עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by matan5165,

שלום לכם אני זקוק לדריבר הכי עדכני לכרטיס מסך RADEON 9200 אני משתמש ב XP תודה רבה לכם מתן

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by finish,

ניסיתי בביוס אבל זה פשוט לא עזור אני מעביר אותו ל8 והוא ישר חוזר ל אוטו זה כרטיס AGP X8 של RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט ולוח של גיגבייט K8NSC הכל במחשב מעודקן דריברים ביוס הכל מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שלחתי לפני כמה ימים הודעה לאטי וזה מה שקיבלתי... Dear Tommy Wong, Thank you for contacting ATI Customer Care Canada. Regarding your issue: We are aware of this issue with non-english OS's. We should have this fixed within the next two driver versions. Thank you for your feedback. Regards, Cristian F Customer Care ATI Technologies, Inc. http://www.ati.com אז אני רואה שהם הולכים לטפל בבעיה הזאת של העיברית אנגלית בשני סטים האים של הדרייברים... זאת אומרת עוד חודשיים לא? חחח אהבתי DEAR TOMMY חחחח ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 554 צפיות
  4. שלום אבקש המלצה לכרטיס מסך עד כ400 שקלים כאשר המטרה שלי היא משחקים אך כגיימר בינוני ז"א לא כרטיס ממש רציני אלא משהו ממוצע שיעבוד טוב ובמחיר הזה.(אם יתאפשר בכלל). תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by Vortex,

דרישות: 1) כמה שיותר זול..אין עדיפות ל"מותגים" 2) שיתמוך בקצב רענון של 85 הרץ ברזולוציה 1024 על 768. זהו. תודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. Started by Myt0s,

אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב אבל אני בדילמה............. עם: כרטיס המסך.... על רוב המחשב כבר החלטתי אבל עם כרטיס המסך אני עדיין בבעיה: אני רוצה לקנות או GeForceFX 5900 "Golden Sample" 1100XP ULTRA או Radeon 9800 Pro 128MB של Shapire אבל אני לא יודע אם שווה לי לחכות עד שיגיעו ה-6800 וכול החדשיםץץץבקיצור הנה השאלות שלי: מתי יגיע ה-6800 לארץ? כמה הוא יעלה ? (מחיר מינימום) ואם נכון לעכשיו ...שווה לי לחכות? (ביחס למוצרים שיוצאים עם כרטיסי המסך שאני כבר אולי ייקח)... בתודה רבה...דן (=

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. מצטער אם אני טועה בפורום אבל לא חשבתי על מקום מתאים יותר(אם טעיתי מנהלים נא להעביר לפורום הרלוונטי) אני זקוק בבקשה לכרטיס שגם ישמש ככרטיס טלוויזיה כך שאוכל להקליט תוכניות והישמוש העיקרי הוא להעביר מקלטות וידאו למחשב באיכות טובה ובכך לצרוב את הסרטים למדיות תודה מראש על העזרה. :bigglasses:

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. קניתי את הכרטיס מסך הזה 1900XTX512 רציתי לדעת איך אני מעביר שאני יוכל לראות גם בטלויזיה וגם המחשב ? השתגעתי הכל ניסיתי ולא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by X-It,

יש לי GEFORCE 6600GT ,מה לדעתכם הדרייבר שייתן לי את הביצועים הכי טובים..?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by kub,

טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  11. האם כרטיס מסך עם כניסה של PCI E יכול להכנס בכניסה של PCI ולעבוד בצורה הטובה ביותר שלו?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. האם PowerColor X800GTO 256MB 256BIT יכול להיפתח ל16 צינורות עיבוד? נ.ב: אל תמליצו לי על Sapphire כי חבר שלי קנה X800GTO2 אצלהם והוא היה פגום ולא היה ניתן לפתוח צינורות,ואני מכיר עוד מקרים כאלה עם Sapphire,ועם אני קונה ATI זה רק PowerColor

13. שלום, יש לי אפשרות להשיג את ה8800GTS 320MB ב1300 ש"ח חדש. הפחד שלי זה שהבגלל שהוא 320MB הוא לא יספיק למשחקים שעומדים לצאת. הבנתי שכבר בBIOSHOCK ההבדל מורגש בין 320 ל640. שווה לחכות ל2900 בכלל? מה המחיר הצפוי של ה2900PRO?

