כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
היי! אבקש המלצה לכרטיס עריכה איכותי עם כניסות אנלוגיות בסכום עד 1400 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לפתוח את ההגבלה שעושה לי RIVETUNER תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי svidout עם יציאות נוספות של y pr fb/av ועם חוט לכבל שיש לי חיבור כזה בכרטיס מסך... מה אפשר לעשות עם זה? והאם צריך משהו נוסף כדי לחבר את זה לטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כיום יש High End לכל דבר, כרטיסי מסך( Radeon x850Xt, Nvidia Geforce 6800Ultra etc), מעבדים(Intel Pentum 4 Ee, Amd 64bit Fx) ואפילו זכרונות (Corsair, G skill etc), אז מה עכשיו? עכשיו היא עונת המסכים, יותר ויותר אנשים מתעניינים באיכות המסכים שהם קונים, ועכשיו ישנם הרבה מאוד מסכים בשוק אשר הם איכותיים, אבל מה באמת איכותי? על שאלה זו אני אענה פה: קודם כל למסך ישנם נתונים מרשימים: זמן תגובה:8 Ms, קונטרסט: 500:1, ו75הרץ ברזולוציה המקסימלית. בקיצור נתונים מרשימים, אבל מה האיכות האמיתית? נתחיל מזמן התגובה, זמן התגובה המהיר מאפשר לי כשחקן מקצועי לשחק בצורה מושלמת, ללא "מריחות" שקיימות במסכים בעלי זמן תגובה איטי יותר, במיוחד כשמשחקים בקצב מסחרר ומהיר שכל שנייה זזים וקופצים והתמונה…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לא חייב DVI איכות תמונה הכי חשובה. התקציב מקסימום עד 2500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, כל פעם שיוצא קאטאליסט חדש אני לא מצליח להתקין אותו מאחר שיש לי SP2, ההתקנה עצמה מצליחה, אבל כשהוא מגיע לחלק של הWDM, הוא נתקע ואומר: REMOTRE PRECUDURE FAILED TO CALL, שזה בידיוק מה שSP2 מבטל בגלל בלאסטר, ניסיתי להפעיל אותו וזה לא עובד, בRELEASE NOTES לא מצאתי תיעוד לבעיה הזו, מה עושים? תודה רבה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כ.מסך 6600GT. רענון ב WINDOWS ב- 1024X768: 100HZ. הדבר קורה רק במשחק הנ"ל. כיצד ניתן לשנות זאת ולמה זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך herculles 9700 ואתמול התקנתי תדריבר הנ"ל אחרי שעד עכשיו היה לי את הגירסה 4.6. זה נראה לי שיפר קצת את ה FPS אבל יש לי כמה שאלות: 1) למה כשאני נכנס לקונטרול פאנל ועושה משהו פתאום נהיה במסך הרבה אור? ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך לא עוזר, עד שלבסוף עשיתי ריסט וחזר להיות בלי הרבה אור. 2) יש לי בכרטיס .TV-OUT בקונטרול פאנל הישן הייתי פשוט מדליק TV וזה היה פועל. פה שיחקתי עם זה שעות יש שתי ריבועים שהכי הרבה הצלחתי זה להראות בטלויזיה דסקטופ רייק, למרות שזה נתן אור חזק למסך כפי שצויין ב 1 אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום! אני קונה בקרוב מחשב, והדבר היחיד שלא נסגרתי עליו זה איזה מסך לקנות. אחד השימושים העיקריים של המחשב הוא משחקים, לכן אני זקוק למסך עם זמן תגובה מהיר ולא רק על הנייר. איך ה- BENQ FP71E+ 8ms ? התקציב, כפ שנאמר הוא כ-1800 ש"ח תודה לעוזרים וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
התקנתי את ה CATALYST 5.6 עם ה CENETER ועכשיו אני לא מוצא את האפשרות הזאת ובגלל שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC אני רואה הכל שחור לבן, חייבת להיות אפשרות לשנות את זה מ NTSC ל PAL כי בדרייבר 5.4 הייתה אפשרות ותמיד הייתי משנה כשהייתי מתקין אותו ואז הכל היה בצבע.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! ??? :-[ :-\ :'(
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס PCI Express בסיסי ביותר עם כניסת וידאו. מישהו מכיר כרטיס זול יותר מאשר ה X600XT אשר זמין בכ 570 ש"ח? תודה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מכיוון שהידע שלי במסכי LCD לא עמוק אני אשאל האם הוא שווה את המחיר שלו (בערך 2400 שקל) והאם הוא מסך טוב או לא
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בכל משחק שאני משחק הוא עובד כמה דקות ואז מופיעה הודעת שגיאה: VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. תענו בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח לקבל תמונה ב AV.... ניסיתי הכל - לחבר לעשות RESET... אין פשוט כלום - מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה...את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה... בדרייברים שיניתי את ה"תיקוני צבע" למה שנראה יפה בעיניי עם צבעים חדים... עכשיו שאני בשולחן עבודה יש צבעים טובים וכמו שאני רוצה... ושאני משחק..(לדוגמא GTA SA)...הצבעים לא כמו שהגדרתי אותם...משמשע השחור הוא לא שחור עמוק... וזה אחרי שעשיתי "החל שינוי צבע:" (ובחרתי ב) הכל.... יש איזה פיתרון...??
