עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amirusus,

אחרי כשעה -שעה וחצי משחק ב cod האם הטמפרטורה של בכרטיס גבוהה מדי? מצ"ב צלום מסך של pc wizard [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  2. שלום לכולם לא מזמן קבלתי את הכרטיס XFX EXTREME 8800GTX שעומד כרגע על OC של 630\2000 שאני משחק הרבה זמן בקרייסיס הטמפ מאמץ היא 78 ומנוחה 57 האם זה תקין? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  3. Started by Xiao Xiao,

שלום, אני עובד הרבה שעות ביום על המחשב (4-6) ולפעמים נוצר מצב של טשטוש שאני לא יכול להביט במסך מרוב איבוד פוקוס ולפעמים כאבי ראש. אין לי משקפיים ואני משתמש בCRT 17 אינץ'. המליצו לי לעבור לLCD ורציתי לדעת האם זה באמת יפתור לי את הבעיות של צפייה במחשב? אם מישהו מכיר פתרון אשמח לשמוע... (פרט לעצה להפסיק להתמש במחשב... ). תודה מראש, אורן.

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by Idan-h,

מה יותר טוב נמוך או גבוה? כלומר מה יותר טוב 1:450 או 1:550. מה זה אומר בכלל? תודה

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין בלבנות מחשב מולטימדיה, ואני רוצה שבין השאר הוא ידע להקליט מהממיר, כמו "דיוידי מקליט". רציתי לדעת אם יש כרטיס טלוויזיה שמסוגל לעשות את זה, מה יכולות המינימום הנדרשות מהמחשב בשביל לבצע פעולה חלקה (דרישות מינימום) ומה המחירים של הדגמים השונים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by FoxHounder,

מה ההבדל בין מסך LCD שיש בו רק יציאה אנאלוגית (RGB) לעומת מסך עם 2 יצאות אנלוגיות RGB ויציאת DVI-D? האם יציאה דיגיטאלית נותנת לי משהו והאם זה שווה את ההפרש במחיר?(800 ש"ח)

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by bermangroup,

אהלן רציתי לדעת אם בדגם של הכרטיס הנל http://www.skypc.co.il/pl_product~S485512D3B~8~0.htm יש אפשרות לחיבור ישיר בין יציאת HDMI בכרטיס אל חיבור HDMI בטלויזיה ללא מתאם בכרטיס מסך. ואם לא, הייתי רוצה המלצה על אחד שיתאים מחברת ייצור אחרת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by ward,

שלום לכוולם אני כבר גולש באתר באופן קבוע יותר מ4 חודשים אבל אני עכשיו חדש בפורמים פה .. אני צריך קצת עזרה אם שפר לבקש ממכם כי אני רואה שיש פה פורם רציני! תודה מראש.. מה זה יציאת DVI ו VIVO ו TV OUT (TV OUT אני מכיר מה זה אבל אני צריך כזה בפירוט ומה משמשת כל אופציה ומה הצרכים שלהם במחשב .. תודה? ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by Quellious,

שלום, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס ישן עם שתי יציאות עגולות: אחת S-OUT ואחת C-OUT למה הן משמשות? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת מה אני עושה כדי לברר איזה חריץ לכרטיס מסך יש לי,בדקתי עם CPU-Z ובחוצץ של הלוח אם איפה שאמור להיות כתוב איזה סוג הכל היה ריק איך אני יכול לברר את זה?רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולא יודע איזה מתאים למחשב. כרגע יש לי כרטיס on-board . תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  11. Started by VortexD,

הכרטיס מסך החדש של ati שמבוסס על הR600 כמה הוא יעלה בערך וגם כמה יעלה ספק טוב שיהיה מסוגל להריץ אותו ומערכת מבוססת קונרו מבקש השערות אם אתם לא יודעים אין צורך להגיב

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by GILGILGIL,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by visitor,

שלום, אני מרכיב מחשב לעבודה גרפית, אני עובד בעיקר עם אפטר פוטושופ ומאיה לצורך העיניין. הבנתי שה QUADRO FX1500 כרטיס מעולה. השאלה שלי אילו כרטיסים בסדר גודל שלו יש עוד(אני לא הולך לעבוד בSLI) ? אולי ATI? האם הוא לא יהיה מיושן אוטוטו ואם בכלל שווה לקנות כרטיס QUADRO ולא GEFORCE ? המעבד הוא E6600 והלוח P5B DELUXE. תודה לעונים, פשוט כבר מבולבל מכל העסק הזה.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by RoNi0,

שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by aviadp,

שלום יש לי כ.מסך ATI X1250 מובנה, לפי מה שזכור לי הכרטיס תומך בOPENGL. אך משום מה בפוטושופ הוא כותב שהכרטיס אינו תומך בהאצת חומרה. מצ"ב תמונה התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI , אך רק את הדרייבר עצמו, ללא כל החבילה אשמח לעזרה בעניין אביעד [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by visitor,

שלום, עוד שבוע שבועיים יהיה לי LEADTEK QUADRO FX1500, השאלה שלי היא האם אפשר לחבר אליו שני מסכים עם רזולוציה שונה ולהתאים כל יציאה בנפרד (לצורך העניין - 20" רחב 1050*1680 ו 17" 1024*1280) או שצריך שניים אותו דבר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by tamiravigan,

שלום! אני עומד לקנות בפורים מחשב חדש והתקציב הוא לא ממש גדול,ובחרתי מפרט מצוין שעובד את הדרישות המומלצות של ויסטה אולטימט! אבל הכרטיס מסך גם,אבל יש לי שאלה קטנה אני קונה כרטיס מסך עם ליבת NVIDIA ויש מספר דגמים של כמה חברות שאני מתלבט בינהן XFX,GIGABYTE,GAINWARD וכולם הם GF 7300GS TURBO CATCHE לפי מה שהבנתי זה טכנולוגיה כשנגמר הזיכרון שלו,הוא משתמש מהזיכרון הפיזי של המחשב והם זולים מאוד,יש להם הבדלים? מה ההבדל בין GF7300GS עם TC ובלי? עדיף עם? וחייב להישתמש בTC? אפשר לשלוט עליו ולעשות לו DISABLE? מצטער על השאלות והנה הדגמים: http://logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=372.00;8309 שהוא:Gainward Geforce 7300GS PCX 256MB up to 512MB DVI Video Card http://lo…

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by tombraider,

שלום, אני שוקל לרכוש את HD 4870X2 המסך שיש כרגע ברשותי הוא מסך CRT "19 של סמסונג שתומך ברזולוציה של 2048X1536 האם שווה להשקיע בכרטיס כפול שך 4870 או ביחיד ביחס לרזולוציה????????? תודה לעונים :yelclap: :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  19. היי, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הבא http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/28249/cat/34 אבל לא מצאתי את הכרטיס הזה בגוגל, גם לא את הקופסא שיש בצילום. מישהו יודע אם זה אכן 6850 ? ואם כן איזו גירסה זו ? וכמובן האם המחיר משתלם או שאפשר להשיג משהו טוב יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lompy,

לא שאלה על כרטיס מסך אבל נראה לי שזה המקום הנכון לשאלה , אם לא תעבירו לפרום הנכון בבקשה. יש לי מחשב נייד X240 של לנובו עם יציאת MINI DISPLAY PORT , אין לו יציאת HDMI. אני רוצה לחבר אותו לטלוזיה ושיעביר video ו audio. לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת כבל כזה אבל מצאתי את אילו ב EBAY http://www.ebay.com/itm/Mini-Display-Port-DP-Male-to-HDMI-Male-Adapter-Cable-3M-10ft-for-MacBook-Air-YU-/161251869196?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item258b5c420c http://www.ebay.com/itm/3-6-10Ft-1-2-3M-Gold-Mini-DP-Display-Port-Male-to-HDMI-Male-HDTV-Mac-Cable-New-/111415181765?pt=US_Video_Cables_Adapters&var=&hash=item19f0dcc1c5 http://www.ebay.com/itm/White-6FT-10FT-Thunderbolt-Min…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לאחרונה שוטטתי בפורום, ויש לי כמה שאלות על כמה מושגים שאני לא מבין.... 1. מה זה FPS? מה זה אומר? 2. מה זה פילטרים במשחקים? 3. מה זה כל ההגדרות AA וכדו'? 4. מה זה בדיוק להגדיר משחק על HIGH לדוג'? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום יש לי מחשב עם מעבד Core i3, שכידוע כולל GPU בתוכו. מהסיבה הזו אין לי כרטיס מסך במחשב (אני לא משחק במשחקים, לכן לא טרחתי לקנות). בזמנו כשקניתי את הלוח אם והמעבד, עברתי על כל ההגדרות ב-BIOS, והיום נזכרתי שיש הגדרה אחת שלא שיחקתי איתה, והיא ההגדרה הבאה: זה נשאר מכוון עוד מההתחלה על 128MB, שאותם הוא לוקח מזכרון ה-RAM של המחשב. כשנכנסים ל-Setting הזה, האפשרויות הן עד 1GB: השאלה שלי: באיזה פעולות גרפיות יורגש הבדל, כשמשנים את גודל הזכרון המוקצה ל-GPU? ובאיזה פעולות גרפיות לא יורגש הבדל, בין אם נהיה על 128MB ובין עם על 1GB? אני מניח שבצפייה בסרט …

23. שלום יש לי כרטיס מסך שחבר שלי הביא לי 8500GT 128bit של saparkel משהוא כזה. עכשיו שמדליקים את המחשב תמיד זה כותב איזה כרטיס הוכנס אז כתוב שיש 256MB. עכשיו בווינדוס יש במאפיינים>הגדרות>מתקדם>מתאם זה כותב 512MB ויש שם איזה כרטיסיה של NVIDIA וגם כותב 512MB. וגם בGTA IV זה מזהה 512MB. יש על הכרטיס כתוב 256MB?? לאיזה נתון להאמין? יתכן שזה טריק שצרבו ביוס לכרטיס מסך (הביוס שמדליקים את המחשב זה כותב על הכרטיס מסך כמעט בכל כרטיס זה כך אפילו בTNT1). תודה לעונים. ומנהלים. אני לא יודע למה כל פוסט שלי הכותרת לא טובה. אני בכתה ח' טוב על תבואו אלי בטענות. ועל תגידו לי תיקנה 9600 זה 520 שח למה כי אני מיסתפק בכרטיס הזה עם OC נחמד למרות שאני צריך רזולוציות גבוהות)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. היי לכולם.. החלטתי לבדוק את כמות הזיכרון של כרטיסי המסך המנוצלת אצלי במשחק BF3, במפה GULF OF OMAN מבדיקת צריכת הזיכרון עם כרטיס אחד בתוכנת MSI afterburner הגעתי ל-1600 MB. כאשר עברתי לתצורת קרוספייר באותה מפה, מבדיקה עם MSI afterburner צריכת הזיכרון לשני הכרטיסים הגיע ל-3040 שזה כבר קצה גבול הזיכרון המוקצה לשני הכרטיסים. האם זה צריך להיות כך וזה בעצם שילוב של שניהם ביחד או שיש כאן בעיה? הרי BF3 לא צורך יותר מ1800 MB לפי מה שהבנתי. האם זה נכון שכרטיסי HIGE END צורכים פחות זיכרון במשחקים מאשר כרטיסי MID?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  25. נגיד כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 אם יש לו 32 מגה או 64... זה הבדל רציני?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים