כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
-
אני יודע שזה יקר, אבל אני מקבל את זה במתנה LCD או רגיל שטוח, אז מבחינת מחיר זה לא כל כך עקרוני. המסך LCD מגיע לרמת איכות ככמו של הרגילים?(לסרטים, מישחקים) ואם אתם יכולים להמליץ על דגם בבקשה. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני לא משחק הרבה אבל המשחק היחיד שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להנות מהמשחק? הכרטיס הזה טוב? Powercolor Radeon 9100 64MB DDR 128bit DVI TV-Out Video Card
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אותו היום , ומשום מה על המחשב שלי כאשר אני מפעיל אותו הוא מרצד לי ואפילו מעוות את המסך כל פעם במקום אחר... כאשר חזרתי לחנות בדקנו את הכרטיס על מחשבים אחרים והוא עבד כמו שצריך.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? איזה כרטיסים אחרים באותה רמה יש שאני אנסה מקסימום להחליף אותו? ובבקשה דחוףףף אני רוצה מחר כבר לנסות להחליף אותו.....
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מסך עדיף? 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor הנתונים של ה-IIYAMA : 0,25mm 1280x1024 H:30-70kHz,V:50-160Hz הנתונים של ה-CTX : 0.24 30-86kHz המשחק היחידי שאני משחק הוא: FLIGHT SIMULATOR
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי מסך "19 של סמסונג Samsung SyncMaster 955DF והיום שמתי לב לכמה דברים מוזרים שעיין בלתי מזויינת לא תוכל להבחין בהם דבר ראשון ופחות חשוב המסך טיפה טיפה מרצד בצדדים (ולא אין לי רמקולים ליד המסך) ואמצא מארה בסדר... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא עוזר.... ושוב זה דברים ממש קטנים שעין רגילה לא יכולה להבחין רק אם נגיד מתרכזים בצד אחד של המסך רואים מעיין קווים קטנים מה אתם חושבים הבעיה ? ועוד משהו ... קצת יותר מפחיד אותי.... עכשיו הבחנתי בנקודה שחורה בחלק העליון של המסך האם יכול להיות שזו נקודה מתה ? ניסיתי לשחק עם הרזולוציה כיביתי והדלקתי וזה עדיין שם האם יכול להיות שזוהי נקודה מת ??? זה מסך חדש לגמרי של סאמסונג ......
-
- 46 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה דיי דחוף, ואם אפשר הערות עליו, ולא רק הצעות למסכים אחרים... תודה! {עריכה: וגם IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413}
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי רדיאון 9000 פרו של ג'יגהבייט עם דרייברים קטאליסט 3.4 ווינדוס אקספי. איך אני יכול להפעיל אנטי-אליאסינג בשביל ג'יטיאיי וייס לדוגמא? תודה!
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
הסתכלתי בבנצ'מרקים וראיתי שהג'י פורס לוקח בכולם יכול להיות? http://www17.tomshardware.com/graphic/20021202/radeon_9500-03.html#benchmarks
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהליין...אז כנראה לא הבהרתי את עצמי בתראד הקודם שלי... אני מחפש מסך שפופרת שטוח (לא LCD!!) בגודל 19 אינץ... ואני רוצה לדעת על איזה פרמטרים להסתכל ומה הערכים הרצויים... א. גודל נקודה כמה הוא צריך להיות? ב. רזולוציה? חייב 1600 X1200 - לא כדאי להתפשר על פחות נכון? ג. תדרי רענון? כמה מספיק 75HZ? ומה תאמרו על המסך הזה של ACER...מה לא בסדר בו? כי נאמר לי 2000 שקל מסך איכותי... - מה לא בסדר נגיד בזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=987580 אני מחפש עד 1200 שקל ...?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
החבוב עולה 400 שקל.. הכרטיס מצויין זה אני יודע אבל מי אלה xpertvision? יש כרטיס אחר עד 400 שקל?אולי 8500 של Power color טוב יותר? איזה עוד חברות מייצרות אותו
