עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בדרייברים קודמים היתה אפשרות troubleshoot בדרייבר בחלונית של הdisplays אם לא היית רואה את האפשרות של מסך נוסף (לצורך צפייה בטלויזיה למשל) ואז הוא היה "בכח" מרענן ונותן אפשרות לבחור תצוגה למסך נוסף. בדרייבר החדש 4.7 אין אפשרות כזו ואני לא מצליח לאלץ את הדרייבר לגלות את החיבור לטלויזיה...אני לא יכול לראות בטלויזיה עכשיו.... מישהו נתקל בזה? יודעים מה לעשות? תודה (בינתיים חזרתי לדרייבר הקודם)

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by ofir_16,

היי! ראיתי ביונברס קלאב שמוכרים מסך דק של פיליפס 19 אינץ דגם 190C6 ב- 1700 ש"ח. האם כדאי? תודה.

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  3. שלום חברים . אני מחפש ביקורות על החברה Connect3D. אני אודה לכם מאוד אם תביאו משהו טוב שיהיה אפשר לקרוא (עברית/אנגלית) *למרות שעברית מועדף P:* - אתם יכולים לתת גם את דעתכם עליהם ומה אתם חושבים , אם הם טובים או לא. מדובר על הכרטיס X1800XT תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by SSSlider,

שלום רב לכולם ברצוני לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לעריכת תמונות ולהוספת קטעי וידאו בתודה רבה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by aka_katz,

יש לי כרטיס 8600GT של Innovision... הורדתי את RIVA אבל לא ממש יודע איך לעבוד איתה אשמח לקבל עזרה.. תודה

6. 3Dc - מאפשר למפתחי משחק לדחוס עד X4 טקסטורות לזיכרון הכרטיס הגראפי בלי לפגוע בביצועים Z-Buffer - חלק בזיכרון הכרטיס שבו נשמרים ערכי עומק זה נכון?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by blabla600,

המערכת שיש לי כרגע - Phenom 955 x4 (רגיל) כרטיס מסך HD5770 וזיכרון 4 GB RAM. כמו כן אני משחק על מסך דק 24" רזולוציה 1920x1080. לשום דבר אין OC ואני לא מתכנן לעשות OC אי פעם. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד שיריץ לי crysis2 (ואפילו יותר באופן אירוני crysis הראשון) בגרפיקה המקסימלית הכי גבוהה בלי לאגים. אשמח לגבי המלצות. תקציב: 900 ש"ח . תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by lior8219,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT, הורדתי את הדרייבר העדכני והבעיה היא שאני לא מצליח לשדר לטלויזיה בצבע, רואים רק שחור לבן. אני משתמש ביציאה S-VID OUT ומערכת ההפעלה היא WIN7. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by airJordan,

רכשתי 4550 אתמול, ובEVEREST הוא אומר לי GPU CLOCK = 110MHz (ORIGINAL 600MHz מה הסיבה לכך? כמו כן, בWINDOWS 7 הכל עובד חלק, אולם כשהרצתי את XP, קיבלתי blue screen of death.... [br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 01:15:39 אוקיי הסרתי את הGPU וחזרתי לחלונות 7, והסתכלתי על עוד כמה דברים :Pixel fillrate : GMA950 : 1600 HD4550 : 440 HD4550 : REAL CLOCK : 299MHz, original 750MHz Effective clock : 599MHz למישהו יש מושג מה לעזאזל קורה פה? אין ספק שהמערכת עובדת יותר טוב עם ה4550, אבל אני לא קרוב בכלל לקבל את מה שאני יכול לקבל, לא?

10. Started by GREED,

הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT כדאי לעשות עידכון ביוס? זה יתן משהו? http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=11 נ.ב צירפתי לינק מהאתר של POWERUP לגבי העידכון ביוס

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  11. שמעו שהוא משחק משחקים לפעמים אחרי כמה משימות או יש אחרי משימה אחת נותן לו הודעה כזאת: http://img50.imageshack.us/img50/1393/ati8as.jpg או כשהו מעלה את המחשב איך שעולה הWIN נותן לו בעייה כזאת: http://img260.imageshack.us/img260/1482/ati23aq.jpg הרטיס הוא R9200 . מה יכולה להיות הבעייה? הוא הסיר את הדרייברים והתקין את הגרסה 6.4 לא עזר. מה הבעייה?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by gshoshan,

אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. Started by maazg,

היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. שלום, אני קונה lcd והמליצו לי פה על l1950b ואמרו לי שהוא טוב למשחקים עם 8 ms ועם pivot + dvi ועם כל מה שצריך.. אבל אז ראיתי את המסך l1970hr עם אותם מאפיינים + הוא מתקפל לגמרי שאפשר לתלות על הקיר ועם 2 ms ועם יחס ניגודייות של 1:1600 שזה מדהם למסך lcd וגם הוא זכה בפרסי עיצוב... אז רציתי לדעת מה אתה ממליצים ומה ההבדל בכלל בינהם הנה לינקים עם מידע מהאתר של lg l1950b http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1950B.jhtml l1970hr http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR.jhtml בתודה עידו נ.ב. תגיבו מהר אני רוצה לקנות אותו מחר אולי אני אבוא לפגישה של הפורום ומשם ילך לקנות..

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by Erk0kyDa,

תיראו אני רוצה לקנות תכרטיס HD 4850 gainward DDR5 עכשיו אין אותו לסקי פי סי אין גם לספק שלהם לאייבורי אין אותו מאיפה אני קונה אני גר באור יהודה אני יכול לסוע ער ראשון תל אביב לא יותר רחוק למי שיש חנות שיביא תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by barak19876,

מה ההבדל בין שני המסכים של סמסונג 19'' 930b ו 913b כל חנות אומרת לי משהוא אחר מישהוא יכול להגיד לי איזה מסך יותר כדאי??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by אליאור27,

קניתי לא מזמן 6870 CF ועכשיו אני מעוניין לבצע באנצמארק ולהשוות לבאנצמארקים אחרים אני אשמח להסבר איך לעשות את זזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שלום. לא מזמן קניתי את ה-geforce 7600gs 256mb של GIGABYTE (לא כתבתי את המפרט המלא כי אני מניח שכולם יודעים אותו). עכשיו תמיד שיש לי איזו בעיה במשחק (FPS נמוך) אני מתקשר לייבואן של המשחק ושואל אותם איך אוכל להעלות את רמת ה-FPS. עכשיו הם תמיד אומרים לי לעדכן את ה-driver. הספרות האחרונות שלי הן 9131. השאלה שלי היא האם גרסת הדרייבר שלי מספיק עדכנית. ואם לא מאיפה אוכל להוריד גרסת דרייברים אחרת. כי באתר של NVIDIA אין גרסת דריברים ל-7600GS יש רק ל-7800 ול-7900. שאלה נוספת שיש לי היא שפעם שמעתי באיזה תוכנית טלוויזה SCREENSEVER שהמומחה שם אמר שהוא מעדיף את הכרטיסים של ATI כי לא צריך לעדכן את גרסת הדרייברים שלהם. זה נכון? אז בקיצור אני צריך- 1-תענו לי האם גרסת הדרייברים שלי מספיק …

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  19. אני צריך 8MS - אני צריך אותו שטוח,וכמה שיותר זול.... בבקשה עזרו לי...

20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.neowin.net/comments.php?id=22160&category=main 62.01 עדיין בטא אבל מי שרוצה לבדוק בבקשה תגידו איך הוא... דרך אגב הינה coolbits2 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by ezx,

קניתי 7600gt עכשיו אני ניכנס למשחקים ואין לי את הרזלוציה 1280 1024 בשום מקום המסך שלי זה mag 786 pfs למישהו יש מושג מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by אויבערחכם,

מחפש כרטיס טוב ללכידת וידאו אנלוגי לפורמט DVD בלי לאבד איכות וכן מאמרים וסקירת כרטיסים בנושא בבקשה מי שיוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by Idanbs,

אני צריך השוואה כזאת בייחוד במשחקים COD2 וF.E.A.R. אבל שיהיה טבלה עם FPS אמיתי.. כי תמיד בטבלאות שאני רואה ה"FPS" כביכול שהם מציגים שם נגיד לX1900XT הוא אותו FPS שמקבלים באמת עם 7600GT באותם הגדרות. בכל אופן מבחן ביצועים יספיק לי אני פשוט די מבולבל..

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by MeMaster,

1. האם הם באמת שווים משהו ? 2. אני כנראה קונה BFG GEFORCE 8800GTS OC2 320MB , אם אני יקנה כרטיס פיזיקאלי זה ישנה משהו ? 3. על איזה כרטיס פיזיקאלי אתם ממליצים ? תודה ויום נעים!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by emofun,

בכתבה החדשה על הX1950 AGP החדש כתוב שיחסית לאחיו הפיסי איי אקספרס במקום 256 מגה של זכרון יש 512 מגה של זכרון בכרטיס החדש ושההבדלים הם בין 690mhz ל700mhz בחדש.... אז אתם רוצים להגיד לי ששמו כפול זכרון וזה כולה עשה את ההבדל הקטן הזה בין 690 ל700 ?? משו פה לא מסתדר לי

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים