עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by massinvallus,

???

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. שלום לכל אנשי הפורום 1. הייתי מעוניין לקבל המלצות לכרטיס/י מסך שטובים בעיקר לעריכת וידאו 2. מה ההבדלים בין READON ל- G FORCE והאם יש צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם יש לי (בסביבות 1000 ש"ח ומעלה) או אפשר לקנות את הכרטיסים הפשוטים. 3. טכנאי מחשבים הסביר לי שכרטיסי GFORCE4 לא מומלצים כלל לעריכת וידאו אלא למשחקים בלבד(בגלל שהם לא ובדים טוב עם תוכנות עריכה כמו PREMIER)- האם זה נכון? אני די חדש בעסק הזה אז אני אשמח אם תוכלו לפרט ברמה של מתחיל בתודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. radeon 9700 pro של גיגהבייט and radeon 9700 pro של הרקולס בתודה מראש אחלה פורום פעם ראשונה שלי פה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by snsn_1,

האם הלוח של ASUS P4PE תומך בכרטיס זה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. Started by N.S,

למישהו יש אנימציות להביא לי??? חייב דחוף .... לא משנה איזה סוג!! icq:161371997

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. אני מתכוון האם ati shppir הרקולס וכו אני מדבר על הכרטיס ראידון 9700 פרו השאלה שלי האם כל הכרטסים האלה לא משנה מה בן אדם יכך . כולם תומכים בה דדיפקס 9 וה agp 8

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by halifax,

שלום. אני זקוק לעזרה בנושא שימוש בפונקצית ה tvout בכרטיס radeon 8500 עם דריבירים מותקנים של ati catalyst. האופציה של העברה לצפיה בטלויזיה משם מה כבויה (מצורפת תמונה), למרות שהכבל מחובר. לכרטיס יציאת טלויזיה בצורת svideo בלבד. ברשותי מתאם svideo to rca , וכבל rca רגיל שמחובר לטלויזיה. באחד הפורומים בחו"ל , קראתי שיכול להיות שהבעיה היא שביציאת ה svideo בכרטיס ישנם 7 נקבים, בעוד במתאם , בצד של ה svideo ישנם 4 פינים בלבד. לא הצלחתי למצוא מתאם עם 7 פינים בצד ה svideo . המצב כעת, הוא שכאשר אני רוצה להשתמש ב tvout אני מחליף לכרטיס מסך הישן , gforce 2, שם יש לכרטיס יציאת rca בנוסף ליציאת svideo. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? אנא עזרתכם , תודה! ???

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  8. אני רוצה לקנות את זה של POWER COLOR שזול ב150 שקל מזה של הרקולס שאני יודע שיש בו חיישנים ושמעתי על הרבה שעשו OC לכרטיס מסך שלהם והוא נשרף להם אז איך אנ יכול לעשות OC לכרטיס מסך בצורה בטוחה אני חייב כרטיס של הרקולס כדי למדוד את הטמפרטורה?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by Loki,

קיבלתי את הרדאון שלשום מפנדס (Hercules 9500 Pro OEM) ואיך שקיבלתי אותו ישר התקנתי את הדרייברים החדשים (Catalyst 3.2) וDirectx9a למרות זאת יש לי בעיות, למשל: כפי שאתם רואים יש לו בעיות בלהפעיל חלק מהגרפיקה. אני מניח שלאנשים אחרים זה לא עושה את זה כי לא שמעתי על תקלה כזאת. וזה לא רק במשחק הזה (UT, למי שתהה), גם בדמו של RTCW החדש, כשהוא עושה Loading, כל המסך מתחיל להבהב בלי סוף. כל זה לא קרה לי אף פעם עם הGeforce2mx הישן שהיה לי, אז אין פה בעיה במסך. עוד משהו שהפריע לי הוא האיטיות בחלק מהמשחקים, NBA 2003 למשל, בגרפיקה הכי גבוהה, איטי. Splinter Cell עובד בסדר, לא חלק לגמרי, בגרפיקה הכי גבוהה, אבל יש קטע אחד בדמו שפשוט הורג את המחשב: לעוד מישהו זה עושה את זה כאן? …

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

מישהו שמע על דריברים חדשים של NVIDIA שצריכים לצאת שישפרו משמעותית את סדרת ה FX

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by ofer_mat,

הרצתי את התוכנה גירסת 330 וקיבלתי תוצאה של 7200 לפי השוואות שראיתי באתר זה הרבה יחסית למערכת שלי משהו יכול להסביר לי מה קורה פה? ועוד שאלה : אני רוצה להחליף את הכרטיס ל 9700PRO רציתי לדעת עד כמה שיפור יהיה לי בביצועים תודה

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by chris_u16,

האם זה נכון ש R9000pro עוקף בביצועים את הכרטיס R9200? http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9200VIVO.htm האם זה נכון שמבחינת הביצועים שלR9200 מתפקד בערך כמו כרטיס GF4 MX440? http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm העם עדיף לקנות את הכרטיס הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-299507488.htm על פני ה R9200??? (מבחינת יחס/מחיר)? אגב....כשאני אומר R9000pro או R92000 אני מתכוון לכרטיסים של GigaByte בלבד. עריכה: לפי מה שאני הבנתי.....שהR9000pro עדיף על הR9200 מבחינת ביצועים....תקנו אותי אם אני טועה אז..מה עדיף לקנות?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  13. אז ככה אני חושב על קניה של 9880 PRO מאחר וזה הגיע לארץ... אז ככה דבר ראשון לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף.. הדברים שאני רוצה שיהיה בכרטיס זה יכולות OC הכי טובות מבין שלשות החברות ובאנדל כמה שיותר גדול כמובן ה-OC יותר חשוב והחברות הן: GIGA-BYTE , HERCULES , ATI מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by lipa,

