כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
איזה דרייבר הוא הכי טוב מיבחינת מהירות וביצועים ל nvidia geforce fx 5200 128ddr??
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
עולה 300 שקל פחות מה730B שתכננתי עליו... אבל חשבתי על זה, אין לי צורך לחסוך במקום, והמחשב למשחקים וסרטים, הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הקרינה וכאבי העיניים מהCRT שסבלתי מהם מספיק עם הPROVIEW שלי.... אז ככה, איך המסך הזה ? ומה ההבדל בינו לבין ה997MB ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.epinions.com/ אתר מאוד מומלץ! יש שם הרבה קטגוריות, ויש אנשים שמביאים את דעתם במוצר, אני אישית קראתי שם סיקורים של אנשים על הכרטיס ATI RADEON 9800 PRO שאולי חבר שלי קונה לי בארה"ב, וזה שיפר את מחשבתי על הכרטיס. נ.ב: יש שם גם לנושאים אחרים חוץ ממחשבים דרך אגב יש אפשרות של השוואה, שאתם לוקחים שתי מוצרים והאתר מארגן לכם דבר כזה שמשווה בין כל הדברים שלמוצר יש להציע
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
נראה לי שכדאי להוסיף את זה לסטיקי או משהו כי זה יעזור למנוע בלבול אצל הרבה אנשים. אני מתכנן לקנות מחר את ה- 5850 וככה התעניינתי בקטע של ה- HD3D ומסתבר שHD3D עובד גם בכרטיסים מסדרת 5000 ! כלומר אם יש לכם כרטיס מסדרת 5XXX או 6XXX (החדשה) יהיה אפשר לחבר אותם לLCD תומך 3D ולהנות מ- HD3D (דרושה תוכנת צד שלישי שקונים ב-25$). מה שכן, הערה קטנה או יותר נכון גדולה! הכרטיסים החדשים של AMD מסדרת 6000 באים עם HDMI 1.4 שנועד לתמוך לא ב- HD3D אלא בניגון של בלוריי 3D! אני בהתחלה חשבתי ש- HD3D זה משהו שנכנס רק בכרטיסים החדשים אבל מסתבר שה- HDMI 1.4 הזה, כל תפקידו זה להוסיף תמיכה של ניגון בלוריי ב- 3D ותו לא. כלומר, מי שרוצה להנות בעתיד מ- HD3D לא חייב לקנות עכשיו כרטיס מסדרת 6000 :-) זאת…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחשב נייד שעוצמתי יותר ממחשב נייח גדול מימדים עם כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 1080? החל מסוף החודש זו כבר לא תהיה פנטזיה אלא מציאות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את ה catalyst 9.9 משום מה אני לא מצליח להפעיל ב ext את ה VIDEO במסך מלא, אן למישהו יש מושג לגבי פתרון הבעייה אודה. יש לציין שבמצב CLONE הכל תקין.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
צרפתי תמונה של הכרטיס שלי בGPU Z , ניתן לראות שיש מהירות מאווררים באחוזים אבל לא בRPM. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמה שנים שעובד מצוין, והייתי רוצה להחליף רק את כרטיס המסך. בשנים האחרונות שדרגתי את הזיכרון ואת ה HD אבל לוח האם, הספק והמעבד נשארו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 ש"ח לעבודה בתלת מימד וגרפיקה. אני לא גיימר, אבל עובד לפעמים על אפליקציות תלת מימד. אין לי דרישה מיוחדת לעבודה עם תוכנה או סביבה מסוימת, רק מבחינת התאימות לחומרה שכבר יש לי ( PCI-E וספק 450Watt) מפרט המחשב שלי: לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 (rev. 1.0) - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2321#sp מעבד E6300 core 2 duo http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-%282M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB%29 מארז Antec Sonata 2 הכולל ספק כוח 450Wa…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כמובן שיש את הטכנולוגיות האלו בכרטיסים החדישים, אבל מה זה AP? ומה ההבדל בינו לבין AA? ומה יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, למען האמת אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה יותר מתאים אבל אני מניח שלכאן. יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו כמחשב נייח. כלומר אני לא משתמש במסך שלו, אבל מחבר אליו שני מסכים חיצוניים. הבעיה שיש מן הסתם רק כניסת HDMI אחת ובנוסף כניסות USB 3.0 SSD נוספות (ללא TYPE C) מסך אחד אני מחבר דרך כניסת ה-HDMI הרגילה, ואת המסך השני אני מחבר באמצעות מתאם USB ל-HDMI. אני משתמש במסנן אור כחול דרך הווינדוס וגם דרך FLUX. הבעיה היא שמסנן האור הכחול עובד אך ורק במסך שמחובר ישירות ל-HDMI, ולא במסך שמחובר דרך המתאם ל-USB. מישהו מכיר את התופעה או יודע על הפתרון? האם זה משהו שמתאם אחר יכול לפתור או שפשוט דרך כניסת ה-USB 3.0 זה