עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gab1234,

הי לכולם : אני הולך לקנות מסך LCD במכירה פומבית (כי אין לי כסף לקנייה בחנות )... אבל אני לא מצליח לבחור בין 2 דגמים : HYUNDAI L70S PHILIPS 170B5CS [url=http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6857224&type=2&product=1&= אנא תעזרו לי כי הראש כבר נדפק לי.... ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by מישה,

מתלבט בין http://netaction.co.il/multi.phtml?item=2010857 17 LCD PHILIPS דגם 170S5FS 1998 ש"ח ו Nu Tech QL711V http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=60 1744 ש"ח

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  3. אני נוסע לניו יורק בשבוע הבא ומכיוון שאני במילא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אקנה את זה כבר שם. התקציב שלי זה 3000+ אבל אני מעדיף באופן טיבעי לבזבז כמה שפחות כסף ;D הבנתי של 6800 GT יש אחלה יכולות OC אז זה בהחלט אפשרות טובה, מאיזה חברה כדאי לקנות אותו? יש לכם המלצות שונות לכרטיסים?

4. Started by ZenMaster,

ומה זה אומר אם הכרטיס מסך שלי קיבל : GFX 6261 CPU 9207 -------------- 46719

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by vner@,

הלך קפוט מסך 17" הראשי שלי שהיה בן 6-7 שנים.... (TCO95)... משמע אני צריך מסך חדש בדחיפות.... יש המלצות למסך CRT 17" (שטוח אני מניח)..? אשמח לקבל גם חנויות בהן אני יכול לקנות את המסך בימים הקרובים. אבנר

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by yotaman,

שלום יש לי קלטות וידאו שאני רוצה להעביר למחשב ואז לצרוב לדיוידי, מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה ואיזה כבלים אני צריך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by STRENGTH,

אני כבררוצה הרבה זמן לקנות מסך 17 איכותי כבר רציתי לקנות את FD 2 אבל אז MORTAR אמר שזה מסך גרוע שרואים מטושטש וכל זה,ויש כאלה שאומרים שזה מסך הכי טוב... אז מישהו יכול להביא לי אולי כתבות על המסך הזה פלוס ביקורות אבל הכי חשוב!! אני חייב השוואה של MAG FD2 נגד F700P אם למישהו יש אז שיביא לי בבקשהההה זה דחוף.. תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by shon,

חברה אני צריך עזרה: ברשותי כרטיס מסך ati radeon 9600 xt vivo ואני רוצה לחבר את מסך המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים ובנוסך אני רוצה לעשות capture בהתחלה הcapture עבד אך לא ראיתי טוב את מסך המחשב בטלוויזיה אחרי שהורדתי את עידכון הדרייברים של ati למשחק דום אני לא יכול את שניהם מה עושים? נראה לי זאת בעיות תוכנה? תודה רבה לעונים!!!!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by zomo,

יש לי בעיה אני מחבר הכל ולא רואה שום דבר מישהו יכול להגיד לי איזה הגדרות אני צריך לשים? אגב עבד לי פעם אבל לא יודע מה אח שלי נגע במחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by i.k,

מעניין אותי לדעת איך המסך הזה והאם למשהו פו בפורום יש אחד כזה שיוכל להגיד לי,האם איכות התמונה של המסך הזה טובה והאם הוא שווה קנייה? אני לא מוצא עליו שום מידע ברשת לא ביקורות ולא חוות דעת מיקצועיות ולא מצליח להחליט למרות ששמעתי לא פעם שויוסוניק חברה שנחשבת לאיכותית. אבל לא מצאתי על המסך הזה ספציפית שום דבר אז תעזרו לי למצוא מידע.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. טוב הכרטיס טלווזיה עובד אני רואה תוכניות טלווזיה דרך הממיר של yes הכל עובד יפה איכות טובה מאוד והכי חשוב שאני יכול להקליט עכשיו אני רוצה אותו שהוא ישמש להקלטה מהמחשב שלי.. זאת אומרת שנגיד אני נכנס למחשב שלי שיראו את השולחן עבודה ואת העכבר זז עם מישהו מכיר מדריכים קצרים כאלה שמסברים מה לעשות כדי לעשות את..... לסדר את.... (יש מדריכים לפוטושופ שמסברים איך עושים מלא דברים למה להיכנס וכאלה) זה מה שאני רוצה איך אני עושה את זה? הרבה מאוד עשו את זה ואני לא יודע עם אפשר עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  12. תמיד היה לי 60 FPS עם הכרטיס במשחק cs ואתמול פתאום קיבלתי כמו פלאשים למסך ופתאום היה לי 100 fps חלק היום פירמטתי את המחשב וכמו שאתם מבינים הלך ה 100 :'( אם מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה אני ישמח

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by IRIVERMAN,

הבעייה היא כזו: כאשר אני מדליק את המחשב לא קורה כלום למסך, כלומר אין כל תצוגה, והנורה אמורה להיות כעת בצבע ירוק נשארת כתומה.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by Alduin,

אני כבר הרבה זמן מנסה להזמין את המסך הזה וכבר 3 פעמים קיבלתי את הדגם הישן. פתחתי את התרד הזה כדי שכל מי שמעוניין להזמין אותו ידע רוב הסיכויים שהוא יקבל את הדגם הישן ולא החדש, ואם בכל זאת מעוניין להזמין שידע שקיימים שני דגמים (ה VP171-1 שהוא הישן, וה VP171-2 שהוא החדש) ויוודא שהוא מקבל את החדש. כדי לא להאריך אני רק אציין שלמרות שמצויין בכל האתרים שאנחנו בונים בהם את המפרטים שהמסך הוא 8MS אני ממליץ לכל מי שמעוניין להזמין את המסך להתעקש ולוודא שהם מקבלים באמת אותו ולא את הישן עם ה16MS. כל המקומות שמהם אנחנו מזמינים, לא מיביאם את המסך אלא קונים מיבואן. היבואן הכי גדול בארץ למסכי ViewSonic זה אומניטק ולהם לא היה מושג בכלל שקיימים שני דגמים של המסך כשאני התקשרתי להודיע להם …

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום, יש לי שאלה לגבי דרייבר של ATi, ה-Catalyst שיצא בגרסא חדשה של 5.2 והדרייברים האחרונים של Asus הם מבוססים כנראה על Catalyst 4.12. האם ניתן למצוא דרייברים חדשים של Asus שמבוססים על הדרייברים החדשים של ATi, חיפשתי באתר של Asus ולא מצאתי, ולפעמים יש להם עומס על השרתים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. אז ככה אני משוטט לי בכיף ברחבי האינטרנט שפתאום אני נתקל בכתבה דיי מעניינת..!!. על כרטיסי 6800Ultra של חברת Gainward עם זיכרון של 512MB....(אני חשבתי לשנייה..512MBx2...כלומר 1024MB בSLI..."חרא קדוש"..או "ישו הצלוב"..)... והמחיר...אוייש המחיר..!!..קצת יותר מ700 יורו לכרטיס בודד...(בסביבות ה4100 ללא מע"מ)....או בSLI שזה משהו כמו 1500 יורו (בסביבות ה8200 שח ללא מע"מ)...וזה המחירים של החברה...והמדינה לא צריכה להרויח..כל מהכס וזה...אני נותן לזה...SLI באיזור ה10,000+... אז הנה הכתבה ישירות מהאתר של The Inquirer http://www.theinquirer.net/?article=21408 ואחרי זה היה עוד כתבה על כרטיס ATI כאלה... שהנה התשובה לnVidia http://www.theinquirer.net/?article=21407 The GPU World War 4 The…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

אוקי אז חיברתי את הטלויזיה למחשב כ DualView כך שמסך המחשב הוא המסך הראשי אבל עדיין בכל פעם שאני עושה play on tv לקובץ וידיאו הוא עולה על הטלויזיה אבל זה משום מה קורה לוידיאו באינטרנט כאשר WMP10 עושה streaming מה לעשות כדי אני אוכל לראות כל קטע וידיאו שאני רוצה על הטלויזיה מתי אני רוצה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. כשאני מפעיל משחק (לדוגמה NFS UNDERGROUND 2) המחשב קורס עוד לפני שהגעתי לתפריטים של המסך. הכול למשתתק והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה RESET. הכל קרה אחרי התקנה חדשה של המערכת ההפעלה. לפני, כל המשחקים רצו פיקס! יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, תומר

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by LRa,

יש לי מסך של מחשב נייד. האם יש מתאם שמאפשר לחבר אותו למחשב רגיל? האם אפשר לבנות מתאם? תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  20. אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם.. הקלטתי מהטלויזיה שידור וידאו...אז אני רוצה לשמור את זה שזה יקח קצת מקום על מנת שאוכל להעלות לאינטרנט..כמה שפחות ככה טוב יותר(אני מודע שאני מאבד איכות) אני מחפש קודאק שיתן לי תמורה הכי טובה..(איכות ומקום) מישהו יכול להמליץ לי? עם איזה תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם אם אפשר לינקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by Fkl0ster,

שלום, חיפוש ברחבי הרשת מעלה שני מודלים: SDM-S73 ו-SDM-S73/B. מסתבר שמחירם זהה. בארץ, מצאתי את ה-SDM-73/B, אך אין איזכור ל-SDM-73 אלא רק ל-SDM-73H הזול ממנו מעט. האיזכור היחיד שמצאתי לדגם ה-H מחוץ למדינה, היה באתר הקנדי של Sony. הוא לא מספק מידע כלל ואפילו התמונה לא מופיעה... למישהו יש מושג מה פשר ה-H? במה הוא נבדל מה-B, חוץ מאשר הצבע? המחיר הנמוך יותר גורם לי לחשוב שמדובר בדגם הנחות עוד מה-B בעוד פרמטרים חוץ מהצבע. בנוסף, ישנם עוד דגמי LCD שיש לקחת בחשבון עם תקציב של עד 2000 ש"ח (בלבד)? תודה!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by THELAD,

שלום רב, ברצוני לקבל מידע לגבי הקרינה שהמסך 786PFs MAG פולט. אני יושב בערך 5 שעות במשרד מול המסך הנ"ל וברצוני לשאול האם הוא יכול לגרום לי לנזקים ? האם יש דרכים להתגונן מפני הקרינה שהמסך פולט ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by ofirm,

הי, מישהו יכול להפנות אותי לכמה benchmarks של America's Army עם כרטיסי מסך שונים? לא הצלחתי למצוא. אני מחפש השוואות עבור חבר שלי, שמכור למשחק וקשה לו לשחק עם הג'יפה 5600 שלו, שלא סוחב. אני מחפש כרטיס בינוני - כשאמרתי לו שלדעתי הכרטיס האידיאלי היום מבחינת עלות\מחיר לגיימרים זה גיפה 6600GT במחיר מציאה של 1300 ש"ח, הוא החוויר... אז אם אני לא אשכנע אותו, צריך לחפש משהו יותר זול, אולי ריידון 9600 פרו או XT. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. flytv prime 34... מחובר ליס.. מה אני עושה??

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. בכדי להקליט תוכניות מחפש תוכנה שמאפשרת כיווץ ל DIVX תודה הכרטיס הינו ST LAB ןהתוכנה המצורפת אינה מאפשרת כיווץ DIVX גם התוכנה INTERVIDEO WINDVR אינה מאפשרת כיווץ בפורמט זה 2)מה זה PAL-B תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.