עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nadav_g,

יש לי במחשב כרטיס fx5200 וזיכרון 512 DDR 400 MHZ צריך המלצות לכרטיס מסך בכללי מחיר סביר עד 700 800 שח אני הלכתי בכיוון של GeForce 8600GT 1GB עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין בכרטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=597557 לזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=590734 עכשיו שאלה בקשר לזיכרון אם הכרטיס שלי הוא 400 MHZ זה אומר שאני יכול לשים רק כרטיסים שהם DDR 400 MHZ?

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  2. היי, נא לספק כמה שיותר מידע, מאמרים בנושא יהיה נחמד. כמו כן, באתר של SiS (שזה הצ'יפסט של הבורד שלי) מסופק דרייבר SiS AGP(GART) Driver. מה זה? והאם זה הכרחי? כלומר האם ניתן להתקין את הדרייבר של Catalyst 6.5 ללא הדרייבר הזה? אני אחדד, בהתקנה מחדש של מערכת הפעלה, האם ניתן לדלג על השלב של התקנת הדרייבר ל AGP ולהתקין רק את הדרייבר של הכרטיס מסך catalyst 6.5 (אולי GART DRIVER מותקן אוטומטית? אין לי מושג). האם אני אמור לחוות ירידה בביצועים? עוד שאלה, ב control panel של catalyst מופיע הזיהוי ל AGPX8 האם זה אומר שהדרייברים ל AGP מותקנים כבר? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. Started by roco,

שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by ari,

איפה אני יכול להשיג מידע שימושי על כרטיסי מסך במיוחד ישנים שיש ברשותי ולנסות להשוות בין הכרטיסים יש אתר מיוחד לכך? תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. Started by The_Wolf,

שלום לכם , אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך. כרגע אני מוכן להשקיע כ 500-600 ש"ח. מה הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר כזה? כרגע אני בהתלבטות של X700(ראיתי של שפיר עם 512 מגה) מול GF7300 מול רדאון 1300 של גיגהבייט עם 256 מגה ...יש עוד מתחרים בטווח מחירים הזה? אשמח להמלצותיכם , תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. אני עומד לקבל geforce 4 mx420 (בחינם) ואני צריך לדעת-האם הוא פועל ב1.5 וולט? (הכרטיס הוא של palit הג'נרית) תודה מראש, manbot.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. Started by G.H.O.S.T,

יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300GT של Asus, אם זה משנה משהו... אתמול בלילה כיביתי את המחשב, וכשהתעוררתי היום וניסיתי להדליק אותו, גיליתי שפתאום הרזולוציה ירדה מ-1280X1024 ל-800X600 וה-Color Quality ירד מ-32bit ל-4bit מה הבעיה? בבקשה מהר, זה משגע אותי העניין הזה... חוצמזה, אם הכרטיס מסך הלך, זו תיהיה אחלה הזדמנות בשבילי לבקש את ה-8800GT D;

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by GanJaval,

כרגע יש לי 6600 gt האם שווה לי לשדרג עכשיו את הכרטיס והתקציב שלי זה בסביבות ה 1000 שקל כאילו הכרטיס שלי לא כל כך ישן ובנתיים אני דיי מסופק ממנו אבל בכל זאת רציתי לשאול אם שווה לי בתקופה כזאת לשדרג אותו או לחכות עוד חצי שנה בערך ?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by AlterEgo,

אוקיי, שמתי לב שכל משחק שאני משחק בו ממש כהה מהרגיל... לפעמים למצב שממש בקושי רואים משהו (בלילה או במערות וכו...). ראיתי שאצל חברים שלי זה ממש ממ שלא ככה, והכל בהיר וברור... לפני שאתם קופצים למסקנות, כן, בדקתי את כל ההגדרות וזה לא משנה את זה - גם בהגדרות של המסך שיחקתי וזה כבר נמצא על הכי בהיר... מה יכול לגרום לזה והאם אפשר לסדר את זה?...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. שלום, בן דוד שלי הזמין מטרקלין חשמל (לא מהאתר שלהם, אלא בחנות עצמה) : Gigabyte GeForce 6800 GT AGP עם 128 MB זכרון, במחיר של 1500 ש"ח עכשיו, אנחנו מחפשים באינטרנט, באתר היצרן (גיגה בייט ובכלל בגוגל, ולא מוצאים שיש גרסה של ה 6800GT שלהם עם 128 זכרון אלא רק עם 256 האם יש אפשרות שעובדים עליו או טועים ? איך מסתדר כאן המחיר ? יכול להיות שהוא יקבל את ה 256 זכרון וסתם כתוב 128 במחיר הזה ? או שיש מצב שיביאו לו GS ולא GT או איזה גרסה מוחלשת אחרת ? איך אפשר לבדוק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  12. האם אפשר לחבר שתי כרטיסי 1600XT במערך Cross fire?? כמובן ללוח אם cross fire

13. קיוויתי לקנות את הIIYAMA 454PRO אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום. שמעתי שהמסך הנ"ל יותר טוב, מישהו יכול להעיד על זה? וסתם אני מחפש חוות דעת כללית. אני קונה את המסך היום.. וליתר דיוק, היום, אחרי שאני אקבל מכם את חוות הדעת, כדי ליהיות בטוח. ;D

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by nesber,

יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO של SAPPHIRE. קניתי אותו בערך לפני שנה והכל היה סבבה. בחודשים האחרונים התחלתי לשים לב שיש ירידה(כביכול?) בביצועים במשחקים, ירידה אפילו רצינית. הרצתי 3D MARK וראיתי שהציון נשאר אותו דבר...התבאסתי לגמרי מהמחשב וכמעט הפסקתי לשחק..... עד שהחלטתי לקחת את הג'יפורס 2 GTS הישן שלי ולדחוף אותו למחשב ולראות את הביצועים של אנ בי איי 2004..., ומה אני מגלה? המשחק רץ מהר יותר(!!!!) והמסכי טעינה עוברים פי שלוש יותר מהר!! כל זה למרות שהציון ב3D נשאר אותו דבר.... בקיצור האם מישהו פגש בעיה כזאת בכרטיס מסך, והאם נראה לכם שיחליפו לי אותו??

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by ZenMaster,

חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -

16. חברה יש לי כרטיס geforce 6200tc רציתי לדעת אם הוא לוקח 128 אוטומטי או רק שאני נכנס למשחקים הוא לוקח מהזיכרון הראשי של המערכת?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  17. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה ובמקביל גם כרטיס DVR, השאלה היא: האם אפשר לצפות בטלויזיה דרך כרטיס הDVR ולחסוך את הכרטיס טלויזיה? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by asi2k5,

לאחר בירור באזורים אחרים בפורום הזה ובכלל,, שוב נשאלת השאלה אם אכן כדאי להשקיע היום קצת כסף ולרכוש 9600GT SLI או את אחד הכרטיסים האחרים לבד ולא במערך SLI .... דוגמא למה שנאמר לי בפורום ספקים ומארזים : "תירד מהר מהחלטה שלך לקנות 9600GT SLI זה ממש ביזבוז ולא יעיל..." "אני די בטוח שאין שום טעם מבחינת ביצועים ו/או הגיון כלכלי בשני הכרטיסי מסך הללו אז כדאי שתבדוק את זה שוב לדעתי" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324048.0 ממתין לתגובתכם תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. Started by eliranw0w,

חשבתי על לקנות כרטיס מסך חדש.. רק הבעיה שאני לא כל כך מבין בכרטיסי מסךך אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב לגיימרים ולמשחקים כבדים לתקציב של עד 600 ש''ח חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 Retail SX165P512A הבעיה שאני לא יודע אם הוא מתאים למחשב שליי. . זה המפרט שלי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Name Abit AV8 / AV8-3rd Eye / RocketBoy AV8 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by idodos,

לנעול

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. Started by yarindav,

האם מותר לי להתקין דרייבר חדש על ישן? זתומרת בלי למחוק את הקודם, אלא פשוט להתקין ישר את החדש.. זה עושה בעיות כלשהן? תודה רבה :]

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=523 1950PRO מול 7900GS שורה תחתונה - ATI קצת יותר מהיר וקצת יותר יקר (בחו"ל) אבל שניהם נותנים תמורה מעולה לכסף.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. טוב יש לי amd 4200 1 giga של זיכרון 667 mhz motherboard: asus m2n-mx geforce 6100 on board אני יכול להשקיע בין 300 ל500 שח על הכרטיס אבל מעדיף כמה שפחות כלומר אם כרטיס של 500 שח יותר טוב מכרטיס של 300 פי 10 אז סבבה אבל אם זה ביחס ישיר למחיר אז אני אתפשר על משהו זול תגידו לי בבקשה איזו כרטיס כדאי לקחת שבו עלות מול ביצועים משתלמים (שאני לא אצא פראייר) ד"א: שמעתי שיש איזו אי התאמה בין ATI ל ASUS לפחות בכל הדגמים לפני שהם התמזגו ולכן שעדיף לי ללכת על GEFORCE כלשהו. האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by SSSlider,

שלום רב לכולם ברצוני לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לעריכת תמונות ולהוספת קטעי וידאו בתודה רבה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by moshel7,

קניתי כרטיס מסך giga-byte 7300 gt 256 mb האים הוא יכול להריץ מישחקים כגון ghost recon 1+2? ובאופן כללי האים הוא כרטיס טוב?

דיונים חדשים בפורומים