ככה? כי אני יודע שדרך TYPE C המסנ…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יצרנית השבבים עתידה לגייס את כרטיס המסך הייעודי המתקדם ביותר שלה בדור ה-Alchemist עבור השוק הנייד כחיזוק למכשיר הבא במשפחת ה-NUC שמיועד לגיימינג קומפקטי - עם הכינוי Serpent Canyonלכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה שלום. איזה כרטיס תמליצו לעבודה עם תוכנת AUTOCAD ? אני חשבתי על ATI9000PRO-II 128MB של GIGABYTE מה דעתכם? :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי נייד עם כרטיס מסך שנקרא Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD בצפית סרטים כשיש קטע שהמצלמה זזה קצת מהר יש TEARING זה מופיע בכל נגן שניסיתי WMP VLC MPC התקנתי את המקודדים של SHARK פלוס 64 קומפוננט שום דבר לא עוזר זה מופיע בכל סוגי התכנים מסרטי HD ועד תוכניות מוקלטות באתרים כמו MAKO זה קורה גם במסך של הנייד וגם כשאני מחבר מסך חיצוני בכבלים שונים ניסיתי כבל HDMI ו VGA מערכת הפעלה 7 64 BIT זה הנייד שלי בדיוק... www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+ThinkPad+Laptop+with+Intel&%23174%3B+Centrino&%23174%3B+Processor+Technology+-+Matte+Black/9711929.p?skuId=9711929&id=1218156147912 יש מצב שהכרטיס מסך דפוק ? זה נייד חדש
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי בבית טלויזיה ישנה בת כמעט עשר שנים, שהדרך היחידה בה אני יכול לחבר אותה למחשב היא בעזרת S-VIDEO. אני יודע שקשה מאוד למצוא כרטיסי מסך עם יציאה כזו. כרגע כל מה שאני מוצא זה: Sparkle GeForce 9500GT 512MB DDR2 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730612 הכרטיס חלש, וגם לא זול יחסית לביצועים. האם מישהו יכול להציע כרטיס מסך טוב יותר? (תקציב עד 400, עוד 50 אם ממש צריך)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס של הרקולס 8500LE שאני מנסה לחבר לטלויזיה בארה"ב לצורך TV OUT. ב-TV FORMAT SELECTOR תחת TV PROPERTIES ב-DISPALYS מופיעות רק אופציות PAL ובחיבור לטלויזיה NTSC רואים שחור לבן. יכול להיות שאין אופציית NTSC בכרטיס? איך ניתן לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV למחשב חדש. הכרטיס מיועד לקרוב משפחה והוא רוצה שהוא יציג ביצועים נאים, כי הוא רוצה לצרוב דברים שהוא מקליט. הוא שאל אותי במקביל גם שאלה שאשמח לשמוע עליה תשובה. הוא שאל: איך איכות סרט שהוקלט מהמחשב ונצרב לעומת איכות של סרט שנצרב בdvd מקליט? אז אם למישהו יש תשובה זה יהיה ממש נחמד לשמוע. בנוגע לכרטיס, כמו שכבר אמרתי חשוב לו איכות די טובה אבל לא חייב משהו מטורף. דרך אגב הכרטיס חייב להיות מksp מטעמי נוחות.... תודה רבה לעוזרים. ;D
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בדרייברים קודמים היתה אפשרות troubleshoot בדרייבר בחלונית של הdisplays אם לא היית רואה את האפשרות של מסך נוסף (לצורך צפייה בטלויזיה למשל) ואז הוא היה "בכח" מרענן ונותן אפשרות לבחור תצוגה למסך נוסף. בדרייבר החדש 4.7 אין אפשרות כזו ואני לא מצליח לאלץ את הדרייבר לגלות את החיבור לטלויזיה...אני לא יכול לראות בטלויזיה עכשיו.... מישהו נתקל בזה? יודעים מה לעשות? תודה (בינתיים חזרתי לדרייבר הקודם)
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
השארתי תמחשב דלוק והמסך מכובה בבוקר פתחתי תמסך והתצוגה התקטנה כלמוד אני צריך לכווון עכשיו עם הכפתורים של המסך.. וגם יש לי מסך lg 700p ופתאום הוא ניהיה חשוך יותר כיוונתי תאור בלחצנים על המסך עצמו מה יכול עוד? תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מצאתי רק דגם אחד של KVM שתומך גם ב DVI וגם ב USB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3980 אני חושב לחבר אליו מסך 30" שדורש חיבור dual link, מישהו יודע אם זה יעבוד? ואם לא, יש KVM שמתאים?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
את השאלה הזו אני שואל בשביל חבר שלי, שאין לו פה חשבון משתמש:
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת הסביר ואת התוכנות בשבלי זה תודה ועוד דבר קישורים באנגלית באותו נושא תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש כרטיס לPCIE בפחות מ600שח? ראיתי את ה6600 ב600 שח בזאפ יש גרסאת SE ל 6600? והאם היא שווה תכסף? או שיש משהוא אחר להציע? נ.ב לא X300 ולא 5300
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-