כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
היי! המליצו לי על כרטיס TV במחיר עד 300 ש"ח שניתן להתחבר אליו עם ממיר של הוט אם אני לא טועה סוג הממיר"תומסון". תודה!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 1000 שקל למשחקים בעיקר? צריך תשובה מהירה - תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
לפני שהם יצרו את הלוח בקרה החדש הזה הייתה אפשרות של nView שבתוך זה היה אפשר ליצור כמה שולחנות עבודה ולעבור ביניהם בעזרת HOTKEY...יש אפשרות כזאת גם בלוח החדש? הדרייבר שיש לי עכשיו זה 163.75 תודה=]
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הקרטיס מסך הזה.. תגובות יתרונות חסרונות
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (pcix) אני לא משחק משחקים המטרה היא רק לסרטים שמוצגים במקרן והשאלה איזה כרטיס ומה המאפינים של כרטיס לצפיית סרטי hdtv 1080p כמה זיכרון וכמה ביט ומה יותר חשוב ואיזה כרטיסלא יקר יש למטרה זו תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב חברה...יש לי מחשב נייד של HP ויש לו אפשרות לחיבור VGA ,כלומר שאני יכול לחבר כל מסך ולהעביר את התצוגה אליו וגם התצוגה יכולה להיות בשני המסכים בו זמנית אני מאד רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ורציתי לדעת אם זה אפשרי...אם מישהו יודע אם מוכרים בחנויות מתאם כזה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והתלבטתי איזה כ. מסך לקנות. אני נחשב גיימר, המטרה של המחשב היא משחקים ושיריץ לי אותם טוב. אני חשבתי על 6800GS, אבל מישהו יכול להגיד לי מה כדאי? התקציב הוא כ1100 ש"ח בערך
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp איזה להוריד להוריד את הGeforce GO 7 Series או את הGeforce And TNT2 הכרטיס Galaxy 7900GT 256MB DDRIII
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
צריך דרייבר לכרטיס מסך geforce 6600 ויש לי עוד שאלה אם הדרייבר של geforce 6600 gt זה אותו דרייבר ל geforce 6600 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? בטעות פתחתי את הטרייד פה במקום במסכי LCD.. אם אפשר להעביר את הדיון לשם..
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איזזה מהכרטיסים עדיפים למערכת שלי PCI-E 1024RAM Ddr2 pentium d 2800 dual core
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסכי 19 אינטש לצרכי תלת, אנימציה ועריכת וידאו חשוב מאוד שלא יהיו מריחות ושהצבעים יהיו טובים ומדויקים עד כמה שאפשר בגלל העיסוק בתיקוני צבע גרפיקה ומידול תודה !
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מכר שלי רכש כרטיס טלוויזיה. לרוע המזל מלבד איך להתקין דרייברים אין תיעוד נוסף של איזה כבל מתחבר לאיזו יציאה וכדומה. הכרטיס כבר מותקן, התוכנה מותקנת, אבל מה לעשות הלאה? אני אשמח להפניה לאתר עם איזה תרשים סכמטי של מה מתחבר למה (הממיר למחשב או הכרטיס לחיבור בקיר או הטלוויזיה). אני לא זוכר כרגע בכרטיס של איזו חברה מדובר והפניה כללית תהיה מספיק טובה, אני חושב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי את המסך היום בבוקר והתקנתי אותו והכל כמו שצריך..... עכשיו אני רואה בסדר חוץ מהפונטים.... לדוגמא ב winamp אני רואה לא הכי בברור מה רשום.... וגם בתוכנה כמו mirc ה font השתנה לגמרי.. רואים לא כל כך ברור אולי כדי לציין שיש לי כרטיס מסך geforce 4 ti4200 יש לו חיבור של DVI וחיברתי את המסך עם DVI..... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני אשמח מאוד בתודה רבה לירן,
