עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by joe2010,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 19'' LCD עם PIVOT וכניסה גם אנלוגית וגם דיגיטלית (כי יש לי שני מסכים, ובכרטיס וידאו שלי היום יש לי שתי יציאות אבל אחת דיגיטלית ואחת אנלוגית). הגעתי ל 913B שעולה 1200 ש"ח. מישהו יודע איך הוא ? בעיקר מטרידה אותי הזוית צפייה שלו (בתור מסך שני הוא לא יהיה בדיוק מולי). יש רק אתר אחד וממש לא מוכר שמוכר אותו: http://www.odeco.co.il/default.asp?catid={7CB34644-5CDD-4CF9-8036-1CF0FD3F9989}&details_type=1&itemid={0F1ACF7F-2771-432E-8F37-7796A0D20E88} נראה קצת פישי. אגב השימוש הוא רק לטקסט. לא סרטים לא משחקים. האופציה האחרת היא VP930B Viewsonic אבל הוא עולה כבר 1800. מה אתם אומרים ? זה חתול בשק ? תודה ג'ו

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by griShmena,

http://3dmark.com/3dmv/3183559;jsessionid=zdrglwct3qof?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3183559%3Fkey%3DMPJs6ANZsQX0tecfUvWtE08xZX35m3 למה יש לי ביצועים נמוכים בכרטיס מסך? מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך עם Driver sweeper והתקנתי דרייברים ישנים יותר, והביצועים נשארו גרועים.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. יש לי פנטיום 4 3 ג'גיה 1024 זיכרון פנימי (400 מגה הרץ) וראדון 9800 פרו, וגם לוח אם אביט AI7 הקיצר התוצאות ממש נמוכות: 14000 ב 3dmark 2001 ו 31000 ב aquamark 3 מישהו יכול לעזור לי?! אגב אני משתמש בדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך

4. למי יש 8600 gts מבקש חוות דעת על הכרטיס לאחר שבדק את הכרטיס

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. Started by rank,

אני קניתי לא מזמן את הHD 4870 ואני הייתי עם הדרייברים של הדיסק שבה איתו , אז היום אני ניסיתי להוריד דרייברים יותר חדשים של ATI (מהאתר שלהם) הסרתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק והתקנתי את החדשים ועכשיו זה כותב לי שאין לי דרייברים , אז ניסיתי להחזיר את הדרייברים הקודמים אבל זה עדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה ???

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by aviran17,

יש לי שאלה אם יש לי radeon x300 משולב על הלוח אם זה אומר בהכרח שהוא בגרסת hyper memory?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי 7600GT AGP איך אני יודע אם הדרייבר הוא הכי עדכני שיש? ובאתר יש אופצייה להוריד דרייברים לכרטיסי מסך, אבל לא הבנתי שם מה מתאים לשלי, הגרסאות שם לא ברורות לי.. תודה תיקון: פתרתי את הבעיה, הבנתי לבד.. תודה בכל זאת

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by RoverBoy,

קניתי מחשב AMD 5200? 2.7G זיכרון 2G אני רוצה להריץ משחקים כמו RCT3 הירוס 5 ועוד כמה משחקים שיעבדו חלק גם שהמפה במשחק מלאה בפריטים וגם כמה משחקים חדשים... כמובן שאני לא מתיימר לשים אותם על רזולוציה משוגעת כמו מטורף אבל שלא יהיו על הגדרות LOW וכאלה שיעבדו טוב. האם מספיק לקנות אולי 7600GT או ללכת כבר על ה 8800GT ? כרגע יש לי אונבורד של ATI ... תודה לעונים ...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. Started by eletricomuzenza,

שלום. רציתי לדעת אם ניתן לשים את הכרטיס הזה על מעבד AMD ATHLON64 3800 MHZ?, ואם אני צריך לקנות לו ספק חדש. כרגי יש לי ספר גנרי שבא עם המחשב. ועוד שאלה אחרונה: הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים חדשים וכבדים עם הגדרות גבוהות/גבוהות מאד ברזולוציות גדולות?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by GodOfGames,

שלום , אני צריך שתמליצו לי על כ.מסך מסדרת GeForce שעולה לא יותר מ-1000 ש"ח אבל שיהיה טוב ואיכותי ומסגול להפעיל את המשחקים של היום בלי בעיות . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  11. קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לחיבור DVI בהתחלה ראו מצויין ב-1024x768 אבל אחה"כ החלטתי להתקין את ה- דרייברים שלו ואז החלו הצרות מאז הוא תקוע בתצורה של 640x480 עם 16 צבעים ב- Safe Mode כן אפשר לראות ב- 1024x768 מחקתי את הדרייברים , עשיתי System Restore ושום דבר לא עוזר

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by elik50,

הייתי נעול על ASUS ואני יודע שגם EVGA ו GAINWORD מייצרים את הכרטיס. האם שווה להתעקש על ASUS ? תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by bsphere,

אני מרכיב מערכת חדשה המיועדת למשחקים בין השאר. זהו גם הכרטיס מסך הרציני הראשון שאני קונה. בגלל כל העניין על DX10 החלטתי להוציא לא יותר מאיזור ה 1500 ש"ח על כרטיס בתקווה שהוא יחזיק מעמד איזה שנה כמו שצריך ואז אני אחליף כבר ל DX10. כרגע אין שום דבר יד שניה, מה שמצאתי בטווח המחירים זה X1950PRO שעדיין לא יצא ו 7900GT, מה הייתם ממליצים לי לעשות (גם בשביל להנות ממשחקים וגם בשביל לא לזרוק כסף סתם על משהו שלא יהיה שווה כלום תוך כמה חודשים). תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by urilotan,

למישהו יש תשובה חד משמעית בעניין? אני לא מוצא תשובה לשאלה בשום מקום ולכן אני לא יודע אם מסך 22" יתמך בכרטיס שלי, אשמח לשתובה למישהו שיודע בוודאות, תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by Dubek,

אני עומד לקנות מחשב, אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. בעקרון, אני לא מריץ הרבה משחקים, והמשחקים שאני מריץ, מצליחים לרוץ (לא טוב, אבל עובדים) גם על המערכת הנוכחית שלי (עם Geforce 2 GTS). לכן, אני מניח שאני צריך כרטיס מסך Low End. אבל, הייתי רוצה לדעת, איזה מהכרטיסים נותנים את התמורה הכי טובה בשביל הכסף. אני אודה גם אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. תודה.

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by pakomako,

טוב אני נשברתי בקטע של ה vivo להקליט את עצמי אז אולי אני ירשה לעצמי לקנות כרטיס טלוויזיה אז אולי מישהו יכול להרביץ לי בהמלצה לאחד שיספק אותי מינימום ככה לא יותר מדי כסף בשביל להקליט את עצמי משחק במחשב אני צריך את זה בעיקר ואולי לעשות ריפים מהממיר ? אני יוכל לעשות ריפים לא ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by xXaXdXaXrXx,

לרדאון x1950xt או לps2 ??

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. Started by DAVIDD,

שלום.. חשבתי למכור את המסך שלי כמה אתם חושבים המחיר הריאלי שלו? http://reviews.designtechnica.com/review403.html

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by EvilForce,

שלום, כמו חבר שלי יש לי בדיוק אותה בעיה שהagp spped x4 ולא 8 כמו שצריך יש לי לוח אם epox8rda עכשיו השארתי הודעות בת'רד שהוא פתח אך לא ממש עזרו לי אז החלטתי לפתוח הודעה משלי. אם אתם יכולים להביא לי קישור לדרייברים של הלוח אם הנ"ל או להסביר לי מה לעשות , תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  21. Started by yoni206,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT, ואני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה. האופצייה CLONE (גם וגם בו זמנית) לא עובדת טוב ולכן אני משתמש ב SINGLE כל פעם עבור מה שאני רוצה. כשאני מעביר לראות בטלויזיה אני לא מצליח לחזור למסך המחשב, פשוט האופצייה הזו לא קיימת במאפיינים ואני חייב לעשות RESTART בשביל לראות את המסך דרך המחשב. פעם אחת אפילו זה לא עזר והייתי צריך להסיר את הדרייבר ולהתקים אותו שוב. איזו דרך נוחה יש לעבור בין הטלויזיה למחשב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by bennnn,

היי רכשתי בסוף 7950 gt לאי גי פי שלי. בכרטיס צריך להיות core-500 mhz וזיכרון 1200mhz משום מה ב cpu-z רשום לי 600 mhz על המהירות.. וכמו שצריך 500 mhz על הcore clock הכרטיס 512 מגה, gddr3 256 bit עכשיו בדקתי עם אוורסט ורשום Real Clock 601 MHz (DDR) (original: 600 MHz) Effective Clock 1202 MHz אז כנראה שהתבלבלתי וזה 1200 mhz המהירות נכון?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. שלום.. יש לי כרטיס Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  24. Started by SkyForce,

שלום לכולם!! ה-7900GT אם אפיק AGP אמור להגיע לארץ? ??? ואם כן יש למשהו מושג מתי?? וכמה הוא יעלה..? כי אני רוצה לקנות 7800GS אבל נראה לי שה 7900GT יהיה חזק ממנו בהרבה זה נכון? האם הוא יהיה שווה בביצועים כמו ה 7900 pci-e? תודה לעוזרים אני חושב שזה יעזור להרבה אנשים אז בבקשה כל מי שמבין שיגיבבב.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  25. שניהם כרטיסים טובים? אני חייב עזרה!! תודה מראש,

דיונים חדשים בפורומים