לפני שאני מעלה את המשחק האם הפעלת ה-AA זה ב-OPENGL או ב-DIRECT 3D ? מתי אני מפעיל את OPENGL ומתי אני מפעיל את DIRECT 3D ?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  15. את הרדאון 9700 הרי מחברים לחיבור MOLEX קטן,כמו שמחברים את הפלופי. אני קניתי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט בגרסת ה-OEM,ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם אני מקבל מפצל מ-MOLEX גדול ל-molex קטן??? זה חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by marking,

למה מאז שיצא הR9700 כבר שוק הכרטיסי המסך לא מענין אותי יותר, אני אפילו לא טורח לקרא ת'חדשות על כל מני גירסאות חדשות ומה יהיה בקרוב. יש תגובות?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Gigabyte Radeon 9200 128MB הוא עולה 715 ש"ח ואני לא יודע עם הוא PRO או רגיל וברצוני לדעת האם הוא טוב או סתם דפוק... תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  18. אני רשמתי להם כך: "Subject:Low performance in games... Content I have your A-250LE MYVIVO 128mb (geforce 4 4200) In games like UNREAL2 and Unreal Tournament 2003, I get only 20-30 FPS at 1024X768 @ highest details " והם הגיבו כך: " Thank you for your inquiry The video card would run well when the user was sure the three points had been done. 1) the mainboard has got chipset driver installed correctly or updated. 2)the display driver had been installed corectly on built windows os. 3)close the anti-virus or idol ram app before you want to run pc game. " עכשיו בדקתי את שלושת הדברים...כאשר ביטלתי את הauto protect אכן השתפרו בקצת הביצועים בunreal2 אבל לא במשהו משמעותי כמה fps…

• 57 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

PROLINK GeForce FX 5200 - 128MB DDR ב576 שקלים או PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 64MB DDR ב699 שקלים

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. Started by Jack_g,

מה שאני יודע לR9500 פרו ולא פרו וכך גם ל 9700 פרו ולא פרו יש את אותו ה שבב שעושה את הפריסה לטלוויזיה תקנו אותי אם אני טועה. האם האיכות של הפרישה של הכרטיסים הללו טובה? מבחינת צפייה בסרטים על טלוויזיה ועוד שאלה היה לי פעם רדאון 8500 ולא משנה מה עשיתי פשוט לא הצלחתי למצוא את האפשרות פריסת בשיטת PAL וכשפרסתי אז בטלוויזיה היה שחור לבן מכיוון שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC ישנה אפשרות פריסת PAL ? תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. יש להם OEM (כולל אותי) גם לי יש OEM ולכל אלה שהתלוננו על בעיות כאלו עד עכשיו יש OEM יכול להיות שכול סדרת הOEM דפוקה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחרי תובסה רצינית מאוד של NVIDIA בסיבוב הנוכחי עם הFX שלהם, ATI היכתה בהם עם הR9800 (שהוא לא שואב אבק ולא שואב כסף). עכשיו NVIDIA אמרה שהשבב NV35 הנקרא גם FX5900 יהיה מהיר כפליים מהNV30 (ההבטחות של NVIDIA, כן בטח...) לעומת זאת לATI יש את הR9800PRO שאולי חלק מכם חושבים שהוא יתן מלחמה הולמת לFX5900... או שהכרטיס החדש שATI טוענת שיש לה יביס את הכרטיס החדש מבית NVIDIA.... הצבעתם השפעתם.

• 58 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. חיברתי בעזרת יציאת S-video את הוידאו לכרטיס המסך שברשותי, רדיאון 8500 LE, דרך הלוח בקרה שלו כיוונתי ל- PAL B וגם ל- PAL G, לחצתי על הקלטה אבל כלום. לא הקליט שום דבר. פספסתי משהו בדרך? בתודה מראש, ת'ורן.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  25. ממ אחרי שבעזרת כמה אנשים הרכבתי מפרט.. ( זה הכל לא בשבילי) רק נשאר המסך.. כנראה שנלך על 17" עכשיו חשבתי על זה שהמון אנשים כולל כל מי שאני מכיר הולך וקונה עם המחשב את המסך הכי פשוט שיש באיזה 1000 שקל.. אולי טיפה יותר.. אפילו שטוח אפשר למצוא באיזה 1000 שקל אני חושב.. אולי 1100 אז אני לא מחפש איזה מסך יקר.. כי ראיתי כאלו של 17" באיזה 1500 שקל לא יודע למה הם כל כך יקרים.. אולי איזה אופציה מיוחדת? אז בבקשה תמליצו לי על מסך 17 " שטוח... של חברה מוכרת רצוי.. ב1000 ש"ח + - לא משהו חדיש אלא משהו פשוט עם בלאי לא קטן

• 8 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים