כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מהי צריכת החשמל של כרטיס המסך NVIDIA GTX275 ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי כבר את כל המשחב שאני רוצה.. ועמדתי כבר לקנות אותו אבל אתמול קראתי על החידושים של ATI וNVDIA עם הפזיקה ושבכרטיסים של ATI עם לוח אם תומך CF יהיה אפשרי לשים כרטיס מסך שישמש ככרטיס מסך וכרטיס מסך שני שישמש ככרטיס פיזיקה ושהם לא חייבים להיות מאותו סוג של כרטיס לעומת זאת בNVDIA יהיה חובה בשביל זה שהכרטיס יהיה אותו כרטיס.. 1.הבנתי נכון? האם NVDIA מתכננת לאפשר גם שני כרטיסים לא מאותו הסוג..? בSLI עם כרטיס פיזיקה.. 2.אני מתכוון לקנות עכשיו כרטיס פשוט MID-RANGE ועוד חצי שנה לשדרג לכרטיס DX10.. ואז לפי השיטה של ATI אני לא יצטרך לזרוק את הכרטיס שאני קונה עכשיו ופשוט לשים אותו ככרטיס פיזיקה ביחד עם הכרטיס DX10 שישמש ככרטיס מסך.. האם זה אפשרי? אם כך לא שווה לקנות כרטיס של …
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לילה פיקס לכולם! ניקיתי את הכרטיס מסך שלי ,החלפתי משחה והכל ,ירדו איזה 3 מעלות שזה מכובד בכרטיסי מסך ,בכל אופן, אני מריץ סריקה של ארטיפקטים לאחר האוברקלוק הגבוה יחסית שביצעתי ואין לאחר 5 דקות של סריקה, אבל השאלה היא האם זה מספיק זמן ,ואם לא, אז כמה זמן רצוי? אני מדבר רק על ATI TOOL אז בבקשה בלי הצעות כגון 3DMARK וכו' ,אני לא מחפש מבחן ביצועים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזייה בכבל s-video מצד אחד ו-rca בצד השני יש תמונ עם צבע והכל סבבה אבל לא באיכות טובה וזה מילא אני מכניס סרט לכונן נכנס לmedia player מפעיל את הסרט, עכשיו במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובמסך של הטלויזיה יש את הסקין של ה-media player והכל אבל אני לא רואה את הסרט עצמו במקום הסרט יש סתם ריבוע שחור. מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה?? ןיש עוד בעיה שלא קשורה לטלויזיה..שאני מנסה להפעיל את הסרט בdivx player אני רואה את הסרט אבל במקוטע והאמת שגם פה לא רואים כלום בטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי חבר'ס. יש לי בעייה עם הדרייביר של ה Radoeon 9800 pro שלי. עד עכשיו לא שיניתי את הדרייבר שהווינדווס "נתן" לו אחרי כל פורמט, אבל עכישו אני רוצה להשתמש בTVOUT אז רציתי להוריד את הדרייבר הכי חדש וגם להוסיך את ה CONTROL CENTER שבטח יש שם פתרונות לכל מיני מצבים כי לא הצליח לי הTVOUT על 2 טלוויזיות שונות. אז ניכנסתי לאתר של ATI הורדתי את הדרייביר האחרון, והתקנתי, ואחרי הריסט, כל התמונה נדפקה עברה לגוון של מחשב ישן ממש, היו כל מיני הודעות שגיאה של הווינודוס שאמר שהדרייבר שהותקן היה דפוק או משהו אז הוא החזיר את זה לדרייבר VGA. ושל הCATALSYST שהוא לא תואם את הדרייביר הנוכחי של הכרטיס מסך. אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה :-O
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם למפרט שמימין - כרטיס מסך: 8600GT או X1950 Pro SCS3 256MB GDDR3 Silently Cooder או Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe או כל כרטיס אחר בתקציב דומה.... מיועד לGAMER "בינוני", הרבה חלונות פתוחים עם יישומי אופיס ווידאו במקביל וכן רצון לקנות מחשב למספר שנים. אשמח לתגובותיכם. סופ"ש נעים
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי טוב אפשר להוציא בסכום הזה? זה לחבר שלי.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
169.21 forceware מישהו נתקל בבעיות עם העדכון הזה ?!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא דרייבר חדש ועדכני ל Mobility Radeon® 9700 כי באתר של ATI אני לא מוצא חוץ מקובץ ששוקל 0.9 מ"ב והוא לא מתאים להתקנה וככמו כן הערכות הרגילות לא מתאימים כאילו הם לא ממשיכים בהתקנה רושמים שאין רכיב חומרה מתאים אז למישהו יש מקור לדרייר מעודכן או משהו בסגנון הנייד הוא Aopen 1557-g תודה מראש ...
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי שאלה, לא מזמן התחלתי להתעניין מחדש בחומרה ובדגמים של מעבדים, כרטיסים ולוחות בשוק. ראיתי שעכשיו מה שהכי מומלץ במפרטים בתקציבים בינוניים (3000 ש"ח +-) הם כרטיסים מסדרת x1950 של ATI. הבעיה היא שיש כ"כ הרבה דגמים. למשל עם סיומות Pro, XT, XTX, GT וכו'. כמו כן עם כמויות זכרון שונות. הייתי שמח לקבל קצת הסברים על הסדרה, הדגמים הקיימים בה, מה ההבדלים וכו'. אשמח גם לדעת למה ראיתי באחד האתר (אני לא זוכר אם TMI או SKYPC) שגרסה של PRO עם 512MB עלתה פחות מגרסת PRO של 256MB. כמו כן למה אני רואה באתר אחד שהPRO עולה 600 שקל ובאתר אחר 1000 (באותה כמות זכרון). אני מניח שיש הבדלים בדגמים אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק, מקווה להקבל פה הבהרות. תודה מראש, נדב.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום! לפני חודשיים~ רכשתי מחשב חדש וזהו המפרט שלו: Intel Pentium 4 2800MHz (Bus: 800MHz, H-T) 256MB 333DDR * 2 GeForce FX5200 128MB אחרי שהפעלתי עליו משחקים כמו Far Cry ו-Doom 3 הוא התחיל להשתעל. הבנתי שהנקודה החלשה אצלי הוא הכרטיס מסך. בהתחלה חשבתי לקנות Radeon 9800 Pro 128MB. אבל 1500~ ש"ח זה הרבה. אז החלטתי להתפשר על RADEON 9600 XT 128MB. כמה שאלות לי אליכם: *האם המחשב שלי יוכל להפיק את כל 100% מה-Radeon9600XT? *עד כמה שונה הכרטיס הזה מה-FX5200 מבחינת ביצועים ואיכות, והאם ההבדל באמת שווה את המחיר הכספי? *איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לרכוש? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך של ATI של אסוס 9600פרו בניסיון לצפות בסרט אני מקבל תמונה לא ברורה כמו שמקבלים עם קצב רענון מסך גבוה התמונה מתקבלת מטושטשת ומעוותת. זה קרה רק כשהחלפתי את כרטיס המסך. אשמח לקבל הסבר לסיבה ופתרונות. תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב AMD ATHLON SOCKET 939 64BIT 3200+ 1GB KINGSTION DDR 2.5CL (512x2) GEFORCE 6600TD PCI-EXPRESS 128MB או 256MB לא זוכר האם ישתלם לשדרג אותו לכרטיס אחר ? עד סכום של 500-600 ?? או שמא הוא כרגע יריץ לי משחקים עדכניים בצורה טובה ?? אם לא על איזה כרטיס מסך בסכום שציינתי אתם ממליצים ??
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המלצות חבריה בבקשה =] לאח שלי הלך הכרטיס מסך ואנחנו עדיין לא מוכנים לקניית מחשב חדש. אז בבקשה המליצו נא =] תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
למה NVIDIA לא הוציאה דריברים ל- WIN XP כבר מנובמבר 2006 ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
איזה כבל זה אמור להיות ? אין לי כבל מתאים ? למישהו יש מושג ? תודה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
משום מה מאז שהתקנתי משהו אחר וגם הסרתי אותו בקיצור .. לא עובד לי המדד FPS של ה OSD של ATI TRAY TOOL !!! אבל אני לא מבין למה !! הכל מכוון כמו שצריך הרי ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ראיתי בזמן האחרון בלפחות 2 משחקים את המושג POSTPROCESSING בהגדרות גרפיקה עם האפשרויות DEFAULT VIVID MUTE INTENSE משהוא יכול לעזור לי בזה שיגיד לי מה כל אחד מהאפשרויות האילו עושה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 350 שקל בערך. שיהיה AGP. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לבקש המלצות לכרטיס מסך ממוצע במחיר 500 שקל +-, 128~ זכרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך טוב שאוכל להשתמש בו גם ללכידה ממכשיר וידאו. הבנתי שאת הפונקציה הזו עושה ה VIVO . אני לא ממש גיימר אבל צריך שהכרטיס יהיה גם חזק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995&PHPSESSID=a9f2df141b6801c5cfbc225b565712d9 עכשיו, יש שתי חיבורים בין בכרטיס לספק 6 פינים האם אני צריך לחבר את שתיהין כי עכשיו חיברתי רק אחד וזה טוב, ויש עוד יציאה מהכרטיב מין חיבור לבן של שתי פינים ואני לא יודע מה צריך להתחבר אליו. אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ה-8800GT יעבוד טוב+ עם המפרט הבא: 470W Thermaltake Intel Duo Core E6320 @1.87GHZ ,4M Cache 2giga Ram ודבר נוסף, האם ה- 470W של thermaltake מספיק בשביל כזה מחשב + 8800GT
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
למה יש את אותם דגמים ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? במחירים כל כך שונים לדוגמא ב ksp רשום ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? אחד בה 2090 שח ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? ואותו אחד למטה יותר בה 2590 ...שח למה הם כותבים את אותו שם כרטיס במחירים שונים כל כך ? וגם כן כך בכל מיני חוניות בחול שבדקתי מחירים למה צריך לשים לב בדיוק .....אין הנחות בחינם על אותו דבר.. או שבעצם זה לא אותו .. אני מבולבל תודה לכם .
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-