כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי 6800 gt עם NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT ובמנוחה הוא במצב של 60 מעלות והוא עם המאורר המטורף הזה וגם העלתי תמאורר ל 85 אחוז..... ובמאמץ הוא על 75-77.....זה דיי מפחיד לכרטיס הזה לא? וניקיתי את הכרטיס הזה.........אבל לא פירקתי לגמריי..... מה עושים?תודה
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו לפני דיי הרבה זמן (אין משהו יותר ספציפי מי זה) בדקתי כמה מהדריברים החדים של ATI על הכרטיס מסך אם 3DMark עכשיו התוצאות הכי טובות היתקבלו אם ה3.7 ולאחר שעבר דיי הרבה זמן החלטתי להתעדכן ולהתקין את הדריבר 4.7, עכשיו הFPS ירד אבל לא משמעותית הבדל של 10-20 נגיד מ100 ירד לסביבות ה80, אבל הבעיה היותר גדולה היא שכל המחשב פועל באיטיות מאז שהתקנתי את הדריבר החדש. בקיצור אני לא מבין כל כך מה הבעיה בדריבר החדש הרי הוא רק אמור עלות ביצועים ולתקן כל מיני באגים שהדריבר הישן לא תיקן וההיתלבטות היא אם לחזור לדריבר הישן או להישאר אם החדש?, או אם אתם יודעים על איזה שהיא סיבה שיכולה להיות שהמחשב נעשה איטי יותר אם הדריבר החדש, תודה מראש על העזרה... :-\
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
http://www.galaxytech.com/news/36/7600GSDDR3.htm נקווה שהחמודים האלה יגיעו לארץ בקרוב ;D
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך מסך crt אני לא מבין בזה כל כך אבל שיהיה עם 160 הרץ עד 800 שקל
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
לפי המאמר על ALBATRON 6600GT יש לו את הגשר HSI האם יש ל6800 את אותו הגשר??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11321 לזה יש את הגשר האם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11320 יש גשר?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? GIGABYTE 6600GT PCI E או GIGABYTE X800GT0 PCI E נגיד והמחיר לא מהווה בעיה (אבל רק משניהם) תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
עשיתי בדיקת Aquamark ורציתי לדעת אם התוצאה היא אכן תקינה והמפרט משקף את התוצאה המפרט המלא בצד תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות את הSM מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיעה התקופה של השנה שבה אני עוד פעם זקוק לעצתכם, היה לי כרטיס Radeon 1950 שנורא נהנתי ממנו, אבל לצערי ביום בהיר אחד מסך שלי התמלא בנקודות בשלל צבעים, ואחרי בדיקה קצרה של החלפת הכרטיס התברר שזה אשמתו. כרגע אני מחפש כרטיס אחר, מחשובתי הן בכיוון ה : 9800GT 1gb gDDR3 , http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=MhodR6119xPzRjNJ או אולי ה- HD4850 512mb http://www.gigabyte-usa.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2902 המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: E6750 2.66Ghz 2 גיגה זיכרון וספק של 430 וואט של antec כמו כן אני משתמש במסך של 22" השימוש במחשב הוא בעיקרו משרדי, אבל פה ושם יש לו צורך להריץ משחקים חדשים וכבדים, לאו דווקא ברזולוציה מקסימלית. זהו בעיקרון. מה לדעת…
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי כרגע הגיע לי הכרטיס שהזמנתי twinteach 9800gtx , היה לי כרטיס של ati הסרתי את הדרייברים ניתקתי את הכרטיס הישן במקומו חיברתי את החדש והורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של nvidia. הבעיה היא שאני מפעיל את קובץ ההתקנה המחשב מתחיל להתקין את הדרייבר ונתקע באמצע במשך כמה דקות ולאחר מכן יוצא מההתקנה ולא מתקין. ניסיתי גם להתקין מהדיסק שהגיע עם הכרטיס מסך וזה חוזר על עצמו שוב . מקווה שתוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש וכנראה אני יקנה תכרטיס מסך ASUS 7600GT עכשיו יש שתי סוגים ASUS EN7600GT 2DHT 256M ואת זה ASUS EN7600GT SILENT 2DHT 256M (עולה יותר) רציתי לדעת מה באמת ההבדל שניהם .. האם כדי להשקיע בשני יותר כסף . וסתם לדעת האם הכרטיס טוב וכל זה .
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר אותו למצב CLONE כדי שאני יוכל להקליט אבל אני משחק כמה שעות באפשריות ולא מוצא... שוב יש לי את הכרטיס Radeon9600 XT.. בכרטיס הישן שלי הייתה לי אפשרות יותר נוחה ולהעביר (FX 5200)
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך של redeonX1950 pro הבעיה שהוא הלך לי כנראה בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע ומציג בעיה וכל מני שטויות כאלה הוא לא מעלה סרטים וגם שהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים וכאילו פיקסים מתים כנראה שהבעיה בכרטיס מסך עכשיו אתם נכנסים לתמונה אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל תודה תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
NX8400GS-TD512E NX8500GT-TD512E ה AGP שלי במחשב [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להריץ תוכנות דמו (כמו הOGRE של NVIDIA או הMONKEY של ATI) של NVIDIA למשל על כרטיסי ATI? מאותו הדור, נגיד ה9700 וה5800~
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני לא מבין למה יש לי בכרטיס איפה שהמאוורר שלו כזה אולטרה...כמה צבעים כאלה..אני מסתכל לתוך המארז אני רואה ירוק כחול אדום משהו כזה...למה זה?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מתי יוצאים הכרטיסים החדשים של אנווידיה..9XXX..?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כל מי שידבר איתי אמר לו שהיה לו את הבעיה והוא סידר אותה אני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ... ואני רואה הכל בשחור לבן חיברתי את הנייד ....לטלויזיה ... ואני רואה הכל שחור לבן מה לעשות ati mobile 345m igp זה הכרטיס מסך ... אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם הגגדרות אני מנסה עם חבר בטלפון לא מצליח
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 19" CRT מעולה למשחקים. בארץ היה לי LG F900P ואני מחפש כזה כאן בנרות. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המסך הזה בארה"ב ? והיה ולא ניתן להשיגו. האם יש מסך נוסף שיכול להציג 1600X1200@85 ? או 2048X1500@75 כמוהו? אנא עזרתכם. תודה HF
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר עדכני לכרטיס מסך מדגם radeon igp 340 למערכת הפעלה xp . בבקשה להביא לי קידור לדף ההורדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי מערכת SLI עם לוח GA-K8NKP-SLI ו 2 כרטיסי XFX GEFORCE 6600 GT ורציתי לדעת איך אני משנה את החלוקת עבודה בין הכרטיסים שכל אחד יעבד חצי מסך או כל אחד יתן פריים לסירוגין וכל המציבים האלו התקהתי את הדרייור 77.77
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב AMD אני סטודנט והתקציב שלי בסביביות 3500 אני רוצה כרטיס מסך מצויין שיחזיק איתי הרבה זמן איזה כרטיס אני צריך ומה אני צריך שיהיה בו?
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-