כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש ואני עדיין מתלבט מה לקחת... SLI או כרטיס חזק יחיד.. למסך של אסוס 22 אינץ' רחב.. אני משחק במשחקים כבדים כמו FSX,FS 2004, COD4 כזה סגנון מה אתם ממליצים לי ולמה? [glow=red,2,300][move]תודה[/move][/glow]
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995&PHPSESSID=a9f2df141b6801c5cfbc225b565712d9 עכשיו, יש שתי חיבורים בין בכרטיס לספק 6 פינים האם אני צריך לחבר את שתיהין כי עכשיו חיברתי רק אחד וזה טוב, ויש עוד יציאה מהכרטיב מין חיבור לבן של שתי פינים ואני לא יודע מה צריך להתחבר אליו. אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Mag AH-778 בגודל 17 אינץ'.(CRT) הוא טוב לגיימינג? כי אם כן אין לי סיבה לקנות מסך חדש.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הייתי שם פעמיים אבל לא כל כך שמתי לב לחנות מחשבים (המבחר של האלכוהול שטף לי את הפניםםם חח) יש שם איפה לקנות כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך X16 יכול לפעול ב- X1, X4, X8 ? או צריך כרטיסים יעודיים לזה, ואם כן האם קיימים ? בתודה, shenig
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
המערכת שלי 2 ארד דיסקים מעבד 1.6 לוח אינטל הכרטיס מסך radeon9800np HEC300ART יספיק לי להכל
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ok אז אני מעוניין לקנות כרטיס מסך הכי טוב של AGP . ממה שאני יודע ה-7800GS הכי חזק אבל יש אתר של מבחני ביצועים והם נותנים הערכה לכרטיסים קבלו:http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=297&model2=287&chart=92 אז ממה שרואים פה הכרטיס הוא דיי חלש בדקתי בכל המשחקים ובכל הרזולוציות אני משחק בעיקר cod1 ו cod2 ואני רוצה שיהיה לי הכי הרבה fps שאפשר.. אם למשהו יש המלצה שיגיד לי בבקשה התקציב שלי הוא -2400 שקל לכרטיס מסך. ויש את ה-6800GS 512 SLI נראה לי שזה ל pci-e אם לא אז בבקשה שלחו לי לינק. תעזרו לי בבקשה אני מתלבט המון זמן איזה כרטיס לקנות.. המפרט שלי הוא: Intel 3.0 1 ג'יגה זיכרון לוח אם של AGP תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס 8800 של ASUS. היה לי מסך 19 של PRIMEVIEW. עם המחשב הישן שמתי על 75MHZ. התקנתי את הדריבר האחרון מהאתר של NVIDIA. כשאני מנסה לסדר את הREFRESH RATE הוא מראה לי רק 60MHZ. (ה V של כל הREFRESH המתאימים לא מסומן) ניסיתי כל מני דברים אבל רק אחרי שחיברתי מסך אחר, ואז שוב את המסך שלי, הוא נתן לי לבחור 75MHZ. למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה מבלי לחבר צג אחר?
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני שאפשר יהיה לחבר ללאפטופ ולראות טלויזיה של כבלים (אנלוגי-לא דיגיטלי)
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
צריך הצעות לכרטיס מסך בסביבות 1100 שקל. עם אפשרות לOC יהיה מחובר למסך 19 ו32 (HD READY)
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
העיניין הוא שבזמן האחרון התחילו להופיע רעשים מכיוון המאורר של כ. המסך שלי... הסיבה היא כמובן אבק. עכשיו העיניין הוא שהכרטיס ממוקם אצלי עם המאוורר כלפי מטה לכן אני חייב להוציא את הכרטיס לגמרי ע"מ לנקות את האבק שהצתבר עליו. עכשיו נשאלת השאלה, אם אני אוציא אותו מהמקום ואחזיר, הוא לא יתאפס במערכת(כמו המעבד)?
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג מידע שימושי על כרטיסי מסך במיוחד ישנים שיש ברשותי ולנסות להשוות בין הכרטיסים יש אתר מיוחד לכך? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי זיגזגים כמו מדרגות סביב אובייקטים גם במשחקים גם בווינדוס וגם בביוס סביב הסמל של"ENERGY"עשיתי עדכון לביוס אחרי איפוס כמובן ועדיין הבעייה ממשיכה והיא לא קשורה לווינדוס כי שיחקתי גם בהגדרות של המסך וגם בהחלקת השינון[ANTIALISING] וזה גם לא עזר,יכול ליהיות שהכרטיס מסך שלי נדפק או הביוס אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב, יש לי מסך 20.1 אינטצ' של סמסונג אני מצפב לכרטיס שיתמוך ברזולוציה גבוהה מסך רחב ואיכות תמונה טוב מממיר של הוט אני לא מתעסק בעריכה גראפית וכאלה אבל עדיין אני רוצה שתהייה לי אופציה להקליט סדרות או תוכניות שאני רוצה.. לגבי המחיר התקציב הוא 400-600 ש"ח לא חשוב לי פנימי או חיצני רק שיהיה איכותי... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי כרטיס מסך gf-2 והורדתי את התוכנה TVTOOL (תוכנה מעולה) כדי לראות סרטים גם בטלויזיה אך יש לי בעיה התוכנה נסגרת אחרי 15 דקות מרגע שאני מפעיל אותה יש למישהו תוכנה שלא נסגרת?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני מרגיש קצת טמבל לשאול אותה. שמתי לב שבכניסות של הכ"מ הזה יש רק שני DVI ואחד S-Video והרי לרוב המסכים (שאני מכיר לפחות) היציאה זה הD-Sub (הכחול). מה הקטע? ><
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש מלא גרסאות של 8800GT, עם קירור, בלי קירור, קירור פאסיבי, וכל מיני שטויות... אז אני צריך 8800GT נורמלי, עד 1300-1350 גג! תנסו למצוא את הכרטיס שהכי טוב במחיר הזה. אני מתכוון לעשות OC תודה לעוזרים מראש, גיל
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג ולכן החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שהצפייה במסך תהיה מקסימלית בהתאם למחשב, הידע שלי הינו בסיסי במחשבים וחומרה ככל ולכן אשמח לעזרה מחברי הפורום, אני רוצה לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס שכולל יציאת DVI וגם שתומך במחשב הדיי ישן שלי, פנטיום 4 1.4 לוח אם 400 מגה הרץ, 384 זכרון פנימי של RDRAM (64+64+128+128) מופיע לי בתוכנת האברסט שה-SUPPORTED AGP SPEEDS הוא 4 2 ו-1 והנוכחי הוא 4, לא הבנתי אם הלוח אם תומך עד 4 או שספציפי הכרטיס מסך כרגע הינו 4, דרך אגב הכרטיס מסך הנוכחי GEFORCE 100/200 64 RAM. אשמח לכל הצעה שהיא, ואם חסר נתונים בכדי להחליט איזה כרטיס מתאים, אוסיף. אני מעדיף משהו בסדרת הג'יפורס אך אשמח לעוד הצעות. ראיתי שאולי הג'יפורס 5500 מתאים, ואם …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! 1.תגידו...מה מחדש הדרייבר החדש של אטי(6.12)..הוא אמור לתת שיפור בביצועים? 2.למרות שהתקנתי אותו זה לא התקין לי את ה-ccc למה זה?בדרייבר הזה אין את התוכנה? 3.הדרייבר הזה עדיף או שיותר טוב לי להיות עם האומגה היותר ישן ממנו?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך ati 9200 se 128 mb אני לא מצליח להתקין אותו האם מישהו יכול לתת הסבר אחד לאחד פנטיום 3 500 זכרון 320 mb דיסק קשיח 80 gb
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אמרו לי שהמחיר אמור להיות באיזור ה-200 ש"ח ועד עכשיו מצאתי בלא פחות מ-450 ש"ח. אז אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה אפשר לקנות את זה? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט אופיס וסרטים בלבד, ללא משחקים. האם אני ארגיש בהבדל בין המסכים? האם זה הבדל שווה את ה 700 ש"ח הפרש המחיר בינהם? אלה המסכים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24000 http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353&gsid=10-5
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT..
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני עומד לקבל geforce 4 mx420 (בחינם) ואני צריך לדעת-האם הוא פועל ב1.5 וולט? (הכרטיס הוא של palit הג'נרית) תודה מראש, manbot.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-