עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amisha,

מישהו יודע (מניסיון יהיה הכי טוב) מהן האיכויות שנותנת הכניסה\יציאה הזאת??

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. פשוט אני צריך לקנות מפצל. שאלתי ב-PCH והם אמרו שלא תהיה שום בעיה. אבל אני רוצה חוות דעת 2 ממכם: הריבועים/עיגולים/צורה כלשהיא/ האדומים זה החיבורים לספק כח שמתחברים לרכיבים השונים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

שלום לכולם, איני יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. ממש מוצא חן בעיני הרדאון אבל אני פוחד שיהיו בעיות תאימות למשחקים שונים, ועקב כך הם אינם יעבדו טוב או שלא יעבדו כלל. אם למישהו יש פה רדאון 9700 פרו אני ישמח אם הוא יתן לי את הביקורות שלו לכרטיס ושיגיד לי איך פועלים אצלו המשחקים. בנוסף אני מבקש שאם מישהו מכיר השוואות בין הכרטיסים שיראה לי. וגם אני רוצה לשמוע חוות דעת על הכרטיסים. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. אני מתכוון שעדיין ישארו בכמה מקומות קווים מגעילים כאלה...הגיוני?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by XDude,

אני מתכוון בתהליכי יצור או משהו כזה, או שזה רק מהירויות שעון ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני צריך את הכרטיס עבור המחשב שלי לסלון יהיה מחובר אך ורק אל הטלויזיה תווך המחירים המקסימלי הוא 1000 ש"ח אבל עדיף פחות

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. היי ... שמעתי איפה שהוא על תוכנה או משהו כזה שמאפשרת לשלוט על דברים במחשב (כמו הרצת שירים סרטים וכו...) עם השלט שמחובר לכרטיס הטלוויזיה (אגב, לי יש LifeView) ... מישהו יודע משהו על זה ?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. תתחשבו גם ביופי. אני יכול לעבור את התקציב אם תציעו לי משהו משתלם מאוד. בינתיים ראיתי את Viewsonic P70F ואת Iiyama 413C שנראים לי די טובים. איך הם מי יותר טוב מבינהם או שיש בכלל מסך אחר יותר טוב משניהם??

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by sausage,

TT-hardware פירסמו בנצ'מרקים ומיד אח"כ הם נעלמו "ע"פ בקשת nvidia" (יש הסכם סודיות בין nVIDIA והאתרים שקיבלו דגימות של הכרטיס). מצאתי קישור לעותק של אותם בנצ'מרקים ובהם ניתן לצפות כאן: http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0305/nv35performance.gif

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שאלה לי אליכם: יש לי Athlon xp 1700 עם 512 DDR. אפשר היה להגיד שצואר הבקבוק זה ה geforce2 שלי, אבל הקטע הוא שאני לא ממש משחק כבר... עדיין, אני רוצה להיות מסוגל להריץ בצורה נורמאלית משחק חדש שיתפוס את תשומת ליבי לשבוע, ולהריץ כמו תותח משחקים קלאסיים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדי, אלא אם כן אשוכנע שהכרטיס הצפציפי שבו ידובר הוא ה"אם כבר אז כבר" האולטימטיבי... פחות מ 400 שקל יהיה מצויין. 450 מקסימום. מה דעתכם על: 1) Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out" NIS 288.64" PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 64 MB DDR TVout" NIS 313" והאם מעבר ל 128 DDR שווה שישים שקל (ולאבד את ה DVI)? ואז לקנות את זה: 2) Innovision Geforce 4 MX440 128MB DDR TV-Out Retail" NIS 34…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Cranchh,

4 בקשות - נתחיל מהפשוטה: 1-אפשר לחבר גם מסך טלויזיה וגם מסך מחשב בו זמנית לאותו המחשב כדי לראות את אותו הדבר על כרטיס אחד GF3TI200 Delux? 2-אפשר לחבר את שניהם ולראות משהוא אחר בכל אחד מהם? 3-יש 2 יציאות לTV אחת ריגלה ואחת S-VIDEO יש אפשרות לראות בשתיהן בו זמנית עם המסך? 4-יש אפשרות לחבר הכל(מחשב+2TV) ולראות בכל אחד מהם משהוא אחר? אפילו אם תענו על אחת מהבקשות אני יהיה הבנאדם הכי ;D בעולם

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  12. I got into the monitor menu (OSD) and there I meesed up some settings in the SHAPE section... If u own this monitor and your settengs r ok so plz check it (in the shape menu) and post here the adjustmnet number of any ingedient... tnx.

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by itzik_harel,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג user manuals של 3dfx לכרטיסי Voodoo 3 עם יציאת הטלוויזיה. אני חיפשתי ברשת מספר פעמים ולא מצאתי. תודה, איציק.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by snsn_1,

האם הלוח של ASUS P4PE תומך בכרטיס זה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. הכרטיס ניראה ממש ארוך- http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/news/2003-05/fx5900-2b_.jpg&1=1 מעבר לתופסן הAGP יש לו עוד מלא+ מה זה התופסן השני??

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by N.S,

למישהו יש אנימציות להביא לי??? חייב דחוף .... לא משנה איזה סוג!! icq:161371997

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. שלום לכל אנשי הפורום 1. הייתי מעוניין לקבל המלצות לכרטיס/י מסך שטובים בעיקר לעריכת וידאו 2. מה ההבדלים בין READON ל- G FORCE והאם יש צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם יש לי (בסביבות 1000 ש"ח ומעלה) או אפשר לקנות את הכרטיסים הפשוטים. 3. טכנאי מחשבים הסביר לי שכרטיסי GFORCE4 לא מומלצים כלל לעריכת וידאו אלא למשחקים בלבד(בגלל שהם לא ובדים טוב עם תוכנות עריכה כמו PREMIER)- האם זה נכון? אני די חדש בעסק הזה אז אני אשמח אם תוכלו לפרט ברמה של מתחיל בתודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by halifax,

שלום. אני זקוק לעזרה בנושא שימוש בפונקצית ה tvout בכרטיס radeon 8500 עם דריבירים מותקנים של ati catalyst. האופציה של העברה לצפיה בטלויזיה משם מה כבויה (מצורפת תמונה), למרות שהכבל מחובר. לכרטיס יציאת טלויזיה בצורת svideo בלבד. ברשותי מתאם svideo to rca , וכבל rca רגיל שמחובר לטלויזיה. באחד הפורומים בחו"ל , קראתי שיכול להיות שהבעיה היא שביציאת ה svideo בכרטיס ישנם 7 נקבים, בעוד במתאם , בצד של ה svideo ישנם 4 פינים בלבד. לא הצלחתי למצוא מתאם עם 7 פינים בצד ה svideo . המצב כעת, הוא שכאשר אני רוצה להשתמש ב tvout אני מחליף לכרטיס מסך הישן , gforce 2, שם יש לכרטיס יציאת rca בנוסף ליציאת svideo. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? אנא עזרתכם , תודה! ???

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 128MB DDR Ultra ALBATRON GeForce FX 5200P 128MB DDR

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

מישהו שמע על דריברים חדשים של NVIDIA שצריכים לצאת שישפרו משמעותית את סדרת ה FX

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by massinvallus,

???

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. radeon 9700 pro של גיגהבייט and radeon 9700 pro של הרקולס בתודה מראש אחלה פורום פעם ראשונה שלי פה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. אני רוצה לקנות את זה של POWER COLOR שזול ב150 שקל מזה של הרקולס שאני יודע שיש בו חיישנים ושמעתי על הרבה שעשו OC לכרטיס מסך שלהם והוא נשרף להם אז איך אנ יכול לעשות OC לכרטיס מסך בצורה בטוחה אני חייב כרטיס של הרקולס כדי למדוד את הטמפרטורה?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

הרצתי את התוכנה גירסת 330 וקיבלתי תוצאה של 7200 לפי השוואות שראיתי באתר זה הרבה יחסית למערכת שלי משהו יכול להסביר לי מה קורה פה? ועוד שאלה : אני רוצה להחליף את הכרטיס ל 9700PRO רציתי לדעת עד כמה שיפור יהיה לי בביצועים תודה

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  25. את הרדאון 9700 הרי מחברים לחיבור MOLEX קטן,כמו שמחברים את הפלופי. אני קניתי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט בגרסת ה-OEM,ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם אני מקבל מפצל מ-MOLEX גדול ל-molex קטן??? זה חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.