כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ה GTO2 או 6800GS? בעיקרון המחיר שלהם זהה, ויש מצב שאני OC אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 שאלות למבינים, אני רוצה לקנות מסך של סמסונג (T240) , שהוא 24 אינצ' , איזה כרטיסי מסך מתאימים לו? (הכי חדשים בבקשה.) שאלה שניה: מה עדיף לי לעשות, לחכות לסדרה 300 של NVIDIA או לקנות עכשיו כרטיס מהכרטיסי מסך החדשים של ATI, כסף הוא לא בעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
BFG Nvidia 7800GS AGP 256 mb 256 bit או Nvidia Geforce 7600GT PCI-E 256 mb 128 bit שימו לב ה7600 הוא pci-e וה7800 הוא agp
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אנשים תקשיבו, יש לי דודים בחו"ל (לא יודע בדיוק באיזו ארץ ומדינה, אני ידבר איתם בלילה ואני יכתוב) אז בקיצר הם באים לארץ בעוד איזה שבועיים אולי פחות, ואני בקשר איתם תמיד ושאלתי אותם אם הם יכולים לקנות לי כרטיס מסך ואני ישלם להם פה בארץ כבר, אז הם הסכימו ואני צריך מכם פה באנשים בפורום עזרה לגבי כרטיס באפיק AGP8X במחיר של בערך 300 דולרים, אני חשבתי יותר לכיוון של 6600GT או 6800GT אז אני צריך בבקשה שתביאו לי את השם של החברות הכי טובות בביצועים של שתי הכרטיסים האלו (כמו ג'יג'ה ביט, MSI וכו'). אנשים לא להגיד לי קח של לידיטק או MSI אני רוצה ביקורות ורק את החברה הטובה ביותר. תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי 4870 עם הדרייברים האחרונים. פשוט כל כמה זמן המסך מחשב שלי פתאום ניהיה כהה אבל המחשב לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בפול עצמה וכלום לא קורה למרות שחיכיתי. מה זה בדיוק ?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לכרטיס מסך שהוא בהרבה יותר חזק מ7900GT 256MB עד 1600 שח לא משנה ATI או NVIDIA שיתמוך בכל השטויות החדשות כמו DX-10
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כמו הכותרת אני רוצה לדעת אם אני יכול להוסיף 8800GTS בלי להחליף ספק.... הספק הוא 400W TRUE POWER מעבד E6300 בלי OC לוח אם GIGABYTE GA-965G-S3 שני זיכרונות של KINGSTON 512MB (מהירות 667) כונן DVD כונן קשיח אחד של 150GB כונן פלופי (שמעתי שזה משנה? נשמע מצחיק...) כן כן אני יודע שיש לי בעיה שאני לא יודע איזה מין מחשב יש לי אבל זה מה שקורה כשאבא'לה מחליט לקחת את המושכות לידיים ומחליט מה הוא קונה בלי כמעט לשתף אותי בכלום, עוד בתקופה שגם ככה לא הבנתי מי יודע מה בחומרה (נובמבר השנה האחרונה). אם אתם רוצים אני יכול לחפור עוד ולמצוא מידע מדויק לגבי המפרט, אבל אני חושב שאפשר לדעת ~בערך~ לפי הנתונים האלה אם הספק יספיק, לא? דרך אגב: בguru3d הם ציינו שספק של 450W הוא המינימום בשביל 8800G…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול איזה hd4850 512M יותר טוב? של חברת GIGABYTE או של חברת SAPPHIRE? או של MSI? ואיזה דגם בדיוק עדיף במסגרת של כ 900 ש"ח תודה המפרט- מעבד E8500 זכרון - 2GB 800MHZ אני משחק ברזולוציה 1024*768
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות (קודם כל למצוא) מסך LCD בסביבות ה1000 ש"ח,אני לא מחפש איכות אלא רק בגלל חוסר מקום אני לוקח מסך דק. מישהו שמע או ראה באיזשהו מקום על מסכים בכזה מחיר?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מרכיב מחשב חדש, ועדיין בהתלבטות לגבי כרטיס המסך. לא הצלחתי לקבל הרבה תגובות בפורום מפרטי מחשב ולכן אני שואל פה שוב. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים (כולם מ- www.skypc.co.il): * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 256MB - מחיר: 1,385.00 * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 512MB - מחיר: 1,598.00 * כרטיס מסך CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI-E - מחיר: 1,750.00 * כרטיס מסך XFX GF 7950GT 512MB PCI-E - מחיר: 1,880.00 כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין כרטיס גרפי לכרטיס מסך? 2) האם יש חשיבות באמת ל- 256MB או 512MB על הכרטיס מסך? במה זה מתבטא בפועל? 3) מה זה PCI-E ? 4) האם הייתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בכלל? תקציב של 1,700 עד 2,000 ככה, אפשר לחרוג טיפה אולי. ד"א,…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיות בגרפיקה תלת מימד במשחקים ועוד בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך אך כבר החלפתי פעמיים וזו לא הבעייה הוספתי כאן שתי תמונות שימו לב. יש חורים בדמויות חלקים שקופים ומריחות של הצבע. כבר יצאתי מדעתי אשמח לעזרה. תודה רבה. אסף מסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש ברשותי את לוח אם הבא: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI אני זקוק לכרטיס מסך עם יציאת בHD בתקציב של עד 300 שקל השימוש העיקרי הוא הקרנת סרטים לטלוויזיה ושימושים רגילים במחשב כגון גלישה, משחקים קלים אבל לא הרבה יותר מזה... לפעמיים גם עבודה גראפית אבל לא דברים כבדים שאלה נוספת לידע כללי, הגרסאות של סלוט הPCI-E הן חומרתיות או תוכנתיות?