כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
ז"א שאני יוכל להציג משהו על מסך אחד ומשהו על אחר + 2 המסכים יוכלו לפעול במקביל... תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם נגיד היום אני קונה מחשב ובעוד שנה או שנתיים אני ארצה להפעיל משחק כמו COD4 האם אני אצליח להפעיל אותו על אותן הגדרות כמו שאני מפעיל היום או שההגדרות אף פעם לא משתנות?ומשחקים שיצאו מתי שה9 יתחילו לפירוח אם יש לי 8800GT אני אצליח להריץ איתו משחקים של 9? מדובר על בעוד מספר שנים כי אני לא רוצה לקנות 9 בגלל המחירים הנורא גבוהים שלהם ו9600 הבנתי שהוא פחות טוב מ8800 אז אין לי מה לקנות אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אנשים =] מה קורהה מה אתם אומרים על המסך הזה: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=2953 המסך האחרון ברשימה ה Proview 19 אינץ' הוא טוב?? לפי הנתונים הוא ניראה סבבה לגמרה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לדוגמא ה8800GTS 640MB מופיע בחברה LEADTEK תחת המחיר 2221ש"ח ולעומת זאת בחברה XFX עולה 2944ש"ח... מה גורם להפרשים האלו? תודה רבה ואם יש הפרשים בין החברות מי נחשבת לטובה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
איך הדריברים של OMEGA? במה הם שונים מדריברים רגילים ל ATI?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT ובאתר של NVIDIA יש שתי אפשרויות להורדה: 1. GEFORCE AND TNT2 2. GEFORCE GO 7 SERIES באיזה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Mag AH-778 בגודל 17 אינץ'.(CRT) הוא טוב לגיימינג? כי אם כן אין לי סיבה לקנות מסך חדש.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כרטיס בילד אין ואני לא יודע איך אני ניפטר ממנו ואני רוצה לקנות את הכרטיס Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1#top ואני לא יודע אם הוא מתאים למחשב שלי. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: p-4 3.0 1mb לוח אם: p5gd1-vm asus זכרון 756mb ddr 400mhz 80 gb 7200 sata האם כ.מסך במחיר עד 1500 ש"ח יריץ לי את המשחקים הכי חדשים? ואם כן אז באיזו איכות (באיזו רזולוציה, באיזו רמה של פירוט וכו')? אם אפשר לתת לי דוגמא נגיד מ -doom3 או משהו כזה אני אשמח. בנוסף, אני זקוק גם להמלצה בנוגע לכרטיס שכדאי לי לקנות (יש msi nx6800gs ב-1200 ש"ח, האם הוא מתאים למערכת שלי?, והאם הוא יספיק?) תודה...........
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול איזה כרטיס מסך הכי מומלץ ב2 סוגים: Gigabyte Radeon X1600XT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card או Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card או יש לכם מה להציע לי על כרטיס מסך? מה ההבדל זכרונות בכרטיס מסכים 512MB ו-256MB? תודה, עופר
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600GS המשחק NFS MOST WANTED יכול לעבוד עליו ברוזולוציה הכי גבוהה? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני דיי חדש בתחום של HDMI ולכן רציתי לשאול שאלה קטנה שאני בטוח שרובכם תוכלו לענות לי עלייה מיד. הכרטיס מסך שלי זה GeForce 8400GS לפי מה שכתוב על האריזה (תמונה מצורפת) הוא תומך רק ב HDMI גרסאות 1.2 ו 1.1 (כתוב שם גם משהו לגבי 1.3A - לא ממש הנתי האם נתמך או לא) כאשר חיפשתי כבלים של HDMI באינטרנט ראיתי שהיום משתמשים ב כבלים מסוג 1.3 ו 1.4. השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות גם כבלים מתקדמים יותר 1.3 או 1.4 והם יעבדו עם הכרטיס מסך שלי אבל בלי הפונקציות הנוסופות (החדשות יותר) שהם מספקים (למשל עבור 1.4 ראיתי שהוא מעביר גם ethernet) או שכבלים מסוג מתקדם יותר בכלל לא יעבדו עם הרטיס מסך שלי? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב חדש והוא קיבל את הרדאון הנ"ל, אני רוצה לדעת אם הוא טוב, והאם הוא יותר טוב מספייר, ובכלל מה הציון שלו בבנצ'מארק..אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאודד!! ואל תגידו למה הוא לא לקח את ה5900xt, (הוא קנה אותו מאייבורי), תודה!