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש הרבה חברות שמייצרות את הכרטיס הזה עכשיו בתכלס מה גורם להבדל ש88 עם 640 של ASUS עולה 300 שקל יותר מזה של לידטק? אותו דבר בין כל חברה לחברה...זה שיפורים שהם עושים לכרטיס כאילו אולי גוף קירור יותר מתקדם? או שזה סתם בגלל שזאתי חברה מוכרת יותר וזאת פחות?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב נייד שלי PRESARIO 700 לטלוויזיה עם חיבור S-VIDEO ואני רואה את התצןגה בשחור לבן ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה במחשב שיטות שידור PAL ולא מצאתי. איך אני עושה שיראו ציבעוני?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חברס... אני צריך בשביל חבר כרטיס AGP בסכום של 400-500 שקל... נ.ב. תודה רבה אם לא אתם היה לי עכשיו 7300!!!!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב 600+- שקל. הכרטיס מסך הקודם שלי (שיש לי אותו עכשיו) הוא geforce 7600gs 256mb . מפרט המחשב:3000 MHZ 1024RAM ספק כוח: 400W (המלצה לחבר)
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני עובד עם שני כרטיסי 6950 אחד מחובר בכבל HD לDVI של המסך הראשי שהוא DELL ויש לי את המסך טלויזיה שאני מנסה חיבור של HDMI ל HDMI אבל אין תגובה.. כמובן שאני מחבר אוו מהכרטיס השני ... האם זו בעיה? האם אני חייב לחבר מהכרטיס הראשון ? המסך TV הוא LG 26 שכבר חיסרתי אליו בעבר מהמחשב הקודם
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום למומחים קניתנ מסך סמסונג 670bf החדש לבן חיברתי דרך כבל דיגיטלי.במסך אין כפתורים לכיוון הגדרות אלא רק דרך תוכנה מצורפת בדיסק. הדכנתי תוכנה על מחשב אבל לאחר מס.דקות שימוש או ממש מתחילה המחשב נתקע ורק הפעלה מחדש עוזרת.בפורומים של סמסונג גם פגשתי אנשים רבים עם אותה בעיה כנראה התוכנה לא טובה. השאלה,-האם התוכנה היא חשובה ב עבודה או אפשר לעבוד עם הגדרות של כרטיס מסך התוכנה היא magic tune
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
למה כולם כל כך מחכים לזה? מה היתרונות על פני DIRECT X 9?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
Some charts have leaked onto the great internet of ours that reveal some pricing and information for NVIDIA's upcoming series of graphics cards (thanks TERATOGEN). Our friends over at OCW seem to be talking to the right people here in Taiwan and have a bunch of information regarding the most expensive GeForce 8950GX2 that will be sold for $599 USD. It is rumored to be a dual GPU solution much like the 7950GX2 and will come with a total of 512MB GDDR-4 memory per GPU. The second on the list is the GeForce 8900GTX which will replace the current high-end 8800GTX. It will ship at a retail price of $549 USD and sees total pipelines increased to 128 which is an increase of …
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי 9800 פרו של MSI, הפעלתי את דום 3 ורואים ממש על הפנים...עם שבירות בכל מקום וכאילו זה פועל על 2D, נכנסתי להגדות של הדרייברים והכל שם בסדר גמור אז חשבתי אולי דרייברים ישנו את זה כי כרגע הכרטיס עובד עם הרגילים שקיבלתי עם הכרטיס. זה ישנה אם אני יחליף את הדרייברים? ועוד משהו עוברים על המסך כמו ריענונים כאלה באיטיות כשאני מזיז את העכבר..כאילו שהמשחק מרענן את עצמו אבל בתדר נמוך... תודה!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GE-FORCE 7300GS ובדרייברים החדשים של NVIDIA (גירסת 162.18) הכרטיס שלי לא מופיע ברשימה של הכרטיסים הנתמכים! קישור מצורף: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html האם אני יכול להתקין את הדרייברים האלה והכרטיס יעבוד ללא בעיות?! ואם לא אז אני לא יכול יותר לעדכן את הדרייברים שלי?! תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-