כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום יש לי שאלה האם חיבור S-VIDEO בכרטיס מסך יכול לשמש לי באיזו דרך להעברת צילום וידאו למחשב ? בתודה TZ
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ומה זה אומר אם הכרטיס מסך שלי קיבל : GFX 6261 CPU 9207 -------------- 46719
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני בהתלבטות, יש מסך של SAMSUNG 930B .. 19 עם 8MS וניגודיות של 700:1 מסך עם נתונים טובים מאוד.... ויש LG דגם L193SA שהוא משמש גם כטלויזיה מחברים אליו גם את הממיר של יס ,,,, המחשב וגם את הממיר של YES , 12MS וניגודיות 500:1 .... המחיר לא משנה לי , , מה עדיף ?????? האחד נתונים טובים יותר SAMSUNG , , , והשני משמש גם כטלויזיה .. למרות שטין לי שימוש יותר מדי במכשיר כטלויזיה HELP ....
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת לעיל... מעוניין מאוד לקנות את הכרטיס 6600GT של גיגהבייט האם כדאי לי והאם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה קצת דפוקה אבל בבכל זאת.. מהו ההבדל בין GeForce 4 MX לMX SE, אני יודע שלSE יש מהירויות 250/333 ולרגיל יש 270/400, אבל האם זה נכון שההבדל העיקרי הוא שלSE יש רוחב פס זכרון 64BIT, ולרגיל 128BIT? אני שואל כי לפני כמה חודשים נהרס ה4MX SE שלי, והוא היה באחריות אז קיבלתי כרטיס מאותו חברה (Inno3D), רק גדול יותר פיזית ועם 128BIT לפי EVEREST וRivaTuner. על הכרטיס כתוב MX(SE) אך הדריבר זיהה אותו כMX רגיל. המהירויות הם של SE. אם זה נכון שההבדל העיקרי הוא ברוחב הפס, אז אם אני אשים על 270/400, יש לי MX רגיל? ומה יותר טוב (לפי הסדר, לא משנה DX)? 4MX 128BIT 9200SE FX5200 64BIT תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אולי מישהו פה יכול לעזור לי... כל פעם שאני מפעיל משחק על כל המסך (FULLSCREEN) המסך נכבה לי... הנורה הירוקה הופכת לצהובה... כאשר אני לוחץ על ALT+TAB כלומר מעביר לתוכנית אחרת רק אז אני יכול לכבות את המסך ולהדליק אותו שוב והוא יעבוד... אחרת אני מדליק ומכבה וזה לא עוזר הוא לא מופעל... מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של זכרון ראשי 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו יש פחות אם אינני טועה 32M לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע Tעבוד רק משחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסPיק זכרון אם היה XP לא ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום ,עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ,וקיבלתי ב 3DMARK ציון 800 , לפני ה oc ,הייה לי ציון של 1662, שזה ירידה משמעותית. איך זה יתכן? אגב עם זה חשוב , התקנתי בדיוק דריוור החדש .5.3
-
-
יש לי שאלה על הכרטיס הזה תגידו לי איך הוא ואם יש משהו יותר טוב ובטוח יש את תמליצו לי על משהו טוב... Gecorce6600 pci express x16 256MB
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
חברה שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס יד שניה למחשב שלא הולך להיות למשחקים בכלל מצד שני אני רוצה אופציה להריץ משהוא עליו (היות ומיועד לאחות קטנה). יש לי חבר מהיימן שאני יכול לסמוך עליו שרוצה למכור לי 9600se של חברת gigabyte כולל אריזה מקורית וכל התוספים, כמה עלי לשלם על זה? אני יודע הכל לגביי הכרטיס ומה היכולות שלו, ברצוני לדעת בכמה אפשר לקנות כרטיס כזה בן חצי שנה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אוקיי אחרי שהתקנתי את הרדיאטור פרו 9800 ( סאפיר ) ועשיתי פורמט, הכל טוב ויפה המחשב עלה אומנם עם מספר תקיעות בהתחלה אבל זה לא קשור כרגע. הבעיה היא כזאת. התקנתי את המשחק אנריל 2 ( מקורי ) והמשחק קירטע בצורה איומה. קצב פריימים איום ונורא ( בערך 15 פריימים בזמן אקשן בשטח פתוח כשהכל על HIGH ). חישפתי את המקור לבעיה ונראה לי שגיליתי. ה AGP בהגדרות היה על 0. 2 האפשרויות האחרות הם 4 ו 8. בדקתי בלוח אם בביוס, והאפשרות שהייתה היא 8 והיא כבר הייתה מסומנת. כלומר ה AGP עבד על 8 כל הזמן. מה עושים ?! האם זאת הבעיה לביצועים הירודים באנריל 2 ? התוצאה באקוואהמארק - 18722 . זה בסדר או שבגלל הבעיה עם ה AGP זאת התוצאה שאני מקבל ?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב חדש והוא קיבל את הרדאון הנ"ל, אני רוצה לדעת אם הוא טוב, והאם הוא יותר טוב מספייר, ובכלל מה הציון שלו בבנצ'מארק..אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאודד!! ואל תגידו למה הוא לא לקח את ה5900xt, (הוא קנה אותו מאייבורי), תודה!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של Elsa. נכנסתי סתם לתוכנה ATI Tool והוא רשם לי שהמהירויות שעון של הכרטיס הם: 378Mhz Core Clock 337Mhz Memory Clock זה לא המהירות שעון האמיתיות. מישהו יכול להגיד לי מה קורה כאן?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש להם את הכרטיס RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI במחיר זול: 750 ש"ח. האם שווה? (או להשקיע עוד 100 ש"ח בחברה מוכרת יותר, Sapphir?)
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש..לא חדיש מדי, אלא סטנדרטי לגמרי..שיוכל להריץ את רוב המשחקים שיצאו לפני שנה/שנתיים באופן סביר. אני דיי מצומצם בתקציב, אז אני לא רוצה לעבור את ה350 ש"ח. אני מתלבט בין Radeon 9200SE 128MB - TV Out לבין Geforce MX440 64 mb AGP x 8T לבין GeForce FX5200 128MB DDR + TVOut אני יודע שהם כרטיסים דיי ישנים, אבל אני פשוט לא צריך יותר מזה אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום! לפני חודשיים~ רכשתי מחשב חדש וזהו המפרט שלו: Intel Pentium 4 2800MHz (Bus: 800MHz, H-T) 256MB 333DDR * 2 GeForce FX5200 128MB אחרי שהפעלתי עליו משחקים כמו Far Cry ו-Doom 3 הוא התחיל להשתעל. הבנתי שהנקודה החלשה אצלי הוא הכרטיס מסך. בהתחלה חשבתי לקנות Radeon 9800 Pro 128MB. אבל 1500~ ש"ח זה הרבה. אז החלטתי להתפשר על RADEON 9600 XT 128MB. כמה שאלות לי אליכם: *האם המחשב שלי יוכל להפיק את כל 100% מה-Radeon9600XT? *עד כמה שונה הכרטיס הזה מה-FX5200 מבחינת ביצועים ואיכות, והאם ההבדל באמת שווה את המחיר הכספי? *איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לרכוש? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1740&catcode=76 ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ברשותי radeon 9600 xt 128mb vivo של asus לאחרונה הורדתי את הנדריברים שמציעים שיפורים למשחק דום ובוא בעת זה שניה לי את התפריטים של התצוגה בwindows וכעת אני לא מצליח לעצות capture מהטלוויזיה למחשב. בנוסף כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בטלוויזיה רואים ממש גרוע בטלוויזיה. תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי כמה עולה הג'יפורס 8800GTX אצל גלקסי מחשבים בבקשה וכמה עולה הג'יפורס 8800GTS אצל גלקסי מחשבים בבקשה ממכם.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס שמתחבר ל-pcie x16 slot ומוסיף ל-board יציאת DVI (ללוחות אם שתומכים בכך): http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm מצאתי כאלה למכירה בחו"ל, לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Molex-DVI-ADD2-PCI-Ex16-Video-Card-ATX-795305005-NEW_W0QQitemZ160090416322QQihZ006QQcategoryZ3762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אך לא בארץ. מישהו יודע אם ואיפה ניתן לקנות כרטיס כזה בארץ ? בתודה, רן
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מערכת בסיסית כאשר הלוח הוא GIGABYTE GA-965G-DS3 (כולל צ'יפ גרפי Intel GMA X3000) השאלה שלי היא אייך הצ'יפ הזה? מה עדיף, לקנות את הGA-965P ללא הצ'יפ ולהוסיף איזה GF7300? תודה
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-