כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס מבית Ati. עכשיו יצרתי לעצמי 2 פרופילים: -פרופיל אחד הוא הרגיל -פרופיל שני הוא למשחק מסויים (סימולאטור) עכשיו הכול טוב ויפה חוץ מזה שאני לא זוכר תמיד להעביר את הפרופילים. השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת (או אוליי הגדרה ב catalyst)שיש בה אפשרות שהפרופיל המסויים יעבוד בעת הרצת המשחק הספציפי שאני מתאים לפרופיל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני עתיד לקנות בשבוע הבא Sapphrie ATI Radeon 6950HD 2GB DDR5 הספק כוח שיש לי הוא Antec power trio 550W חיפשתי ברשת את דרישות המערכת של הכרטיס, כתוב שנדרש ספק 500W האם הכוונה היא שזו כמות השימוש של הכרטיס בחשמל? או האם רק נדרש שיהיה ספק כזה במחשב? ועוד 2 שאלות קטנות: - האם יש טעם במצב שזהו הספק לפתוח את הכרטיס ל6970? - יש ברשותי כרטיס Sapphrie ATI Radeon 4550HD 512mb האם יש סיבה להשאיר אותו ולעשות CF? והאם הספק יאפשר זאת? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/Frame-Rating-AMD-Plans-Driver-Release-address-frame-pacing-July-31st+ Big news for CrossFire! We plan to release our driver that delivers improved multi-GPU frame pacing on July 31. More info soon.
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני לפני קנית מחשב המחשב צריך להתחבר ל4-5 מסכים ועל מסך מוצג מידע שונה איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך מהחברות האלה יותר טובים INNOVISION,GIGABYT,LEADTEK,GAINWARD לכרטיס 6600gt אשמח על ביקורות על כל החברות האלה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המרשתת פשוט לא מסוגלת להתאפק - ומספקת לנו כבר עכשיו מידע על כרטיסי המסך משלל יצרניות השוק אשר יבוססו על ארכיטקטורת Turing החדשה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש , למשחקים כמו ET בעיקר אבל שאפשר יהיה לשחק משחקים חדשים אחרים שיצאו בעתיד. התקציב שלו זה 900 ש"ח . מה הכרטיס שיתן לו את הכי תמורה לכסף ? תודה בכל מקרה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש כ. TV שיחזיק הרבה זמן שתיהיה לו איכות טובה ושלא יהיה יקר מדי כרגע יש לי LifeView 2000 ובזמן האחרון הוא לא ממש עובד ואם אפשר לינקים לאתרים שמהם אפשר לקנות, תודה ד"א כמה בערך עולה LifeView 2000 ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
במאפייני כרטיס המסך שלי הטמפרטורה במנוחה היא 59 מעלות,ובאוורסט היא 49...למי להאמין?
-
- 11 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק לחבר שקונה מארה"ב התקציב בלתי מוגבל(אבל בכול זאת על תגזימו הוא סתם עשיר דפוק) שיהיה לפחות 17 אינצ'
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4912 ואם הוא שווה אז למה נראה לי שהם אותו דבר, אבל לאלברטון יש שם
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת ראויה מקצועית ורצינית לגביי כרטיס מסך של NVIDIA עבור שימוש בתוכנות כגון פוטושופ / פוטושופ לייטרום ואיי סי די סי מבחינתי כרטיס בינוני ומעלה שייעשה עבודה מהירה רצופה / שיכול לעבוד עם שלושת התוכנות שצייני יחד במקביל אשמח לקבל קישור / הסבר / מפרט / מחיר וכל דבר שיוכל לקדם ולעזור לי תודה מראש יוסף
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רציתי דבר ראשון לבדוק את הניקוד שלי אז זה ככה בלי אפשרויות אני מבין כי הורדתי את ה BASIC ציון נחמד לא?... בלי אוברקלוק כמובן [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום חברה, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הבא: Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte GA-945P-S3 Kingston DDR2 2048GB 667MHz x2 NVIDIA GeForce 7600 GS HEC-400TR-TF 400W (אין OC על אף חלק) השידרוג הוא למטרת הרצה של משחקים חדשים היוצאים בארבעת החודשים הקרובים בהגדרות בינוניות - גבוהות כמו: COD6, Operation Fashpoint, AS2 וכו', ברזולוציה 1680X1050. בנתיים חשבתי על GTX 260 של PALIT, אבל אני לא בטוח אם הספק יחזיק אותו, ואם יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן. יש לי העדפה ל- NVIDIA ויכול גם לשדרג ספק אם צריך. אשמח לעצות
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, האם ספק של 500W של סיסוניק יספיק? כרגע הוא מפעיל מחשב עם i5-3570k, שלושה דיסקים קשיחים ושני SSD, ושני מאווררים שקטים. דבר שני, בכרטיס יש שתי כניסות לחשמל, אחת של 6 פין ואחת של 8 פין. יש לי בספק יציאת 6 פין. האם מספיק? אם צריך גם 8 פין, ראיתי שיש מתאים שמתחברים לשני מולקס ונותנים לי 8 פין. האם יש בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי GTX 460 עם 2000 MEMORY CLOCK ו800 CORE CLOCK ובmsi afterburner עשיתי 2 פרופילים, פרופיל אחד רגיל ופרופיל שני עם core clock של 700 וmemory clock של 1700, עכשיו לדעתי בתיאוריה אם אני מפעיל את הפרופיל הרגיל רק כשאני משחק, וכשאני בשימוש רגיל להפעיל את האנדרקלוק לדעתי זה יכול מאוד להקטין בבלאי, פחות טמפרטורות, פחות מאוורר, פחות צריכה. האמנם? או שיש סיבה כלשהי שלשמה זה לא יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי ספייר ריאדון 9700 פרו העם אני יכל לצרוב ביוס או משהו כזה ? כדי לשפר את ביצועיו חוץ מאוברקלוק ויש לי חישני טמפ' כי ראיתי בכמה פורמים מצרפת שאחד הפך לה 9800 וקביל 4 עד 5 אחוז יותר
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
החברה הוותיקה S3 Graphics/VIA מייצרת בעיקר צ'יפסטים ללוחות אם תקציביים ומשלבת בהם פתרונות גראפיים. לפני כשנה ראינו את S3 Graphics מנסה להכנס לשוק הכרטיסים הגראפיים התחרותי שבו שולטות שתי הענקיות - ATi ו NVIDIA, אך ללא שום הצלחה. זהוא היה הS3 Crome S27 (סקירה), כרטיס לגיימרים בעל ביצועים בניוניים, שלפי מבחני הביצועים דווקא היה אמור להוות תחרות לא רעה לכרטיסים שהציעו ATi ו NVIDIA לאותה תקופה, אך בכל זאת משהו השתבש והכרטיס לא זכה לשום התייחסות מיוחדת. למרות הכישלון שעברה S3 Graphics, החברה לא מתכוונת להכנע ויוצאת בהכרזה ללין חדש של כרטיסים התומכים ב DX10 ו DX10.1 עד שנת 2008. שתי הליבות הראישונות שיצאו יקבלו את השם XD2 ו D2 (כמו שאפשר לנחש D2 זאת הגרסה המוחלשת). שתיהן יתמכ…
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את 8800gts 320, האם כדאי לחכות שהכרטיסים החדשים יצאו והמחירים של הישנים יותר ירדו ולקנות את 8800gts 640?? יש לי תקציב של 1500+- לכרטיס מסך..
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
תקציב לכרטיס הוא עד 1500 ש"ח, מחכה להצעות.... בתודה מראש WIGUN
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
היי חברה מה שלומכם? רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143043 BFG Tech Geforce 7800GTX 256MB וגם לגבי המכיר שלו.... ואם אתם יכולים לקשר אותי לביקורות עליו... או אתרים לקניה במכירים יותר טובים (בארץ או בחו"ל) רב תודות!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש LCD BENQ FP93GX "19 בעל חיבור DVI והתצוגה ממשת נוראית יש בעיות בצבעים, כאילו שהוא מוגדר על 8 ביט או משהו למישהו יש עצה מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הכרטיס http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=473796 המחשב שלי הוא עם אפיק AGPX4 האם הוא יוכל לעמוד בזה!?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-