כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא: a64 3200+msi k8n neo platinum+r9800pro+a-data pc4000 ורציתי לדעת כמה אני יקבל בaquamark3?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך CRT 17 אינץ' בסביבות ה600-700 שקל תודה...
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה הקאץ' פה ??? הליבה היא אותה ליבה ... זכרונות ??? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm למה המחיר כל כך נמוך ??? חוץ מזה שהחברה לא מוכרת כל כך ... מה ההבדל בינו לבין 7800GT של ASUS LEADTEK MSI ???
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
לילה טוב, מישהו יודע איך אני מסיר את התפריט של ה CATALYST מכל קליק ימני שאני עושה בדסקטופ? לפעמים זה פשוט גורר תגובה איטית של המחשב עד להופעת התפריט.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם אחד מהמסכים (CRT) הנ"ל הוא טוב למשחקים? samsung 753dfx mag 786P
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
לילה טוב כולם.. לפני חודש בערך קניתי 6800GT של חברת club 3D, וביחד עם הבאנדל הרגיל שמתי לב שקיבלתי מתאם שמצדו האחד יש כניסה לחיבור רגיל של כרטיס מסך (ששמו פרח מזיכרוני.. מצטער.. אבל בשעה 3 וחצי בלילה אתם לא מצפים ממני באמת להתחיל לזכור כל מני ר"ת מוזרים באנגלית.. (: ) ומצדו השני יש חיבור DVI שאמור להתחבר לכרטיס מסך.. עכשיו במסך שלי (lcd של יונדאי) אין חיבור DVI, אבל עם המתאם הזה אני כן יכול לחבר אותו.. השאלה היא האם חיבור DVI זה משהו שדורש מסך מיוחד? כלומר המסך צריך מפענח או משהו מזה או שהכל קשור בעצם לכ.מסך והמתאם באמת יספק לי חיבור DVI כשר ותקין? ובאמת יש הבדל באיכות התמונה? או בביצועים?.. תודה מראש ותאכלו אגוזי מלך.. זה טוב ללחץ הדם..
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שני דברים : 1) האם יש לי TV_OUT??? ואם כן איך אני משתמש בה 2) אם אפשר השוואה עדכנית של הכרטים עם R9800P תודה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש הצעות: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI98PR32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699&aff=zap http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1092&products_id=6083 מה משתלם יותר ? מחכה לתשובה, היום אני רוצה להזמין סופית... תודה רבה :-)
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ראיתי שמשחק אחד דורש האם RAEDON 9200 64 MB עונה על הדרישות האלה? עריכה: הדרישות האלו הם המומלצות, לא המינימום
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה והכרטיס מסך שלי הוא על הלוח בלי יציאה לטלוויזיה אני יכול להתחבר לטלוויזיה דרך כרטיס הטלוויזיה ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה חמורה במסך סמסונג 757 dfx הוא מרצדד לי ריצודים קטנים ומעצבנים נורא!! שהיא אפשר להתרכז כך עם אתה קורא משהו! הוא על 100 HZ יש לי אותו שנה קניצי אותו מ אופיס דיפו אין לי כוח להחליף אותו למרות שיש לי את הכסף והוא משמש למשהו אחר לגמריי במחשב! צריך עזרה חברים זה דחוף אני לא יודע מה לעשות!!!! ??? בתודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9550 128mb הגירסה של ה64 ביט שקניתי מksp עכשיו רציתי לדעת עם כדי לשנות משהו במאפיניים שיתן לי יותר ביצועיים
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך בסביבות ה500-600 ש"ח, העבודה שאני עושה עם המחשב היא בעיקר גרפיקת 2D וצפיה בסרטים דרך הTVOUT הכרטיס צריך לתמוך אחורה בAGP X4. אני מתלבט בין הnvidia 5200 , 5600, radeon 9200. אם אפשר לדחוף יכולות VIVO אז אני אשמח. חיפשתי קצת בPCH ומצאתי מס' כרטיסים שעונים לצורך שלי - FIC 9200 128mb VIVO GigaByte 9200 128mb VIVO Sparcle GFFX 5600XT 128mb Club3D 9200 128mb VIVO Leadtec Winfast 5200 128mb השאלה היא כמובן ATI או NVIDIA ? למי יש איכויות TVOUT יותר טובות? הGFFX מוציא TVOUT במסך מלא או שיש לו את אותן הבעיות של הGF הישנים (שוליים שחורים)? מי לוקח פחות חשמל? (יש לי ספק גנרי, המחשב גם ככה כבר עמוס ולא בא לי להעמיס עליו יותר מידי) יש חשיבות לכוח של הכרטיס בעבודה בפוטו…
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX 5200 של GIGABYTE וב-FAQ של הפורום רשום ככה על הכטיס מסך שלי: Geforce FX5200: מהירות ליבה: 275MHZ מהירות זיכרון: 500MHZ(בערוץ בודד 250MHZ) אפיק זיכרון: 128BIT(שני בקרי זיכרון של 64BIT) כמות זיכרון :128MB צינורות עיבוד: 4 בנוי בארכיטקטורה של 1X4שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון AGPX8 אך אצלי הכרטיס מסך מופיע במהירות ליבה ב-250 מגהרץ ובמהירות של הזיכרון ב-332 מגהרץ... אז מי צודק מי טועה?! או שזה בעיה אצלי?! בתודה מראש orlupo
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר שני מסכים על קרטיס מסך ATI RADEON X 1650 PRO PCI-E ???????????????!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
פעם אחת הורדתי קובץ כזה בגודל 65 קילובייט שהיה בו איזה 5 דקות או יותר של מלא גרפיקה כזה בסביבות תלת מימדיות משהו יפה וכזה כתוב שזה מנצל משהו במחשב ובגלל זה זה תופס רק 65K מישהו יכול להביא לי קישור לקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה לגבי הכרטיס הנ"ל שבזמן פעילות רגילה במחשב (אינטרנט מוזיקה וכו') האם המאוורר יורד בפעילותו כדי למנוע בלאי מוקדם? כנ"ל לגבי מהירויות הכרטיס (שלי למשל עכשיו על 640 לליבה ו 805 לזכרונות), האם הם יורדות למהירויות נורמליות ועולות אך ורק כאשר אני מפעיל ישומי 3D ומשחקים? תודה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
עדיפות כמובן ל- 19 אבל אני מניח ש- 1000 שקל זה לא מספיק... פשוט מסך שיהיה איכותי ותסבירו למה דווקא הוא
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בעזרתכם האדיבה, ה3DMark עובר סוף סוף עד הסוף ונותן לי ציון !!! התקנתי את הדרייברים האחרונים של לוח האם והכל רץ ! אז קודם כל תודה ! אבל ! הציון שקיבלה המערכת שלי הוא 4192, נמוך מאוד לדעתי. מה לא בסדר ??? NVIDIA GeForce FX 5900 Driver 6.1.7.7 9.0b 512 MB Service Pack 1 AMD 2500+ Epox 8RDA3
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מסך mag 15 אינטש (די ישן). לפני זמן מה הוא התקלקל פתאום והתחיל להראות הכל בצורה מאוד צרה והיה לוקח לו זמן להתחמם. אח"כ הוא הסתדר מעצמו ועכשו פתאום התרחב יותר מידי והכפתור שאמור להצר אותו הפסיק לעבוד (כל שאר הכפתורים כגון להזיז אותו למעלה למה וכד' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שעושה את אותו הדבר. אני משתמש ב Geforce 2 ויש להם תוכנה שנקראת Keystone אבל משום מה היא לא עובדת אצלי. מישהו מכיר תוכנה אחרת? או שיטה לסדר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המסך שלי אכל טוויסט קטן (MAG 15" לפני כמה שנים) ואני קונה לעצמי LCD אבל צריך מסך לאחותי אני רוצה CRT שיהיה הכי טוב לצרכים שלה שזה תמונות וצרכים משרדיים וקצת משחקים. תקציב עד 1500 עדיף אפילו פחות
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
1. אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים הנ"ל, השאלה אם מישהו מכיר השוואה בין השניים ? 2. בכל אתרי ההשוואות משווים רק point&shoot, מה לגבי משחקים אחרים Guild Wars וכו', האם יש צורך בכזה כוח עיבוד ? 3. אם אני קונה כרטיס שהוא תומך SLI אבל אני לא אשתמש בפונקציה הזו האם אני חייב לוח שתומך SLI למרות שאני לא מעוניין בשיפור העתידי הזה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-