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב. המטרה של המחשב שלו היא בעיקר למשחקים. בינתיים יש לו מחשב די גרוע, ואני רוצה לעזור לו למצוא שידרוג כמה שיותר טוב למחשב שלו. זאת אומרת שלא יהיה לו צוואר בקבוק ושהכסף שלו יוכל לתת תמורה כמה שיותר טובה מבחינת ביצועים (הוא לא מתכנן OC או פתיחת צינורות עיבוד). התקציב שלו הוא 600 וההעדפה שלו היא לכרטיס בינוני שיוכל להריץ לו את המשחקים החדשים גם בעוד שנתיים (לא בצורה חלקה אבל גם לא נמוכה מדי). אז יש לו אפיק AGPX4 לוח אם שתומך ב-DDR עם שלושה סלוטים (יש לו סטיק אחד של 256 במהירות של-333MHZ) מעבד PENTIUM4 2.4GHZ (לא HT) אז אני חשבתי לעשות לו -Dual Channel במשהוא כמו 250 שקל (להוסיף עד סטיק של 256). ו-geforce 5500 ב-350 שנשארו (הוא יכול לחרוג מהתקציב רק …
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה אתם חושבים? בכמה ה1950 יותר טוב? כי אני מתכוון לקנות מנועה ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות ולחכות אלוהים יודע כמה זמן...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מישהו מסוגל להמליץ על טלויזיה איכותית כרגע אני חשוב על טושיבה 42
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, רציתי לוודא לפני שאני קונה את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 רציתי לדעת אם למישהו יש אותו בפורום והאם הוא מרוצה... אשמח לקבל ביקורות מאתרים בחו"ל,השוואות לכרטיסים אחרים של GeForCe וכו'... ד"א... מה ההגדרות של הכרטיס הנ"ל??? אני מתכוון למהירויות שלו... תודה רבה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המערכת שיש לי כרגע - Phenom 955 x4 (רגיל) כרטיס מסך HD5770 וזיכרון 4 GB RAM. כמו כן אני משחק על מסך דק 24" רזולוציה 1920x1080. לשום דבר אין OC ואני לא מתכנן לעשות OC אי פעם. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד שיריץ לי crysis2 (ואפילו יותר באופן אירוני crysis הראשון) בגרפיקה המקסימלית הכי גבוהה בלי לאגים. אשמח לגבי המלצות. תקציב: 900 ש"ח . תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אם אני מתכנן לקנות מחשב בשבועיים הקרובים +/- כדאי לי לקחת כרטיס מסך טוב יחסית כמו ה 1950 או ברמה שלו או כרטיס הכי פשוט ולחכות כשיגיעו כרטיסי ה DX10 השאלה שלי היא עד כמה זה חיוני כרטיס מסך מהסדרה החדשה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ALL IN WONDER לרדאון רגיל? יש הבדל משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן 6870 CF ועכשיו אני מעוניין לבצע באנצמארק ולהשוות לבאנצמארקים אחרים אני אשמח להסבר איך לעשות את זזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
רק לצורך עדכון רשמתי הודעה בנושא לפני כמה ימים, היה לי בעיה של זליגה בתחתית המסך ובחלק העליון, בסופו של דבר החלטתי להחליף, התוצאות --> עדיין יש זליגה באותה רמה כנראה שזו הרמה האופיינית לדגם הזה. לפחות קניתי לי שקט נפשי. בקיצור למי שקונה את הדגם הזה שיקח בחשבון שיש כמה יתרונות בולטים של איכות תמונה, וחברה טובה , DVI וכו' מצג שני יש חסרון של זוית צפיה נמוכה וזליגת אור יחסית בולטת על רקע שחור (טוב בולטת זה סובייקטיבית לי הכל בולט) לילה סעידה (טוב). :-*
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הכרטיסים האלה בערך בתקציב, איזה הכי משתלם? (על מערכת AMD 64 3000 RADEON 9600XT DVI 256MB XFX FX5900XT 128MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB(אם יש ב1200-1300) xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש רצינית עם הכרטיס. המחשב החדש הגיע אלי יום שישי, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס באותו היום, ועד יום שבת הוא עבד בסדר. יום ראשון עידכנתי דרייבר יותר עדכני מהאתר של point of view, ולפתע, הכרטיס התחרפן. הופיעו לי מלא נקודות שבאות והולכות על המסך. הן נראות כמו פיקסלים מתים, אבל זה לא, כי הן זזות יחד עם התמונה. משחקים נראים כמו תחת, ושמפעילים סרטים המחשב נתקע. חשבתי שזה וירוס כלשהו ופירמטתי אפילו. שהמחשב עלה מחדש לא הייתה את הבעיה לשמחתי, אבל שהתקנתי דרייברים הבנתי שהבעיה טמונה בהם. מה אני אמור לעשות? המוזר הוא שבהתחלה הכל היה בסדר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-