עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך אני מכוון בכרטיס מסך 2600 ATI טמפרטורה צבע ל-6500 מעלות כמו שניתן בכרטיסי נווידיה לאנשים שמבינים

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  2. אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by NIR36,

שלום לכולם לפני שנה (08/2006)רכשתי בנעה מחשבים כרטיס מסך X1900XT של CONECT3D עם 3 שנות אחריות הכרטיס התקלקל והחלפו להופיע נקודות וארטיפיקטים. הכרטיס נקנה עם קירור זלמן שהורכב בחנותץ לאחר שהבאתי להם את הכרטיס הם ביקשו שאשלח גם את הקירור "המקורי". עשיתי כך ולאחר מספר ימים קיבלתי מהם טלפון שהקירור ניזוק(למרות שהיה ארוז היטב בפצפצים בכמה שכבות-דבר שנשמע לי מופרך לחלוטין). הם הציעו לי חלופות נחותות משמעותית כגון HD2600XT וX1950GT כמו כן הציעו לי X1950XT של ספיר תמורת תוספת של 450 ש"ח. אמרתי שאני צריך לחשוב וכו'. בתנאי האחריות של החברה ובתקנון רשום ש"החברה תיתן תמורת האחריות כרטיס אחר שווה ערך\ביצועים או אף גבוהים יותר." לדעתי יש כאן רצון "לגזור עלי קופון" ולהתחמק מהאחריות נושא…

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  4. השאלה בכותרת יותר נכון הבקשה אבל מה אתם אומרים יעבדו לי המשחקים חלק יעני cod 2 hl2 nfsmw doom 3 כאלה על כרטיס של בין 1500 - 2000 שח וכמה זמן הוא יחזיק ??

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  5. אם יש בכלל הבדל... אני ישמח לדעת תודה רבה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by TimoTy,

אני רוצה לצרוב ביום מ-5900 ל-5950U איך אני עושה את זה.!?!? תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by qpalzm,

1) שמתי לב שאצל חלק מהיצרנים גירסת ה-GT מגיעה עם אותו קירור כמו גירסת ה-Ultra. האם זה אומר שבמהירויות סטוק ה-GT יותר קר? והאם זה אומר שלשני הכרטיסים יש פוטנציאל אוברקלוק דומה? 2) איזה סט דרייברים יוציא את מקסימום הביצועים מהכרטיס שלי?

8. Started by ea666,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח הזה GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 וכתוב במפרט של הלוח אם 1x AGP slot (8x/4x-AGP 3.0 compliant), supports 1.5v display card only ובאתר של ATI רשום Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon® or higher with AGP 8X (0.8v), 4X (1.5V) or Universal AGP 3.0 bus configuration (8X/4X) זה אומר שאני לא אוכל להשתמש ב AGPX8? בלוח הזה? והאם הכרטיס יעבוד לי כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת מה אני עושה כדי לברר איזה חריץ לכרטיס מסך יש לי,בדקתי עם CPU-Z ובחוצץ של הלוח אם איפה שאמור להיות כתוב איזה סוג הכל היה ריק איך אני יכול לברר את זה?רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולא יודע איזה מתאים למחשב. כרגע יש לי כרטיס on-board . תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  10. שלום לכולם, אני קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני כשנתיים +, כאשר ישנה אחריות לעוד כשנה. בחודשים האחרונים הכרטיס החל להרעיש ולפגום בביצועי המחשב, כשלהבנתי המאוורר המובנה עליו מתחיל לזייף. ברצוני לממש את האחריות על הכרטיס בKSP שם הוא נקנה, אם זאת כפי שמוזכר מעלה, פתחתי את הכרטיס ל6970 ע"י צריבת ביוס חדש עליו. רציתי לדעת האם עצם החלפת הביוס עלול לפגום באחריות הכרטיס, ובמידה שכן האם עליי לצרוב מחדש את הביוס של ה6950, או שאין אם זה בעיה והחנות תממש את האחריות בלי לעשות לי צרות על זה. אשמח גם לשמוע מאנשים שמימשו אחריות בKSP (רעננה בפרט) והאם אני צפוי לבעיות מיוחדות איתם . תודה מראש לעונים, חיים

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  11. 1. איך זה ש?Forsa 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E (RETAIL)? עולה רק 790 (k.s.p) מה ההבדל בינו לבין 6600gt אחר שעולה נגיד 1200 (ראתי שללידטק יש אחד כזה)?? 2.האם יש הבדל מהותי בין ה6600GT לבין הx800gto והאם הוא שווה את הכסף? 3. כמה עולה ה6800gs הכי זול? (ראיתי בksp שיש ב-1400 אבל הוא 256MB ככה שניראה לי שיש יותר זול)

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  12. מחפש אחר הכרטיס: 6200 AGP אלה מהסוג שאפשר לפתוח לו תצינורות עיבוד אם אפשר חנות מאיזור הקריות תודה ענקית לעזורים.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  13. Started by eladbu,

מה ההבדל בין הביצועים של ה CCC4.12 לבין הביצועים של הדרייבר הרגיל 4.12 והאם ב CCC יש יותר אופציות? ולמה אני שואל???כי אני פשוט מוצא את הCCC לא אינטואטיבי קשה יותר! וסתם מעיק על קלות התפעול אני עובד עם 9800פרו ועידכנתי ל CCC אפשר לחזור לישן הטוב?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי כרטיס של ATI 9500 PRO מיוצר על ידי ATI והורדתי את הדרייבר של אומגה מהאתר של WWW.OMEGADRIVERS.NET ושאני פותח את הקובץ לפניי שהוא מתקין את הדרייבר הוא שואל אותי איזה סוג של דרייבר אני רוצה ורציתי לדעת מה זה כל דבר האפשרויות שלי הם: 1.NORMAL OMEGA DRIVER 2.SOFTMOD 9500 OMEGA DRIVER 3.SOFTMOD 9800SE OMEGA DRIVER רציתי לדעת מה זה כל דרייבר ומה הכי מומלץ לכרטיס שלי יש לי את הקירור המקורי של הכרטיס תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  15. Started by masterb,

חבר שלי נוסע לסין והונג קונג ביום רביעי הקרוב. אני מענויין לשדרג את ה FX5700LE שלי ל 6600GT להלן מספר שאלות בתודה מראש לעונים: 1. לא הצלחתי לבדוק מחיר הכרטיס בסין/הונג קונג האם משהו מכיר אתר רלוונטי ? 2. האם הכרטיס יכול בכלל לעבוד על המחשב שלי בצורה יעילה : AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Total Physical Memory 384 MB Motherboard Info Manufacturer BIOSTAR Group Model M7VIB BIOS Vendor Award Software International, Inc Slot 6/6 (AGP) NVIDIA GeForce FX 5700LE (Omega 1.5303) Order 0 Designation AGP Type AGP Data Bus Width 32 b Details In Use, Long Device Class Display IRQ 11 3. האם יש חשיבות משמעותית לחברה ?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  16. Started by MiGHTyDuCK,

היי. יש מספר מסכים שאני מעוניין בהם אבל בכל החנוניות שמוכרים אותם אין להם תצוגות זה מאוד מוזר ! ומאוד מרגיז ! אני רוצה לראות את המסך בעיניים לפני שאני קונה אותו יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים האלו ? המסכים היחידים שיש כמעט בכל חנות זה ה SAMSUNG 913N ועוד אחד של BENQ ו MAG זה מתסכל אני מעוניין ב SONY S94 SONY S95 Viewsonic 191 Viewsonic VX912 LG 1980Q LG 1905H IBM L190P תודה רבה למי שעוזר ארז

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. Started by derdevil,

שמעו את האמת תכננתי את כל המחשב הבעיה שלי זהה הכרטיס מסך אני רציתי לקנות את זה: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO אבל עכשיו ראיתי שיצא את זה: XFX GeForce 7800GT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO PCI-E PV-T70G-UDE שהוא יותר זול אבל רציתי להתייעץ איתכם איזה לקנות ולמה....ואם יש הבדל שמצדיק את ההבדל במחיר????

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. התקנתי אותו ומאז המערכת הרבה יותר יציבה ולא קורסת לי כל כמה דקות. בבדיקה שעשיתי על C&C3 ובצפייה בHD התמיכה סוף סוף טובה. עדין הדרייבר הזה לא שוחרר רישמית הוא מופיע באתר הנ"ל http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=15

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  19. Started by TheShadow,

אני לא קונה אבל אני רוצה לברר בקשר למשו..

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  20. Started by fatalico,

מחפש כרטיס מסך בתקציב של 800 שקל. כיום מחזיק ב ס800GT של POWORCOLOR והוא לא מספק אותי. מבקש השוואה ביניהם מבחינת ביצועים אם יש. העין נמשכה ל8600GTS, האם הוא אכן הטוב ביותר לתקציב?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by realizer,

שלום,קניתי מסך סמסונג 753DFX לפני שבוע, יש לי תופעה מוזרה- מופיעים לי לפעמים למעלה על המסך עיוותים כאילו המסך נמתח ונמשך לכיוון ימין. הפתרון לבעיה הוא לכבות ולהדליק את המסך ? האם הבעיה היא במסך ? או יכול להיות בכרטיס מסך יש לי כרטיס ישן של 8 מגה... אני משתמש ברזולוציה 1024-786 תודה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by dabaz,

אני מחפש מסך 17 LCD שלא יעבור 3000 ש"ח עם חיבור DVI. שימוש בעיקר למשחקים וקצת עבודה משרדית. הבנתי שה-Hyundai Q17 טוב וגם לא יקר יחסית, אז אני צריך את עזרתכם פה. אני לא כלכך מבין בזוית ראיה, אז מה הזוית האופטימלית/סנדרטית ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  23. חברת PowerColor הוציאה את הכרטיס PowerColor X800GT 256MB 256BIT Extreme לפני מספר שבועות,שאמור להיות הX800GT החזק ביותר בשוק עם קלוקים גבוהים וקירור יותר טוב,מתי הכרטיס יגיע לארץ והאם בכלל ימכרו אותו בארץ?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  24. האם יש אפשרות להגיע לאיכות שווה של בערך גיפה 6600 או טיפה יותר באוברקלוק סביר ל-9800 פרו אחרי מוד ל-XT???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.