עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shashkavil,

בהמשך לשאלתי הקודמת, מה עדיף מבין השניים: POWERCOLOR RADEON 9550 256MB DDR 128 BIT TV/DVI 256 מ"ב זכרון DDR יציאת DVI יציאת TV AGPX8 DIRECT X9 128 ביט ב- 390 ש"ח או PowerColor ATI Radeon 9600pro 256MB 128bit DVI+TV CRT+ DVI + T.V OUT 400/400MHZ 4 צינורות עיבוד IMMERSION AGPX8 ב- 436 ש"ח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by J.allmighty,

שלומות, אני נכנס לתחום שאין לי שמץ מה לקנות ולכן אני פונה אליכם.. אני צריך מסך טלויזיה 30 אינץ LCD שאני יוכל גם לראות טלויזיה עליו אבל גם אפשרות לשחק משחקים דרך המחשב או עבודה שוטפת ועוד איזה כרטיס מסך צריך לעניין ? אנא המליצו כדיי לא כדיי וכדומה ומה הפיתרון הטוב ביותר בשבילי, לגבי התקציב - אני צריך משהוא טוב לא את הטופ שבטופ תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by DAVIDD,

שלום.. חשבתי למכור את המסך שלי כמה אתם חושבים המחיר הריאלי שלו? http://reviews.designtechnica.com/review403.html

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by iyehuda,

האם כרטיס מסך GS 7600 AGP X8 יעבוד על AGPX4 ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. שלום, יש לי PS2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שלי, בגלל שהOUTPUT של הPS2 זה AV והINPUT של המסך הוא VGA/DVI, לא ניתן לחברם באופן רגיל. יש לי כרטיס מסך Radeon HD4850, עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזהשהו דרך לעשות עם זה משהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. מצטער אם אני טועה בפורום אבל לא חשבתי על מקום מתאים יותר(אם טעיתי מנהלים נא להעביר לפורום הרלוונטי) אני זקוק בבקשה לכרטיס שגם ישמש ככרטיס טלוויזיה כך שאוכל להקליט תוכניות והישמוש העיקרי הוא להעביר מקלטות וידאו למחשב באיכות טובה ובכך לצרוב את הסרטים למדיות תודה מראש על העזרה. :bigglasses:

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. קניתי את הכרטיס מסך הזה 1900XTX512 רציתי לדעת איך אני מעביר שאני יוכל לראות גם בטלויזיה וגם המחשב ? השתגעתי הכל ניסיתי ולא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by X-It,

יש לי GEFORCE 6600GT ,מה לדעתכם הדרייבר שייתן לי את הביצועים הכי טובים..?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. שלום רב, מלפני כמה ימים אח שלי קיבל את המחשב של הישן של אבא שלי. כאשר ניסינו להריץ כמה משחקים די חדשים (PES 2008 לדוגמא), המשחק לא עלה. בדיקה העלתה שכרטיס המסך המותקן על המחשב הוא: GForce 4 MX בכבודו ובעצמו אח שלי רוצה לקנות את כרטיס המסך הטוב ביותר אשר ניתן לשים המחשב על מנת שלא יגרום ל"צוואר בקבוק" בביצועים של המחשב. המפרט של המחשב הוא כזה: Pentium 4 3.0 GHZ 768 MB פנימי ולוח אם Asus P4PE שלפי דעתי תומך גם ב- AGP וגם ב- PCI אני צריך שבכרטיס המסך יהיה Pixel Shader 3.0 וכל השאר כבר לא משנה איזה כרטיס מס עולה על הדרישות הנ"ל? בתודה מראש, borissurets

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. האם כרטיס מסך עם כניסה של PCI E יכול להכנס בכניסה של PCI ולעבוד בצורה הטובה ביותר שלו?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. האם PowerColor X800GTO 256MB 256BIT יכול להיפתח ל16 צינורות עיבוד? נ.ב: אל תמליצו לי על Sapphire כי חבר שלי קנה X800GTO2 אצלהם והוא היה פגום ולא היה ניתן לפתוח צינורות,ואני מכיר עוד מקרים כאלה עם Sapphire,ועם אני קונה ATI זה רק PowerColor

13. שלום, יש לי אפשרות להשיג את ה8800GTS 320MB ב1300 ש"ח חדש. הפחד שלי זה שהבגלל שהוא 320MB הוא לא יספיק למשחקים שעומדים לצאת. הבנתי שכבר בBIOSHOCK ההבדל מורגש בין 320 ל640. שווה לחכות ל2900 בכלל? מה המחיר הצפוי של ה2900PRO?

14. יש לי ספק של 400 וואט ואני מתכנן לקנות את כרטיס המסך:x700xt ורציתי לדעת עם הספק שלי יוכל לעבוד איתו??? לינק לכרטיס מסך-http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  15. אני אציג את הסיפור מתחילתו : אני קונה את המחשב החדש שלי בחנות שכונתית ... שהיא בעיקרון עובדת עם מספר ספקים מצומצם אך היא יכולה גם להזמין מספקים אחרים במידה ואני מבקש... הבעיה היא שהוא לא יודע מי הספקים האחרים . בכל אופן תחילה הייתי אמור להזמין 6800 GT של אלבטרון אבל התברר לי שהכרטיס יגיע רק עוד שבועיים , ולא ממש בא לי להמתין.. כתחלופה הוא הציעה כרטיס של GAINWARD 6800 GT שעולה 200 שקל יותר... זאת אפשרות אחת.. אפשרות אחרת היא להזמין מספק אחר , אך אינני מעונין להמתין לכרטיס אם הוא לא בהספקה מידית ... אולי מישהו פה יודעה על הספקים ואם אפשר לדבר איתם ? אפשרות שלישית .. לקחת SAPPHIRE X800 PRO ... עכשיו.. הנני שחקן קאונטר סטרייק ו HL 2 בעיקרון ... ואני לא יודע \ לא סומך על כרט…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by anevsky,

צריך להחליט די מהר - יש לי זיכוי של 700שח באיזה חנות וחבל לי לא לשלב במחיר של המסך. ה IBM מקבל ביקורות טובות מאוד - אבל קשה למצוא עליו מידע ולא מוכנים לתת לי לבדוק אותו בעצמי (יבמ ויבואן) אני יודע שיש לו 360MHZ והוא מסוגל ל 2048X1536 at 80Hz. אבל אני לא יודע מה (אם בכלל)הוא נותן מעבר ל85 HZ ב1200 - 1600 (המומלץ שלו) לSAMSUNG יש את היתרון של BNC. והעובדה ש (לפי ביקורת מהאתר הזה מלפני שנתיים) הוא נותן RR גבוהה מאוד ברזולוציות יותר נמוכות. מה אתם אומרים?? הIBM יוצא לי יותר זול (פחות מ 3K) ואני נוטה לקחת אותו אבל אשמח לשמוע דעות.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by SkyForce,

שלום לכולם!! ה-7900GT אם אפיק AGP אמור להגיע לארץ? ??? ואם כן יש למשהו מושג מתי?? וכמה הוא יעלה..? כי אני רוצה לקנות 7800GS אבל נראה לי שה 7900GT יהיה חזק ממנו בהרבה זה נכון? האם הוא יהיה שווה בביצועים כמו ה 7900 pci-e? תודה לעוזרים אני חושב שזה יעזור להרבה אנשים אז בבקשה כל מי שמבין שיגיבבב.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by Or94,

לחבר שלי יש כרטיס מסך HD4870X2 והוא עושה המון בעיות. יש לו 4GB זיכרון ומעבד Q9550. הוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והוא מתלבט בין GTX570 לGTX580. יש לו מסך 24 אינץ' של סמסונג. איזה כרטיס מסך כדאי?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by hammer_of_light,

שלום. איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף-ראיתי שהם עולים פחות או יותר אותו הדבר: 1)Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או: 2)Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  20. היי אנשים אני צריך את העזרה שלכם הלוח אם שלי הוא תואם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant העם אני יכול לשים מסך חדש במחשב (הבנתי שהכרטיסים החדשים הם AGP X8) והעם יש כרטיסים חדשים כגון geforce 5700/5900 או radeon 9800 וכו' (אני מחפש כרטיס עם 128mb ויותר ולא בדיוק בא לי להחליף את הלוח אם)

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. אני מחפש כרטיס טלויזיה זול ורציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא כרטיס סביר לצפייה בטלויזיה דרך המחשב, כלומר חיבור של ממיר דיגיטלי למחשב והקלטה מדי פעם. השימוש הוא רצוף ויומיומי כלומר זה יהיה הטלויזיה שלי בחדר.... אז בבקשה מי שמבין בזה תגידו לי אם שווה...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by Raul,

יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. חשבתי על 8600GT אני לא מוצא אף אחד שיש לו S-VID. ראיתי את ה LEADTEK אבל בניגוד לחיבור שיש לי יש לו הרבה יותר חורים והשקע לא באותו גודל מבדיקה קלה גליתי שגם ב EVGA וב PNY יש את אותו הדבר (בכרטיסים אחרי אפילו לא היה את היציאה). יש לכם המצלות? עד 800 שקל (כולל משלוח).

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by moris,

היי! אבקש סיוע אחר חיפוש דרייבר כרטיס מסך למערכת 98SE מסוג nVIDIA GeForce2 MX 100/200 יש פה אולי משהו מתאים,אני בכל אופן לא ראיתי: http://www.video-drivers.com/companies/744.htm תודה!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. Started by RazTK,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש וברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך, משהו עם 512MB זיכרון ושייתן ביצועים טובים במשחקים כמו Doom 3 ו-F.E.A.R ברזולוצייה של 1152x864. תודה.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים