עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום קניתי מחשב חדש I7 3700k 16GB ram geforce GTX 560 ti 448 ועדיין המחשב מקרטע בעבודה עם תלת מימד ניסיתי לברר מה יכול לגרום לזה ואז שמתי לב שהתוכנה שלי (Autocad) לא תומכת בדרייברים של הכרטיס מסך וכשניסיתי לברר באתר של AUTODESK היה רשום שם רק כרטיסי QUADRO השאלה היא למה המצב הזה קורה והאם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל Quadro מכיוון שזה רוב העיסוק שלי במחשב? תודה דור

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by tbar,

אני עובדת על תכנת sketchup 2015 עם מנוע רינדור vray 2.0 כשני עבדת באיכות נמוכה זה בסדר אבל כשאני מעלה איכויות הוא לא מצליח וקורס, נתוני המחשב שלי הם כמצורף נראהל י שזה קשור לכרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. איך עושים זאת? חוץ מזה, יש לי כרטיס OSPREY 210 (כרטיס ללכידת וידאו) חדש. אין לי בו שימוש בכלל. האם אני יכול לעשות איתו משהו? כלומר א.לחבר אותו לטלויזיה בתור יציאה מהמחשב וכניסה לטלויזה. ב.רק בתור לכידת וידאו. ג. למכור (כי אין לי מה לעשות איתו).

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. מצד אחד עומד לו ה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=3189 מצד שני ה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2415 מגוון ההתלבטויות הבלתי נגמרות: ראיתי את הLCD הזה, באמת מראה תמונה יפה, (של CHEI MEI) ואני גם גר קרוב לKSP ככה שאני יכול לאסוף אותו כבר מחר יחדיו עם הHDD שאני קונה משם. הCRT יותר גדול (בשני המובנים) וזה דבר טוב ורע (טוב האינץ' רע הגודל הפיזי שלו והמשקל הרב) המסך למשחקים - אבל השאלה אם יש מריחות במסך הזה... אני סומך על CHEI MEI... שמעתי ביקורות בינוניות על הCRT הזה אבל כאחד שגדל על PROVIEW מגיל 6 זה יספיק... CRT פולט חום וקרינה = LCD הרבה פחות המחשב שלי נראה קצ'י (SAMURAI, CHAMELEON, SAMSUNG RAINBOW MOUSE ETC) מסך LCD ישלים את הצלע החסרה בעעע …

5. שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך GeForce 7600GT לפני כמה חודשים... והיום התקנתי GTA SA... כשהפעלתי את המשחק, שיניתי את ההגדרות של הרזולוציה של המשחק ל1152X864 X32... אחרי שההגדרות שונו כשאני נכנס למשחק שוב המשחק עובד על 60 הרץ ו"מכווץ" קצת לאורך.... אני לא יודע איך להסביר את זה כלכך אבל כשהיה לי את הרדאון לפני הג'י פורס פשוט שיניתי בהגדרות של הכרטיס משהו בOPENGL... חיפשתי בהגדרות של הכרטיס (ג'י פורס) ולא מצאתי שם OPENGL (דרך אגב עידכנתי לו את הדרייבר להכי עדכני...). חבר שלי אמר לי שאני אמור לשנות את הסינכרון האנכי ל"מושבת" (במקום "בבקרת היישום") אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לשנות את זה ל"פועל" אבל זה גם לא עזר... בבקשה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות זה יעזור לי מאוד.... (דרך אג…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by Guy950,

יש לי מחשב די ישן עם 512 ראם ולוח אם מעפן, אני צריך צריך כרטיס מסך עד 500 ש"ח (יש אפשרות לחרוג) ושהוא יהיה טוב למשחקים (לא למשחקים כבדים) ולחיי היום יום. אינטרנט, מסנג'ר, סרטים וכו'. אגב, חובה חובה שיהיה לו את החיבור הכחול למסך. תודה. http://img409.imageshack.us/img409/3074/123gp6.jpg זאת תמונה של הפרטים של הלוח אם שלי, אם יש צורך.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. ,PX8800 GT Extreme, PX8800 GT,PX8800 GT 256MB איזה מהם יתן לי את הביצועים היותר טובים מי בין שלושתם או מה עדיף מיהם? תנו תשובה לאחת השאלות או שתיהם

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. הספירה לאחור אל עבר גל של מחשבי גיימינג יוקרתיים חדשים אשר יצויידו ב-GeForce RTX 3080 Ti ו-GeForce RTX 3070 Ti החלהלכתבה

9. Started by nirtaz,

אני בונה מחשב לAFTER EFFECTS ו פוטושופ יש לי תקציב סבבה - אבל אני צריך להחליט אם להשקיע יורת בכרטיס מסך או במעבד ישנן 2 אפשרויות - כרטיס סביר מסוג 9XXX של NVIDIA ומעבד QUAD /Q8200/Q9400 או להשקיע בכרטיס מסך של NVIDIA QUADRO ורק Q6600 הכל עםGB 4 800MHZ וכ.... שייך לפורום אחר אבל... האם להתקין XP 64? והאם במקרה כזה כדאי 8 גיגה זיכרון? תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. גולשים זריזים וחדים צדו באתר הרשמי של סדרת GeForce בצרפת נתונים שנועדו להופיע רק אחרי מסיבת העיתונאים של החברה שתפתח את תערוכת CES 2023 - וכעת יש לנו את החותמת הרשמית לכך שמדובר בהופעה מחודשת של ה-RTX 4080 12GB שחזר אל המוסךלכתבה

11. Started by mrsph666,

שלום, יש לי שאלה לגבי דרייבר של ATi, ה-Catalyst שיצא בגרסא חדשה של 5.2 והדרייברים האחרונים של Asus הם מבוססים כנראה על Catalyst 4.12. האם ניתן למצוא דרייברים חדשים של Asus שמבוססים על הדרייברים החדשים של ATi, חיפשתי באתר של Asus ולא מצאתי, ולפעמים יש להם עומס על השרתים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by chiffos,

אהלן החלטתי ללכת כנראה על ה970gtx כרגע יש לי 660GTX ונראה לי שהוא עשה את שלו השאלה האם אני צריך ספק כוח חדש? ספק: אנרמקס מודו 82+ 425W מלא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by delight,

היי אנשים יש ברשותי כרטיס של amd והדגם רשום בכותרת מאז שקבלתי אותו אני רק בבעיות תקיעות במשחקים מסכים שחורים ופסים לפעמים וזה מתחיל לעלות על העצבים שלחתי לבדיקה ב startpc בזמן שהם בדקו תכרטיס הראשון הם שלחו לי כבר חדש אבל עד כה זה נכון ששלחו כרטיס חדש אני לא יודע... בקיצור מהבדיקה של הכרטיס הראשון הם אמרו שאן בעיות.. עם הכרטיס השני ממשיכות אותם הבעיות מה לא עשיתי ... שמתי במחשבים שונים גם אותו הדבר בקיצור חושב לפנות היום שוב לחברה ולבקש להחליף לדגם אחר וזהוא..

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  14. שלום אני קראתי במדריך כאן באתר שאני צריך את הNS של הכרטיס מסך כדי לבצע אוברקולק אני עוד חדש בזה אני עוד מנסה לילמוד קודם כל דבר ליפני מעשה ככה שאני צריך עזרה איך לדעת מה הNS שלי

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by lp3x,

מה דעתכם על כרטיס מסך GTX 295

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by abc91019,

שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by tomllic,

שלום לכם, מקווה שזה הפורום הנכון ותוכלו לסייע. יש לי מקור וידאו ב-HD (מגיע דרך כבל HDMI/DVI). הוידאו מגיע מ-iPad2. אני רוצה להקליט ולערוך את ה-FEED הזה על המחשב באמצעות תוכנת עריכה כמו ADOBE פרמייר למשל, כמו שעושים עו מצלמת וידאו. יש לי פה PC עם כרטיס מסך און-בורד. הבנתי שאני צריך משהו כזה: http://www.matrox.com/video/en/products/pc/mxo2_family/mxo2_mini איך דבר כזה יכול להתחבר למחשב (אני מדגיש מחשב, לא למסך) ולהכניס וידאו פנימה ? האם אני צריך עוד רכיבי חומרה ? או שאני לא בכיוון בכלל ואני צריך משהו אחר ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by levimadman,

בכל משחק שלא יהיה יש לי מספר מצומצם של רזולוציות שאני יכול לעבוד איתן - שבינהן רזולוציה רחבה אחת בלבד. יש לי מסך רחב (226bw) ואני יכול לבחור רק ברזולוציה הטבעית של המסך.. יש משהו שאני יכול לעשות? (אני מצרף תמונה מcrysis אבל זה ככה בכל משחק) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by oded900,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14221 אפשר לפתוח את הכרטיס הזה ל6970? כמו כן זה ידרוש קירור מיוחד?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. דגמי ה-AERO 16 החדשים של החברה מאמצים תצורה גבוהה יותר לתצוגה שלהם - ומקבלים הזדמנות להתפאר ברזולוציה הגבוהה ביותר שניתן למצוא בנייד כרגעלכתבה

21. עדכנתי את הכרטיס מסך, ומאז המחשב לא נותן לי להעביר את הצג לטלוזיה הכרטיס מסך שלי זה nvidia geforce 8400 gs

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by Epsilon,

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  23. אני בונה מחשב חדש (P4-2.4) ומתלבט בכרטיס עריכת וידאו לוידאו אנלוגי, סטראו שאוכל את תוצאות העריכה לצרוב ל VCD. מחפש המלצות. מחיר הוא פרמטר אך לא על חשבון האיכות!! מסך לאותו מחשב: מי יתן לי את עלות/ביצועים הכי טובה: 1) MAG 2) IIYAMA 3) CTX 4) PROVIEW תודה מראש, יהודה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.