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס לאחרונה לפני קצת יותר מחודש. עד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור אבל לפני שבוע שמתי לב שהוא לא מריץ לי איזה משחק אחד בגלל שאני עובד משום מה על 16BIT של צבעים. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ועכשיו אני יכול לעבוד עד 32BIT אבל הבעיה היא שהרזולוציה המקסימלית שלי היא נמוכה בהרבה ממה שהיה לפני כחודש לדוגמה. יש לי כרטיס ממש חזק ומערכת הפעלה שאמורה להיות ממש טובה (X850XT PE & 2003 SERVER) יש למישהו מושג מה הבעיה ? אגב, זה לא אמור להיות על 64BIT של צבעים ??
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
I know Nvidia got some problems with SLI running on LCD setup Anyone knows,if they fixed it with new drivers
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חיברתי את הטלווזיה למחשב הלכתי לכרטיס מסך באפשרויות ועשיתי לו Extention mode הכל טוב ויפה...אני סוגר עכשיו אני בא לכבות את זה ואני רואה שהלשונית שאיפה בוחרים איזה מצב זה יהיה לא שם יותר. למי יש מושג מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני כמעט סגור על:" מסך שטוח LG FLATRON 17" T710BH" ופתאום נתקלתי במסך הנ"ל - "19 FST DAEWOO - דגם: 907D-(שנה אחריות) במחיר דומה לשל מסך 17"- מאוד מוזר... אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר אישית את המסך/ראה אותו אצל חבר/שמע ממקור אמין אם המסך הזה שווה משהו או שבעצם זה מסך די דפוק ובגלל זה גם מוכרים אותו בזול? תודה, לילה טוב
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עכשיו ככה אני שחקן מכור של קאונטר סטרייק התקנתי אותו במחשב המתקדם והחלטתי שהגיע הזמן שגם אח שלי יתחיל לשחק אבל במחשב הפחות טוב ואם אני לא טועה המפרט שלו זה משהו פנטיום שלוש 865 זיכרון 256 וכרטיס מסך GFORCE 2 עכשיו התקניתי את המשחק ואז כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי שהמשחק לא יכול לפעול בפורמט הרגיל שלו שזה OPENGL ומעכשיו הוא יעבוד כ SOFTWER עשיתי OK וכשנכנסי למשחק הרזולוציה הייתה ברצפה ממש מגעילה.. למרות שניסיתי להעלו לרמה של 32 צבעים ולהגדיל את הרזולוציה הוא תמיד איפס לי אותה מחדש. מה עלי לעשות??
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היה לי ATI R9100 לאחר שמאסתי בו כי משחקים כבר עבדו כמו ב MX400 החלטתי לקנות כרטיס מסך... קניתי XFX GEFORCE 6600GT - וה TV OUT פשוט לא עובד!!! ניסיתי הכל - להתקין מחדש דרייברים, לשנות כבל, הכבל בדיוק אותו כבל והטלוויזיה פשוט לא מגיבה לכרטיס בשום צורה שהיא ובשום הגדרה שהיא... השאלה שלי אם פירמוט יגרום לזה להסתדר כי אולי הקטע פה זה ההתנגשות עם ATI? ממתין לפירמוט... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
השגתי לוח Pentium 2 ויש בו כרטיס מסך OB , הבעייה שאין לי את הקונקטור שלו ומה שעומד ברשותי זה להלחים לו לפי סדר מסויים את הפינים של היציאת VGA לחיבור שבלוח. את החיבור VGA אני מוציא מכרטיס מסך PCI שיש ברשותי. אני צריך סרטוט של החיבורים שבין היציאת VGA לקונקטור בלוח אם - לאיפה להלחים כל פין. הינה התמונה של החיבור VGA ->קונקטור בלוח אם (החיבור השמאלי בתמונה) , בVGA יש 15 פינים ובקונקטור בלוח יש 16 פינים (אחד לא בשימוש).
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הכרטיס מסך שלי לפני חצי שנה. ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך טוב יותר מאותה חנות. הבעיה שהכרטיס שלי פועל בסדר ואין לו בעיות מיוחדות. רציתי לדעת אם אני יכול להחזיר אותו סתם ככה ופשוט מהסכום שעלה הכרטיס מסך יירד הסכום של הכרטיס המסך שאני רוצה לקנות? למשל הכרטיס שלי עלה 1500 והכרטיס שאני רוצה לקנות עולה 2000 אז אני יוכל לקנות את הכרטיס החדש ב-500 שקל? והאם אני יכול "לקלקל" את הכרטיס ולהגיד שהוא סתם ככה התקלקל ואז אני לקנות את הכרטיס המסך החדש ב-500 שקל? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-