עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא יכל לשחק זה עובד כל כך איטי לא משנה על מה אני עושה אבל אם זה בוא נגיד כל משחק אחר לא משנה איזה ממש לא משנה הכי חדש עובד על הכי גובה אני לא יודע אך קוראים לזה אבל בעברית קוראים לזה סינון סטרופי .. עכשיו אך שאני מפעיל את זה המשחק מגמגם אני מבטל את זה הוא עובד חלק לא משנה איזה רזלוציה לא משנה אמרו שיתקנו את זה בדרבירים החדשים של ati אני מזכיר זה עושה את רק בה ספלינטר סל למה ?! אני לא מבין Antialiasing אני חושב קוראים לזה ככה עכשיו אים אני מפעיל נמשל את ה Antialiasing ב ויס סיטי עובד חלק חבלז על רזלוציה 1600 1200 על כל רזלוציה על ריבן שילד עובד חלק גם שאני מפעיל את ה Antialiasing הכל הכל חוץ מספלינר מפרט 2.53 אניטל ראידון 9700 פרו ספייר Gigabyte G…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. Started by roma,

"כיום שמחירי מסכי LCD 15 אינץ' ירדו לשפל חסר תקדים (במיחד אם ניקח בחשבון את נפילת שערו של הדולר לאחרונה) נראה כי מסכים אלו הולכים ונהיים יותר ויותר אטרקטיביים גם מעבר לשימוש משרדי. עם שיקולים כגון מראה יוקרתי יותר, שטח איחסון קטן בהרבה (שלא להזכיר בריא יותר לעיניים), מסכי LCD מהווים אחטרנטיבה מצוינת לכל אדם שלא מחשיב את עצמו כגיימר בנשמה." זה נלקח מהאתר פיסי ספוט... האם זה באמת כך??? נ.ב אם ההודעה שלי נחשבת לפרסום האתר(פיסי ספוט) אז תמחקו אותה ;D

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by ORrrr,

כמו שאתם רואים בתמונה את ההגדרות של ה AGP, למעשה הן לא כאלה בביוס.. בביוס זה על x4 וה Fast writes הוא על Enabled. מה הגורם העיקרי לכך שיבצר המצב הזה שההגדרות בביוס לא יממושו? על אף שהוא הכי מעודכן שיכיול ללוח האם שלי. ובנושא הזה: הורדתי את ה Flash bios utility או משהו כזכה כדי לראות כרסאות עדכנוית לביוס שלי והופתעתי לראות שהגרסא הכי מעודכנת שם להורדה היא בעצם F4 שלמעשה הביוס שלי בא מוכן עם F6... מה דעתכם בנושא?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by eSLC,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה וזאת אומרת שיריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה וכמה שיותר טוב יותר זול ההתלבטות שלי היא ה-GIFA 4MX לבין RADEON 9000. אתם בטח תמליצו לי על ה-RADEON אבל תיתחשבו בתקציב יש ביניהם הפרש של סביבות ה-200 שקל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי R9500Pro ובמשחק SplinterCell כאשר מפעילים AA יש בעיות עם מקומות בהירים {אורות וכאלו........} רציתי לשאול אם הדריבר הבא של ATI בגירסה 3.4 יתקן את הבעיה או שמי שמתקן את הבעיה זה ה-Patch שהחברה {UBI} שחררה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  6. האם הציון הנ"ל טוב? System Configuration Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 8PE667U2 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2412 MHz FSB 133 MHz Memory 512 MB Graphics Chipset Generic VGA Driver Name RADEON 9200 Driver Version 6.14.01.6307 Video Memory 128 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1280x1024 32bit Texture Format Compressed FSAA Enabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Pure Hardware T&L Detailed Test Results 3DMark Score 2984 3D marks Game 1 Car Chase - Low Detail 29.9 FPS Game 1 Car Chase - Hi…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ORrrr,

הכי ממולצת ל Radeon9500Pro?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  8. טוב אז השאלה הראשונה נוגעת לחיבור כ. המסך לטלויזיה, יש לי כרטיס GeForce 2 MX 400 של Hercules עם יציאה לטלויזיה ויש לי כבל שנכנס ליציאה של הטלויזיה על הכרטיס מסך, אבל הוא קטן מדי בשביל הכניסה של האנטנה בטלויזיה והוא לא נכנס. רציתי לדעת איזה כבל בדיוק אני צריך. לגבי השאלה השניה, אני רוצה לקנות כ. מסך Radeon 9500 Pro ואין לי מושג איפה אקבל את השירות הכי טוב ואת המחיר הכי טוב, אז אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי חנויות ממכם, עדיף קרוב לנתניה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. הכרטיס מיועד לחבר שלא מתכוון לשחק הרבה, מספיק לו 800x600 בפרטים בינוניים והוא לא לחוץ על תמיכה במשחקים הכי חדשים. השימוש העקרי יהיה לצפיה בסרטי DIVX בטלוויזיה. תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  10. אני יודע שהכרטיס שאני הזמנתי זה ראידון 9700 פרו ספייר אך אני יודע שזה רטריל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אורח

