עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בקטגוריית הגיימר ההמוצע רשמתם שהATI Radeon X1600 PRO הוא המשתלם ביותר. אבל נתתם לו כוכב.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  3. Started by GodLike,

אוקיי אחרי שהתקנתי את הרדיאטור פרו 9800 ( סאפיר ) ועשיתי פורמט, הכל טוב ויפה המחשב עלה אומנם עם מספר תקיעות בהתחלה אבל זה לא קשור כרגע. הבעיה היא כזאת. התקנתי את המשחק אנריל 2 ( מקורי ) והמשחק קירטע בצורה איומה. קצב פריימים איום ונורא ( בערך 15 פריימים בזמן אקשן בשטח פתוח כשהכל על HIGH ). חישפתי את המקור לבעיה ונראה לי שגיליתי. ה AGP בהגדרות היה על 0. 2 האפשרויות האחרות הם 4 ו 8. בדקתי בלוח אם בביוס, והאפשרות שהייתה היא 8 והיא כבר הייתה מסומנת. כלומר ה AGP עבד על 8 כל הזמן. מה עושים ?! האם זאת הבעיה לביצועים הירודים באנריל 2 ? התוצאה באקוואהמארק - 18722 . זה בסדר או שבגלל הבעיה עם ה AGP זאת התוצאה שאני מקבל ?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by darq,

זו פעם ראשונה שקניתי כרטיס של ATi אז אני לא ממש יודע הרבה על CCC כשסמן העכבר מעל האיקון של ATi אני מקבל מידע על הצבעים ועל הרזולציה שאני משתמש ובנוסף עוד 0 שנראה לי ששם אמורה להיות מוצגת טמפרטורת המעלות שלי. אבל זה לא פועל , יכול להיות שאני טועה, וזה משהו אחר לגמרי? אגב אני מודע שאני יכול לראות את הטמפרטורות דרך ה Overdrive אבל אני חושב שזה היה נחמד אם הייתי יכול לראות גם ב Tooltip ועוד דבר יש עוד איזו תוכנה שאני יכול לנטר טמפרטורות איתה Tray לא כולל אוורסט. אגב יש לי HD4870 תמונה מצורפת :

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה? מהמעבד/לוח אם או מהכרטיס מסך? נראה לי שהיא מגיעה מהמעבד כי אני חושב שזה אפשרי בגלל שב 3dmark06 יש טסט שבוחן את חישבוי המעבד ובטסט הזה המעבד מציג את הגרפיקה ולא הכרטיס(נראה לי) במהירות של 0FPS לשנייה אני רוצה לדעת אם כך באמת המצב כי זה מאוד חשוב לי. אם אני מבטל את הכרטיס מסך דרך מנהל ההתקנים אז עדיין יש תמונה אבל בלי אפקט ההנפשה של הווינדוס או איך שקוראים לזה. זה נכון שבמקרה הזה הכרטיס מסך לא מעורב בהצגת התמונה? כי פשוט במקרה כזה אני מבטל אותו לגמרי.. וגם חשבתי שבכל מקרה התמונה חייבת לעבור דרך החיבור של הכרטיס מסך אבל אז נזכרתי שמדובר בלפטופ ושיש הבדל כי בלפטופ הכרטיס מסך הוא שבב GPU שמחובר ללוח אם ואין ל…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. Started by TheShadow,

בררתי בזיג זג ובפנדה וKSP רציתי לקנות את זה היום...

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  7. Started by Psycho17,

שלום אנשים!!! חבר שלי קונה מחשב חדש עם חיבורים PCI-E? הוא רוצה לדעת איזה כרטיס מסך PCI-E לקנות??? מה דעתכם על nVidia PCX5750??? בתודה מראש אלדד...

