עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום.. אז ככה יש לי כרטיס מסך : X1900XT וכרטיס קול מובנה מהלוח אם (ASUS P5WDH DELUXE). חיברתי את הכל כמו שצריך - רואים ושומעים מצויין... אני רואה דרך תוכנה שהמלצתם לי פה (WINDVR). הבעיה היחידה שיש זה ששומעים מצויין אבל שאני מקליט דרך התוכנה אז הוידאו מעולה (כי לחצתי להקליט באיכות הכי טובה שיש) אבל מבחינת ווליום - זה ממש חלש... והגברתי הכל ולחצתי בהגדרות של השמע להגביר וגם בהגדרות של התוכנה עצמה וכלום לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה ? איזה עוד תוכנה מומלצת לשימוש לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט ? תודה על העזרה וסליחה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by D-Viper,

אולי השאלה קצת מטופשת: יש לי במסך ה-LCD שתי חיבורים-DVI (הדיגיטלי) והאנלוגי. אז השאלה שלי היא האם לחבר את שתיהם? כי בינתיים חיברתי רק את הדיגיטלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. אז ככה, חיברתי רואים הכל טוב ויפה אבל שרואים סרט או משהו וידאו לא רואים אותו בטלוויזיה פעם הצלחתי איכשהו לראות בשניהם ת'וידאו יש ברשותי Radeon 9800 Pro ALL IN WONDER אשמח לעזרה, בתודה איתי

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by David-Z,

אהלן. בשעה טובה קניתי את הכרטיס Twintech GeForce 9800gt 512mb DDR3 עכשיו ראיתי שיש לו חיבור חשמל, מחיבור 6 פינים שחור לשני חיבורי 3 פינים לבנים של הספק כוח. השאלה שלי היא - האם יש צורך לחבר אותו בכלל לספק כוח? ואם כן, האם יש צורך לחבר אותו ל-2 חיבורים לבנים? אחד לא יספיק? תודה!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 00:37:41 הינה תמונה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 01:07:44אופס, זה נשלח שלוש פעמים[attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bennnn,

שלום יש לי גי פורס 7950gt לagp וטלויזיה סמסונג a 450 32 אינטש.אני מחבר לכרטיס כבל dvi to hdmi הכל טוב ויפה.אבל עדיין אני לא רואה את המסך מחשב ממש טוב,כלומר את ההתחל והכל זה למטה. מכיוון שהרזולוצייה 1024 על 768. אם אני מעלה זה 1280... העניין שהטלויזיה הרזולוצייה הטבעית שלה היא 1366x768 איך אני מגדיר שהרזולוצייה תהייה מתאימה בידיוק?? ועוד שאלה האם הכרטיס הזה נקרא תומך hdmi? תודה לכולם...

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. Started by Baz34,

לאחרונה קניתי את הכרטיס EVGA8800 GTS 320 SC , שאלתי היא בעומס לאיזה טמ"פ יכול הכרטיס לעלות וזה עדין יחשב בגדר נורמלי? כרגע אני רואה שלאורך זמן בעומס הוא עולה ל-67 מעלות , מה סף הטמ"פ העליון התקין והאם יש אפליקציה לבקרת טמ"פ ל-GPU בסביבת VISTA תודה מראש

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by Tomerm,

יש לי שלוש שאלות קצרות וחשובות. 1. מהי טמפ' תקינה של כרטיס GIGABITE RADEON 9600 Pro בשעת עבודה ? 2. מעבר לאיזו טמפ' אני אמור להבין שמשהו לא בסדר בקירור המחשב. 3. איזו תוכנה בודקת את הטמפ' ומהיכן ניתן להוריד אותה ? הרבה תודות. הסיבה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות זה כי המעבד והלוח הם בטמפ' 46 - 48c כך שזה נורמאלי, הייתי רוצה לדעת שגם הכרטיס מסך לא מתאמץ יותר מידי.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by amirusus,

אחרי כשעה -שעה וחצי משחק ב cod האם הטמפרטורה של בכרטיס גבוהה מדי? מצ"ב צלום מסך של pc wizard [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  10. שלום לכולם לא מזמן קבלתי את הכרטיס XFX EXTREME 8800GTX שעומד כרגע על OC של 630\2000 שאני משחק הרבה זמן בקרייסיס הטמפ מאמץ היא 78 ומנוחה 57 האם זה תקין? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  11. Started by Xiao Xiao,

שלום, אני עובד הרבה שעות ביום על המחשב (4-6) ולפעמים נוצר מצב של טשטוש שאני לא יכול להביט במסך מרוב איבוד פוקוס ולפעמים כאבי ראש. אין לי משקפיים ואני משתמש בCRT 17 אינץ'. המליצו לי לעבור לLCD ורציתי לדעת האם זה באמת יפתור לי את הבעיות של צפייה במחשב? אם מישהו מכיר פתרון אשמח לשמוע... (פרט לעצה להפסיק להתמש במחשב... ). תודה מראש, אורן.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Idan-h,

