כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני בהתלבטות, יש מסך של SAMSUNG 930B .. 19 עם 8MS וניגודיות של 700:1 מסך עם נתונים טובים מאוד.... ויש LG דגם L193SA שהוא משמש גם כטלויזיה מחברים אליו גם את הממיר של יס ,,,, המחשב וגם את הממיר של YES , 12MS וניגודיות 500:1 .... המחיר לא משנה לי , , מה עדיף ?????? האחד נתונים טובים יותר SAMSUNG , , , והשני משמש גם כטלויזיה .. למרות שטין לי שימוש יותר מדי במכשיר כטלויזיה HELP ....
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם השם של דגם המסך אומר משהו למשתמש? למשל יש לי מסך ישן מאוד של מאג ששמו XJ770 מה פירוש השם הזה מה זה XJ מה זה 770 ןלמה רוב שמות המסכים {לא חשוב מאיזה יצרן} מתחילים בסיפרה 7
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
בקיצור נכנסתי למאפיינים->מתקדם.. בכרטיס מסך שלי וגיליתי שאני יכול לשנות שם הרבה דברים לדוגמא:IMAGE SETTING,FORCE MIPMAPS פילטרים ועוד... האם כדאי להשאיר הכל כמו שזה נמצא כרגע או שכדאי לשנות? איך אני יודע מה זה כל דבר האם יש אתר שמפרט? האם אני יכול להגדיל את הביצועים של הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת לעיל... מעוניין מאוד לקנות את הכרטיס 6600GT של גיגהבייט האם כדאי לי והאם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
יש לי XFX GEFORCE 6800GT 256 עכשיו הייתי משחק במשחקים וזה... ועכשיו פיתאום אני שם לב כשאני ניכנס ממשחק וניכנס לבדוק כמה מעלות הכרטיס מסך שלי אז הוא עומד על 75 למה זה (וזה עוד בחורף) ומה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם... עשיתי פורמט לא מזמן ומה לעשות אין לי את הדיסק של הכרטיס מסך המחשב רץ על win 98 SE ובכרטיס מסך כתוב Standard PCI Graphics Adapter אני רואה רק 16 צבעים מישהו יכול לעזור לי זה מאוד דחוף תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כידוכ ויוסוניק הוציאה תמסך lcd הזה לפני ימים ספורים ראיתי שמחירו עומד על 2300 שקל לזולים יש לו קונטרס 500:1 ו 4 מיל כרגע אני שואל למה לי לקחת אותו ולא לקחת מסך כמו samsung 730b ? רק בגלל ה 4 מיל? לא עדיף לחסוך איזה 500 שקל בערך ?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס גרפי חדש, המסך הישן נשאר (LCD nu 711v). במחשב הישן עם Geforce2 MX ראיתי חד ומאוד ברור את הטקסט . Cleartype מכוון לOFF כי אני לא אוהב את האפקט. עם הכרטיס החדש, Geforce 5200, הטקסט נראה פחות חד וזה משגע אותי. ההגדרות אותן הגדרות. אני לא יכול להתקין את הישן. אני לא חושב שזו בעיה בכרטיס אלא בDAC שהיצרנית Club 3D חיפפה בתכנונו. יש כרטיסים/חברות שידועים יותר באיכות הדו מימד שלהם?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי GF 4 64 MB וכל פעם כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה של המסך מהבהבת כאילו המחשב לא קורא את המסך בסופו של דבר, אחרי לחיצות חזקות וקצת הזזה של הכבל של הכרטיס המחשב עולה הביאו לי כרטיס אחר (ממש ישן, 2 מגה) לבדוק אם הבעיה בכרטיס, הכרטיס לא עשה את הבעיה הזו, לפחות לא באותה תדירות שה GF עשה מכאן הייתי אמור להסיק שהבעיה היא בכרטיס שלי, אבל: הכרטיס הישן הוא בחיבור PCI וה- GF הוא AGP למישהו יש מושג איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בכרטיס או בלוח ? תודה ! ! !
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של זכרון ראשי 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו יש פחות אם אינני טועה 32M לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע Tעבוד רק משחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסPיק זכרון אם היה XP לא ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום ,עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ,וקיבלתי ב 3DMARK ציון 800 , לפני ה oc ,הייה לי ציון של 1662, שזה ירידה משמעותית. איך זה יתכן? אגב עם זה חשוב , התקנתי בדיוק דריוור החדש .5.3
-
-
יש לי שאלה על הכרטיס הזה תגידו לי איך הוא ואם יש משהו יותר טוב ובטוח יש את תמליצו לי על משהו טוב... Gecorce6600 pci express x16 256MB
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק במיוחד - לא חשוב הנתונים.... העניין הוא שאני מתכוון להשתמש בו במיוחד ליצירת תלת מימד ואנימציה. אבל ברור שיהיו עליו גם משחקים, ואני מפחד שהכרטיס מסך שלי יתיישן מהר מדי ולא יעמוד בדרישות השאלה שלי היא האם ללכת על ה-geforce 6600gt, או להשקיע עד הסוף ב- 6800gt. וגם: אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי של 5.1 ומעלה....
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אולי מישהו פה יכול לעזור לי... כל פעם שאני מפעיל משחק על כל המסך (FULLSCREEN) המסך נכבה לי... הנורה הירוקה הופכת לצהובה... כאשר אני לוחץ על ALT+TAB כלומר מעביר לתוכנית אחרת רק אז אני יכול לכבות את המסך ולהדליק אותו שוב והוא יעבוד... אחרת אני מדליק ומכבה וזה לא עוזר הוא לא מופעל... מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי הדרייברים שלי מאוד ישנים!, אז רציתי לעדכן מפני שלא רואים טוב, אז מחקתי את הדרייברים הקודמים שלי, והתקנתי את הדרייברים החדשים, אבל בהמצאה ההתקנה הופיע לי החלון הזה: מה אני צריך לעשות עכשיו? ואיך אני יכול להעדכן בלי שיפתח לי החלון הזה? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
רציתי את דעתכם כמה באמת חשוב כניסת DVI במסך LCD ובמה זה בא לידי ביטוי. אשמח לקבל לינק הסוקר את הנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היום גלשתי קצת באתר להנאתי כשנתקלתי בדבר הזה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30 בשורה השלישית כתוב שאפשר להפוך TNT 2 ל- Geforce 3 האם זה באמת אפשרי??? אם כן איך אני עושה את זה והאם זה עובד אצל כל ה- TNT 2?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי שאלה האם חיבור S-VIDEO בכרטיס מסך יכול לשמש לי באיזו דרך להעברת צילום וידאו למחשב ? בתודה TZ
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה חושבים אנשים שעבדו עם המסך הזה לשימוש אינטרנט ואופיס בלבד
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היו לי בעיות לעבוד עם הכרטיס על 1024 * 768. ברגע שאני מנסה להעביר לרזולוציה זו המסך משתגע ז"א התמונה עולה למעלה ויצאת מלמטה, אני לא ממש יכול להסביר אבל תחשבו שמה שאתם עכשיו רואים עולה למעלה ואז יוצא מלמטה. הצלחתי להתגבר על בעיה זו בעזרת שינוי קצב הרענון מ 60 ל 75 (או יותר). הבעיה שבמשחקים אני לא יכול לשחק על הרזולוציה הזו כי מושם מה קצב הרענון תמיד משתנה ל 60 ואין דרך להפסיק את זה (חוץ מלחזור לרזולוציה הקודמת) ואני מרגיש שבחלק מהמשחקים זה ממש הורס את ההנאה. יש לכם עצות? משהו? יש לציין שלא משנה באיזה דריברים אני משתמש
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
באמצע המשחק פתאום מופיע כזה ריבוע על המסך ואז אחרי שניה נעלם או כזה פס ואז נעלם??!? למישהו גם קרה אותו הדבר או משהו כזה??!! זה לא בעיה של התחממות כי במשחקים בהרבה יותר כבדים זה לא קורה יש למישהו רעיון ? ?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני כבררוצה הרבה זמן לקנות מסך 17 איכותי כבר רציתי לקנות את FD 2 אבל אז MORTAR אמר שזה מסך גרוע שרואים מטושטש וכל זה,ויש כאלה שאומרים שזה מסך הכי טוב... אז מישהו יכול להביא לי אולי כתבות על המסך הזה פלוס ביקורות אבל הכי חשוב!! אני חייב השוואה של MAG FD2 נגד F700P אם למישהו יש אז שיביא לי בבקשהההה זה דחוף.. תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-