כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
טוב אז יש לי את הATI 4770 512mb רציתי מה הערך שלו ואם הוא כרטיס מסך טוב מספיק להרצת מישחקים על MAX
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחפש אחר הכרטיס: 6200 AGP אלה מהסוג שאפשר לפתוח לו תצינורות עיבוד אם אפשר חנות מאיזור הקריות תודה ענקית לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
איזה רזולוציות ורמות איכות רוב המשתמשים מפעילים ב3DMARK?!...ז"א איך זה אפשרי להשוות תוצאות בין אנשים אם כל אחד משתמש ברזולוצייה שונה וכו'..יענו אם אני כרגע עושה benchmark ל8800GTS על רזולוצייה 1600X1200 עם כל האפשרויות למיניהם פעילות ואני מקבל נגיד משהו בסביבות ה 7-6פלוס ומישהו אחר שעושה באנצ' לבואו נגיד 7950GT שלו עם רזולוצייה 1024X768 עם חלק מהאופצויות מכובות ומקבל משהו די קרוב לתוצאה...אז איך אפשר להשוות?!...האם יש רף מסויים שצריך להשתמש בו למען השוואות?!...או שפשוט כדאי כל פעם שאתה רוצה לדבר על התוצאה שלך מומלץ שתרשום את כל פרטי הבאנצ' שעשיתה?!... לתראד הזה אין תכלית או קשר אין סיבה או משמעות סתם המוח שלי עובד שעות נוספות לאחר 12 שעות עבודה+שעתיים ....."מחקר"...חיחיחי
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ( עזבו לא משנה כרגע למה) הכרטיס הוא: Intel® 82945G Express chipset family הכרטיס הקודם שלי היה Geforce FX5200 128MB רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב? (אני יודע ששניהם חלשים) תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ? ATI Radeon 9600XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI Video Memory 128MB Memory Type DDR Core Clock 500 MHz Memory Clock 600 MHz or XFX GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR II / AGP 8X / TV Out & Dual DVI Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz Memory Data Rate 900 MHz Memory Bandwidth 14.4GB/sec.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. ד'א אין לי מושג אם הלוח אם שלה הוא AGP או לא אז אני סומך עלייכם שתתנו לי משהו מתאים תודה ואני גם צריך ספק כוח חדש למחשב שלי AMD Athlon 2800 XP gigabyte 7vmrz-400 512mb ddr ram leadtek 7600GT 256mb Creative sound blaster.. צורב DVD וכונן רגיל אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזאת והכל יעבוד לי טוב שהספק יהיה גג עד 250 ש"ח שמעתי שיש ספקים טובים ב- TMS אבל הקטע שאני צריך ש…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני משחק ב FEAR COMBAT ובזמן האחרון התחילו להופיע תקיעות בלי ששיניתי את ההגדרות מה אפשר לבדוק ???
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי ויסטה 32 ומאז חיפשתי רבות את הכלי המצויין שהיה בעבר nView הכלי לא קיים כרגע בדרייבים הכי החדשים של נוידיה... ולא נראה לי שהם מתכננים מתישהו להוציא כזה.. האם מישהו מכיר כלי חלופי? חיפשתי פה בפורום וגם בפורומים בעולם ולצערי לא מצאתי האם מישהו בכל זאת מכיר משהו ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי כ.מסך חדש Sapphire X1650XT 256mb. בקיצור רשום באתר היצרן את התדרים של הזכרונות והמעבד הגרפי: X1650 XT core (600MHz) 256MB / 512MB GDDR3 Onboard Memory (1400MHz) אז פתחתי ATI CATALYST CENTER ושם רשום שהתדרים הם 600\700 לליבה ולזכרונות (בהתאמה). זה נראה לי מוזר... אז הורדתי ATI TOOL ושם בכלל התבלבלתי :s05: אהה והטמפ' בהמתנה היא 54 ובמאמץ מגיע ל80 ולפעמים עוברת קצת. זה בסדר? צירפתי תמונה. תגידו לי בבקשה איך אני אמור לפרש את מה שאני רואה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יחזיק? או שיש צורך להשקיע הון תועפות ב640? (וכן, 400שקל זה הון תועפות) או אולי בכלל לקחת משהו מהדור הקודם, כמו 7950? כי גם ככה D10 עדיין לא בשל, ואף אחד לא יודע את הביצועים האמיתיים של ה88 על משחקי D10? מקום טוב לחסכון? או שאני טועה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, בנתיים אני לא משחק במשחקים ולכן אני גם לא כל כך עוקב אחר כל המגמות והכרטיסים החדשים בשוק. בגלל זה אני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של כ-1500 שקל לכרטיס מסך טוב שיהיה אצלי כשנתיים (ואני מבין שהוא לא יריץ את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה אבל העיקר שיריץ בצורה סבירה) ואני מוכן לחכות (גם כמה חודשים) בשביל לקנות את הכרטיס הזה. השאלה שלי היא איזה כרטיס לקנות ומתי תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם. תמיד חיברתי את המחשב לטלוויזיה והכל עבד יפה ללא בעיות, ורק היום משהו השתבש לי שם. אני פתאום רואה בטלוויזיה בשחור לבן למרות שהגדרתי כצבעים. הסרתי את הדריבר של הכרטיס מסך לחלוטין, והתקנתי אותו שוב, ועדיין רק שחור לבן ולפעמים גם לא רואים כלום. עשיתי התקנת אשף הטלוויזה בריבוי מסכים חדשה ועדיין לא עובד. הכבל בסדר גמור. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חברה הערה: בסוף התקנתי מקודדים מעודכנים לMPEG2 והבעיה הסתדרה. יש לי כרטיס טלויזיה חדש אשר נקרא ProVision PCTV XTREME. הכרטיס הגיע יחד עם התוכנה InterVideo WinDVR 3. השתמשתי בתוכנה הזאת כדי להקליט וידאו שמקורו במכשיר וידאו חיצוני. הוידאו שהקלטתי הינו בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך את הקובץ לפורמטים DivX/XviD לצורך חיסכון במקום. אחרי חיפוש קצר בגוגל ניסיתי 3 תוכנות אקראיות לקידוד בפורמטים אלה. לא משנה באילו תוכנה או פורמט אני בוחר לקידוד הוידאו (גם אם אני בוחר בUncompressed Video) כאשר הקידוד מתחיל הוא נסגר רגע אחרי עם הודעת שגיאה ג'נרית של וינדוס, כלומר בלי שום הסבר מיוחד על התקלה. הערה: ניתן לצפות בקובץ במדיה פלייר בלי שום בעיה (ואף בנגן מובנה שקיים באחת התוכנות איתה ניס…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש מסך כמו שמתואר בכותרת שיעבוד טוב במשחקים כבדים. אני חשבתי על המסך הזה: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp 16ms למרות שלפי הביקורות הרמקולים שלו מקדימה גרועים, אני לא חייב רמקולים על המסך, אשמח לעוד הצעות בערך במחיר של המסך הזה. 2500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני מנסה למצוא את המאמר על חיבור מאורר לעכבר ואני לא מוצההה עם תוכלו לעזור לי תוזה רבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2220 יתחבר לי ללוח אם M2N-MX 6100 AM2 למי שרוצה קישור למפרט של הלוח שלי אז הנה http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=343&model=1338&modelmenu=2 בתודה עידן .
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. יש לי ASUS x800xl ואני מוציא איתו 5200 ב 3DM05 בלי אובר קלוק בלי כלום קירור סטוק רציתי לדעת האם זה גבוה נורמלי או נמוך יחסית לשאר הכרטיסים פה בפורום תודה ד"א כמה אפשר להוציא באוברקלוק עם או בלי vmod
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GT אך אינני יודע אילו מבין החברות היא המשתלמת... יש לי תקציב של 1400-1500 שקל לקניית הכרטיס ואני מתלבט בין החברות הבאות: Leadtek, Asus, Gigabyte מה הכי כדאי? אם יש חברה יותר כדאית מבחינת מה שהיא נותנת אני אשמח אם תרשמו את שמה... הכרטיס צריך להיות עם 512MB ועם 3 שנות אחריות... תודה רבה... נ.ב. אני יודע שיש דיון רשמי על הכרטיס, אבל לעבור 70 עמודים בחיפוש אחר תשובה לשאלה הזו זה קצת אבסורד... אז העדפתי לפתוח פשוט ת'רד וזהו
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קניתי 6600GT ויש לי אפשרות להחליף ריצתי לשמוע הצעות והערות למשהו יותר טוב חריגה אפשרית עד 200 ש"ח הכרטיס עלה לי 600 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
** AGP ** FX6200 ? DDR1 R9550 ? DDR1 Radeon R1550 ? DDR2
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קודם כול אני יודע שיש כרטיסים שיש להם ת hdr + sm3 אבל השאלה אם אני באמת אצטרך את זה כי בכול מקרה עוד שנתיים 3 אני אצטרך להחליף ל מערכת pci e אז גם אני לא יודע כמה להשקיע באמת אני צריך כרטיס שיריץ לי משחקים כמו half-life 2 san andreas bf2 source עם פילטרים או שלפחות יריץ אותם ממש טוב על רזולוציה גבוהה עם high details קניתי לאחרונה Sapphire x1600 pro 512m ב 930 וראיתי שפשוט הוא לא מספיק חזק ופשוט יש לי אפשרות להחזיר ולהחליף בתוספת תשלום וראיתי שיש מלא אופציות בשוק x800gt\gto אני יכול להביא גם x850 pro ואם אני לא טועה גם יש סיכוי טוב לפתוח לו צינורות וגם יש תצד של nvidia 6800 nu\le\gs השאלה אם להם יש כרטיס שגם יהיה חזק ואולי אפילו יתן יכולת לפתוח צינורות כי אז כבר יהיה לי …
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מופיעה לי שגיאה של opengl שהכרטיס לא תומך בו אן משהו כזה...מאיפה אפשר להוריד את ה OPENGL? עריכה יש לי Vסטה + דרייברים בטה של ati ..מישהו עובד עם ויסטה ופריי?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה משפיע על הרעש שהכרטיס עושה? החברה שמייצרת אותו והקירור שהיא שמה? או הבנייה שלו? זתומרת אם יש לי 7600 של חברה ג'נרית ו7600 של נגיד ג'יגהבייט האם הקירור הוא הדבר היחיד שיכול להשפיע על הרעש או שהחברה המספקת יכולה לשנות גם את הכרטיס עצמו?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-