כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
מדובר בלוחות ASUS P5Q PRO או GA EP45 DS3\R שיש להם 2xPCIeX16 האם אפשר לחבר שני כרטיסי מסך בלי קשר ל- CrossFire ? או לחבר שני כרטיסי מסך שכן תומכים ב- CF (כמו MSI R4670) ולהפעיל שלוש (או ארבע) מסכים ? בתודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כמו כן לא נשמעים צפצופים בביוס שאמורים להודיע שהכרטיס אינו תקין.. אז היכן יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי את ה8800GTX שלי ב4870x2 שמתי בfar cry 2 dx10 ואני מקבל מין ריצוד מהיר ועדין כזה וצליל חשמלי מהכרטיס מסך.... :s05:
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי על רקע המחיר האטרקטיבי (600 ש"ח בפוקס), רציתי לדעת האם מישהו מחברי הפורום בעלים של הכרטיס. מעניין אותי בעיקר: יעילות הקירור שקט(או אולי רעש ;D) פוטנציאל OC וכל דבר נוסף שיכול לסייע. תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התחלתי לקבל הודעות על המסך בשם VPU Recover. בו זמנית, כשאני מדליק לפעמים את המחשב, הוא עולה אך לא מוצג כלום במסך(המסך מוחשך כאילו לא מקבל נתונים מהכרטיס מסך). לאחר מספר נסיונות של הדלקה ממושכת של המחשב המסך מציג בסופו של דבר את הפעלתו של המחשב. האם ניתן לקשור בין שני הדברים והאם זה אומר שיש לי בעיה בכרטיס המסך?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC עם כרטיס מסך מובנה intel integrated. כרטיס המסך המובנה אמנם מראה תמונה כמו שצריך במסך מחשב רגיל אולם כאשר אני מחבר אותו עם כבל VGA למסך LCD (טלויזיה) אין אות. לכן, חיברתי כרטיס מסך של ג'יפורס 2 בחיבור AGP על הלוח-אם וחיברתי אליו את ה-VGA של ה-LCD ואכן רואים תמונה ב-LCD. חיברתי במקביל גם את ה-VGA של המסך מחשב הרגיל לחיבור של הכרטיס המובנה אך כעת לא רואים בו תמונה! מישהו יודע מהו מקור הבעייה? התקנתי את הדרייבר של הג'יפורס ניסיתי לשחק קצת במאפיינים אך ללא הועיל. יש לציין כי אני מחבר את הכרטיס המובנה למסך המחשב הרגיל דרך סויץ' מסכים... (האם יש קשר בין הסויץ' לזה שלא רואים תמונה?)
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלו ם חברים למרות שהוא כבר ישן יש לי שאלה יש ברשותי 7600 GT שמשרת אותי נאמנה אך לאחר עידכון תוכנה מעל 93.74 אני לא מצליח לצאת לטלויזיה כמו שצריך אני מקבל רק ריצודים אם אני חוזר לדרייבר ישן זה עובד יש לכם דעות בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת, הגיעה השעה לשדרג והשגתי לי 4870X2. המפרט שלי נמצא בצד (והוא יעודכן בקרוב - כשיגיע הכרטיס). בקיצור, חשבתי שעד שיגיע אלי הכרטיס, אני אריץ כל בנץ' אפשרי (שיש לי) ואז אשווה לכרטיס החדש (לכשיגיע). אז הנה. אני מנסה לשמור על הסדר ככל האפשר (וזה היה המון עבודה, אז מקווה שתהנו ושזה יעזור למישהו). 3DMark Vantage on Vista 8800 GTX 4870X2 8204 soon 3DMark 2006 DX9 8800GTX 12,000 4870X2 soon 3DMark 2006 DX10 8800GTX 10,915 4870X2 soon Crysis warhead (Ambush) 8800GTX dx9 dx10 19x12 4+16 6fps 8 19x12 0+00 10fps 10 16x9 0+00 13fps 12 Crysis Original (guru3d) dx9 19x12 4+16 10fps 19x12 0+00 17fps 16x10 0+00 24fps F…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עדכנתי את הכרטיס מסך, ומאז המחשב לא נותן לי להעביר את הצג לטלוזיה הכרטיס מסך שלי זה nvidia geforce 8400 gs
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
http://theovalich.wordpress.com/2008/11/24/nvidias-deadly-flaw-and-how-to-fix-it-no-more-gtx280-squealing/
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356594 מעניין מי תהיה הראשונה שתשלב אותם בכרטיסי מסך שלה, הניחוש שלי הוא AMD. פה דווקא מדברים על 7GHZ ולא 5- מזור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20081124071421_Hynix_Semiconductor_Introduces_7GHz_GDDR5_Memory.html
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין להחליף את ה- Gigabyte 9800GTX שלי ב- ATI HD4870. שמתי לב שיש המון בעיות עם הדרייברים של Nvidia בויסטה. כל הפורומים מוצפים בזה. החלטתי להחליף אבל אני לא יודע איזה דגם הכי מומלץ. אני יודע שיש דגם עם קירור פסיבי אבל האם הוא טוב ואיזה פירמה מייצרת אותו? כל הצעה/המלצה תתקבל בברכה. תודה גיל.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היה לי 6600 הסרתי את הדריוור שלו והכל חיברתי ת 9600GT החדש שקניתי ואני לא מצליח להיכנס להגדרות תצוגה זוהי ההודעה שהוא מראה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי יש לי HD4850 חדש של CLUB3D, לפני שבועיים בערך... כל כמה זמן במשחקים, המשחק פשוט קורס, או יש מסך שחור ואז קורס, או פשוט מסך שחור לכמה שניות ואז ממשיך, וב SYSTRAY אני מקבל ת ERROR הבא: Display driver atimkg stopped responding and has recovered successfully בהתחלה הייתי על דרייבר 8.10, אחר כך ניקיתי הכל ועברתי ל 8.11, גם לא עזר (למרות שיש הרבה פחות, ואפילו היה יותר גרוע עם 8.10) מפרט: e8400, gigabyte ga-ep43-ds3l, psu corsair 550w, 22 samsung windows vista ultimate x64 הרצתי גם בדיקת ARTIFACTS ב ATI TOOL ונופל גם שם לפעמים... מעלות של הכרטיס 35-40 במנוחה 55-60 ב LOAD אין לי מושג מה לנסות כבר
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/11/28/windows-7-warp-system-to-allow-for-directx-10-cpu-acceleration/ http://www.custompc.co.uk/news/605271/windows-7-allows-directx-10-acceleration-on-the-cpu.html
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני בונה מחשב לAFTER EFFECTS ו פוטושופ יש לי תקציב סבבה - אבל אני צריך להחליט אם להשקיע יורת בכרטיס מסך או במעבד ישנן 2 אפשרויות - כרטיס סביר מסוג 9XXX של NVIDIA ומעבד QUAD /Q8200/Q9400 או להשקיע בכרטיס מסך של NVIDIA QUADRO ורק Q6600 הכל עםGB 4 800MHZ וכ.... שייך לפורום אחר אבל... האם להתקין XP 64? והאם במקרה כזה כדאי 8 גיגה זיכרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של ASUS שכתוב באתר שמותאם לוינדוס 98 ו2000 אבל איך אני שם אותו לXP?אי אפשר לצרוב עליו ביוס?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני צריך עזרה/מדריך לחבר טלוויזיה למחשב וגם המסך הרגיל שיישאר איתו כאילו Dual Screen.. הכרטיס מסך הוא GEFORCE 9600.. אם זה היה 2 מסכים ריגלים למחשב אז זה היה יותר פשוט אבל הטלוויזיה אלה יציאות אחרות פשוט ובדרייבר הפיצול מסך ל2 לא פועל ממש כאילו לא רואים כלום בטלוויזיה.. יש מדריך/רעיון איך?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המפרט העלוב שלי P42.4@2.7(עדין לא גמור הOC) KINGSTON1GB)512X2) P4SP-MX FX5200 כי נשרף הHD3650(הסבר בהמשך) ספק חברה לא ידוע 500W (אבל מיוצר בCHENNEL WELL TACH שזה חברה לא ג'אנרי אבל לא אחת החברות הטובות) ככה השאלה הקלה אם במפרט הנל יהיה צאור בקבוק?ואם כן עד כמה גדול או קטן הוא יהיה?(HD3650AGP GDDR2) לפני כמה זמן קניתי HD3650AGP והוא נשרף הוא הוחזר לחנות ואני מחכה שיחזור אלי בקיצר שאלה כזו מה לדעתכם הסיבות לשרפת הכרטיס?... הסבר- קניתי את כרטיס התקנתי, התקנתי דריורים הדלקתי את המשחק F.E.A.R על המקסימום ברזולוציה 768X1024 זה היה בקטע של הסרטון שבהתחלה הוא טס אחרי זה קטע אם חושך ואופ.....NO SIGNAL הדלקה מחדש http://img386.imageshack.us/my.…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
באחוזים (אם זה ניתן בכלל למדידה) ...מה ההבדל ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
במעברים בין המחשב הנייד לחיבור לעמדת ה-DOCK STATION לא עובר כמו שצריך.. בעבר (לפני עדכון דרייבר) המעבר היה חלק ונעים ועכשיו צריך לעשות על פעם RESTART למחשב כדי שהמחשב יעבוד בלי התחנה או עם התחנה .. לפני זה.. הייתה תקלה עם כ.מסך במחשב נייד HP לצורך תיקון הבעיה עשיתי עדכון דרייבר לכרטיס מסך מתוצרת ATI-REDEON HD 2600 לאחר מכן הבעיה הסתדרה אבל מאחר ואני צריך לחבר את המחשב לעמדת -DOCK STATION אז אני בבעיה קטנה יש למישהו רעיון לכיוון לפתרון ? ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 1950 פרו של HIS עושה רעש חבלז אני פשוט חייב להשתמש ב ATI TOOLS בשביל להשתיק אותו ד"א זה לא מוריד בביצועים וגם בזמן משחק זה לא משנה לי שהמאורר עובד כי אנ מרוכז במשחק ובגלל הסאונד זה לא מפריע אבל כשאני הולך לישון לפעמים אני פשוט מתלבט עם לסגור את המחשב ובזמן הזה יש לי הורדות וזה ממש מעצבן בקיצור אז עם יש המלצה לקירור שאפשר לשים עליו אז אשמח עם אין משו שווה אז כ.מסך עם קירור פאסיבי יעזור אבל שיהיה ברמה שלו או יותר *** לא לאוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום יש לי QUADRO 1500 ולאחרונה מופיעים ומרצדים לי מין פיקסלים הכי קטנים וצבעוניים בכל מני נקודות על המסכים (בעיקר בצפייה בחומרי וידאו) אני משתמש ב2 מסכי VP930 של ויוסוניק ונראה לי שהבעיה לא בהם כי הנקודות התחילו להופיע ב2 המסכים במקביל וגם כשהמסכים מראים תמונה זהה הנקודות נמצאות במקומות זהים. ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב שמיועד בעיקר למשחקים ורציתי לדעת איזה קומבינציה של כרטיסי מסך תתן לי יותר פריימים לשנייה (בעיקר בקרייסיס): 2X9800gtx בsli או 9800gx2 ??? וגם מעניין אותי לדעת אם ויסטה תאט לי את הביצועים בצורה משמעותית לעומת XP, ואיזו גרסה שלה עדיפה למשחקים (32 או 64 ביט)? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
(ראו שאר המפרט רשום בצד) לא עמדתי בפיתוי ואני מנצל ביקור מולדת של חבר לקניית 9600GT (כרטיס מעט מומהר, של חברת איבוריי.. אהם.. MSI), בייחוד שהמחיר כולל משלוח דומה לזה של 8600GTS בארץ (170 דולר לפני החזר בדואר של 20 דולר). כמובן שרק בדיעבד נזכרתי שכדאי שאעיף מבט בספק הכוח שלי - הנתונים הרשומים מעלה הם נתוני הספק הרשמיים לאורך זמן. רשום שהספק יכול להגיע למקסימום 18 אמפר תחת עומס רגעי, אבל אני לא ממש מעונין לבדוק את זה. האם אני יכול להיות רגוע או להתחיל לחפש ספק אחר? תוספת בעריכה - דגם הספק שלי הוא 475VD-AT תוספת אחרונה - אפשר מבחינתי לנעול את הדיון - הכרטיס הוחלף בסכין מטבח משובחת שלא ניתן להשיג בארץ... יצטרך לחכות להזדמנות אחרת.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-