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  8. אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם.. הקלטתי מהטלויזיה שידור וידאו...אז אני רוצה לשמור את זה שזה יקח קצת מקום על מנת שאוכל להעלות לאינטרנט..כמה שפחות ככה טוב יותר(אני מודע שאני מאבד איכות) אני מחפש קודאק שיתן לי תמורה הכי טובה..(איכות ומקום) מישהו יכול להמליץ לי? עם איזה תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם אם אפשר לינקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by SyTuN,

אז ככה יצא לי 6748 במארק 05 זאת תוצאה טובה? שאר המפרט זה 3200AMD Venice Core 1GB שני סטיקים של טווינמוס 512 7800GT והיום התקנתי את הליברטי 500W שקניתי :גD סתם רציתי להגיד לכיף ואם אפשר אתר שיראה לי תוצאות של כל כרטיס

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by Quickly,

שלום. יש לי ASUS x800xl ואני מוציא איתו 5200 ב 3DM05 בלי אובר קלוק בלי כלום קירור סטוק רציתי לדעת האם זה גבוה נורמלי או נמוך יחסית לשאר הכרטיסים פה בפורום תודה ד"א כמה אפשר להוציא באוברקלוק עם או בלי vmod

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  11. איך אני מחבר את החמשב לפלזמה ב-HD??

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. המפרט שלי מעבד e2180 2.0 ghz עכול לעשות לו אוברקלוק קטן ל2.2 ככה. זכרונות 2 גיגה 667 מהצ .. קשיח -160 גיגה מארז - של space קריר ושקט[= אני צריך משו שיריץ פיפא 2009 pes 2009 על מקס' אני צריך את המינימום שיריץ את שני המשחקים האלה לא יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by ben007,

שלום לכולם, שבוע טוב אני מתכנן קניית טלויזיה חדשה, כנראה פלאזמה, בתקציב של 10-12K. למה פלאזמה? כי אולי LCD יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על שידורי טלויזיה (כבלים HOT), ועד שיכנסו שידורי HD בטח נחליף כמה טלויזיות.. לפי מה שהבנתי פלאזמה במחיר כזה בכבלים עדיפה על כל LCD מתחרה. אשמח אם תתיחסו לכמה נושאים, למשל האם חשוב שהיא תתמוך ב-HD לעתיד, רזולוציה, בהירות, זוית צפייה וכו'. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by roes,

במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by tgen,

יש לי רדאון 9100 ולאחרונה כשאני משחק במשחקים (לא יותר מידי) כבדים המשחק נתקע, יוצא לשולחן העבודה ומופיעה הודעה: "VPU Recover איתחל המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" (לא היה כתוב מספר בעיה והכרטיס מסך מעודכן) אז מה יכולה להיות הבעיה?? חוץ מזה שיכולה להיות בעיה בכרטיס מסך חשבתי שאולי יש מצב שאחד מכרטיסי הזיכרון שלי אולי נדפק (256MX2).. ממה סביר להניח שהבעיה נובעת ואיך אפשר לטפל בה... תודה מראש לכל המגיבים...

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בביצועים שלכם עם הכרטיס ועל איזה הגדרות אתם משחקים במשחקים: nfs pro street f.e.a.r boishock cod 4 jericho moh airborne תודה רבה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. 256 או 512 זכרון... שימושים: סרטים + מעט משחקים. שאלה נוספת - האם 512 זכרון בכ. חיצוני משתווה ל512 בכרטיס מובנה על לוח אם? תודההההההה

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by RoNeR,

יש לי ספק ישן ממש אני מחבר אותו למחשב שלי עם מתאם מ20 pin ל24 pin ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של ספיר hd3650 אין לי מושג עם הספק יספיק זה ספק 350 וואט וכתוב עליוtzag elita

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  19. Started by the godfather,

שלום רציתי לקבל חוות דעת לכרטיס מסך ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support 256MB GDDR3 איך הוא יעבוד על המשחקים של היום והאם יש הבדל בין 256 ל mb128 באותה גרסה של כרטיס מסך תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by yamamoto,

האם השם של דגם המסך אומר משהו למשתמש? למשל יש לי מסך ישן מאוד של מאג ששמו XJ770 מה פירוש השם הזה מה זה XJ מה זה 770 ןלמה רוב שמות המסכים {לא חשוב מאיזה יצרן} מתחילים בסיפרה 7

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. השאלה בכותרת- תודה

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by elib,

הרכבתי מחשב במפרט הבא: לוח msi combo 915p

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  23. Started by arm123,

אני מעדיף שיהיה אפשר לשנות גובה ולסובב את המסך בתודה מראש רן.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by pp12,

הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את fear על ההגדרות הכי גבוהות על רזוולוציה 1024 על 1280 חלק חלק?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by cooper,

כותרת

• 1 תגובה
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.