14. Started by GodLike,

אוקיי אחרי שהתקנתי את הרדיאטור פרו 9800 ( סאפיר ) ועשיתי פורמט, הכל טוב ויפה המחשב עלה אומנם עם מספר תקיעות בהתחלה אבל זה לא קשור כרגע. הבעיה היא כזאת. התקנתי את המשחק אנריל 2 ( מקורי ) והמשחק קירטע בצורה איומה. קצב פריימים איום ונורא ( בערך 15 פריימים בזמן אקשן בשטח פתוח כשהכל על HIGH ). חישפתי את המקור לבעיה ונראה לי שגיליתי. ה AGP בהגדרות היה על 0. 2 האפשרויות האחרות הם 4 ו 8. בדקתי בלוח אם בביוס, והאפשרות שהייתה היא 8 והיא כבר הייתה מסומנת. כלומר ה AGP עבד על 8 כל הזמן. מה עושים ?! האם זאת הבעיה לביצועים הירודים באנריל 2 ? התוצאה באקוואהמארק - 18722 . זה בסדר או שבגלל הבעיה עם ה AGP זאת התוצאה שאני מקבל ?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  15. אני אציג את הסיפור מתחילתו : אני קונה את המחשב החדש שלי בחנות שכונתית ... שהיא בעיקרון עובדת עם מספר ספקים מצומצם אך היא יכולה גם להזמין מספקים אחרים במידה ואני מבקש... הבעיה היא שהוא לא יודע מי הספקים האחרים . בכל אופן תחילה הייתי אמור להזמין 6800 GT של אלבטרון אבל התברר לי שהכרטיס יגיע רק עוד שבועיים , ולא ממש בא לי להמתין.. כתחלופה הוא הציעה כרטיס של GAINWARD 6800 GT שעולה 200 שקל יותר... זאת אפשרות אחת.. אפשרות אחרת היא להזמין מספק אחר , אך אינני מעונין להמתין לכרטיס אם הוא לא בהספקה מידית ... אולי מישהו פה יודעה על הספקים ואם אפשר לדבר איתם ? אפשרות שלישית .. לקחת SAPPHIRE X800 PRO ... עכשיו.. הנני שחקן קאונטר סטרייק ו HL 2 בעיקרון ... ואני לא יודע \ לא סומך על כרט…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  16. האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2220 יתחבר לי ללוח אם M2N-MX 6100 AM2 למי שרוצה קישור למפרט של הלוח שלי אז הנה http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=343&model=1338&modelmenu=2 בתודה עידן .

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by Quickly,

שלום. יש לי ASUS x800xl ואני מוציא איתו 5200 ב 3DM05 בלי אובר קלוק בלי כלום קירור סטוק רציתי לדעת האם זה גבוה נורמלי או נמוך יחסית לשאר הכרטיסים פה בפורום תודה ד"א כמה אפשר להוציא באוברקלוק עם או בלי vmod

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by anevsky,

צריך להחליט די מהר - יש לי זיכוי של 700שח באיזה חנות וחבל לי לא לשלב במחיר של המסך. ה IBM מקבל ביקורות טובות מאוד - אבל קשה למצוא עליו מידע ולא מוכנים לתת לי לבדוק אותו בעצמי (יבמ ויבואן) אני יודע שיש לו 360MHZ והוא מסוגל ל 2048X1536 at 80Hz. אבל אני לא יודע מה (אם בכלל)הוא נותן מעבר ל85 HZ ב1200 - 1600 (המומלץ שלו) לSAMSUNG יש את היתרון של BNC. והעובדה ש (לפי ביקורת מהאתר הזה מלפני שנתיים) הוא נותן RR גבוהה מאוד ברזולוציות יותר נמוכות. מה אתם אומרים?? הIBM יוצא לי יותר זול (פחות מ 3K) ואני נוטה לקחת אותו אבל אשמח לשמוע דעות.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by Or94,

לחבר שלי יש כרטיס מסך HD4870X2 והוא עושה המון בעיות. יש לו 4GB זיכרון ומעבד Q9550. הוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והוא מתלבט בין GTX570 לGTX580. יש לו מסך 24 אינץ' של סמסונג. איזה כרטיס מסך כדאי?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

איזה כרטיס מסך טוב ניתן להשיג בהשקעה של עד 300$, בקנייה בארה"ב? המערכת היא מבוססת INTEL והלוח אם Intel Bayfield D865GBF- אני משער שהוא לא תומך בPCI-EXPRESS. האם יש טעם גם להחליף את הלוח בשביל תמיכה בPCI-EXPRESS? מטרת המערכת היא משחקים. כמו כן, אם מישהו מכיר שמות של חנויות טובות בארה"ב שניתן לקנות בהן ציוד, נא לשתף .

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by tgen,

יש לי רדאון 9100 ולאחרונה כשאני משחק במשחקים (לא יותר מידי) כבדים המשחק נתקע, יוצא לשולחן העבודה ומופיעה הודעה: "VPU Recover איתחל המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" (לא היה כתוב מספר בעיה והכרטיס מסך מעודכן) אז מה יכולה להיות הבעיה?? חוץ מזה שיכולה להיות בעיה בכרטיס מסך חשבתי שאולי יש מצב שאחד מכרטיסי הזיכרון שלי אולי נדפק (256MX2).. ממה סביר להניח שהבעיה נובעת ואיך אפשר לטפל בה... תודה מראש לכל המגיבים...

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by AVI.S.T,

פירמטי תמחשב והתקנתי דריברים 81.98 (לפני היא לי 78.01) ושאני מפעיל תמשחק America's Army זה עושה לי כל שניה אורטפקטים או איך שלא קוראים לזה ולפני זה לא היא עושה בכלל אפילו לא אחד זה קשור לדריברים החדשים או משהו נ.ב: יש לי גיפורס 6600LE של גיגה ביט

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  24. אני מחפש כרטיס מסך טוב שעולה בסביבות ה300 שקלים... מצאתי 2 שאני מתלבט ביניהם: זה שעולה 338 כולל משלוח או זה שעולה 384 כולל משלוח בבקשה תעזרו לי לבחור, ואם יש לכם עוד דברים להציע בסביבות ה300 שקל (אפילו יד שנייה) בבקשה תמליצו לי...

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  25. שלום , יש לי 2 שאלות למבינים, אני רוצה לקנות מסך של סמסונג (T240) , שהוא 24 אינצ' , איזה כרטיסי מסך מתאימים לו? (הכי חדשים בבקשה.) שאלה שניה: מה עדיף לי לעשות, לחכות לסדרה 300 של NVIDIA או לקנות עכשיו כרטיס מהכרטיסי מסך החדשים של ATI, כסף הוא לא בעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים