עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Br33z3R,

אני לא כלכך מבין בזה, ויש לי כמה שאלות: 1) יש הבדל בין כרטיס טלויזיה לכרטיס לוכד וידאו? 2) איזה מבין הכרטיסים הבאים, הכי מומלץ? ומה כל אחד ייתן לי? מה האפשרויות שלו? כרטיס טלויזיה ורדיו AVERMEDIA AVERTV 007 FM PLUS 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו LIFEVIEW FLYTV PLATINUM LR214WR *כרטיס לכידת וידאו AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER GOLD PCI כרטיס טלויזיה LEADTEK WINFAST TV2000 XP EXPERT STEREO+FM RADIO 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו ASUS TV/FM PCI CARD 7135 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו ASUS MY CINEMA-P7131 TV/FM 1Y . תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by nadav2605,

יש לי שאלה, לא מזמן התחלתי להתעניין מחדש בחומרה ובדגמים של מעבדים, כרטיסים ולוחות בשוק. ראיתי שעכשיו מה שהכי מומלץ במפרטים בתקציבים בינוניים (3000 ש"ח +-) הם כרטיסים מסדרת x1950 של ATI. הבעיה היא שיש כ"כ הרבה דגמים. למשל עם סיומות Pro, XT, XTX, GT וכו'. כמו כן עם כמויות זכרון שונות. הייתי שמח לקבל קצת הסברים על הסדרה, הדגמים הקיימים בה, מה ההבדלים וכו'. אשמח גם לדעת למה ראיתי באחד האתר (אני לא זוכר אם TMI או SKYPC) שגרסה של PRO עם 512MB עלתה פחות מגרסת PRO של 256MB. כמו כן למה אני רואה באתר אחד שהPRO עולה 600 שקל ובאתר אחר 1000 (באותה כמות זכרון). אני מניח שיש הבדלים בדגמים אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק, מקווה להקבל פה הבהרות. תודה מראש, נדב.

3. שלום, יש לי כרטיס מסך של ASUS שכתוב באתר שמותאם לוינדוס 98 ו2000 אבל איך אני שם אותו לXP?אי אפשר לצרוב עליו ביוס?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. שלום לכולם , יש לי כרטיס 9800P וביום שישי חיברתי אותו למסך הטלביזיה בסלון ואת הכרטיס קול לקולנוע ביתי. אתמול ראיתי סרט אחרי שהתקנתי כמובן את התוספת של ATI לדרייוורים ( HIDRAVISION ) הכל עבר חלק ובלי תקלות מיוחדות ורואים באמת מצויין. רק רציתי לדעת כמה דברים שעוד לא עליתי עליהם.. 1 ) למה כל פעם שאני רוצה לראות בטלביזיה בסלון הוא מכבה את המוניטור של המחשב ? אין אפשרות לשלוט על שניהם באותו הזמן ( לא רק ב DESKTOP ) אלה גם שמנגנים סרט ? אם אפשר תדריכו אותי בבקשה איך אני עושה את זה בהגדרות.. 2 ) יש תוכנות או תוספות מיוחדות של ATI שאני צריך להתקין ? 3) שמתי לב שמאז שהתקנתי את התוספת HIDRAVISION הביצועים במשחקים ירדו אין לי מושג למה זה אבל עד יום שישי לפני ההתקנה הייתי משחק FAR C…

5. יש לי amd athlon 64 3000+ לוח אם של ג'יגה בייט אחד מההכי טובים שלהם (בלי פי סי אי אקספרס) (אני מתכוון לגרסאת ה- agp של אחד משני הכרטיסים) זיכרון 512 של קינגסטון איך הוא ינוצל? והאם זה לא טוב שאני יקנה אותו ב- agp? אלא צריך כבר בפי סי אי אקספרס? ואם אני לא יקנה בפי סי איי אקפרס אז הביצועים שלי ירדו?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. למה NVIDIA לא הוציאה דריברים ל- WIN XP כבר מנובמבר 2006 ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. איזה כבל זה אמור להיות ? אין לי כבל מתאים ? למישהו יש מושג ? תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

9. רציתי את דעתכם כמה באמת חשוב כניסת DVI במסך LCD ובמה זה בא לידי ביטוי. אשמח לקבל לינק הסוקר את הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by TzV-EyE-GeR,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס FX5900XTV במחיר של 1100 ש"ח. הכרטיס כמובן עם VIVO(אני רוצה כרטיס כזה), ואני מעוניין לקנות אותו בדחיפות כיוון שכנראה נשארתי בלי כרטיס מסך, ואין לי כרגע זמן לחכות לכרטיסים החדשים (6600), וגם לא נראה לי שהם יתאימו לחומרה הקיימת אצלי. אנא תנו חוות דעתכם על כרטיס זה... תודה.

11. היי חברים, ברשותי 2 מחשבים ובישן (פנטיום 3) עדיין עובד במרץ ובנחישות כרטיס ASUS G-Forfe v7700 מבוסס g-force 2 gts. הכרטיס מעולה ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו (כבר 5 שנים). הבעייה שמאז סדרת 7x.xx של ה- Forceware אין יותר תמיכה בדרייברים בסדרה זו. מצד אחד אני מסתדר לא רע עם הדרייברים הקיימים אך מצד שני אני רוצה להשאר מעודכן, כמה משחקי כן רצים על המחשב (תתפלאו ;D). אנא אמרו לי האם יש מודיפיקציה להתאמת הדרייברים או שאין ברירה אלא להשאר עם דרייברים ישנים יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  12. Started by talt18,

שלום לכולם, יש לי מחשב שמחובר לטלווזיה עם כבל HDMI הכרטיס מסך הוא: ATI RADEON HD4350, ויש לי איתו בעיה. כל בערך דקה שתיים, המסך נהיה שחור לשנייה וחוזר חזרה, בנוסף לפעמים המסך משנה את צבעו לירוק ואדום בהיר לכמה שניות וחוזר חזרה. ניסיתי להחליף כבל ואתמול הורדתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, אך הבעיה לא נעלמה, רציתי לדעת אילו עוד אפשרויות ישנן לפתרון הבעיה, בתודה, טל.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

הי אנשים, אני צריך מסך דק ב1800 שקל.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by Mazumotte,

הסתכלתי באתר לוג'יק (http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037) וראיתי את החברה QUADRO. כנכנסתי לשם ראיתי רשימה של כרטיסים שלא שמעתי עליהם אף פעם, במחירים די גבוהים. אלה כרטיסים לעריכה גרפית או משהו? מה אלה?

15. מה זה בדיוק עושה למסך ? אני מבטל את זה תמיד ולא רואה שום הבדל בגאמה של התמונה ובכלל באיכות.. למישהו יש מושג ? מסך 721S

16. הכרטיסים מסדרת ה8600 יכולים לתת ביצועים בינונים פלוס ברזלוציה הזאת?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by laviko1,

שלום. קניתי את הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995&PHPSESSID=a9f2df141b6801c5cfbc225b565712d9 עכשיו, יש שתי חיבורים בין בכרטיס לספק 6 פינים האם אני צריך לחבר את שתיהין כי עכשיו חיברתי רק אחד וזה טוב, ויש עוד יציאה מהכרטיב מין חיבור לבן של שתי פינים ואני לא יודע מה צריך להתחבר אליו. אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  18. Started by Lmagus,

שלום, יש לי מסך Mag AH-778 בגודל 17 אינץ'.(CRT) הוא טוב לגיימינג? כי אם כן אין לי סיבה לקנות מסך חדש.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  19. הייתי שם פעמיים אבל לא כל כך שמתי לב לחנות מחשבים (המבחר של האלכוהול שטף לי את הפניםםם חח) יש שם איפה לקנות כרטיס מסך?

20. למה יש את אותם דגמים ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? במחירים כל כך שונים לדוגמא ב ksp רשום ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? אחד בה 2090 שח ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? ואותו אחד למטה יותר בה 2590 ...שח למה הם כותבים את אותו שם כרטיס במחירים שונים כל כך ? וגם כן כך בכל מיני חוניות בחול שבדקתי מחירים למה צריך לשים לב בדיוק .....אין הנחות בחינם על אותו דבר.. או שבעצם זה לא אותו .. אני מבולבל תודה לכם .

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by shenig,

האם כרטיס מסך X16 יכול לפעול ב- X1, X4, X8 ? או צריך כרטיסים יעודיים לזה, ואם כן האם קיימים ? בתודה, shenig

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  22. Started by orbk,

אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא יודע איזה יצרנית הכי טובות בכרטיסי מסך בבקשה מי שיכול לסדר לי אותם מההיצרנית הכי טובה ליצרנית הכי פחות טובה ואיזה יצרניות הכי כדאי ללכת על במחירי השוק הבינוני

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by mz155,

יש לי את הכרטיס 8800GTS 320mb.. של eVga הנתונים שהוא בא מהמפעל הם: core clock:513mhz memory clock: 792mhz עם קירור סטוק, במנוחה, הכרטיס נמצא על (לפי אוורסט): gpu: 55 gpu diode:65 gpu ambient: 55 gpu memory: 55 אני רוצה לעשות אוברקלוק רק למהירות הליבה.. (בלי לעלות לזיכרון) כמה אני אוכל להעלות כדי שישאר בטוח בלי סכנות? לפי דתעכם כמובן תודה רבה

24. Started by ari,

איפה אני יכול להשיג מידע שימושי על כרטיסי מסך במיוחד ישנים שיש ברשותי ולנסות להשוות בין הכרטיסים יש אתר מיוחד לכך? תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. Started by lmlm,

לפני כשבועיים קיבלתי ת 7900GS ובמשך השבועיים האלה לא הפעלתי וידאו אחד אבל עכשיו שאני מנסה פשוט הוא לא מעלה לי אותו או כותב שגיאה משהו. אני חושב שהיו עוד בעיות כאלה אבל לא מצאתי בחיפוש(אולי לא חיפשתי במילה הנכונה?) למי שזה קרה ואיך שפתר שיגיד לי או אם אפשר להפנות אותי לדיונים שענו על זה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים