוכל איזה חצי שנה ואלך על זה... אז מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 688 צפיות
-
-