כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי שקניתי תמחשב כזה מתאם כזה שחורר עם 4 יציאות אחד של ה S-VIDEO אחד ועוד 3 RCA אחד ירוק שרשום עליו Y אחד אדום שרשום עליו P ואחד כחול שרשוםם עליו PBAV עכשויו בכרטיס עצמו מה שיש לי זה רק יציאת DVI עוד יציאה של המסך ועוד חיבור S-VIDEO שעליו אני מחבר תמתאם קיצר מחבר חוטים וזה ואין לא מצליח לעשות TV -OUT ניסתי גם דרך הווינדוס וגם דרך התוכנה TV TOOL מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני כשבוע להלן המפרט: GIGABYTE GA-P35-DS3L Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB PCIe HEC 6C11 400W LG GSA-GH20N X20 DVD Intel Core 2 Duo E7200 Box קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM התקנתי ויסטה x64 ודרייברים אחרונים לכרטיס מסך. לאחר כמה דקות של משחק ב crysis או assassins creed מתקבלים סימנים אדומים על כל המסך והמחשב נתקע. (Artifacts) החלטתי לנסות את הדרייברים הרגילים (יותר ישנים) מהאתר של Nvidia אין יותר סימנים אדומים אבל אחרי כמה דקות המחשב נתקע לגמרי עם צליל שחוזר על עצמו. ניסיתי להעלות את מהירות המאורר ל 100% אך זה לא עזר. בכל מקרה הט…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אתר TechPowerUp חשף פרטים ראשונים על סדרת 7xxx לניידים, שתכיל שלושה כרטיסים: GF 7200 Go עם 8 צינורות עיבוד, מבוסס G74M, לשוק הנמוך. GF 7600 Go עם 12 צינורות עיבוד, מבוסס G73M, לשוק הבינוני. GF 7800 Go עם 16 צינורות עיבוד, מבוסס G71M, לשוק הגבוה. נתון מעניין הוא שהשניים האחרונים יתמכו בSLI ??? ומעניין לראות איך הטכנולוגיה תיושם במחשבים ניידים. למקור: http://www.techpowerup.com/index.php?4042
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם איך המסך הזה באופן כללי? קניתי אותו (לא חדש) במצב מעולה ובקושי היה בשימוש הוא שפורפרת טריניטרון איך הוא לעומת אחיו הבכירים יותר 786FD ו 796FD
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
למסך אחד ולשני מסכים העבודה ב2D בלבד. CUDA יתרון אם יש מנוע חיפוש ועדיף באנגלית לכ. מסך לפי מאפיינים אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם משהו יודע אם לעורך סרטים חשוב כרטיס מסך טוב לצורך עריכות והמרות של סרטים או שלזה כל התפקיד הוא לזכרון והמעבד תודה מראש אם תחכימו אותי בזה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ומה הרזולוציה של הפרו 1413?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את ה-Radeon RX 5700 XT Gaming OC של Gigabyte, שכבר הספיק לזכות בשלל שבחים, על מנת לראות האם יש אמת מאחורי ההמלצות החמימות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ראיתי בביקורת בדיגיט-טיימס(על הריידון9700 של ג'יגהבייט, ד"א) שיש שתי גרסאות ריידון9700: RADEON9700PRO, שמגיע באריזת RETAIL והוא במהירויות 325/620 MHz, לעומת RADEON9700 שמגיע בOEM והוא במהירויות 300/600 MHz . האם זה נכון? עוד משהו לאנטיוירוס( )- לא היו תלונות על מאוורר, הבדיקה נעשתה על הכרטיס שבחנויות ולא על כרטיס ההדגמה כמו אננד, לא היו תלונות על המאוורר. ביקורת שווה קריאה:
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שני הכרטיסים עם 256 מגה והם מפתים עבור כאלו שלא רוצים להוציא יותר מדי כסף, מתכוונים להסתפק ברזולוציה 1280X1024 ובעלי מחשב בינוני(אני למשל עם פנטיום D820 בכלל). הכרטיס של NV עולה יותר, כמובן(רק מתחיל להגיע לארץ), רבים צופים ירידה במחיר בהתאם למחיר ש-NV המליצה עליו לאחר חג המולד כשהמלאי יתחיל לענות על הביקוש. בשרשורים אחרים יש יותר מדי בלאגן, אז הבא נרכז כאן את השרשור עבור אלו שרוצים לרכוש כרטיס בטווח 900-1250 ש"ח. אני בעצמי מתכוון נכון להיום לנשוך את השיניים, לא להתפתות לרכוש את ה-HD3850 ולחכות שתסתיים בעיית מחסור האספקה של 8800GT. הביקורות, ההמלצות וההשוואות- כאן. כמובן שכרטיסין אחרים, בין לבין, כמו גרסאת 512 של HD3850 או HD3870, יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הארגון שמאחורי 3DMARK השיק מבחן חדש אשר מבוסס על תוכנת Stable Diffusion ליצירת תמונות על בסיס אלגוריתמים ב-AI. לקחנו כמה מכרטיסי המסך המודרניים הנפוצים בשוק בשביל לבחון את ביצועיהם בקטגוריה הצומחתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה : תקציב:500 חריגה מקסימלית:100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: במרכז(\משלוח זול) עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: מעבד: Athlon X2 6400 לוח אם: Asus M3A78EMH HDMI כרטיס מסך נוכחי: Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 ספק: Recom 450W איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 22" הערות ובקשות מיוחדות: חשבתי על זה : http://www.zap.co.il/model.aspx?mod…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב עם 4 ליבות ,חזק למשחקים רציתי לדעת מהלינק הבא http://www.skypc.co.il/pl_products~8~0~735.htm איזה כרטיס מסך הכי כדאי (8800) ביחס למחיר אם יש סיקור עדיף , אך מה דעתכם (עד 1400 ש"ח) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT מסוג LG 775FT (ארבע שנים ). היום בלי שום הודעה מוקדמת הוא פשוט לא נדלק ונשמעים תיקתוקים מהמסך כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בתיקון או זה הזמן להחליף מסך ? במידה וכדאי להחליף אודה להמלצה : אני דיי אוהב לשחק במשחקים אך שולחן העבודה שלי דיי צר אז ההתלבטות שלי היא בין מסך CRT או LCD ? (בתקציב של עד 1600 ש"ח ל LCD ועדיף עם יציאה של DVI ). ,
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז AeroCool M-40 והוא תואם Micro ATX. הלוח אם שלי זה Asus m3a78-emh HDMI. הלוח אם מגיע עם כרטיס מסך עם הצ'יפ של 780g החדש של ATI. אך משחק אחד ב C&C החדש הוכיח לי שזה לא מספיק... אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט לעיל.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נראה לי עד1200 ש"ח משהו איכותי ביותר אפשר למצוא תודה...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
חיברתי את המחשב הנייד לטלויזיה בעזרת חיבור SVIDEO והתמונה שאני רואה על המסך כאילו שיש גלים מעיין תנודות והיא לא כל כך טובה האם אפשר שתהיה אותה תמונה כמו במחשב ?? ואיך אני פןתר את הבעיה שלי?? למה אף אחד לא נותן לי עצה או טיפ כבר שבועיים ???????
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של חברת HP מסוג Z420, להלן הנתונים : Processor: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-1620 0 @ 3.60GHz Number of Cores :4 Memory: RAM 8.0 GB Video Card NVIDIA Quadro 2000 Power supply: 600 W רכשתי כרטיס מסך של GIGABYTE - gtx 1080. לאחר חיבור הכרטיס במחשב שמתי לב שיש לכרטיס מסך קונקטור POWER PCIE עם 8 פינים ואצלי במחשב יש כבל עם 2 מחברים (6 פינים) פנויים שלאע בשימוש. בפורום התמיכה של HP אמרו לי שיש כבל מתאם PCIE 2x6 pin to 8 pin (לינק לפורום התמיכה של HP : https://h30434.www3.hp.com/t5/Business-PCs-Workstations-and-Point-of-Sale-Systems/New-video-card-to-Z420-Base-Model-work-station/m-p/6346061…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצעצוע הצנוע די הפתיע אותי ביחס למחשבה הראשונית שסוברת, שזה מוצר בלתי שמיש או לא ממש רלוונטי. מחירו (הנמוך) של מוצר, כמו גם היותו מוצר דרגת כניסה, עשויה לעשות הטיה תפיסתית אודותיו, כזו שלמעשה גורמת (גם למנוסים) להתבלבל לעיתים ולהימנע בשל כך בשגגה, מלבחון את המוצר ברצינות הראויה. כרטיס GT1030 הוא למעשה "חצי כרטיס" GTX1050Ti, וזהו כח חישובי בסיסי (סביר). יש לו 384 ליבות במקום 768 שיש ל- GTX1050Ti, ובהתאם 64 ביט רוחב פס זכרון במקום 128, 2GB זיכרון במקום 4GB, או בקצרה: בדיוק חצי בכל פרמטר מדיד... כך גם מראה בנץ סינטטי - מחצית הציון תחת 3Dmark. אך בכדי להתרשם איך "חצי מ- GTX1050ti" מתפקדים, הפעם לא נסתפק בכותרי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה ! העברתי לפורום LCD
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לאור הבדיקות שערכתי אני חושב שהעי טוב לרכוש את ה 9600xt 128 במחיר הזה. אבל אני לא יודע איך היציאת tv שלו. אני אוהב משחקים אבל אני לא גיימר כבר. ואני מעוניין להריץ משחקים חדשים אבל אני לא בטירוף של ההגדרות הכי גבוהות. האם הכרטיס מסך הזה יענה על הצרכים שלי? ו
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך AOC lm729 עם חיבור DVI כרטיס מסך MSI GeForce FX5200 אני מחבר את המסך לחיבור DVI, מנסה להפעיל אותו דרך ההגדרות של הכרטיס מסך ולא מצליח. אני לא מקבל את יציאת ה DVI ברשימת התצוגות הזמינות, ב nView display mode. האם חייבים לנתק את החיבור הרגיל או שאפשר ששניהם יהיו מחוברים בו זמנית? אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אבא שלי עובד בעבודה אם IIYAMA Vision Master Pro 453 והציעו לו להחליף את המסך במסך viewsonic p95f מה דעתכם די לו להחליף או להשאר אם המסך הקיים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-