כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
צריך הצעות לכרטיס מסך בסביבות 1100 שקל. עם אפשרות לOC יהיה מחובר למסך 19 ו32 (HD READY)
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אחרי השיגעון של 6600GT ו-6600 רגיל החברה מוציאה כרטיס חזק יותר!! בדמות 6800GT http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1512489 זה כמובן 3DMARK 05 תראו איזה תוצאה לא רעה בכלל 10K במהירות סטוק וכמובן הלינק לתמונות ולבדיקות מצטער זה ברוסית אבל זה מה שיש כרגע :-\ http://3dnews.ru/video/gigabyte_3d1_68gt/ תהנו
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איך הכרטיסים האלה שאמורים לצאת ל-AGP הם יותר חזקים מה-1950PRO\GT AGP ? כי הם תומכים ב-DX10 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1860&Itemid=1 עוד 4 שבועות בישראל ?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הצג mag proview 19 לא מוכן במשחקים לעלות קצב רענון ל75 הרץ אלא נשאר תקוע על 60כאשר בשולחן העבודה אין בעיה להגדיר אותו ל75 , פתרון?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק, המחיר צריך לנוע בין 1200 לגג 2000 שקל...אני רוצה ללכת על 15 אינץ וללכת על משהו יותר איכותי מאשר לקחת 17 אינץ ברמה נמוכה... על איזו חברה מומלץ...האם PROVIEW ,CTX וכול הזולות נותנות תמורה לכסף? אם ידוע על דגמים טובים ( מניסיון ) שמריצים משחקים ברמה טובה ורצים תחת כרטיס מסך טוב ( סגנון RADEON 9600 ) נא להודיע...כול המלצה תבוא בברכה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך ati 9200 se 128 mb אני לא מצליח להתקין אותו האם מישהו יכול לתת הסבר אחד לאחד פנטיום 3 500 זכרון 320 mb דיסק קשיח 80 gb
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש מהעבודה P3.4 D 620GX DELL 1 גיגה זכרון הבעיה שלו שיש לו ספק של 350W מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לחבר אליו ללא החלפת ספק ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים כבר בערך שבוע.. וזה משגע אותי.... :> שיגעתי פה אנשים בהודעות פרטיות אבל רק הסתבכתי יותר.... אז ככה הגעתי למסקנה שאני הולך על Gforce... ההתלבטות שלי היא בין XFX 6600 GT AGP - 1350 XFX 6800 NU - 1680 האם שווה לי לשלם את ההפרש בשביל עוד 4 צינורות עיבוד.. (12).. ואם יכולת לפתוח עוד 4...? והאם העובדה של 6800 יש זיכרון DDR רגיל הופכת אותו לנחות יותר....?.. הייתי רוצה לדעת עוד יתרונות וחסרונות ל2יהם... אני לא רוצה לקנות ואז להתחרט... תודה מראש... נ.ב.: בבקשה אל תמליצו לי לחכות.. אין לי סבלנות יותר
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איזה כרטיסים טובים יש בטווח מחירים הזה? חשוב לי שבכרטיס יהיה: 1) שלט-חובה 2) איכות הקלטה של שידורים טובה 3) איכות הקלטה מוידאו טובה 4) איכות צפיה טובה 5) אני חושב שאני צריך גם מה שנקרא Tuner פנימי, מפני שאני מתכוון לחבר את הכרטיס בעזרת כבל לחיבור ה-TV שבקיר... אם צריך להגדיל את התקציב לסביבות 500-600 ש"ח, כדי לקבל את כל מה שביקשתי כאן, אז אני מוכן, אבל זה התקציב הראשוני, רק אם ממש צריך אני אוסיף... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז ככה בשביל לחבר את הסאונד אני צריך חיבור של מ2 בננות RCA לחיבור של אוזניות ? בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב שרוב כרטיסיי המסך מבית NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה מסוג HDTV וגם המתאם שמגיע עם הכרטיס מצדו האחד מתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני יוצא לקומפונט דהיינו 3 כבלים המיועדים ל HDTV האם יש דרך לחבר את זה לטלויזיה רגילה התומכת ב SVIDEO\RCA או שהכרטיסים הללו תומכים אך ורק ב HDTV דהיינו פלזמה\LCD ולא ניתן לחברם לטלויזיה רגילות
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין GEFORCE 7600 GT 256 MB geforce 7300 gt 512 mb תודה ביי
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
וכש4850 כבר לא יספיק להוסיף לו עוד כרטיס או שפשוט לקנות כרטיס חדש כש4850 יתיישן?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
עולה 300 שקל פחות מה730B שתכננתי עליו... אבל חשבתי על זה, אין לי צורך לחסוך במקום, והמחשב למשחקים וסרטים, הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הקרינה וכאבי העיניים מהCRT שסבלתי מהם מספיק עם הPROVIEW שלי.... אז ככה, איך המסך הזה ? ומה ההבדל בינו לבין ה997MB ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לעריכת תמונות ולהוספת קטעי וידאו בתודה רבה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס עדיף PX7300GS 128MB או X1300 256MB המחירים של שניהם בסביבות ה-300 שקל. אני מחפש כרטיס פשוט, המחשב משמש בעיקר לעבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מפרט מחשב חדש. רק אחרי ההזמנה החלטתי בסופו של דבר לבחור במסך דל 2407 השאלה שלי האם כרטיס המסך שהזמנתי מתאים לרזולוציה של המסך: כרטיסי מסך PCI-E 16X GW 8400GS 256MB אמרו לי שהוא יספיק לרוב הישומים ברזולוציה טבעית, מלבד משחקים לא פשוטים ואתקשה לראות בו טלויזיה אני מוכן להגדיל השקעה , האם אתם ממליצים להחליף את הכרטיס? אני לא מרבה לשחק אבל אם כבר אני משקיע במסך, אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מספיק טוב אז אם אתם ממליצים להחליף כרטיס, אשמח לשמוע המלצות, לכרטיס שיאלץ אותי להשקיע מקסימום עוד 300-400 שקל לעומת הכרטיס הקודם
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם 8800 GT ינוצל על המפרט הזה? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT לא בטוח שזה יהיה הדגם הספציפי הזה ,אולי זה יהיה חברה אחרת או שגם אני בכלל יקנה גירסת OC דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT לא בטוח שזה יהיה הדגם הספציפי הזה ,אולי זה יהיה חברה אחרת מארז: NZXT APOLLO w/o PS SILVER ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm כמובן שאני עושה OC למעבד למהירות של 3.0 GHZ זהו! , אז מה אם אומרים הכרטיס מסך ינוצל על מערכת שכזו (אחרי ה-OC)?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=28094 פורסם ב 2/12. כתוב שבשבוע הבא ישוחרר. היום ה 15/12. מחר ימלאו שבועיים לכתבה. עד כמה שאני יודע לא שוחרר הכרטיס, אבל ליתר בטחון, הרצתי חיפוש ב newegg ואכן אין כרטיס. הנ"ל אמור להיות כרטיס מאוד מעניין ואטרקטיבי לרבים. מישהו יודע מה עלה/עולה/יעלה בגורלו?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה למי שקורא את ההודעה. המחשב שלי מחשב בן חודשיים. מאז שקניתי אותו ולמרות פירמוט או שניים כל פעם שאני משחק במשחקים יש לי הודעת מסך כחול שבה נאמר שwindows היה חייב להיסגר כדי לא לפגוע במערכת או משהו כזה.בנוסף הוא כותב שהוא מצא בעיה בקובץ nv4_disp.dll. היו מקרים שגם פשוט המשחק נפסק ויצא בפתאומיות לWINDOWS ואפילו פעם אחת שהופיעה לי הודעת מסך כחול, עשיתי RESET והמחשב נתקע ולא עלה לWINDOWS. הנתונים של המחשב שלי: לוח אם-AN8-ULTRA ABIT כרטיס מסך- GIGABYTE 6600GT PCI-E מעבד-AMD3000+ S-939 אני צריך לציין שעידכנתי את הדרייברים הכי חדשים של NIVIDA ושל GIGABYTE וכמובן שיש לי DIRECTX9c מבחינת BIOS אני לא יודע את הגרסאות הנוכחיות של הכרטיס מסך והלוח אם כי אני לא יודע לגל…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF4MX עד היום הייתי משחק בפאר קרי על ההגדרות הבאות: 1024x768 AFx2 NoAA Water: High Textura: Very High Pratic(משהו כזה)- Very High Shedow: Low Light: Med עכשיו רק רציתי לראות איך המשחק נראה עם צללים ואורות על Very High שיניתי הגדרות, יצאתי ונכנסתי למשחק ואיך שהמשחק התחיל המחשב עשה ריסט למה?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רק לצורך עדכון רשמתי הודעה בנושא לפני כמה ימים, היה לי בעיה של זליגה בתחתית המסך ובחלק העליון, בסופו של דבר החלטתי להחליף, התוצאות --> עדיין יש זליגה באותה רמה כנראה שזו הרמה האופיינית לדגם הזה. לפחות קניתי לי שקט נפשי. בקיצור למי שקונה את הדגם הזה שיקח בחשבון שיש כמה יתרונות בולטים של איכות תמונה, וחברה טובה , DVI וכו' מצג שני יש חסרון של זוית צפיה נמוכה וזליגת אור יחסית בולטת על רקע שחור (טוב בולטת זה סובייקטיבית לי הכל בולט) לילה סעידה (טוב). :-*
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html זה הכרטיס..אממ..או שרק צריך לחבר אותו ללוח וזהו ?בלי חשמל נוסף ..?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-