עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MYST,

יש לי שאלה לגבי קניה של כרטיס מסך מארה"ב, האם יש משלמים מכס על חלקי מחשב בסכום של יותר מ200$ ? כי אניי מעוניין להביא אחד מהכרטיסי מסך האלו: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102519 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102526 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102492

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. רציתי לשאול משהו לגבי הכרטיסים המקצועיים.. איך זה שכרטיסים מקצועיים כגון: quardo, 3dlabs וכו'..(רק חברות של כרטיסים מקצועיים) לא מתאימים למשחקים ולא יריצו משחקים על הביצועים הכי גבוהים, למרות שהחברות המפתחות את המשחקים משתמשות בכרטיסים אלו.. וכל ההדמיות למיניהן (של המשחקים) עובדות/רצות חלק על הכרטיסים האלו...?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. שלום. בפורים אני מתכנן לקנות מחשב חדש ובניתי כמה מפרטים, ורציתי לדעת מה הכי משלם מבחינת כרטיס המסך, משום שחשבוים לי הביצועים (כמובן להתחבש באפשרות שידרוג בעתיד). A64 +3200 סוקט 939 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 512 g.skill RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E A64 +3500 סוקט 939 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 6600GT 1GB G.skill A64 + 3000 סוקט 754 DFI lanparty 6800GT 512 G.skill

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  4. נראה לי שיש סוג כזה מה הוא ? וכמה הוא עולה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  5. שאלה כללית בכלל ובפרט לגבי 7900GT האם בכרטיסי מסך האלה יש הבדלים בחומרה , כמו זכרונות מהירים יותר ? בקיצור האם יש סיבה לקנות כרטיס מסך מומהר ולשלם יותר , אם אני יכול לעשות את זה בעצמי ?

• 9 תגובות
    • 548 צפיות
  6. היי לכולם, אני מתלבט בין שני הכרטיסים אללו, שניהם בערך באותו טווח מחירים (שניהם לא GT). הייתי שמח לשמוע את דעתכם עליהם. ודרך אגב, מה זה הטכנולוגיה PCI X16?? והאם לוחות אם שתומכים בPCI X16 עושים בעיות עם כרטיסים שהם AGPX8 תודה מראש, גל.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MeMaster,

1. האם הם באמת שווים משהו ? 2. אני כנראה קונה BFG GEFORCE 8800GTS OC2 320MB , אם אני יקנה כרטיס פיזיקאלי זה ישנה משהו ? 3. על איזה כרטיס פיזיקאלי אתם ממליצים ? תודה ויום נעים!

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  8. אני מתכנן קניה של הקונרו ב24 ביולי יש מישהו שיודע אם עד אז הם יצאו או מתי בערך הם יוצאים ואם שווה לחכות או לקנוט כבר את ה7600 גיטי או משהו בסגנון

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by barbone,

היי. בהמלצתכם רכשתי כ.מסך של sapphire 6950 2gb dual fan צריך להגיע אליי שבוע הבא. 1. איך אני יודע אם הגירסה הזו זה DUAL BIOS? האם כל הגירסות של sapphire 6950 2gb dual fan הם DUAL BIOS? באתר לא ראיתי יותר מידי דגמים. 2. במידה וזה כן dual bios,האם שימוש בכפתור + צריבת FRIMWARE פוגמת באחריות (זה בכלל נקרא אובר קלוק?) והאם זה מקצר את חיי הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by Mr_Eli,

ראיתי ב SKYPC כרטיסי מסך PNY Quardo שמגיעים עד למחיר של 15,700 שקל האם אלו כרטיסי עיצוב ועריכה? המחיר הכי זול של כרטיס כזה הוא כימעט 700 שקל למרות שיש בו רק 256 מגה זיכרון וחיבור PCI-X1 אני עוסק באפקטים ויזואלים ומידול תלת מימד בסרטים, אז אני אשמח לקבל מידע.. למה הם כאלה יקרים ואיך הם שונים מכרטיסים אחרים..

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  11. שלום, חבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו לgtx 550, יש לו לוח אם ישן 478(לא יודע מה הדגם). הטכנאי טוען כי לוח האם שלו לא תומך בכרטיס הזה. הוא עידכן את הביוס וכשניסה להתקין את הדרייבר הוא קיבל הודעת שגיאה. האם בכלל יש דבר כזה שלוח אם לא תומך בכרטיס מסך? תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by eliil1,

יש לי במחשב הישן GEFORCE 2 MX (כן כן...ענתיקה, אני יכול כבר לתרום את הכרטיס למוזיאון) אז המאוורר שם מסתובב אבל הוא לא מקרר כלום, ויש לי עוד כרטיס ישן של GEFORCE 4 MX ששם המאוורר עובד בצורה נורמלית לפחות, למרות שהכרטיס עצמו לא ממש, אני עדיין מנסה לעשות איתו משהו...אבל בקיצור, השאלה שלי אם אני אחליף את המאווררים זה יהרוס לי את ה GEFORCE 2? המאווררים בכרטיסים הישנים מתואמים במיוחד לכרטיס או משו? או שהם בנויים ככה שאם אתה מוציא את המאוורר אז הרסת את הכרטיס אולי חח...? תודה. חג שמח.

13. Started by radar,

הי לכולם אם המאוורר של המעבד במחשב שלנו מתמלא אבק, הפתרון הוא פשוט: הולכים לחנות, קונים מאוורר שמתאים לתושבת, ומחליפים את הישן בחדש. הפתרון הוא פשוט בגלל שהמאווררים סטנדרטיים, וניתנים לרכישה, וכמו כן הם קלים לפירוק והרכבה מהלוח אם. אבל מה קורה עם כרטיסי מסך? אם אקנה כרטיס מסך שכולל מאוורר, ואחרי שנה הוא יתמלא אבק, אין דרך להחליף אותו? (המאווררים של כרטיסי מסך נראים תמיד עם צורה מאד ייחודית לכרטיס, ולא משהו שניתן לקנות לפרק ולהרכיב..) מקווה שיש פתרון תודה

14. שלום, יש לי מחשב נייד של ACER בן כשלוש שנים וכמו מחשבים ניידים רבים יש לו כרטיס גרפי מובנה שאינו מתאים למשחקים זוללי גרפיקה. האם קיים איזשהו מאיץ גרפי מאחת החברות הידועות שמתאים למחשבים ניידים ומתחבר PCMCIA או USB? אודה על כל מידע בנושא כי קצת מתסכל שאי אפשר לשחק בכמה מן המשחקים הללו (בעיקר משחקי אסטרטגיה). אם למישהו יש איזשהו טיפ בענין - תודה מראש! דוד

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  15. האם לפי התמונה ולפי הנתונים שרואים בטבלה, הכרטיס שלי מוגדר נכון?? http://www.pictor.co.il/Content/picture.asp?Picture=5776687&ext=jpg&Album=185052 כן , לא ...?!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by penny1,

שלום לכולם, קניתי 7600GT של ג'יגה בייט דגם שנקרא GV-NX76T256D-RH יחד עם SILENT PIPE (משהוא כזה) בכל מקרה שאני מעלה את התוכנה שבאה יחד עם הכרטיס V-TUNER3 הוא מציין את הנתונים הבאים: 2D CORE CLOCK = 560 3D CORE CLOCK =560 MEMORY CLOCK = 700 עכשיו למיטב הבנתי ה 7600GT מצוייד בזיכרון של 1400MHZ האם עבדו עלי ?? האם זה לא 7600GT ??? אם למישהוא יש תשובה לשאלותי אשמח לשמוע נ.ב. עד כמה אני יכול לשחק עם המהירויות מבלי להרוס את הכרטיס ?? ואיך אני יודע האם זה זיכרון GDDR או לא כפי שמצויין בקופסא ועוד שאלה, מהי הטמפ' המומלצת לכרטיס - כרגע עומד על 40 סלציוס

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  17. הגיע אליי הכרטיס הנ"ל לא יודע ממש פרטים עליו רק זיהיתי שזה Nvidia Quadro Fx 3400 המחירים בזאפ דיי מטורפים 5000 - 8000 מישהו יכול לעזור לי ולהסביר טיפה? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תראו, בפנדה הQ17 - עולה 2800 שקל. הL70S - עולה 2170 שקל. פה: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=20&manufactory=1927&DEPA=1&sortby=14&order=1 הQ17 - עולה 299$!! ממש ממש זול אפילו יותר מה731PF של בנקיו שעולה 2000 בישראל.309 דולר שם. הL70S - עולה 289$ הבדל של 10 דולר בחול, הבדל של 600 שקל בישראל (אני יודע שהL70S עולה 2500 בממוצע אבל בכל זאת משו מוזר בפנדה..). מישהו יודע איך אפשר לקנות משם את הQ17? כי 300$*4.5 = 1350, וגם אולי המכס גג 2000 לא? אין בישראל שוחטים במחירים :[ עריכה: התבלבלתי בפורום, נא להעביר לתצוגה וגרפיקה בבקשה.

19. אוקי אז קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני חצי שנה הוא של Sapphire עכשיו אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר כי הוא ממש מסריח קירור דפוק ביצועים גם מגעילים ניסיתי אותו בהרבה משחקים והוא פשוט לא מביא מה שצריכים מכרטיסי עתיד קניתי אותו ב1200 שקל והיום המחיר הכי נמוך שלו זה 827 בפלונטר לפי פה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424399 עכשיו השאלה שלי זה אם אני יכול להחליף אותו במחיר שקניתי אותו בעד 8600 GTS של Leadtek או שאני חייב להחליף אותו במחיר של 827 אני חייב להזכיר שהוא עלה 1200 לפני חצי שנה (קצת לפני שיצאו ה8XXX) ובכלל האם כדאי להחליף אותו במשהו אחר? כי אני ממש מבואס ממנו עריכה: הנה רשימה קטנה של כרטיסים באופצייה Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII,…

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by Skeleton,

האם מחירי כרטיסי מסך שבארהב לעומת ישראל יותר מוזלים? יותר משתלמים? או לא בגלל אחריות? אודה לכם אם תעשו גם על אחד הכרטיסים שמומלצים מהתארד הנעוץ למעלה בפורום.

21. האמת שאף פעם לא היה לי צורך להשתמש באחריות לכן אני שואל . לפני כמה ימים הייתי צריך להחליף משהו במארז, לצערי כנראה פגעתי איכשהו בכרטיס מסך כי מסיבה כלשהיא הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. אני מנסה כרטיס אחר והמחשב עולה, אני מחזיר את הנוכחי והמסך לא מראה שום דבר. הכרטיס עצמו נראה בסדר ואין סימנים שמשהו נשבר מה הסיכוי שמחליפים את הכרטיס בחנות? להגיד להם שפשוט הפסיק לעבוד, כנראה נשרף או משהו? אם הכרטיס לא עובד בגלל פגיעה כלשהיא, יש להם דרך לגלות זאת?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  22. Started by IDAN AMRAM,

חבר שלי רוצה להחליף תמסך למסך הזה http://www.elidor.co.il/eshop/products.aspx?CatID=26 (המסך הראשון בעמוד) רציתי לדעת אם הוא מסך טוב... כי לי נראה שהוא לא משהו..... תודה לעוזרים (אל תתייחסו למחר.... זה אמור להיות מתנה לחג מהעבודה של ההורים שלו או משהו כזה...)

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  23. Started by UdiDani,

שלום לכולם.. אני מתלבט האם לקנות את הSamsung 793DF או לקנות מסך 19 אינץ' CRT.. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל מחירים בערך בין המסך שהזכרתי למסך 19 אינץ' טוב? 2. האם תוכלו להמליץ על מסך 19 אינטץ CRT... בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by -OmeR-,

יש לי את המסך הזה כבר שנה וחצי ורציתי לדעת אם אני יכול לשים בו 85Hz כי הוא נותן את האפשרות הזאת ודרך אגב אני על רזולוציה 1024x768 עד עכשיו הייתי עם 72Hz

• 3 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים