עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נא לעיין במפרט המחשב שלי בחתימה. תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  2. Started by the godfather,

מישהו יודע איך אני יכול לדעת איזה סרט יותר איכותי אם אני מוריד באימיול ושניהם על דיוידי ריפ???

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. שלום מה ההבדל בביצועים בין CF של 8/8 למשל של 4850 ל CF מלא של 16/16?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by AVI.S.T,

אפשר את הדריבר הכי חדש שיש לגיפורס 6600 רגיל

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by dyxel,

עוד כמה שבועות אני עומד לקנות מחשב חדש! ואני חייב לדעת אם הכרטיס מסך שבחרתי הוא טוב ??? Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 שמעתי כמה ביקורות לא טובות עליו מה דעתכם עליו אפשר להגיש הצעות לכרטיסי מסך אחרים תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי לוח אם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1966&CatCode=543 ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 המארז קטן (מיני) ומאוורר בצורה סבירה לא מעבר (איך שהגיע מאייבורי!!!) מסך FULL HD "24 (הקניה החדשה שהביאה את הצורך בכרטיס מסך נפרד) דרישות לכרטיס מסך בנוסף לשימושים משרדיים רגילים, אני רואה סרטים + משחק (NFS וכאלה) פעם ב.. לגבי הלוח: נראה לי שיש לי חריץ PCI-E X16 (לא יודע אם זה גירסה 1 או 2 או שזה מה שצריך בכלל??) לגבי הספק: אין לי מושג אם יעמוד בעומס או אם יש לו חיבור 6PIN (כמובן ששניהם תלויים בדרישות הכרטיס) לגבי המארז: באמת שלא יודע מה נכנס שם ומה לא.. אשמח אם הכרטיס יתנהג טוב מבחינת (צריכה / חום / רעש).. כיו…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  7. במחשב שלי אין כרטיס מסך , יש כרטיס מסך מובנה ולכן אין לי יציאות וידאו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות כרטיס שרק תהיה לו יציאה לטלוויזיה וזהו? וכמה הוא ייעלה בערך?

8. Started by בייגל טוסט,

http://www.galaxytech.com/news/36/7600GSDDR3.htm נקווה שהחמודים האלה יגיעו לארץ בקרוב ;D

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. אני לא מצליח להיכנס לטלטקסט משהו יודע למה??

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזית LCD 720P כדי לראות סרטי HD אפשר לחבר אותה גם בDVI ולראות סרטי HD? אני כרגע מחבר דרך HDMI, אבל רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות בין שני החיבורים. יש לי 8500GT

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by skullfacer,

מה יותר משתלם לקנות 4870 אחד ולהוסיף עוד אחד בעתיד או לקנות ת4870X2 מה יותר משתלם

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by yariv1,

אני תיכף קונה מחשב חדש בתקציב מוגבל שכולל power color redeon 9550 ומארז של compucase 6a19 עם ספק של HEC 300 w , אני מתכנן עוד שנה וחצי פלוס מינוס להחליף לכרטיס מסך ב-800 - 900 ש"ח , האם ספק הכוח הנ"ל יעבוד טוב עם כרטיס כזה בעתיד ? ,או לקחת כבר עכשיו ספק יותר חזק ? תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by sLoGy,

חבר מתעניין לגבי כרטיס בסכום סמלי לאפיק AGP יש בכלל 7300gt\7600gs ל AGP? אם כן אז אפשר קישור לחנות? תודה

14. איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. ‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ או 2. ‏8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה יותר טוב??? וחוץ מזה, אם אתם חושבים ששניהם גרועים ויש לכם אחד אחר יותר טוב, אבל במחיר יותר נמוך מ-400 אז אני ישמח לשמוע הצעות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אשמח שרק אנשים שבאמת מבינים בנושא יענו, ולא סתם אנשים כי זה מאוד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. התקציב שלי:550 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח 2 כרטיסים המיועדים ל PCI-E הגדול X16 מעבד:intel dual core E2220 זיכרון:של כל כרטיס צריך להיות 512MB זיכרון פנימי:זכרון OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 XTC PC2-6400EL Platinum ספק:400W לוח האם שלי:Asus P5K צריך תמיכה ב CF וב CFE 128BIT המסך שלי זה מהישנים הגדולים אני חושב קוראים לזה VGA

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. אני מחפש אתר שבו ניתן היה לראות מהו החום הסביר של כרטיס מסך כל שהוא (במנוחה ובמאמץ) ,האם מישהו מכיר משהו כזה?

17. Started by Electric Boom,

על איזו שיטת שידור אני צריך לבחור? בינתיים (מהתנסוות זריזה) הכל במונו כמו - כן --האם ניתן להשתמש בשלט ללא MCE??

18. אהלן,אני מחפש כרטיס מסך בטווח מחירים של 400 שקל שנותן תמורה גבוהה למחיר. אני לא גיימר כבד לכן אין לי צורך בכרטיס ממש חזק. חשוב שיהיה בחיבור PCIe. חשבתי על Sapphire Radeon HD3650 512MB PCIe מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  19. אז ככה במכרז של המדינה ישנם שלושה מסכים. תדרגו לי אותם מה הכי טוב, מה פחות ומה הכי פחות מבין הרשימה. אלו שלושת המסכים : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=37854&g=1 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305329&g=1 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305353&g=1 וכמה הייתם מציעים על כל אחד מהם ? אני מעוניין לקנות מסך בסביבות ה- 1500 ש"ח. אם יש לכם המלצה למסך אחר יותר טוב ממה שברשימה בסביבת המחיר 1500 ש"ח אשמח לשמוע. * וכן אני יודע שהמסך 19' הכי טוב שם, אתם חושבים שהמחיר התחלתי שלו 590 ש"ח יש סיכוי להוציא בסביבות 1500 ש"ח? אגב תרשמו כמה הייתם מציעים על כל מסך במכרז. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. נגיד עם הכרטיס לא נמצא ב3D אלה ב 2D אז מהירות שלו נמוכה יותר (MHZ) ?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by Nitro,

אוקיי, אז אני מחפש עכשיו מסך. אני לא סגור על אם זה מסך דק, אז אולי כדאי שאתם תגידו לי: השימוש העיקרי יהיה משחקים, השאר סתם גלישה וכו'. דרישה בסיסית: המסך צריך להמצא בארץ. הפירמה לא חשובה, כל עוד מדובר ביצרן איכותי, ואני מאמין שבכזה סכום זו לא דרישה גדולה מדי... הגודל יכול לנוע בין 19"-21". אז... יש המלצות? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. Started by JSK,

שלום, רניתי מחשב חדש שאתם יכולים לראות במפרט אבל הכרטיס הוא Sapphire X1950PRO ולא 7900GS כמו שכתוב שם. בקיצור, התקנתי את כל הדברים וזה אבל הכרטיס פשוט לא עובד כמו שצריך. אני לא יודע למה, אבל התוצאה שלי ב 05 היא 8400 (!) וב06 היא 3980 (!!!). ובכללי, במשחקים (בדקתי על NWN2 ועל NFS CARBON) הוא מקרטע, כלומר, המשחק לא זז חלק ויש הרבה הפרעות בגרפיקה (הגרפיקה לא חלקה ומחוספסת אם אתם מבינים למה אני מתכוון). אני כבר לא יודע מה לעשות. הורדתי את הדרייבר המיוחד שתומך בכרטי ועדיין זה לא עזר. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. Started by leda,

איזה חברה אתם ממליצים בישביל 9600GT ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by nir_ofer,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לצורך הרכבת מחשב מולטימדיה לסלון. המחשב יבוסס על המפרט של המחשב בחתימה ויחובר למסך lcd full hd 42 inch. תקציב- סביבות 500 שקל תודה ניר

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. Started by liordavid,

קניתי כרטיס מסך יד שניה וקיבלתי רק כבל אחד. אני צריך הוכחות שיש עוד כבלים. אנא עזרו... :s05: :s05:

דיונים חדשים בפורומים