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בסביבות 1000 שקל (אפשר יותר). כדאי לי לקנות גם מעבד כפול ליבה, או שזה מיותר ?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי חיבור AGP 8X והתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. מה כדי?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
לוח אם - Nf7-S2 מה עליי לעדכן ומאיפה בשביל לקבל תוצאות מירביות מהכרטיס מסך ? התקנתי את הדרייברים מהדיסקים , אבל מה להוריד כעת ? ומה עדיף ? Direct3D או OpenGL ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מה הכי משתלם לי לקנות בשביל המפרט שלי שהוא amd3000 לוח גיגביט זיכרון גיגה כיום יש לי 7300gt אבל לא סוניק והוא עושה לי קצת קיטועים בטסט דרייב מה יותר מומלץ לי להביא שלו יהיה יותר מידי חדש למחשב שלי או חלש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
E6420 + 8800GTS 320 עולה 2870 ש"ח 4800X2 + 8800GTS 640 עולה 2930 ש"ח מה עדיף ? (כחלק ממפרט שאני מרכיב למשחקים ל3-4 שנים הקרובות, ללא OC, על המפרט להריץ את Flight simulator X ברזולציה הטבעית של 2007wfp בהגדרות טובות +++ ) תודה!
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600 gs והבנתי שהגדרות נכונות של הכרטיס יכולות לתת שיפור בביצועים צירפתי תמונות של ההגדרות שלי כרגע, ואשמח לעזרה מה לשנות בכדי לנצל את הכרטיס הכי טוב שאפשר. תודה מראש! נ.ב הכרטיס מואץ ליבה 400@584 זיכרונות 533@754 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב ברגע שאני מעביר את העכבר לצד שמאל של המסך זה עובר למסך השני היתי רוצה לדעת אם יש אופציה לנעול את המסך שאני לא יכול לגעת במסך אלא עם אני יבטל את הנעילה כי אני פשוט רואה סרטים ובו זמנית אחותי במחשב והיא לפעמים סוגרת לי את הסרט מקווה לעזרה יום טוב ;D
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
רציתי לשאול למי שמבין והתעניין קצת, בזמן שאני משוטט באינטרנט ולומד אודות כרטיסי מסך מסוגים שונים ומגוונים נתקלתי בכרטיס הזה שמסוגל לקלוט טלויזיה כלומר יש לו TV CAPTURE , האם הכרטיס משתלם? האם כל התכונה הנוספת (שלפי דעתי מדהימה) של TV CAPTURE לא מורידה מעוצמתו? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
לכל מי שיש ידע ממש נחרב בנושא אני אודה לו זאת החלטה שאני מחכה לה כבר הרבה זמן וזה עוצר אותי מלקנות את המפרט שאני רוצה. 1. CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 Gigabyte NVIDIA GeForce 7950GX2 1GB PCI-e GV-3D1-7950-RH .2
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה בכרטיס מסך.. קניתי את הכרטיס HD3850 512MB ככרטיס פצצה אני חייב להגיד.. הכל טוב ויפה... והכרטיס הקודם שלי (X800XL 512mB* העברתי לאח שלי .. עכשיו לאח שלי יש כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. אבל מתי שאני שם תכרטיס מסך החדש.. זה לא עולה המחשב.. כיאילו לא עושה כלום אפילו לא תרעש של הארד דיסק.. אבל שאני מוציא תכרטיס מסך ומחבר לכרטיס מסך המובנה.. הכל עובד טוב.. אולי צריך לשנות משו בביוס או משו .. או איזה סוויטץ' בלוח אם.. מי שיכול לעזור לי .. תודה =]
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי במשחק GoW יש לי חיתוכים בתמונה למרות שהסנכרון האנכי עובד... האפ פי אס נראה בסדר גמור ואין שם קטעים איטיים אבל נראה כאילו התמונה נחתכת מפעם לפעם... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מסך 21 אניצ' ויש לי שאלה. האם יש כרטיסי מסך שטובים יותר לתצוגה של סרטים ועם ביצועים פחות טובים במשחקים?.. כי לי חשוב לא פחות ואפילו יותר שתיהיה תמונה טובה בסרטים מאשר ביצועים גבוהים במשחקים אני קונה מסךCRT עם רוזלוציה מקסימלית של hp p1130) 1536X2048) אז שאלת היא האם יש להעדיף כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיסי המסך הטובים במשחקים יהיו טובים גם בשביל הסרטים.. את זה אני שואל לאחר שראיתי ביקורת על כרטיס מסך ושמתי לב שבוחנים את הביצועים גם בסרטים .שלא תתבלבלו אני לא מחפש כרטיס מסך שיוריד מהעומס על המעבד כי המחשב שלי יריץ בלי בעיות כל דבר אני פשוט רוצה תצוגה של סרטים הכי טובה. מקווה שהבנתם. רותם.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=15244 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-