כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה שיתאים לVISTA ולעבוד עם Windows Media Center.. תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדלים בין 2 החברות הבנתי ש 8800gs וה 9600gso הם למעשה זהים, אך האם יהיו הבדלים בין 2 החברות פרט לכך שpalit נותנת שנתיים אחריות ו asus שלוש שנים? האם המאווררים של שניהם טובים ושקטים? והאם הקירור הוא טוב יש הבדל גדול במחיר בין 2 החברות ולכן רציתי לדעת האם ההבדל מצדיק זאת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי כרטיס מסך ATi Radeon 9700NP אשר מחובר למסך המחשב ולטלוויזיה במקביל. יציאת ה DVI מחוברת אל מסך המחשב ויציאת ה VGA מחוברת אל הטלוויזיה. אני משתמש בדרייבר של ATi הלא הוא ה Catalyst על מנת למתג ולנהל את שני אמצעי התצוגה שמחוברים לכ. המסך. כאשר אני ממתג בין מסך אחד למשנהו הדרייבר בוחר לו רזולוציה שהיא אינה הרזולוציה הטבעית של אותו המסך, מה שמצריך ממני להגדיר באופן ידני את הרזולוציה המתאימה. הדבר הופך להיות מעיק מאוד כאשר המיתוג הנ"ל נעשה על בסיס קבוע ובתכיפות גבוהה יחסית. ברצוני לדעת האם לדרייבר יש אפשרות ברגע המיתוג לשמור על הרזולוציה הטבעית מבלי כל התערבות מצד המשתמש? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E או 2. 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מה יותר טוב??? וחוץ מזה, אם אתם חושבים ששניהם גרועים ויש לכם אחד אחר יותר טוב, אבל במחיר יותר נמוך מ-400 אז אני ישמח לשמוע הצעות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אשמח שרק אנשים שבאמת מבינים בנושא יענו, ולא סתם אנשים כי זה מאוד חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך האם הוא הגרסא החדשה של ה- 55 NNM וה- 216 CORES או הגרסא הישנה של ה- 65 NNM. אני צריך לדעת כי זה לפני קניה. ממש תודה לעוזרים. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=720&l4=0&model=2435&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע הכבל hdmi-=> dvi כאשר אני עושה CLONE אני מקבל את הרזולוציה של המסך מחשב שלי שהיא 1680X1050, זה אומר שלא כל שולחן העבודה נכנס במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x720, כאשר אני מגדיר את הטלויזיה להיות הפריימרי ברזולוציה הטבעית, רואים ממש מצויין האם יש מצב של CLONE כאשר שני המסכים יעבדו ברזולוציה הטבעית ושולחן העבודה יהיה מלא בשניהם? ואני לא מתכוון ל daulview....
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD Q9300 4GB DDR2 9800GTX VISTA 64 SAMSUNG 2243BW (1680*1050) בזמן האחרון שאני מנסה להפעיל את הVSYNC במשחקים (מה שעבד לי ללא בעייה עד לא מזמן), הFPS יורד בצורה מטורפת, לפריים אחד כל 4 שניות או משהו כזה (כולל MOUSE LAG בתפריטים והכל). עדכנתי לדרייברים האחרונים של NVIDIA (לא זוכר את הגרסה, אבל הורדתי אתמול) ולא עזר. התקנתי את הD3DOVERIDE כפי שראיתי בסטיקי, ושוב, אין שום שינוי. אני חייב לציין שכל שאר ההגדרות בכמה משחקים שניסיתי (SERIOUS SAM 2, CALL OF DUTY 4 ו-CRYSIS) עובדות מצויין, ורק הVSYNC גורם לי לבעיה הזו. למישהו יש עוד רעיון למשהו שאני יכול לנסות, או שאני אאלץ לוותר על VSYNC?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש כרטיס מסך בטווח מחירים של 400 שקל שנותן תמורה גבוהה למחיר. אני לא גיימר כבד לכן אין לי צורך בכרטיס ממש חזק. חשוב שיהיה בחיבור PCIe. חשבתי על Sapphire Radeon HD3650 512MB PCIe מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהלן וסהלן אני אכתוב בקצרה: אני קונה מאוד בקרוב MW221C של אסוס,שקיבל ביקורות טובות וכו וכו כרגע יש לי את הכרטיס 8800GTS (G92) של BFG,עם OC קטן...אבל יש עליו קירור HR-03GT כך שOC אפשרי מאוד. האם הוא יסתדר עם הרזולוציה הגבוהה? עדיין יריץ לי COD4 על הכי גבוה? GRID וכדומה? או שאני אצטרך לתת עוד קצת OC כדי שיחזיק?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אולי מישהו כאן יידע לעזור ? ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347031.0
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
דריבר לכרטיס מסך geforce 8400 gs רצוי בעברית ולא חייב את הכי חדש בגלל שהורדתי אותו והוא עושה לי בעיות ולא נותן לי להעביר מהמחשב לטלוזיה
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
התקנתי אותו לפני איזה שעה והפעלתי קרייסיס...המשחק רץ פחות טוב מבדרייבר הקודם ולבסוף הוא נתקע בטעינת שלב...אז הסרתי אותו דרך לוח הבקרה ואז הפעלתי מחדש שהפעלתי מחדש ווינדואס התקין לי דרייבר לכרטיס וניסיתי לבטל את זה ללא הצלחה נכנסתי למנהל ההתקנים והסרתי אותו דרך שם...זה לא הצליח...פשוט הדרייבר לא נמחק אז הפעלתי במצב בטוח וגם לא הצלחתי בסוף התקנתי את 181.0 ופתחתי את ריבה טיונר לראות אם זה מזהה את הדרייבר הזה וזה זיהה הפעלתי את קרייסיס והמשחק עדיין רץ מגעיל כנראה לא הסרתי את השני כמו שצריך איך בדיוק אני מעיף את הדרייבר הזה ???
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין שני הכרטיסים ,שווה להשקיע קצת יותר על 1024MB?(מה משפר ה1024MB?)
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
תראו, תיהיה לי המערכת Q9300\E8400\Q6700 [ מה עדיף? לעוד 4 שנים לפחות..? ] ואני לא יודע איזה כרטיס מסך להביא איתו. זה או שאני מביא 88GTS + 4G RAM או שאני מביא 98GTX ו2G RAM מה עדיף? אני שמחק על רזולוציה של 1280*1024 ובקרוב אני אשחק על 1600*1200 [ כרגע יש לי 17, אני מנסה להביא 22 ] אבל בלי קשר ל22\19 [ אולי אני אביא 19 .. ] מה הכי עדיף? וכן, יש בעיה של תקציב, המשחב שני מביא אותו אני אחרוג רק ב100 ש"ח בשני המקרים[ אלא עם ה88GTS אני אביא רק 2G RAM ]
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
הי לכולם שאלה - יש לי את ה- HD3850 512MB של גיגבייט יש לו גרסת BIOS משנת 2007 יש לי שתי שאלות: 1- האם לכל חברה שמייצרת את הכרטיס יש BIOS משלה כמו ללוחות אם? 2- איך מעדכנים את ה- BIOS -?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
האם חייב ב CROSSFIRE שני כרטיסים מאותו הסוג או שאפשר לשחק בין סוגי הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LCD LG L1752TQ עם חיבור DVI-D וכרטיס מסך 7300 GS של MSI והבעיה היא שמוצעות לי 3 אפשרויות רזולוציה ושלושתם מגושמות וגדולות ואני רוצה את כל אפשרויות ארזולוציה ,ניסיתי דרך המרכז שליטה של הכרטיס מסך לשנות ולא הצלחתי איך אתם יכולים לעזור לי ???? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכם! לכל בעלי CORE2DUO ו NVIDIA GF8800 בטח נתקלתם בבעיה ש DEMOS כמו הבחורה המהלכת וה FROGGY (צפרדי) זזים כמו צב במיים.... ב10-12 FPS? אז הנה פתרון בזמן הרצת ה DEMO תעשו ALT TAB כנסו ל TASK MNGR שנו את הDEMO שיעבוד ב CORE בודד ולא בשניים! ושנו בצועים ל REAL TIME אחרי זה תראו איך הבחורה תרוץ ב 50 FPS ! ולא ב 15! תהנו! תגובות? למי עבד מי לא? בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שמעתי שלפליט יש את הכרטיסים גם בין הזולים וגם עם GDDR3 ... אז הם הכי עדיפים מבין החברות של ה- 7600gs , אפשר לינק לאיזה חנות בארץ שמוכרת ? אני לא מוצא ... תודה
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש השבוע מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - אבל אני לא מחשיב את עצמי כגיימר רציני... נראה לי שאסתפק ברזולוציה של 1280*1024 האם להסתפק בינתיים ב OB ולהמתין קצת, או ללכת על 1950PRO?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק 17" לעבודות משרדיות (ושום דבר מעבר) התקציב הוא מקסימום 1000 ש"ח אבל אפשר לחרוג ל 1100. תודה
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר של ATI הכי חדש מהאתר לווינדוס XP PRO 8.0 אבל מאז שהתקנתי אותו זה לא מזהה את המסך שלי זה עושה הכל על UNKNOWS AND NOT SUPPORTED והבעיה היא שזה לא מזהה את הרזולוציה האמתית וזה תקוע על 60HZ זה ממש מסנוור מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני רואה את זה כל הזמן מה זה לעזזל??? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית X1950 PRO 512 MB אני מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם לבי הכרטיס. והשאלה השנייה שלי היא האם הוא יכול לעלות את המשחקים נגיד הכי כבדים שיש היום בעולם בקלות. תגידו לי מה המשחק הכי קשה שלפי דעתכם קשה למחשב לעלות כיום ותגידו לי איך הכרטיס יוכל לעלות את המשחק שחשבתם שהוא הכי חזק מבחינתכם מ1-10. תודה נתנאל קורן
-
- 8 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בזמן שכולנו רודפים אחרי כרטיסים שתומכים בDX10 נושא הOPENGL נידחק לצד . אז ככה בגלל שאין לי נסיון גדול עם OPEN GL אני מעוניין לדעת מה ההתרונות של OPEN GL לעומת ה DX/9/10 ואם גם הוא הולך לעבור שידרוג. כי ממה שאני מכיר הOPEN GL נותן אפקטים ההרבה יותר טובים במים [ים ,אגמים וכו] אם למישהו יש עוד ידע בנושא אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-