שלום לכולם קיבלתי כרטיס טלויזיה ככל הניראה די ישן אבל אני מנסה לברר איזה דגם הוא כדי להוריד דרייברים ותוכנה יש לי WIN XP והוא לא מזהה אותו הוא מזהה שיש איזשהו התקן multimedia video controller ניסיתי להתקין דריברים של FastcomTV לא הזיז לו ??? ניסיתי לכתוב EMAIL לחברת LG עם תיאור של הכרטיס אבל עדיין לא חזרו אלי בבקשה זקוק לעזרתכם בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  12. אז ככה נתחיל בזה שאני יושב על סלרון 1200 עם 384 SDRam יש לי כרטיס מסך: PALIT GeForce 400mx - 64 SDRam חבר שלי שיחק במשחק : C&C Generals כמובן משחק לא כבד במיוחד ולא דורש ביצועים כל כך רציניים של המחשב. שיחק שיחק הכל טוב ויפה אחרי 2-3 שעות של משחק רצוף התחילו תקיעות קלות, שמתי את היד על לוח הקירור ושמתי לב שהוא רותח! הצמדתי לו מאוור 80 עם היד לכמה דקות, המשחק שוב עובד חלק. מוריד את המאורר שוב הוא נתקע.. חיברתי מאורר קטן (40ממ) על לוח הקירור ממעבד סלרון 366 ישן. התחבר בקלות, המאורר עובד, לא יודע עד כמה הוא עובד טוב אבל הוא מסתובב זה בטוח אני רוצה דרך כלשהי (תוכנה או משהו) לבדוק את ביצועי הכרטיס מסך שלי.. יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בקבוצת הTI. תודה.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  14. 1059 לרדאון 128MB. 989 לTI4800SE של צ'יינטק. או TI4800SE VIVO של לידטק ב 1078. בעיקרון אני מעדיף לחסוך בכסף אבל אם ההבדלים בין הלידטק לצ'יינטק לרדאון מסתכמים ביותר מ"מעט" אין בעיה של הקצבה. מה לדעתכם צריכה להיות הבחירה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ערב טוב לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1200 ש"ח. זה מצמצם את האופציות לשני כרטיסים בערך... הטי אי של ציינטק (שאגב אני לא מבין למה הוא כל כך זול) והרדאון 9500פרו. עכשיו המערכת שלי לא בדיוק שיא הטכנולוגיה ולכן אני לא חושב שאשתמש בפילטרים (AA AF) המערכת שלי: מעבד פנטיום 4 1800 נורטווד לוח אם מבית אינטל דגם: D845EBG2 )AGPX4 זיכרון: 256MB DDR 2100 )266MHZ( כרטיס מסך: GIFA 2 MX 400. מסך: LG FLATRON 775FT. קצת מבחני ביצועים... בעצם אחד... 3DMARK 2001 : לפני OC - 1330 אחרי OC די רציני אבל לא עד קצה גבול היכולת : 1750. השימושים יהיו מן הסתם משחקים ורק משחקים. עכשיו שאלות: 1. אתם חושבים שהמערכת שלי מספיק חזקה בשביל להפעיל משחקים עם פילטרים ברזולוציות גבוהות עם הרבה פריי…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך GE FORCE MX 400

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם מהו ההבדל בין geforce 5900 ultra לבין הרגיל וגם לסוג השלישי שאני חושב שקוראים לא valuo וליו נדמה שזה השם ??? האם יש למישהו מפרט או לינק תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  18. יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by noambaum,

:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by The Grey Matter,

לאור תערכות E3 שנפתחה היום ראיתי לנכון לפתוח את התראד הזה במטרה שיאפשר לגולשים כאן לעדכן בנוגע לכל פיסת מידע שתגיע אליהם ... ;D אז אני מניח שאני ראשון - עדכון 1 - MaxPayne2 הולך לצאת, וקרוב יותר ממה שחשבנו, או ליתר דיוק עוד בסתיו השנה! נתון יותר מעניין הוא שהמשחק יוצג בדלתיים סגורות בתערוכה. http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/news_6027039.html ועדכון אפילו יותר מעניין - Sam&Max מקבל גרסה חדשה ובתלת מימד! המשחק מתוכנן לצאת באביב 2004... וכבר יש תמונות וסרטון וידאו! http://www.gamespot.com/pc/adventure/samandmaxfreelancepolice/news_6027256.html

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  21. מה יותר טוב asus gf4 mx 440 64mb ddr או ati radeon 8500le 64mb???

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Haflo,

סוף סוף מכרתי את המסך הישן שלי (MAG XJ810 19inch) ואני מעוניין לקנות מסך 19inch CRT חדש.....יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  23. אני מאוד מאוכזב... לפני שבוע הייתי אומר שיש לי ראידון 9700 פרו ספייר היו פותחים את הפה מה ?! אחלה כרטיס אז יצא 9800 מה אתם רוצים להגיד שה 9700 שלי לא טוב ?! אני לא מדבר בשם עצמי אני מדבר בשם כולם קיבלתי את המחשב רק לפני 5 ימים אם 9700 פרו (ספייר ) על תשכחו שיצא דריברים חדשים מבית ati אז ה 9700 פרו ישיג הרבה יותר ביצועים לא כה ?! אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס ?! ראידון 9700 פרו מה הוא כבר לא חיה רעה ?!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by AMD XP,

שלום לכולם... אני רוצה לדעת עם הכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO 256MB יצא אם לא אז מתי הוא יצא ודבר שני הוא יהייה יותר טוב מה- Geforce fx 5900 Ultra nv35 256MB??? תודה רבה לכל העוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.