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s533-mx עם כרטיס מסך מובנה(sis 651) יש שקע צהוב שנראה כמו יציאה ל TV האם זה שקע ל TV אם כן איך מפעילים את התצוגה בטלויזיה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים יש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את המחשב הרבה זמן פתאום שאני גולש באתרי אינטרנט או עושה משהו עם הוינדוס המסך מתחיל לשנות גוונים מרגיל ליותר כחול ליותר אדום ועוד פעם כחול וכדומה... עכשיו לדעתי המנורה לא כל כך בסדר אבל מכוון שרוב היום הוא עובד מצויין כי זה גם מסך סוס אז אני לא בידיוק יודע מזה... הרי העירבוב של ירוק כחול ואדום במנורה של המסך לא אמור להתערבב לחוד אלה הכל ביחד אז או שזה במנורה או שזה הכרטיס מסך אבל אני לא חושב שיש סיכוי כי בדקתי אותו על המחשב הישן שלי והכל בסדר... פועל על : P3 550mhz 512k Cache 256SDR 20GB 7200RPM InnoVision GeForce2 MX400 64MB
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האנגלית שלי לא הכי טובה , תקשיבו ותקראו באנגלית what Video Card of InnoVision Should i take : GeForce4 Ti4200 128mb DDRAM Cost : 800nis in israel or GeForce FX 5200 128MB DDR 600nis in israel what should i take! its hard becuase i didnt try to FX but i know the Ti4200 Prefomance...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס? לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן.. אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתי הליבה החדשה "r360" יוצאת? מה יהיה הבדל הביצועים בינה לבין הרדאון9700/9800PRO ו 5900/U? איך יקראו לסדרת הכרטיסים הזאת? האם מישהו מתכוון לחכות? או לקנות עכשיו 9700/9800?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לי GEFORCE4 TI4400 של ASUS, בחודש אוגוסט אני משדרג את המחשב שלי יש לי דילמה המסך שלי ישן MAG 17 DJ700 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 768 על 1024 אני רוצה לקנות את ה - GFORCEFX 5900 או RADEON9800 PRO האם כדאי בכלל להחליף כרטיס מסך או להשאיר את הכרטיס הקיים וקנות מסך חדש? אני פריק של משחקים והסיבה שאני רוצה לשדרג כרטיס מסך היא בגלל משחקים עתידיים כמו HALF LIFE 2 ו DOOM3 שתומכים ב DIRECTX9. מה ההבדלים שאני יראה מפחנה גרפית אפקטים וכו' במשחקים האלו לבין הכרטיס הקיים לכרטיסים החדשים?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי כתבה על HALF LIFE2 שלמרות הגראפיקה שלו המשחק ירוץ גם על כרטיסים מדור ה-DIRECTX 6... ועכשיו לשאלתי איזה כרטיסים הם מדור ה-DX6?? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שזה לא יהיה כ"כ אפקטיבי ומספיק ה 64 מגה... ולחסוך 150 שקל???????? זקוק גם להמלצות לחנויות באזור ראשון והסביבה עם מחירים סבירים....
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
??? ??? ??? דחוף יש לי שאלה דחופה... איזה מסכי LCD בגודל 17 אינץ' הכי טובים בשוק כיום ? איזה חברה ואיזה דגם .חשוב שיהיה להם יציאת DVI!! אודה לכם מאוד על עזרה מהירה זה חשוב נורא. חשוב לי מאוד. אין הגבלה לתקציב אז נא לא לרשום לי על פי מחיר אלא על פי איכות. תודה ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, עם דגש ליציאה של וידאו וטלוויזה. התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
החלטתי סוף סוף להחליף את הגיפורסMX200 המגעיל שלי, עכשיו פה הבעיה.... בטווח של עד כ 450 ש"ח איזה כרטים יתן לי ביצועים טובים לאורך זמן.... אני חשבתי בכיוון של RADEON 9100 כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. ד"א לא מתוכנן עליו אובר קלוק, לפחות לא לרגע זה....
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
תראו בלינק המצורף את R9700 (לא פרו) של החברה הזו במחיר הכי נוח שראיתי עד עכשיו, השאלה אם מישהו מכיר אותם ואת האיכות מוצרים http://www.easycomp.co.il/productpage.php?cid=1697 נ.ב באתר החברה משום מה אין לה כרטיסים של RADEON מאף סוג אלא רק NVIDIA - מוזר !!!
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-