מה יותר טוב נמוך או גבוה? כלומר מה יותר טוב 1:450 או 1:550. מה זה אומר בכלל? תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין בלבנות מחשב מולטימדיה, ואני רוצה שבין השאר הוא ידע להקליט מהממיר, כמו "דיוידי מקליט". רציתי לדעת אם יש כרטיס טלוויזיה שמסוגל לעשות את זה, מה יכולות המינימום הנדרשות מהמחשב בשביל לבצע פעולה חלקה (דרישות מינימום) ומה המחירים של הדגמים השונים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by FoxHounder,

מה ההבדל בין מסך LCD שיש בו רק יציאה אנאלוגית (RGB) לעומת מסך עם 2 יצאות אנלוגיות RGB ויציאת DVI-D? האם יציאה דיגיטאלית נותנת לי משהו והאם זה שווה את ההפרש במחיר?(800 ש"ח)

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by bermangroup,

אהלן רציתי לדעת אם בדגם של הכרטיס הנל http://www.skypc.co.il/pl_product~S485512D3B~8~0.htm יש אפשרות לחיבור ישיר בין יציאת HDMI בכרטיס אל חיבור HDMI בטלויזיה ללא מתאם בכרטיס מסך. ואם לא, הייתי רוצה המלצה על אחד שיתאים מחברת ייצור אחרת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by ward,

שלום לכוולם אני כבר גולש באתר באופן קבוע יותר מ4 חודשים אבל אני עכשיו חדש בפורמים פה .. אני צריך קצת עזרה אם שפר לבקש ממכם כי אני רואה שיש פה פורם רציני! תודה מראש.. מה זה יציאת DVI ו VIVO ו TV OUT (TV OUT אני מכיר מה זה אבל אני צריך כזה בפירוט ומה משמשת כל אופציה ומה הצרכים שלהם במחשב .. תודה? ?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by Quellious,

שלום, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס ישן עם שתי יציאות עגולות: אחת S-OUT ואחת C-OUT למה הן משמשות? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת מה אני עושה כדי לברר איזה חריץ לכרטיס מסך יש לי,בדקתי עם CPU-Z ובחוצץ של הלוח אם איפה שאמור להיות כתוב איזה סוג הכל היה ריק איך אני יכול לברר את זה?רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולא יודע איזה מתאים למחשב. כרגע יש לי כרטיס on-board . תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by VortexD,

הכרטיס מסך החדש של ati שמבוסס על הR600 כמה הוא יעלה בערך וגם כמה יעלה ספק טוב שיהיה מסוגל להריץ אותו ומערכת מבוססת קונרו מבקש השערות אם אתם לא יודעים אין צורך להגיב

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by GILGILGIL,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by visitor,

שלום, אני מרכיב מחשב לעבודה גרפית, אני עובד בעיקר עם אפטר פוטושופ ומאיה לצורך העיניין. הבנתי שה QUADRO FX1500 כרטיס מעולה. השאלה שלי אילו כרטיסים בסדר גודל שלו יש עוד(אני לא הולך לעבוד בSLI) ? אולי ATI? האם הוא לא יהיה מיושן אוטוטו ואם בכלל שווה לקנות כרטיס QUADRO ולא GEFORCE ? המעבד הוא E6600 והלוח P5B DELUXE. תודה לעונים, פשוט כבר מבולבל מכל העסק הזה.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by RoNi0,

שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by aviadp,

שלום יש לי כ.מסך ATI X1250 מובנה, לפי מה שזכור לי הכרטיס תומך בOPENGL. אך משום מה בפוטושופ הוא כותב שהכרטיס אינו תומך בהאצת חומרה. מצ"ב תמונה התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI , אך רק את הדרייבר עצמו, ללא כל החבילה אשמח לעזרה בעניין אביעד [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by visitor,

שלום, עוד שבוע שבועיים יהיה לי LEADTEK QUADRO FX1500, השאלה שלי היא האם אפשר לחבר אליו שני מסכים עם רזולוציה שונה ולהתאים כל יציאה בנפרד (לצורך העניין - 20" רחב 1050*1680 ו 17" 1024*1280) או שצריך שניים אותו דבר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by tamiravigan,

שלום! אני עומד לקנות בפורים מחשב חדש והתקציב הוא לא ממש גדול,ובחרתי מפרט מצוין שעובד את הדרישות המומלצות של ויסטה אולטימט! אבל הכרטיס מסך גם,אבל יש לי שאלה קטנה אני קונה כרטיס מסך עם ליבת NVIDIA ויש מספר דגמים של כמה חברות שאני מתלבט בינהן XFX,GIGABYTE,GAINWARD וכולם הם GF 7300GS TURBO CATCHE לפי מה שהבנתי זה טכנולוגיה כשנגמר הזיכרון שלו,הוא משתמש מהזיכרון הפיזי של המחשב והם זולים מאוד,יש להם הבדלים? מה ההבדל בין GF7300GS עם TC ובלי? עדיף עם? וחייב להישתמש בTC? אפשר לשלוט עליו ולעשות לו DISABLE? מצטער על השאלות והנה הדגמים: http://logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=372.00;8309 שהוא:Gainward Geforce 7300GS PCX 256MB up to 512MB DVI Video Card http://lo…

• 7 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.