עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קיבלתי מחשב די ישן מהעבודה . עם כרטיס מסך 82852/82855GM/GME GRAPHIC INTEL של אינטל דרייברים מעודכנים מהאתר של אינטל 8/2/2006 ושאני מחבר את המסך של הבית למחשב הנייד רואים מתושתש למה זה קורה ? קצב הרענון הוא 60HZ. וזה קורה גם בעוד מסך. תודה לעוזרים. יום טוב

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by shimon17,

שלום, אני בספק אם זה שייך לפורום הזה אבל... התוכנה 3Dmark 05/03 לא עובדת לי.. אני יעלה תמונות שתראו מה הבעיה :\ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by gabi1234567,

יש לי ספק 400 וואט ישן miatx400 הוא יחסית חזק רשום ב+3.3v 28a ב5+ 40a וב12+ 18a זה יחזיק את הכרטיס מסך?? ודרך אגב המעבד הוא 3500+ 2.2 ghz הרצתי אותו ל2570 עם לוח אם של gb תומך pcie x16 כול העניין הזה של הספקים חדש לי אז אני חלש בזה תעזרו לי תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by fatNjazzy,

OPEN GL בדרייוור של NVIDIA. יש לי 6600GT עם ה DIRECT X האחרון ומשם מה אני לא מצליח לראות בדרייוור שום דבר שקשור ל OPEN GL. מצורפת תמונה של הדריוור. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by Neldana,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, לא משהו רציני... אני לא ממש משחק במשחקים רציניים או משהו כזה, אלא משהו פשוט... לוח אם: Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) זיכרון: 1015 MB (PC3200 DDR SDRAM) תקציב עד 350 ש"ח... משהו כזה תודה לעוזרים[:

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  6. יש לי שכן שזה המחשב שלו לא מבין כל כך במחשבים.... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש יתאים למערכת שיש לו כיום... Pentium® 4 CPU 3.00GHZ Intel Avalon D915GAV 504 MB של RAM (אני מאמין שהוא יצטרך להחליף זיכרון) ספק אין אפשרות כל כך לדעת וגם אני לא הצלחתי להבין האם יש אפשרות לבדוק את הספק דרך אברסט או תוכנה אחרת ? אם כן אני מאוד יודע לכם... והאם הוא יוכל להריץ את אחד הכרטיסים הבאים HD3850 ? HD3870 ? 8800GT ? האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

המערכת שלי 2 ארד דיסקים מעבד 1.6 לוח אינטל הכרטיס מסך radeon9800np HEC300ART יספיק לי להכל

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. Started by ms,

אני מעוניין לקנות במחיר טוב כרטיס מסך או radeon 9200 לא se או radeon 9600 לא se או geforce fx 5200 או geforce fx 5600 או geforce fx 5700 ואני רוצה למכור geforce 2/mx400 עם 64 מגה בייט תודה מראש

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by dress,

שלום, כהקדמה לקנייה ולהחלטה בין מסך CRT ל-LCD רציתי לשאול האם במסכי LCD יש צורך בהתקנת דרייבר למסך (בניגוד למצב במסכי CRT)? תודה

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by Astrix-D,

שלום! אז ככה דוד שלי עשה OC לכרטיס מסך (ATI 9200),ועכשיו שהוא מדליק את המחשב,רואים ממש מטושטש,לא רואים כלום,השאלה שלי היא האם יש דרך לאפס את הכרטיס ידנית?(כאילו לא דרך הווינדוס,דרך הלוח או משהו).

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. שלום לפני שאני אוטוטו מזמין את כרטיס הטלוויזיה...אני רוצה להתייעץ אתכם בפעם האחרונה. בהתחלה הציעו לי על כרטיס Pinnacle PCTV Pro אחרי זה כשבאתי לחנות אמרו לי שיצא כבר דגם חדש...משהו כמו T-50.. . שני הכרטיסים עולים 400 שח (איך שאמרו לי בחנות...) אינ רוצה כרטיס טוב, איכותי ומPinnacle. אולי תמליצו לי? האם קיים דגם כזה (T-50) והאם הוא טוב יותר? תודה מראש עריכה בבקשה...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. ראיתי שהמליצו פה למישהו על 7600 gt לאיי גי פי...ממה שהבנתי אין כרטיס כזה לאי גי פי רק בדגם 7600 gs/// לא? ועוד שאלה....יש ב 7600 גי טי בגירסה ל פי סי אי אקפרס 12 צינורות עיבוד... ו ב 6800 גי טי יש 16.... אומנם המהירות של הכרטיס 6800 גי טי נמוכה אבל מה עושים ה 4 צינורות עיבוד הנוספים? ואיך זה מתבטא במשחקים?תודה לעוזרים....

13. Started by AlterEgo,

אוקיי, שמתי לב שכל משחק שאני משחק בו ממש כהה מהרגיל... לפעמים למצב שממש בקושי רואים משהו (בלילה או במערות וכו...). ראיתי שאצל חברים שלי זה ממש ממ שלא ככה, והכל בהיר וברור... לפני שאתם קופצים למסקנות, כן, בדקתי את כל ההגדרות וזה לא משנה את זה - גם בהגדרות של המסך שיחקתי וזה כבר נמצא על הכי בהיר... מה יכול לגרום לזה והאם אפשר לסדר את זה?...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719440 למטרת משחקים דרך מסך { lcd 32 lg סקרלט} אני רוצה לחבר דרך חוט HDMI. כך שאני צריך 2 חיבורים של DVI אחד לLCD של המחשב והשני ל LCD הTV שלי אני רוצה להפעיל את המשחקים על רזולוציה של 1920 על 1080 לפחות ועל רמת פריטים מאד גבוה יש לי כרטיס מסך שאני מפעיל משחקים במסך ברמה הזאת אבל הכל הולך כבד לאט. אז רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה יעשה את העבודה כמו שצריך?!?!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 6600GT ויש לו יציאה לחיבור לטלוויזיה[ראה תמונה] 1.איך קוראים לחיבור הזה(אני חשבתי S-VIDEO) אבל הוא לא מתאים 2.איפה אני יכול להשיג אותו(אין לי אפשרות להשיג את המקורי) תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 01:25:22 חברה מצטער על הספאם אבל התבלבלתי בתמונה.[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. Started by dududs,

שלום אנשים .. שנה טובה ! יש לי בעיה מעצבנתתתת ... תמיד בפעם הראשונה שאני מעלה קבצי וידאו אני נאלץ להמתין כחצי דקה עד שעולה לי הקובץ . בשאר הפעמים שאני מריץ הקובץ עולה לי תוך שניה ... למה זה קורה ככה בפעם הראשונה ? .... יש לי את כל תוכנות לצפייה בסרטים , למשל : וינדוס מדיה פלייר bsplayer mv2player יש לי דרייבר עדכני ביותר לכרטיס המסך .... כך שזה בוודאות לא בעיית דרייבר יש לי כרטיס מסך geforce5 מחשב פנטיום 4 2.8 1 ג'יגה זיכרון ram יש למישהו אולי מושג מה הסיבה לכך ?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by generalA,

ברצוני לדעת אם ניתן לחבר ליציאת tv out בעלת חיבור s-video של 7 פין נקבה כבל s-video בעל 4 פין ולראות תמונה בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  19. שלום לכולם, רכשתי היום את הכרטיס הנ"ל. לכרטיס יישנם 2 חיבורי 6PIN. האם יש לחבר את שניהם לספק, או שמספיק אחד ואם כן איזה מהם?? אודה על עזרתכם, אני באמצע ההתקנה. יש לי ספק Thermaltake Toughpower 750W תודה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by ido_,

אני יכול להשיג 9600XT 256MB VIVO של שתי החברות בהפרש של 10 שקל, השאלה היא מה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  21. אוקי אז ככה התקציב הוא 250 שקל קיצר יש לי חיבור ללווין יס עכשיו הדרישה מספר 1 שלי היא שאני יוכל לראות או בכרטיס TV שני ערוצים בו זמנית או שאני יוכל לראות בTV ערוץ ובמחשב ערוץ אחר... עכשיו אני יודע שביס זה בעיה ובהוט בזמנו ההיתי שם מפצל ורואה בTV דרך הממיר הדיגטלי ובמחשב דרך החיבור האנלוגי עכשיו ראיתי פה כרטיס שנראה לי שעונה על הדרישות לי http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=5104909#detail כולל המחיר מה אתם אומרים שווה לקנות ועם באמת הוא יתמוך בצפיה ב2 ערוצים בו זמנית או שזה סתם חרטה? ולגבי ההקלטות וההמרות לקלטות וידאו לדי וי די אני יסתדר נראה לי עם כל כרטיס.. תודה

22. פירוט נרחב יותר על הכרטיסים במאמר הזה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=42521 "It is obvious now that the official launch is on Monday or Tuesday" כמו כן הפרומו הבא של AMD לגביי יום שלישי הקרוב שכנראה מרמז על השקת הכרטיסים החדשים: http://amd-member.com/campaigns/black/

23. Started by שמוליק2221,

כ. מסך ומסך זה כל מה שאני צריך. זאת הדילמה שלי. עיקר השימוש במחשב הוא משחקים. סביר להניח ואני לא אשדרג כ. מסך בשנתיים - שלוש הבאות. מה אתם מציעים ?

24. ביצועים: http://techreport.com/articles.x/14120/9 האסוס בראש אבל ההבדלים לא גדולים רמת רעש וצריכת הספק: http://techreport.com/articles.x/14120/10 ה-HIS הוא השקט ביותר תחת עומס אבל יש לו מתחרים צמודים.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים