כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב עם דברים מטוב טעם כולל הכרטיס המסך RADEON 9700 PRO היום כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם ארבעה פסים צהובים לאורך המסך, שאלתי פה ושם מה קורה אמרו לי שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס וכנראה שהוא הלך עכשיו.. אשמח לדעת כמה דברים: 1. האם הכרטיס באמת הלך, או שאפשר להצילו 2. אם וכאשר הכרטיס באמת הלך, באיזה מחיר ניתן להשיג את אותו RADEON 9700 PRO או כרטיס מסך יותר טוב או כמוהו במחיר סביר תודה רבה לעוזרים! טל
-
- 31 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב,הגיע הזמן לשדרג קצת ומצאתי את ה9800GT במחיר מתאים. השאלה עם הוא יתאים לי: AMD ATHLONG 64 BIT +3000 ולוח אם Motherboard Name Foxconn NF4K8AB/NF4K8AC Series אני יכול לדעת עם זה יתאים או לא?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם בעיית הצריבה לביוס של Sahppire HD4870 1G קיימת גם בדגם ה- CF ??
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני חדש פה וגם המחשב שלי... מפרט: AMD 3700+ SAN DIEGO DFI NF4 ULTRA-D OCZ 2*512 DUAL DDR PREMIUM CL2.5 WD SATA 2 250 GB 16 MB BUFFER SAPPHIRE X1600XT THERMALTAKE PUREPOWER 680 WATT התוצאה ב 3DMARK05 יצא 5133 אשמח לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מאוד מקווה שאני לא דן בנושא שנחפר כבר. בהסתכלות בסטיקי'ס וחיפוש מהיר לא מצאתי תשובה. מה גם שאני צריך דעות אישיות, אז אני מקווה שהדיון החדש במקום. בכל מקרה, לפני הגיוס השקעתי דיי הרבה במחשב, ומדי פעם שדרגתי אותו (פה צורב, שם dual-monitor). מה לעשות, כמו כל מחשב, גם שלי מתיישן (יותר משנתיים הקשישי). חשוב לי לציין שהוא טס והכל, מתוחזק לא רע, רק מה, משחקים זה כבר לא מה שהיה פעם. השאלה שלי היא כזו: יש לי משהו כמו 1200-1500 ש"ח להשקיע. השאיפה שלי היא להריץ ויסטא בצורה חלקה (אחרי SP1 ), ולשחק מדי פעם באחד המשחקים החדשים שיוצאים לשוק. א-מה-מה, אין לי PCI-E כמו שניתן לצפות ממחשב בגיל הזה. מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות כרטיס מסך AGPx8 (ואיזה?) או לחכות עוד (…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. הכרטיסים הרשומים בכותרת מסוגלים לתת יציאה ל 4 מסכים בו זמנית (שניים ב dvi, אחד ב hdmi, והרביעי ב DP). אני מעוניין להשתמש בכרטיס כזה עם שלושה או ארבעה מסכים אבל לא בצורת אייפיניטי. כלומר כל מסך יהיה נפרד, כל אחד עם רזולוציה שונה, אם אני מגדיל חלון מסויים אז הוא צריך להיפתח רק על המסך שבו הוא נמצא ולא על "מסך אחד ענק", שזה בעצם eyefinity. חיפשתי קצת בגוגל, והתוצאות לא ממש ברורות לי....אנשים כותבים שצריך בסה"כ לשנות את ההגדרות בקטליסט ל extended desktop, אבל אני לא ממש בטוח. יש כאן אנשים שעובדים עם שניים או שלושה מסכים עם כרטיסים תומכי eyefinity ומשתמשים בהם בצורה "רגילה", כאמור, ולא כמסך גדול אחד?....
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מטרוקס פרהליה לא בא בחשבון בגלל המחיר, וודוו לא יעבוד אצלי :'( (P4) אז אפשר המלצה ממישהו שיש לו או ראה כרטיס עם TVOUT איכותי כי בכל החברות שמייצרות כרטיסים עם שבבים של נבידיה הTVOUT באיכות ירודה מאד וגם לא על כל המסך
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף? MSI GF4 TI4200 128 MB או הכרטיס של ATI RADEON 8500LE 128MB ההפרש בינהם הוא כ 300 ש"ח לטובת הג'י פורס האם זה שווה את ההשקעה? וכמה זמן יחזיק לי כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4754 מה אתם אומרים על הכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102665 מה אתם אומרים ? מדובר על: SAPPHIRE 100148 Radeon X1600PRO 256MB 128-bit GDDR2 AGP 4X/8X Video Card - 130$ תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי אם אין אני לא מתכוון ללכת על ה939 ככה שהכרטיס מסך הוא הבעיה כרגע אני מעדיף 754+6800GT ולא 939+660GT
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ATI GIGABYTE 8500LE 128MB ואני פשוט לא מצליח למצוא את זה בשום חנות שאני מכיר .... בבקשה עיזרו לי :-\ (ועל תמחקו את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת בבקשה) תודה לכם מראש מקווה שתעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קבלתי את הכרטיס XFX EXTREME 8800GTX שעומד כרגע על OC של 630\2000 שאני משחק הרבה זמן בקרייסיס הטמפ מאמץ היא 78 ומנוחה 57 האם זה תקין? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי את הדרייבר האחרון 4.9 ותמיד שאני שם נגיד את הגמא בתלת מימד 1.75 המשחק בהיר וכאילו זה לפעמים זה לא נשמר ואני צריך לשנות את זה שוב מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ה-Geforce 4 Ti 4800 ??? האם הוא טוב? לאיזה כרטיס מסך של ATI הוא משתווה? לאיזה כרטיס מסך של Nvidia הרגילים(FX וכאלה) הוא משתווה? תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות כ.מסך חדש (את המפרט של המחשב שלי אפשר לראות בפרופיל). המטרה: משחקים משחקים משחקים. בעיקרון הכ.מסך שלי נקנה לפני כשנתיים (אולי קצת יותר) ואני כל כך מרוצה ממנו כי עד עכשיו הוא באמת מריץ לי את המשחקים החדשים ביותר (חוץ מRainbow six:vegas לצערי) ומריץ אותם באמת יפה מאוד. המטרה לקנות כרטיס חדש שגם ממנו אוכל להנות למשך השנתיים הקרובות ככה. חשבתי על ה Nvidia 8800GTX, הוא אמנם מאוד יקר (סביבות ה-3K), אבל אם הוא שווה את זה אני לא אקנה אוכל איזה חצי שנה ואלך על זה... אז מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
המסך הנל קיבל את בחירת העורך במבחן מסכים "15 LCD בעיתון שאת שמו אני לא זוכר 10מתוך 10 כך שהוא אמור להיות מסך מצויין אבל רציתי לשמוע ממשהו שראה את המסך משתמש בו או מכיר מקום בו הוא בתצוגה לדעתו כי במחיר של 2250 שהמגרעה היחידה שלו שאין לו DVI הוא ממש מציאה מצאתי עוד משהוכאן אצל טום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך בודקים את המתח שבו עובד הכרטיס? יש לי לוח עם אפיק AGP שמוציא 1.5v ואני רוצה לדעת מה המתח של הכרטיס
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה מהכרטיסים עדיף? אני מנחש שמבחינת קירור זה בעיקר ההבדלים MSI - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Zotac - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail אני מתכנן לעשות OC, באיזה מהם זה הכי משתלם?
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
נא לפרט את סוג הכרטיס רזולוציה וכו זכרון,מעבד אני קיבלתי: עוד מעט יהיה לי RADEON 9000 VOODOO 3 3000 :2214 מעבד: amd 1700XP זכרון: ddr 128 רזולוציה: 1024X768
-
- 39 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס gigabyte 5900xt 128mb 256bit אני פשוט לא יכול איתו יותר הוא הורג אותי הביצועים שלו בכלל לא משהו לטעמי הfps שלו נמוך לאללה במשחקים כגון aa ועוד במיוחד עכשיו שיצא hl2 אני לא רוצה לתאר מה יקרה.. אני רוצה להביא כרטיס 6800 עם 256 זיכרון לא le ורגיל gt או ge של אסוס או של גיגה בייט איזה דגמים אתם ממליצים בחברות האלה שיתאימו לצרכים של גיימר מתקדם? ראיתי כמה דגמים של אסוס כגון: V9999GT/TD ו... V9999GE
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק עם כרטיס מסך לא מזויף? תודה.
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, לצערי נשבר לי המסך שלי וגם ככה הגיע הזמן לשדרג ל-LCD אז עשיתי כמה בירורים והגעתי להתלבטות ביין 3 מסכים (כולם של LG כי אותם אני יכול להשיג במחיר מיוחד...) לכל מסך יש את היתרון שלי, בלי קשר לגודל... אז יש מישהוא שמבין בכל הדברים האלה ויכול להגיד לי לאיזה מסך יש תמונה טובה יותר? (בבקשה להתעלם המגודל של המסך... רק איכות התמונה חשובה...) יש את הדגם הזה L2010P: (לפי הנתונים היתרון שלו הוא הגודל נקודה והזיות צפייה) http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=47# יש את הדגם הז…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה קורה אנשים, דבר ראשון אני ממש בור ועם הארץ בכל הנוגע לכרטיסי מסך אבל מצטער מראש אם השאלות שלי לא ענייניות/דפוקות וכ"ו... אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של איזה 400+- שקל, לא צריך משהו יותר מדיי עצבני, אני לא גיימר בנשמה חחח רק רוצה שיריץ לי משחקים סבירים, לא את הכי חדשים שיוצאים בימים האחרונים חח עד עכשיו הייתי עם כרטיס מסך מובנה ולרוב הייתי משחק סולייטייר וכ"ו... בזמן האחרון קיבלתי מחבר ENTER THE MATRIX (כן כן, אני יודע שהוא משחק ממש ישן חחח) אבל אפילו הוא לא עבד אצלי חחח ראיתי בהרבה פורומים שאנשים ממליצים על HD 4670, אבל קצת הסתבכתי איתו... יש HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של ASUS HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של GIGABYTE מה ההבדל ביניה…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-